Lediga jobb som Kock, storhushåll i Kalmar

Se lediga jobb som Kock, storhushåll i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Kock till anstalt och häkte i Kalmar - sommarvikariat

Ansök    Maj 2    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområdet Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna som... Visa mer
Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområdet Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna som arbetet i Kalmar tjänstgör tidvis på häktet och anstalten beroende på behovet som verksamheten har. Anstalten i Kalmar har 78 platser i säkerhetsklass 2, den är landets äldsta och byggdes år 1852. Häktet i Kalmar har 37 platser och planeras inom kort att ha 39 platser. Häktet och anstalten är belägna i centrala Kalmar några minuters promenad från centralstationen. Verksamhetsområde Kalmar har totalt cirka 140 anställda.

Det pågår för närvarande planering för en ny anstalt och ett nytt häkte i Kalmar. Den nya anstalten planeras ha plats för mellan 300-400 klienter. Det nya häktet kommer vara beläget i centrala Kalmar med 60 platser. Som det ser ut just nu kommer det nya häktet att stå klart år 2026 och den nya anstalten år 2028.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ingår du i en grupp om fyra kockar. Som kock lagar du i första hand mat åt intagna på anstalten Kalmar och häktet Kalmar men även åt polisens arrest och till personal. Köket finns på anstalten Kalmar. Arbetsuppgifterna är de vanligt förekommande i ett storkök så som planering, inköp, tillagning, förpackning och servering av frukost, lunch och middag.

I arbetsuppgifterna ingår även att förbereda, laga och portionsförpacka maten, sköta disk och städning av kökets lokaler samt egenkontroller i enlighet med aktuell lagstiftning. Tillagning av särskild kost förekommer. Arbetet sker delvis i samverkan med annan personal med andra funktioner.
I tjänsten ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en sommarvikarie till vårt kockteam. Som person är du stabil och trygg, du fungerar bra i samarbete med andra människor och har även förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvårdens bedömer relevant (gymnasieexamen krävs)
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska


Meriterade
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper
• B -körkort

För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretssmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länken i denna annons eller via www.offentligajobb.se.
Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i
annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Grill- och kebabmästare sökes

Ansök    Maj 16    Nerway Grill AB    Kock, storhushåll
Vi söker en erfaren kolgrill-kock / kebabmästare inom framförallt grill av kebabspett. I och med att du kommer arbeta med kolgrillen är det viktigt att du utöver ett starkt intresse för rollen har flera års erfarenhet inom området. DIN PROFIL: För att lyckas i rollen ser vi att du är ordningsam, ansvarsfull och trivs gärna i gott samarbete med ett team. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpa... Visa mer
Vi söker en erfaren kolgrill-kock / kebabmästare inom framförallt grill av kebabspett. I och med att du kommer arbeta med kolgrillen är det viktigt att du utöver ett starkt intresse för rollen har flera års erfarenhet inom området.
DIN PROFIL: För att lyckas i rollen ser vi att du är ordningsam, ansvarsfull och trivs gärna i gott samarbete med ett team.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren kock - Produktionskök i Kalmar

Dina arbetsuppgifter Som kock på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar. Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger i Kalmar på Verkstadsgatan 41. Arbetsuppgifter relaterat matlagning: · Ta emot beställningar · Organisera köket . Laga mat · Säkra kvaliteten av maten · Hantera HACCP och egenkontrollen för... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som kock på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar.


Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger i Kalmar på Verkstadsgatan 41.


Arbetsuppgifter relaterat matlagning:
· Ta emot beställningar
· Organisera köket
. Laga mat
· Säkra kvaliteten av maten
· Hantera HACCP och egenkontrollen för köket
· Kontrollera så att köket underhålls och alltid är rent
· Se till att produkter i frys- och kylrummen förvaras på rätt sätt
· Lagerhantering


Du har till din hjälp andra kockar och produktions- och köksansvarig.


Om dig
Rätt person för denna position har:
· Flera års erfarenhet av kvalificerad mathantering
· Erfarenhet av ett stort kök där det tillverkas mat till flera tusen portioner
· Erfarenhet av att hantera specialmat som tex. laktosfri, glutenfri, stomikost, mjölkproteiner, avsaltad kost
· Du ska vara självgående och kunna samarbeta med dina kollegor
· Köksutbildning inom specialmat
Vi söker dig som kan bidra till gruppen på ett såväl socialt som på ett professionellt plan. Du är en lagspelare vars positivitet, flexibla inställning och goda känsla för service bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du har förmågan att tänka kritiskt och ifrågasätta samtidigt som du är driven och gärna tar egna initiativ till förbättringar. Då rollen är bred sett till arbetsuppgifter är det viktigt att du är noggrann och strukturerad.
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag!

Din ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att mejla
Ansökan sker via [email protected]
Viktigt att ange i ämnet på mejlen att det gäller kock i Kalmar.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.
Sista ansökningsdag är 2022-06-23
Trofo Invest & Trading Company AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Trofo Invest & Trading Company AB för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Trofo Invest & Trading Company AB äganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas. Visa mindre

Kock/Dietkock

Ansök    Feb 3    REGION KALMAR LÄN    Kock, storhushåll
Vi erbjuder I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders olika behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Du förväntas vara handledare för blivande ko... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders olika behov.

