Lediga jobb Kalmar

Sjuksköterskor till BUP heldygnsvård Timvikarier natt

Ett högt engagemang med barnets behov i fokus. Det är vår ledstjärna inom barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar. Nu söker vi dig som vill vara en del i det arbetet som timvikarie. Hos oss ingår du i en arbetsgrupp med andra skötare, läkare och sjuksköterskor. Du kommer tillsammans med andra arbeta med vården och stödet för de barn som kommer till oss. Våra patienter behöver under en period omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska proble... Visa mer
Ett högt engagemang med barnets behov i fokus.

Det är vår ledstjärna inom barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar. Nu söker vi dig som vill vara en del i det arbetet som timvikarie. Hos oss ingår du i en arbetsgrupp med andra skötare, läkare och sjuksköterskor. Du kommer tillsammans med andra arbeta med vården och stödet för de barn som kommer till oss. Våra patienter behöver under en period omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende. Vårt arbete är familjeinriktat vilket innebär att föräldrar eller företrädare för barnet är en viktig del av vården. Vi samverkar också med sociala myndigheter, skola, psykiatrisk öppenvård, barnmedicin, habiliteringen och HVB-hem.

Vi söker främst dig som vill jobba natt som timavlönad. I tjänsten erbjuds internutbildningar och kontinuerlig handledning.

Tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är empatisk med ett professionellt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och kan se helheten runt en individ.. Har du en inriktning mot psykiatri är detta meriterande. Om du har utbildning inom KBT, DBT, Motiverande samtal, missbruk, ätstörning och liknande ser vi gärna att du presenterar det i din ansökan. Utvecklingsorienterad, engagerad och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor. Vi har önskemål om att du ska kunna arbeta åtminstone ett par nätter per vecka.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatriska avdelningen är en länsövergripande akutavdelning för barn med psykisk sjukdom och ohälsa som i ett akut skede behöver vård dygnet runt och ibland en successiv utslussning. På avdelningen, som har fyra vårdplatser, arbetar cirka 30 personer..

Våren 2022 flyttade vi in i nya, ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Kalmar.


Vi ingår i psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Vi arbetar utifrån visionen: En specialistpsykiatri i framkant.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.

Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vi söker fler duktiga städare till Kalmar

Vi söker personal till hemstäd Just nu söker vi nya kollegor till vårt team i Kalmar. Vi kallar oss Serviceassistenter, eftersom vårt uppdrag går ut på att hjälpa våra kunder att göra rent och fint hemma, så att de kan få tid över till att göra annat istället. Som Serviceassistent har du en viktig roll, både i vårt team och för våra kunder. Du arbetar självständigt ute hos kunderna med städtjänster som dammsugning, damning och moppning. Du jobbar både hos ... Visa mer
Vi söker personal till hemstäd
Just nu söker vi nya kollegor till vårt team i Kalmar. Vi kallar oss Serviceassistenter, eftersom vårt uppdrag går ut på att hjälpa våra kunder att göra rent och fint hemma, så att de kan få tid över till att göra annat istället. Som Serviceassistent har du en viktig roll, både i vårt team och för våra kunder. Du arbetar självständigt ute hos kunderna med städtjänster som dammsugning, damning och moppning. Du jobbar både hos företag och i privata hem, alltid med samma omsorg om detaljer och det lilla extra, som visar att du är ett proffs med engagemang och yrkesstolthet.
Som serviceassistent jobbar du i privata hem och hos företag med att:
Dammsuga och damma
Moppa golv och rengöra ytor
Flyttstäda
Piffa och ge kunden det där lilla extra

… med mera, som du får lära dig här hos oss.
Vi söker dig
… som har en stark känsla för kvalitet och ett driv att göra kunden nöjd och glad. Att vara punktlig och noggrann är självklart för dig. Du är engagerad och positiv, och precis som vi anser du att städning är ett hantverk som blir bäst när det sköts av oss proffs. Du tycker om att arbeta självständigt, men är också en lagspelare då du ibland arbetar tillsammans med andra i teamet.
Kollektivavtal och schyssta villkor — självklart
HomeMaid är en drivande kraft som har lyft och byggt upp städtjänster till en professionell bransch med schyssta villkor, rimliga löner och kollektivavtal. Vi jobbar med en intern skola, HomeMaid Academy, för att alla våra medarbetare ska få utvecklas i sin yrkesroll och vi har flera olika karriärmöjligheter inom företaget. Många av våra kollegor har varit anställda hos oss länge och startade som Serviceassistenter för att därifrån gå vidare till roller som Teamledare, Områdesansvariga och Distriktschefer. Vi tror att vi är som bäst när vi jobbar tillsammans och bygger vår arbetsplats med visionen – bättre tillsammans.
För att passa in i den här rollen hos oss vill vi att Du…
Förstår och pratar grundläggande svenska eller engelska
Har körkort och tillgång till egen bil (Krav)
Kan arbeta flexibla arbetstider mellan klockan 7 och 17

Vi blir extra glada om du:
Tidigare har arbetat inom hemstädning eller liknande tjänster.

Placering:Kalmar
Anställning:50-75% med 6 månader provanställning
Tillträde:Intervjuer sker löpande
Lön:Enligt kollektivavtal
Varmt välkommen med din ansökan!
Sedan mitten av 90-talet har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en renare, mer trivsam vardag genom att serva med hemstädning, företagsstädning, fastighetsstäd, fönsterputs och mycket mer. Detta är den enkla, tydliga idé på vilken HomeMaid grundades 1997: Att göra vardagen lättare för sina kunder. Det visade sig snabbt vara ett framgångskoncept. Sedan 2000 ligger huvudkontoret i Halmstad, men HomeMaid finns idag från Skåne i söder till Sundsvall i norr. Bolaget är börsnoterat sedan november 2005. Som medlem i Almegas branschorganisation för hushållsnära tjänster driver vi frågan om försäkringar, pensionsavtal och trygghet på arbetet. Vi har självklart kollektivavtal och bygger tillsammans med våra ca 1000 medarbetare en bra värderingsstyrd arbetsplats med visionen Bättre tillsammans. Läs gärna mer på homemaid.se/jobba hos oss. Visa mindre

Trafiklärare

Vi söker en trafiklärare till vårt Transportgymnasium. Målet med vår utbildning är att förbereda våra elever för arbete inom transportbranschen och den absolut vanligaste yrkesutgången är såklart yrkesförare. En av de grundläggande pusselbitarna i det här arbetet är en B-utbildning av god kvalitet och vi säker därför en professionell och ambitiös trafiklärare. Tjänsten är ett vikariat på 50% som sträcker sig från 15/8 till 19/12. Vi kommer gemensamt att hi... Visa mer
Vi söker en trafiklärare till vårt Transportgymnasium.
Målet med vår utbildning är att förbereda våra elever för arbete inom transportbranschen och den absolut vanligaste yrkesutgången är såklart yrkesförare.
En av de grundläggande pusselbitarna i det här arbetet är en B-utbildning av god kvalitet och vi säker därför en professionell och ambitiös trafiklärare.
Tjänsten är ett vikariat på 50% som sträcker sig från 15/8 till 19/12. Vi kommer gemensamt att hitta en förläggning av arbetstiden som passar bägge parter.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Sjuksköterska till avdelning i Kalmar

Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt.    På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en avdelning i Kalmar. För mer information om avdelning, vänligen kontakta oss.    Tidsperiod: v.26-33 Omfattning: 100% Arbetstider: Rotationsschema    Arbetsuppgifter  Du kommer att arb... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska och vill ha flexibilitet i din arbetssituation med möjlighet att påverka din egen vardag??Hos Svea Work är detta möjligt. 
 
På kunds räkning blir du anställd som konsult på Svea Work. Vi söker därför till detta uppdrag en sjuksköterska till en avdelning i Kalmar.
För mer information om avdelning, vänligen kontakta oss. 
 
Tidsperiod: v.26-33
Omfattning: 100%
Arbetstider: Rotationsschema 
 
Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på avdelning. 
Svea Work erbjuder dig 
Konkurrenskraftig lön 
Semesterersättning 
Tjänstepension
Engagerad och lyhörd konsultchef 
Boende och reseersättning utanför hemort 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med 2 års yrkeserfarenhet. Uppdraget passar perfekt för dig som är trygg i din arbetsroll där ditt arbete uppskattas. Du ska även vara lugn och pedagogisk i ditt arbete, samtidigt som du ska kunna ta beslut gällande patienter. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, då det förekommer dokumentation i olika journalsystem, Cosmic. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. 
  
Personliga egenskaper 
Vi söker dig som är en trevlig och social person med både patienter och kollegor. Du ska ha en god samarbetsförmåga med kollegor. Du ska även ha vana att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du har även ett gediget intresse att utvecklas som person, men också i din kompetens inom vården.   
 
Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.?Söker du efter en ny arbetsgivare?med kompetensmöjligheter kan detta?vara något?för dig. Varmt välkommen in med din ansökan! 
 
Företagsinformation: Svea Work är en del av Svea Partners koncernen och?är ett rekryterings-och bemanningsföretag?som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt uppdrag. För oss på Svea Work är det betydelsefullt att göra skillnad och bidra med samhällsnytta. En del av resultat skänker Svea Work till Svea Foundation som i sin tur hjälper ensamstående föräldrar och barn. Visa mindre

Sommaruppdrag i Kalmar!

Är du en legitimerad Sjuksköterska som vill ha en trygg anställning med bra villkor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Just nu söker vi Magnifiqa Sjuksköterskor & Specialistsjuksköterskor till spännande uppdrag i Kalmar under Sommaren 2024! Vi har välbetalda och flexibla uppdrag som väntar på dig. Sommaruppdragen pågår från Juni till och med Augusti, med möjlighet till förlängning. Du som läser detta hoppas vi ar legitimerad Sjuksköterska / Specialists... Visa mer
Är du en legitimerad Sjuksköterska som vill ha en trygg anställning med bra villkor? Perfekt! Då har du kommit helt rätt.
Just nu söker vi Magnifiqa Sjuksköterskor & Specialistsjuksköterskor till spännande uppdrag i Kalmar under Sommaren 2024!
Vi har välbetalda och flexibla uppdrag som väntar på dig. Sommaruppdragen pågår från Juni till och med Augusti, med möjlighet till förlängning.
Du som läser detta hoppas vi ar legitimerad Sjuksköterska / Specialistsjuksköterskaoch har några års erfarenhet från yrket. Som person tror vi att du är glad, trivs med att träffa nya människor och vill axla rollen som ambassadör ute pa uppdrag hos våra kunder.
Magnifiq – det Familjära vårdbemanningsbolaget
Magnifiq är ingen vårdjätte. Istället bygger vår framgång på nöjda medarbetare med trygga anställningar och tjänster av högsta kvalitet.
Idag har vi avtal med Sveriges samtliga regioner samt ett stort antal kommuner och privata vårdgivare. Vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet du önskar arbeta.
- En personlig kontakt som alltid finns tillgänglig för dig
- En konkurrenskraftig lön
- Försäkringar, ITP tjänstepension och sjuklön
- Reseersättning och boende utanför hemorten
Vi tillhandahåller intern HLR-utbildning med våra egna instruktörer och samarbetar även med externa partners.


Skicka in din intresseanmälan idag, så återkommer en av våra bemanningsansvariga med uppdrag som passar dig.
Varmt välkommen! Visa mindre

Personlig assistent till 42årig kvinna i Emmaboda

Ansök    Jun 4    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Är du en lyhörd och vänlig kvinna som kan vara mina förlängda armar och ben? Jag är en 42åring kvinna som är föd... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Är du en lyhörd och vänlig kvinna som kan vara mina förlängda armar och ben? Jag är en 42åring kvinna som är född med en multifunktionsnedsättning. Därför behöver jag hjälp och stöd med det mesta. Med mig gör man allt ifrån att hjälpa mig med personlig omvårdnad till att promenera och hitta på andra saker. Det är viktigt att du som assistent hjälper mig med balans mellan aktivitet och vila. Jag har inget verbalt tal men visar vad jag vill med hjälp av tecken och kroppsspråk. De som känt mig länge tycker att min kommunikation är tydlig.

Mina intressen är ridning och att bada i simhallen så viktigt att du är bekväm med att vara med på det. Har du tidigare erfarenhet inom vård är det meriterande men allra viktigast är den personliga lämpligheten.

Jag använder en rullator när jag ska gå.

Är du;
- Lugn och empatisk
- Lösningsfokuserad
- Gillar att delta i aktiviteter
- Körkort och rökfri är meriterande
- Ordningsam
- Positiv
- En god kollega

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Arbete förekommer på helger och nätter. Rekrytering sker löpande! Visa mindre

Enhetschef till vård- och omsorgsboende

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Kalmar kommun har en äldreomsorg i nationell framkant. Kalmar kommun ska vara drivande när det gäller nya idéer, samverkan och ständigt förbättringsarbete me... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun.

Kalmar kommun har en äldreomsorg i nationell framkant. Kalmar kommun ska vara drivande när det gäller nya idéer, samverkan och ständigt förbättringsarbete med omsorgstagarna i centrum. Tillsammans gör vi Kalmars vård och omsorg ännu bättre dygnet runt.
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg?
Kalmar har en tydlig ambition att bedriva en äldreomsorg som är individanpassad och uppfattas hålla en god kvalitet för omsorgstagarna och där vi medarbetare känner yrkesstolthet över vårt uppdrag. För att nå detta mål söker vi de bästa medarbetarna.

Att vara enhetschef i omsorgsförvaltningen kan innebära ett helhetsansvar för ett vård- och omsorgsboende, det kan också innebära att dela chefskapet med en kollega. Nu delar vi några av våra vård-och omsorgsboenden på två chefsansvar. Syftet är att leda husets verksamheter i en gemensam riktning men som chef har du ett eget chefsansvar för halva huset. En enhet består därför av ca 20-40 lägenheter beroende på om du har ett eget ansvar eller delat ansvar för ett vård- och omsorgsboende.

Omsorgsförvaltningen arbetar processorienterat och med tydliga mål som du som enhetschef verkställer. Du kommer att ingå i ett chefsteam för vård-och omsorgsboende i Kalmar kommun under ledning av verksamhetschef. I uppdraget ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi. I ditt ansvar ingår att verkställa beslut enligt Socialtjänstlagen och på delegation även enligt Hälso- och sjukvårdslagen. Du har fullt budgetansvar för din enhet.
Den chefsgrupp du kommer ingå i har som uppdrag att arbeta med våra uttalade mål och vara remissmottagare från verksamhetschef. Inom chefsgruppen stödjer ni varandra vid frånvaro eller vid hög belastning. Även om arbetet som enhetschef för vård- och omsorgsboende bedrivs självständigt så finns ett nära samarbete med övriga boendechefer.

Vi söker dig som ser till helheten, är handlingskraftig, prestigelös och delar med dig av kunskap och idéer. Du är engagerad och har kompetens att leda, skapa engagemang och arbeta motiverande för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Ett nära ledarskap med fokus på metodutveckling och kvalitetsarbete är ett krav. Du arbetar systematiskt, ser vikten av uppföljning och god dialog med omsorgstagare, anhöriga, kollegor och andra professioner. Du som ledare möjliggör goda prestationer, bidrar till hög trivsel och en god arbetsmiljö. Du verkar för en kultur som är präglad av tillit, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi letar efter dig som står stadigt tillsammans med oss, som värnar om att skapa en god kvalitet för omsorgstagarna och är en god ambassadör och representant för verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska trivas med att arbeta i diverse olika IT-system.

För att lyckas i uppdraget behöver du ha förmåga att prioritera. Att vara enhetschef är ett självständigt arbete och kräver förmåga att fatta beslut samtidigt som du värdesätter ett gott samarbete med alla berörda professioner i förvaltningen. Att kunna kommunicera inom och utanför organisationen är av stor vikt. Kvalitet och utveckling är ledord för dig.

Tidigare arbetslivserfarenhet inom ledarskap och bemanningsekonomi är meriterande. Personlig lämplighet är dock en avgörande bedömningsgrund, likväl blir sammansättningen av kompetens och erfarenhet i chefsgruppen av vikt vid rekryteringen.

Tjänsterna kräver att du har god datorvana och körkort.

För att kunna komma i fråga för en anställning inom omsorgsförvaltningen i Kalmar kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Rekrytering och tillsättning av tjänst kan ske under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Kalmar kommun kontrollerar identitet och arbetstillstånd innan någon anställs. Detta innebär att du som söker jobb hos oss behöver visa legitimation. Om det är aktuellt kan du även behöva visa upp ditt uppehålls- och arbetstillstånd.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Skoladministratör

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalma... Visa mer
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga, Mönsterås och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Jenny Nyströmskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 700 elever fördelade på sex olika nationella program och tre introduktionsprogram. Inom Jenny Nyströmskolan finns också anpassad gymnasieskola. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som personal som på våra elever.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Skoladministratör till Jenny Nyströmskolan. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är administrativt arbete och service till elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning eller motsvarande inom administration och som har god datorvana inom Officepaketet och Google Workspace for Education. Behärskar du IST Administration eller motsvarande är det en fördel.
Du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet bemötande. Du trivs med högt tempo och att sitta som spindeln i nätet. Du är positiv, engagerad, ansvarsfull och strukturerad. Du stimuleras av att ge god service och trivs med att arbeta med administrativa uppgifter. Du är beredd att hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du har arbetserfarenhet av administrativt arbete gärna från skolverksamhet.


ÖVRIGT
Före erbjudande om
anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.

Löpande rekrytering.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas.

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterska Smedby Hälsocentral

Om dig Vi söker dig som är leg. sjuksköterska. Det är meriterande om du utöver din utbildning har arbetslivserfarenhet i din yrkesroll. Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Din framtida arbetsplats Ett meningsful... Visa mer
Om dig

Vi söker dig som är leg.

sjuksköterska. Det är meriterande om du utöver din utbildning har arbetslivserfarenhet i din yrkesroll.

Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet. Arbetet är omväxlande och vi möter människor i alla åldrar och i livets alla skeden. Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består av mottagningsarbete samt sjukvårdsrådgivning i telefon. Om du är ny i din yrkesroll erbjuder vi ett mentorskap och deltagande i regionens introduktionsprogram för sjuksköterskor.

Smedby hälsocentral har 5700 listade patienter som erbjuder stor variation i patientunderlaget. Vi är en arbetsgrupp på 30 personer med god stämning och en vilja att samarbeta och göra vårt yttersta för våra patienter. Vi jobbar med att öka samverkan. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, stort fokus på patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska känna att det är meningsfullt och utvecklande att gå till jobbet. Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande.

Tjänsten är ett vikariat på 1 år. Tillträde sker efter överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Välkommen med din ansökan!Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Te Crea Care söker skolläkare för konsultuppdrag

Ansök    Jun 3    Te Crea Care AB    Läkare
Information om uppdraget Te Crea Care söker dig som är skolläkare och är intresserad av att arbeta som konsult! Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Arbetsuppgifter Arbetet omfattar hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsan. Som skolläkare har du en djupgående medicinsk kunskap som finns i elevernas daglig... Visa mer
Information om uppdraget
Te Crea Care söker dig som är skolläkare och är intresserad av att arbeta som konsult!

Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Arbetsuppgifter
Arbetet omfattar hälsofrämjande och förebyggande insatser inom elevhälsan. Som skolläkare har du en djupgående medicinsk kunskap som finns i elevernas dagliga miljö och som därmed kan bidra till tidig upptäckt av exempelvis intellektuella funktionsnedsättningar, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa, riskbeteenden eller missbruk. Som skolläkare arbetar du med medicinska bedömningar, rådgivning, hälsoundersökningar, utredningar, samarbete med skolpersonal och föräldrar samt bidrar med stöd vid särskilda behov. Dessa insatser hjälper elever att uppnå och behålla god hälsa samt att nå sina kunskapsmål i skolan.


Kvalifikationer
- Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som skolläkare. Du är legitimerad läkare med specialistutbildning inom allmänmedicin, pediatrik eller barn- och ungdomspsykiatri, Du kan även ha en tilläggsspecialitet inom skolhälsovård.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig till olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Auktoriserat Bemanningsbolag
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Erfarna CNC-operatörer till Nybro

CNC-OPERATÖRER MED ERFARENHET Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom CNC och bor i närheten av Nybro. Har du dessutom en bakgrund från att bearbeta trä och sinne för form och skapande, då kanske vi kan vara din nästa arbetsgivare! ARBETSUPPGIFTER   Tjänsten som CNC operatör innefattar främst:  Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner  Verktygsbyten och maskinövervakning Ställ och justeringar samt viss programmering   Mätning och kvalitetsk... Visa mer
CNC-OPERATÖRER MED ERFARENHET
Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom CNC och bor i närheten av Nybro. Har du dessutom en bakgrund från att bearbeta trä och sinne för form och skapande, då kanske vi kan vara din nästa arbetsgivare!

ARBETSUPPGIFTER  
Tjänsten som CNC operatör innefattar främst: 
Svarvning och fräsning i CNC-styrda maskiner 
Verktygsbyten och maskinövervakning
Ställ och justeringar samt viss programmering  
Mätning och kvalitetskontroller


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar utbildning och/eller flerårig praktisk erfarenhet som CNC-operatör. Vi ser även att du har viss erfarenhet av programmering och är van att arbeta lösningsorienterat i nära samarbete med dina kollegor. Du bör vara prestigelös, ha ett systematiskt och analytiskt synsätt och ett intresse för problemlösning. Har du erfarenhet från möbel- eller träindustrin sedan tidigare är det klart meriterande. 
Du trivs i produktionsmiljön och har lätt för att lära samt viljan att vara med och bidra till företagets positiva utveckling. Som person är du en god lagspelare och en trevlig kollega som lägger stort engagemang i ditt arbete. Fokus på hög kvalitet och noggrannhet är ett krav då vi arbetar med små komplexa detaljer och formbara material.

Vi ställer krav på goda svenskkunskaper, såväl skriftliga som muntliga, truckkort är ett plus. 
 
OM TJÄNSTEN
Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Eterni i Växjö för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Nybro. Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Du arbetar 2-skift, med växelvis dag- och kvällstid. 
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Te Crea Care söker skolpsykolog för konsultuppdrag

Ansök    Jun 3    Te Crea Care AB    Skolpsykolog
Information om uppdraget Te Crea Care söker dig som är skolpsykolog och är intresserad av att arbeta som konsult! Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Arbetsuppgifter Att arbeta som skolpsykolog innebär att samarbeta med skolans pedagogiska personal i det övergripande hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Som psykolog... Visa mer
Information om uppdraget
Te Crea Care söker dig som är skolpsykolog och är intresserad av att arbeta som konsult!

Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som skolpsykolog innebär att samarbeta med skolans pedagogiska personal i det övergripande hälsofrämjande och förebyggande arbetet. Som psykolog bidrar du med psykologisk expertis för att stödja det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans insatser. Arbetet innefattar uppgifter som utredning, konsultation, handledning, samt fortbildning av skolans personal. Som skolpsykolog spelar du en nyckelroll i arbetet för att stärka elevernas psykiska hälsa.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är legitimerad psykolog har har tidigare yrkeserfarenhet av att arbeta inom skolmiljö.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig till olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Auktoriserat Bemanningsbolag
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Lastbilsmekaniker till Malte Månson - Kalmar

Ansök    Jun 3    Novare Potential AB    Lastbilsmekaniker
Om Malte Månson Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus. Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 17 anläggningar. Om rollen Exempel på vidare arbetsuppgifter: Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med ku... Visa mer
Om Malte Månson

Malte Månson Verkstäder är en verkstadskedja för lastbilar där kvalitet och nöjda kunder är ett självklart fokus.

Genom en stark expansion är vi i dag Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder, på 17 orter med 17 anläggningar.

Om rollen

Exempel på vidare arbetsuppgifter:

Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med kundmottagaren.
Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad.
Ansvara för handverktyg och annan verkstadsutrustning.


Din profil

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med kompetens inom tung kyla, el och hydraulik. och det är viktigt att du kan göra dig förstådd på svenska eller engelska.

Meriterande är:

Utbildning inom fordon/teknik
Erfarenhet av Mercedes, DAF, Volvo, Scania och MAN
Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande


Tjänsten är tillsvidare (med 6 månader provanställning) och är på heltid (100 %).

Vid frågor kontakta Lana Haddad: [email protected] Visa mindre

Te Crea Care söker skolsköterska för konsultuppdrag

Ansök    Jun 3    Te Crea Care AB    Skolsköterska
Information om uppdraget Te Crea Care söker dig som är skolsköterska och är intresserad av att arbeta som konsult! Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Arbetsuppgifter I rollen som skolsköterska ingår att genomföra hälsoundersökningar, hälsosamtal, vaccinationer, enklare sjukvårdsinsatser samt erbjuda konsultationer till... Visa mer
Information om uppdraget
Te Crea Care söker dig som är skolsköterska och är intresserad av att arbeta som konsult!

