Lediga jobb som Personlig assistent i Kalmar

Se lediga jobb som Personlig assistent i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Boendestödjare med hög lön till LSS-boenden och andra verksamheter

Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Tycker du om att arbeta med människor samtidigt som du har ett liv där du vill kunna påverka dina arbetstider själv? Bra - då har du kommit helt rätt till oss! PersonalExpressen är Sveriges största bemanningsföretag inom LSS och vi erbjuder konsultuppdrag till en lång rad olika verksamheter - såväl privata som kommunala. Våra kunder består av LSS-boenden och andra former av dagliga verksamheter som har behov av personal.
Vi erbjuder jobb såväl på dagtid som kvällar, nätter och helger. Genom oss kommer du garanterat att hitta något som passar just dig och det går dessutom utmärkt att ha såväl studier som andra jobb vid sidan av att du arbetar med oss. Detta då vi erbjuder våra konsulter allt ifrån långa heltidsuppdrag till kortare deltidsuppdrag. Vi är kort och gott det perfekta alternativet för dig som söker ett meningsfullt jobb inom LSS på dina egna villkor!
PersonalExpressen har över 15 års erfarenhet av att bemanna inom skolan, vården och omsorgen. Våra hjärtan klappar för att vara där vi behövs som mest och att få göra skillnad i människors vardag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Kvinnlig Personlig Assistent sökes till vår fina tjej i Kalmar v 25-33

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Bli en del av mitt fant... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Bli en del av mitt fantastiska team!

Jag är en tonårstjej som bor i villa i centrala Kalmar tillsammans med min familj och vår hund. Jag har en medfödd hjärnskada och har därför stora fysiska utmaningar och svårigheter med kommunikationen. Jag har personlig assistans hela dygnet. Jag har inget talat språk så därför är det viktigt för mig att du som assistent är lyhörd för mina kroppsliga signaler och inkännande för mina behov. Då jag uppfattar allt omkring mig och förstår allt som händer är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar lek, skoj och närhet. Jag har även epilepsi vilket innebär att jag får allt ifrån små till stora kramper.

 
Som min assistent kommer du att ha ett viktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, stöd och hjälp vid måltider och förflyttningar samt omvårdnad. Du hjälper mig även med att anpassa aktiviteter efter min dagsform. Jag tycker om att lyssna på musik, fika, bada och att vara ute och promenera. Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag även hjälp att genomföra vissa träningsaktiviteter. Som assistent följer du även med mig i skolan! 


 

KÄNNER DU IGEN DIG?
Du har ett genuint intresse för jobbet som personlig assistent och förståelse för vad yrket innebär. Du är en ansvarstagande person som är lyhörd för mina önskemål.
 
Jag söker dig som är kvinna. Du får inte ha några allergier mot pälsdjur, då jag har husdjur. Du kan simma och möjlighet att vara delaktig vid badaktivitet under arbetstid. Du är helt rökfri!
 
Dina personliga egenskaper är viktigast och jag lägger stor vikt på personkemi. En merit är om du har arbetat inom vården, personlig assistent, elevassistent och/eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar med särskilda behov av stöd. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Jag söker dig som kan jobba extra och vissa fasta pass i mitt team vecka 25-33.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd.
UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen här: HVB-hem (familjehem), e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse så fort som möjligt, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundansvarige Camilla,  [email protected]

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Personlig assistent heltid

Ansök    Maj 29    Cetana AB    Personlig assistent
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi prioriterar livskvalité och långsiktighet före ekonomisk vinning. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Vi tillämpar kontinuerligt rullande 6-veckorsschema. Brukaren önskar kvinnliga assistenter med intresse och god vana av djur. Du ska vara ickerökare och leva i en rökfri miljö, då brukaren har astma och allergier. Vi prioriterar personlig lämplighet fr... Visa mer
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi prioriterar livskvalité och långsiktighet före ekonomisk vinning. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Vi tillämpar kontinuerligt rullande 6-veckorsschema.
Brukaren önskar kvinnliga assistenter med intresse och god vana av djur. Du ska vara ickerökare och leva i en rökfri miljö, då brukaren har astma och allergier. Vi prioriterar personlig lämplighet framför formell utbildning. Vi söker dig som vill göra en långvarig satsning på assistentyrket. Du ska assistera en 42-årig rullstolsburen kvinna i hennes vardag. Du kommer att arbeta var tredje fredag och söndag, alla lördagar är lediga. Var tredje vecka är nattvecka, det innebär att du arbetar tre vardagsnätter i följd. Brukaren har assistans dygnet runt så det rör sig om vaken natt.
Körkortför personbil med manuell växellåda är ett krav, då du kommer att köra brukarens bil.
Tillträde 20230901eller enligt överenskommelse.
Rekryteringen är i full gång så skicka personligt brev och CV så snart som möjligt. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Maj 26    Mellanhanden AB    Personlig assistent
Mellanhanden söker nya medarbetare med stort hjärta. Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, ... Visa mer
Mellanhanden söker nya medarbetare med stort hjärta.
Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, empatisk, förstå behov och vara allmänt positiv.

Mellanhanden i Kalmar län söker nu nya medarbetare med just dessa egenskaper till ”vid behov-vikariat”, längre vikariat samt även tillsvidartjänster.

I korta drag:
Arbetstiderna kan vara planerade över dygnets alla timmar så du kan komma att behöva vara tillgänglig för och närvarande hos din brukare även nattetid.
Framför allt söker vi nya medarbetare till Kalmar, Nybro samt Torsås. Men bor du på andra orter och känner att du vill arbeta med oss så hör av dig ändå. Tidigare erfarenheter av de vanligt förekommande lyfthjälpmedlen, medicinhantering och sondmatning är en merit. Men inget krav då vi har individanpassade interna utbildningar.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent Tillsvidare (90%)

Vi söker nu på kunds begäran en ansvarstagande pigg och glad Tjej för arbete med en go kille på 17 år boendes i Kalmar. Du bör ha tidigare erfarenhet av medicin hantering och sondmatning samt de vanligt förekommande lyft hjälpmedel, men är inget hinder om du saknar detta då vi intern utbildar efter vår kunds behov. Arbetstiden är förlagd dygnet runt med riktig vaken natt (dvs ingen jourtid) Normalt schema är vardagar ca 14.00 - 21.00 samt vaken natt 21.00 ... Visa mer
Vi söker nu på kunds begäran en ansvarstagande pigg och glad Tjej för arbete med en go kille på 17 år boendes i Kalmar.
Du bör ha tidigare erfarenhet av medicin hantering och sondmatning samt de vanligt förekommande lyft hjälpmedel, men är inget hinder om du saknar detta då vi intern utbildar efter vår kunds behov.
Arbetstiden är förlagd dygnet runt med riktig vaken natt (dvs ingen jourtid)
Normalt schema är vardagar ca 14.00 - 21.00 samt vaken natt 21.00 - 09.30, Helger heldagar 09.00 - 21.00. Under lov och helgdagar bemannas även vardagar 09.30- till ca 14.00
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns.


Vi ser fram emot din ansökan, tillsättning av tjänst är snarast möjligt efter överenskommelse. Visa mindre

Vi söker personlig assistent för tim- och sommarvikariat

Nu söker vi en stabil och pålitlig assistent till en kund strax utanför Kalmar för tim- och sommarvikariat. Vårt gäng är en härligt sammansvetsad grupp med stor öppenhet och högt i tak. Vår kund behöver hjälp med allt rörande sin kropp och person, du kommer ha god handledning och gedigna introduktionspass där du får kunskap om de moment som arbetet innebär av erfarna assistenter i arbetsgruppen. Här används vanligt förekommande hjälpmedel som rullstol, li... Visa mer
Nu söker vi en stabil och pålitlig assistent till en kund strax utanför Kalmar för tim- och sommarvikariat.

Vårt gäng är en härligt sammansvetsad grupp med stor öppenhet och högt i tak. Vår kund behöver hjälp med allt rörande sin kropp och person, du kommer ha god handledning och gedigna introduktionspass där du får kunskap om de moment som arbetet innebär av erfarna assistenter i arbetsgruppen. Här används vanligt förekommande hjälpmedel som rullstol, lift och hygienlösningar. Sondmat, sug och mask tillsammans med hushållssysslor kopplat till kunds boende ingår i arbetsuppgifterna.

Kund älskar ljudböcker, resor till shopping, åka ut med familjens båt, ta en promenad med hund ner till hästarna i hagen.

Arbetet är förlagt under dygnets alla timmar så du bör vara positivt inställd till oregelbunden och varierande arbetstid, vakna nätter. Du behöver också ha körkort för att ta dig till arbetet. Husdjur finns i hemmet. Du är trygg i dig själv, uppskattar att får vara någons stöd i livet. Du är också lyhörd och inkännande, har tålamod och nyfikenhet att lära.

Arbete under sommar med chans till fortsättning som timvikarie i dagsläget.

Du ser oss inte mycket än och känner kanske inte till oss men vi är ett bolag att räkna med och vi kommer ta större plats som arbetsgivare. Jämfört med många andra bolag håller vi en hög arbetsgivarstandard och är noga i vårt ansvar gentemot alla myndigheter. Vi erbjuder säkerhet genom försäkringar, förmåner och följer alla gällande kollektivavtal inom personlig assistans. Ni kommer se oss mer, och när ni jobbar med oss förstår ni varför! Engagemang, stöd och kvalitetssäkring, närvarande chefer och kunskapsutveckling. Vi satsar och jobbar helhjärtat i vårt uppdrag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie till hästtjej

Nu söker vi en tjej som vill bli en i teamet norr om Kalmar Vår kund som söker ny personlig assistent är en kvinna på 39 år som är rullstolsburen och har ett aktivt liv. Ingen dag är den andra lik och det händer mycket, fast ibland så är det även lugna dagar. Vi söker dig som inte är rädd för nya saker och även har ett öga för att se vad som behöver göras. Närmare presentation av uppdraget får du vid en intervju. Den vi söker ska ha erfarenhet inom vården,... Visa mer
Nu söker vi en tjej som vill bli en i teamet norr om Kalmar
Vår kund som söker ny personlig assistent är en kvinna på 39 år som är rullstolsburen och har ett aktivt liv. Ingen dag är den andra lik och det händer mycket, fast ibland så är det även lugna dagar.
Vi söker dig som inte är rädd för nya saker och även har ett öga för att se vad som behöver göras. Närmare presentation av uppdraget får du vid en intervju.
Den vi söker ska ha erfarenhet inom vården, du behöver vara van vid hund och häst och ha körkort är ett krav då du kommer köra kunden i sin bil.
Vi söker nu en sommarvikarie till veckorna 30-32. Arbetstiderna är dygnspass med sovande jour. Visa mindre

Personlig Assistent vikariat och tillsvidare

BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta. Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, emp... Visa mer
BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta.
Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, empatisk, förstå behov och vara allmänt positiv.
BeOneTeam i Kalmar län söker nu nya medarbetare med just dessa egenskaper till ”vid behov-vikariat”, längre vikariat samt även tillsvidartjänster.
I korta drag:
Arbetstiderna kan vara planerade över dygnets alla timmar så du kan komma att behöva vara tillgänglig för och närvarande hos din brukare även nattetid.
Framför allt söker vi nya medarbetare till Kalmar, Nybro, Emmaboda, Färjestaden samt Torsås. Men bor du på andra orter och känner att du vill arbeta med oss så hör av dig ändå. Tidigare erfarenheter av de vanligt förekommande lyfthjälpmedlen, medicinhantering och sondmatning är en merit. Men inget krav då vi har individanpassade interna utbildningar. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Maj 24    Mellanhanden AB    Personlig assistent
Mellanhanden är ett assistans- och utbildningsföretag. Är du alert och pigg, trygg i dig själv och mogen att ta dig an ett mycket ansvarsfullt uppdrag? Då är du just den Mellanhanden söker! Vi söker en kvinna på kunds begäran! Vi söker till en fast tjänst om 82,5 % med en blandning av vaken natt och dagturer. Varje pass är 12 timmar. Du ska vara lyhörd för andras behov, ha ett gott bemötande och känna glädje i att kunna hjälpa andra. Du bör vara intressera... Visa mer
Mellanhanden är ett assistans- och utbildningsföretag. Är du alert och pigg, trygg i dig själv och mogen att ta dig an ett mycket ansvarsfullt uppdrag? Då är du just den Mellanhanden söker!
Vi söker en kvinna på kunds begäran!
Vi söker till en fast tjänst om 82,5 % med en blandning av vaken natt och dagturer. Varje pass är 12 timmar.
Du ska vara lyhörd för andras behov, ha ett gott bemötande och känna glädje i att kunna hjälpa andra. Du bör vara intresserad av pedagogik då vårt arbetssätt helt och hållet bygger på pedagogiska strategier och anpassningar.
Arbetet kräver att du är pedagogisk, noggrann, ansvarsfull, lugn, stabil och har stort tålamod.
En merit är om du arbetat som personlig assistent tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar provanställning. Visa mindre

Personlig assistent sökes till uppdrag i sommar!

Prime Care söker en personlig assistent till ett uppdrag i Kalmar under tre veckor i sommar. Vi söker dig kvinnlig assistent för uppdrag hos en äldre kvinna med reumatism för stöttning under 26 juni-ca. 17 juli. Arbete dagtid ca 4/h dag, 7 dagar i veckan. Arbetsuppgifter Arbete som personlig assistent med fysisk stöttning vid förflyttning, påklädning, dusch mm. Inga tunga lyft. Vem är du? Som personlig assistent hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:... Visa mer
Prime Care söker en personlig assistent till ett uppdrag i Kalmar under tre veckor i sommar. Vi söker dig kvinnlig assistent för uppdrag hos en äldre kvinna med reumatism för stöttning under 26 juni-ca. 17 juli. Arbete dagtid ca 4/h dag, 7 dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Arbete som personlig assistent med fysisk stöttning vid förflyttning, påklädning, dusch mm. Inga tunga lyft.

Vem är du?
Som personlig assistent hos oss på Prime Care ser vi gärna att du:

• Har två års erfarenhet av yrket
• Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal.
• Är service minded och har ett genuint intresse för människor.
• Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner.
• Är bekväm och självgående i din roll som personlig assistent.
• Har möjlighet att ta uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.
• Trivs i din yrkesroll som personlig assistent och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Företagsbeskrivning
När du har sökt tjänsten kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 minuter. Syftet med att Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Prime Care är medlem i Almega Kompetensföretagen och har därmed kollektivavtal för alla anställda.
Prime Care är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015 och miljöcertifierat enligt ISO 14001:2015 vilket innebär att våra processer är kvalitetssäkrade och att vi tar hänsyn till miljöaspekter när vi driver vår verksamhet.

Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som har verkat i branschen sedan 1999.
Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner:

• Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension.
• Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet.
• Ett socialt yrkesnätverk med regelbundna konsultträffar.
• Möjligheter att påverka ditt schema och din arbetstid
• Friskvårdsbidrag
Besök oss gärna på vår hemsida www.primecare.se

Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Personlig assistent! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Ansök    Maj 17    Leasee AB    Personlig assistent
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oft... Visa mer
Som personlig assistent har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Trevligt tillfälligt uppdrag 26/6-16/7 i Kalmar

Vår kund söker dig, en trevlig och glad kvinnlig assistent! Du är pigg, glad, socialt mogen och du vill genuint hjälpa vår kund med att stiga upp på morgonen, hjälp med dusch och att gå på toaletten, påklädning, servera frukost och plocka undan efter morgonen. Dina arbetstider är 08,00-11,00 under perioden 26/6-16/7. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och omsorg. Om Frösunda Personlig assistans Frösunda är en av landets ledande assistansan... Visa mer
Vår kund söker dig, en trevlig och glad kvinnlig assistent!

Du är pigg, glad, socialt mogen och du vill genuint hjälpa vår kund med att stiga upp på morgonen, hjälp med dusch och att gå på toaletten, påklädning, servera frukost och plocka undan efter morgonen. Dina arbetstider är 08,00-11,00 under perioden 26/6-16/7. Det är meriterande om du har erfarenhet av vård och omsorg.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: sommarvikariat

- Omfattning: deltid

- Arbetstid: 26/6-16/7

- Tillträde: 26/6

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/5

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Katarina Weiman tel 010-1303157 | [email protected]

Verksamhetschef Linda Eliasson tel 010-1303006 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu timvikarie till en av våra kunder i Bergavik. En man i 50 års åldern som tycker om att njuta av fint väder och frisk luft. Kunden har ingen verbal kommunikation och sondmatas. Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av att arbeta inom vården och gärna har erfarenhet... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Vi söker nu timvikarie till en av våra kunder i Bergavik. En man i 50 års åldern som tycker om att njuta av fint väder och frisk luft. Kunden har ingen verbal kommunikation och sondmatas.
Vi söker nu efter dig som har erfarenhet av att arbeta inom vården och gärna har erfarenhet av sondmatning. Det är viktigt att du är en stabil och pålitlig person som kan arbeta själv men även i team då du dels kommer att ha kollegor i teamet kring kund men då kund även har en del dubbelbemanning.
Arbetstiderna är dagtid och vaken natt. Visa mindre

Glad tjej på 7år söker dig som älskar fart och fläkt!

Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker! Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och vi ser gärna att du har en gnutta av barnasinnet kvar. Vår tjej har ingen kommunikation utan kommunicerar främst med kroppsspråk och ljudmelodier, så här krävs det av dig att du ... Visa mer
Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker!


Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och vi ser gärna att du har en gnutta av barnasinnet kvar.

Vår tjej har ingen kommunikation utan kommunicerar främst med kroppsspråk och ljudmelodier, så här krävs det av dig att du är lyhörd och inkännande inför tjejens behov och önskemål.

Tjejens största intressen är främst musik och dans, men det blir också många uteaktiviteter som att besöka lekplatser, bada, hoppa studsmatta och hitta på olika aktiviteter.

Arbetet innebär att du och tjejen gör mycket aktiviteter själva, men det kan också innebära en del häng både på skolan och i hemmet samt aktiviteter med hela familjen.

Du som person är framåt, utåtriktad, initiativtagande och främst påhittig då jobbet kräver mycket eget initiativ och det krävs av dig att du kan vara självständig och hantera frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du som söker har körkort då vår tjej älskar att åka bil, men det är inget krav då det viktigaste är att du och tjejen fungerar tillsammans!

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar

- Omfattning: 78%

- Arbetstid: Främst kvällar mellan 13-10-22.00 samt varannan helg mellan 10.00-22.00 då kunden går i skolan. Under sommar/lov/helgdagar brukar tiderna förändras till att man arbetar längre dagar, men färre.

- Tillträde: 3/6-2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 31/5

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Magda Fahlén | 010 130 34 46 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Liten tjänst 21% i Kalmar Personlig Assistent

Vi söker en kvinnlig assistent till vår kund på Tegelviken i Kalmar! Du är en pigg och glad tjej på 40-65 år. Du gillar högt tempo då vår kund är mycket aktiv med både nöjen och sina företag. Du måste ha körkort eftersom vår kund gör många ärenden i stan. Du behöver inte ha någon erfarenhet av personlig assistans, det viktigaste är att du "klickar" med vår kund. Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras at... Visa mer
Vi söker en kvinnlig assistent till vår kund på Tegelviken i Kalmar!
Du är en pigg och glad tjej på 40-65 år. Du gillar högt tempo då vår kund är mycket aktiv med både nöjen och sina företag. Du måste ha körkort eftersom vår kund gör många ärenden i stan. Du behöver inte ha någon erfarenhet av personlig assistans, det viktigaste är att du "klickar" med vår kund.

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstidsanställning

- Omfattning: 21%

- Arbetstid: varje torsdag kl 09,00-17,30

- Tillträde: 3/8

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 1/7

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Katarina Weiman tel 010-130 31 57 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie till äldre kvinna i Läckeby

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu en sommarvikarie till en äldre kvinna som bor i Läckeby. Kvinnan sitter si rullstol och behöver hjälp med all daglig livsföring. Hon har schizofreni och behöver stöttning på ett mjukt sätt. Arbetstiderna är förlagda på dagtur 8.00-13.30 och kväll 17.15-22.45. Vi söker d... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi söker nu en sommarvikarie till en äldre kvinna som bor i Läckeby.
Kvinnan sitter si rullstol och behöver hjälp med all daglig livsföring. Hon har schizofreni och behöver stöttning på ett mjukt sätt.
Arbetstiderna är förlagda på dagtur 8.00-13.30 och kväll 17.15-22.45.
Vi söker dig som har erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsliknande yrken. Visa mindre

Sommarvikariat hos kvinnlig kund i Kalmar Personlig Assistent

Vi säker dig som vill jobba som personlig assistent hos våran kvinnliga kund i Kalmar! Du kommer att hjälpa vår kund med det mesta i vardagen och vi vill gärna att du har lite erfarenhet av vård och omsorg. Du är pigg och glad och ser lösningar istället för problem. Tjänsten är ett sommarvikariat och är förlagd på dag, kväll och helg. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet av vård och omsorg är det ett plus. Vi erbjuder dig Vi e... Visa mer
Vi säker dig som vill jobba som personlig assistent hos våran kvinnliga kund i Kalmar!
Du kommer att hjälpa vår kund med det mesta i vardagen och vi vill gärna att du har lite erfarenhet av vård och omsorg.
Du är pigg och glad och ser lösningar istället för problem. Tjänsten är ett sommarvikariat och är förlagd på dag, kväll och helg. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Har du erfarenhet av vård och omsorg är det ett plus.
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Sommarvikariat

- Omfattning: deltid ca 75%

- Arbetstid: dag, kväll och helg

- Tillträde: 1/6

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 230525

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef | Katarina Weiman | tel 010-1303157 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad 7årig tjej söker personlig assistent till sommaren

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent hos vår 7åriga tjej i Färjestaden. Vad innebär den här tjänsten? Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker! Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och ... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent hos vår 7åriga tjej i Färjestaden.

Vad innebär den här tjänsten?

Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker!
Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och vi ser gärna att du har en gnutta av barnasinnet kvar.

Vår tjej har ingen kommunikation utan kommunicerar främst med kroppsspråk och ljudmelodier, så här krävs det av dig att du är lyhörd och inkännande inför tjejens behov och önskemål.

Tjejens största intressen är främst musik och dans, men det blir också många uteaktiviteter som att besöka lekplatser, bada, hoppa studsmatta och hitta på olika aktiviteter.

Arbetet innebär att du och tjejen gör mycket aktiviteter, men det kan också innebära en del häng i hemmet samt aktiviteter med hela familjen. Resor i ditt arbete kan också förekomma.

Du som person är framåt, utåtriktad, initiativtagande och främst påhittig då jobbet kräver mycket eget initiativ och det krävs av dig att du kan vara självständig och hantera frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du som söker har körkort då vår tjej älskar att åka bil, men det är inget krav då det viktigaste är att du och tjejen fungerar tillsammans!

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.Vi ser gärna att du:


- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- har du körkort är det meriterande, men inget krav

- kan behärska det svenska språket i tal och skrift

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg.

- har barnasinnet kvar

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Ungefär 2 dagar i veckan mellan v. 25-30

Arbetstider: 10.00/12.00-22.00

Tillträde: 19/6, träff med kund och introduktion sker tidigare enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef | Magda Fahlén

010 130 34 46 | [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Kalmar

Ansök    Maj 8    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vi... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vid alla förflyttningar.?Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad, samt vara behjälplig vid matsituationer och vid kommunikation. Taklift och stålift finns som hjälpmedel vid alla förflyttningar. Kvinnan går på daglig verksamhet tre dagar i veckan där du som personlig assistent även är med. Hennes intressen är att lyssna på musik, titta på svenska tv program och att åka på promenader i sin elrullstol. Kvinnan kan vara väldigt skojfrisk och det är givetvis roligt om du som söker också tycker det är kul att skoja lite. Beroende på dagsform så gillar hon att åka på utflykter och detta göres ofta i samband med helgen.I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, utflykter och annat.

- stötta kring kommunikation

- Se till att rutiner följs så att kvinnan får en så bra vardag som möjligt.Vem är du?

Du som personlig assistent ska vara lugn och trygg i dig själv och lyhörd inför kvinnans önskemål. Du behöver dock vara trygg med att kunna sätta gränser på ett mjukt och kompetent sätt och inte vara konflikträdd. Vi ser gärna att du är 40+ då det är viktigt att du har lite livserfarenhet för att kunna stötta kvinnan på rätt sätt i olika situationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skriftDet är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänst på 40% som är förlagt mestadels på helg. Du jobbar ca 1 dygn i veckan och mestadels helg. Vi söker även sommarvikarie som vill och kan jobba mycket i sommar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgåendeAtt jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent Tillsvidare (90%)

Vi söker nu på kunds begäran en ansvarstagande pigg och glad Tjej för arbete med en go kille på 17 år boendes i Kalmar. Du bör ha tidigare erfarenhet av medicin hantering och sondmatning samt de vanligt förekommande lyft hjälpmedel, men är inget hinder om du saknar detta då vi intern utbildar efter vår kunds behov. Arbetstiden är förlagd dygnet runt med riktig vaken natt (dvs ingen jourtid) Normalt schema är vardagar ca 14.00 - 21.00 samt vaken natt 21.00 ... Visa mer
Vi söker nu på kunds begäran en ansvarstagande pigg och glad Tjej för arbete med en go kille på 17 år boendes i Kalmar.
Du bör ha tidigare erfarenhet av medicin hantering och sondmatning samt de vanligt förekommande lyft hjälpmedel, men är inget hinder om du saknar detta då vi intern utbildar efter vår kunds behov.
Arbetstiden är förlagd dygnet runt med riktig vaken natt (dvs ingen jourtid)
Normalt schema är vardagar ca 14.00 - 21.00 samt vaken natt 21.00 - 09.30, Helger heldagar 09.00 - 21.00. Under lov och helgdagar bemannas även vardagar 09.30- till ca 14.00
Goda bussförbindelser till arbetsplatsen finns.


Vi ser fram emot din ansökan, tillsättning av tjänst är snarast möjligt efter överenskommelse. Visa mindre

Liten tjänst 21% i Kalmar Personlig Assistent

Vi söker en kvinnlig assistent till vår kund på Tegelviken i Kalmar! Du är en pigg och glad tjej på 40-65 år. Du gillar högt tempo då vår kund är mycket aktiv med både nöjen och sina företag. Du måste ha körkort eftersom vår kund gör många ärenden i stan. Du behöver inte ha någon erfarenhet av personlig assistans, det viktigaste är att du "klickar" med vår kund. Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras at... Visa mer
Vi söker en kvinnlig assistent till vår kund på Tegelviken i Kalmar!
Du är en pigg och glad tjej på 40-65 år. Du gillar högt tempo då vår kund är mycket aktiv med både nöjen och sina företag. Du måste ha körkort eftersom vår kund gör många ärenden i stan. Du behöver inte ha någon erfarenhet av personlig assistans, det viktigaste är att du "klickar" med vår kund.

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.


Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: visstidsanställning

- Omfattning: 21%

- Arbetstid: varje måndag kl 09,00-17,30

- Tillträde: 1/8

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 1/7

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Katarina Weiman tel 010-130 31 57 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i Kalmar söker personlig assistent, timvikarie

Jag är en tjej på 32 år, jag bor i en lägenhet i Kalmar och söker en personlig assistent som stöd i min vardag. Just nu letar jag efter två nya assistenter som kan gå på schema ca. 75% (30 timmar/veckan) Jag behöver tid att göra saker i min egen takt och få mycket uppmuntran. Det är viktigt att du har tålamod och är flexibel. Att du gillar att röra på dig och tar dig an utmaningen att få mig att röra på mig. Att du är en positiv person, med nära till sk... Visa mer
Jag är en tjej på 32 år, jag bor i en lägenhet i Kalmar och söker en personlig assistent som stöd i min vardag. Just nu letar jag efter två nya assistenter som kan gå på schema ca. 75% (30 timmar/veckan)

Jag behöver tid att göra saker i min egen takt och få mycket uppmuntran. Det är viktigt att du har tålamod och är flexibel. Att du gillar att röra på dig och tar dig an utmaningen att få mig att röra på mig. Att du är en positiv person, med nära till skratt, som är bra på att uppmuntra och inspirera till olika aktiviteter och praktiska göromål. Förmåga att känna in vad som är bäst för mig och att du kan arbeta självständigt, under stort ansvar.

På fritiden är jag med i en friidrottsgrupp. Går promenader varje dag. Jobbar med måleri ett par gånger i veckan. Gillar musik i alla former och att titta på film. Som assistent hos mig gör du skillnad i mitt liv. Hjälper mig att hålla kontakt med kompisar och familj.

Jag förflyttar mig mestadels med tandemcykel, buss eller färdtjänst. Har inte daglig verksamhet, utan som assistent, stöttar och inspirerar du mig igenom mina planerade dagar.

Har du tidigare arbetat som personlig assistent, eller med människor på något sätt, så är det meriterande. Extra plus om du har en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av att möta personer inom autismspektrat. Tecken som stöd, TAKK, är meriterande, då jag har svårt att uppfatta enbart det verbala språket. Jag kan inte själv kommunicera, så du behöver vara bra på att läsa in andra signaler såsom kroppsspråk.

Jag ser gärna att du är kvinna och vaccinerad mot Covid-19. Ett krav är att du är rökfri.

Arbetstid: Schemaanställning 75% (30 timmar/veckan). Arbetspassen är förlagda på dag, kväll, helg och natt (sovande jour). Vissa pass är dygnspass.  

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1737

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent -Vikarie

Om jobbet... Jag är en kille på 24 år som söker vikarie då en av mina assistenter ska vara föräldraledig. Omfattning på anställningen är 80% med möjlighet till 100%. Du kommer att vara anställd direkt av mig med konkurrenskraftiga villkor. Vem är jag... Jag är rullstolsburen och har pluggat IT på Linnéuniversitetet i Kalmar och arbetar nu med teknisk kundsupport. Jag bor i centrala Kalmar i egen lägenhet. På min fritid spelar jag rullstolsinnebandy... Visa mer
Om jobbet...

Jag är en kille på 24 år som söker vikarie då en av mina assistenter ska vara föräldraledig.

Omfattning på anställningen är 80% med möjlighet till 100%. Du kommer att vara anställd direkt av mig med konkurrenskraftiga villkor.


Vem är jag...

Jag är rullstolsburen och har pluggat IT på Linnéuniversitetet i Kalmar och arbetar nu med teknisk kundsupport. Jag bor i centrala Kalmar i egen lägenhet. På min fritid spelar jag rullstolsinnebandy, går på gym, spelar spel, engagerar mig i olika sociala frågor och föreningar som intresserar mig.


Om arbetet...

Som assistent förväntas du följa med mig på det jag önskar göra, din arbetsplats är där jag är, det kan vara i hemmet, på jobb eller på fritidsaktiviteter Du ska vara lyhörd, ha ett sinne för ordning och reda, trygg i dig själv och ha glimten i ögat. Jag behöver hjälp med toalettbesök, förflyttningar, på och avklädning.


Din bakgrund...

Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningen startar alltid med bredvidgång för att vi båda ska känna oss trygga med varandra och vårt samarbete. Innan eventuell anställning görs ett utdrag ur belastningsregistret. Passar detta in på dig, tveka inte att söka, intervjuer sker löpande! Då jag är i riskgrupp förväntar jag mig sökande som är vaccinerade mot Covid-19 och självklart är du rökfri. Visa mindre

Personlig assistent till barn i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra barn kunder i Kalmar.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid behov, kortare pass ca 15 timmar i veckan och i huvudsak eftermiddagar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när hon befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, aktiv, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt hos denna kund. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Kalmar

Ansök    Apr 24    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vi... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vid alla förflyttningar.?Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad, samt vara behjälplig vid matsituationer och vid kommunikation. Taklift och stålift finns som hjälpmedel vid alla förflyttningar. Kvinnan går på daglig verksamhet tre dagar i veckan där du som personlig assistent även är med. Hennes intressen är att lyssna på musik, titta på svenska tv program och att åka på promenader i sin elrullstol. Kvinnan kan vara väldigt skojfrisk och det är givetvis roligt om du som söker också tycker det är kul att skoja lite. Beroende på dagsform så gillar hon att åka på utflykter och detta göres ofta i samband med helgen.I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, utflykter och annat.

- stötta kring kommunikation

- Se till att rutiner följs så att kvinnan får en så bra vardag som möjligt.Vem är du?