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Du förväntas vara handledare för blivande kollegor och medarbetare.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor, mat och måltider. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer genom att lyssna, kommunicera och hitta lösningar på problem på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

För tjänsten krävs:

- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock

Koppala's Restaurang i Kalmar söker en kock på heltid. Arbetstider är vardagar 7.00 - 15,30 med lediga kvällar och helger. Med go erfarenhet av svensk husmanskost och som är självgående . Du kommer att ingå i ett arbetslag på 6 personer. Visa mer
Koppala's Restaurang i Kalmar söker en kock på heltid. Arbetstider är vardagar 7.00 - 15,30 med lediga kvällar och helger. Med go erfarenhet av svensk husmanskost och som är självgående . Du kommer att ingå i ett arbetslag på 6 personer. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte i Kalmar - sommarvikariat

Ansök    Jan 26    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområdet Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna s... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområdet Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna som arbetet i Kalmar tjänstgör tidvis på häktet och anstalten beroende på behovet som verksamheten har. Anstalten i Kalmar kommer inom kort att ha 76 platser i säkerhetsklass 2, den är landets äldsta och byggdes år 1852. Häktet i Kalmar planeras inom kort att ha 39 platser. Häktet och anstalten är belägna i centrala Kalmar några minuters promenad från centralstationen. Verksamhetsområde Kalmar har totalt cirka 130 anställda.

Det pågår för närvarande planering för en ny anstalt och ett nytt häkte i Kalmar. Den nya anstalten planeras ha plats för mellan 300-400 klienter. Det nya häktet kommer vara beläget i centrala Kalmar med 60 platser. Som det ser ut just nu kommer det nya häktet att stå klart år 2026 och den nya anstalten år 2028.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Kalmar lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att vara på anstalten och häktet i Kalmar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
* Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i storkök.
* Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
* Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock på Förskolan Hjärtat

Vill du bli en i gänget? Vi söker en kock som är självgående i en liten verksamhet. Vikariatet är på 100% men kan anpassas vid önskemål. Arbetet börjar snarast möjligt och sträcker sig till 31/10 ev längre. Är du intresserad hör av dig till [email protected] eller ring till Förskolan Hjärtat 0480-502 49. Visa mer
Vill du bli en i gänget?
Vi söker en kock som är självgående i en liten verksamhet. Vikariatet är på 100% men kan anpassas vid önskemål. Arbetet börjar snarast möjligt och sträcker sig till 31/10 ev längre. Är du intresserad hör av dig till [email protected] eller ring till Förskolan Hjärtat 0480-502 49. Visa mindre

Kock sommarjobb

Ansök    Nov 28    REGION KALMAR LÄN    Kock, storhushåll
Vi erbjuder I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Vi söker För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs ... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov.

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

Krävs för tjänsten:
- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Poolkockar till kostens resursteam

Ansök    Sep 26    Kalmar kommun    Kock, storhushåll
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet och administration.

Inom serviceförvaltningens kostverksamhet lagas varje dag ca 12 000 portioner och våra duktiga medarbetare arbetar b la med planering av måltider, varuinköp samt lagar mat till både barn, ungdomar och omsorgstagare. Inom verksamheten finns totalt 85 kök, både tillagningskök, mottagnings - och serveringskök.

Vi söker nu tre engagerade poolkockar till vårt nystartade resursteam som är under utveckling i framtidens offentliga kök.

ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock inom kostens resursteam kommer du arbeta i olika kök beroende på det behov som finns inom kostverksamheten. Du kommer att vara en del av utvecklingsarbetet i samtliga kök både inom förskola, skola och äldreomsorg. Som poolkock utför du alla i köket förekommande arbetsuppgifter samt även tillhörande administrativa uppgifter. Vi är i behov av självgående kockar som har en stor passion för matlagning och service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom kockyrket och har som lägst treårig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskaper inom specialkost/timbalkost. Eftersom det även ingår administrativa arbetsuppgifter behöver du ha en god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Det är ett krav att du har körkort B samt tillgång till egen bil.

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad eftersom kontakter med både externa och interna kunder kommer att vara en del av ditt jobb. Du strävar efter att ständigt hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till utveckling både för dig själv, dina kollegor och för verksamheten. Som poolkock har du förmågan att ta egna initiativ och trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Erfaren kock - Storkök i Kalmar

Dina arbetsuppgifter Som kökschef på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar. Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger vid Kalmar. Arbetsuppgifter relaterat matlagning: · Ta emot beställningar från kunden · Organisera köket och kockarna · Säkra kvaliteten av maten · Hantera HACCP och egenkontrollen för köket ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som kökschef på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar.


Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger vid Kalmar.


Arbetsuppgifter relaterat matlagning:
· Ta emot beställningar från kunden
· Organisera köket och kockarna
· Säkra kvaliteten av maten
· Hantera HACCP och egenkontrollen för köket och dom övriga mottagningsköken
· Kontrollera så att köket underhålls och alltid är rent
· Se till att produkten i frys- och kylrummen bevaras på rätt sätt
· Lagerhantering


Du har till din hjälp produktions och köksansvarig i Kalmar.


Om dig
Rätt person för denna position har:
· Flera års erfarenhet av kvalificerat mathantering
· Erfarenhet av att driva ett stort kök där det tillverkas mat för flera tusen portioner
· Erfarenhet av att hantera av specialmat som till ex. laktosfri, glutenfri, stomikost, mjölkproteiner, avsaltat
· Du ska vara självgående och kunna samarbeta med dina kollegor
· Köksutbildning inom specialmat
Vi söker dig som kan bidra till gruppen på ett såväl socialt som på ett professionellt plan. Du är en lagspelare vars positivitet, flexibla inställning och goda känsla för service bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du har förmågan att tänka kritiskt och ifrågasätta samtidigt som du är driven och gärna tar egna initiativ till förbättringar. Då rollen är bred sett till arbetsuppgifter är det viktigt att du är noggrann och strukturerad.
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag!