Vill du ha möjligheten till större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en välbetald lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Arbetsuppgifter
I rollen som skolsköterska ingår att genomföra hälsoundersökningar, hälsosamtal, vaccinationer, enklare sjukvårdsinsatser samt erbjuda konsultationer till elever. Du tillför medicinsk expertis i skolans hälsofrämjande och förebyggande arbete. Det innebär också att samarbeta med andra yrkesgrupper internt samt med externa aktörer inom kommunen. Arbetet innebär nära samarbete med skolans pedagogiska personal för att stödja elevernas måluppfyllelse.

Kvalifikationer
- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska, distriktssjuksköterska eller skolsjuksköterska samt har tidigare yrkeserfarenhet av att arbeta inom skolmiljö.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är flexibel och kan anpassa dig till olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig
- Auktoriserat Bemanningsbolag
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar


Ansökan
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com. Visa mindre

Teknisk försäljningsingenjör

Teknisk försäljningsingenjör till Malmö Är du en person som gillar att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet från industrin? I så fall är rollen som teknisk försäljningsingenjör hos Festo något för dig! Festo är ett företag som specialiserar sig på pneumatik och automationsteknik. De tillhandahåller produkter och system för automatisering av industriella processer, inklusive pneumatiska och elektrisk... Visa mer
Teknisk försäljningsingenjör till Malmö
Är du en person som gillar att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet från industrin? I så fall är rollen som teknisk försäljningsingenjör hos Festo något för dig!
Festo är ett företag som specialiserar sig på pneumatik och automationsteknik. De tillhandahåller produkter och system för automatisering av industriella processer, inklusive pneumatiska och elektriska styrsystem. Företaget erbjuder även lösningar för utbildning inom automationsteknik. Festo har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har en omfattande global närvaro.


Vad tycker Håkan Svensson, automationssäljare, om livet på Festo?
"Jag har arbetat på FESTO i ungefär 18 år. Det som lockade var att få jobba i ett stort, internationellt företag med ett oerhört starkt varumärke på marknaden. Här får man möjlighet till utveckling genom interna utbildningar och blir en del av ett framgångsrikt säljteam. Arbetsmiljön är stimulerande och vi har högt i tak samt frihet under ansvar.
Stämningen i teamet är väldigt god med stark kamratskap. Det mest stimulerande med rollen är friheten att själv styra arbetstiden och att kunna växa tillsammans med kunder genom nytänk och teknik. De främsta fördelarna inkluderar självständigt arbete i ett fantastiskt team, förmånliga arbetsvillkor och en god sammanhållning med kollegor."


Vi erbjuder
Som teknisk försäljningsingenjör hos oss blir du en del av ett familjeägt företag med trygg och solid ekonomi, där du får frihet att utforska, förnya och förverkliga dina egna idéer. Festo står för hållbarhet både för miljö och människor samt ett livslångt lärande med individuell utveckling. Vi visar respekt och uppskattning för varandra – oavsett kön, nationalitet, funktionsvariation, ålder och identitet samt erbjuder en modern arbetsmiljö och balans mellan arbete och privatliv.
Ansvarsområde / arbetsuppgifter
I rollen som teknisk försäljningsingenjör identifierar, prospekterar, säljer och vårdar du nya och befintliga kunder inom ditt distrikt genom följande aktiviteter:
Identifiering av kunder med maximal tillväxtpotential och urval av fokuskunder
Planera aktiviteter för att uppnå försäljningsmål
Identifiera och vinna projekt
Uppnå mål med valda kunder
Säkerställa kundnöjdhet
Budgetansvar
Delta i marknadsaktiviteter, som till exempel mässorVad har Anders Hagberg, försäljningschef södra Sverige, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att jobba på Festo för att jag ville arbeta med försäljning i ett innovativt företag med ett starkt varumärke inom industrin. Här får man möjligheten att arbeta med olika kundbehov och applikationer samt vara en del av ett ständigt utvecklande globalt familjeägt företag. Vår framtidsvision är att vara den naturliga automationsleverantören till den svenska industrin. Vi har en stark global närvaro och lång historia på den svenska marknaden.
Vi värnar om våra medarbetares trivsel genom en trevlig arbetsplats, företagshälsovård, friskvård och flexibilitet att arbeta hemifrån. För att trivas här behövs stor drivkraft, nyfikenhet, passion för försäljning inom industrin och ett teknikintresse."


Din profil
För att trivas i rollen som teknisk försäljningsingenjör är det viktigt att du har ett starkt driv, en vilja att prestera och är bra på att göra lönsamma affärer. Du får stöd i ditt arbete genom interna specialister, andra kunniga säljare och en stöttande chef. Du är en flexibel lagspelare som är van att arbeta mot uppsatta mål.
Kvalifikationer
Några års erfarenhet av försäljning till industrin
Teknisk utbildning
Genuint intresse av industrin och teknik
Svenska och engelska flytande i tal och skrift
B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720–762334, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om FESTO
Festo Corporation grundades 1925 och är den ledande leverantören av automationsteknik och prestationsledande inom industriell utbildning och utbildningsprogram. Festo har under många år drivit på fabriksautomation och erbjuder en bred produkt- och tjänsteportfölj – från enskilda komponenter till komplexa kundanpassade lösningar och system. Som ett familjeägt bolag agerar vi utifrån ett helhetsperspektiv. Vi tar ansvar för våra handlingar globalt och lokalt, vi vill bidra till livskvalitet och hållbarhet där vi verkar med modern teknologi, kunskap och utbildning. Läs mer på www.festo.com/se/en/ Visa mindre

Senior IT-tekniker

Vill du vara med på en spännande resa med ett innovativt och hållbart företag som skapar förutsättningar för framtiden? Om tjänsten Vi söker en senior IT-tekniker som vill vara med och utveckla vår avdelning för bas-IT. Din närmaste kollega är också IT-tekniker och tillsammans ansvarar ni för Kalmar Energis IT-miljö för att kunna leverera en stabil och kostnadseffektiv bas för verksamheten med tillhörande affärslösningar. Utöver det arbetar ni aktivt fö... Visa mer
Vill du vara med på en spännande resa med ett innovativt och hållbart företag som skapar förutsättningar för framtiden?

Om tjänsten

Vi söker en senior IT-tekniker som vill vara med och utveckla vår avdelning för bas-IT. Din närmaste kollega är också IT-tekniker och tillsammans ansvarar ni för Kalmar Energis IT-miljö för att kunna leverera en stabil och kostnadseffektiv bas för verksamheten med tillhörande affärslösningar. Utöver det arbetar ni aktivt för att Kalmar Energi ska nyttja ny teknik för effektivisering av verksamheten och befintliga affärer samt för att skapa förutsättningar för nya externa och interna möjligheter.

Som senior IT-tekniker hos oss kommer du underhålla och utveckla vår IT-infrastruktur. Ditt fokusområde kommer ligga på server- och nätverksdrift med arbetsuppgifter som:

• Planering, administration och förvaltning av fysiskt samt logiskt nätverk avseende säkerhetszoner, segmenteringar och regelverk.
• Designa, implementera och underhålla våra virtualiserade miljöer, men också våra container- och orkestreringslösningar.
• Underhålla och utveckla IT-säkerhet tillsammans med säkerhetssamordnare i linje med Kalmar Energis säkerhetsarbete. I arbetet ingår även att utveckla processer och rutiner inom det interna IT-säkerhetsarbetet.

Din roll är viktig för vår IT-infrastruktur. Tillsammans med din kollega inom bas-IT samt övrig IT-förvaltning i organisationen kommer ni att skapa förutsättningar för ett proaktivt utvecklingsarbete inom digitalisering och ett hållbart säkerhetstänk.

Genom din förmåga att förstå verksamhetens behov skapar du förutsättningar för kvalitet och nöjda användare. Här erbjuds du möjligheten att arbeta både fritt och projektbaserat i en verksamhetsnära roll på ett företag som ger dig utrymme att utvecklas inom just dina intressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från ovan beskrivna arbetsuppgifter och gärna en relevant eftergymnasial utbildning. Du har kunskaper inom Microsoft 365, virtualiserade klientmiljöer som Citrix/RDS och virtualiserade servermiljöer med VMware. Det är också meriterande om du har ett intresse för DevOps-principer och dess tillämpning inom system- och applikationsadministration. Nya tekniker och arbetssätt inom infrastrukturområdet är något vi ständigt ser över. Vi hoppas därför att du är intresserad av att automatisera för att kunna arbeta mer proaktivt.

Vi söker en lagspelare som är strukturerad och har ett systematiskt arbetssätt. För att lyckas i tjänsten så har du ett genuint intresse för IT och en vilja att hålla dig á jour med den tekniska utvecklingen. Du kommer arbeta i en tvärfunktionell organisation där vi ser att du är lika intresserad av att lära ut som att lära dig. Du är därför givmild i att dela kunskap och stötta dina kollegor.

Du talar och skriver obehindrat på svenska samt engelska.

Tjänsten kan innebära placering i säkerhetsklass 3 vilket innebär att registerkontroll kommer att genomföras.

B-körkort är ett krav.

Om Kalmar Energi

Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov. Läs gärna mer om oss på kalmarenergi.se.

Hur du ansöker

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Rydholm, HR-strateg, på 0729860903.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reklamutdelare Mönsterås

Vi söker en eller flera personer som är intresserad av att dela ut reklam i Mönsterås. Arbetet är ett extraarbete som är perfekt att kombinera med annat jobb eller studier. Arbetstiden är någon gång mellan fredag kl 18.00 och söndag 15.00. När under den här tiden du väljer att utföra din distribution är helt upp till dig. Vi söker någon som är intresserad av att arbeta kontinuerligt varje helg. Det är viktigt att du är en person som är självgående, ansvars... Visa mer
Vi söker en eller flera personer som är intresserad av att dela ut reklam i Mönsterås.
Arbetet är ett extraarbete som är perfekt att kombinera med annat jobb eller studier.
Arbetstiden är någon gång mellan fredag kl 18.00 och söndag 15.00. När under den här tiden du väljer att utföra din distribution är helt upp till dig. Vi söker någon som är intresserad av att arbeta kontinuerligt varje helg.
Det är viktigt att du är en person som är självgående, ansvarsfull och plikttrogen.
Jobbet är fysiskt krävande och ska utföras varje helg i alla typer av väder.
Mejla en ansökan till oss om du tror att det här är något för dig. Märk Ämnesraden med orten du är intresserad av. Visa mindre

Distriktssköterska med inriktning livsstil

Vi är en liten välfungerande familjeläkarmottagning med unikt läge som nu söker en ny medarbetare. Du är Distriktssköterska och kommer här att få arbeta med allmänt mottagningsarbete men också med egen specialistmottagning med inriktning livsstil och rehabkoordinering tillsammans med 12 engagerade medarbetare. Tillträde enligt överenskommelse men gärna redan from 2024-09-01. Skicka din ansökan med CV och referenser till Slottsfjärdens Läkarmottagning, Ölan... Visa mer
Vi är en liten välfungerande familjeläkarmottagning med unikt läge som nu söker en ny medarbetare.
Du är Distriktssköterska och kommer här att få arbeta med allmänt mottagningsarbete men också med egen specialistmottagning med inriktning livsstil och rehabkoordinering tillsammans med 12 engagerade medarbetare. Tillträde enligt överenskommelse men gärna redan from 2024-09-01. Skicka din ansökan med CV och referenser till Slottsfjärdens Läkarmottagning, Ölandsgatan 30, 392 31 Kalmar, senast 2024-06-20.
Upplysningar lämnas av Johanna Nyblom eller Viktor Skobe på [email protected] Visa mindre

Butik biträde webbsida

Ansök    Jun 3    Brandfind Sverige AB    Webbdesigner
Butike i kalmar behöver från 1/8 2024 kontrollera webbsida och lägga på bilder med produkter med beskrivning av Exslosive väskor mm , man ska vara kunnig att skriva svenska och engelska. Intresserad av märkeskläder väskor , allt som handlar omkring mode och design, jobbet är 3 dagar i veckan! older mellan 30 -65 år är välkomna att kontakta mig [email protected] 0702657879 Brandind Sverige AB Norra Långgatan 16 39232 Kalmar Visa mer
Butike i kalmar behöver från 1/8 2024 kontrollera webbsida och lägga på bilder med produkter med beskrivning av Exslosive väskor mm , man ska vara kunnig att skriva svenska och engelska. Intresserad av märkeskläder väskor , allt som handlar omkring mode och design,
jobbet är 3 dagar i veckan!
older mellan 30 -65 år är välkomna att kontakta mig
[email protected]
0702657879
Brandind Sverige AB
Norra Långgatan 16
39232 Kalmar Visa mindre

Privat- och Personskadechef

Om oss När du jobbar hos oss på LF Kalmar blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Du får tillgång till stora resurser - inte minst genom mer än 240 trevliga och kompetenta kollegor. Vår vardag präglas av samarbete, gemenskap och glädje.  Men det finns också något annat som genomsyrar hur vi tänker och agerar. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi aldrig några kortsiktiga vinstintressen, utan har alltid våra kunders långsi... Visa mer
Om oss
När du jobbar hos oss på LF Kalmar blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Du får tillgång till stora resurser - inte minst genom mer än 240 trevliga och kompetenta kollegor. Vår vardag präglas av samarbete, gemenskap och glädje.  Men det finns också något annat som genomsyrar hur vi tänker och agerar. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi aldrig några kortsiktiga vinstintressen, utan har alltid våra kunders långsiktiga bästa som enda mål. Vi tror helt enkelt på det vi gör och är måna om att du som jobbar hos ska trivas och utvecklas både inom yrket och som människa. Vi är här för länet, här för kunderna och här för dig.

Om jobbet
Som privat- och personskadechef hanterar dina medarbetare skador på lösegendom, skador på resa, sjuk och olycksfallsskador samt personskador i trafiken. Underställd dig har du 14 dedikerade medarbetare som tillsammans med dig arbetar mot nöjda kunder, effektiv och hållbar skadereglering och ökad digitalisering.
Gruppen omfattar skadereglering inom privat, person och olycksfallsskador. Dina medarbetare finns i dagsläget placerade i Kalmar och Västervik.
Genom att coacha och utmana hjälper du dina medarbetare att hitta sina egna svar och lösningar inför problem de ställs inför. Om vi inte kommer överens med kunden är det din uppgift att hantera och besluta i överprövning av skadeärenden.  
Du leder och stöttar ditt team mot gemensamma och individuella mål genom ett närvarande ledarskap, kompetensutveckling, utbildning och andra förändringsinsatser. Nöjda medarbetare är viktigt för oss och genom ditt ledarskap blir du en viktig del i att skapa en positiv och stimulerande arbetsmiljö där teamet kan trivas och växa i. Du som ledare har förmågan att kunna kombinera resultatorientering med högt kundfokus.
Rollen omfattar budget- och resultatansvar och du förväntas aktivt delta i verksamhetsplaneringen som syftar till att nå LF Kalmars övergripande affärsmål. Du utvecklar fungerande arbetsprocesser och rutiner och ansvarar för att dessa implementeras och efterlevs.
Som privat- och personskadechef ingår du i skadeservice ledningsgrupp och rapporterar direkt till skadechef.

Vem är du?
Du har utbildning på lägst gymnasienivå, men sannolikt en högskoleutbildning inom för tjänsten lämpligt område. Du har erfarenhet av att leda team mot uppsatta mål och gillar förändringsledning. Som ledare visar du vägen för dina medarbetare och har förmågan att analysera och fatta beslut.
Du anpassar din kommunikation efter mottagare och kan förmedla information med energi, på ett konkret och tydligt sätt till såväl medarbetare som chefer. Nätverkande med externa intressenter är något du tar initiativ till och behärskar väl. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är lyhörd och tar emot hjälp och feedback från andra i din målsättning att utvecklas.
Som person är du trygg i ditt ledarskap med erfarenhet av att utveckla team och får alla att prestera sitt bästa och bidra till vår framgång. Utifrån ditt arbetsmiljöansvar arbetar du för att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla medarbetare. Du är en lagspelare som entusiasmerar dina medarbetare och skapar motivation, trivsel och framåtanda. I nära samspel med övriga chefer inom organisationen arbetar ni dagligen för att bygga en kultur formad av engagemang och utveckling, oavsett tjänsteområde. Har du medicinsk kompetens/erfarenhet eller kunskap inom skadeståndsrätt är detta meriterande.
Om du drivs av utveckling, har ett stort kundfokus och vill skapa hållbara resultat, då är du rätt person för oss!
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar; Engagemang, Tillit och Öppenhet samt tar ansvar för att skapa en positiv LF-anda på arbetsplatsen. Visa mindre

Coach

MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen spå- och rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu Vår vision är att hjälpa terapeuter, c... Visa mer
MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen spå- och rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu
Vår vision är att hjälpa terapeuter, coaches, medium och healers att skapa passiv inkomst för att leva utav sina gåvor samt nå de människor som behöver hjälp på fler sätt, bland annat genom vår rådgivnings- och spålinje. Där kan de styra sitt eget arbete och bygga upp sin egen verksamhet hos oss men även på sina egna sidor med eget nummer.
Kika in på www.medialvagledning.nu och starta din egen vägledningslinje och jobba på dina egna villkor.
Väljer du även att starta dina kurser, lektioner och coaching program på plattformen kan du, på 2 minuter, redan skapa och sälja den genom vår plattform och dela dina kunskaper.


Hoppas vi ses. Visa mindre

Projektledare inom IT till HRM Software i Växjö

Är du en erfaren projektledare med stark affärsmässig förståelse och teknisk kompetens? HRM Software söker nu en driven och strukturerad projektledare som kan leda kritiska leveransprojekt och bidra till bolaget fortsatta framgång! HRM Software är en ledande leverantör av moderna och flexibla HR-lösningar, främst till stora svenska företag och kommuner. Deras produkt är känd för sin användarvänlighet och anpassningsförmåga, vilket ger HRM en stark positio... Visa mer
Är du en erfaren projektledare med stark affärsmässig förståelse och teknisk kompetens? HRM Software söker nu en driven och strukturerad projektledare som kan leda kritiska leveransprojekt och bidra till bolaget fortsatta framgång!

HRM Software är en ledande leverantör av moderna och flexibla HR-lösningar, främst till stora svenska företag och kommuner. Deras produkt är känd för sin användarvänlighet och anpassningsförmåga, vilket ger HRM en stark position på marknaden.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss kommer du att ha en central roll där du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av komplexa IT-projekt. Du kommer att arbeta nära våra kunder och interna team för att säkerställa att projekten levereras enligt uppsatta mål och tidsramar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utveckla leveransplaner och affärskalkyler.
Leda och engagera projektteam för att nå högpresterande nivåer.
Styra projekt mot resultatmål och analysera risker löpande.
Hantera change requests och rapportera till interna och externa styrgrupper.
Delta i försäljningsfasens slutskede för att säkerställa en trovärdig och pålitlig framställning till kunder.


Din profil
För att du ska lyckas som Projektledare hos oss har du erfarenhet som projektledare inom IT, gärna med fokus på lönesystemsintegrationer. Du besitter stark affärsmässig förståelse och har en vana vid att följa avtal och hantera avvikelser. Vidare har du en teknisk förståelse och förmåga att sätta dig in i komplexa system. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med kunder och styrgrupper. Då du i tjänsten ansvarar för affärskalkyler och analyser krävs kunskaper i att arbeta med Excel för formelberäkningar och diagram.
Goda kunskaper i engelska, både skriftligt och muntligt är ett krav då flera av våra upphandlingsdokument är på engelska samt flera av kunderna pratar engelska.
Det är meriterande om du har kunskap om PPS och erfarenhet av att arbeta med stora, komplexa leveransmodeller, gärna inom lön.

För att trivas hos oss bör du vara strukturerad, lösningsorienterad och flexibel. Du är en stabil och trygg ledare som kan lyssna på ditt team och anpassa dig till förändringar. Vidare lägger vi stor vikt vid att du har en stor förståelse för ett gott affärsmannaskap, dvs brinner för att skapa en god kundkontakt och du har ett genuint intresse för processutveckling och effektivisering.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder
Personlig utveckling med stort inflytande och frihet till påverkan av din egna arbetssituation.
En central roll i företaget och en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såväl företaget som för kunden.
En spännande och varierande roll med mycket kundkontakt med de främsta bolagen i Sverige.
Möjlighet att arbeta tätt med utvecklings-, produkt- och säljteam.
Ett introduktionsprogram där du får stöd och handledning från erfarna kollegor.
Konkurrenskraftig lön, friskvårdsbidrag om 5 000 kr och 30 dagars semester.
Träningstid på arbetstid.

Övrig information
Placeringsort: Växjö, med möjlighet att delvis jobba på distans
Omfattning: 100% dagtid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

I den här rekryteringsprocessen har HRM Software valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Om du har frågor om företaget eller om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nathalie Stjärned på telefon 0733 20 56 35.
Vi använder oss av löpande urval, så vänta inte med din ansökan. På grund av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten via Maxkompetens hemsida.
Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur du kan bli en viktig del av HRMs team!

HRM Software - Våga det oväntade, Agera för laget, Visa passion

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om kunden
HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/ lönesystem för stora och krävande organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/ lönestöd ska vara!
På våra kontor i Växjö och Stockholm är vi drygt 70 drivna, erfarna och hängivna medarbetare med olika bakgrund. Vi satsar hårt på att utveckla marknadens bästa HR- och lönesystem för främst stora organisationer. Helt avgörande för att vi ska lyckas är att vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet, baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet. Uppskattningen från våra befintliga kunder och den ständiga tillströmningen av nya är en fin bekräftelse på att vi har lyckats!
Läs gärna mer om oss på hrmsoftware.se Visa mindre

Social Media Manager/ säljare

Ansök    Jun 1    AB Baby-Komfort    Mediasäljare
Är du Instagram/TikTok-expert? Gillar du att spendera flera timmar på fotografering och redigering för att sedan skicka dem på sociala medier? Här finns ett jobb som du verkligen kommer att älska! Vi söker engagerade människor som är mycket sociala, pratglada och våga prata framför kamera. Du ska först och främst arbeta med social media managing. Det innebär att du ska sköta konto, skapa inlägg/reels/live, redigera, svara kommentarer och se till daglig up... Visa mer
Är du Instagram/TikTok-expert? Gillar du att spendera flera timmar på fotografering och redigering för att sedan skicka dem på sociala medier? Här finns ett jobb som du verkligen kommer att älska!
Vi söker engagerade människor som är mycket sociala, pratglada och våga prata framför kamera.
Du ska först och främst arbeta med social media managing. Det innebär att du ska sköta konto, skapa inlägg/reels/live, redigera, svara kommentarer och se till daglig uppdatering. I och med att vi har både digital och fysisk butik behöver du ibland ta emot online beställning och vara kundservice på sociala kontona.
Du kan också arbeta med bild- och textredigering, underhållning och uppdatering av vår webbutik/webbsida samtidigt som du jobbar som webbsäljare.
Oavsett vilket jobb du är intresserad av kan du alltid välja att arbeta hemma eller i butiken. För den som väljer att stå i butiken behöver man ta emot kunder som har frågor om produkter eller ska betala.
Meriterande:
Du kan jobba med alla ovanstående arbetsuppgifter.
Utbildning inom social media management.
Kunskap inom webb, SEO/SEM, Google Analytics
Utbildning inom Media & Kommunikation eller liknande.
Erfarenhet av marknadsföring via sociala medier.
Du har minst ett barn.
Kunskap inom baby- och barnprodukter, barnvagnar och bilbarnstolar. Visa mindre

Säljare

MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu Vår vision är att hjälpa terapeuter, coaches, ... Visa mer
MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu
Vår vision är att hjälpa terapeuter, coaches, medium och healers att skapa passiv inkomst för att leva utav sina gåvor samt nå de människor som behöver hjälp på fler sätt, bland annat genom vår rådgivnings- och spålinje. Där kan de styra sitt eget arbete och bygga upp sin egen verksamhet hos oss men även på sina egna sidor med eget nummer.


Du som är ambitiös, målinriktad, kommunikativ, tycker om utmaningar och är van vid hög prestation, ha hög energi och brinner också för att sprida information om vår online lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt vår rådgivningslinje är välkommen att söka arbete hos oss.
Du får frihet att hitta lösningar och arbeta flexibelt med vissa mål månadsvis. Du är trovärdig och kan representera vår verksamhet väl samt bygga relationer med potentiella kunder och vänner till vår community.


