Lediga jobb som Lagerarbetare i Kalmar

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobba som lagermedarbetare!

Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocesse... Visa mer
Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort! 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning en lagermedarbetare för vikariat under sommarperioden maj-september, Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Triumf Glass kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara över lagret. Dina uppgifter kan variera men du kommer i huvudsak ta emot, packa upp samt sortera inkommande varor. Arbetet innebär därför en hel del truckkörning för att frakta varor. Vidare arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor men vissa arbetsuppgifter utför du självständigt. Arbetet innebär därmed mycket frihet under ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara: 
• Leveransmottagning 
• Orderhantering 
• Leverans av glassboxar till kund 

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, måndag-fredag. Arbetstiderna kan variera men du kommer i huvudsak arbeta eftermiddagar.

Vi söker dig som

• Har B-körkort
• Truckkort A och/eller B 
• Flytande svenska i tal och skrift 

 

För denna tjänst tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som lagermedarbetare. Som person ser vi att du är initiativtagande och uppskattar att arbeta i samarbete med andra. Du trivs med att arbeta effektivt samtidigt som du är noggrann och målinriktad.

 

START: maj-september
OMFATTNING: Heltid, sommarvikariat 
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll Visa mindre

Lagerarbetare till vår kund i Kalmar

Nytt
Om företaget Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Hos oss är det viktigt att vår p... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda.
Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!


Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en lagerarbetare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda.
Som lagerarbetare hos vår Kalmarbaserade kund blir du en viktig del i det dagliga arbetet i produktionen för att se till att rätt material finns på rätt plats och i rätt tid för produktionen och monteringen av vår kunds produkter.

I din roll som lagermedarbetare blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera inkommande och utgående gods, plocka ihop kundordrar samt ansvara för att arbetet med lossning och lastning sker på ett effektivt och säkert sätt.
Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens.
Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.

Du blir anställd av oss på Premier med möjligheter till övertag av kund efter 6 månader.


Din profil
Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lager & logistik tidigare.
God kommunikationsförmåga i både tal och skrift krävs för att upprätthålla kontakten mellan avdelningar, vid leveranser och fraktbokningar.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person med en prestigelös och serviceinriktad inställning.
Truckkort samt B-körkort är ett krav i denna tjänst. Därtill har du god datorvana.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 30 juni 2023.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.
För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.
Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Söker du sommarjobb inom lager och industri? Se hit!

Ansök    Maj 31    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Uniflex söker flera som är intresserade av att sommarjobba på heltid, perioden sträcker sig främst mellan juni och augusti. Om tjänsten: Du kommer bli anställd av Uniflex och vara uthyrd till kundföretag som vi samarbetar med. Tjänsten är på heltid med inriktning främst inom lager och industri. Krav för tjänsten: * Behärska det svenska språket i både tal och skrift. * Vara noggrann och skötsam * B-körkort Meriterande om du även har truckkor... Visa mer
Om tjänsten
Uniflex söker flera som är intresserade av att sommarjobba på heltid, perioden sträcker sig främst mellan juni och augusti.

Om tjänsten:


Du kommer bli anställd av Uniflex och vara uthyrd till kundföretag som vi samarbetar med. Tjänsten är på heltid med inriktning främst inom lager och industri.

Krav för tjänsten:
* Behärska det svenska språket i både tal och skrift.
* Vara noggrann och skötsam
* B-körkort
Meriterande om du även har truckkort med behörighetskrav A+B.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifter som kan förekomma:
* Lager, såsom plocka och packa
* Truckkörning
* Produktion
* Maskinoperatör
* Trädgårdsskötsel
* Administration
* Kundtjänst

Tjänsten är med omgående start eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande, därför kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför in din ansökan redan idag!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Sommarjobb som Chaufför/lagerarbetare

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför/Lagerar... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.

Chaufför/Lagerarbetare Kalmar
Vill du sommarjobba hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Kalmar. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret och packa upp ankommande gods.
Kvalifikationer
Som person är du noggrann och ställer själv höga krav på ditt arbete vad gäller kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Du gillar ordning och reda och arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Utöver detta ser vi att du är en person med social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor och även de kunder du träffar vid leverans. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang så bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att jobba självständigt. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet från bil-/glasbranschen och har vana av att köra längre sträckor med bil / erfarenhet från distribution.
Du har en god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämställdhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Tjänstens omfattning är 60% , fördelat på måndag, onsdag och torsdag under perioden vecka 24-33.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan mailas till; [email protected], senast den 15 maj. Visa mindre

Extrajobb - Kalmar - Sparar du till något särskilt?!

Ansök    Maj 12    Consultify AB    Lagerarbetare
För den flexibla och muntra personen som vill ha en fot in! Arbetsbeskrivning Nu söker vi personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt! Annonsen vänder sig till dig som är student eller som söker extra jobb som komplement till annat jobb. Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar om kunder inom lager, ... Visa mer
För den flexibla och muntra personen som vill ha en fot in!
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt!