Din ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att mejla
Ansökan sker via [email protected]
Viktigt att ange i ämnet på mejlen att det gäller kökschef i Kalmar
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.
Sista ansökningsdag är 2022-07-28
Trofo Invest & Trading Company AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Trofo Invest & Trading Company AB för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Trofo Invest & Trading Company ABäganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte i Kalmar

Ansök    Aug 1    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. ARBETSUPPGIFTER Som kock i verksamhetsområde Kalmar lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Kalmar lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att vara på anstalten och häktet i Kalmar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
* Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i storkök.
* Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
* Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock, Kalmar

Ansök    Jun 20    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Vill du vara en del av något större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo! Akademikrogen är en Sodexo AB driven restaurang med inriktning på daglig lunch för skolor i närområdet men även leveranser till både skolor och företag. Vi söker 1 medarbetare till ovanstående up... Visa mer
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Akademikrogen är en Sodexo AB driven restaurang med inriktning på daglig lunch för skolor i närområdet men även leveranser till både skolor och företag.

Vi söker 1 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;


• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Packa mat till utskick

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper 
• Storkökserfarenhet är en fördel

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett stort matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare, dagtid, mån-fre

Har du frågor kontakta Christoffer Gerwins, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 4 Juli. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Visa mindre

Kock till anstalter och häkte VO Kalmar

Ansök    Jun 9    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Anstalten Kalmar byggdes 1852 och är därmed en av landets äldsta fängelser som fortfarande används. Placeringen av anstalten var på ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Anstalten Kalmar byggdes 1852 och är därmed en av landets äldsta fängelser som fortfarande används. Placeringen av anstalten var på den tiden ocentral medan den nu ligger mitt i staden. Här jobbar ungefär 65 personer.

Häktet Kalmar ingår i verksamhetsområde Kalmar tillsammans med anstalten Kalmar. Verksamhetsområdet leds av kriminalvårdschefen och direkt underställd denne finns en kriminalvårdsinspektör vid häktet. Vidare finns en organisation med vakthavande befäl. Häktet Kalmar tar huvudsakligen emot klienter från Kalmar län.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock i verksamhetsområde Kalmar lagar du mat till i första hand de intagna på anstalt och häktet men även till personal och besökare. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, inköp, tillagning av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner. Det ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet. Tjänsten kommer att vara på Anstalten och Häktet Kalmar.


KVALIFIKATIONER
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är initiativtagande, självgående, stabil och serviceinriktad.
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och dina processer vidare. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Krav
* Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
* Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
* Erfarenhet av att arbeta i storkök.
* Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
* Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas i ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Laga mat åt barn

Liten förskola med eget kök söker kock med intresse för vegetarisk- och specialkost 20-30 portioner. Du ansvarar för att planera menyn, göra inköp, tillaga mat, diska och sköta egenkontrollen, HACCP. Kökstjänsten är på 65% men det går att utöka tjänsten med barnskötaruppgifter om du har intresse. Visa mer
Liten förskola med eget kök söker kock med intresse för vegetarisk- och specialkost 20-30 portioner. Du ansvarar för att planera menyn, göra inköp, tillaga mat, diska och sköta egenkontrollen, HACCP.
Kökstjänsten är på 65% men det går att utöka tjänsten med barnskötaruppgifter om du har intresse. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte i Kalmar - sommarvikariat

Ansök    Apr 5    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområde Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna so... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Häktet och anstalten i Kalmar bildar tillsammans verksamhetsområde Kalmar och är därmed organisatoriskt samma enhet. Medarbetarna som arbetar i Kalmar tjänstgör tidvis på häktet och anstalten beroende på behovet som verksamheten har. Anstalten i Kalmar har 65 platser i säkerhetsklass 2, den byggdes 1852 och är landets äldsta. Häktet i Kalmar har 35 platser. Häktet och anstalten är belägna i centrala Kalmar några minuters promenad från centralstationen. Verksamhetsområde Kalmar har cirka 100 anställda.

Det pågår för närvarande planering för en ny anstalt och ett nytt häkte i Kalmar. Den nya anstalten kommer ha plats för över 300 intagna och även ha en häkteslösning för mellan 50-80 intagna. Som det ser ut just nu så kommer det stå klart redan 2025 och förväntas öppna 2026-2027.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ingår du i en grupp om fyra kockar. Som kock lagar du i första hand mat åt intagna på anstalten Kalmar och häktet Kalmar men även åt polisens arrest och till personal. Köket finns på anstalten Kalmar. Arbetsuppgifterna är de vanligt förekommande i ett storkök så som planering, inköp, tillagning, förpackning och servering av frukost, lunch och middag.

I arbetsuppgifterna ingår även att förbereda, laga och portionsförpacka maten, sköta disk och städning av kökets lokaler samt egenkontroller i enlighet med aktuell lagstiftning. Tillagning av särskild kost förekommer. Arbetet sker delvis i samverkan med annan personal med andra funktioner.
I tjänsten ingår även att kunna kommunicera och handleda de intagna som du serverar, eller som har sysselsättning i din närhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu två sommarvikarier till vårt kockteam. Som person är du stabil och trygg, du fungerar bra i samarbete med andra människor och har även förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvårdens bedömer relevant (gymnasieexamen krävs)
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterade
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretssmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länken i denna annons eller via www.offentligajobb.se.
Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i
annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock till kostverksamheten

Ansök    Jan 20    Kalmar kommun    Kock, storhushåll
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, inköp, fastighet och administration.