Du som personlig assistent ska vara lugn och trygg i dig själv och lyhörd inför kvinnans önskemål. Du behöver dock vara trygg med att kunna sätta gränser på ett mjukt och kompetent sätt och inte vara konflikträdd. Vi ser gärna att du är 40+ då det är viktigt att du har lite livserfarenhet för att kunna stötta kvinnan på rätt sätt i olika situationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skriftDet är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänst på 40% som är förlagt mestadels på helg. Du jobbar ca 1 dygn i veckan och mestadels helg. Vi söker även sommarvikarie som vill och kan jobba mycket i sommar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgåendeAtt jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till man i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kalmar.
Vi söker dig som är intresserad av en schemarad. Dag, kväll och natt med sovande jour. Tjänsten är på 80% men med goda möjligheter att jobba mer hos denna eller andra kunder i företaget.


Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent kommer du att stötta kunden med personlig hygien och vardagliga sysslor så som måltidssituationer, på- och avklädning och förflyttningar. Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när han befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Pedagogiskt ansvarig assistent till autistisk man i Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. . Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårighet... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. .
Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårigheter. Han förstår det talade språket, men har inget eget tal. Han kommunicerar med ljud och fysisk kontakt.
Arbetsbeskrivning: Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, samt vägleda honom rätt när det behövs. Assistenten förväntas aktivera och stimulera utifrån kundens behov och förmåga. Du behöver vara lyhörd, kreativ och duktig på att läsa av kundens signaler.
Som assistent ger du kunden stöttning i matsituationer, du sköter läggningsrutinerna, ger hjälp vid torkning efter toalettbesök och är en stöttande hand vid hygienisk tvättning- och schamponering vid dusch. Du hjälper till vid tandborstning och ger stöttning vid påklädning. Du hjälper till vid måltider, som t.ex. att skära kött.
Vi jobbar i ett assistentteam och då är det viktigt att vara flexibel och samarbetsvillig. Utefter kundens behov är det dubbelbemanning dygnet runt med sovande jour.
Som pedagogiskt ansvarig förväntar vi oss att du har lång erfarenhet av autism och ett stort intresse för det pedagogiska arbetet. Har du även erfarenheter av att arbetsleda är detta meriterande.
Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Erfarenhet från arbetet med barn eller vuxna med autism är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.
Om anställningen:
Tjänsten är ca 75% fördelat på vardag och varannan helg. Tjänsten skall tillsättas omgående. Det finns även möjlighet att utöka tjänsten med mer timmar hos samma eller andra kunder. Visa mindre

Personlig assistent till man i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kalmar.
Vi söker dig som är intresserad av en schemarad. Dag, kväll och natt med sovande jour. Tjänsten är på 80% men med goda möjligheter att jobba mer hos denna eller andra kunder i företaget.


Dina arbetsuppgifter

Som personlig assistent kommer du att stötta kunden med personlig hygien och vardagliga sysslor så som måltidssituationer, på- och avklädning och förflyttningar. Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när han befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Sommarvikariat 80 %, Personlig assistent till Kvinna i Vimmerby v 25-31

Nu söker vi dig som vill jobba som vikarie vid vår kvinnliga kund i Vimmerby vecka 25-31 Jag är en medelålders kvinna och bor själv i centrala Vimmerby, använder mig av rullstol pga. av en neurologisk sjukdom och behöver därför dig som hjälp och stöd i mitt vardagliga liv. Du kommer finnas för att hjälpa till med det mesta, allt från personlig hygien till att sköta sysslor i hemmet. Jag behöver hjälp med alla förflyttningar. Då jag även har begräsningar ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som vikarie vid vår kvinnliga kund i Vimmerby vecka 25-31


Jag är en medelålders kvinna och bor själv i centrala Vimmerby, använder mig av rullstol pga. av en neurologisk sjukdom och behöver därför dig som hjälp och stöd i mitt vardagliga liv. Du kommer finnas för att hjälpa till med det mesta, allt från personlig hygien till att sköta sysslor i hemmet. Jag behöver hjälp med alla förflyttningar. Då jag även har begräsningar med min verbala kommunikation så bör du ha en god kommunikativ förmåga för att förstå mig.
Du som söker?
Bör vara en person som har förmågan att skapa goda relationer och arbeta självständigt. Då det förekommer dubbelbemanning så bör du också ha en god samarbetsförmåga med dina kollegor. Det är också viktigt att du är lugn i ditt förhållningssätt och utstrålar en trygghet. Erfarenhet av vård och omsorg i någon form är meriterande, men absolut viktigast för kunden är personkemin, att ni fungerar bra tillsammans. Du talar god svenska och kunden önskar enbart kvinnliga assistenter. Kunden har en egen bil så körkort är meriterande.God Assistans erbjuder dig?
ett spännande och varierat arbete som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Goda lönevillkor med kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och en otroligt viktig insats för en annan människa kommer med på köpet!

- Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg, ca 80 %

- Intervjuer sker löpande, så ansök redan i dag!
Du bör ha tagit Covid vaccin doserna med tanke på kundens utsatthet.

Har du några frågor om tjänsten kan du maila till kundansvarig Camilla Lindh, [email protected]


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Personlig assistent, sommarvikariat

Ansök    Apr 18    M E Assistans AB    Personlig assistent
Vi letar fortfarande efter någon semestervikarie till en av våra assistent-team i Kalmar/Rockneby. Du ska vara kvinna, kunna prata och förstå svenska mycket bra. Vi söker efter dig som vill ha ett ansvarsfullt, meningsfullt och omväxlande jobb. Dig som vill vara en hjälpande hand åt en person som har både kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar I ditt arbete som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa till med personlig hygien, sondmatning, me... Visa mer
Vi letar fortfarande efter någon semestervikarie till en av våra assistent-team i Kalmar/Rockneby. Du ska vara kvinna, kunna prata och förstå svenska mycket bra.
Vi söker efter dig som vill ha ett ansvarsfullt, meningsfullt och omväxlande jobb. Dig som vill vara en hjälpande hand åt en person som har både kognitiva och fysiska funktionsnedsättningar
I ditt arbete som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa till med personlig hygien, sondmatning, medicinering, förflyttningar och hushållsarbete som t.ex matlagning, bakning, städ och tvätt.
Du behöver kunna ” bara vara” ibland, när personen vill vara ifred!
Det finns viss möjlighet att tex plugga en del under arbetstid,
Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid ev anställning.
Arbetstiden är förlagd hela dygn där viss väntetid förekommer, på rullande schema. Vi söker också timvikarier för inhopp vid ordinarie personals frånvaro. Visa mindre

Personlig assistent till barn i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra barn kunder i Kalmar.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid behov, kortare pass ca 15 timmar i veckan och i huvudsak eftermiddagar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när hon befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, aktiv, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Goda kunskaper i svenska språket är viktigt hos denna kund. Visa mindre

Personlig assistent tillsvidare

På kunds begäran söker vi 1 pigg och glad tjej som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar. Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången. Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning. Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt. Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns... Visa mer
På kunds begäran söker vi 1 pigg och glad tjej som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar.
Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången.
Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning.
Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt.
Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns .
Tjänsten som är ledig är på 80-90% och tillsättning snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent lördagar ojämna veckor

Ansök    Apr 17    Cetana AB    Personlig assistent
Cetana är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter en bra löneutveckling. Vi söker kvinnliga assistenter med B-körkort och god hundvana. På grund av brukarens astma måste du vara rökfri och leva i en rökfri miljö. Hund och katt finns i hemmet så du bör ej ha pälsdjursallergi. Körkort för bil med manuell växellåda är ett krav. Brukaren har bil som assistenterna kör. Du ska assistera en rulls... Visa mer
Cetana är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter en bra löneutveckling.
Vi söker kvinnliga assistenter med B-körkort och god hundvana. På grund av brukarens astma måste du vara rökfri och leva i en rökfri miljö. Hund och katt finns i hemmet så du bör ej ha pälsdjursallergi. Körkort för bil med manuell växellåda är ett krav. Brukaren har bil som assistenterna kör. Du ska assistera en rullstolsburen 42-årig kvinna i hennes vardag med allt som tillhör det dagliga livet. Nu söker vi dig som vill jobba lördagar, ojämna veckor, 08.00 - 22.00. Du kommer också att erbjudas extra pass vid ledigheter och sjukdom. Du väljer själv vilka extra pass du vill ta. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete. Vi söker sommarvikarier för perioden 10/7-13/8
För anställning hos oss bör du vara fullt vaccinerad mot Covid. Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Rockneby

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder strax norr om Kalmar. Om kunden: En flicka som fyller 14 efter sommaren och som tillsammans med sin familj bor 2 mil norr om Kalmar. Hon tycker om att vara aktiv, hoppa studsmatta, gunga och busa. Hon behöver hjälp med f... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder strax norr om Kalmar.
Om kunden:
En flicka som fyller 14 efter sommaren och som tillsammans med sin familj bor 2 mil norr om Kalmar. Hon tycker om att vara aktiv, hoppa studsmatta, gunga och busa. Hon behöver hjälp med förflyttningar till viss deloch mat får hon med hjälp av sondmatning.

Om tjänsten:
Vi söker nu en assistent som kan jobba under 5 veckor i sommar och det är ett plus om man även kan vara vikarie under resterande del av året. Arbetstiderna är kl 9-17 ca 5 pass i veckan.

Du som söker:
En kvinna som gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta inom omsorg. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil då det behövs för att kunna ta sig till arbetet. Du ska gärna vara rökfri och tåla katter. Visa mindre

Personlig assistent sommar och behovsanställning

Ansök    Apr 17    Cetana AB    Personlig assistent
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Brukaren önskar kvinnliga assistenter med god hundvana . Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav. Du bör ej vara pälsdjursallergiker då hund och katt finns på arbetsplatsen. På grund av brukarens astma och allergier söker vi dig som är rökfri och lever i en rökfri miljö. Du ska assistera en 42-årig rull... Visa mer
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Brukaren önskar kvinnliga assistenter med god hundvana . Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav. Du bör ej vara pälsdjursallergiker då hund och katt finns på arbetsplatsen. På grund av brukarens astma och allergier söker vi dig som är rökfri och lever i en rökfri miljö. Du ska assistera en 42-årig rullstolsburen kvinna i hennes vardag.
Nu söker vi en sommarvikarie för perioden 2023-07-10 -- 2023-08-13. Tjänstgöringsgrad 88 procent.
Vi söker även behovsanställda som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Brukaren har assistans dygnet så du kan bli erbjuden arbete dag, kväll, natt samt helg. Det rör sig om vaken natt. Du blir erbjuden pass och väljer sedan själv vilka pass du tackar ja till.
För anställning hos oss måste du vara fullt vaccinerad mot Covid.
Rekryteringen är i full gång så inkom med din ansökan så fort som möjligt för störst chans till anställning.
#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent till man i Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. . Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårighet... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. .
Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårigheter. Han förstår det talade språket, men har inget eget tal. Han kommunicerar med ljud och fysisk kontakt.
Arbetsbeskrivning: Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, samt vägleda honom rätt när det behövs. Assistenten förväntas aktivera och stimulera utifrån kundens behov och förmåga. Du behöver vara lyhörd, kreativ och duktig på att läsa av kundens signaler.
Som assistent ger du kunden stöttning i matsituationer, du sköter läggningsrutinerna, ger hjälp vid torkning efter toalettbesök och är en stöttande hand vid hygienisk tvättning- och schamponering vid dusch. Du hjälper till vid tandborstning och ger stöttning vid påklädning. Du hjälper till vid måltider, som t.ex. att skära kött.
Vi jobbar i ett assistentteam och då är det viktigt att vara flexibel och samarbetsvillig. Utefter kundens behov är det dubbelbemanning dygnet runt med sovande jour.
Din bakgrund:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Erfarenhet från arbetet med barn eller vuxna med autism är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.
Om anställningen:
Två fasta tjänster på ca 60-70% fördelat på vardag och varannan helg. Tjänsten skall tillsättas omgående. Det finns även möjlighet att utöka tjänsten med mer timmar hos samma eller andra kunder. Visa mindre

Har du erfarenhet av Autism/NPF? Sök redan idag!

Vi har just nu ett stort behov av personliga assistenter med kunskap inom autism och NPF-spektrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete inom dessa områden eller via personliga erfarenheter.  Som person är det viktigt att du är trygg och lugn i dig själv för att kunna tillgodose våra uppdragsgivares behov på bästa möjliga sätt samt kunskap och förståelse för lågaffektivt bemötande.  Önskvärt är att du är pedagogiskt lagd, har känsla för stru... Visa mer
Vi har just nu ett stort behov av personliga assistenter med kunskap inom autism och NPF-spektrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete inom dessa områden eller via personliga erfarenheter. Som person är det viktigt att du är trygg och lugn i dig själv för att kunna tillgodose våra uppdragsgivares behov på bästa möjliga sätt samt kunskap och förståelse för lågaffektivt bemötande. 

Önskvärt är att du är pedagogiskt lagd, har känsla för struktur och kan vägleda när detta behövs samt ett positivt och glatt förhållningssätt. 

Skicka in din ansökan redan idag! Vi har både fasta tjänster och extra vid behov.
Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 0001

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat centralt i Borgholm Personlig Assistent

Vår kvinnliga kund söker en pigg och glad sommarvikarie som vill göra mycket saker i sommarens Borgholm! Du är kvinna och du är social, glad och är påhittigt. Vår kund gillar att vara ute på stan, gå på Solliden, handla- både i klädaffärer och i mataffären. Så du som ska jobba hos våran kund ska gilla både aktiviteter och att sitta framför tv:n med en kopp kaffe. Vår kund behöver ha hjälp med allt som rör hushållet och det som rör vård- och omsorg. Du och ... Visa mer
Vår kvinnliga kund söker en pigg och glad sommarvikarie som vill göra mycket saker i sommarens Borgholm!
Du är kvinna och du är social, glad och är påhittigt. Vår kund gillar att vara ute på stan, gå på Solliden, handla- både i klädaffärer och i mataffären. Så du som ska jobba hos våran kund ska gilla både aktiviteter och att sitta framför tv:n med en kopp kaffe.
Vår kund behöver ha hjälp med allt som rör hushållet och det som rör vård- och omsorg. Du och vår kund bestämmer själva hur en dag ska se ut och vad ni vill hitta på.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: juni 83% juli 70% augusti 57%

- Omfattning: from 30/5-18/8 med inskolning innan 30/5

- Arbetstid: 9,00-20,00 enligt schema

- Tillträde: 30/5

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 230505

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef

Katarina Weiman

010-130 31 57 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

10 årig kille söker personlig assistent till en tjänst på 90%

Vi söker nu en personlig assistent till vårt assistentteam, på en 90% tjänst. Vår kille har assistans dygnet runt, så vi söker dig som kan jobba dagar, kvällar, helger, vaken natt samt följa med på resor. Vi erbjuder bra arbetstider som gör att du även får längre ledighet regelbundet i schemat, du får även friskvårdsbidrag varje år och möjlighet till att ta extra pass finns också för den som vill dryga ut kassan lite extra. Du kommer arbeta i ett mindre ... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till vårt assistentteam, på en 90% tjänst.

Vår kille har assistans dygnet runt, så vi söker dig som kan jobba dagar, kvällar, helger, vaken natt samt följa med på resor. Vi erbjuder bra arbetstider som gör att du även får längre ledighet regelbundet i schemat, du får även friskvårdsbidrag varje år och möjlighet till att ta extra pass finns också för den som vill dryga ut kassan lite extra.

Du kommer arbeta i ett mindre team där man lär känna varandra väl och där ärlighet, högt i tak och skratt är något som eftersträvas på daglig basis.

Vår 10-åring är som vilken minitonåring som helst - envis, tjurskallig och helt underbart
charmig när han vill. Han tycker om att bada, bygga med teknik-lego och spela dator eller tv-spel. Han kör elrullstol ute, så det gäller att man kan hänga med i högt tempo. De stora intressena är fiske, minecraft, och pokemon unite. Man ska dock inte underskatta en soft dag på soffan med massa film mys med resten av familjen som också är väldigt skönt ibland

Vår kille kan själv föra sin talan och berätta vad han vill göra och hur det ska göras, men behöver din hjälp för att kunna utföra dessa saker då han är muskelsvag i sin kropp. Han har en muskelsjukdom som heter SMA typ1.

Din arbetsplats är där killen befinner sig och är till stor del förlagd på skolan och i hemmet ca 2mil utanför Kalmar. Vissa dagar kan det även bli dagsutflykter eller resor längre iväg.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som söker är i åldern 25-55 år, men det är inget krav. Du ska ha hög arbetsmoral och kunna hålla ett högt tempo såväl som kunna ha en ganska soft dag där det inte händer så mycket. Vi har inga krav på tidigare erfarenhet utan går mestadels på magkänsla och personkemi där killen själv är en stor del av rekryteringen eftersom det främst är mellan er som det ska fungera.