Ansök direkt på länken nedan angiven här i annonsen under ansökningsfältet. Därefter kan du börja jobba omedelbart.
https://fill.boloforms.com/signature/form/medialvagledning Visa mindre

MQ Marqet Oskarshamn söker en Butikschef

Är du en person som drivs av försäljning och ledarskap - Då är du den vi söker!    MQ Marqet söker en butikschef till Oskarshamn. Du kommer att driva och leda ett team där kunden står i fokus.   I din roll som butikschef är du ansvarig för butikens försäljning, drift och resultat. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med butikens medarbetare skapa en härlig arbetsmiljö där du som ledare driver och leder arbetet.   I ditt arbete som butikschef tillb... Visa mer
Är du en person som drivs av försäljning och ledarskap - Då är du den vi söker! 
 
MQ Marqet söker en butikschef till Oskarshamn. Du kommer att driva och leda ett team där kunden står i fokus.
 
I din roll som butikschef är du ansvarig för butikens försäljning, drift och resultat. Du kommer att få möjligheten att tillsammans med butikens medarbetare skapa en härlig arbetsmiljö där du som ledare driver och leder arbetet.
 
I ditt arbete som butikschef tillbringar du stor del av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna. Du kommer även att få ansvara för varuvisningen enligt MQs koncept och riktlinjer, genom att planera och leda butikskommunikationen avseende t ex kampanjer och försäljningsaktiviteter.
 
För att lyckas i rollen tror vi att du är en engagerad och inspirerande ledare som motiveras av att utveckla dina säljare och skapa ett vinnarteam som har roligt på jobbet. Genom säljteknik och ett stort intresse i kundmötet skapar du återkommande kunder. Vidare har du god ekonomisk förståelse samt vana att hantera olika IT-system så som schemaläggningssystem och rekryteringssystem. 
 
För att trivas i rollen som butikschef är du en målinriktad och självgående tävlingsmänniska. Att du brinner för mode och trender ser vi som en självklarhet!
 
Har du tidigare erfarenhet av ledarskap inom detaljhandeln? Toppen, det ser vi som meriterande!
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 32 timmar/vecka. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag! I samband med denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Har du frågor kring tjänsten hör av dig till ansvarig rekryterare Monica Sveiven.
Välkommen med din ansökan!


MQ Marqet är en konceptbutikskedja inom mode som säljer de stilrena och mer hållbara klassiska plaggen av hög kvalitet, det senaste modet samt second hand i vissa utvalda butiker.

Vi vill inspirera med kvalitativt och prisvärt mode noga utvalt för kunden som skall få marknadens bästa personliga service. Vi vänder oss till alla som befinner sig i det flexibla arbetslivet, där gränsen mellan arbete och fritid blir allt mer flytande.

Försäljningen sker i egna butiker och via e-handelsplattformar egna såväl som andras. Våra butiker finns i attraktiva lägen över hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har ett produktionskontor i Shanghai. MQ Marqet är Sveriges största varumärkeskedja som erbjudit stil sedan 1957. Visa mindre

Farmaceut Apotek Hjärtat Ljungbyholm

Ansök    Maj 31    Apotek Hjärtat AB    Apotekare
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Helen Fransson berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Ljungbyholm. Som ligger 1,5 mil söder om Kalmar. För mig som chef, är det viktigt att du är flexibel mellan recept och egenvård och tycker det är roligt att ge riktigt god service till våra kunder. Vi söker Dig som ser fördelarna med att jobba på ett mindre apotek, där man behöver kunna och får jobba med lite av varje eftersom man del av tiden jobbar själv... Visa mer
Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Helen Fransson berättar:
Välkommen till vårt fina Apotek i Ljungbyholm. Som ligger 1,5 mil söder om Kalmar.
För mig som chef, är det viktigt att du är flexibel mellan recept och egenvård och tycker det är roligt att ge riktigt god service till våra kunder. Vi söker Dig som ser fördelarna med att jobba på ett mindre apotek, där man behöver kunna och får jobba med lite av varje eftersom man del av tiden jobbar själv. Vårt apotek har öppet Måndag – Fredag 8.30-17.30.
Vi har ett bra samarbete med övriga apotek i regionen, vi hjälper varandra vid sjukdom och semester. Och för den som vill, kan det finnas möjlighet att jobba kvällar och helger på något annat apotek.
Våra kunder är övervägande receptkunder, men vi jobbar med en ökande egenvård.
Vi har även en hel del djurpreparat i lager eftersom vi expedierar recept och rekvisitioner både till lantbrukare och veterinärer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut på heltid eller deltid.
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.
Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!
Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.
Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.
Det här är du!
Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.
Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!
Varför bli en del av Hjärtat?
På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.
Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår?podd!
Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.
Sista ansökningsdag: 2024-06-21
Kontaktperson: Helen Fransson, [email protected]
Välkommen till ett apotek med stort Hjärta! Visa mindre

TopWork söker en produktionstekniker!

Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner! Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du b... Visa mer
Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner!

Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion.

Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har ställarcertifikat och en plastteknisk utbildning. 

Som person är du ansvarsfull, har ett stort eget driv och känsla för kvalitet  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska. 

Kontakta ansvarig rekryterare vid eventuella frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tjänsten kan vara aktuell både som direktrekrytering eller inhyrning, där inhyrningen inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Lärare till anpassad gymnasieskola

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalma... Visa mer
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga, Mönsterås och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.

Jenny Nyströmskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund och har drygt 900 elever. Inom Jenny Nyströmskolan finns också en anpassad gymnasieskolan med cirka 130 elever, där du kommer att ha ditt läraruppdrag. Vi är en framåtsträvande skola med ett öppet klimat som tror på såväl dig som lärare som på våra elever.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till vårt individuella program på anpassad gymnasieskola. I den aktuella klassen har varje elev tillgång till en pedagogisk assistent för att eleven ska kunna tillgodogöra sig undervisningen på bästa sätt samt få stöd i olika sociala situationer. Eleverna har generellt behov av tydliga strukturer, förutsägbarhet och kommunikationsstöd.

Den lärare vi söker bör ha god kunskap i tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt ha kunskap om alternativ och kompletterande kommunikation. Ett relationellt förhållningssätt är avgörande för att få till ett lärande. Dessutom menar vi att elevens lärande gynnas om eleven får använda många olika sinnesintryck. Våra elever behöver ofta kommunikationsstöd i form av tecken som stöd, Widgit, Snapcore och PODD.

Utgångspunkten på vår skola är att elever oftast lär sig bättre tillsammans med andra och att varje elev har unika förutsättningar och behov. Vi behandlar därför alla elever olika. Vidare utgår vi ifrån att eleven gör rätt om eleven kan göra rätt och ser pedagogiska utmaningar som situationsbundna. Ansvaret ligger hos personalen, inte hos eleven. Vi behöver därför vara medvetna om affektsmitta och hjälpa eleven till självkontroll. Målet är att vår undervisning är anpassad och genomtänkt med fokus på en tydlig värdegrund. Vår verksamhet ska bygga på att vi skapar en tillgänglig lärmiljö, där anpassningar är en självklar del av undervisningen. Vi ser till att möta och bemöta varje elev på ett sätt som passar just den individen.

Våra lärare leder arbetslagen och fungerar som en slags mellanledare för de pedagogiska assistenterna. Arbetslaget har schemalagd arbetslagstid vid två tillfällen i veckan. Du behöver därför vara bekväm med att leda och fördela arbetssysslor. Lärare från olika klasser möts regelbundet i pedagogiska forum där de samplanerar och där ges möjlighet till erfarenhetsutbyte.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning, en förskollärare, en fritidspedagog, en grundskollärare eller en lärare med liknande utbildning. Personlig lämplighet för den aktuella tjänsten kommer att vara avgörande för vem som får tjänsten. För att få en tillsvidareanställning krävs en utbildning som speciallärare med inriktning intellektuell funktionsnedsättning. Det kan läsas samtidigt som man arbetar på skolan, om utbildningen inte är genomförd.

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas.

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Yrkeslärare bygg- och anläggningsprogrammet (inriktning måleri)

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalma... Visa mer
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet på Kalmarsunds gymnasieförbund med placering på Lars Kaggskolans Bygg- och anläggningsprogram. Tjänstens huvudområde är praktisk och teoretisk undervisning i måleri för gymnasieprogrammets elever. Tjänsten innebär även ett delat mentorskap där du har ett nära samarbete med elevhälsan och vårdnadshavarna för att eleverna ska trivas, ha hög närvaro samt uppnå hög måluppfyllelse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som antingen redan idag är behörig yrkeslärare eller som vill bli yrkeslärare på Bygg- och anläggningsprogrammet. Det är av stor vikt att du har ett genuint intresse av att handleda och arbeta med ungdomar. Du ska ha arbetat yrkesmässigt som målare och även ha yrkesbevis inom området, dessutom ska du ha ett stort kontaktnät i branschen. Du har goda ämneskunskaper och har lätt för att handleda. Med ditt engagemang ger du eleverna utmärkta förutsättningar i att utvecklas så långt som möjligt. Du är en person som är mycket bra på att samarbeta men som samtidigt tar stort eget ansvar, du är flexibel samt gillar att ta initiativ och se möjligheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Före erbjudande om
anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas.

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Ansök    Maj 31    Eterni Sweden AB    Automationselektriker
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker?  ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna me... Visa mer
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Träarbetare byggservice

Ansök    Maj 31    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Kalmar med omnejd.   Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering. Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kund... Visa mer
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Kalmar med omnejd.
 
Din profil
Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering.
Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.
Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.
 
 
Frågor avseende tjänsterna besvaras av:
Fredrik Lindström, Platschef, [email protected]
Anneli Nådin, HR, [email protected]
 
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

CE-chaufför sökes för sommaruppdrag!

TopWork söker CE-chaufför till kund i Mörbylånga! Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Mörbylånga. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med djurtransport inom Kalmar län och arbetet innehåller en hel del kontakt med andra parter/leverantörer. Arbetstiderna är väldigt varierande och kan ske under dygnets alla tider. Samtliga ... Visa mer
TopWork söker CE-chaufför till kund i Mörbylånga!

Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Mörbylånga. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!
Du kommer att arbeta med djurtransport inom Kalmar län och arbetet innehåller en hel del kontakt med andra parter/leverantörer. Arbetstiderna är väldigt varierande och kan ske under dygnets alla tider. Samtliga körningar utgår från Mörbylånga.

Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 25 till vecka 32 och är perfekt för dig som vill få mer kunskaper inom yrket tillsammans med ett skickligt team på plats med goda möjligheter till fler körningar efter det!
 
Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas

Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Truckkort


Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete Visa mindre

Junior Analytiker inriktning logistik-/lagerplanering

Om företaget Jacobi-gruppen är ett helägt dotterbolag till Osaka Gas Chemicals Co., Ltd. Vi är en av världens största tillverkare av aktivt kol med kokosnötskal som råvara. Kokosnötskal är den mest hållbara kommersiella råvaran för tillverkning av aktivt kol. Det används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Asien. Jacobi Carbons har sitt huvudkontor i Kalmar. Läs mer om oss: www.jacobi.net Tjänstebeskrivning Nu s... Visa mer
Om företaget
Jacobi-gruppen är ett helägt dotterbolag till Osaka Gas Chemicals Co., Ltd. Vi är en av världens största tillverkare av aktivt kol med kokosnötskal som råvara. Kokosnötskal är den mest hållbara kommersiella råvaran för tillverkning av aktivt kol. Det används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Asien. Jacobi Carbons har sitt huvudkontor i Kalmar.

Läs mer om oss: www.jacobi.net


Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en junior Supply Chain Analyst som kommer bli en del av vårt Globala Supply Chain-team på vårt huvudkontor i Kalmar.
I rollen kommer du att sammanställa, utvärdera och presentera analyser, rapporter och statistik. Du utför datainsamling, analyserar och presenterar detta i ett användarvänligt format som sedan blir viktiga beslutsunderlag för organisationen. Datainsamlingen görs från vårt affärssystem Netsuite och med dina kunskaper i Excel och Power BI hanterar och strukturerar du informationen för att visuellt kunna presentera detta för dina kollegor.

Baserat på orderbok och framtida efterfrågan stämmer du av aktuella samt framtida lagernivåer och samverkar med dina kollegor och/eller kunden för att / möta efterfrågan och bibehålla optimal lagernivå. Rollen kan stundom vara komplex, med ett stort flöde av information där helhetsperspektivet är en viktig del för att underlätta ditt arbete.
I rollen krävs det att du tar egna initiativ och driver igenom projekt - samtidigt som du gillar att jobba med andra då du har ett nära samarbete med dina kollegor både i Kalmar samt runt om i världen.

Tjänsten är ett års vikariat på 50%, med eventuell möjlighet till förlängning. Du rapporterar till Senior Supply Chain Analyst.

Kvalifikationer
För att trivas i den här rollen är du analytiskt lagd, du är nyfiken som person och har ett stort intresse av att skapa och utveckla ditt arbete för att nå bästa resultat. Du har ett stort engagemang och tycker om att lösa komplexa problem och frågeställningar samt har en förmåga att driva arbetet självständigt med stöd från kollegor med expertis inom området.

Du har troligen en utbildning med inriktning ekonomi/supply chain/business – kanske är du till och med mitt i studierna med möjlighet att kombinera plugget med jobb.

I ditt arbete är du noggrann, stresstålig och flexibel. Du är en välorganiserad administratör som förstår vikten av de arbetsuppgifter som är återkommande samt genomför dessa på ett kvalitativt sätt. Du kommer förmodligen trivas bäst hos oss om du är prestigelös och inte är rädd för att ta tag i nya utmaningar som dyker upp längs vägen.

Vi sätter stort värde på rätt personliga egenskaper som utmärks av att du har ett stort engagemang, är ordningsam, ansvarstagande samt har en positiv inställning.

Kontinuerlig kommunikation med kollegor är av stor betydelse, du kommunicerar tydligt i tal och skrift både på svenska och engelska. Din IT-mognad är hög och du har goda kunskaper i MS Office med tyngdpunkt i Excel, kunskaper i PowerBi är ett plus.

Vad erbjuder vi dig?
Vår personal är vår viktigaste resurs. Deras insatser bidrar till företagets utveckling och framgång. Vi vill skapa en säker arbetsplats där vi gemensamt arbetar mot företagets vision.
Vi bjuder in dig att följa med på vår resa mot att bli det mest hållbara företaget i branschen. På Jacobi Carbons anser vi att vi har ett ansvar och vi vill vi bidra till ett mer hållbart och bättre samhälle. Dessutom ligger CSR arbete oss väldigt varmt om hjärtat.
Läs mer här: https://www.jacobi.net/sv/hallbarhet/

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post [email protected]

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast den 23 juni 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

C-chaufför sökes till kund med start omgående!

TopWork söker nu C-chaufför till kund i Borgholm! Vi söker dig som är intresserad av sommaruppdrag och vill utvecklas som chaufför tillsammans med vår kund i Borgholm! Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och inkludera körning samt en del stopp där du behöver gå av för att arbeta tungt med kroppen. Vår kund är verksam inom renhållning och det är vad ditt arbete kommer vara fokuserat på. Körningarna kan vara längre med få stopp samtidigt som de kan... Visa mer
TopWork söker nu C-chaufför till kund i Borgholm!

Vi söker dig som är intresserad av sommaruppdrag och vill utvecklas som chaufför tillsammans med vår kund i Borgholm!

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och inkludera körning samt en del stopp där du behöver gå av för att arbeta tungt med kroppen. Vår kund är verksam inom renhållning och det är vad ditt arbete kommer vara fokuserat på. Körningarna kan vara längre med få stopp samtidigt som de kan vara lite kortare men med fler stopp längs vägen, vilket ställer krav på dig som chaufför att vara flexibel då varje dag inte är den andra lik. 

Arbetet kommer vara ett sommarvikariat med start omgående till vecka 41.
Arbetstider 06-15.

Vi söker dig som har: C-behörighet
Giltigt YKB
Intresse av att utvecklas som chaufför
Tidigare erfarenhet som chaufför
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Är du ute efter nya erfarenheter som chaufför? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete Visa mindre

Vi söker Säkerhetsrådgivare / Säljare i Kalmar!

Svenska Trygghetslösningar AB söker drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb? Då har du kommit rätt! Hos oss får du lära dig försäljningsarbetet från grunden och alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Om tjänsten: Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ta sovmorgon på vardagar. Arbetsuppgifter: Du kommer att sälja våra eftertraktade säkerhetslösningar ti... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar AB söker drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb? Då har du kommit rätt!
Hos oss får du lära dig försäljningsarbetet från grunden och alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär.
Om tjänsten:
Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ta sovmorgon på vardagar.
Arbetsuppgifter: Du kommer att sälja våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder.
Lön: Du väljer din lön efter prestation - det finns inget lönetak, vilket gör försäljningsyrket extra attraktivt.

Vi erbjuder:
Betald försäljningsutbildning: Vi ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas.
Hög provision: Tjäna bra med pengar baserat på dina prestationer.
Utvecklingsmöjligheter: Väx och utvecklas inom ett spännande företag i en ständigt växande bransch.
Trivsam arbetsmiljö: Bli en del av ett engagerat team med öppen dialog och stark gemenskap.

Vi söker dig som:
Är driven och glad.
Behärskar svenska språket.
Är prickfri i polisens belastningsregister.

Nyfiken? Vi väntar på din ansökan!
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli kontaktad inom kort.
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Skicka din ansökan till [email protected] och märk den "Säljare Kalmar". Visa mindre

Brandskyddstekniker

Ansök    Maj 31    Anticimex AB    Brandtekniker
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex har ca 12 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare. Läs mer om hur det är att jobba på Anticimex här Om jobbet Anticimex är det moderna ... Visa mer
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex har ca 12 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Läs mer om hur det är att jobba på Anticimex här

Om jobbet

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex har ca 12 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Vi söker nu fler serviceinriktade medarbetare och talanger som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vad du gör

Anticimex Brandskydd har sedan 2005 hjälpt företag med deras systematiska brandskydd. Brandskyddstekniker på Anticimex innebär ett relationskapande och socialt jobb med mycket kundkontakt. Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande jobb inom förebyggande brandskydd. Här kommer du till ett etablerat och omtyckt bolag där du får vara med och utveckla vårt brandskyddsarbetet på en växande kundmarknad i Kalmar Län.

Som brandskyddstekniker kommer du bland annat att jobba med:

• Utbildningar för våra kunder

• Kartläggning och riskbedömning

• Behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation

• Service, montering och kontroll av utrustning

Läs mer om Emma och José, två av våra brandskyddstekniker:

https://karriar.anticimex.se/departments/40636-brandskydd

Vem du är

För att trivas i rollen är du van att arbeta strukturerat och i en tydlig process.

Du är hänsynstagande, trygg och lösningsorienterad vilket hjälper både dig och kunderna i att utveckla samarbetet.

• Du tar initiativ, brinner för god service och uppskattar kundrelationer

• Har intresse för och gärna erfarenhet av förebyggande brandskyddsarbete

• Du har tekniska färdigheter, datorvana och kan Office-paketet

• Du har körkort B

• Du har examen inom SMO, erfarenhet ifrån liknande arbete, eller vad arbetsgivaren bedömer vara en likvärdig utbildning

Vad du får

• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning

• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka

• Engagerat ledarskap

• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och förmånspaket från Benify

• Fasta arbetstider

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar, urval och intervjuer fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer tillsammans med ditt CV att ligga till grund för det första urvalet vi gör. I vissa av våra rekryteringar använder vi oss även av ett urvalstest (personlighetstest). Om vi utifrån din ansökan bedömer att du skulle passa bra i rollen så kommer vi att kontakta dig för en avstämning. Om vi denna gång inte anser dig vara rätt för rollen, så kommer du självklart också att få återkoppling från oss.

Vi vill att vår arbetsplats ska vara en spegling av samhället och eftersträvar mångfald, därför uppmanar vi alla kvalificerade kandidater att söka tjänsten. Välkommen till Anticimex!

Om anställningen

Lön

Enligt överenskommelse

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Kalmar, i Kalmar län.

Kalmarkontoret är en del utav Region Sydost som även omfattar kontor i:

• Karlskrona

• Visby

• Västervik

• Växjö

Resor mellan kontoren och dess tillhörande län kommer att ske emellanåt.

Arbetsgivaren

Anticimex AB

Postadress

Anticimex AB

Årstaängsvägen 21B

11743 Stockholm Visa mindre

Revisionsbesiktningsman El

Ansök    Maj 31    AFRY AB    Revisionschef
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighet... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY med affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av de största aktörerna i Sverige inom fastighetssektorn. Här får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger.
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet inom Revisionsbesiktning El?
Vi har mycket på gång hos oss och för att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi nu dig som vill arbeta med revisionsbesiktning inom El. Våra projekt återfinns främst inom ny- och ombyggnad av sjukhus, skolor, kontor samt andra offentliga och privata fastigheter.
I din roll som Besiktningsingenjör kommer du huvudsakligen att få arbeta med besiktningar av elinstallationer/elanläggningar inom bland annat fastigheter, industri och offentlig förvaltning. Om du är intresserad så finns det även möjlighet att arbeta med elsäkerhetsutredningar, riskanalyser, termografering, energianalyser, entreprenadbesiktningar eller andra utredningar.
På våra kontor träffar du kollegor från både den egna sektionen med elkunskap, och från andra sektioner inom Buildings-discipliner som VVS, EL, Energi, Brand, Styr, mm. Du kommer tillhöra en grupp på 12 engagerade personer bestående av Besiktningsmän och Uppdragsledare.
Vi är idag placerade på olika orter i landet som Växjö, Hultsfred, Kalmar, Karlshamn och Västervik. Nu vill vi växa och bli fler i nordöstra Skåne som Hässleholm och Kristianstad. Men vi ser gärna sökande inom övriga orter också.
Kravspecifikation
Om du har bred och mångårig erfarenhet inom elområdet, såväl teoretisk som praktisk, kommer du snabbt komma in i rollen. Vi tror att du antingen har något års erfarenhet som Elingenjör eller är en erfaren Elektriker. Via följande länk går det att läsa mer om vad som krävs för att bli auktoriserad Besiktningsman: https://www.brandskyddsforeningen.se/elbesiktning/besiktningsingenjor/
Eftersom du har mycket kontakt med olika kunder som konsult behöver du ha goda kunskaper i svenska och delvis engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav då det ingår resor i tjänsten.
För att trivas bra i rollen ser vi att du tycker det är intressant att möta människor och särskilt kunder, är flexibel och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar i arbetet. Du samarbetar bra med andra samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Ytterligare egenskaper som stämmer in på dig är öppenhet, lyhördhet och god relationsbyggare samtidigt som du har ett tydligt affärsmässigt kundfokus. Självklart har du ett stort teknikintresse och vilja att ständigt utvecklas!
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-06-28. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Kontaktperson för frågor
Viktoria Carlsson, Market Area Manager
[email protected]
Peder Persson, Gruppchef
[email protected]
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Operations Coordinator

Ansök    Maj 31    Nordic Nest AB    Backofficepersonal
Vi på Nordic Nest Group befinner oss just nu på en fantastiskt spännande resa där vi hjälper människor skapa hem att älska. För att säkerställa att vi har rätt förutsättningar att hjälpa våra kunder med detta arbetar vi ständigt med att planera och optimera för rätt bemanning. Nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team i rollen som Operations Coordinator! Drivs du av att arbeta effektivt med fokus på planering, utveckling och optimering? Då kan du v... Visa mer
Vi på Nordic Nest Group befinner oss just nu på en fantastiskt spännande resa där vi hjälper människor skapa hem att älska. För att säkerställa att vi har rätt förutsättningar att hjälpa våra kunder med detta arbetar vi ständigt med att planera och optimera för rätt bemanning. Nu finns en möjlighet att bli en del av vårt team i rollen som Operations Coordinator!
Drivs du av att arbeta effektivt med fokus på planering, utveckling och optimering? Då kan du vara den vi söker till team Customer Care i rollen som Operations Coordinator.
Om rollen:
Som Operations Coordinator har du en viktig roll i att planera samtarbeta effektivt och kontrollerat i samtliga arbetsuppgifter för att säkerställa att vi skapar världens bästa kundupplevelse.Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ansvara för bemanningen på respektive avdelning utifrån en satt bemanningsplanering, vilket hjälper oss att skapa världens mest motiverade team.Det innebär att du har en tydlig roll i att bidra till två av våra grundstenar - världens bästa kundupplevelse och världens mest motiverade team!
För att säkerställa att vi håller satta deadlines kan arbete på kvällar och helger förekomma. Denna roll kommer ge dig en djup insikt och förståelse för den dagliga driften, och dina uppgifter kommer ha direkt påverkan på vårt gemensamma resultat.I rollen kommer du vara en del av team Customer Care och ha ett nära samarbete med Department Leads och Head of Customer Care. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att;
Schemalägga utifrån bemanningsplanering för Customer Care
Föra en nära dialog och samarbete med kollegor på andra avdelningar, t.ex. People & Performance och lön
Kontrollera och följa upp våra kostnader
Se över behov och fördelning av färdigheter hos personalen
Optimera schemat utifrån effektivitet och färdigheter
Ansvara för deadlines kopplat till schemasläpp och planering
Administrera längre tjänstledigheter och föräldraledigheter
Säkerställa att vi har rätt bemanning som täcker behov och att vi förhåller oss till de lagar och riktlinjer som finns
Arbeta som specialist för att utveckla Customer Care
Övriga administrativa uppgifter kopplat till avdelningen samt stötta upp i driften vid behov

Om dig:
För att lyckas i rollen som Operations Coordinator krävs det att du har ett logiskt tankesätt och tycker om att arbeta strukturerat och administrativt. Då vi tidvis arbetar med tighta deadlines behöver du trivas i en roll som ställer krav på din förmåga att planera, att vara flexibel samt att lägga i en extra växel vid behov.
Som person har du ett starkt driv, kan ta egna initiativ och visar på god affärsförståelse. Du motiveras av att få bidra till helheten genom att skapa effektivitet och kostnadskontroll kopplat till våra rörliga personalkostnader.
Dina dagar kommer innehålla administration, med Excel samt vårt schemasystem Quinyx som dina främsta verktyg. Det är viktigt att du har ett noggrant arbetssätt samt en förmåga att fånga upp detaljer utan att tappa kontrollen över helheten. Vidare har du mycket god kommunikationsförmåga, är serviceminded samt tillmötesgående, dessa egenskaper är väldigt viktiga då rollen innebär ett nära samarbete med kollegor och support till flera olika avdelningar.