Kostverksamheten består av två områden, kost skola och kost omsorg. Kost skola innefattar fem geografiska områden och kost omsorg ett område. Varje område leds av en enhetschef.
Köken inom kost skola lagar mat till kommunens förskolor och grundskolor och i dagsläget finns det 35 tillagningskök och drygt 40 serveringskök. Köken inom kost omsorg lagar mat framför allt till boendeenheter i omsorgsförvaltningen, matdistributionen till personer i ordinärt boende samt delar av socialförvaltningens dagliga verksamheter. Kost omsorg driver också restauranger för allmänheten. I dagsläget finns det 8 kök inom kost omsorg. Kostverksamheterna erbjuder också interncatering samt har en gemensam vikariepool. Vårt mål är att laga Sveriges bästa mat till våra kunder.

Vi söker nu en kock med placering på Stensbergs kök.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock innebär att sköta kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, egenkontroll, beställning/mottagning av varor, diskning och städning. Inom enheten förekommer även intern catering.

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom restaurang och storhushåll eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är ett krav.
Att ha bra datakunskaper och goda hygienkunskaper ser vi som en förutsättning för arbetet. Det är fördelaktigt om du har körkort B.

Du är genuint intresserad av matlagning och det är en självklarhet för dig att vara en god förebild i köket.
Du har goda kunskaper av att leda medarbetare i kök och du känner dig bekväm med att tillämpa ett coachande förhållningsätt till dina medarbetare.

Förmåga till självständigt arbete liksom bra samarbetsförmåga och ett serviceinriktat sätt är egenskaper vi värderar högt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Laga mat i foodtruck

Ansök    Feb 17    Trösklen AB    Kock, storhushåll
Söker dig som är kock eller har stort matlagningsintresse, stresstålig och lösningsorienterad och serviceminded. B-körkort och bil krävs. Arbetsuppgifter: Förberedelse av mat, försäljning, kassa i en foodtruck. Vi förbereder mat i ett produktionskök, därefter kör ut maten för sista förberedelser och försäljning i en matvagn vid engelska vägen 2 vid bilkompani norra. Meriterande om du har intresse för asiatiskmat då vi serverar asianfusion. Låter det intr... Visa mer
Söker dig som är kock eller har stort matlagningsintresse, stresstålig och lösningsorienterad och serviceminded.
B-körkort och bil krävs.
Arbetsuppgifter:
Förberedelse av mat, försäljning, kassa i en foodtruck.


Vi förbereder mat i ett produktionskök, därefter kör ut maten för sista förberedelser och försäljning i en matvagn vid engelska vägen 2 vid bilkompani norra.
Meriterande om du har intresse för asiatiskmat då vi serverar asianfusion.
Låter det intressant?
Tveka inte att höra av dig. Visa mindre

Humana söker kock till Vasallparken i Kalmar för sommaren 2022

Ansök    Feb 2    Humana AB    Kock, storhushåll
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en kock för sommaren 2022 till Vasallparken i natursköna Funkabo i Kalmar.  Om tjänsten Som kock ansvarar du för att laga den mat som dagligen serveras våra äldre på Vasallparken. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Att arbeta som kock är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt. Vi strävar efter att jobba med lokala livsmedel, ekologiska produkter och ... Visa mer
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker en kock för sommaren 2022 till Vasallparken i natursköna Funkabo i Kalmar. 

Om tjänsten
Som kock ansvarar du för att laga den mat som dagligen serveras våra äldre på Vasallparken. Du har också ansvar för specialkost och att arbeta efter fastslagen egenkontroll. Att arbeta som kock är omväxlande och du har ofta flera saker på gång samtidigt. Vi strävar efter att jobba med lokala livsmedel, ekologiska produkter och så mycket som möjligt svenskt.
Meriterande är utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagtid måndag-fredag, 75%
Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning för grundlön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Sommaren 2022, 4 veckor enligt överenskommelse

Vem är du? 
Att arbeta i ett kök kräver att du har lätt för att ha flera saker på gång samtidigt. Om du har arbetat inom restaurang eller storhushåll tidigare är det meriterande. Du behöver vara kunnig inom livsmedelshygien och alla förekommande specialkoster. Du ska vara serviceinriktad då du möter många olika människor i ditt arbete. Att ge våra gäster ett gott bemötande är viktigt för oss. Varubeställningar görs digitalt. 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Vad händer nu?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Är detta ett arbete för dig - sök redan idag!
Alla ansökningar skickas via jobbportalen. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren kock - Storkök i Kalmar

Dina arbetsuppgifter Som kökschef på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar. Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger vid Kalmar. Arbetsuppgifter relaterat matlagning: · Ta emot beställningar från kunden · Organisera köket och kockarna · Säkra kvaliteten av maten · Hantera HACCP och egenkontrollen för köket ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som kökschef på Trofo Invest & Trading Company AB kommer du att arbeta i ett storkök i Kalmar där det produceras mat som ska levereras till flera anläggningar.


Jobbet är dagtid mellan måndag och fredag. Arbetsplatsen ligger vid Kalmar.


Arbetsuppgifter relaterat matlagning:
· Ta emot beställningar från kunden
· Organisera köket och kockarna
· Säkra kvaliteten av maten
· Hantera HACCP och egenkontrollen för köket och dom övriga mottagningsköken
· Kontrollera så att köket underhålls och alltid är rent
· Se till att produkten i frys- och kylrummen bevaras på rätt sätt
· Lagerhantering


Du har till din hjälp produktions och köksansvarig i Kalmar.