Djur finns i hemmet.

Du ska ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig till och från jobbet, samt kunna flytande svenska för att kunna kommunicera med killen.

Det är viktigt att du som assistent är väl medveten om att din arbetsplats är familjens hem och vikten av att hålla en låg profil i hemmet.

Ditt stora ansvar är att hjälpa killen med att göra de saker fysiskt som han hade gjort själv om han varit frisk, allt uppfostrandeansvar ligger på vårdnadshavarna.

Du ska kunna ha högt i tak där man kan säga både det som är positivt och det som man vill förbättra och där ett skämt eller två är alltid välkommet.

Vill du vara en del av vårt team och följa med på killens äventyr så tveka inte att söka.

Eftersom pojken är minderårig krävs ett utdrag ur polisens
belastningsregister för arbete inom LSS- personlig assistans och det är en fördel om du
beställt det inför en eventuell intervju.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattningOm Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstidsanställning så länge assistans uppdraget varar

- Omfattning: 90%

- Arbetstid: Dag/natt

- Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 30/4

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:Verksamhetschef Magda Fahlén | 010 130 34 46 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba som personlig assistent till en glad 15 årig tjej

Ansök    Apr 11    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig sj... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig själv? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en personlig assistent till en 15-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor tillsammans med sin familj i Ljungbyholm.
Arbetet innefattar moment som stöd och hjälp med hygien, aktiviteter och lek.

Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll under sommaren. Tjejen är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Som person är du flexibel, positiv och glad att vara ute på aktiviteter då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att hålla igång. Familjen har en katt, kanin och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Tjejen har ett specialintresse, dinosaurier och hon kommer lära dig allt hon kan om dessa djur.

Du som assistent ska vara ansvarsfull och lyhörd för att kunna fånga upp små signaler då tjejen inte alltid använder verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.
Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställning så är du intresserad av tjänsten så beställ utdrag redan idag så du har det klart. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Kalmar

Ansök    Apr 6    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vi... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vid alla förflyttningar.?Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad, samt vara behjälplig vid matsituationer och vid kommunikation. Taklift och stålift finns som hjälpmedel vid alla förflyttningar. Kvinnan går på daglig verksamhet tre dagar i veckan där du som personlig assistent även är med. Hennes intressen är att lyssna på musik, titta på svenska tv program och att åka på promenader i sin elrullstol. Kvinnan kan vara väldigt skojfrisk och det är givetvis roligt om du som söker också tycker det är kul att skoja lite. Beroende på dagsform så gillar hon att åka på utflykter och detta göres ofta i samband med helgen.I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, utflykter och annat.

- stötta kring kommunikation

- Se till att rutiner följs så att kvinnan får en så bra vardag som möjligt.Vem är du?

Du som personlig assistent ska vara lugn och trygg i dig själv och lyhörd inför kvinnans önskemål. Du behöver dock vara trygg med att kunna sätta gränser på ett mjukt och kompetent sätt och inte vara konflikträdd. Vi ser gärna att du är 40+ då det är viktigt att du har lite livserfarenhet för att kunna stötta kvinnan på rätt sätt i olika situationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skriftDet är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänst på 40% som är förlagt mestadels på helg. Du jobbar ca 1 dygn i veckan och mestadels helg. Vi söker även sommarvikarie som vill och kan jobba mycket i sommar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgåendeAtt jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig Personlig Assistent sökes till vår fina tjej i Kalmar v 25-33

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Bli en del av mitt fant... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Bli en del av mitt fantastiska team!

Jag är en tonårstjej som bor i villa i centrala Kalmar tillsammans med min familj och vår hund. Jag har en medfödd hjärnskada och har därför stora fysiska utmaningar och svårigheter med kommunikationen. Jag har personlig assistans hela dygnet. Jag har inget talat språk så därför är det viktigt för mig att du som assistent är lyhörd för mina kroppsliga signaler och inkännande för mina behov. Då jag uppfattar allt omkring mig och förstår allt som händer är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar lek, skoj och närhet. Jag har även epilepsi vilket innebär att jag får allt ifrån små till stora kramper.

 
Som min assistent kommer du att ha ett viktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, stöd och hjälp vid måltider och förflyttningar samt omvårdnad. Du hjälper mig även med att anpassa aktiviteter efter min dagsform. Jag tycker om att lyssna på musik, fika, bada och att vara ute och promenera. Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag även hjälp att genomföra vissa träningsaktiviteter. Som assistent följer du även med mig i skolan! 


 

KÄNNER DU IGEN DIG?
Du har ett genuint intresse för jobbet som personlig assistent och förståelse för vad yrket innebär. Du är en ansvarstagande person som är lyhörd för mina önskemål.
 
Jag söker dig som är kvinna. Du får inte ha några allergier mot pälsdjur, då jag har husdjur. Du kan simma och möjlighet att vara delaktig vid badaktivitet under arbetstid. Du är helt rökfri!
 
Dina personliga egenskaper är viktigast och jag lägger stor vikt på personkemi. En merit är om du har arbetat inom vården, personlig assistent, elevassistent och/eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar med särskilda behov av stöd. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Jag söker dig som kan jobba i mitt team vecka 25-33.

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd.
UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen här: HVB-hem (familjehem), e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse så fort som möjligt, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundansvarige Camilla,  [email protected]

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Fast tjänst hos kvinnlig kund i Kalmar

Vi säker dig som vill jobba som personlig assistent hos våran kvinnliga kund i Kalmar! Du kommer att hjälpa vår kund med det mesta i vardagen och vi vill gärna att du har lite erfarenhet av vård och omsorg. Du är pigg och glad och ser lösningar istället för problem. Tjänsten är ca 80% och är förlagd på dag, kväll och helg. Du behärskar svenska språket i tal och skrift- Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som me... Visa mer
Vi säker dig som vill jobba som personlig assistent hos våran kvinnliga kund i Kalmar!
Du kommer att hjälpa vår kund med det mesta i vardagen och vi vill gärna att du har lite erfarenhet av vård och omsorg.
Du är pigg och glad och ser lösningar istället för problem. Tjänsten är ca 80% och är förlagd på dag, kväll och helg. Du behärskar svenska språket i tal och skrift-
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Om Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstidsanställning

- Omfattning: ca 80%

- Arbetstid: dag, kväll och helg

- Tillträde: enl ök

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 230425

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef | Katarina Weiman | tel 010-1303157 | [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Kalmar

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Kalmar med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon ann... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Kalmar med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Kontorets telefonnummer: 010 130 46 20

Kontorets e-postadress: [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad och spontan personlig assistent sökes!

Ansök    Apr 6    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en man i 40års åldern som har ... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil!

Som assistent hjälper du mannen med all omvårdnad, du är hans förlängda armar och ben.
Mannen har ett stort motorsports intresse och önskvärt att du har ett intresse i detta.


Mannen bor i Blomstermåla tillsammans med sin familj som innefattar fru och barn.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen, ansvarsfull samt kan vara flexibel till viss del.

Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande.
Viktigaste är att personkemin stämmer samt att du är social, pratglad och nyfiken!

Körkort är ett krav.

Vi söker nu personal på timmar med möjlighet till fast tjänst.

Arbetspassen är förlagda under hela dygnet, väntetid förekommer.
Ungefärliga schema tider:
8-18
18-8
Helgerna är tiderna 9.30-9,30

Är du personen vi söker? Låter detta intressant?

Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Kvinna i Kalmar söker personlig assistent, timvikarie

Jag är en tjej på 32 år, jag bor i en lägenhet i Kalmar och söker en personlig assistent som stöd i min vardag. Just nu letar jag efter två nya assistenter som kan gå på schema ca. 75% (30 timmar/veckan) Jag behöver tid att göra saker i min egen takt och få mycket uppmuntran. Det är viktigt att du har tålamod och är flexibel. Att du gillar att röra på dig och tar dig an utmaningen att få mig att röra på mig. Att du är en positiv person, med nära till sk... Visa mer
Jag är en tjej på 32 år, jag bor i en lägenhet i Kalmar och söker en personlig assistent som stöd i min vardag. Just nu letar jag efter två nya assistenter som kan gå på schema ca. 75% (30 timmar/veckan)

Jag behöver tid att göra saker i min egen takt och få mycket uppmuntran. Det är viktigt att du har tålamod och är flexibel. Att du gillar att röra på dig och tar dig an utmaningen att få mig att röra på mig. Att du är en positiv person, med nära till skratt, som är bra på att uppmuntra och inspirera till olika aktiviteter och praktiska göromål. Förmåga att känna in vad som är bäst för mig och att du kan arbeta självständigt, under stort ansvar.

På fritiden är jag med i en friidrottsgrupp. Går promenader varje dag. Jobbar med måleri ett par gånger i veckan. Gillar musik i alla former och att titta på film. Som assistent hos mig gör du skillnad i mitt liv. Hjälper mig att hålla kontakt med kompisar och familj.

Jag förflyttar mig mestadels med tandemcykel, buss eller färdtjänst. Har inte daglig verksamhet, utan som assistent, stöttar och inspirerar du mig igenom mina planerade dagar.

Har du tidigare arbetat som personlig assistent, eller med människor på något sätt, så är det meriterande. Extra plus om du har en pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av att möta personer inom autismspektrat. Tecken som stöd, TAKK, är meriterande, då jag har svårt att uppfatta enbart det verbala språket. Jag kan inte själv kommunicera, så du behöver vara bra på att läsa in andra signaler såsom kroppsspråk.

Jag ser gärna att du är kvinna och vaccinerad mot Covid-19. Ett krav är att du är rökfri.

Arbetstid: Schemaanställning 75% (30 timmar/veckan). Arbetspassen är förlagda på dag, kväll, helg och natt (sovande jour). Vissa pass är dygnspass.  

Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 1737

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Positiv och social assistent sökes till manlig man i Blomstermåla.

Ansök    Mar 30    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en man i 40års åldern som har ... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en man i 40års åldern som har en aktiv livsstil!

Som assistent hjälper du mannen med all omvårdnad, du är hans förlängda armar och ben.
Mannen har ett stort motorsports intresse och önskvärt att du har ett intresse i detta.


Mannen bor i Blomstermåla tillsammans med sin familj som innefattar fru och barn.

Vi söker dig som är glad, positiv, plikttrogen, ansvarsfull samt kan vara flexibel till viss del.

Du behöver inte ha erfarenhet från vårdrelaterade yrken, men det är meriterande.
Viktigaste är att personkemin stämmer samt att du är social, pratglad och nyfiken!

Körkort är ett krav. Då du ibland behöver köra kunden bil.

Vi söker nu personal på timmar med möjlighet till fast tjänst.

Arbetspassen är förlagda under hela dygnet, väntetid förekommer.
Ungefärliga schema tider:
8-18
18-8
Helgerna är tiderna 9.30-9,30

Är du personen vi söker? Låter detta intressant?

Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för detta uppdrag.
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent tillsvidare

På kunds begäran söker vi 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar. Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången. Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning. Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt. Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns... Visa mer
På kunds begäran söker vi 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar.
Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången.
Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning.
Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt.
Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns .
Tjänsterna som är lediga är på 80-90% och tillsättning snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Kalmar

Ansök    Mar 21    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vi... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna på 59 år boende i Kalmar. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten

Kvinnan har ett omfattande vårdbehov efter en hjärnblödning och?är därför?i behov av assistans dygnet runt med dubbelassistans vid alla förflyttningar.?Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad, samt vara behjälplig vid matsituationer och vid kommunikation. Taklift och stålift finns som hjälpmedel vid alla förflyttningar. Kvinnan går på daglig verksamhet tre dagar i veckan där du som personlig assistent även är med. Hennes intressen är att lyssna på musik, titta på svenska tv program och att åka på promenader i sin elrullstol. Kvinnan kan vara väldigt skojfrisk och det är givetvis roligt om du som söker också tycker det är kul att skoja lite. Beroende på dagsform så gillar hon att åka på utflykter och detta göres ofta i samband med helgen.I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader, utflykter och annat.

- stötta kring kommunikation

- Se till att rutiner följs så att kvinnan får en så bra vardag som möjligt.Vem är du?

Du som personlig assistent ska vara lugn och trygg i dig själv och lyhörd inför kvinnans önskemål. Du behöver dock vara trygg med att kunna sätta gränser på ett mjukt och kompetent sätt och inte vara konflikträdd. Vi ser gärna att du är 40+ då det är viktigt att du har lite livserfarenhet för att kunna stötta kvinnan på rätt sätt i olika situationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skriftDet är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänst på 40% som är förlagt mestadels på helg. Du jobbar ca 1 dygn i veckan och mestadels helg. Vi söker även sommarvikarie som vill och kan jobba mycket i sommar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: omgåendeAtt jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Om Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent (kvinna) sökes till kvinna i Kalmar på 85% (2323)

Assistansberättigad kvinna i Kalmar söker en personlig assistent med tjänstgöringsgrad på ca 85%. Din roll blir att tillsammans med den assistansberättigade kvinnan forma en meningsfull vardag. Tjänsten inleds så fort som det är möjligt! Erfarenhet av autism är meriterande. Bil & körkort är önskvärt. Arbetspassen är förlagda över hela dygnet med sovande jour, dubbla dygnspass förekommer. Du som söker bör ej vara allergisk mot pälsdjur då hästar finns med i... Visa mer
Assistansberättigad kvinna i Kalmar söker en personlig assistent med tjänstgöringsgrad på ca 85%. Din roll blir att tillsammans med den assistansberättigade kvinnan forma en meningsfull vardag. Tjänsten inleds så fort som det är möjligt!
Erfarenhet av autism är meriterande.
Bil & körkort är önskvärt.
Arbetspassen är förlagda över hela dygnet med sovande jour, dubbla dygnspass förekommer.
Du som söker bör ej vara allergisk mot pälsdjur då hästar finns med i bilden.
Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer.
Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.


Lön
Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans.
Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.


Om oss
Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen. Visa mindre

Personlig assistent till man i Färjestaden.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra kunder i centrala Färjestaden. Tjänsten är så länge uppdraget varar och på ca 50%. Vi söker även vikarier över hela sommarperioden.
Vi söker dig som vill arbeta dygn.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund och när han befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, aktiv, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

(Kalmar) Nu söker vi en personlig assistent till yngre kille.

AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat!Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se . Vi söker dig som är engagerad som person och som vill jobba som personlig assistent i ett härligt assistansteam! Jobbet är hos en yngre man i Kalmar. Vi saknar den sista pusselbiten för att gru... Visa mer
AP Omvårdnadsgruppen är det lilla omvårdnadsföretaget med det stora hjärtat!Verksamheten präglas av fokus på individen och att utifrån brukarens behov skapa en god vård och omsorg. Vi jobbar tillsammans för ett gott liv! Läs mer på www.apomvardnadsgruppen.se

.

Vi söker dig som är engagerad som person och som vill jobba som personlig assistent i ett härligt assistansteam!
Jobbet är hos en yngre man i Kalmar. Vi saknar den sista pusselbiten för att gruppen ska bli komplett och vi vill nu hitta dig som brinner för jobbet och som vill stanna en längre tid på en tjänst. 
Du blir anställd av oss på AP Omvårdnadsgruppen men utför själva jobbet i hans hem, i skolan eller på olika aktiviteter. Han bor i Kalmarområdet, eget boende i anslutning till familjen.

Det ingår i jobbet att hela tiden följa honom i hans vardag och hjälpa honom att göra det vi alla gör varje dag, som på grund av hans funktionsnedsättning blir svårt eller nästan omöjligt för honom att genomföra. Det ingår att förutse hans vardag och förebygga svårigheter, att jobba med schemastruktur och bildscheman samt att planera dessa. Det finns fastställda arbetsrutiner som måste följas varje dag. Inför aktiviteter behöver man skriva och göra sociala berättelser med ord och bild, jobba coachande och motiverande. Han går själv, rör sig och är aktiv, pratar och kan kommunicera. Han har flera olika intressen, tycker om att vara ute, gå långa promenader, gå på gym och spela spel i dator eller på konsol bland annat. Han går i skolan vissa tider i Kalmar. Handledning och  personalmöte sker 1 gång per månad, vid olika tillfällen och är obligatoriska att närvara på.

DU SOM SÖKER ÄR:
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med personer som behöver ett bemötande där man är lugn, men ändå kan vara lekfull. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autism, har jobbat med bildstöd eller är väl bevandrad i lågaffektivt bemötande.

Du har körkort!  Du är rökfri och gärna helt tobaksfri.