Är du redo för att bli en del av teamet?
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start snarast enligt överenskommelse och sträcker sig fram till 16/6 2025. Vi jobbar tillsammans på plats på vårt härliga huvudkontor i Kalmar!
Vi tror på en kombination mellan personliga egenskaper och tidigare erfarenheter till denna roll, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Vi ser fram emot din ansökan - så skicka in den redan idag!
För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till Sofia Heinebäck, Head of Customer Care, på sofia.heinebä[email protected].
VÄLKOMMEN HEM! Visa mindre

Bilglastekniker till Carglass® Kalmar

Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter? Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Kalmar. Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildnin... Visa mer
Är du driven, engagerad och söker nya spännande arbetsuppgifter?
Hos Carglass® kommer din arbetsdag bestå i att främst hjälpa våra kunder med lagning av stenskott och byten av bilrutor. Vi erbjuder dig en familjär arbetsplats där en arbetsdag aldrig är den andra lik. Just nu söker vi en ny medarbetare till vår verkstad i Kalmar.
Du behöver inte ha erfarenhet av att laga bilglas tidigare, även om det är meriterande, Carglass® tillhandahåller den utbildning du behöver för att lyckas i tjänsten.
Vilka är vi?
Carglass® historia började redan 1932 och sedan 2002 ägs Carglass® Sweden av BELRON® International och ingår därmed i världens största och ledande bilglaskoncern, med verksamhet i 40 länder och över 30 000 anställda. Det svenska huvudkontoret finns i Stockholm.
I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Vi vill göra skillnad för våra kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Vår verksamhet strävar efter att alltid utvecklas genom våra medarbetares och kunders bidrag.
Arbetsuppgifter:
Leverera Carglass® tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalité på arbetet som utförs och information/administration i samband med vår service.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att laga stenskott, byta bilrutor, kalibrera samt ta emot våra kunder på verkstaden.
Arbete på annan ort eller verkstad kan förekomma.

Vem är du?
Du har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. Du tycker det är roligt att ta hand om kunder och ge en service i världsklass.
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse.
Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenheter av bilglas eller försäkringsskador, detta är dock inget krav.
För att lyckas i jobbet behöver du vara noggrann, självständig och ha grundläggande datorvana.
För att trivas hos oss värdesätter du våra grundläggande värderingar; omtänksam, inkluderande, genuin, driven och samarbetsvillig.

Kvalifikationer:
Manuellt B-körkort
God kunskap i det svenska språket
Grundläggande datavana
Fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse med 6 mån inledande provanställning.
Ett steg i rekryteringsprocessen är ett besök hos vår företagshälsovård för härdplastundersökning samt alkohol- och drogtest vilka är en förutsättning för anställning hos oss.
Som arbetsgivare erbjuder vi trygga anställningsvillkor och goda förmåner så som tjänstepension, friskvårdsbidrag, Edenred Lunchförmån samt rabatter på flertalet företag och tjänster.
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering att alla våra kunder och medarbetare, oavsett bakgrund, ska bemötas på ett respektfullt sätt.
Kanske viktigast av allt erbjuder vi ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Låter detta som din nästa utmaning? Tveka då inte att skicka in din ansökan via formuläret nedan.
Vid frågor om tjänsten kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Produktdesigner, IST Group

Ansök    Maj 30    IST Group AB    Systemdesigner
Produktdesigner På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande. Vi söker just nu produktdesigners för att stärka vårt UX-team! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för a... Visa mer
Produktdesigner
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande.
Vi söker just nu produktdesigners för att stärka vårt UX-team! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för att bidra till det viktiga uppdraget att utveckla produkter som bidrar till ett förbättrat digitalt lärande.
Om IST
Vi är det ledande EdTech-företaget i Skandinavien med över fem miljoner användare som framåt även siktar globalt.
Varje dag kommer vi till jobbet med vetskapen om att våra produkter har en positiv inverkan på samhället. Vi är dedikerade till att utveckla lösningar som ger människor de bästa möjligheterna att lära sig och växa. Vi samarbetar med våra användare för att skapa produkter som förenklar de dagliga rutinerna. Tillsammans med våra användare utvecklar vi digitala lösningar för ett bättre sätt att lära. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolor för att förändra världen.
Om rollen
Rollen ingår i ett UX-team som är en del av vår produktledningsavdelning tillsammans med produktchefer och produktägare. I rollen som produktdesigner kommer du att driva arbetet med att förbättra användarupplevelsen i våra produkter. I denna roll får du tillsammans med dina UX-kollegor chansen att lyfta UX i organisationen och förbättra vår designprocess.
Rollen innebär följande arbetsuppgifter och ansvar:
Bidra till att ge produkterna ett tydligt och lättanvänt användargränssnitt
Planera och genomföra UX research, tex genom intervjuer och workshops
Ta fram prototyper och skisser både för nya produkter och förbättringar i befintliga produkter
Genomföra användartester
Samarbeta med produktägare och utvecklare och kommunicera design och prototyper till teamen
Bidra till arbetet med ISTs nya designsystem inkl designbeslut och riktlinjer

Om dig
Vi söker dig som har en passion för att förstå användarna och möta deras behov och förväntningar genom att skapa de bästa produkterna på marknaden genom att översätta deras behov till designlösningar. Vi tror att du är en person som snabbt anpassar dig till nya situationer och trivs i en agil och ständigt föränderlig miljö.
Utöver ovan så uppfyller du även följande kriterier:
Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med UX
Du har ett högt driv och är effektiv och självgående och är van att ta en ledande roll i UX-arbete
Du har jobbat brett inom UX med allt från research, design och användartester
Du är kreativt lagd och har en naturlig fallenhet för flöden och färg och form
Att samarbeta samt dela med dig av din kunskap är naturligt för dig
Du är en god kommunikatör och duktig på att visualisera dina idéer digitalt genom prototyper och skisser och är van att använda verktyg som Figma
Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team för att nå gemensamma mål
Har god kunskap om WCAG för att säkerställa att alla användare är inkluderade
Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom UX eller motsvarande erfarenhet
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Ansök
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med möjligheten att delvis arbeta på distans för att underlätta livspusslet. Placering är möjlig på vårt huvudkontor i Växjö alternativt Stockholm.
Om detta låter som rätt utmaning för dig, se till att ansöka så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Ansök via http://career.ist.com – dock senast 20 juni.
För mer information om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR på [email protected]. Om du har några frågor, tveka inte att maila oss.
Bakgrundskontroller kan komma att förekomma i enlighet med vår rekryteringsprocess.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Almia söker allmänspecialist till hälsocentral Kalmar

Ansök    Maj 30    Almia AB    Specialistläkare
Gör det som du älskar, som konsult! Kvalifikationer Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som Allmänspecialist med erfarenhet från Hälsocentral. Finner du tjänsten som Allmänspecialist till Kalmar intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på ... Visa mer
Gör det som du älskar, som konsult!
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som Allmänspecialist med erfarenhet från Hälsocentral.
Finner du tjänsten som Allmänspecialist till Kalmar intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på [email protected] eller 08-410 250 50. Vi ser fram emot att höra från dig! Har du redan ett uppdrag men vet en klockren kandidat, tipsa vidare och ta del av en tipsbonus!
Tillsammans med din konsultchef på Almia får du skapa det bästa upplägget som passar just dig och dina behov. Vi gör vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Vi vill helt enkelt veta vad som är viktigt för dig. Därför är vi extra lyhörda för vad du har för behov och önskemål när det kommer till uppdragets period, omfattning, geografiskt område samt arbetstider. Det absolut viktigaste för oss är att vi tillsammans hittar ett upplägg som går att anpassa efter ditt livspussel.

Personliga egenskaper:
Du är en positiv och engagerad kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas som konsult är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du har du goda kunskaper i svenska och drivs av utmaningar och nya möjligheter.
Vi erbjuder dig:
Marknadskraftig lön
En engagerad konsultchef
Fördelaktiga förmånspaket
Trygga villkor
Tipsbonus

Bli en del av Almia-familjen
Almia Vårdbemanning är ett rikstäckande bolag med stort hjärta som gör allt för att du som konsult ska trivas och må bra. Tillsammans med dig följer vi dina önskemål och matchar uppdrag efter din erfarenhet. Du kommer alltid känna att du har ett stöd i din närmaste konsultchef, vars viktigaste uppgift är att se till att du mår bra.
Hos oss på Almia får du ta del av en varm kultur där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. I ditt dagliga jobb som konsult är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som konsult hos Almia är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i uppdragen, finns alltid nära till hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. Vi ser även till att du får träffa dina Almia-kollegor då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter.
Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra.

Sista svarsdag
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

www.almia.se
08-410 250 50
[email protected] Visa mindre

Almia söker allmänspecialist till hälsocentral Kalmar

Ansök    Maj 30    Almia AB    Specialistläkare
Gör det som du älskar, som konsult! Kvalifikationer Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som Allmänspecialist med erfarenhet från Hälsocentral. Finner du tjänsten som Allmänspecialist till Kalmar intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på ... Visa mer
Gör det som du älskar, som konsult!
Kvalifikationer
Vi söker dig med minst två års erfarenhet. Vi ser gärna att du som konsult ansöker har god samarbetsförmåga, är noggrann, och ansvarstagande.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som Allmänspecialist med erfarenhet från Hälsocentral.
Finner du tjänsten som Allmänspecialist till Kalmar intressant är du är varmt välkommen att höra av dig direkt  till Julia Augustsson eller någon av hennes kollegor på [email protected] eller 08-410 250 50. Vi ser fram emot att höra från dig! Har du redan ett uppdrag men vet en klockren kandidat, tipsa vidare och ta del av en tipsbonus!
Tillsammans med din konsultchef på Almia får du skapa det bästa upplägget som passar just dig och dina behov. Vi gör vårt yttersta för att lyssna och förstå vem du är, vad du vill och vad du behöver. Vi vill helt enkelt veta vad som är viktigt för dig. Därför är vi extra lyhörda för vad du har för behov och önskemål när det kommer till uppdragets period, omfattning, geografiskt område samt arbetstider. Det absolut viktigaste för oss är att vi tillsammans hittar ett upplägg som går att anpassa efter ditt livspussel.

Personliga egenskaper:
Du är en positiv och engagerad kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och har förmåga att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas som konsult är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du har du goda kunskaper i svenska och drivs av utmaningar och nya möjligheter.
Vi erbjuder dig:
Marknadskraftig lön
En engagerad konsultchef
Fördelaktiga förmånspaket
Trygga villkor
Tipsbonus

Bli en del av Almia-familjen
Almia Vårdbemanning är ett rikstäckande bolag med stort hjärta som gör allt för att du som konsult ska trivas och må bra. Tillsammans med dig följer vi dina önskemål och matchar uppdrag efter din erfarenhet. Du kommer alltid känna att du har ett stöd i din närmaste konsultchef, vars viktigaste uppgift är att se till att du mår bra.
Hos oss på Almia får du ta del av en varm kultur där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. I ditt dagliga jobb som konsult är du en del av ett vårdteam, med allt vad det innebär. Som konsult hos Almia är du också en viktig del av vårt team, och vår gemenskap. Vi håller kontakt, följer dig i uppdragen, finns alltid nära till hands och hjälper dig att lösa de eventuella problem som kan dyka upp längs vägen. Vi ser även till att du får träffa dina Almia-kollegor då och då för att utbyta tankar, tips och erfarenheter.
Vi tar hand om varandra, lika självklart naturligt som att du tar hand om andra.

Sista svarsdag
Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

www.almia.se
08-410 250 50
[email protected] Visa mindre

Nu söker vi fordonsmontörer i Kalmar

Ansök    Maj 30    Jovi Konsult AB    Lastbilsmekaniker
Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i en verkstad med montering på större fordon utifrån ritningar och kunders önskemål. Arbetet kommer ske på egen station men du ska även kunna vara behjälplig till dina kollegor. Din bakgrund Nu söker vi dig som är noggrann, effektiv och har ett stort fordonsintresse. Du har någon sorts erfarenhet ifrån fordonsteknik, montering alt elektronik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har följande - Tidigar... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en verkstad med montering på större fordon utifrån ritningar och kunders önskemål. Arbetet kommer ske på egen station men du ska även kunna vara behjälplig till dina kollegor.
Din bakgrund
Nu söker vi dig som är noggrann, effektiv och har ett stort fordonsintresse. Du har någon sorts erfarenhet ifrån fordonsteknik, montering alt elektronik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har följande
- Tidigare erfarenhet av montering
- Kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
- B-körkort
- Trivs med att jobba fysiskt.
Meriterande
- Fordonsteknisk utbildning.
- Erfarenhet från installationer på fordon.
- C-körkort
Om företaget
Företaget är ledande i sin bransch
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare - Kalmar

IB-RENT Städservice växer! Vill du tillhöra vårt fantastiska gäng som tar hand om våra företagskunder runt omkring Kalmar? Vi har behov av 2 personer med varierande arbetstid. Stor möjlighet till fortsatt anställning efter årets slut. Tillträde enligt överenskommelse. Körkort är ett krav. Du behöver kunna läsa, tala och förstå svenska. Skicka in din ansökan via e-post. Visa mer
IB-RENT Städservice växer!
Vill du tillhöra vårt fantastiska gäng som tar hand om våra företagskunder runt omkring Kalmar?


Vi har behov av 2 personer med varierande arbetstid. Stor möjlighet till fortsatt anställning efter årets slut. Tillträde enligt överenskommelse.
Körkort är ett krav.
Du behöver kunna läsa, tala och förstå svenska.
Skicka in din ansökan via e-post. Visa mindre

Extrajobb och sommarjobb som lokalvårdare i Kalmar!

Brinner du för service och letar ett aktivt extrajobb? Vi söker nu serviceinriktade lokalvårdare till vår kund i Kalmar! Vi söker nu individer som kan arbeta extra vid behov och vara beredda att rycka in med kort varsel och även jobba under sommaren mellan vecka 26-35. Vi behöver därför personer som är flexibla och har en lösningsorienterad inställning. Arbetstiderna är mellan kl. 06:00 och 15:00. För att vara lämplig för detta uppdrag krävs det att du an... Visa mer
Brinner du för service och letar ett aktivt extrajobb? Vi söker nu serviceinriktade lokalvårdare till vår kund i Kalmar!

Vi söker nu individer som kan arbeta extra vid behov och vara beredda att rycka in med kort varsel och även jobba under sommaren mellan vecka 26-35. Vi behöver därför personer som är flexibla och har en lösningsorienterad inställning. Arbetstiderna är mellan kl. 06:00 och 15:00. För att vara lämplig för detta uppdrag krävs det att du antingen studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Din profil
• Du studerar, arbetar på minst 50% eller har egen verksamhet och kan hoppa in extra när det behövs.
• Du kan jobba under sommaren vecka 26-35.
• Du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
• B-Körkort.

Vid god prestation finns möjlighet till fortsatt arbete även under sommaren.
Bakgrundskontroll kommer att genomföras i rekryteringsprocessen.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting, och jobbar som uthyrd konsult hos vår kund. Du har med detta jobb stor möjlighet att påverka ditt schema och kunna arbeta extra vid behov under terminerna eller vid sidan av ditt andra arbete. Då det kan förekomma bokningar med kort varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar är det viktigt att du är flexibel och tillgänglig så ofta du kan. Vi tillämpar löpande urval och tillsätter tjänsterna så snart vi hittat rätt kandidater.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Utredare klimatanpassning och dagvatten

Utredare klimatanpassning och dagvatten till vårt kontor i Kalmar Vill du vara med och utveckla ett hållbart samhälle tillsammans med oss? Vi söker nu en ny kollega. Vem är du? Du har en eftergymnasial examen med relevant inriktning avseende vattenfrågor. Helst har du erfarenhet av tidigare arbete med uppdrag kopplade till vatten och särskilt meriterande dagvatten. Vi ser gärna att du har GIS- och CAD-kompetens. Extra meriterande är om erfarenhet och/ell... Visa mer
Utredare klimatanpassning och dagvatten till vårt kontor i Kalmar
Vill du vara med och utveckla ett hållbart samhälle tillsammans med oss? Vi söker nu en ny kollega.
Vem är du?
Du har en eftergymnasial examen med relevant inriktning avseende vattenfrågor.
Helst har du erfarenhet av tidigare arbete med uppdrag kopplade till vatten och särskilt meriterande dagvatten. Vi ser gärna att du har GIS- och CAD-kompetens. Extra meriterande är om erfarenhet och/eller intresse finns av modelleringsprogram, t ex Stormtac, Scalgo, Mike eller S-hype. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska samt är service- och resultatinriktad.
Om Vatten och Samhällsteknik AB
Idag är vi ca 30 medarbetare – ungefär en tredjedel av oss jobbar på kontoret i Jönköping och övriga finns i Kalmar. Våra uppdrag tar oss runt i landet, men större delen av våra uppdrag är i sydöstra Sverige
Hos oss finns helhetssyn och ett stort engagemang. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för smarta lösningar och hållbar samhällsutveckling. Att ständigt utvecklas är en viktig del av jobbet.

Vi äger oss själva
Företaget Vatten och Samhällsteknik AB ägs av sina medarbetare. Att vi äger oss själva ger oss unika möjligheter att forma och utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt.
Som medarbetare har du möjlighet att bli delägare. Nästan alla medarbetare är delägare, men alla medarbetare är välkomna att vara med och forma vårt företag.
Om tjänsten
Tjänsten är en heltidsbefattning, annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Då tjänsten även innebär fältarbeten är körkort klass B ett krav.
Placeringsort är i första hand Kalmar, men det kan även vara möjligt att utgå från Jönköping. Visa mindre

Studie-och yrkesvägledare

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalma... Visa mer
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.


Stagneliusskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbud och har ca 1100 elever och ca 120 anställda. Vi har utbildningar inom samhällsvetenskap, ekonomi, juridik och handel. Vi har också en enhet för elever med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom autismspektrat.

På Stagneliusskolan arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att varje elev ska erbjudas de bästa möjligheterna att nå sina studiemål. Vi är en skola med höga förväntningar, både på eleverna och på oss själva. Vill du vara med och påverka och göra skillnad i en positiv och möjlighetsbaserad organisation, så är Stagneliusskolan en arbetsplats för dig.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär mycket elevkontakter genom såväl enskilda vägledningssamtal och information i större grupper med fokus på framtida studie och yrkesmöjligheter, hantering av elevers val, studieplaner, betyg och program- och skolbyten m m.

Som SYV ingår du i skolans elevhälsa och har nära samarbete med skolledning, pedagoger och administration.

Arbetet innefattar många kontakter med föräldrar, antagningsenheten samt externa aktörer såsom grundskolor, högskolor, folkhögskolor, vuxenutbildning, arbetsförmedling med flera.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha studie- och yrkesvägledarexamen eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med unga vuxna och elevhälsoarbete.

Tjänsten kräver också att du har god kännedom om utbildning inom gymnasieskolan och kunskap om arbetsmarknaden och dess behov samt goda kunskaper om de regler som gäller vid exempelvis slutbetyg, examen och behörigheter för högskolestudier samt att du har god administrativ förmåga och kan uttrycka dig i både tal och skrift.

Som person har du lätt för att hitta samarbetsformer, är lyhörd för elevernas behov och önskemål, ser möjligheter i svårigheter, är flexibel och kan arbeta både enskilt och tillsammans med andra professioner.

Erfarenhet krävs.
Studie- och yrkesvägledarexamen. Bifoga examensbevis.

Om du är under utbildning till studie-och yrkesvägledare bifoga intyg på avklarade poäng.

ÖVRIGT
Före erbjudande om
anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas.

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster. Visa mindre

El- & Instrumentmontör

Ansök    Maj 30    INAC Process AB    Automationselektriker
Tycker du om variation där du får se olika arbetsplatser, få erfarenhet av olika intressanta projekt och träffa nya människor? Är du dessutomockså teknikintresserad och vill ha möjligheten att utvecklas? Då ska du jobba hos oss! UPPDRAGETVill du arbeta i en autonom och lokal affärsenhet där hållbarhet har stått i fokus sedan verksamhetens start? För INAC är sambandet mellan affärsnytta och samhällsnytta självklart. Vi skapar värde för våra kunder samtidigt... Visa mer
Tycker du om variation där du får se olika arbetsplatser, få erfarenhet av olika intressanta projekt och träffa nya människor? Är du dessutomockså teknikintresserad och vill ha möjligheten att utvecklas? Då ska du jobba hos oss! UPPDRAGETVill du arbeta i en autonom och lokal affärsenhet där hållbarhet har stått i fokus sedan verksamhetens start? För INAC är sambandet mellan affärsnytta och samhällsnytta självklart. Vi skapar värde för våra kunder samtidigt som vi samverkar med samhället och bidrar till en bättre miljö. Det är detta vi kallar hållbarhet.
Vi ären helhetsleverantör och erbjuder instrument och processmontage, instrumentteknik och fiber- och nätverkstekniktill industri- och processanläggningar.Våra kunder finns i hela Sverige, så som processindustrier inom papper & massa, läkemedel och kraftvärme.
Vi är med våra kunder från projektledning och projektgenomförande till leverans av utrustning, montage och service. Som instrumentmontör hos oss får du ett omväxlande och intressant arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med montage av processinstrumentering, klenrörsinstallation, kabelförläggning och inkoppling ute hos våra kunder.
Vi är i en stark tillväxtfas med många intressanta projekt och vi sökerfler duktiga medarbetare till våra verksamheter. Vi har verksamhet i bland annatGävle, Norrköping, Uppsala, Kalmar, ochKarlstad och söker justnu flermedarbetare till Kalmar, Mönsterås ochMörrummed omnejd. Vi utför arbete i hela Sverige vilket gör det möjligt att även bo på andra orter.Vi är ettkompetent team som idag består av 35 duktiga montörer, tekniker, montageledare ochprojektledare.VEM ÄR DU?Dina meriter är viktiga när vi rekryterar ny kompetens, men hos oss spelar din personlighet, attityd, engagemang och potential en minst lika stor roll.
Vi sökerbådedig som är i början av ditt yrkesliv samt dig som har flerårig erfarenhetoch vill bidra med ditt kunnande. Vi tror att du har en gymnasieutbildning med inriktning el, VVS eller industri, alternativt att du har likvärdig erfarenhet.
Vi fäster stor vikt vid din förmåga att samverka i grupp, kommunicera och ge god service åt våra kunder. För att lyckas i rollen är du en person med starkt personligt driv, engagemang med god samarbetsförmåga som trivs att arbeta bådei grupp likvälsjälvständigt med frihet under ansvar. B-körkort är ett krav.VÅRT ERBJUDANDESom instrumentmontör hos oss ges du stor möjlighet att påverka ditt arbete, dess innehåll och din egen utveckling och jobba tillsammans med ett gott gäng kollegor. Genom våra spännande projekt i hela landet kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även möjligheter till dig som är driven och vill ta ansvar att växa in i nya uppdrag.Att ha kul ochtrivas på jobbet är viktigt för oss!Vill du veta mer? Kontakta vd Robert Persson,tfn 070-6798111 och besök gärna vår hemsidahttps://www.inac.se/Låter det intressant?Sista ansökningsdag är 23 juni. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag! Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag- Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om ytterligare annonserings- och rekryteringshjälp.Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker ???????Sjuksköterskor??????????? Uppdrag i Sydöstra Sverige!