Om dig
Rätt person för denna position har:
· Flera års erfarenhet av kvalificerat mathantering
· Erfarenhet av att driva ett stort kök där det tillverkas mat för flera tusen portioner
· Erfarenhet av att hantera av specialmat som till ex. laktosfri, glutenfri, stomikost, mjölkproteiner, avsaltat
· Du ska vara självgående och kunna samarbeta med dina kollegor
· Köksutbildning inom specialmat
Vi söker dig som kan bidra till gruppen på ett såväl socialt som på ett professionellt plan. Du är en lagspelare vars positivitet, flexibla inställning och goda känsla för service bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen. Du har förmågan att tänka kritiskt och ifrågasätta samtidigt som du är driven och gärna tar egna initiativ till förbättringar. Då rollen är bred sett till arbetsuppgifter är det viktigt att du är noggrann och strukturerad.
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst på ett innovativt och framgångsrikt bolag!

Din ansökan
Har du frågor är du hjärtligt välkommen att mejla
Ansökan sker via [email protected]
Viktigt att ange i ämnet på mejlen att det gäller kökschef i Kalmar
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.
Sista ansökningsdag är 2022-02-28
Trofo Invest & Trading Company AB accepterar inte oombedd hjälp från rekryteringsfirmor för denna tjänst, inga telefonsamtal eller e-post accepteras. Alla ansökningar inskickade från rekryteringsfirmor, som inte har ett godkänt avtal med Trofo Invest & Trading Company AB för tjänsten i fråga, kommer att betraktas som Trofo Invest & Trading Company ABäganderätt och inga avgifter kommer att utbetalas. Visa mindre

Kock på Grilleriet Burgers

Ansök    Okt 14    Burger Dudes AB    Kock, storhushåll
Grilleriet serverar burgare från grunden. Vi är utsedda till ett av Sveriges bästa burgarg-hak. Jobbet innefattar prepp och tillagning av burgare. Visa mer
Grilleriet serverar burgare från grunden. Vi är utsedda till ett av Sveriges bästa burgarg-hak.
Jobbet innefattar prepp och tillagning av burgare. Visa mindre

Kockar till kostverksamheten

Ansök    Nov 8    Kalmar kommun    Kock, storhushåll
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet, inköp och administration.

Kostverksamheten tillhör support och består av kost skola och kost omsorg. Kost skola innefattar fem geografiska områden och kost omsorg två områden. Varje område leds av en enhetschef.
Köken inom kost skola lagar mat till kommunens förskolor och grundskolor och i dagsläget finns det 35 tillagningskök och drygt 40 serveringskök. Köken inom kost omsorg lagar mat framför allt till boendeenheter i omsorgsförvaltningen, matdistributionen till personer i ordinärt boende samt delar av socialförvaltningens dagliga verksamheter. Kost omsorg driver också restauranger för allmänheten. I dagsläget finns det 8 kök inom kost omsorg. Kostverksamheterna erbjuder också interncatering samt har en gemensam vikariepool. Vårt mål är att laga Sveriges bästa mat till våra kunder.

Vi söker nu två kockar med placering på Tallhagsskolan och Kalmarsundsskolan, dessa två skolor är placerade i östra Kalmar och har en produktion på ca 600 till 1000 lunch varje skoldag.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kock innebär att sköta kökets alla förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, grönsaksberedning, bakning, egenkontroll, beställning/mottagning av varor, diskning och städning. Inom enheten förekommer även intern catering.

KVALIFIKATIONER
Utbildning inom restaurang och storhushåll eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är ett krav.
Att ha bra datakunskaper och goda hygienkunskaper ser vi som en förutsättning för arbetet. Det är fördelaktigt om du har körkort B.

Du är genuint intresserad av matlagning och det är en självklarhet för dig att vara en god förebild i köket.
Du har goda kunskaper av att leda medarbetare i kök och du känner dig bekväm med att tillämpa ett coachande förhållningsätt till dina medarbetare. Vidare trivs du i mötet med både vuxna och barn på skolan.

Förmåga till självständigt arbete liksom bra samarbetsförmåga och ett serviceinriktat sätt är egenskaper vi värderar högt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Kock på Grilleriet Burgers.

Ansök    Jul 14    Burger Dudes AB    Kock, storhushåll
Grilleriet serverar burgare från grunden. Vi är utsedda till ett av Sveriges bästa burgarg-hak. Jobbet innefattar prepp och tillagning av burgare. Visa mer
Grilleriet serverar burgare från grunden. Vi är utsedda till ett av Sveriges bästa burgarg-hak.
Jobbet innefattar prepp och tillagning av burgare. Visa mindre

1:e kock

Ansök    Sep 30    REGION KALMAR LÄN    Kock, storhushåll
Vi erbjuder Till kostverksamheten på Länssjukhuset i Kalmar söker vi nu en 1:e kock till våra restauranger. I verksamheten arbetar ca 27 medarbetare i kök och i våra restauranger. Som 1:e kock har du ansvar för daglig drift och har en viktig arbetsledande funktion. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer följs. Du kommer att medverka i arbetet med hälsosamma och hållbara måltider, vilket är en förutsä... Visa mer
Vi erbjuder
Till kostverksamheten på Länssjukhuset i Kalmar söker vi nu en 1:e kock till våra restauranger.

I verksamheten arbetar ca 27 medarbetare i kök och i våra restauranger.
Som 1:e kock har du ansvar för daglig drift och har en viktig arbetsledande funktion. Du kommer att vara med och utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer följs. Du kommer att medverka i arbetet med hälsosamma och hållbara måltider, vilket är en förutsättning då ökade krav på kund, service, effektivitets och hållbarhetsperspektiv finns.
Du är ledningens företrädande och tar ansvar för fattade beslut och arbetar kontinuerligt för att skapa en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete.
Det är i mötet med våra kunder vårt värde skapas och kan fortsätta utvecklas mot verksamhetens uppsatta mål om hög kundnöjdhet och ett ökat antal restauranggäster.
Som 1:e kock för restaurangerna har du dagligen ett nära samarbete med produktionsköket på Länssjukhuset. Du kommer att ingå i Regionens ”1:e kocks grupp” tillsammans med kostssamordnare och andra 1:e kockar i länet där ni tillsammans utvecklar verksamheten för att skapa mervärde för patienter och kunder.