Du behöver vara driven i ditt arbete, engagerad och ha en förmåga att kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att inte vara för "på". Du kan planera och ta egna initiativ eftersom du behöver låna ut ditt driv till killen i vardagen. Du är ödmjuk och lyhörd med stort tålamod. Du kan behålla lugnet i stressiga situationer. Familjen har husdjur, både katt och hund, så det är viktigt att du tål pälsdjur.

DET HÄR ERBJUDS DU:
Du är lika viktig oavsett om du är ordinarie eller jobbar extra vid behov. Självklart får du gå introduktion och lära känna dig för innan du börjar jobba.
Att vara anställd på AP Omvårdnadsgruppen innebär en trygghet genom kollektivavtal Almega - Bransch G, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor.
Alla anställda har möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kr. 

TJÄNSTGÖRINGSGRAD OCH ARBETSTID:
Man jobbar aktiv tid under hela arbetspasset, som är 09.00-21.00 eller 21.00-09.00. Tjänsten innebär att man jobbar 3 pass per vecka, även jobb helger förekommer regelbundet.
Framöver kan det bli aktuellt med fler timmar samt möjlighet till extratid när kollegor har semester eller är borta på grund av sjukdom.

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Vi har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra uppdragsgivare. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt.
Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

LÖN:
Fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. Almega Vårdföretagarna, Bransch E.

TILLTRÄDE:
Tjänsten ska tillsättas senast sista december men vi erbjuder introduktion tidigare, efter överenskommelse. Så tveka inte att söka.
Vid frågor ring Mia Johansson 070-399 08 26eller mail:[email protected] Visa mindre

Sommarvikariat 80 %, Personlig assistent till Kvinna i Vimmerby v 25-31

Nu söker vi dig som vill jobba som vikarie vid vår kvinnliga kund i Vimmerby vecka 25-31 Jag är en medelålders kvinna och bor själv i centrala Vimmerby, använder mig av rullstol pga. av en neurologisk sjukdom och behöver därför dig som hjälp och stöd i mitt vardagliga liv. Du kommer finnas för att hjälpa till med det mesta, allt från personlig hygien till att sköta sysslor i hemmet. Jag behöver hjälp med alla förflyttningar. Då jag även har begräsningar ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba som vikarie vid vår kvinnliga kund i Vimmerby vecka 25-31


Jag är en medelålders kvinna och bor själv i centrala Vimmerby, använder mig av rullstol pga. av en neurologisk sjukdom och behöver därför dig som hjälp och stöd i mitt vardagliga liv. Du kommer finnas för att hjälpa till med det mesta, allt från personlig hygien till att sköta sysslor i hemmet. Jag behöver hjälp med alla förflyttningar. Då jag även har begräsningar med min verbala kommunikation så bör du ha en god kommunikativ förmåga för att förstå mig.
Du som söker?
Bör vara en person som har förmågan att skapa goda relationer och arbeta självständigt. Då det förekommer dubbelbemanning så bör du också ha en god samarbetsförmåga med dina kollegor. Det är också viktigt att du är lugn i ditt förhållningssätt och utstrålar en trygghet. Erfarenhet av vård och omsorg i någon form är meriterande, men absolut viktigast för kunden är personkemin, att ni fungerar bra tillsammans. Du talar god svenska och kunden önskar enbart kvinnliga assistenter. Kunden har en egen bil så körkort är meriterande.God Assistans erbjuder dig?
ett spännande och varierat arbete som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Goda lönevillkor med kollektivavtal, generöst friskvårdsbidrag och en otroligt viktig insats för en annan människa kommer med på köpet!

- Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och helg, ca 80 %

- Intervjuer sker löpande, så ansök redan i dag!
Du bör ha tagit Covid vaccin doserna med tanke på kundens utsatthet.

Har du några frågor om tjänsten kan du maila till kundansvarig Camilla Lindh, [email protected]


God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Visa mindre

Timvik och sommar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Roll och uppgift: Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu timvikarier till flera av våra uppdrag i Kalmar. Du som söker: Du kanske studerar och vill jobba lite ex... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Roll och uppgift:
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu timvikarier till flera av våra uppdrag i Kalmar.


Du som söker:
Du kanske studerar och vill jobba lite extra vid sidan av? Du kanske vill komplettera eller variera med ett annat arbete? Vi söker dig som vill göra det lilla extra för en annan människa. Du får gärna ha erfarenhet av vården sedan tidigare men det är inget krav då personkemin är viktigare. Vi vill att du ska fungera bra i team men även kunna arbeta självständigt och tycka att det är ett plus med varierande arbetstider. Flera av våra kunder har sovande jour och där behöver du vara bekväm med att sova borta.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Plus i kanten- Vill du bli inskolad som vikarie redan nu så har du alla verktyg du behöver för att få ett roligt sommarjobb.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Nu söker våra medlemmar i Kalmar efter årets sommarvikarier!

Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer i... Visa mer
Därför vill medlemmarna i Brukarkooperativet JAG ha just din ansökan så snart som möjligt. Att arbeta som personlig assistent ställer höga krav på personlig mognad, lyhördhet och respekt för andra människors sätt att leva sina liv. Det är ofta en varierad roll där man får vara med att assistera i olika miljöer såsom i personens hem, på resa, på jobbet eller kanske på lantstället! Alla JAGs medlemmar har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med! Innan du börjar arbeta får du en grundlig, betald introduktion så att du kan känna dig trygg i din roll som personlig assistent.

Ange gärna i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta samt om du är intresserad av att hoppa in som timvikarie övrig tid på året. Vi ser fram emot din ansökan!

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt vårt kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag.
Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 9973

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarie/timvikare sökes till Kalmar med omnejd

Ansök    Mar 13    Humana AB    Personlig assistent
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Kalmar med omnejd som vill jobba under sommaren 2023!  Om tjänsten I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att hjälpa kunden med allt som uppstår i dennes vardag. Det är kundens individuella behov som styr arbetsdagen och arbetet kan till exempel vara hjälp vid förflyttning, personlig hygien, träning och ko... Visa mer
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu flera nya personliga assistenter i Kalmar med omnejd som vill jobba under sommaren 2023! Om tjänsten

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att hjälpa kunden med allt som uppstår i dennes vardag. Det är kundens individuella behov som styr arbetsdagen och arbetet kan till exempel vara hjälp vid förflyttning, personlig hygien, träning och kommunikation samt vardagssysslor och aktiviteter utanför hemmet. För att trivas som personlig assistent är det viktigt att det finns bra personkemi mellan assistenten och kunden. Varje kund är unik och det är kundens individuella behov som styr vad du ska göra och hur arbetstiderna ser ut. Under rekryteringsprocessen kommer vi därför ta reda på mer om dig och vem du är för att ha möjlighet att hitta en ömsesidig matchning mellan dig och kund. Du kommer under rekryteringsprocessen bli informerad hos vilken/vilka kunder du kommer arbeta hos och hur arbetsrutinerna ser ut där.Alla våra assistenter får introduktion i yrket och hos den kunden de ska jobba hos.Vem är du?

Vi söker dig som är bra på att skapa goda relationer, har ett stort engagemang, som är van vid att ta ett stort ansvar och anpassar dig efter nya situationer. Det är inget krav på tidigare erfarenhet som personlig assistent, men har du erfarenhet inom vård eller assistans är det meriterande. Har du körkort och tillgång till bil så är det ett stort plus.Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Som sommarvikarie kommer du arbeta på schema hos någon eller några av våra kunder. Arbetstiderna varierar efter varje kunds behov, men det är ofta varierande dag, kväll, natt, vardag och helg. Vi matchar din tillgänglighet med kundens behov och sätter där efter upp ett schema. Beskriv gärna eventuella önskemål om arbetstider i din ansökan. Anställningsformen timanställning tillämpas.Lön

Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Under rekryteringsprocessen informeras du om vilken/vilka kunder du är aktuell hos och hur arbetsrutinerna ser ut mer specifikt. Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan kommer läsas av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 


Vikariepool

Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool.  Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet.Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning// Vad erbjuder Humana?

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent under sommaren hos oss: https://www.humana.se/personligassistent_sommarVill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv 16-åring!

Ansök    Mar 14    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar. Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid. Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar.

Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid.

Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med speciella behov.

Vi jobbar med BTI-inlärning, sensomotorisk träning, kommunikationsbilder mm. Utbildningar i bland annat dessa ämnen kan komma att bli aktuellt.

Det är meriterande att ha kunskap om dessa områden, men viktigast är att personkemin stämmer. Vi vill att du som söker har körkort och tillgång till bil, eftersom killen bor en liten bit utanför stan.


Vi önskar att du som söker är en aktiv och glad person som kan guida vår kille genom eftermiddagen i ett lagom tempo och kan på så sätt vara med och göra skillnad för hans framtid.

Vi utgår från att du är en positiv person som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och tar ditt arbete seriöst.

 


Arbetstider: Fast tjänst på ca 50%, 20h i veckan i snitt. Måndag till onsdag från ca 14.00-21.00. (endast skolveckor som man jobbar, vid helg, skollov och röda dagar är man ledig)

Tillträde: OmgåendeUrval sker löpande så skicka in din ansökan idag!
Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄRVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent längre vikariat

På uppdrag av vår kund söker vi en medarbetare till en arbetsgrupp om 6 assistenter för ett längre vikariat på ca 60%. Vikariatet beräknas starta i Maj och sträcker sig till December 2023. Vår kund är en kvinna 55+ som är helt förlamad efter trafikolycka. Arbetsplatsen är förlagd i centrala Kalmar med goda bussförbindelser. Arbetstiden är förlagd dygnet runt med viss dubbelbemanning. Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp me... Visa mer
På uppdrag av vår kund söker vi en medarbetare till en arbetsgrupp om 6 assistenter för ett längre vikariat på ca 60%.
Vikariatet beräknas starta i Maj och sträcker sig till December 2023.
Vår kund är en kvinna 55+ som är helt förlamad efter trafikolycka.
Arbetsplatsen är förlagd i centrala Kalmar med goda bussförbindelser.
Arbetstiden är förlagd dygnet runt med viss dubbelbemanning.
Arbetsuppgifterna är varierande men de vanligast förekommande är hjälp med hygien, förflyttningar, intag av mat och andra vanligt förekommande sysslor som man har i ett hushåll.
En personlig assistents uppgift är att vara ett stöd i vardagen så att man kan leva ett lika liv som alla andra.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av vård och omsorg i någon form samt ha en känsla och fallenhet för att jobba med människor.


Omgående tillsättning av tjänst.


Vid jobb med barn kräver vi alltid ett utdrag från Polisens belastningsregister. Visa mindre

Kvinnliga personliga assistenter till social tjej i Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Roll och uppgift: Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu ett helt team med kvinnliga assistenter till en ny kund i centrala Kalmar. Kunden är en aktiv och social tj... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Roll och uppgift: Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu ett helt team med kvinnliga assistenter till en ny kund i centrala Kalmar. Kunden är en aktiv och social tjej i 35 årsåldern som behöver hjälp med allt som hör vardagen till, att följa med på olika aktiviteter samt daglig verksamhet, mm. I detta uppdraget behövs trygghet och stabilitet så som assistent bör du vara stabil, trygg och lugn. Du bör även ha en stark fysik då lyft förekommer. Passen ligger förlagda på längre dags pass, samt vaken natt.
Du som söker: Vi ser helst tobaksfria kvinnliga sökande från 35 år och uppåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent, men inget krav då person kemi väger tyngre.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent grav vik samt semester vik

För kunds räkning söker vi en personlig assistent då ordinarie assistent ska vara föräldraledig Tjänstens omfattning är ca70% dagtid Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror några mil utanför Nybro. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar. Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närh... Visa mer
För kunds räkning söker vi en personlig assistent då ordinarie assistent ska vara föräldraledig
Tjänstens omfattning är ca70% dagtid
Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror några mil utanför Nybro. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar.
Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närhet.
Jag pratar inte så du behöver kunna vara lyhörd för min mimik och kroppsrörelser.
På grund av omfattningen av min funktionsnedsättning så är jag under vardagar på daglig verksamhet och på eftermiddagarna är jag hemma.
En dag i veckan rider jag och då är ni två assistenter som hjälps åt tillsammans med personal från ridskolan. Ett plus om du har mångårig ridvana.
Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig.
Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar och mycket omvårdnad.
Du måste känna dig trygg att vara ensam med mig om mina föräldrar är iväg på jobb eller skjutsar lillebror på aktiviteter.
För att passa hos mig söker jag dig som är tjej i åldern 25-50år, rökfri och har körkort. Du bör ha erfarenheter sedan tidigare men en personlig lämplighet väger också högt.
Det viktigaste för mig är att hitta rätt person. Det är viktigt att du har en trygg och sund inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet.
Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa. Visa mindre

Vikarie till kvinna i Halltorp, Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker vikarier till en härlig rullstolsburen kvinna i 60 års åldern som lever med en förvärvad hjärnskada. Har kognitiva svårigheter och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring. Tycker om att komma ut på dagliga promenader, baka och lösa korsord. Vi söker en rökfri... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi söker vikarier till en härlig rullstolsburen kvinna i 60 års åldern som lever med en förvärvad hjärnskada. Har kognitiva svårigheter och behöver hjälp med det mesta i sin dagliga livsföring.
Tycker om att komma ut på dagliga promenader, baka och lösa korsord.
Vi söker en rökfri kvinnlig assistent. Det viktiga är att du är lugn, trygg i dig själv, har initiativförmåga och är ansvarstagande. Positivt om du har erfarenhet av att arbeta med människor.
I första hand sökes för sommarvikariat men även timvik. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 8:15-21:45 fördelat på en dags och en kvälls tur. Lördagar 8:00-18:00.
Då det ej finns bussförbindelser till hemmet, som är beläget ca 3 mil söder om Kalmar, är det en fördel om du har körkort och tillgång till bil.
Katt finns i hemmet. Visa mindre

Sommarvik hos en pigg och glad 15-årig tjej

Ansök    Mar 7    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig sj... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig själv? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en personlig assistent till en 15-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor tillsammans med sin familj i Ljungbyholm.
Arbetet innefattar moment som stöd och hjälp med hygien, aktiviteter och lek.

Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll under sommaren. Tjejen är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Som person är du flexibel, positiv och glad att vara ute på aktiviteter då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att hålla igång. Familjen har en katt, kanin och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Tjejen har ett specialintresse, dinosaurier och hon kommer lära dig allt hon kan om dessa djur.

Du som assistent ska vara ansvarsfull och lyhörd för att kunna fånga upp små signaler då tjejen inte alltid använder verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.
Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställning så är du intresserad av tjänsten så beställ utdrag redan idag så du har det klart. Visa mindre

Sommarvikarie sökes till Kvinna i Kalmar

Ansök    Mar 8    Humana AB    Personlig assistent
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu just dig som vill jobba under sommaren 2023!  I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att hjälpa kunden med allt som uppstår i dennes vardag. Det är kundens individuella behov som styr arbetsdagen. För att trivas som personlig assistent är det viktigt att det finns bra personkemi mellan assistenten och kunden. Varje kund är unik och det är... Visa mer
Är du expert på vardagsflyt? Söker du världens roligaste sommarjobb? Vi på Humana söker just nu just dig som vill jobba under sommaren 2023! I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att hjälpa kunden med allt som uppstår i dennes vardag. Det är kundens individuella behov som styr arbetsdagen.För att trivas som personlig assistent är det viktigt att det finns bra personkemi mellan assistenten och kunden. Varje kund är unik och det är kundens individuella behov som styr vad du ska göra och hur arbetstiderna ser ut. Under rekryteringsprocessen kommer vi därför ta reda på mer om dig och vem du är för att ha möjlighet att hitta en ömsesidig matchning mellan dig och kund. 


Om tjänsten

Kvinnan har ett omfattande behov av stöd i vardagen, hjälp med planering och att följa strukturen är avgörande för en fungerande vardag. Kvinnan är i behov av assistans dygnet runt.?Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad. Det finns ett väl innarbetat arbetsätt som är av stor vikt att följa. 


I detta ärende kommer du som är kvinna, tycker om att följa rutiner har ett tålamod av guld samt humor trivas. I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att:

- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 

- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet, t ex promenader samt annan sysselsättning. 

- stötta kunden kring kommunikationArbetstid och tjänstgöringsgrad: I detta ärende arbetar man dygnspass, passen är förlagda 8.00-8.00 genom hela veckan. Vi söker nu en assistent på schemarad under sommaren samt även timvikarie. 

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.


Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att ta kontakt med arbetsledare i assistansärendet: 


[email protected] 
Vem är du?

 Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.För denna tjänst krävs det att du har:

- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- B-körkort


- Tycker om att arbeta enligt rutiner och kan förhålla sig till den struktur som är genomarbetad. 

- Tålamod
Det är även meriterande om du har:

- erfarenhet av en liknande roll
Alla våra assistenter får introduktion i yrket och hos den kunden de ska jobba hos.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad

Som sommarvikarie kommer du arbeta på schema hos någon eller några av våra kunder. Arbetstiderna varierar efter varje kunds behov, men det är ofta varierande dag, kväll, natt, vardag och helg. Anställningsformen timanställning tillämpas. Lön

Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.Tillträde

Tillträde sker enligt överenskommelse.Vad händer nu?

Urval sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Din ansökan kommer läsas av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 


Vikariepool

Är du intresserad av ett extrajobb redan nu så finns det stora möjligheter att vara anställd i vår vikariepool.  Att vara en del av vår vikariepool innebär att du är anställd som vikarie hos oss och kommer få möjlighet att arbeta hos våra kunder vid bemanningar, till exempel när ordinarie personal är sjuk eller ledig. Vi har alltid behov av bra vikarier så vill du även efter sommaren ha extrajobb så är vikariepoolen en bra möjlighet.Att tänka på inför din ansökan

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning// Vad erbjuder Humana?

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har kollektivavtal och tjänstepension. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi finns i hela Sverige så om du flyttar så finns det stora möjligheter för dig att fortsätta jobba hos oss på din nya ort.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent under sommaren hos oss: https://www.humana.se/personligassistent_sommarVill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss! Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent deltid tillsvidare

Vi söker en personlig assistent för arbete i Arontorp och vi ser gärna manliga sökanden. Arbetstiderna är förlagda dagtid Till Arbetsplatsen Arontorp söker vi en assistent till en man med MS, arbetsuppgifterna är vad som är normalt förekommande i ett hushåll, vissa förflyttnings hjälpmedel så som "Turner" och golv lyft finns på arbetsplatsen. Hund finns i bostaden. Körkort är stort plus men ej ett krav, bussförbindelserna är inte de bästa Tjänst är enlig... Visa mer
Vi söker en personlig assistent för arbete i Arontorp och vi ser gärna manliga sökanden.
Arbetstiderna är förlagda dagtid
Till Arbetsplatsen Arontorp söker vi en assistent till en man med MS, arbetsuppgifterna är vad som är normalt förekommande i ett hushåll, vissa förflyttnings hjälpmedel så som "Turner" och golv lyft finns på arbetsplatsen.
Hund finns i bostaden.
Körkort är stort plus men ej ett krav, bussförbindelserna är inte de bästa
Tjänst är enlig följande
1/6 - 31/7 75-80%
1/8 -> ca 60% Visa mindre

Personlig assistent, sommarvikariat

Ansök    Mar 6    M E Assistans AB    Personlig assistent
Nu letar vi efter några nya kollegor/ semestervikarier till våra olika assistentgrupper i Kalmar och Nybro. Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande och rörligt jobb. Dig som vill vara en hjälpande hand åt personer som har fysiska funktionsnedsättningar I ditt arbete som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete som t.ex matlagning, bakning, städ och tvätt. Även trädgårdsarbete föreko... Visa mer
Nu letar vi efter några nya kollegor/ semestervikarier till våra olika assistentgrupper i Kalmar och Nybro.
Vi letar efter dig som vill ha ett omväxlande och rörligt jobb. Dig som vill vara en hjälpande hand åt personer som har fysiska funktionsnedsättningar
I ditt arbete som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar och hushållsarbete som t.ex matlagning, bakning, städ och tvätt. Även trädgårdsarbete förekommer hos en del kunder.
Det finns barn hos någon kund, så du behöver kunna/ vilja vara behjälplig med dem. Du kommer även att få vara med på jobb, så du behöver kunna ” bara vara” ibland! Du behöver även ha möjlighet att följa med på längre resor hemifrån ibland.
I arbetet förekommer bilkörning, när, resor till och från jobb, ärenden, utflykter och annat ska uträttas. Så körkort är ett måste. Du ska vara kvinna, kunna prata och förstå svenska mycket bra. Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret vid ev anställning. Vi har önskemål om att du är vaccinerad mot covid.
Arbetstiden är förlagd till dag,kväll och även hela dygn där viss väntetid förekommer, på rullande schema. Vi söker också timvikarier för inhopp vid ordinarie personals frånvaro. Visa mindre

Personlig assistent Sommarvikariat

Vi söker 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar då ordinarie assistenter skall ha semester. Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången. Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning. Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt. Körkort är ett plus men inget krav, g... Visa mer
Vi söker 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar då ordinarie assistenter skall ha semester.
Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången.
Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning.
Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt.
Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns .
Tjänsterna är på ca 80-90% och vikariat kan påbörjas ganska omgående med bredvidgång och hoppa in som vikarie vidbehov Visa mindre

Personlig Assistent - semestervikarer

Vi söker nu 3-4 personliga assistenter till några av våra kunder i Kalmar med omnejd. Vikariaten varierar från 60% och uppåt. Kunderna vi söker till är bosatta i Kalmar med omnejd. Arbetstiderna är varierande beroende på vilken kund man jobbar hos. Dag och kväll är vanligast, även natt kan förekomma. Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller likvärdigt omsorgsarbete. Vi internutbildar efter kunds behov. Mer informat... Visa mer
Vi söker nu 3-4 personliga assistenter till några av våra kunder i Kalmar med omnejd. Vikariaten varierar från 60% och uppåt.
Kunderna vi söker till är bosatta i Kalmar med omnejd.
Arbetstiderna är varierande beroende på vilken kund man jobbar hos. Dag och kväll är vanligast, även natt kan förekomma.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller likvärdigt omsorgsarbete. Vi internutbildar efter kunds behov.
Mer information om ärendet ges vid eventuell intervju.
Körkort och tillgång till bil är i vissa fall ett måste, då en del av våra kunde inte bor längs busslinjer.
Användande av kunds fordon i tjänst kan förekomma.
Tillsättning av tjänst snarast möjligt efter överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv 16-åring!

Ansök    Feb 24    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar. Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid. Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar.

Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid.

Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med speciella behov.

Vi jobbar med BTI-inlärning, sensomotorisk träning, kommunikationsbilder mm. Utbildningar i bland annat dessa ämnen kan komma att bli aktuellt.

Det är meriterande att ha kunskap om dessa områden, men viktigast är att personkemin stämmer. Vi vill att du som söker har körkort och tillgång till bil, eftersom killen bor en liten bit utanför stan.


Vi önskar att du som söker är en aktiv och glad person som kan guida vår kille genom eftermiddagen i ett lagom tempo och kan på så sätt vara med och göra skillnad för hans framtid.

Vi utgår från att du är en positiv person som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och tar ditt arbete seriöst.

 


Arbetstider: Fast tjänst på ca 50%, 20h i veckan i snitt. Måndag till onsdag från ca 14.00-21.00. (endast skolveckor som man jobbar, vid helg, skollov och röda dagar är man ledig)

Tillträde: OmgåendeUrval sker löpande så skicka in din ansökan idag!
Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄRVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till autistisk kille i Kalmar

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. . Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårighet... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.

Om kunden: Kunden är en glad och nyfiken ca 30-årig man med diagnosen infantil autism på låg nivå. Han gillar att gå långa promenader, lyssna på musik, sociala aktiviteter som t.ex. att gå på fik/restaurangbesök. .
Med kundens diagnos medföljer att han har kommunikationssvårigheter. Han förstår det talade språket, men har inget eget tal. Han kommunicerar med ljud och fysisk kontakt.
Arbetsbeskrivning: Som assistent förväntas du följa med kunden på det han önskar göra, samt vägleda honom rätt när det behövs. Assistenten förväntas aktivera och stimulera utifrån kundens behov och förmåga. Du behöver vara lyhörd, kreativ och duktig på att läsa av kundens signaler.
Som assistent ger du kunden stöttning i matsituationer, du sköter läggningsrutinerna, ger hjälp vid torkning efter toalettbesök och är en stöttande hand vid hygienisk tvättning- och schamponering vid dusch. Du hjälper till vid tandborstning och ger stöttning vid påklädning. Du hjälper till vid måltider, som t.ex. att skära kött.
Vi jobbar i ett assistentteam och då är det viktigt att vara flexibel och samarbetsvillig. Utefter kundens behov är det dubbelbemanning dygnet runt med sovande jour.
Din bakgrund: Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg, eller studerar inom området. Erfarenhet från arbetet med barn eller vuxna med autism är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.
Om anställningen: Två fasta tjänster på ca 60-70% fördelat på vardag och varannan helg. Tjänsten skall tillsättas omgående. Det finns även möjlighet att utöka tjänsten med mer timmar hos samma eller andra kunder. Visa mindre

Ung tjej i Kalmar söker Kvinnliga Personliga assistenter / Främst vaken na

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Bli en del av mitt fant... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Bli en del av mitt fantastiska team!

Jag är en tonårstjej som bor i villa i centrala Kalmar tillsammans med min familj och vår hund. Jag har en medfödd hjärnskada och har därför stora fysiska utmaningar och svårigheter med kommunikationen. Jag har personlig assistans hela dygnet. Jag har inget talat språk så därför är det viktigt för mig att du som assistent är lyhörd för mina kroppsliga signaler och inkännande för mina behov. Då jag uppfattar allt omkring mig och förstår allt som händer är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar lek, skoj och närhet. Jag har även epilepsi vilket innebär att jag får allt ifrån små till stora kramper.

 
Som min assistent kommer du att ha ett viktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, stöd och hjälp vid måltider och förflyttningar samt omvårdnad. Du hjälper mig även med att anpassa aktiviteter efter min dagsform. Jag tycker om att lyssna på musik, fika, bada och att vara ute och promenera. Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag även hjälp att genomföra vissa träningsaktiviteter. Som assistent följer du även med mig i skolan! 


 

KÄNNER DU IGEN DIG?
Du har ett genuint intresse för jobbet som personlig assistent och förståelse för vad yrket innebär. Du är en ansvarstagande person som är lyhörd för mina önskemål.
 
Jag söker dig som är kvinna. Du får inte ha några allergier mot pälsdjur, då jag har husdjur. Du kan simma och möjlighet att vara delaktig vid badaktivitet under arbetstid. Du är helt rökfri!
 
Dina personliga egenskaper är viktigast och jag lägger stor vikt på personkemi. En merit är om du har arbetat inom vården, personlig assistent, elevassistent och/eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar med särskilda behov av stöd. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Jag söker dig som kan jobba i mitt team som deltidsanställd på en fast schemarad. Det finns en rad på 65 % vaken natt och en rad på ca 40 % som är förlagda dag, kväll och helg. 
Jag söker även dig som kan hoppa in vid behov är av intresse. Om det känns bra för dig och mig, så kan det även leda till ett sommarvikariat).

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd.
UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen här: HVB-hem (familjehem), e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse så fort som möjligt, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundansvarige Camilla,  [email protected]

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i centrala Kalmar

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar. Vad innebär den här tjänsten? Tjänsten är på 45% på ett rullande schema, arbetstiderna är 08,00-17,30 på vardagar. Det ingår inga helger på schemat. Du är en social och glad kvinna i åldern 25-60 år. Vem söker vi? Vi söker dig, en social och glad kvinna i åldern 25-60 år. Som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar.

Vad innebär den här tjänsten?

Tjänsten är på 45% på ett rullande schema, arbetstiderna är 08,00-17,30 på vardagar. Det ingår inga helger på schemat.

Du är en social och glad kvinna i åldern 25-60 år.

Vem söker vi?

Vi söker dig, en social och glad kvinna i åldern 25-60 år. Som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Deltid, visstidsanställning

Omfattning: 45 %

Arbetstider: vardagar 08,00-17,30

Tillträde: 230320

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 230312

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Magda Fahlén

010-130 34 46

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fast tjänst 67% som Personlig Assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar. Vad innebär den här tjänsten? Du är en tjej/dam på 30-65 år, social och glad. Du ska hjälpa vår kund med det mesta i hushållet och med hygien, på- och avklädning. Du är noggrann och vill göra det lilla extra för vår kund. Du arbetar på ett rullande schema, dag, kväll och helg. Vem söker vi? Vi söker dig som är engag... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar.

Vad innebär den här tjänsten?

Du är en tjej/dam på 30-65 år, social och glad. Du ska hjälpa vår kund med det mesta i hushållet och med hygien, på- och avklädning. Du är noggrann och vill göra det lilla extra för vår kund.

Du arbetar på ett rullande schema, dag, kväll och helg.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: 67 %

Arbetstider: dag, kväll och helg

Tillträde: 230315

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 230305

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Katarina Weiman

010-130 31 57

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ung tjej i Kalmar söker Kvinnliga Personliga assistenter.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Bli en del av mitt fant... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och vi har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och att förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Bli en del av mitt fantastiska team!

Jag är en tonårstjej som bor i villa i centrala Kalmar tillsammans med min familj och vår hund. Jag har en medfödd hjärnskada och har därför stora fysiska utmaningar och svårigheter med kommunikationen. Jag har personlig assistans hela dygnet. Jag har inget talat språk så därför är det viktigt för mig att du som assistent är lyhörd för mina kroppsliga signaler och inkännande för mina behov. Då jag uppfattar allt omkring mig och förstår allt som händer är det viktigt med ett tryggt bemötande, i en positiv anda som inkluderar lek, skoj och närhet. Jag har även epilepsi vilket innebär att jag får allt ifrån små till stora kramper.

 
Som min assistent kommer du att ha ett viktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig. Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, stöd och hjälp vid måltider och förflyttningar samt omvårdnad. Du hjälper mig även med att anpassa aktiviteter efter min dagsform. Jag tycker om att lyssna på musik, fika, bada och att vara ute och promenera. Till följd av min funktionsnedsättning behöver jag även hjälp att genomföra vissa träningsaktiviteter. Som assistent följer du även med mig i skolan! 


 

KÄNNER DU IGEN DIG?
Du har ett genuint intresse för jobbet som personlig assistent och förståelse för vad yrket innebär. Du är en ansvarstagande person som är lyhörd för mina önskemål.
 
Jag söker dig som är kvinna. Du får inte ha några allergier mot pälsdjur, då jag har husdjur. Du kan simma och möjlighet att vara delaktig vid badaktivitet under arbetstid. Du är helt rökfri!
 
Dina personliga egenskaper är viktigast och jag lägger stor vikt på personkemi. En merit är om du har arbetat inom vården, personlig assistent, elevassistent och/eller har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar med särskilda behov av stöd. Erfarenhet av epilepsi är meriterande.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRADER
Jag söker dig som kan jobba i mitt team som deltidsanställd på en fast schemarad. Det finns en rad på 65 % vaken natt och en rad på ca 40 % som är förlagda dag, kväll och helg. 
Även assistent som kan hoppa in vid behov är av intresse. Om det känns bra för dig och oss, så kan det även leda till ett sommarvikariat hos oss).

ATT VARA ANSTÄLLD PÅ GOD ASSISTANS
God Assistans vill att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Vi följer kollektivavtal, ger en marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd.
UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET
Enligt lagen om registerkontroll och God Assistans policy ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt HVB-hem från polisen här: HVB-hem (familjehem), e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
LÖN
På God Assistans får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns. 

NÄR KAN DU BÖRJA?
Tillträde efter överenskommelse så fort som möjligt, så sök omgående! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kundansvarige Camilla,  [email protected]

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Jobba som personlig assistent hos vår (manliga/kvinnliga) kund i xxxx

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar. Vad innebär den här tjänsten? Du är en tjej/dam på 30-65 år, social och glad. Du ska hjälpa vår kund med det mesta i hushållet och med hygien, på- och avklädning. Du är noggrann och vill göra det lilla extra för vår kund. Du arbetar på ett rullande schema, dag, kväll och helg. Vem söker vi? Vi söker dig som är engag... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Kalmar.

Vad innebär den här tjänsten?

Du är en tjej/dam på 30-65 år, social och glad. Du ska hjälpa vår kund med det mesta i hushållet och med hygien, på- och avklädning. Du är noggrann och vill göra det lilla extra för vår kund.