AnnSam  AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999,  söker  nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag inom slutenvården i Kalmar!   Perioden:  Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba! Arbetstid:  Enligt senare schema. Erfarenhet:  Specialistsjuksköterska eller  Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.   Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer. Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker ... Visa mer
AnnSam  AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999,  söker  nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag inom slutenvården i Kalmar!  
Perioden:  Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba!
Arbetstid:  Enligt senare schema.
Erfarenhet:  Specialistsjuksköterska eller  Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer.
Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpande.Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    


AnnSam har avtal med häften av Sveriges kommuner och regionernas nationella avtal vilket ger bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige.
Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  [email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Unik möjlighet för farmaceuter i sommar!

Ansök    Maj 29    Vårdbron Sverige AB    Receptarie
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har en unik möjlighet för dig som vill testa på att jobba som farmaceutkonsult inom bemanning i sommar. Du har nu möjlighet att själv önska din uppdragsort och vi fixar jobbet där! Om Oss: Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i he... Visa mer
Brinner du för ditt arbete som farmaceut men söker nya spännande utmaningar? Vi har en unik möjlighet för dig som vill testa på att jobba som farmaceutkonsult inom bemanning i sommar. Du har nu möjlighet att själv önska din uppdragsort och vi fixar jobbet där!
Om Oss:
Vårdbron är bemanningsföretaget som bemannar och rekryterar all form av personal inom vård- och omsorg och socialtjänst. Vi arbetar med regioner, kommuner och privata aktörer med uppdrag i hela landet. Vi brinner för att matcha kompetenta farmaceuter med spännande uppdrag och strävar efter att skapa meningsfulla möten och bygga långsiktiga relationer.


Vår målsättning är att vara det trygga bemanningsföretaget som arbetar för att vara en flexibel arbetsgivare med trygga arbetsvillkor. Vi vill att du ska få möjligheten att styra över din egen tid, så du enklare får ihop livspusslet.
Vi Söker:
Nu söker vi kontakt med nya engagerade farmaceuter som är redo att ta nästa i karriären och utvecklas tillsammans med oss.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningskonsult behöver du vara duktig på att möta nya människor och vara noggrann samt trygg i din yrkesroll.
Krav:
Legitimerad farmaceut/apotekare
Engagemang och professionalism
Förmåga att arbeta självständigt och i team
2 års erfarenhet
Kompetens i Pharma Suite

Vi Erbjuder:
Spännande och varierande uppdrag där du själv väljer orten
Möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
En personlig bemanningsspecialist som finns tillgängliga för dig under hela resan.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vvs-montör

Ansök    Maj 29    Högsander VVS & Energi AB    VVS-montör
Vi söker nu en vvs-montör för vårt företag! Vi inriktar oss mycket mot värmepumpsinstallationer. Jobbet är varierande och roligt, där man lär sig mycket varje dag! Det innefattar en del resande, men man jobbar endast mån-fre 7-16. Är du den vi söker? Har av dig! Visa mer
Vi söker nu en vvs-montör för vårt företag! Vi inriktar oss mycket mot värmepumpsinstallationer.
Jobbet är varierande och roligt, där man lär sig mycket varje dag!
Det innefattar en del resande, men man jobbar endast mån-fre 7-16.
Är du den vi söker?
Har av dig! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Telenor

Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors prod... Visa mer
Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal.

Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande samtal från Telenors kunder, besvarar och hjälper dessa med deras frågor kring tex fakturor, mobiltelefoni, abonnemang och teknisk support. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. Allt för att inspirera kunden när de använder digitala lösningar och hitta det bästa upplägget för kunden.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet där du skapar ett mervärde och fantastiska upplevelser för Telenors kunder. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team. Vidare är du van att arbeta med dator, du skriver och talar svenska obehindrat samt behärskar engelska på en god nivå. Krav för tjänsten är fullständig gymnasiekompetens.

Anställningen är på heltid med uppdragsstart 17 juni 2024. Arbetstiderna är varierande och kundtjänstens öppettider är vardagar 8-18. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete. Du har fast lön enligt avtal och möjlighet till provision.


Ansökan sker via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Sommarvikarier till äldre kvinna i Kalmar, dygnspass.

Vi söker kvinnliga assistenter som under sommarenvill arbeta hos en av våra kunder i Kalmar. Möjlighet finns att redan nu börja som vikarie. Kvinnan är i 60 års åldern och hon behöver hjälp i det vardagliga livet med förflyttning, matsituationer, av/påklädning, hushållsarbete samt att vara med på aktiviteter osv. För att passa för detta uppdraget är det viktigt att du som söker är flexibel, har erfarenhet av vård och omsorg. Har du även erfarenhet av utåta... Visa mer
Vi söker kvinnliga assistenter som under sommarenvill arbeta hos en av våra kunder i Kalmar. Möjlighet finns att redan nu börja som vikarie.
Kvinnan är i 60 års åldern och hon behöver hjälp i det vardagliga livet med förflyttning, matsituationer, av/påklädning, hushållsarbete samt att vara med på aktiviteter osv.
För att passa för detta uppdraget är det viktigt att du som söker är flexibel, har erfarenhet av vård och omsorg. Har du även erfarenhet av utåtagerande är det en fördel, då kunden ibland kan bli upprörd.
Arbetspassen är förlagda på dygnspass med jourtid. Förekommer även dubbelassistans.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

40% tjänst hos kvinna i Halltorp, personlig assistent.

Vi söker en assistent till en härlig rullstolsburen kvinna i 60 års åldern som lever med en förvärvad hjärnskada. Har kognitiva svårigheter och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Hon tycker om att komma ut på dagliga promenader, äta god mat,baka och lösa korsord, fika utflykter. Vi söker en rökfri kvinnlig assistent, gärna 35+. Det viktiga är att du är lugn, trygg i dig själv, har initiativförmåga och är ansvarstagande. Positivt om du ha... Visa mer
Vi söker en assistent till en härlig rullstolsburen kvinna i 60 års åldern som lever med en förvärvad hjärnskada. Har kognitiva svårigheter och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Hon tycker om att komma ut på dagliga promenader, äta god mat,baka och lösa korsord, fika utflykter.
Vi söker en rökfri kvinnlig assistent, gärna 35+. Det viktiga är att du är lugn, trygg i dig själv, har initiativförmåga och är ansvarstagande. Positivt om du har erfarenhet av att arbeta med människor.
Tjänsten är på ca 40% men för rätt person finns möjligheten att utöka procenten något extra,och arbetstiden är förlagd vardagar mellan 8:00-21:45 fördelat på en dags och en kvälls tur. Lördagar och söndagar 8:00-18:00.
Då det ej finns bussförbindelser till hemmet, som är beläget ca 3 mil söder om Kalmar, behöver man hakörkort och tillgång till bil. Man kör även kundens bil vid utflykter eller aktiveter.
Katt finns i hemmet.
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Visa mindre

Personlig assistent, 70% tjänst hos social tjej i Kalmar

Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu ett helt team med kvinnliga assistenter till en ny kund i centrala Kalmar. Kunden är en aktiv och social tjej i 35 årsåldern som behöver hjälp med allt som hör vardagen till, att följa med på olika aktiviteter samt daglig verksamhet, mm. I detta uppdraget behövs trygghet och stabilitet så som assistent... Visa mer
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu ett helt team med kvinnliga assistenter till en ny kund i centrala Kalmar. Kunden är en aktiv och social tjej i 35 årsåldern som behöver hjälp med allt som hör vardagen till, att följa med på olika aktiviteter samt daglig verksamhet, mm. I detta uppdraget behövs trygghet och stabilitet så som assistent bör du vara stabil, trygg och lugn. Du bör även ha en stark fysik då lyft förekommer.

Tjänsten är på 70%. Passen ligger förlagda på längre dags pass, samt vaken natt. Vi söker även dig som vill arbeta som timvikare! :)Du som söker:
Vi ser helst tobaksfria kvinnliga sökande från 35 år och uppåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent, men inget krav då person kemi väger tyngre. Det är viktigt att ha en bra samarbetsförmåga då man arbetar tillsammans med en kollega större delen av arbetspassen.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent. Visa mindre

Produktägare

Ansök    Maj 29    IST Group AB    IT-strateg
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande. Vi söker just nu produktägare för att stärka vår produktledning! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för att bidra till ... Visa mer
På IST strävar vi efter att utveckla produkter och lösningar som gör skillnad i samhället, det gör vi genom att effektivisera och digitalisera skolan. Vi drivs av vår vision att alla har rätt till en bra skola och att vi med vår erfarenhet, kunskap och teknik möjliggör till ett fortsatt lärande.
Vi söker just nu produktägare för att stärka vår produktledning! Vill du också göra skillnad på riktigt? Vi söker nämligen dig som har passion för att bidra till det viktiga uppdraget att utveckla produkter som bidrar till ett förbättrat digitalt lärande.
Om ISTVi är det ledande EdTech-företaget i Skandinavien med över fem miljoner användare som framåt siktar än mer globalt.
Varje dag kommer vi till jobbet med vetskapen om att våra produkter har en positiv inverkan på samhället. Vi är dedikerade till att utveckla lösningar som ger människor de bästa möjligheterna att lära sig och växa. Vi samarbetar med våra användare för att skapar produkter som förenklar de dagliga rutinerna. Tillsammans med våra användare utvecklar vi digitala lösningar för ett bättre sätt att lära. Vi kombinerar teknisk kompetens med arbetslivserfarenhet från skolor för att förändra världen.
Om rollenRollen ingår i ett produktledningsteam tillsammans med andra produktägare, produktchefer och UX/UI designers. I rollen som produktägare är du ansvarig för ett flertal system och har ett tätt samarbete med ett eller flera utvecklingsteam.
Rollen innebär följande arbetsuppgifter och ansvar:
Central och ledande roll i arbetet att utveckla och föra ISTs produkt framåt.
Skapa de bästa produkterna på marknaden, med utgångspunkt i ISTs produktvision och kundernas krav.
Arbeta med befintliga och blivande användare och kunder för att förstå och förutse deras behov, översatt till produktkrav.
Bidra till visionoch roadmap för teamets produkt inkluderat produktekonomin.
Nyckelroll i att prioritera backlogen för dina system för att möta ISTs gemensamma strategi och vision, samt säkerställa hållbara produkter med hög kvalitet.
Driva alla stadier av produktutvecklingen, inklusive design och utveckling. Det görs genom att tillsammans med utvecklingsteamen leverera mjukvara som möter kundernas förväntningar samt samarbeta tätt ihop med UX/UI för att säkerställa den bästa användarupplevelsen av ISTs produkter.
Löpande uppgifter består bl a av att bryta ner krav, skriva user stories och ta fram acceptanskriterier

Om digVi söker dig som har en passion för att förstå användarna och möta deras behov och förväntningar genom att skapa de bästa produkterna på marknaden. Vi förväntar oss att du kommer att ha god kunskap om ISTs produktvision och bli en expert på dina system och hur användarna använder systemen. Du är också ansvarig för att föra denna kunskap vidare till utvecklingsteamen. Utöver ovan så uppfyller du även följande kriterier:
Du har ett högt driv och är effektiv och självgående inom ditt produktområde
Hög ambitionsnivå och viljan att påverka att forma visionen för produktområdet
God analytisk förmåga att kunna förstå våra kunders behov
Att samarbeta samt dela med dig av din kunskap är naturligt för dig
Du är en god kommunikatör, både genom att vara lyhörd mot kund och andra intressenter samt att själv kommunicera
Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team för att nå gemensamma mål
Relevant högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet som produktägare men det är inget krav. Du kan ha haft andra roller som gett dig bra förutsättningar för att nu ta klivet mot produktägarrollen. Vi tror att du är en person som snabbt anpassar dig till nya situationer och trivs i en agil och ständigt föränderlig miljö.
AnsökVi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med möjligheten att arbeta på distans för att underlätta livspusslet. Placering är också möjlig på vårt huvudkontor i Växjö alternativt i Stockholm.
Om detta låter som rätt utmaning för dig, se till att ansöka så snart som möjligt då ansökningarna behandlas löpande. Ansök via http://career.ist.com – dock senast 23 juni.
För mer information om rollen eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR på [email protected]. Om du har några frågor, tveka inte att maila oss.
Bakgrundskontroller kan komma att förekomma i enlighet med vår rekryteringsprocess.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Sommarvikarier till tonårskille i Kalmar

Om kunden: Kunden är en kille, född 2006, som bor med sin familj ca 1,5 mil utanför Kalmar. Kunden behöver aktiv tillsyn och har ett stort omvårdnadsbehov dygnet runt, bl.a. på grund av epilepsi och en oregelbunden sömn. Kunden har inte förmågan att kommunicera verbalt, men genom en enorm utstrålning som syns i hans kroppsspråk, mimik och ansiktsuttryck, visar han tydligt när han är glad, arg eller ledsen. Han visar att han känner igen ansikten och röster,... Visa mer
Om kunden:
Kunden är en kille, född 2006, som bor med sin familj ca 1,5 mil utanför Kalmar. Kunden behöver aktiv tillsyn och har ett stort omvårdnadsbehov dygnet runt, bl.a. på grund av epilepsi och en oregelbunden sömn. Kunden har inte förmågan att kommunicera verbalt, men genom en enorm utstrålning som syns i hans kroppsspråk, mimik och ansiktsuttryck, visar han tydligt när han är glad, arg eller ledsen. Han visar att han känner igen ansikten och röster, även om han har en nedsatt syn- och hörselförmåga. I skolan och i hemmet är han delaktig, där hjälpmedel som bilder och symboler används, för att förstärka beteenden och kommunikation.
Kunden behöver hjälp med alla grundläggande behov och i ADL-situationer, såsom matning (kunden får sin näringstillförsel via PEG-knapp), medicinering, förflyttningar, samtliga hygiensituationer, av- och påklädning, toalettbesök mm.
Målet är att kunden ska klara av vardagen på bästa sätt utifrån sina förutsättningar. För att bibehålla sina färdigheter har kunden behov av kommunikation, kontinuerlig stimulering, träning, aktivering, såväl fysiskt som socialt. Som assistent är du delaktig i alla dessa sammanhang.
Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie men även timvikarie redan nu vid behov. Viser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg med barn, eller studerar inom området.Du har barnasinnet kvar, du är glad och positiv och har en framåtanda. Engagemang och ansvarskänsla är andra viktiga egenskaper. Du behöver ha social kompetens och vara pratglad, då konversationen är en viktig del i kundens personliga utveckling. Du behöver även kunna vara lugn och stabil vid en eventuell kritisk situation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.
Specifika egenskaper:Körkort, rökfri. Pälsdjur finns i hemmet. Visa mindre

Yrkeslärare till SYAB Transportgymnasium AB

Ansök    Maj 29    NearYou Sverige AB    Yrkeslärare
Om företaget På väg tillsammans! SYAB erbjuder utbildningar av hög kvalité inom trafik- och transportsektorn och vi har lång erfarenhet av att utbilda yrkesförare. Sedan 1992 har mer än tusen välutbildade ungdomar tagit sin gymnasieexamen hos oss. Vi ställer höga krav på oss själva för att kunna ge dig den kompetens som efterfrågas på marknaden. När du är färdig kan du känna dig trygg i din nya roll som yrkesförare. Vi för en ständig dialog med åkerier oc... Visa mer
Om företaget
På väg tillsammans!
SYAB erbjuder utbildningar av hög kvalité inom trafik- och transportsektorn och vi har lång erfarenhet av att utbilda yrkesförare. Sedan 1992 har mer än tusen välutbildade ungdomar tagit sin gymnasieexamen hos oss.

Vi ställer höga krav på oss själva för att kunna ge dig den kompetens som efterfrågas på marknaden. När du är färdig kan du känna dig trygg i din nya roll som yrkesförare. Vi för en ständig dialog med åkerier och transportföretag och de är med och påverkar innehållet i det du lär dig. Aktiva elever och intresserade lärare bidrar också till att förbättra utbildningen. Vi tror att framgång skapas när engagerade människor är på väg tillsammans!


Tjänstebeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta som lärare på vår yrkesförarutbildning. Vi är en liten skola där du kommer att arbeta nära både kollegor och elever.

Du kommer att undervisa i kurser som ska ge en eleverna grundläggande kunskaper om Fordons- och Transportbranschen. Nedan följer några konkreta exempel på vilket innehåll det rör sig om.

Viktigt att känna till är att du kommer att ingå i ett arbetslag där du kommer få stöd av dina kollegor med de kunskaper och erfarenheter som du eventuellt saknar själv. Om du har ett kontaktnät ut i branschen för studiebesök och liknande så är det ett stort plus.

• Hur olika verksamheter i branschen fungerar, exempelvis inom transport, fordonsteknik, fordonslackering och fordonsskadeteknik.
• Utveckling och karriärvägar i branschen
• Digitala system i branschen
• Funktion, tillsyn och underhåll av fordon.
• Hur man arbetar med säkerhet, miljö och kvalitet
• Ergonomi och hälsa
• Brand, HLR och agerande vid olycka
• Regler och risker i trafiken. I denna fråga finns redan en bred kompetens på arbetsplatsen men det är ingen nackdel om du är kunnig även inom detta.
• Kommunikation och samarbeteKvalifikationer
I det här är arbetet så kommer din förmåga att bemöta andra människor att vara den enskilt viktigaste faktorn för att lyckas. Jobbet går ut på att hjälpa unga vuxna att bli sina bästa jag. För att de ska lyckas med det så behöver de bli bemötta med ett tydligt och omsorgsfullt ledarskap.

Din förmåga att överblicka, planera och organisera kommer också att vara otroligt viktig. Eleverna behöver en tydlig struktur där de hela tiden vet vad de ska göra. Förkunskapen hos eleverna varierar och du behöver lära känna varje individ för att utmana och stötta på ett sätt som gör att utbildningen blir meningsfull.

Vi fäster stor vikt vid att du skapar en bra undervisningsmiljö. Eleverna ska uppleva att deras tid hos oss är viktig. Vi behöver visa att vi bryr oss om hur det ser i klassrum och verkstad. Det är ett sätt för oss att visa och förmedla vikten av yrkesstolthet.

Du kommer eventuellt att ansvara för underhåll av några av skolans fordon och maskiner. Beroende på din erfarenhet inom yrket så kommer du också att få vara mentor för några av våra elever. Det är ett jätteroligt uppdrag och bra möjlighet att skapa professionella och förtroendefulla relationer till våra elever.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post [email protected]

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, så snart som möjligt. Vi jobbar vi med löpande urval i den här rekryteringen, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Varmt välkommen med din ansökan och hör gärna av dig om du har några frågor.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Personlig Assistent vikariat och tillsvidare

BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta. Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, emp... Visa mer
BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta.
Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, empatisk, förstå behov och vara allmänt positiv.
BeOneTeam i Kalmar län söker nu nya medarbetare med just dessa egenskaper till ”vid behov-vikariat”, längre vikariat samt även tillsvidartjänster.
I korta drag:
Arbetstiderna kan vara planerade över dygnets alla timmar så du kan komma att behöva vara tillgänglig för och närvarande hos din brukare även nattetid.
Framför allt söker vi nya medarbetare till Kalmar men det kan även finnas tjänster för tillsättning i Nybro, Emmaboda samt Färjestaden.
Men bor du på andra orter och känner att du vill arbeta med oss så hör av dig ändå. Tidigare erfarenheter av de vanligt förekommande lyfthjälpmedlen, medicinhantering och sondmatning är en merit. Men inget krav då vi har individanpassade interna utbildningar. Visa mindre

Butiksmedarbetare med säljdriv

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför ge fler mer glädje, avkoppling, och produktivitet i vardagen! Vi gör prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas är så klart våra grymma medarbetare det viktigaste vi har. Är du med? Om tjänsten Vi söker efter dig som älskar att sälja i mötet med kund. Du är nyfiken, drivs av försäljning och resultat samtatt ge kundservice i världsklass. Vi erbjuder ett... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför ge fler mer glädje, avkoppling, och produktivitet i vardagen! Vi gör prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas är så klart våra grymma medarbetare det viktigaste vi har.
Är du med?

Om tjänsten
Vi söker efter dig som älskar att sälja i mötet med kund. Du är nyfiken, drivs av försäljning och resultat samtatt ge kundservice i världsklass.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete där dutillsammans med fantastiska kollegor jobbar med alla arbetsuppgifter som kan förekomma i vår Lagershop - det är det vi kallar våra butiker.Det innebär att:
Aktivt arbeta med försäljning i Lagershopen efter uppsatta säljmål
Säljaprodukter ur vår tjänsteportfölj, som trygghetsförsäkringar, abonnemang samt finansieringslösningar
Fylla på varor i Lagershopen och se till att dessa exponeras enligt vårt koncept
Ta emot inkommande varor
Hjälpa kunder i informationsdisken, kassan och ute på golvet

Vem söker vi?

Du är en nyfiken säljare sommotiveras av att leverera resultat. Du hardriv ochvilja att lära dig om våra produkter och genom att vara initiativrikfår saker utförda med högt resultat!”Vad kan jag hjälpa till med?” genomsyra din inställning ochsom den teamspelare du är ser du det som självklart atttillsammansmed kollegorna i Lagershoppen hjälps åt att lösa dagens arbetsuppgifter.
Arbetslivserfarenhet inom service och/eller försäljning i butik
Intresse för att lära dig om våra produkter
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Det här är vi!
NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - #enkla, #nyfikna, #tillsammans och #handlingskraftiga - det är våra ledstjärnor i vardagen.För oss är också mångfald och inkludering viktigt, vi strävar efter att ha en bred mångfald på NetOnNet, dels för att vi ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.
Bli en del av vårt team!Tycker du som oss att jobbet låter spännande,vänta inte med att skicka in din ansökan utan gör det redan idag!Vi läser ansökningarna och görurval löpande. Visa mindre

Psykolog till Barn & ungdomshälsan

Ansök    Maj 29    REGION KALMAR LÄN    Psykolog
Om dig Den vi söker är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med barn och unga eller inom primärvård. För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta såväl självständigt som i team och vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna som psykolog hos oss är att utreda och bedöma lämplig behandlingsinsats och ge psykologisk behandling eller annan åtgärd vid behov. I din roll förväntas även handledning och konsultation till... Visa mer
Om dig

Den vi söker är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av arbete med barn och unga eller inom primärvård.

För att trivas hos oss behöver du kunna arbeta såväl självständigt som i team och vi sätter stort värde på din samarbetsförmåga.

Arbetsuppgifterna som psykolog hos oss är att utreda och bedöma lämplig behandlingsinsats och ge psykologisk behandling eller annan åtgärd vid behov. I din roll förväntas även handledning och konsultation till andra yrkesgrupper ske vid behov och att kunna samarbeta med interna och externa samverkanspartners. Som psykolog kan du arbeta med både individ och familj och erbjuder även digitala insatser både i grupp och individuellt.

Här får du användning för dina psykologiska kunskaper i en miljö där vi ständigt utvecklar verksamheten tillsammans för att bättre kunna möta de vi finns till för. Därmed har du som medarbetare stor möjlighet att påverka både ditt arbete och din arbetssituation. Det förutsätter också att du kan bidra med initiativ till förbättring och aktivt delta i den utveckling som sker. Vi arbetar nu förutom med vår interna utveckling tillsammans med Barn- och ungdomspsykiatrin och Habiliteringen i ett strukturerat förbättringsarbete med syfte att skapa en ännu bättre vårdprocess för barn och unga med psykisk ohälsa.

Din framtida arbetsplats

Vi erbjuder dig ett inspirerande, meningsfullt och utvecklande arbete på Barn- och ungdomshälsan i södra länsdelen.

Barn- och ungdomshälsan är en länsövergripande enhet för barn och unga 6-17 år med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa. Vårt uppdrag sträcker sig från hälsofrämjande till behandlande insatser.

På hela enheten arbetar i dagsläget arbetar 26 psykologer, socionomer, psykoterapeuter och vårdhandläggare tillsammans för att ge möjlighet till tidiga individ- och familjeinriktade insatser. På mottagningen i söder, som är placerad i Kalmar, har vi uppdrag kopplat till kommunerna i södra länsdelen och här arbetar 14 av dessa medarbetare idag. Hos oss är det viktigt att vi trivs på jobbet och är måna om att tillsammans skapa en god arbetsmiljö.Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vietnamesisk restaurang söker serveringspersonal

Ansök    Maj 29    My Tho AB    Restaurangbiträde
My Tho 65-nyöppnad vietnamesisk resrautang, centralt beläget på Kaggensgatan 20 Kalmar, söker nu efter erfarna serveringspersonal att förstärka vårt team. Vi är ett glatt team som fokuserar på att leverera traditionell vietnamesisk mat samt hotpot-BBQ grill, vilket ger våra gäster en smak av vietnamesisk kultur. Till vår restaurang i Kalmar söker vi nu medarbetare för hel- och deltidsarbete på dag- och kvällstid under både vardagar och helger. Har du en... Visa mer
My Tho 65-nyöppnad vietnamesisk resrautang, centralt beläget på Kaggensgatan 20 Kalmar, söker nu efter erfarna serveringspersonal att förstärka vårt team. Vi är ett glatt team som fokuserar på att leverera traditionell vietnamesisk mat samt hotpot-BBQ grill, vilket ger våra gäster en smak av vietnamesisk kultur.
Till vår restaurang i Kalmar söker vi nu medarbetare för hel- och deltidsarbete på dag- och kvällstid under både vardagar och helger.