Vi söker
Du har gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativt utbildning/erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat som kock med erfarenhet från arbetsledande funktion med kunskap om aktuell lagstiftning. Du har ett genuint intresse för människor och måltidens betydelse.
Som ledare för daglig verksamhet är du trygg i dig själv, självständig och har lätt för att se saker ur ett helhetsperspektiv.  Du är mål- och resultatorienterad, har driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar och effektiviseringar samt med en väl utvecklad känsla och kompetens i service och bemötande.
Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran av delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Som 1:e kock har du förmåga att skapa engagemang så alla kan motiveras att växa i sina roller. Det är viktigt att du agerar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssättet som ligger till grund för vårt arbete i Region Kalmar län.

Utbildning och/eller erfarenhet av hållbara och hälsosamma måltider samt specialkoster är önskvärt. Viss datorvana och administrativa färdigheter är en förutsättning.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vår arbetsplats 
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Poolkock till kostens resursteam

Ansök    Sep 8    Kalmar kommun    Kock, storhushåll
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, inköp, fastighet och administration.

Inom serviceförvaltningens kostverksamhet lagas varje dag ca 12 000 portioner och våra duktiga medarbetare arbetar b la med planering av måltider, varuinköp samt lagar mat till både barn, ungdomar och omsorgstagare. Inom verksamheten finns totalt 85 kök, både tillagningskök, mottagnings - och serveringskök.

Vi söker nu tre engagerade poolkockar till vårt nystartade resursteam som är under utveckling i framtidens offentliga kök.

ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock inom kostens resursteam kommer du arbeta i olika kök beroende på det behov som finns inom kostverksamheten. Du kommer att vara en del av utvecklingsarbetet i samtliga kök både inom förskola, skola och äldreomsorg. Som poolkock utför du alla i köket förekommande arbetsuppgifter samt även tillhörande administrativa uppgifter. Vi är i behov av självgående kockar som har en stor passion för matlagning och service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom kockyrket och har som lägst treårig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskaper inom specialkost/timbalkost. Eftersom det även ingår administrativa arbetsuppgifter behöver du ha en god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Det är ett krav att du har körkort B samt tillgång till egen bil.

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad eftersom kontakter med både externa och interna kunder kommer att vara en del av ditt jobb. Du strävar efter att ständigt hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till utveckling både för dig själv, dina kollegor och för verksamheten. Som poolkock har du förmågan att ta egna initiativ och trivs att arbeta både självständigt och i grupp.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte i Kalmar

Ansök    Dec 17    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Verksamhetsområde Kalmar består av häktet Kalmar och anstalten Kalmar. Häktet Kalmar tar emot både häktade med och utan restriktioner. Häktet ligger i det f.d polishuset i centrala Kalmar och har 35 platser. Anstal... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi ansvarar för häkten, anstalter, frivård och transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Verksamhetsområde Kalmar består av häktet Kalmar och anstalten Kalmar.
Häktet Kalmar tar emot både häktade med och utan restriktioner. Häktet ligger i det f.d polishuset i centrala Kalmar och har 35 platser.
Anstalten Kalmar är en anstalt med 60 platser i säkerhetsklass 2. Anstalten ligger i centrala Kalmar.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se /jobba-hos-oss/


ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ingår du i en grupp om fyra kockar. Som kock lagar du i första hand mat åt intagna på anstalten Kalmar och häktet Kalmar men även åt polisens arrest och till personal. Köket finns på anstalten Kalmar. Arbetsuppgifterna är de vanligt förekommande i ett storkök så som planering, inköp, tillagning, förpackning och servering av frukost, lunch och middag.

I arbetsuppgifterna ingår även att förbereda, laga och portionsförpacka maten, sköta disk och städning av kökets lokaler samt egenkontroller i enlighet med aktuell lagstiftning. Tillagning av särskild kost förekommer. Arbetet sker delvis i samverkan med annan personal med andra funktioner.


KVALIFIKATIONER
Vi söker nu en medarbetare till vårt kockteam. Som person är du stabil och trygg, du fungerar bra i samarbete med andra människor och har även förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvårdens bedömer relevant (gymnasieexamen krävs)
• Förmåga att uttrycka sig dig väl i tal och skrift på svenska

Meriterade
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper

För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretssmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan lämnas endast via länken i denna annons eller via www.offentligajobb.se.
Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller via e-post.
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i
annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 8    REGION KALMAR LÄN    Kock, storhushåll
Vi erbjuder I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Du förväntas vara handledare för blivande kollegor... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov.

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och jobbar mot att servera Sveriges bästa sjukhusmat till våra gäster, varje måltid - varje dag.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Du förväntas vara handledare för blivande kollegor och medarbetare.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer genom att lyssna, kommunicera och hitta lösningar på problem på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel, engagerad och tar ansvar för ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

För tjänsten krävs:

- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete


Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock, Kalmar

Ansök    Jan 21    Sodexo AB    Kock, storhushåll
Akademikrogen, Kalmar, Sodexo AB Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av: • Förberedelser • Disk • Matlagning (kall-och varmkök) • Egen kontroll Kvalifikationer/krav: • Utbildad kock med minst tre års yrkesvana • Datakunskaper (officepaketet) Personliga egenskaper: • Vi söker dig med ett brinnande matintres... Visa mer
Akademikrogen, Kalmar, Sodexo AB

Vi söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:


• Förberedelser
• Disk
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll

Kvalifikationer/krav:


• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:


• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare/provanställning, Mån-Fre dagtid

Har du frågor kontakta [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 31/1
Ansökan kan endast göras via vår hemsida

 


 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag. Visa mindre

Kock Sommarjobb

Ansök    Dec 9    REGION KALMAR LÄN    Kock, storhushåll
Vi erbjuder I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Vi söker För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs ... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov.