Du arbetar på ett rullande schema, dag, kväll och helg.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

ANPASSA LISTAN EFTER KUNDENS ÖNSKEMÅL)

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: 67 %

Arbetstider: dag, kväll och helg

Tillträde: 230315

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 230305

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Katarina Weiman

010-130 31 57

[email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie sökes till 7-årig flick i Vassmolösa

Är du en lekfull och engagerad person som vill arbeta med en 7-årig flicka? Då kanske det är just dig vi söker som personlig assistent till denna tjänst. Flickan bor tillsammans med sina föräldrar i Vassmolösa. Flickan behöver assistans då hennes syresättning kan förändras snabbt. Att vara uppmärksam och läsa av flickans tillstånd är mycket viktigt och en del av arbetsuppgifterna. Arbetet innebär också att kunna aktivera flickan på ett lekfullt sätt och... Visa mer
Är du en lekfull och engagerad person som vill arbeta med en 7-årig flicka? Då kanske det är just dig vi söker som personlig assistent till denna tjänst.

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar i Vassmolösa. Flickan behöver assistans då hennes syresättning kan förändras snabbt. Att vara uppmärksam och läsa av flickans tillstånd är mycket viktigt och en del av arbetsuppgifterna. Arbetet innebär också att kunna aktivera flickan på ett lekfullt sätt och vara behjälplig med sysslor som krävs i hennes vardag som tex. sondmatning, hygien och hitta på olika aktiviteter.

Vi ser gärna att du som söker är omhändertagande och trygg i dig själv och inte pälsdjur allergiker. För att bli aktuell för den här tjänsten krävs att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg. Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av andnings maskin och epilepsi.

Innan du börjar arbeta kommer du att behöva utdrag från belastningsregister och få en genomgå en grundlig introduktion för en säker assistans. Visa mindre

Har du erfarenhet av Autism/NPF? Sök redan idag!

Vi har just nu ett stort behov av personliga assistenter med kunskap inom autism och NPF-spektrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete inom dessa områden eller via personliga erfarenheter.  Som person är det viktigt att du är trygg och lugn i dig själv för att kunna tillgodose våra uppdragsgivares behov på bästa möjliga sätt samt kunskap och förståelse för lågaffektivt bemötande.  Önskvärt är att du är pedagogiskt lagd, har känsla för stru... Visa mer
Vi har just nu ett stort behov av personliga assistenter med kunskap inom autism och NPF-spektrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbete inom dessa områden eller via personliga erfarenheter. Som person är det viktigt att du är trygg och lugn i dig själv för att kunna tillgodose våra uppdragsgivares behov på bästa möjliga sätt samt kunskap och förståelse för lågaffektivt bemötande. 

Önskvärt är att du är pedagogiskt lagd, har känsla för struktur och kan vägleda när detta behövs samt ett positivt och glatt förhållningssätt. 

Skicka in din ansökan redan idag! Vi har både fasta tjänster och extra vid behov.
Om du får jobbet måste du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Vidare till belastningsregistret

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag.

Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsens referensnummer 0001

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent grav vik samt semester vik

För kunds räkning söker vi en personlig assistent då ordinarie assistent ska vara föräldraledig Tjänstens omfattning är ca70% dagtid Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror några mil utanför Nybro. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar. Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närh... Visa mer
För kunds räkning söker vi en personlig assistent då ordinarie assistent ska vara föräldraledig
Tjänstens omfattning är ca70% dagtid
Jag är en tjej i 20 års åldern som bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror några mil utanför Nybro. Jag föddes med en hjärnskada och har stora fysiska utmaningar.
Då jag uppfattar saker o ting omkring mig och reagerar på sånt som händer behöver jag ett tryggt bemötande i en positiv anda som inkluderar skoj och närhet.
Jag pratar inte så du behöver kunna vara lyhörd för min mimik och kroppsrörelser.
På grund av omfattningen av min funktionsnedsättning så är jag under vardagar på daglig verksamhet och på eftermiddagarna är jag hemma.
En dag i veckan rider jag och då är ni två assistenter som hjälps åt tillsammans med personal från ridskolan. Ett plus om du har mångårig ridvana.
Som min assistent kommer du att ha ett jätteviktigt jobb som till stor del handlar om att möjliggöra min vardag för mig.
Du kommer också att vara en trygg punkt som hjälper mig med all daglig livsföring så som personlig hygien, matning och förflyttningar och mycket omvårdnad.
Du måste känna dig trygg att vara ensam med mig om mina föräldrar är iväg på jobb eller skjutsar lillebror på aktiviteter.
För att passa hos mig söker jag dig som är tjej i åldern 25-50år, rökfri och har körkort. Du bör ha erfarenheter sedan tidigare men en personlig lämplighet väger också högt.
Det viktigaste för mig är att hitta rätt person. Det är viktigt att du har en trygg och sund inställning till livet i stort men till arbetet som assistent i synnerhet.
Du ska vara lugn, empatisk och lyhörd och ha ett genuint intresse för att hjälpa. Visa mindre

Assistent till flicka i Bandhagen

Om dig Vi söker dig som brinner för att arbeta inom omsorg och särskilt med barn samt vill verka för att hjälpa en liten flicka att genom sin assistans försöka leva ett så självständigt liv som möjligt. Du skall vara driven, villig till att förändra då det är ett nystartat uppdrag. Därför kommer vi arbeta tillsammans för att bygga upp ett fungerande team. Du bör vara lyhörd, tålmodig i ditt bemötande med kunden och samarbetsvillig. Vi söker helst dig med ... Visa mer
Om dig
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom omsorg och särskilt med barn samt vill verka för att hjälpa en liten flicka att genom sin assistans försöka leva ett så självständigt liv som möjligt. Du skall vara driven, villig till att förändra då det är ett nystartat uppdrag. Därför kommer vi arbeta tillsammans för att bygga upp ett fungerande team. Du bör vara lyhörd, tålmodig i ditt bemötande med kunden och samarbetsvillig. Vi söker helst dig med erfarenhet av personlig assistans. Undersköterska utbildning är meriterande. Erfarenhet av personer med omfattande fysiska begränsningar samt erfarenhet av att hantera epilepsianfall är också meriterande, men främst söker vi dig som brinner för detta yrke och som har ett gott hjärta. Vi ser helst att du är kvinnlig och mellan 28 – 45 år. Kunden färdas ibland med bil och B- körkort är därför meriterande.
Krav
Du får absolut inte lov att vara rökare. Lyft förekommer. Så du bör helst inte ha några rygg eller nackbesvär.
Om kunden
Kunden är en liten flicka på 5 år som har omfattande fysiska funktionsnedsättningar. Hon har epilepsi, en cp skada och är mycket begränsad i sin motorik. Hon bor hemma med sin mamma och pappa. Kunden tränar mycket och jobbar aktivt för att försöka förstärka sin motorik. Kunden går även ut på promenader och det förekommer en del vårdbesök för regelbundna kontroller. Kunden har en del hjälpmedel. Kunden gillar att lyssna på musik och titta på sina barnprogram som hon tycker om. Kunden tycker om att leka med leksaker också.


Om tjänsten
Vi söker två personal. En tjänst på 100% och en på 25%. Den på 25% har möjlighet att arbeta hos en annan kund i Älvsjö om rätt erfarenhet och meriter finns. Tjänsterna innebär både kvälls och helgarbete men inga nätter.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Då detta är ett uppdrag hos en barnkund krävs det ett utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Extrapersonal. Personlig Assistent (kvinna) sökes till kvinna i Kalmar 2323

Extrapersonal sökes till assistansberättigad kvinna i Kalmar. Behovet finns året om men mest omfattande under sommarmånaderna. Erfarenhet av autism är meriterande. Bil & körkort är önskvärt. Arbetspassen är förlagda över hela dygnet med sovande jour, dubbla dygnspass förekommer. Du som söker bör ej vara allergisk mot pälsdjur då hästar finns med i bilden. Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer. Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna i... Visa mer
Extrapersonal sökes till assistansberättigad kvinna i Kalmar. Behovet finns året om men mest omfattande under sommarmånaderna.
Erfarenhet av autism är meriterande.
Bil & körkort är önskvärt.
Arbetspassen är förlagda över hela dygnet med sovande jour, dubbla dygnspass förekommer.
Du som söker bör ej vara allergisk mot pälsdjur då hästar finns med i bilden.
Låter detta intressant? Hör av dig så berättar vi mer.
Intervjuer sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan redan idag.


Lön
Timlön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns enl. Fremia Kommunal avtal för personlig assistans.
Som anställd hos oss omfattas du av pensionsförsäkring, trygghetsförsäkring vid arbetsskada, grupplivförsäkring, gruppsjukförsäkring och även föräldrapenningtillägg.


Om oss
Storsjöbygdens Personliga Assistans AB är en privat assistansförmedling som grundades 2001. Vi grundar assistansverksamhetens policy på personlighet, erfarenhet, kunskap och tillgänglighet. Vårt mål är att ge bästa möjliga service och vi har kompetent personal med mångårig erfarenhet från assistansbranschen. Visa mindre

Assistent till kille i Älvsjö

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Söker du ett härligt och givande arbete som personlig assistent?Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med barn med autism och utvecklingsstörning? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa! Tjänsten är förlagd på måndagar 13:45 - 20:45 och tisdagar 13:45 - 09:30. Vi ser helst att d... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Söker du ett härligt och givande arbete som personlig assistent?Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med barn med autism och utvecklingsstörning? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!
Tjänsten är förlagd på måndagar 13:45 - 20:45 och tisdagar 13:45 - 09:30.
Vi ser helst att du är man, 25-40 år, som vill jobba som personlig assistent åt en glad 16-årig kille med autism och utvecklingsstörning. Han är en aktiv kille som tycker om promenader, böcker, musik och film. Han tycker att det är roligt att vara med och laga mat, grilla och baka. Pojken kommunicerar med hjälp av bilder men han förstår när man pratar med honom om saker som rör hans vardagar. Din arbetsplats kommer att vara i Älvsjö där pojken bor med sin familj.
Vi söker en personlig assistent som brinner för att jobba med barn. Gärna erfarenhet av barn med autism och utvecklingsstörning. Du har även erfarenhet av att arbeta med personer med utåtagerande beteende. Eftersom pojken kommunicerar med hjälp av bilder är det meriterande om du har erfarenhet av kommunikationsmedel PECS och/eller PODD. Annars får du utbildning i detta på plats. Vidare är det viktigt att du är trygg i det du gör, är självständig, initiativrik och har tålamod. Du är driven person som är fysiskt och psykiskt stark.
• Du är pedagogisk i ditt arbetssätt. Stabil person som ser tjänsten långsiktigt.
• Du har lätt att ta och följa instruktioner, samt är noggrann.
• Du är djur- och rökfri.
• Gärna körkort men inget krav.
• Gärna att du kan laga mat.
• Flytande svenska i tal och skrift.
Meriterande:
• Någon form av utbildning inom vårdyrket/ arbetsvana med vårdinslag.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som assistent kommer du till exempel:
- hjälpa honom med vardagliga sysslor
- hjälp med hygien och påklädnad
- stödja honom med kommunikation med sin omgivning
- stödja honom vid aktiviteter i och utanför hemmet.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Assistent till mindre tjänst hos kvinna i Lund

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Vi söker nu assistenter till en kvinna i Lund, till mindre tjänster. Arbetstider kan variera men kommer framför allt vara förlagda på helger. Passar utmärkt för studenter eller någon som vill kombinera tjänsten med annan sysselsättning. I detta uppdraget behövs kontinuitet och stab... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi söker nu assistenter till en kvinna i Lund, till mindre tjänster. Arbetstider kan variera men kommer framför allt vara förlagda på helger. Passar utmärkt för studenter eller någon som vill kombinera tjänsten med annan sysselsättning.
I detta uppdraget behövs kontinuitet och stabilitet så som assistent bör du vara stabil, trygg och lugn. Alla är välkomna så länge du kan behålla ditt lugn i stressade situationer, förmedla lugn och passa in i familjen. Kunden bor med sina två barn och en katt i centrala Lund. Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Du som söker:
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag!
Märk ansökan med k.372 Visa mindre

Kvinnlig assistent till ung tjej i Färjestaden

Vi söker nu en kvinnlig assistent som gärna är fantasifull och har barnasinnet kvar, till en ung tjej som bor tillsammans med sin familj i Färjestaden. En oftast glad och busig tjej som älskar allt från barbie, smink och hår till att lyssna på musik, och se på film. Hon behöver mycket motivation till allt och framför allt för att komma ut på promenader och andra aktiviteter. Vi ser gärna att du som söker är mellan 18-40 år, punktlig och på ett mjukt och ... Visa mer
Vi söker nu en kvinnlig assistent som gärna är fantasifull och har barnasinnet kvar, till en ung tjej som bor tillsammans med sin familj i Färjestaden. En oftast glad och busig tjej som älskar allt från barbie, smink och hår till att lyssna på musik, och se på film. Hon behöver mycket motivation till allt och framför allt för att komma ut på promenader och andra aktiviteter.
Vi ser gärna att du som söker är mellan 18-40 år, punktlig och på ett mjukt och pedagogiskt sätt kan sätta gränser och har lätt för att ta initiativ. Det är meriterande om du har körkort, men inget krav. Kan du kommunicera med tecken är det stort plus!
Varierande arbetspass som är förlagda framförallt kväll och helg, men även dag pass förekommer ibland.
Intresserad?
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag!
Märk ansökan med K.212 Visa mindre

Assistent till dygnpass hos glad och social kvinna i Helsingborg

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. Roll och uppgift: Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Nu söker vi en personlig assistent till en tjänst på ca 70% till vår kund i Helsingborg, och vi söker även vikarier. Du... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Roll och uppgift:
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.
Nu söker vi en personlig assistent till en tjänst på ca 70% till vår kund i Helsingborg, och vi söker även vikarier. Du kommer att arbeta dygnspass med sovande jour. Kunden som söker assistenter är runt 40 med en medfödd CP-skada. Hon är en pigg och glad tjej som gillar att ha trevligt, är utåtriktad och tycker om att vara ute bland nöjen. Hon gillar att pyssla och måla och är gärna ute i parkerna när vädret tillåter det.
Du som söker:
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju där ett utdrag från belastningsregistret skall vara med. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Kalmar

Ansök    Feb 10    Humana AB    Personlig assistent
Livet ska vara gott att leva! "Jag är en 33-årig tjej i Kalmar som söker en go kvinna till mitt härliga assistansteam.  Här arbetar vi nära varandra i en familijär miljö.  Mina intressen är bowling, bada, bilar, motorcyklar, musik, god mat, umgås med vänner, resor, bio och teater.  Du som söker orkar långa aktiva dagar och vid behov manuella lyft då jag är aktiv och behöver hjälp med förflyttningar även utanför hemmet.  Du får gärna ha ett gott sinne för... Visa mer
Livet ska vara gott att leva!

"Jag är en 33-årig tjej i Kalmar som söker en go kvinna till mitt härliga assistansteam. 
Här arbetar vi nära varandra i en familijär miljö. 
Mina intressen är bowling, bada, bilar, motorcyklar, musik, god mat, umgås med vänner, resor, bio och teater. 

Du som söker orkar långa aktiva dagar och vid behov manuella lyft då jag är aktiv och behöver hjälp med förflyttningar även utanför hemmet. 
Du får gärna ha ett gott sinne för humor och gilla människor, det gör jag!

Välkommen att söka"Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att vara flexibel i ditt arbete då de som arbetar vid denna kund täcker upp för varandra vid behov så som semester eller sjukfrånvaro.

Körkort är meriterande med dock inget krav.

Lön: enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Arbetstider: Timanställningmed start omgående07.00-18.30, 09.00-19.30, 08.00-16.00 och 19-07.30 (tiderna kan dock komma att ändras något). Dubbelassistans finns under dagtid, vilket innebär att man jobbar två och två under arbetspasset. Under natten är det aktiv tid och enkelassistans.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv 16-åring!

Ansök    Feb 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar. Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid. Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar.
Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid.
Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med speciella behov.
Vi jobbar med BTI-inlärning, sensomotorisk träning, kommunikationsbilder mm. Utbildningar i bland annat dessa ämnen kan komma att bli aktuellt.
Det är meriterande att ha kunskap om dessa områden, men viktigast är att personkemin stämmer. 

Vi vill att du som söker har körkort och tillgång till bil, eftersom killen bor en liten bit utanför stan.
Vi önskar att du som söker är en aktiv och glad person som kan guida vår kille genom eftermiddagen i ett lagom tempo och kan på så sätt vara med och göra skillnad för hans framtid.
Vi utgår från att du är en positiv person som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och tar ditt arbete seriöst.