Har du en stor passion för att ge service till andra och vill du vara med oss och
forma en restaurang som ständigt strävar efter att servera sina gäster på det absolut bästa tänkbara sätt, så att de längtar tillbaka till oss. Då har vi ett spännande och utvecklande jobb för dig.


Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till skratt och ett
leende. Du tycker om att jobba som säljare, att ge service och att arbeta med
människor runt omkring dig.


Arbetet innebär bl a följande:
- Varierande arbetstid med både dagtid, kvällstid och helger.
Servering av mat, ta emot beställning osv


Fallenhet för att ge bra service kan vi inte lära ut, den egenskapen måste du ha med dig själv.
Att du är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker
om högt tempo och varierande arbetsuppgifter är viktigt. Visa mindre

Pizzabagare sökes

Ansök    Maj 29    Ljusstadens pizzeria AB    Pizzabagare
Vi söker två ambitiösa och passionerade pizzabagare till vår restaurang för en omgående anställning. I arbetsuppgifterna ingår förberedelse och bakning av pizzor enligt våra recept. Såklart ingår även sedvanliga köksrutiner i tjänsten. Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Du bör vara en lagspelare med en positiv attityd som har förmågan att arbeta under press, samtidigt som du bibehåller en hög standard på matkvalitet och pr... Visa mer
Vi söker två ambitiösa och passionerade pizzabagare till vår restaurang för en omgående anställning.
I arbetsuppgifterna ingår förberedelse och bakning av pizzor enligt våra recept. Såklart ingår även sedvanliga köksrutiner i tjänsten.
Vi ser helst att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Du bör vara en lagspelare med en positiv attityd som har förmågan att arbeta under press, samtidigt som du bibehåller en hög standard på matkvalitet och presentation.
Vi värdesätter ett starkt personlig driv och en strävan av att alltid vilja utvecklas och lära. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi s... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi skapat – och du är inbjuden.

Change starts here!


Fakulteten för teknik är en av Linnéuniversitetets fem fakulteter. Vi samlar universitetets utbildning och forskning inom tekniska ämnen. Verksamheten är organiserad i nio institutioner och ett fakultetskansli.

Fakultetskansliet vid Fakulteten för teknik består av ca 50 kolleger som tillsammans ansvarar för att ge ett kvalificerat stöd till fakultetens verksamhet. Vi är verksamma både i Växjö och i Kalmar. Fakultetskansliet leds av kanslichefen och två tillförordnade sektionschefer. Studievägledarna tillhör sektionen för utbildningsfrågor.

Vi utökar nu vårt team av studie- och yrkesvägledare med en tjänst i Kalmar. För närvarande har vi två studievägledare placerade i Växjö, som du kommer att arbeta nära. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer att vara att vägleda våra studenter på Sjöfartshögskolan samt på institutionerna för data- och medieteknik och informatik.

Arbetsbeskrivning

För studie- och yrkesvägledarna på fakulteten består arbetet av vägledningskontakter med studenter på våra utbildningar och med presumtiva studenter. Arbetet kräver ett nära samarbete med våra program- och kursansvariga, prefekter, samt med utbildningsadministrationen. I arbetet ingår att bidra till processer och arbetssätt på fakulteten för teknik och på Linnéuniversitetet i stort.

Arbetsuppgifterna utgörs av allmän studievägledning, information till studentgrupper och individuell studieplanering via besök, telefon, digitala möten och e-post. Vidare ingår uppgifter såsom arbete med utbildningsinformation och annan allmän administration utifrån verksamhetens behov. Andra arbetsuppgifter kan vara studieuppehåll, behörighetskontroller och uppföljningar i Ladok. Andra relevanta arbetsuppgifter kan förekomma. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, lösningsfokuserad, och ha god förmåga att ge stöd och service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har

Krav: 


• studie- och yrkesvägledarexamen eller motsvarande
• erfarenhet av att arbeta med vägledning
• goda kunskaper om såväl utbildningssystemet som arbetsmarknaden
• god samarbetsförmåga
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska
• god datorvana
• god förmåga att självständigt söka kunskap och information

Meriterande:


• erfarenhet från studievägledarroll vid lärosäte.
• kunskaper om administrativa rutiner och regelverk inom universitet och högskola.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor: Linnéuniversitet är en statlig myndighet vilket innebär att du får särskilda förmåner, bland annat generös semester och ett flextidsavtal som skapar goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.

Anställning och omfattning: Tillsvidareanställning, 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Tillträde: Tillträde snarast.
Placeringsort: Kalmar,
Då fakultetens verksamhet finns placerad i både Växjö och Kalmar behöver du vara beredd att i varierande grad tjänstgöra på båda orterna.

Kontaktpersoner

Tf sektionschef, Anki Lektorp, tel 070-226 68 59
Studie- och yrkesvägledare Tina Karlsson, tel: 0470-70 88 97
Frågor som rör anställningen besvaras av HR-partner, Hanna Holgersson 0470-70 88 69

Fackliga företrädare kan nås via universitetets växel 0772-28 80 00

Vill du veta mer fakulteten för teknik. Läs mer på Lnu.se

https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Organisation/fakulteten-for-teknik/utbildning/


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 23.59 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Barnhälsovården Nybro

Ansök    Maj 28    REGION KALMAR LÄN    Distriktssköterska
Vi erbjuder dig ett arbete där du tillsammans med erfarna och engagerade kollegor är en del av Familjecentralen Nybro. Att arbeta hos oss innebär att du har ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarsfullt uppdrag. Det är en stimulerande tjänst med frihet för personlig utformning. Inom Barnhälsovården har du som anställd en placeringsort där du även har din mottagning. Om behovet skulle förändras kan det dock efter dialog med avdelningschef även bli ... Visa mer
Vi erbjuder dig ett arbete där du tillsammans med erfarna och engagerade kollegor är en del av
Familjecentralen Nybro.

Att arbeta hos oss innebär att du har ett spännande, lärorikt, varierat
och ansvarsfullt uppdrag. Det är en stimulerande tjänst med frihet för personlig utformning.

Inom Barnhälsovården har du som anställd en placeringsort där du även har din mottagning. Om behovet skulle förändras kan det dock efter dialog med avdelningschef även bli aktuellt med mottagningsarbete på annan enhet i närområdet.

Om dig 

Vi söker dig som är Distriktssköterska eller Barnsjuksköterska med intresse för barnhälsovård. Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt och kan se familjen i en helhet, med fokus på barnets bästa. Arbetet innebär att du arbetar självständigt med egen mottagning och hembesök. Erfarenhet från barnhälsovård eller annat arbete med barn som arbetsgivaren finner likvärdigt är meriterande.

Du är en flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega/medarbetare. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning inom Barnhälsovården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Vill du vara en del av vårt härliga gäng på Barnhälsovården? Skicka in din ansökan redan idag, då
rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden har gått ut.

Din framtida arbetsplats

Barnhälsovårdens uppdrag är att främja barns hälsa och utveckling, att förebygga ohälsa hos barn och att tidigt upptäcka och åtgärda problem i barns hälsa, utveckling och uppväxtmiljö. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling. I arbetet följer vi det nationella Barnhälsovårdsprogrammet.

Välkommen med din ansökan! 
Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Leg. Optiker till Synsam Kalmar Hansa

Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus? I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kli... Visa mer
Är du en dedikerad Leg Optiker som brinner för ögonhälsa och vill utvecklas i ett innovativt bolag som tar ansvar med kunden i fokus?
I rollen som Leg Optiker förstår du vikten av att lyssna in och förstå alla kundens behov för att se till att våra kunder får bästa tänkbara service inom ögonhälsa. Huvuduppgiften i din roll som Leg Optiker är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera och rekommendera synhjälpmedel till våra kunder på högsta kliniska nivå. Hos Synsam är Leg Optikern i centrum och en nyckelfaktor för vår framgång. Du jobbar i team tillsammans med vår Store Manager, Style and Customer Advisors och inspirerar våra kunder till nöjda inköp.
Vi söker dig
Som värdesätter det personliga kundmötet för att skapa långsiktiga kundrelationer.
Är lyhörd för kundens behov och har en utpräglad kvalitetsmedvetenhet.
Har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden så att den förstår.
Är ansvarsfull, lösningsorienterad och jobbar på problem tills att de är lösta.
Har optikerlegitimation med eller utan DO/magisterexamen.


Du erbjuds att jobba i ett kompetent team bestående av Store Manager och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och har stora tillväxtambitioner inom ögonhälsa, torra ögon, Ortho-K, sport och myopikontroll. Du har stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra Leg Optiker i både klassrum och online.
Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka rollen som Leg. Optiker redan idag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Serviceinriktad kundsupport/kundtjänst i Kalmar

Om tjänsten Är du serviceinriktad, gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ha nära kontakt med kunder? Just nu söker vi serviceinriktade personer till kundsupport/kundtjänst till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifterna består av inkommande samtal där du hjälper kunder med olika typer av ärenden som fakturafrågor och felanmälningar gällande fastigheter. Som kundsupport/kundtjänst arbetar du även med viss del administrativa uppgifter i form av e-p... Visa mer
Om tjänsten
Är du serviceinriktad, gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ha nära kontakt med kunder?
Just nu söker vi serviceinriktade personer till kundsupport/kundtjänst till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifterna består av inkommande samtal där du hjälper kunder med olika typer av ärenden som fakturafrågor och felanmälningar gällande fastigheter. Som kundsupport/kundtjänst arbetar du även med viss del administrativa uppgifter i form av e-posthantering. Vår kund arbetar mycket med utbildningar, coaching och gemensamma målsättningar för att personalen ska utvecklas och trivas i sin roll som kundsupport/kundtjänst samt bidra till verksamhetens utveckling.

Uppdraget är på heltid med varierande arbetstider vilket kan innebära kvällar, helger och i vissa fall även nattpass. Anställningen är långsiktig och börjar med 6 månaders provanställning. Starten kommer att vara i mitten på juni 2024. Anställningen börjar med betald utbildning.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo. Du är ansvarsfull, kundorienterad, engagerad och har lätt att se lösningar. Viktigt är att du gillar att fokusera på att nå uppsatta mål och att utföra arbetet inom utsatt tid. Vidare är du en öppen och social person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du vill bidra med god trivsel och ett positivt klimat i arbetsgruppen.

För att passa till denna tjänst ser vi att du innehar följande:
• En utbildning på lägst gymnasienivå
• Goda kunskaper inom Office-programmen
• Du talar och skriver svenska flytande och med god kvalitet
• Erfarenhet från servicebranschen, gärna inom kundservice, reception eller butik.

Arbetet som kundsupport/kundtjänst erbjuder:
• Schemaläggning på heltid
• Varierande arbetsuppgifter
• Trivsam och välkomnande arbetsmiljö
• Stor gemenskap och härlig stämning
• Coachande och stöttande ledarskap
• Möjlighet till friskvård på arbetstid i form av massage

Om du tycker att tjänsten låter intressant samt passar in på ovanstående beskrivning tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Ansöker gör du via vår hemsida, www.uniflex.seEventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Arbeta hemma. Fast timlön på 140 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen! Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige. Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin sk... Visa mer
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta längre pass och dagtid, först när man har kommit in i det samt efter överenskommelse.
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 140 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Max i Kalmar söker restaurangchef på Max vid guldfågeln arena

Ansök    Maj 28    Max Burgers AB    Restaurangchef
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig!  Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX? Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet. En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restauran... Visa mer
Har du en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra? Då kan tjänsten som Restaurangchef passa dig! 

Vad kommer du att göra om dagarna som Restaurangchef på MAX?

Som restaurangchef arbetar du strategiskt med stöttning, uppföljning och utveckling av medarbetare och verksamhet.

En lika viktig del är att du själv jobbar operativt i driften på din restaurang. Hos oss visar chefen vägen vilket innebär att du sätter dig in i alla delar av restaurangens drift och tycker det är kul att själv delta i produktionen. Du leder genom exempel och arbetar operativt i driften ca 60% av arbetstiden. 

Du som restaurangchef har det övergripande ansvaret för din restaurang vilket inkluderar såväl drift som ekonomi och personal. Du ser till att restaurangen når fastslagna månadsprognoser och budget samtidigt som dina medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Förutom att du ansvarar för din egen restaurang vill vi också att du verkar som ett föredöme i företaget och bidrar med energi och resurser till hela ditt distrikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

Säkerställa att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort och affärsplan genom att omvandla dessa till lokala mål och handlingsplaner.

Du arbetar för att restaurangen når upp till satta mål inom våra sex fokusområden kvalitet, bemötande/service, snabbhet, renlighet, säljfrämjande åtgärder samt kostnadskontroll/lönsamhet.

Du arbetar med entreprenörsmässig planering av personal och schema, försäljning / lokal marknadsföring, renovering och underhåll. Du tar fram prognoser för försäljning och arbetade timmar samt upprätta handlingsplan för att nå dessa målsättningar.

Med engagemang bygger du ett team genom att rekrytera, utbilda, coacha och motivera dina medarbetare, så att restaurangen tillgodoser och överträffar gästernas förväntningar. Du arbetar med daglig uppföljning och kontroll av varor beträffande svinn, lager/inköp och hantering.

Vem är du?

Du är en person som förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina medarbetare utvecklas.

Du har arbetat några år inom ett serviceyrke eller i någon annan snarlik bransch. Har du dessutom jobbat inom restaurang är det positivt, men det är inget krav. Däremot vill vi att du har minst två års erfarenhet från en ledarroll med personalansvar. Du har grundläggande IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska och engelska.

Du motiveras av att se andra växa samtidigt som du behåller fokus på mål och resultat. Du har en självklar känsla för service, är prestigelös och duktig på att kommunicera och samarbeta med såväl dina medarbetare som chefskollegor. Dina personliga egenskaper är otroligt viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem i den här rekryteringen.

Våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap genomsyrar vårat dagliga arbete och vi söker därför dig som delar våra värderingar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och varierat jobb där du driver restaurangen som din egen, med goda utvecklingsmöjligheter internt.

Du kommer att få en gedigen skräddarsydd introduktion till vår verksamhet och du får också ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar utifrån ditt individuella behov.

Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Gruppchef inom Anslutnings- & Serviceaffärer

Ansök    Maj 28    E.On Sverige AB    Gruppchef, teknik
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar. Om oss Avdelningen Kundleverans Syd och enheten som vi ingår i, Anslutnings- & Serviceaffärer, har som upp... Visa mer
E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 70.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.
Om oss
Avdelningen Kundleverans Syd och enheten som vi ingår i, Anslutnings- & Serviceaffärer, har som uppdrag att ansluta nya kunder till vårt elnät och säkerställa tillgänglighet. Vi är på en spännande resa med fokus på förändring och vidareutveckling där vi med väletablerade och gränsöverskridande samarbeten deltar aktivt i energiomställningen. Med en stark framtidstro jobbar vi för en hållbar energidistribution både för kund och samhälle.

Din roll
Som chef för gruppen Kundleverans Kalmar leder och utvecklar du dina medarbetare genom ett inkluderande och coachande ledarskap och med tillit som grund. Du jobbar aktivt med medarbetarutveckling, hanterar personalrelaterade frågor och säkerställer att medarbetarna har rätt förutsättningar.
I rollen leder du arbetet på etableringen med fokus på samordning, kommunikation och affärsmässighet. Du planerar, följer upp projekt och beställningar samt säkerställer leverans mot kund och en god relation till våra entreprenörer. Du ingår i ledningsgruppen Kundleverans där ni jobbar brett kring gemensamma förändringsinitiativ, stöttar varandra i processer och medverkar i utvecklingsarbete på nationell nivå.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda en grupp i personal- och verksamhetsfrågor med fördel inom energisektorn eller annan teknisk bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva kulturförflyttning och förändringsledning men vi tror också att du med rätt inställning kan utvecklas inom det området hos oss. Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av entreprenadverksamhet eller av beställarrollen.
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har förmågan att påverka dina medarbetare och kollegor på ett positivt sätt genom att vara tydlig men samtidigt ödmjuk och lyhörd, alltid med medarbetarens bästa i åtanke. Vi tror att du får med dig personalen i verksamhetens förändringsarbete genom ett stöttande ledarskap samt med ett stort engagemang och öppenhet för feedback. Vi hoppas att du vågar utmana och har en öppen inställning till förändring samtidigt som du skapar stabilitet i vardagen och är närvarande. Du är trygg i din kommunikation och affärsmässig i dialog med exempelvis kommuner, kunder och entreprenörer.

Hur är det hos oss?
Vi välkomnar dig till ett engagerat och hjälpsamt team bestående av projektledare, projektörer och nättekniker. Gruppen består av tolv medarbetare som tillsammans driver kundinitierade åtaganden från förfrågan till slutförande i nära samarbete med bland annat våra entreprenörer. Du kommer att ingå i ledningsteamet för Kundleverans Syd och ha ett nära samarbete med dina chefskollegor. I den här rollen får du också möjligheten att ingå i nationella samarbeten och projekt för att driva just de frågor som du brinner för.
Din chef, Annelie Jonsson, ser fram emot att samarbeta tillsammans med dig och skapa bästa möjliga förutsättningar för att du ska lyckas i rollen. Annelie är en coachande chef som med värme och empati kommer stötta dig framåt i din utveckling. Hennes ledarskap kännetecknas av gemenskap och ansvarstagande, och hon hoppas att du liksom ledningsteamet för Kundleverans Syd vill vara med och driva energiomställningen – på riktigt.
På E.ON arbetar vi aktivt med inkludering - det är avgörande för att driva energiomställningen framåt. Vi vill att just du ska känna dig välkommen! Vi strävar efter att skapa en trygg arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. Vi fortsätter hela tiden att utmana oss själva för att skapa en välkomnande arbetsplats, där vi hoppas att du kommer att trivas.
Vi arbetar för ett mer hållbart energisamhälle, men det är minst lika viktigt att våra medarbetare har förutsättningar att värna om sin personliga hållbarhet. Vi erbjuder därför bra förmåner för att du ska må bra och ha god balans mellan arbete och fritid. Några av dessa är arbetstidsförkortning som är högre än branschens standard, hälsoförsäkring, fri sjukvård och mer därtill!

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är 10 juni. Visa mindre

Sushi kock

Restaurang Thai Silk i centrala Kalmar med inriktning på asiatisk mat. Vi har både wokrätter och sushi i vårt utbud av mat. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar. Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Vi söker sushi kock med erfarenhet och goda kunskaper inom sushi matlagning. Du bör vara stresstålig samt ha god samarbetsförmåga. Du ska h... Visa mer
Restaurang Thai Silk i centrala Kalmar med inriktning på asiatisk mat. Vi har både wokrätter och sushi i vårt utbud av mat. Vi sätter stor tillit till dina personliga egenskaper.
Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Känna stolthet för allt som köket serverar.
Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Vi söker sushi kock med erfarenhet och goda kunskaper inom sushi matlagning.
Du bör vara stresstålig samt ha god samarbetsförmåga.
Du ska ha älska att laga mat och tycker att alla arbetsmoment är viktig inom arbetsplatsen. Du ska ha stor yrkesstolthet och vill utvecklas inom branschen. Visa mindre

Pågen söker Säljande distributör på lördagar i Kalmar

Ansök    Maj 28    Pågen AB    Distributionsförare
Hur är det att arbeta på Pågen? På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, våra medarbetare, våra konsumenter och om våra gemensamma resurser. Det är grunden till vår viktigaste uppgift: att sätta färskt bröd på bordet varje dag. Vårt uppdrag är också långsiktigt då vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar in... Visa mer
Hur är det att arbeta på Pågen?

På Pågen bakar vi med kärlek – det handlar om att ha en omsorg om råvaror och produkter, våra medarbetare, våra konsumenter och om våra gemensamma resurser. Det är grunden till vår viktigaste uppgift: att sätta färskt bröd på bordet varje dag. Vårt uppdrag är också långsiktigt då vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser.

Vi månar om vår kultur och värderingar som genomsyrar vårt sätt att arbeta. Tillsammans ser vi till att få saker att hända och vi arbetar mot våra gemensamma mål. Vi når framgång genom vårt engagemang, vår vilja till utveckling och att fokusera på möjligheter. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka nytt och utmanar både oss själva och varandra för att hela tiden lära mer. Att se till helheten, vara respektfulla men utmanande kännetecknar vårt arbetssätt.

För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.


Vad erbjuder vi dig?

Som driven säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda bagerivaror för alla tillfällen.

Arbete som Säljande Distributör är ett rörligt och roligt arbete med goda arbetskamrater. Arbetet innehåller variation mellan såväl sälj- som distributionssysslor. Vi erbjuder med andra ord ett socialt arbete där du har många kontaktytor. Du kommer in i ett gott team med stor gemenskap, samarbetar med kollegor och kan få stöd och råd men arbetar mestadels på egen hand.

Pågen är ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständig och med stort eget ansvar. Du arbetar i en engagerande och inspirerande organisation med välkända produkter som Jättefranska, Lingongrova, Pågenlimpa och Gifflar.

 

Jobbbeskrivning 


• Du ansvarar för att besöka våra kunder och att sälja och förse dem med våra produkter.


Vem är du?

Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga. Vi ser gärna att du är i god fysisk form och uppskattar om du har en aktiv fritid.

Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Som person är du social och skapar lätt kontakt och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Göksel Degmez på [email protected] Visa mindre

????Jobba som Teamleader inom Telemarketing ????

Lingon är ett utav Sveriges största företag inom telemarketing. Vi driver flertalet callcenter runtom i landet och söker nu dig som har erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare som vill vara med och starta upp ett nytt callcenter i din stad där du axlar ansvaret för ledarrollen. Vi söker dig som har jobbat med telefonförsäljning mot konsumenter eller företag med ett bra track record. Erfarenhet av att sälja abonnemang är extra meriterande. Vad vi erbj... Visa mer
Lingon är ett utav Sveriges största företag inom telemarketing.
Vi driver flertalet callcenter runtom i landet och söker nu dig som har erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare som vill vara med och starta upp ett nytt callcenter i din stad där du axlar ansvaret för ledarrollen.
Vi söker dig som har jobbat med telefonförsäljning mot konsumenter eller företag med ett bra track record.
Erfarenhet av att sälja abonnemang är extra meriterande.
Vad vi erbjuder:
Hög Grundlön + Provision på teamets och egen försäljnings
Arbetstider 09.45 - 19.00 Måndag - Fredag
Eget kontor i din stad där du styr och är chef
Frihet under ansvarVåra Krav :
Du har en hel och ren klädsel
Du Pratar flytande svenska utan hinder
Är positiv och taggad
Klarar av att jobba under press
Är ansvarstagande och ordningsam
Klarar av att visa vägen genom att sälja själv
Du har pondus och klarar av att prata framför folk
Du är respektingivandeHar du jobbat med telefonförsäljning och känner att du är redo att ta nästa steg i karriären? Vi har endast 1 ledig chefs tjänst i din stad så passa på att sök du med!
Ansökningar hänvisas via mail till:
[email protected] Visa mindre

Stationstekniker till Vattenfall

Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad,... Visa mer
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! På Vattenfall jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Gillar du ett arbete som ger dig utmaningar både i det tekniska och det praktiska? Då är jobbet som Stationstekniker perfekt för dig! Tillsammans med dina kollegor kommer ni att göra skillnad, för hela samhället! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Vattenfall Stationstekniker till Jönköping, Skövde och Kalmar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Vattenfall under en tidsbestämd period. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Som Stationstekniker inom elkraftsområdet erbjuds du ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du har alla möjligheter att växa i din roll. Arbetet inledes med en gedigen introduktion. Resor är en naturlig del av arbetet som Stationstekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom närområdet, längre resor och beredskap kan förekomma. Du kommer i stor utsträckning att jobba utomhus. Arbetet kan vara fysiskt krävande, med en blandning av tunga lyft, finmotoriskt arbete samt arbete i trånga och höga utrymmen.