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

Krävs för tjänsten:
- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

1:e kock kost omsorg

Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt... Visa mer
Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 475 personer inom verksamheterna produktion, support, fastighet samt administration.

Kostverksamheten är indelad i kost skola och kost omsorg. Varje område leds av en enhetschef. Kost omsorg är indelad i kost omsorg norra och kost omsorg södra och innefattar totalt 10 kök. Enheten ansvarar för kosthållningen till samtliga boendeenheter i omsorgsförvaltningen, södermöre kommundel, delar av socialförvaltningens dagliga verksamhet samt matdistributionen till personer i ordinärt boende. I vissa kök sker också samarbete med kost skola.

Vi söker nu en vikarierande 1:e kock till Oxhagshemmets vård och omsorgsboende i Kalmar.

ARBETSUPPGIFTER
Köket på Oxhagshemmet lagar mat till boenden i Kalmar kommun, till egna restaurangen, samt till personer som är beviljade matdistribution. Arbetsgruppen består av 19 personer.

Som 1:e kock är du direkt underställd enhetschefen. Du ansvarar för den dagliga produktionen och leder och fördelar arbetet i köket på Oxhagshemmet men stöttar till viss del produktionen på övriga kök i enheten samt samarbetar med södra delen.

Tillsammans med arbetsgruppen lagar du den dagliga maten samt utför vanligt förekommande uppgifter såsom städ och disk. Du ansvarar också för inköp, beställningar, kökets hygien och egenkontrollprogram, leverans- och fakturakontroller samt andra administrativa uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gått hotell- och restaurangprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Du ska ha några års arbetslivserfarenhet inom yrket och det är meriterande om du även haft arbetsledande befattning.

Du behöver ha god datorvana, då du bland annat kommer att arbeta i vårt kostdatasystem samt interna system. Du har lätt för att uttrycka dig i det svenska språket i såväl tal som i skrift.

Som 1:e kock är det viktigt att du är strukturerad, serviceinriktad och ansvarsfull. Självklart har du ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt.

Eftersom du kommer vara del av en arbetsgrupp bör du ha lätt för att samarbeta med både kollegor, enhetschef och övriga aktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Just blivit arbetslös? Vill du utbilda dig inom Restaurangbranschen?

Kockutbildning Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom restaurang och storhushåll! Har du tidigare jobbat inom restaurang men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbranschen. Du kan även utbilda dig utan tidigare yrkeserfarenhet. Arbetsmarkna... Visa mer
Kockutbildning

Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom restaurang och storhushåll!

Har du tidigare jobbat inom restaurang men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbranschen. Du kan även utbilda dig utan tidigare yrkeserfarenhet.

Arbetsmarknadsutbildningen inom restaurang och storhushåll ger dig den kompetens som krävs för att få anställning inom branschområdet. Under utbildningen får du tillgång till ett nätverk av arbetsgivare och arbetsplatskontakter samt kontakt med företag med rekryteringsbehov.

Vill du veta mer om utbildningen finns det information på: http://astar.se/utbildning/kockkallkok/

Utbildningen bedrivs av Astar på uppdrag av Arbetsförmedlingen. För att vara behörig till utbildningen krävs att du är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen.

När du är klar med utbildningen är målet att du ska ha fått en anställning inom restaurangbranschen eller storkök.

Du kan skicka ansökan så kommer Arbetsförmedlingen att kontakta dig:

https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/33775-arbetsformedlingen-kalmar-just-blivit-arbetslos-vill-du-utbilda-dig-inom-restaurangbranschen Visa mindre

Sommarjobb 2020 - Kockar/Köksbiträden

Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt... Visa mer
Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 600 personer inom verksamheterna produktion, IT, support, bygg samt upphandling och administration.

ARBETSUPPGIFTER
Vi inom kost omsorg lagar i huvudsak mat till äldre som bor i kommunens vård- och omsorgsboende eller personer som har beslut om matdistribution, men också mat till delar av kommunens dagliga verksamheter samt för servering i verksamhetens restauranger. Några av köken lagar även mat till skolan och förskolan på orten.

Kost omsorg lagar cirka 1700 portioner lunch varje dag. Därtill kommer lagad middag samt förser kommunens vård och omsorgsboende med livsmedel till dygnets övriga måltider så som exempelvis frukost och mellanmål.

Tjänsterna finns i allt från större arbetsgrupper till mindre kök där du arbetar ensam.

Arbetet innebär arbetsuppgifter i kök såsom matlagning av normal- och specialkost, sallads- och grönsaksberedning, hygien- och egenkontroll, kassaarbete, portionering och servering samt diskning och rengöring.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha gymnasieutbildning i storkök eller likvärdig utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta och förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha erfarenhet av arbete i kök. Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna uttrycka dig i både tal och skrift.