Arbetstider: Fast tjänst på ca 50%, 20h i veckan i snitt. Måndag till onsdag från ca 14.00-21.00. (endast skolveckor som man jobbar, vid helg, skollov och röda dagar är man ledig)
Tillträde:Omgående

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Borgholm, ca 85 % dagtid

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Tjänsten är oftast förlagd må-fr på dagtid och tillträde kommer att vara i början av april. Du som person har förmåga till rak och tydlig kommunikation. Du är dessutom omtänksam, har en stor por... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Tjänsten är oftast förlagd må-fr på dagtid och tillträde kommer att vara i början av april.

Du som person har förmåga till rak och tydlig kommunikation. Du är dessutom omtänksam, har en stor portion humor och kan anpassa dig till oväntade situationer.

Jag är en 62-årig man som bor tillsammans med min sambo och våra hundar, Efter en stroke sitter jag i rullstol och har nedsatt syn. Därför behöver jag assistans i vardagen med allt ifrån hushållsgöromål, personlig hygien och vid förflyttningar. Jag bestämmer själv när och hur sysslorna utförs.

Eftersom träning är en viktig del i min rehabilitering och jag tränar på gym fem gånger/vecka, är det viktigt att du har körkort, eftersom du kör min bil dit. Men du behöver ha egen bil för att kunna ta dig till mig. Dessutom är det viktigt att du är stark, eftersom jag använder mig utav tunga vikter och jag behöver ha din hjälp både med vikter och maskiner på gymmet. Vidare behöver du vara covid-vaccinerad, eftersom jag tillhör en riskgrupp.

Förutom träning är jag intresserad av min kost och allt som där hör till för att tillaga god och nyttig mat.

Har du frågor om detta arbete skriv då till [email protected] OBS! Din ansökan skickar du däremot genom denna jobbannons tillsammans med ett CV och personligt brev.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent till man i Helsingborg, natt med jour.

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget h... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Roll och uppgift:
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.
Vi söker en assistent till ett natt vikariat hos en rullstolsburen man med en muskelsjukdom. Han har även allergier som gör att du som assistent inte får bära starka dofter. Kunden har önskemål om att all hans personal skall vara fullvaccinerade mot covid samt ha körkort och tillgång till egen bil.
Du som söker:
Vi söker en kvinna, från 35 år och uppåt. Meriterande om du är undersköterska men inget krav. Gärna vana vid sängskötsel samt van vid lift.
Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag, märk den med K.355 Visa mindre

Personlig kvinnlig assistent till barn på södra Öland.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra barn kunder på södra Öland.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid behov, både eftermiddagar och helger.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när hon befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, aktiv, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till kvinna i Torsås 91,88%

Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen? Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Assistanspoo... Visa mer
Vilka är vi som arbetsgivare - Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Vi söker nu en kvinnlig assistent på en fast tjänst till en kvinna i 50 årsåldern som bor i centrala Torsås. Arbetspassen är förlagda 8.10-18.20, både vardag och helg.
Om kunden:
Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp med förflyttningar, matlagning, personlig hygien och påklädning. Matlagning, inredning och shopping är stora intressen, och även tid med familj och vänner.
Du som söker:
En kvinna mellan 30-60 år som gärna har tidigare erfarenhet av vård/omsorgsarbete. Som person är det viktigt att du besitter egenskaper som flexibel, lyhörd samt kan ta egna initiativ och är rökfri.
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Välkommen med din ansökan!
Märk den med 214. Visa mindre

Kvinnliga assistenter till aktiv och social tjej i Kalmar

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft. Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att ... Visa mer
På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.
Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?
Roll och uppgift:
Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar. Vi söker nu ett helt team med kvinnliga assistenter till en ny kund i centrala Kalmar. Kunden är en aktiv och social tjej i 35 årsåldern som behöver hjälp med allt som hör vardagen till, att följa med på olika aktiviteter samt daglig verksamhet, mm. I detta uppdraget behövs trygghet och stabilitet så som assistent bör du vara stabil, trygg och lugn. Du bör även ha en stark fysik då lyft förekommer. Passen ligger förlagda på längre dags pass, samt vaken natt.


Du som söker:
Vi ser helst tobaksfria kvinnliga sökande från 35 år och uppåt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent, men inget krav då person kemi väger tyngre.
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.
Intresserad?
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kallas till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent Helg

Ansök    Jan 24    Cetana AB    Personlig assistent
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Brukaren önskar kvinnliga assistenter med vana av djur. Du bör ej vara pälsdjursallergiker då hund och katt finns på arbetsplatsen. På grund av brukarens astma och allergier söker vi dig som är rökfri. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav. Brukaren har bil som assistenterna kör. Du ska assistera en 41... Visa mer
Cetana AB är ett litet assistansbolag med korta kommunikationsvägar och personlig kontakt. Vi erbjuder bra assistenter bra löneutveckling. Brukaren önskar kvinnliga assistenter med vana av djur. Du bör ej vara pälsdjursallergiker då hund och katt finns på arbetsplatsen. På grund av brukarens astma och allergier söker vi dig som är rökfri. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav. Brukaren har bil som assistenterna kör. Du ska assistera en 41-årig rullstolsburen kvinna i hennes vardag. I arbetet ingår allt som tillhör det dagliga livet. Du ska assistera brukaren i skötsel av hund och katt. Nu söker vi dig som vill jobba vissa helgdagar, 08.00 -22.00. Du kommer också att erbjudas extra pass. Du väljer själv vilka extra pass du vill ha. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete.
För anställning hos oss måste du vara fullt Covid-vaccinerad.
Rekryteringen är i full gång så inkom med din ansökan så fort som möjligt för störst chans till anställning. Visa mindre

Kvinnlig Personlig assistent

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna. Vi söker dig som har egenskaper som noggrannhet, glad, positiv gärna och pratar perfekt svenska. Vara lugn i arbetssättet och både kunna bara vara och se vad som behöver göras. Rökfri är ett krav Som assistent hjälper du till med alla vardagliga rutiner som hygien, matlagning, städning och mediciner. Vi arbetar med hjälpmedel som golvlyft vid förflyttning till o från rullstol, duschstol oc... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en kvinna.
Vi söker dig som har egenskaper som noggrannhet, glad, positiv gärna och pratar perfekt svenska.
Vara lugn i arbetssättet och både kunna bara vara och se vad som behöver göras.
Rökfri är ett krav
Som assistent hjälper du till med alla vardagliga rutiner som hygien, matlagning, städning och mediciner.
Vi arbetar med hjälpmedel som golvlyft vid förflyttning till o från rullstol, duschstol och säng.
Introduktion sker på plats
Passen är oftast dagtid men det är bra om du kan jobba natt vid behov.
När du söker en tjänst hos oss, skicka ett mail med ditt cv och ditt personliga brev. Vi uppskattar även om du bifogar en bild på dig själv. Din ansökan kommer att läsas av personal på Nordisk Hem och LSS assistans samt kunden och hens arbetsledare.
Är du intresserad av tjänsten och har skickat in din ansökan ser vi gärna att du själv skickar efter ett utdrag ur polisens belastningsregister. Detta är en policy på företaget och det gör du på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Nordisk Hem & LSS Assistans är ett företag inom vård och omsorg som fokuserar på personlig assistans. Vi fokuserar på kunden och individen där verksamhet präglas av flexibilitet, lyhördhet samt att man alltid sätter kundens behov och önskemål i fokus.
Företaget har starka humanistiska värderingar och vill attrahera Sverige bästa och mest engagerade medarbetarna till ett företag som decentraliserar och fokuserar på lokala team och kunder.
Vi arbetar varje dag för våra kunders högsta möjliga livskvalitet i form av trivsel, glädje, trygghet samt personlig utveckling. Vi är medlemmar av Vårdföretagarna, har kollektivavtal både för assistenter och tjänstemän.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Kalmar

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Kalmar med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon ann... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Kalmar med omnejd!Vad innebär jobbet som personlig assistent?

Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.

Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.Vi ser gärna att du:

- har ett genuint intresse av att hjälpa andra.

- kan förstå och göra dig förstådd på svenska.

- kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.

- har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2023

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Kontorets telefonnummer

Kontorets e-postadressVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du en pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker?

Ansök    Jan 18    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig sj... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig själv? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en personlig assistent till en 15-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor tillsammans med sin familj i Ljungbyholm.
Arbetet innefattar moment som stöd och hjälp med hygien, aktiviteter och lek.

Arbetstiderna är förlagda på eftermiddag/kväll under vardagarna samt dagtid på helgerna. Flickan är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Som person är du flexibel, positiv och glad att vara ute på aktiviteter då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att hålla igång. Familjen har en katt, kanin och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Tjejen har ett specialintresse, dinosaurier och hon kommer lära dig allt hon kan om dessa djur.

Du som assistent ska vara ansvarsfull och lyhörd för att kunna fånga upp små signaler då tjejen inte alltid använder verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.
Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Visa mindre

Copy of Glad tjej på 7 år söker en påhittig och lekfull personlig assist...

Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker! Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och vi ser gärna att du har en gnutta av barnasinnet kvar. Vår tjej har ingen kommunikation utan kommunicerar främst med kroppsspråk och ljudmelodier, så här krävs det av dig att du ä... Visa mer
Är du en person som är framåt, utåtriktad, initiativtagande och påhittig? Då kan du vara den vi söker!

Arbetet innebär att du hänger med vår glada tjej på 7år som älskar fart och fläkt och när det händer mycket saker, eftersom kunden är ett barn behöver du ha mycket energi, och vi ser gärna att du har en gnutta av barnasinnet kvar.

Vår tjej har ingen kommunikation utan kommunicerar främst med kroppsspråk och ljudmelodier, så här krävs det av dig att du är lyhörd och inkännande inför tjejens behov och önskemål.

Tjejens största intressen är främst musik och dans, men det blir också många uteaktiviteter som att besöka lekplatser, bada, hoppa studsmatta och hitta på olika aktiviteter.

Arbetet innebär att du och tjejen gör mycket aktiviteter själva, men det kan också innebära en del häng både på skolan och i hemmet samt aktiviteter med hela familjen.

Du som person är framåt, utåtriktad, initiativtagande och främst påhittig då jobbet kräver mycket eget initiativ och det krävs av dig att du kan vara självständig och hantera frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du som söker har körkort då vår tjej älskar att åka bil, men det är inget krav då det viktigaste är att du och tjejen fungerar tillsammans!

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan redan idag!Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.Om Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Visstidsanställning
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Måndag-torsdag 07,45-13,10 och varannan helg 12,00-22,00
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När vi anställer till våra barn kunder begär vi in ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 5/2 2023

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Katarina Weiman tel 010-1303157 [email protected]

Verksamhetschef Linda Eliasson tel 010-1303006 [email protected]

Verksamhetschef Magda Fahlén tel 010-1303446 [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent tillsvidare

På kunds begäran söker vi 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar. Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången. Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning. Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt. Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns... Visa mer
På kunds begäran söker vi 2 pigga glada tjejer som vill jobba med en 17 årig kille i Kalmar.
Du bör ha erfarenhet av manuell sondmatning samt medicin hantering, du kommer även bli intern utbildad under bredvidgången.
Du bör ha ett genuint intresse för att jobba med ungdomar och då framför allt ungdomar med svår funktionsnedsättning.
Arbetet är förlagt stor del av dygnets timmar med vaken natt.
Körkort är ett plus men inget krav, goda bussförbindelser finns .
Tjänsterna som är lediga är på 80-90% och tillsättning snarast enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent till barn i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra barn kunder i Kalmar.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid behov, kortare pass ca 15 timmar i veckan och i huvudsak eftermiddagar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när hon befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, aktiv, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Personliga assistenter till kvinna i Vassmolösa med vaken natt samt jour.

Vi söker två personal. Två 80% tjänster. Jour kommer senare att förekomma där assistenterna även blir 2 st på natten. En med vaken och en med jour. Tjänsterna innebär både kvälls och helgarbete. Kunden har dygnet runt assistans med dubbelassistans under all tid. Om dig Vi söker dig som brinner för att arbeta inom omsorg och särskilt med personer med utåtagerande beteende. Du skall vara driven och du skall ha god teamkänsla då det är ett stort team av ass... Visa mer
Vi söker två personal. Två 80% tjänster. Jour kommer senare att förekomma där assistenterna även blir 2 st på natten. En med vaken och en med jour. Tjänsterna innebär både kvälls och helgarbete. Kunden har dygnet runt assistans med dubbelassistans under all tid.
Om dig
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom omsorg och särskilt med personer med utåtagerande beteende. Du skall vara driven och du skall ha god teamkänsla då det är ett stort team av assistenter till detta uppdraget. Tillsammans ska vi fungera som ett team där fokus är på brukaren och hennes välmående. Du bör därför vara lyhörd, samarbetsvillig och du bör vara villig att arbeta lågaffektivt. Du bör även vara villig att förändra, ställa upp och arbeta med känsla inför detta uppdraget då det även innebär att lära känna brukaren och läsa av brukarens mående och signaler för att försöka motverka utåtagerande beteende.
Vi söker helst dig med erfarenhet av personlig assistans, en undersköterskeutbildning och med erfarenhet av utåtagerande beteende. Men främst söker vi dig som har teamkänsla och villighet till att ge det där lilla extra för uppdraget.
Det finns katt hos kunden.


Krav
Du får absolut inte lov att vara rökare.
Erfarenhet av personlig assistans.
Meriterande: Undersköterskeutbildning.


Om kunden
Kunden är en kvinna i 40 + års ålder som varit med om en skada i vuxen ålder vilket har medfört en del omfattande utåtagerande beteende och förändring i den kognitiva förmågan. Hon bor ensam i sitt hus och behöver nu utöka sitt team av personliga assistenter. Kunden har många intressen. Hon gillar att fika. Bada. Hon tycker om att vara ute i naturen och hon gillar även djur. Hon tycker även om att sjunga i kör. Kunden har katt och därför bör du kunna tåla detta.
Intresserad?
Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent. Vi vill ha ett utdrag från belastningsregistret, var förberedd och ha detta med dig vid en intervju.
Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Märk din ansökan med K.254 Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Kalmar.

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och de... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksam i hela landet.

Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna för varje individs unika behov.

Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund och synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Vi har fokus på ett kvalitativt arbete för att garantera en trygg personlig assistans.


Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.

Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.

Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Akria Personlig assistans söker nu kvinnliga personliga assistenter till en av våra kunder i Kalmar.
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie vid behov ca 10 timmar i veckan och i huvudsak eftermiddagar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer att ske i hemmet och tillsammans med kund när hon befinner sig utanför hemmet.

Din profil

Vi tror att du som söker är empatisk, utåtriktad och lyhörd för kundens behov. Du har ett gott tålamod och har en god förmåga till samarbete. Du är flexibel i arbetet och kan ställa upp när behovet finns. Erfarenhet av personlig assistans är inget krav, vi sätter stor vikt på personlig lämplighet. Visa mindre

Timvikarier sökes till Kalmar och Öland

Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksamma i hela landet. Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna till varje individs unika behov. Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför. Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund med synen på att varje människa är unik och denne... Visa mer
Akria Personlig assistans AB är en assistansanordnare som är verksamma i hela landet.
Vi bedriver personlig assistans för barn och vuxna med en hög ambition om att ge de bästa förutsättningarna till varje individs unika behov.
Våra ledord är kunskap, respekt och transparens vilket genomsyrar det arbete som vi dagligen utför.
Vi ställer stora krav på oss själva och på våra medarbetare att dela vår värdegrund med synen på att varje människa är unik och dennes rätt till integritet och självbestämmande.

Att arbeta som personlig assistent är ett otroligt viktigt arbete där vi som arbetsgivare ger dig en uppdragschef som ditt närmsta stöd.
Hos oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och får förutsättningar att utföra sitt arbete med yrkesstolthet.
Vi skapar trygghet för dig som anställd genom kollektivavtal och erbjuder bland annat utbildning och friskvårdsbidrag.

Vi söker nu timvikarier till ett par av våra kunder i Kalmar och på Öland. Arbetstider kan vara dygn, dag, kväll, vaken natt och väntetid på natten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Du kommer jobba utifrån kundens behov och fasta rutiner. Du ska ha hög arbetsmoral och ansvarskänsla. Du bör behärska svenska språket i både tal och skrift. Vi ser gärna att du kan gå introduktion så snart som möjligt för att se om personkemin stämmer mellan dig och kunden.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg, gärna som personlig assistent. Då det är kunden som väljer sin assistent så kommer vi att lägga stor vikt kring personligheten.

Välkommen in med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske innan annonsens utgångsdatum. Visa mindre