Arbetsuppgifter

• Säkerställa att all utrustning och maskiner på en anläggning fungerar korrekt och effektivt
• Service och underhåll inom ställverk och kraftstationer i relation till stora serviceavtal inom stationsunderhåll
• Test och förebyggande underhåll
• Felsökning, felavhjälpning och reparationer av ställverksapparater på alla spänningsnivåer
• Arbeta med om- och nybyggnation av stationer, ställverk och andra kraftstationer mellan 0,4kV och 400kV

Vi söker dig som:
Vi vet att du kommer att utvecklas tillsammans med Vattenfall. Men vi ser gärna att du redan har:

• Minst 4-5 års erfarenhet från en roll som exempelvis distributionselektriker, industrielektriker, installationselektriker eller annan roll där du fått en gedigen erfarenhet. 
• Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
• B-körkort då resor i tjänsten är en del av vardagen

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Stationstekniker. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder samtidigt som du alltid agerar affärsmässigt i ditt arbete. Självständighet och kommunikation är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vidare söker vi efter dig som tar ansvar och visar på stort engagemang för dina uppdrag. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. 

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Jönköping, Skövde och Kalmar
URVAL: Sker löpande

#Vattenfall, #Stationstekniker, #elkraft, #högspänning, #el, #teknik, #distributionselektriker, #installationselektriker, Industrielektriker 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Sommarvikariat till VeroModa Kalmar, Hansa city

VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu en säljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av VERO MODA Kalmar, Hansa City. Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en ... Visa mer
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu en säljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av VERO MODA Kalmar, Hansa City.
Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en service i toppklass.


Ansvarsområden
Som säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt uppdrag är att driva försäljning och tillsammans med dina kollegor alltid värna om att varje besökare möts av kunniga, intresserade och tillgängliga säljare.


Det har du med dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och gärna med erfarenhet av detaljhandel och säljarrollen, gärna från en modebutik. Du bör vara handlingskraftig och tydligt mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet i att alltid ge bra service.
För att trivas och lyckas som säljare på VERO MODA tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.
Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat under sommaren med chans till förlängning till hösten. Start Juni 2024, eller enligt överenskommelse.


Ansökan
Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev till [email protected]. Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast
2024-06-09
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Tandsköterska Folktandvården Lindsdal

Ansök    Maj 27    REGION KALMAR LÄN    Tandsköterska
Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa. Vi behöver en ny receptionsansvarig. Receptionen är en central och viktig funktion på kliniken. Det är också den första kontakten som vå... Visa mer
Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län.

Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.

Vi behöver en ny receptionsansvarig. Receptionen är en central och viktig funktion på kliniken. Det är också den första kontakten som våra patienter har med oss. Därför är det viktigt att vi erbjuder god tillgänglighet och ett bra bemötande. Som receptionsansvarig kommer du att vara en nyckelperson till både kunder och personal på kliniken.

Tjänsten är till stor del administrativ, men kommer även innehålla kliniska arbetsmoment.

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta med såväl barn som vuxna och hälsoaspekten är central. Vårt samarbete i team med tandläkare och tandhygienister är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att utvecklas och arbeta på toppen av sin kompetens.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig och du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och din utveckling.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller har annan relevant tandvårdsbakgrund. Vi är även öppna för en tidsbegränsad anställning för dig som saknar tandvårdsbakgrund, men med relevanta administrativa arbetslivserfarenheter och egenskaper. Du är serviceinriktad och tycker om att möta människor. Du bör vara strukturerad samt kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du bör ha god datorvana och ett intresse för IT-frågor.

För dig är det viktigt att patienten får en bra upplevelse av sitt besök hos oss, därför är du lyhörd och omsorgsfull. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och en kommunikation som du anpassar utifrån människors olika behov. För dig är det viktigt med goda relationer och du strävar efter att skapa bra samarbeten. 

När arbetsdagen hastigt förändras är du snabb med att se möjligheter och du anstränger dig för att hitta lösningar. Du tar ansvar för och planerar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt.

Du är trygg, uppmärksam och tillmötesgående i möten med både patienter och kollegor samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa. Med din positiva och serviceinriktade inställning bidrar du till ett gott arbetsklimat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss – satsar vi på dig!

Vi är tacksamma för din ansökan så snart som möjligt, vi tillämpar löpande urval i den här rekryteringen.

Din framtida arbetsplats

Vi är ca 17 medarbetare som tillsammans fokuserar på att utveckla lagarbetet och verksamheten. Kliniken växer både i medarbetargruppen och patientunderlag. Lindsdal ligger strax norr om Kalmar och förbindelserna är mycket goda med cykelväg samt täta bussavgångar.

Du kan läsa mer om oss på regionkalmar.se/jobba-hos-folktandvården. Via www.flyttahit.nu hittar du boenden att hyra och köpa, samt annan bra information om Kalmar län.
Folktandvården består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialisttandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge regionens invånare en bättre livskvalitet genom att skapa förutsättningar för god munhälsa.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Hemstädare - Kalmar

IB-RENT Städservice växer! Vi söker personal som brinner för ett rent hem. Våra hemstädskunder är en stor del av IB-Rent och vi växer konstant. Vi har behov av 5 timanställda med varierande arbetstid. Stor möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren. Tillträde enligt överenskommelse. Körkort är ett krav. Du behöver kunna läsa, tala och förstå svenska. Skicka in din ansökan via e-post. #jobbjustnu Visa mer
IB-RENT Städservice växer!


Vi söker personal som brinner för ett rent hem. Våra hemstädskunder är en stor del av IB-Rent och vi växer konstant.
Vi har behov av 5 timanställda med varierande arbetstid. Stor möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren. Tillträde enligt överenskommelse.
Körkort är ett krav.


Du behöver kunna läsa, tala och förstå svenska.


Skicka in din ansökan via e-post.


#jobbjustnu Visa mindre

Specialistläkare radiologi

Ansök    Maj 27    REGION KALMAR LÄN    Specialistläkare
Vi erbjuder en variationsrik och framåtsträvande roll som Specialistläkare på Länssjukhuset i Kalmar. Som läkare hos oss har du varierande arbetsuppgifter inom allmänradiologisk verksamhet och möjlighet till ytterligare specialisering. Vi är på språng framåt och tar nu stora kliv för att utvecklas som klinik. I denna utveckling kommer du som medarbetare ha en viktig roll. Vår verksamhet utvecklas ständigt och ny teknik integreras i arbetet och våra meda... Visa mer
Vi erbjuder en variationsrik och framåtsträvande roll som Specialistläkare på Länssjukhuset i Kalmar.

Som läkare hos oss har du varierande arbetsuppgifter inom allmänradiologisk verksamhet och möjlighet till ytterligare specialisering. Vi är på språng framåt och tar nu stora kliv för att utvecklas som klinik. I denna utveckling kommer du som medarbetare ha en viktig roll. Vår verksamhet utvecklas ständigt och ny teknik integreras i arbetet och våra medarbetare med den. Vi har kompetenta ST-läkare och du kommer att ha en betydelsefull roll i deras dagliga handledning.

Som läkare har du nattberedskap för nödvändiga interventioner. Det ingår jourtjänstgöring som primärjour/bakjour och rondarbete. Vi erbjuder rondarbete inklusive multidisciplinär konferens.

Om dig

Är du specialistläkare/överläkare i bild- och funktionsmedicin eller radiologi, känner att Kalmar är stället att jobba på och vill vara med på våra resa framåt? Då är det dig vi söker nu. Det är positivt om du har kompetens inom MR, CEUS, CT- och ultraljudsvägledd biopsi och bröstradiologi.

Du är flexibel och effektiv när jobbet kräver det samtidigt som du har ett ödmjukt och omhändertagande sätt för de människor du möter. Du kännetecknas av driv, engagemang och en vilja att utvecklas. Då jourtjänstgöring ingår bör du behärska våra vanligaste interventioner såsom pleura-/ascitesdränage, abscessdränage samt nefrostomier. Därutöver även övriga vanligt förekommande akuta undersökningar och bedömningar.

Du verkar utifrån regionens värdegrund genom att agera öppet, engagerat och kunnigt. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du och dina framtida kollegor är viktiga som ett team.

Din framtida arbetsplats

Vi är en mellanstor klinik som ger möjlighet till både bredd och specialisering inom våra olika professioner. Vi är ca 100 medarbetare som på olika sätt bidrar för att utveckla och förvalta ny kunskap inom de olika undersökningar vi erbjuder, både akuta och elektiva. Vi utför årligen ca 100 000 undersökningar varav cirka hälften är akut verksamhet. Vi arbetar i en modern maskinpark med CT, slätröntgen, MR, angiografi, ultraljud och genomlysning. Vårt pågående arbete med att få PET-CT på plats är ett av de otroligt viktiga steg som vi nu tar samt även en utökning av MR diagnostiken. Vi genomför mikrovågsbehandling samt avancerade endovaskulära interventioner. Vi samarbetar även med TMC för jourgranskning och elektiv granskning. På mammografienheten bedrivs såväl screeningverksamhet som klinisk verksamhet och årligen genomförs cirka 21 000 undersökningar. Vi arbetar utvecklande och är med och skapar förutsättningar för bröstradiologi i Sverige genom att vår mammografisektion har god tillgång till utrustning vilket också möjliggör handledning av ST-läkare med inriktning mot bröstradiologi. Detta är en satsning där vi ligger i framkant i Sverige.
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Rådgivare, Företag Liv & Pension

Om oss När du jobbar hos oss på LF Kalmar blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Du får tillgång till stora resurser - inte minst genom mer än 240 trevliga och kompetenta kollegor. Vår vardag präglas av samarbete, gemenskap och glädje.  Men det finns också något annat som genomsyrar hur vi tänker och agerar. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi aldrig några kortsiktiga vinstintressen, utan har alltid våra kunders långs... Visa mer
Om oss

När du jobbar hos oss på LF Kalmar blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Du får tillgång till stora resurser - inte minst genom mer än 240 trevliga och kompetenta kollegor. Vår vardag präglas av samarbete, gemenskap och glädje.  Men det finns också något annat som genomsyrar hur vi tänker och agerar. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi aldrig några kortsiktiga vinstintressen, utan har alltid våra kunders långsiktiga bästa som enda mål. Vi tror helt enkelt på det vi gör och är måna om att du som jobbar hos ska trivas och utvecklas både inom yrket och som människa. Vi är här för länet, här för kunderna och här för dig.

Om jobbet

Är du en ansvarstagande person som ständigt har kundens bästa för ögonen och motiveras av att nå uppsatta mål och långsiktiga kundrelationer, då kan du vara den vi söker!

I rollen som Rådgivare inom Företag Liv & Pension, kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och kundvård av befintliga kunder på företagsmarknaden i Kalmar med omnejd. Ditt kundsegment är små och medelstora företag. Kundmötet kommer till största del vara fysiska möten men även digitala och telefonmöten kan förekomma. Som rådgivare är det viktigt att vara lösningsorienterad, att ha hög aktivitet och stort engagemang. I arbetsuppgifterna ingår även att se till helheten Sak, Liv och Bank för våra kunder.

Vem är du?
För oss är det viktigt att du delar våra värderingar; Engagemang, Tillit och Öppenhet samt tar ansvar för att skapa en positiv LF-anda på arbetsplatsen.
Du motiveras av individuella mål men har ett affärsmässigt tänk med bolagshatten på. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du gärna samarbetar kring gemensamma affärer. Du är målmedveten, noggrann och får arbetet slutfört på ett strukturerat sätt. Du har lätt att ta till dig nya arbetssätt och anpassa dig till förändringar.
För att lyckas i rollen ser vi att du har Livdiplom eller liknande certifiering jämte en akademisk utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har SwedSec-licens och erfarenhet av rådgivning inom Liv & Pension.
Du är initiativtagande och söker självständigt upp nya utmaningar inom arbetet för att utmanas och utvecklas. Du är proaktiv i ditt relationsbyggande både för att nå nya kunder men också i ditt sätt att arbeta för att behålla och utveckla befintliga kundrelationer.
Mer information
Du kommer vara placerad i Kalmar men du har södra Kalmar Län som arbetsområde. Tjänsten är tills vidare och på 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.
De kandidater som uppfyller grundkraven kommer att få en länk till en personlighetstest och ett problemlösningstest. Det är en del av vår urvalsprocess. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Du ansöker via LF Kalmars hemsida under lediga jobb.
Varmt välkommen med din ansökan!
För mer information om tjänsten, kontakta
Rådgivningschef Anders Johansson, telefon: 0730-779178
Facklig representant Sam Cansund, telefon: 0480-691 83 Visa mindre

Säljare - Telia

Ansök    Maj 27    Dital AB    Account manager
Dital – ett företag som ständigt växer När vi startade verksamheten 2009 var vi endast tre anställda – idag är vi 26, har tre DI Gasell-utmärkelser i ryggsäcken och finns i både Kalmar och Karlskrona. Vi har utvecklats i stadig takt och omsätter idag över 50 miljoner – men vi är långt ifrån klara! Vi utvecklas och växer hela tiden, och letar nu efter ännu fler säljare som vill växa tillsammans med oss. Om jobbet – Familjärt team, provision utan tak och utv... Visa mer
Dital – ett företag som ständigt växer
När vi startade verksamheten 2009 var vi endast tre anställda – idag är vi
26, har tre DI Gasell-utmärkelser i ryggsäcken och finns i både Kalmar och
Karlskrona. Vi har utvecklats i stadig takt och omsätter idag över 50
miljoner – men vi är långt ifrån klara! Vi utvecklas och växer hela tiden, och
letar nu efter ännu fler säljare som vill växa tillsammans med oss.
Om jobbet – Familjärt team, provision utan tak och utveckling
Hos oss jobbar du självständigt mot din egen budget samtidigt som du är en
del av ett familjärt team som alltid stöttar och hjälper varandra i strävan att
nå vårt gemensamma kontorsmål. Här kan du känna dig trygg, med både
trygga anställningsavtal och försäkringar samt en fast grundlön – men här
finns inget tak. Vi erbjuder personlig coachning, vidareutbildning inom
försäljning och självledarskap, goda möjligheter till vidareutveckling inom
företaget och självklart – provision utan tak! Hur långt du kan gå eller hur
mycket du kan tjäna är med andra ord helt upp till dig.
Vi erbjuder:
Fast grundlön med provision utan tak
Betald försäljningsutbildning och produktutbildning
Vidareutbildningar inom försäljning och självledarskap
Utmanande säljtävlingar där du kan vinna attraktiva priser
Personlig coachning varje dag för att hjälpa dig att lyckas
Goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget
Roliga arbetsdagar i en trivsam arbetsmiljö
Tryggt anställningsavtal och försäkringar
Vi finns i nyrenoverade lokaler vid stortorget, mitt i centrum, nära både
kommunikation och lunchställen. Våra arbetstider är måndag-fredag
08:00-16:00 med möjlighet att sluta 12:00 på fredagar. Och du? Vi lovar att
du kommer få både trevliga kollegor och nya vänner hos oss.

Exklusiv partner till Telia
Sedan 2013 är vi exklusiv partner till Telia och säljer Telias
kommunikationslösningar till företag. Bra för kunden, och för dig. I din roll,
där du kontaktar nya och befintliga Telia-kunder för att presentera
helhetslösningar gällande mobilabonnemang, bredband och
växellösningar, kan du därmed alltid garantera kvalitet och trygghet. Telia
har nämligen överlägset bäst täckning samt flest nöjda kunder – och du har
fina erbjudanden att presentera för de företag du kontaktar.

Behöver du någon tidigare erfarenhet?
Nej, vi erbjuder utbildning och coachning oavsett tidigare erfarenhet. Det är
meriterande, men inget måste. Det som däremot är ett måste är att du är
nyfiken, ambitiös och målmedveten. För att lyckas i rollen behöver du också
vara en god lyssnare och ha förmågan att skapa goda affärsrelationer. Vi ger
dig förutsättningarna för att lyckas, men tar för givet att du tar stort ansvar
för att nå dina målsättningar och göra våra kunder nöjda.

Dina anställningsvillkor
Företagsrådgivare
Heltid
Tillsvidareanställning
Fast grundlön med provision utan tak
Arbetstider: Måndag-fredag 08:00-16:00
Krav: Behärskar svenska i tal och skrift.

Hör av dig till oss!
Låter det som något för dig? Sök direkt utan CV via jobb.dital.se! Vi
återkommer till dig inom ett par veckor. Visa mindre

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Ansök    Maj 27    Eterni Sweden AB    Automationselektriker
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker?  ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna me... Visa mer
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Barnskötare sökes till vikariat på Kalmar Waldorfförskola Ekan

Kalmar Waldorfförskola Ekan, del av Stiftelsen Kalmar Waldorfskola, söker en barnskötare till ett vikariat på 60% under den tid som ordinarie medarbetare är tjänstledig från verksamheten (240901-251031). Tjänsten är en eftermiddagstjänst, vilket innebär att du oftast börjar jobba efter att barnen ätit lunch. Tjänsten är delad där del av tiden är i barngrupp, och del av tiden är inriktad på kök, mat och lokalvård. Vi är en liten privat förskola med plats fö... Visa mer
Kalmar Waldorfförskola Ekan, del av Stiftelsen Kalmar Waldorfskola, söker en barnskötare till ett vikariat på 60% under den tid som ordinarie medarbetare är tjänstledig från verksamheten (240901-251031). Tjänsten är en eftermiddagstjänst, vilket innebär att du oftast börjar jobba efter att barnen ätit lunch. Tjänsten är delad där del av tiden är i barngrupp, och del av tiden är inriktad på kök, mat och lokalvård.
Vi är en liten privat förskola med plats för 25 barn och söker dig som:
Har en barnskötarutbildning
Har erfarenhet av att arbeta på förskola
Är trygg och stabil
Har hjärta och intresse för att arbeta med barn
Tycker om att laga mat och förbereda mellanmål
Trivs med att göra det fint och städa
Kan jobba självständigt och ta stort eget ansvar
Har mycket god förmåga ta initiativ och samarbeta
Ser och möter varje barn som den unika individ det är
Arbetar med att vara en god förebild för barnen
Är inlyssnande och respektfullPå Kalmar Waldorfförskola Ekan arbetar vi för att skapa en rofylld och stimulerande miljö där den fria leken och det sociala samspelet står i fokus. Rytmen är också av stor vikt hos oss. Varje dag och varje vecka har sin specifika rytm där barnen kan känna igen sig och känna sig trygga.
Eftersom vi är en waldorfförskola är det meriterande om du har utbildning eller erfarenhet från waldorfpedagogisk verksamhet, men det är inget krav. Har du inte bakgrund inom waldorfpedagogiken vill vi att du ställer dig positivt till och har ett genuint intresse av att lära dig mer om denna pedagogik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och behandlar ansökningarna fortlöpande.
Har du frågor kring tjänsten var god kontakta förskolerektor Paula Tågerud Valdivia på tel. 0708-888523 alt. mail [email protected].
Ansökan och CV skickas till till [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu Visa mindre

Semestervikarie C chaufför

Ansök    Maj 27    Nyfrakt i Sverige AB    Fjärrbilsförare
Vi på NyFrakt i Sverige AB söker en C chaufför på heltid till sommaren med goda chanser till fortsatt anställning. Rundan vi söker chaufför till är en runda som går på natten. Arbetet utgår från Kalmar. Du ska ha C kort, giltig YKB och förarkort. Veckorna vi söker chaufför till är 27 till 30. Vid intresse finns även möjlighet att arbeta vecka 31 till 34. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mer
Vi på NyFrakt i Sverige AB söker en C chaufför på heltid till sommaren med goda chanser till fortsatt anställning. Rundan vi söker chaufför till är en runda som går på natten. Arbetet utgår från Kalmar. Du ska ha C kort, giltig YKB och förarkort.
Veckorna vi söker chaufför till är 27 till 30. Vid intresse finns även möjlighet att arbeta vecka 31 till 34. Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Säljare Kalmar

Ansök    Maj 27    Solceller 365 AB    Hemförsäljare
Är du ute efter en ny utmaning? Har du tidigare erfarenhet av försäljning till privatsektorn via hembesök? Då är det dig vi söker. Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Solceller 365 söker nu erfarna säljare för att förstärka vår försäljningsavdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt. Om Rollen som säljare hos Solceller365: Som säljare hos oss spelar du en central roll i att sälja våra solcellsanläggningar till ... Visa mer
Är du ute efter en ny utmaning? Har du tidigare erfarenhet av försäljning till privatsektorn via hembesök? Då är det dig vi söker.
Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Solceller 365 söker nu erfarna säljare för att förstärka vår försäljningsavdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt.


Om Rollen som säljare hos Solceller365:
Som säljare hos oss spelar du en central roll i att sälja våra solcellsanläggningar till privatsektorn. Du kommer aktivt att besöka potentiella kunder bokade via våran bokningsavdelning.
Vi kommer att förse dig med:
Kalkylerings- och offertverktyg
Designprogram för solceller
CRM-system
Bärbar dator
Företagsbil, med möjlighet till förmånsbil
Utbildning
Attraktiv lönemodellAnsvarsområden:
Försäljning: Proaktivt driva försäljningen av solcellsanläggningar till privatmarknaden.
Hos kund: Förstå kundens behov, mäta och rita ut solcellsanläggning digitalt direkt hos kund och ta fram en offert
Teamarbete: Samarbeta med tekniska team för att säkerställa att kundens förväntningar inte bara uppfylls, utan överträffas.
Rapportering: Kontinuerligt rapportera försäljningsresultat till teamchefen.Ersättning:
Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön med möjlighet att påverka denna efter prestation. Med våra digitala verktyg, rikstäckande installatörer, tekniska support och projektörer som stöd ger vi dig verktygen för att lyckas.
Gör en verklig skillnad i energibranschen och bli en del av vårt växande team. På Solceller 365 är din passion för förnybar energi nyckeln till framgång. Ansök idag och arbeta med oss för en grönare och mer hållbar framtid!
B-Körkort krävs.
Ansök redan idag, skicka din ansökan till [email protected]
Löpande rekrytering kommer att ske! Visa mindre

Lärare i spanska och engelska, CIS Internationella

Ansök    Maj 26    Cis Kalmar AB    Lärare i gymnasieskolan
Vi söker dig, lärare i spanska och engelska, som vill undervisa i språk i en internationell miljö. Tillsammans med kollegor och elever arbetar du aktivt med att utveckla skolans internationella profil. Som undervisande lärare i spanska har du en nyckelroll i planering och genomförande av utbytesresor och du är en av två kontaktpersoner för våra partnerskolor i Spanien. För närvarande har vi samarbeten med skolor i Fuentes de Andalucía och Figueres. CIS... Visa mer
Vi söker dig, lärare i spanska och engelska, som vill undervisa i språk i en internationell miljö.
Tillsammans med kollegor och elever arbetar du aktivt med att utveckla skolans internationella profil. Som undervisande lärare i spanska har du en nyckelroll i planering och genomförande av utbytesresor och du är en av två kontaktpersoner för våra partnerskolor i Spanien. För närvarande har vi samarbeten med skolor i Fuentes de Andalucía och Figueres.
CIS är ackrediterade genom Erasmus+ och vi genomför varje år c.a 100 elevutbyten runt om i världen. Du ska ha god administrativ förmåga gällande budgetarbete, bokning av resor och dokumentation av planerade och genomförda aktiviteter.
CIS ingår i ett lärarnätverk, Euroweek, som enda svenska skola. Varje år genomförs en internationell konferens i ett nytt värdland. Inom ditt uppdrag på CIS har du goda möjligheter att skaffa dig ett stort internationellt nätverk och utbyta erfarenhet med andra pedagoger över landets gränser. En viktig kompetens är ett entreprenöriellt förhållningssätt och goda digitala kunskaper.
I ditt ämneslag kommer du samverka med lärare som alla brinner för språk och kultur och för att skapa ett mervärde i undervisningen genom den internationella profilen.
Tjänsten är 100%, tillsvidareanställning, med startdatum den 8 augusti 2024.
Intervjuer genomförs löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan.