Meriterande är om du har kännedom om specialkost, har datavana, körkort och tillgång till bil.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Kock till anstalten Kalmar, sommarvikariat

Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Läs mer om anstalten Kalmars verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kalmar/#om Anstalten Kalmar är en anstalt med 57 platser i säkerhetsklass 2. Den ligger ... Visa mer
Kriminalvården är en del av rättsväsendet, vi har ansvar för fängelser, frivård och häkten samt transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer om anstalten Kalmars verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/kalmar/#om

Anstalten Kalmar är en anstalt med 57 platser i säkerhetsklass 2. Den ligger i centrala Kalmar, på smidigt promenadavstånd från tågstationen.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock lagar du mat till i första hand de intagna vid anstalten och häktet i Kalmar samt polisarresten men även i viss mån till personal. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök förekommande som planering, tillagning av frukost, lunch och middag samt servering i matsal. I arbetsuppgifterna ingår även städning av kökets lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning. Tillagning av dietkost och annan särskild kost förekommer. Arbetet sker i samverkan med personal i andra funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter.

För oss är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen samt tron på människans vilja och förmåga att utvecklas. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Meriterande
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller.
• Relevanta språkkunskaper


ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Sommarjobb Kock

Ansök    Dec 12    Regionservice    Kock, storhushåll
Vi erbjuder I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring. Vi söker För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs ... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som kock på sjukhuset ansvarar du och övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov.

Du, tillsammans med arbetskamraterna, bereder, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag.
Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi söker
För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs att du har ett genuint intresse för människor och mat. Du har hjärtat på rätt ställe och är bra på att skapa och vårda relationer. Du har också god samarbetsförmåga, är flexibel och noggrann samt har förmågan att organisera ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och arbete med specialkoster.

Krävs för tjänsten:
- Treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Dokumenterad erfarenhet av arbete som kock
- God datorvana
- Erfarenhet av egenkontrollsarbete

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj.

Vår arbetsplats
Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vi Söker Kassapersonal

Vi söker Kassapersonal till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna t... Visa mer
Vi söker Kassapersonal till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna tåla stress och samtidigt kunna ta emot gästerna på bästa sätt.Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska då du har mycket kontakt med våra gäster.Tycker du att detta passar dig och låter intressant är du Välkommen med din Ansökan. Visa mindre

Vi Söker Köksbiträde

Vi söker Köksbiträde till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna tål... Visa mer
Vi söker Köksbiträde till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna tåla stress och samtidigt kunna ta emot gästerna på bästa sätt.Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska då du har mycket kontakt med våra gäster.Tycker du att detta passar dig och låter intressant är du Välkommen med din Ansökan. Visa mindre

Vi Söker Kock

Vi söker Kock till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna tåla stres... Visa mer
Vi söker Kock till vår nyöppnade restaurang Baked & Grilled på Shoppingcentrum Giraffen i Kalmar.Vi erbjuder svensk husmanskost från grunden men även pasta och pizza.Varje dag erbjuds det minst 6-7 olika rätter på vår buffé tillsammans med en stor salladsbuffé.På helgerna erbjuder vi även grillrätter.Service och bra kundbemötande är något som vi alla brinner för och det allra viktigaste är att du själv är service inriktat och flexibel, kunna tåla stress och samtidigt kunna ta emot gästerna på bästa sätt.Det är viktigt att du kan kommunicera bra på svenska då du har mycket kontakt med våra gäster.Tycker du att detta passar dig och låter intressant är du Välkommen med din Ansökan. Visa mindre

Sommarjobb 2019 - Kockar / Ekonomibiträden

Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer och en region som har framtiden för sig. Vi är landets yngsta universitetsstad och har fyra år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa sommarstad. Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen d... Visa mer
Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer och en region som har framtiden för sig. Vi är landets yngsta universitetsstad och har fyra år i rad blivit utsedd till Sveriges bästa sommarstad.

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

Om du vill träffa oss så finns vi på:
• Arbetsförmedlingens jobbmässa på Guldfågeln arena den 7 mars.
• Gå till kalmar.se/sommarjobb där vi löpande uppdaterar på vilka mässor och evenemang vi deltar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi inom kost omsorg lagar i huvudsak mat till äldre som bor i kommunens vård- och omsorgsboende eller personer som har beslut om matdistribution, men också mat till delar av kommunens dagliga verksamheter samt för servering i verksamhetens restauranger. Några av köken lagar även mat till skolan och förskolan på orten.

Kost omsorg lagar cirka 1700 portioner lunch varje dag. Därtill kommer lagad middag samt förser kommunens vård och omsorgsboende med livsmedel till dygnets övriga måltider så som exempelvis frukost och mellanmål.

Tjänsterna finns i allt från större arbetsgrupper till mindre kök där du arbetar ensam.

Arbetet innebär arbetsuppgifter i kök såsom matlagning av normal- och specialkost, sallads- och grönsaksberedning, hygien- och egenkontroll, kassaarbete, portionering och servering samt diskning och rengöring.


KVALIFIKATIONER
Du bör ha gymnasieutbildning i storkök eller likvärdig utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta och förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha erfarenhet av arbete i kök. Du ska ha god förståelse i det svenska språket och kunna uttrycka dig i både tal och skrift.

Meriterande är om du har kännedom om specialkost, har datavana, körkort och tillgång till bil. Visa mindre

Laga mat åt barn

Liten förskola med eget kök söker kock med intresse för vegetarisk- och specialkost 20-30 portioner. Du ansvarar för att planera menyn, göra inköp, tillaga mat, diska och sköta egenkontrollen, HACCP.Kökstjänsten är på 60% men det går att utöka tjänsten med barnskötaruppgifter om du har intresse. Visa mer
Liten förskola med eget kök söker kock med intresse för vegetarisk- och specialkost 20-30 portioner. Du ansvarar för att planera menyn, göra inköp, tillaga mat, diska och sköta egenkontrollen, HACCP.Kökstjänsten är på 60% men det går att utöka tjänsten med barnskötaruppgifter om du har intresse. Visa mindre