Övergripande information:
Calmare Internationella Skola, CIS, är en fristående gymnasieskola som bedriver utbildning på de fyra nationella programmen, NA, EK, SA och TE. Vi ingår i en lokalägd koncern där även grundskolorna Södra Skolan, Östra Skolan och Västra Skolan samt förskolorna Västanvind och Sunnanvind ingår.
CIS arbetar med Internationalisering och Mentorskap i arbetslivet som två genomgripande profileringar för att ge våra elever en god grund att stå på inför mötet med högre studier och arbetsliv.
I nyrenoverade lokaler och med en unik studiemiljö är CIS platsen för möten mellan människor, den elevnära skolan med världen som arbetsfält. Vi söker dig som är flexibel och öppen för att, i samverkan med kollegor samt det omgivande samhället, bidra till att vidareutveckla undervisningen. På CIS arbetar du nära ledning, kollegor och elever. Vi är ett team som ser möjligheterna i vardagen. Visa mindre

Automationstekniker till ProfilGruppen i Åseda

Ansök    Maj 25    Eterni Sweden AB    Automationselektriker
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker?  ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna me... Visa mer
AUTOMATIONSTEKNIKER TILL PROFILGRUPPEN I ÅSEDA
Gillar du teknik och skulle vilja vara med att utveckla vår produktion? Gillar du att delta i projekt som innehåller spännande förändringar i form av nyinstallationer och ombyggnad av maskinparker? 
ProfilGruppen växer och utvecklas i rask takt. Vill du vara en del av den resan och ta ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara vår nya Automationstekniker! Läs gärna mer om oss på profilgruppen.se 
ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Automationstekniker blir du en del av Vidareförädlingens underhållsorganisation bestående av sju personer som jobbar med verktyg, maskinunderhåll och automation. Teamet jobbar med att utveckla och underhålla befintlig maskinpark och är högst delaktig i nya maskinprojekt tillsammans med Teknikavdelningen. 
I din roll som Automationstekniker är du med och automatiserar befintliga arbeten och hjälper till med felsökning i våra automatiserade processer. Du kommer att ha ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till ProfilGruppens fortsatta positiva utveckling. Din placering kommer att vara på vidareförädlingen i Åseda som omfattar två produktionsenheter.
Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen? Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser! Välkommen till ett trevligt företag och kompetent arbetslag!
https://www.youtube.com/watch?v=F9E3n5AEc88
https://www.youtube.com/watch?v=p0A7aulH2bM
 
PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av eller utbildning inom industriell automation, samt ett genuint intresse för att utvecklas inom området. Vi förutsätter att du tidigare har arbetat eller kommit i kontakt med någon form av robotprogrammering/automatiserade processer. Fanuc och ABB-programmering är meriterande.
Är du en driven person med förmågan att lyfta och engagera både dig själv och andra för att skapa de bästa förutsättningarna i en föränderlig arbetsvardag, då kommer du trivas bra i både rollen och hos oss på ProfilGruppen. Vidare delar du vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. 
Som person är du serviceinriktad och nyfiken. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men kan också leda dig själv i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har förmågan att omprioritera dina arbetsuppgifter när behov finns. Du har stor servicekänsla, är positivt inställd till ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt. 
För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att kommunicera på såväl svenska som engelska samt har ett öppet sinne när det kommer ny teknik och nya produkter och arbetssätt. Vid din sida har du en erfaren kollega som kommer leda och introducera dig på bästa tänkbara sätt. 
För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos oss på ProfilGruppen, vi ser fram emot att välkomna ytterligare en ny kollega!
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en direktrekryteringar till ProfilGruppen. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Tekniker / Programmerare till Kalmar

Har du goda kunskaper inom EL och programmering? Har du även erfarenhet av fastighetsautomation? Grymt - Då kan detta vara drömjobbet för dig! KUND är en av Sveriges ledande leverantörer av fastighetsautomation och söker en engagerad tekniker/programmerare att bli en viktig del av teamet. Med en stadig orderstock och en stabil position på marknaden, fortsätter dem att växa trots en tuff bransch. Här får du en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att v... Visa mer
Har du goda kunskaper inom EL och programmering? Har du även erfarenhet av fastighetsautomation? Grymt - Då kan detta vara drömjobbet för dig!

KUND är en av Sveriges ledande leverantörer av fastighetsautomation och söker en engagerad tekniker/programmerare att bli en viktig del av teamet. Med en stadig orderstock och en stabil position på marknaden, fortsätter dem att växa trots en tuff bransch. Här får du en stimulerande arbetsmiljö och möjligheten att växa tillsammans med företaget.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.
Du erbjuds:
Som nyanställd erbjuds du en introduktionsutbildning anpassad utifrån dina kunskaper och förutsättningar. Du kommer få utbilda dig tills du fått med dig allt du behöver!
Kollektivavtal - JA.
Tjänstebil - JA.
Tjänstepension - JA.
Utvecklingsmöjligheter - i form av internutbildningar
Möjlighet att vara med och lägga ditt eget arbetsschema.

Om tjänsten
Som Tekniker/Programmerare hos kund kommer du arbeta i en stimulerande och omväxlande arbete med frihet under ansvar. Du kommer framförallt arbeta med konstruktion, programmering och driftsättning samt viss del service av datoriserade styrsystem.

Vi söker dig som
Teknisk gymnasiekompetens eller högskolekompetens med arbetslivserfarenhet inom el/ fastighetsautomation/styr- och regler.
Viss kunskap inom data, kommunikation, och framförallt PLC-programmering.
Erfarenhet av olika fastighetstekniska system och en förståelse för hur dessa system kan samverka.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Körkort.

Som person är du kreativ, flexibel och har en förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du äransvarstagande och hungrig på utveckling, du trivs både med att ta egna initiativ och att jobba i team.
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Kalmar
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Anton Gustavson:0760267052 / [email protected]

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!

Futuria Peopleär rekryteringsföretaget som hjälper individer att ta nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag. Visa mindre

Ekonom till Ventim AB i Kalmar

Ansök    Maj 24    NearYou Sverige AB    Redovisningsekonom
Om företaget Ventim AB erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov. Tjänstebeskrivning Ventim söker nu en ekonomimedarbetare. Det är en relativt bred ekonomiroll med ansvar för bl a löpande redovisning, löner och bokslutsarbete. Du ingår i en grupp om tre personer där vi har ett nära sa... Visa mer
Om företaget
Ventim AB erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov.

Tjänstebeskrivning
Ventim söker nu en ekonomimedarbetare. Det är en relativt bred ekonomiroll med ansvar för bl a löpande redovisning, löner och bokslutsarbete. Du ingår i en grupp om tre personer där vi har ett nära samarbete och hjälper varandra med olika arbetsuppgifter som rör ekonomi och administration.

Rollen som ekonom innefattar:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Löner
• Löpande bokföring
• Moms, skatter
• Allmänt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen
• Månadsbokslut
• Rapportering

Placering av tjänsten är på huvudkontoret i Kalmar och du rapporterar till Ekonomichef som är en del av din grupp. Normala kontorstider gäller, men vi har ett flexibelt synsätt när så behövs. Vi sätter ett stort värde på personalens hälsa och välmående och erbjuder bland annat all personal möjligheten att få träna en del på arbetstid varje vecka.

Kvalifikationer
Vi tror att du har en lämplig ekonomisk utbildning eller likvärdig kompetens eller erfarenhet av att arbeta med olika delar av ekonomiprocessen, där fokus ligger på redovisning, ekonomiadministration samt lön.

För att lyckas i rollen krävs att du har god datorvana samt har lätt för att lära dig nya IT-system.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt är kunnig i MS Office där bra kunskaper i Excel är meriterande.

Vi arbetar som ett team, vi hjälper varandra och värdesätter sammanhållning, så stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att medverka till en fortsatt bra gemenskap på arbetsplatsen.

Vi önskar att du i din ansökan berättar vem du är och varför du är intresserad av just denna tjänst samt vilka kompetenser och egenskaper du kan bidra med in i Ventim-gänget.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 072-0908980 eller e-post [email protected]

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, så snart som möjligt. Vi jobbar vi med löpande urval i den här rekryteringen, så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Medicinsk sekreterare diabetes- och endokrinmottagningen

På Diabetes- och endokrinmottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar som är relaterade till de hormonproducerande körtlarna som bukspottkörteln (diabetes), sköldkörteln, binjurarna och hypofysen. Mottagningen handhar också rubbningar i kalkomsättningen, svårare fall av högt blodtryck samt benskörhet. Som medicinsk sekreterare hos oss utgör du verksamhetens nav med breda kontakter såväl med medarbetare som med patienter. Vi er... Visa mer
På Diabetes- och endokrinmottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar som är relaterade till de hormonproducerande körtlarna som bukspottkörteln (diabetes), sköldkörteln, binjurarna och hypofysen.

Mottagningen handhar också rubbningar i kalkomsättningen, svårare fall av högt blodtryck samt benskörhet.

Som medicinsk sekreterare hos oss utgör du verksamhetens nav med breda kontakter såväl med medarbetare som med patienter. Vi erbjuder dig ett arbete med erfarna kollegor, omväxlande arbetsuppgifter och stort kontaktnät inom kliniken. Du kommer att skriva diktat i journalsystemet Cosmic, boka patientbesök, ha översyn på tillgängligheten samt utföra andra förekommande administrativa uppgifter som gör att mottagningens arbete löper smidigt. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av patientens resa genom vården och vi arbetar tillsammans runt patienten för att ge bästa möjliga vård. Arbetsmiljön kännetecknas av god stämning och ett öppet klimat. Vi ser samarbete inom kliniken som en framgångsfaktor; vi hjälper varandra och vi gör det tillsammans.

Tjänsten är ett vikariat med start omgående, eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande intervjuer och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket och vana att arbeta i journalsystemet Cosmic, men inget krav.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och bemöter medarbetare och patienter professionellt. Då du kommer att arbeta i team är god samarbetsförmåga mycket viktigt och du behöver även ha förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter och se vad som behöver utföras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Diabetes- och endokrinmottagningen är en del av Medicinkliniken, länssjukhusets största klinik med åtta sektioner. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 14. I dagsläget arbetar fem sjuksköterskor, sex läkare, två medicinska fotterapeuter och tre medicinska sekreterare på mottagningen. Verksamheten gränsar till flera andra mottagningar som gör att de finns många kollegor nära. Mottagningsverksamheten bedrivs dagtid måndag till fredag.
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vikarierande danspedagog/danslärare

Ansök    Maj 24    Kalmar kommun    Danspedagog
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. På kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar vi för bibliotek, fritidsgårdar, Kulturskolan, Äventyrsbadet, Ungdomshuset Unik och Kalmar teater samt flera idr... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun.

På kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar vi för bibliotek, fritidsgårdar, Kulturskolan, Äventyrsbadet, Ungdomshuset Unik och Kalmar teater samt flera idrottsanläggningar. Vi ger även bidrag och stöd till kultur- och fritidsföreningar.
Välkommen till oss!

Kulturskolan söker nu en vikarierande danspedagog/danslärare till hösten.

ARBETSUPPGIFTER
Som danspedagog hos oss planerar du och genomför dansundervisning i grupper indelade i olika åldrar, nivåer och danstekniker. Du deltar också i ett stort musikteaterprojekt som riktar sig till alla lågstadieelever inom Kalmar kommun. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med skolans övriga danslärare. En del av dansundervisningen sker i vår Smedby och Ljungbyholm.

Schema för dansgrupper som det ser ut idag (kan ändras/anpassas fram till terminsstart):

Måndagar: 16:30-19:00 (Smedby) en grupp jazzdans anpassat nivå (mellanstadiet) och en grupp jazzdans fortsättningkurs (högstadiet, gymnasiet).

Tisdagar: 16:00-16:45 (Ljungbyholm) Dansmix lågstadiet

Torsdag: 15:15 - 20:00 (Kalmar) Dansmix 5-6år, dansmix, lågstadiet och styrka och stretch.

Planeringstid är inte arbetsplatsförlagd och läggs in i schemat av läraren själv.

Intervjuer sker löpande. Tjänsten tillsätts efter annonstidens slutdatum.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad danspedagog/danslärare eller har annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Kulturskolan vill möta en kreativ och utåtriktad person som trivs med att leda och genomföra konstnärligt, pedagogiskt arbete i grupper med ett brett åldersspann. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och kunna samarbeta med kollegor på Kulturskolan samt lärare inom grundskolan.

Meriterande är om du har erfarenhet av att undervisa i jazz och dans mot yngre åldrar.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Handläggare inom HR till anstalten och häktet i Kalmar

Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som HR handläggare på anstalten och häktet i Kalmar kommer du arbeta både självständigt och i team i syfte att nå ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR handläggare på anstalten och häktet i Kalmar kommer du arbeta både självständigt och i team i syfte att nå verksamhetens mål, bibehålla en god arbetsmiljö och möjliggöra ett närvarande ledarskap.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av lokal samordning, handläggning, administration och uppföljning inom personalområdet. Du kommer att arbeta på lokal nivå med b.la hantering av arbetsmiljöfrågor, personalfrågor, anställningsavtal, registerkontroller och akthantering. Vidare kommer du tillsammans med lokal HIA-samordnare att ansvara för operativt arbete med lokal introduktion och mottagande av nyanställd personal för verksamhetsområdet. Du kommer att samarbeta med personal inom samordnadbemanning, utbildningscenter samt HIA - en organisation för handledning till nyanställda personal.

Tillsammans med lokal ledningsgrupp kommer du också att arbeta med HR ärenden som du b.la kommer handlägga och utreda samt att du på uppdrag av lokal ledningsgrupp stöttar i administrativa HR frågor. Som till exempel att ta fram underlag till ledningsgruppsmöten och skyddskommitté.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha förmåga att på ett självgående och strukturerat arbetssätt planera, organisera och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta med många parallella processer och komplexa frågor genom att analysera problem och anpassa dina handlingar utifrån prioriteringar. Vidare är du serviceinriktad och lyhörd samt samarbetar väl med andra människor genom en god förmåga att kommunicera, såväl internt som externt. Tjänsten kräver att du arbetar lösnings- och utvecklingsinriktat, arbetar mot mål, tar hänsyn till ett helhetsperspektiv och ser sakers kort- och långsiktiga betydelse. Vi ser därför att det är viktigt att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förändrade målsättningar.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Akademisk examen inom HR alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant
• Erfarenhet av handläggning inom HR-området
• Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska
• God vana av arbete med Officepaketet
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av arbetet inom Kriminalvården eller annan rättsvårdande myndighet
• Erfarenhet av organisationsarbete
• Erfarenhet av samordning och planering av arbetsmiljöarbete

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Säljare till Preem Kalmar

Vill du följa med på en bättre resa tillsammans med dina kollegor?Om så är fallet så kan vi erbjuda dig en plats på väg mot en bättre resa. På våra cirka 100 bemannade stationer så är ingen dag den andra lik och du kommer att ha ett otroligt varierande arbete, likväl som lika stor variation i människor som besöker nån av våra stationer. Lite kort om PreemPreem är Sveriges största drivmedelssbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhä... Visa mer
Vill du följa med på en bättre resa tillsammans med dina kollegor?Om så är fallet så kan vi erbjuda dig en plats på väg mot en bättre resa. På våra cirka 100 bemannade stationer så är ingen dag den andra lik och du kommer att ha ett otroligt varierande arbete, likväl som lika stor variation i människor som besöker nån av våra stationer.
Lite kort om PreemPreem är Sveriges största drivmedelssbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier som är belägna i Göteborg och Lysekil räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Läs allt om detta på preem.se
Vi har också ett rikstäckande servicenät med flera hundra drivmedelsstationer för privat- och yrkestrafik. Det är till ett av dessa drivmedelsstationer som vi nu söker Säljare!
Om rollen som SäljareRollen som Säljare innebär primärt kassatjänst vilket innefattar servering av freshfood, uthyrning av släp, försäljning av biltvätt och andra varor. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en bensin/servicestation såsom städning, uppfyllning i butik m.m.
Din viktigaste roll blir dock att ge varje kund ett bemötande i världsklass, vi söker därför dig som är utstrålar glädje, är utåtriktad och tycker om att ge bra service.
Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av medarbetare utöver de som finns på din station.
Du blir en viktig del av Preems varumärkeFör oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som Säljare har du en av Preems viktigaste rollerär Preems ansikte utåt och du kommer att varaen viktig ambassadör för Preems varumärke.
Vad ser vi att du behöver för att lyckas?Vi tror mycket på engagemang och viljan att lyckas.Det viktigaste är att du brinner för och tycker det är roligt att ge våra kunder en upplevelse i världsklass. Vi ser även att du gillar att arbeta i team och ser vikten i att knyta goda relationer.Det är dock meriterande omdu arbetat med service kanske på bensinstation, restaurang eller inom liknande verksamheter.
En drivmedelsstation för allaPå Preem är mångfald och inkludering en av våra viktigaste frågor.
Varje person bidrar genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet till att vi ständigt ska kunna bli bättre.Vi på Preem ser mångfalden som en förutsättning för att vi hela tiden ska utveckla det vi gör och vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle.
Vi lägger ett stort värde i våra olikheter där vi som bolag kan spegla samhället och våra besökare på station.
AnställningsvillkorLön: Enligt kollektivavtal
Startdatum: Juni eller enligt överenskommelse
Anställningsform:Behovsanställning
Stationens öppettider:06:00-20:00 (Helg 08:00-20:00)
Arbetstider:Vardagar, kvällar och helger
Ta reda på mer!Om du är nyfiken på Preem som bolag så kan läsa mer på Preem.se.
Urval och Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare - Epiroc i Kalmar

Learn more at www.epirocgroup.com. Produktionsledare - Epiroc i Kalmar Har du erfarenhet inom Lean från produktion eller processindustri och känner dig trygg i att leda andra? Drivs du av att utveckla människor och processer? Bra! Då kan du vara den Produktionsledare vi söker till vår utvecklingsresa i Kalmar. Epiroc är världsledande inom tillverkning av hydrauliska produkter för gruv- och anläggningsindustrin och Epiroc Kalmar är en strategiskt viktig ... Visa mer
Learn more at www.epirocgroup.com.

Produktionsledare - Epiroc i Kalmar
Har du erfarenhet inom Lean från produktion eller processindustri och känner dig trygg i att leda andra? Drivs du av att utveckla människor och processer? Bra! Då kan du vara den Produktionsledare vi söker till vår utvecklingsresa i Kalmar.
Epiroc är världsledande inom tillverkning av hydrauliska produkter för gruv- och anläggningsindustrin och Epiroc Kalmar är en strategiskt viktig produktionsenhet för koncernen.
Vi går nu in i en spännande utvecklingsfas där vi kommer att utöka vårt sortiment, vilket inte bara innebär en ökad kapacitet och omsättning utan också möjligheten att välkomna fler kollegor till vårt team. 
I rollen som Produktionsledare blir du en nyckelfigur i denna viktiga Lean- och tillväxtresa. Vi kommer att ta oss an nya tekniker inom bearbetning och värmebehandling, utöka vår montering och vårt tekniska labb, och samtidigt modernisera vår materialhantering. Vi står i startgroparna för denna efterlängtade resa och hoppas att du är rätt person att följa med!
Ditt team
Du har personalansvar för en grupp på ca 20-25 personer (varav idag två Teamledare) där arbetssättet präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar. Som medlem i produktionsledningsgruppen är du med och  formar vår
Ditt uppdrag
* Du har en stark förmåga att skapa en trygg och stöttande arbetsmiljö där teamet känner sig engagerade och motiverade. Du är skicklig på att driva förbättringsarbete och arbeta målfokuserat samt kan motivera ditt team att arbeta tillsammans för att nå gemensamma resultat och mål.
* I den här rollen kommer du att ha ansvaret för vår bearbetningsverksamhet, där områden somsvarvning och CNC-teknik ingår. Du kommer även att utvärdera samt utveckla och förbättra ovanstående processer.
* Rollen innebär många kontaktytor internt i olika delar av vår globala koncern men också externa samarbetspartners. För dig som är intresserad av att arbeta med och utveckla produktion  ger denna tjänst stora möjligheter att få bidra till Epirocs fortsatta framgång. 
* Din roll innebär att säkerställa utvecklingen av processerna inom ditt ansvarsområde. Operativt styr du verksamheten genom att samordna och koordinera arbetet tillsammans med  övriga funktioner. Du agerar som en god ledare och stödjer medarbetarna i vardagen. Du stödjer, samt i viss mån driver, också produktionsprojekt. En viktig del i arbetet är att utvärdera och analysera avvikelser och problem samt hantera, rapportera samt vid behov införa korrigerande åtgärder. Du kommer även medverka vid nyanskaffningar, upphandlingar och förändringsarbete.
* Du kommer, tillsammans med dina kunniga medarbetare, vara fabrikens resurs och stödperson i frågor som rör teknik, investeringar, utveckling och effektivitet i produktionen.
* Medverka vid målarbete och bryta ner mål till handlingsplaner.

Placering
Tjänsten är placerad i Kalmar, Sverige. En del resor ingår i rollen.

Ansökan och kontakt
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Du ansöker online via vår hemsida, gärna så snart som möjligt men senast den 9 juni 2024. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vänligen notera att vi på grund av rådande regelverk inte kan hantera ansökningar via mejl. 
För frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Anette Törnqvist, Production Manager, [email protected].
För frågor angående rekryteringsprocessen eller ansökan vänligen kontakta: Maria Tedsjö, Rekryteringsspecialist, [email protected].

Din profil
Vi söker dig som har kunskap och/eller erfarenhet från bearbetning eller liknande industri. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från ledarskap, antingen som chef eller projektledare. Det är meriterande om du har en akademisk examen och du har med dig värdefull kunskap inom Lean-arbete. Du är van att arbeta både taktiskt och strategiskt samt är van att leda andra inom förbättringsprojekt och känner dig trygg i ditt coachande ledarskap. Som person bidrar du till en atmosfär som gynnar utveckling för både dina medarbetare och verksamheten. 
Med en bred teknisk förståelse är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har en analytisk förmåga. Du är ansvarstagande och trivs i en roll där du får arbeta aktivt med förbättringsarbete.
Du är kommunikativ och har goda kunskaper i både svenska och engelska samt i IT-system och Office-paketet. Visa mindre

CE-chaufför sökes för sommaruppdrag!

TopWork söker CE-chaufför till kund i Mörbylånga! Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Mörbylånga. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla! Du kommer att arbeta med djurtransport inom Kalmar län och arbetet innehåller en hel del kontakt med andra parter/leverantörer. Arbetstiderna är väldigt varierande och kan ske under dygnets alla tider. Samtliga ... Visa mer
TopWork söker CE-chaufför till kund i Mörbylånga!

Vi söker nu en chaufför som vill bredda sin kompetens under sommaren hos vår kund belägen i Mörbylånga. Vi söker dig som är punktlig och trivs med att arbeta i ett högt tempo med god servicekänsla!
Du kommer att arbeta med djurtransport inom Kalmar län och arbetet innehåller en hel del kontakt med andra parter/leverantörer. Arbetstiderna är väldigt varierande och kan ske under dygnets alla tider. Samtliga körningar utgår från Mörbylånga.

Arbetet är ett sommarvikariat som kommer vara från vecka 25 till vecka 32 och är perfekt för dig som vill få mer kunskaper inom yrket tillsammans med ett skickligt team på plats med goda möjligheter till fler körningar efter det!
 
Vi ser att du är:
Ansvarsfull
Punktlig
Intresserad av att utvecklas

Formella krav: CE- behörighet
Giltigt YKB
Digitalt förarkort
Behärska det svenska språket i tal och skrift
Truckkort


Låter detta som din nästa möjlighet att utvecklas som chaufför? Ansök då idag!

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut.
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete Visa mindre

AnnSam söker ???????Sjuksköterskor??????????? Uppdrag i Kalmar!

AnnSam  AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999,  söker  nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag i Kalmar!   Perioden:  Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba! Arbetstid:  Enligt senare schema Erfarenhet:  Specialistsjuksköterska eller  som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.   Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer. Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpande Att ... Visa mer
AnnSam  AB,  som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999,  söker  nu Allmän- och Specialistsjuksköterskor för olika uppdrag i Kalmar!  
Perioden:  Tidsperioden varierar beroende på uppdrag. Berätta för oss när du kan jobba!
Arbetstid:  Enligt senare schema
Erfarenhet:  Specialistsjuksköterska eller  som Allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll.  
Ev. övrigt:  Hör av dig så berättar vi mer.
Ref.nr:  Olika inriktningar - urval sker löpandeAtt arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  [email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

C-chaufför sökes till kund med start omgående!

TopWork söker nu C-chaufför till kund i Borgholm! Vi söker dig som är intresserad av sommaruppdrag och vill utvecklas som chaufför tillsammans med vår kund i Borgholm! Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och inkludera körning samt en del stopp där du behöver gå av för att arbeta tungt med kroppen. Vår kund är verksam inom renhållning och det är vad ditt arbete kommer vara fokuserat på. Körningarna kan vara längre med få stopp samtidigt som de kan... Visa mer
TopWork söker nu C-chaufför till kund i Borgholm!

Vi söker dig som är intresserad av sommaruppdrag och vill utvecklas som chaufför tillsammans med vår kund i Borgholm!

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och inkludera körning samt en del stopp där du behöver gå av för att arbeta tungt med kroppen. Vår kund är verksam inom renhållning och det är vad ditt arbete kommer vara fokuserat på. Körningarna kan vara längre med få stopp samtidigt som de kan vara lite kortare men med fler stopp längs vägen, vilket ställer krav på dig som chaufför att vara flexibel då varje dag inte är den andra lik. 

Arbetet kommer vara ett sommarvikariat med start omgående till vecka 41.
Arbetstider 06-15.

Vi söker dig som har: C-behörighet
Giltigt YKB
Intresse av att utvecklas som chaufför
Tidigare erfarenhet som chaufför
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Är du ute efter nya erfarenheter som chaufför? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete Visa mindre