Annonsen vänder sig till dig som är student eller som söker extra jobb som komplement till annat jobb.

Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar om kunder inom lager, sanering, bärhjälp.

Lager - pack och plock
Det kan även röra sig om lagerjobb där företagen går in i en säsongstopp eller vid sjukdomsfall.

Sanering - Rengöring eller återställande av lösöre och lokaler i grövre format
Vi kan också behöva hjälp vid rivning och sanering av olika objekt, i dessa fall är det oftast goda chanser till förlängning, så länge du visar att du kan och vill jobba!

Bärhjälp - in och ut upp och ner med saker som bygger en konsert eller teater produktion
Bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener, koreografi, instrument, ljud och ljus som har använts vid konserter och teatrar med mera.
Det mesta är i väskor med hjul, så det krävs inte att du är någon kroppsbyggare. Viss god fysik är dock att föredra eftersom allt inte går ned i dessa väskor, som längre ljusramper.

I många av fallen och beställningarna gäller ofta snabba puckar och vi ser gärna till exempel att studenter eller folk som önskar dryga ut månadskassan, men alla är välkomna att söka!

Personliga egenskaper
- Flexibel
- Positiv inställning
- Social kompetens
- Lättillgänglig på samtal eller SMS
- God fysik

Kvalifikationer
Du ska komma i tid till arbetsplatsen med ett glatt humör och härlig energi!
Du ska även vara minst 18 år
Du innehar ett körkort för manuell eller automat växellåda

Varaktighet och tillträde
Vid varje erbjudet tillfälle, löneförfarande kan skifta mellan bransch och företag.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss
Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar och finns även i Växjö och Karlskrona.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Sommarjobba som lagermedarbetare!

Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocesse... Visa mer
Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort! 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning en lagermedarbetare för vikariat under sommarperioden maj-september, Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Triumf Glass kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara över lagret. Dina uppgifter kan variera men du kommer i huvudsak ta emot, packa upp samt sortera inkommande varor. Arbetet innebär därför en hel del truckkörning för att frakta varor. Vidare arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor men vissa arbetsuppgifter utför du självständigt. Arbetet innebär därmed mycket frihet under ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara: 
• Leveransmottagning 
• Orderhantering 
• Leverans av glassboxar till kund 

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, måndag-fredag. Arbetstiderna kan variera men du kommer i huvudsak arbeta eftermiddagar.

Vi söker dig som

• Har B-körkort
• Truckkort A och/eller B 
• Flytande svenska i tal och skrift 

 

För denna tjänst tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som lagermedarbetare. Som person ser vi att du är initiativtagande och uppskattar att arbeta i samarbete med andra. Du trivs med att arbeta effektivt samtidigt som du är noggrann och målinriktad.

 

START: maj-september
OMFATTNING: Heltid, sommarvikariat 
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll Visa mindre

Lagermedarbetare till Triumf Glass!

Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocesse... Visa mer
Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort! 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning en lagermedarbetare för vikariat under sommarperioden maj-september, Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Triumf Glass kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara över lagret. Dina uppgifter kan variera men du kommer i huvudsak ta emot, packa upp samt sortera inkommande varor. Arbetet innebär därför en hel del truckkörning för att frakta varor. Vidare arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor men vissa arbetsuppgifter utför du självständigt. Arbetet innebär därmed mycket frihet under ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara: 
• Leveransmottagning 
• Orderhantering 
• Leverans av glassboxar till kund 

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, måndag-fredag. Arbetstiderna kan variera men du kommer i huvudsak arbeta eftermiddagar.

Vi söker dig som

• Har B-körkort
• Truckkort A och/eller B 
• Flytande svenska i tal och skrift 

 

För denna tjänst tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som lagermedarbetare. Som person ser vi att du är initiativtagande och uppskattar att arbeta i samarbete med andra. Du trivs med att arbeta effektivt samtidigt som du är noggrann och målinriktad.

 

START: maj-september
OMFATTNING: Heltid, sommarvikariat 
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll Visa mindre

Lagerstjärnor 2023

Ansök    Maj 8    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag. Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och va... Visa mer
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag.

Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och vara med när vi skapar nya rekord på vårt lager under sommar och höst 2023.

Om jobbet;

Vårt lager består av sex olika avdelningar; Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi med hela kedjan, från att ta emot produkter från våra leverantörer, lagerföra, plocka produkter enligt kundorder, packa och säkerställa att paketet skickas inom utlovad tid. Dina dagliga arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning, men gemensamt för alla är att arbetet är väldigt fysiskt och präglas av ett högt tempo, med hög kvalitetsmedvetenhet och nära samarbete med dina kollegor.

Under 2022 driftsatte vi även vår nya automationsrobot, vilket ökar vår möjlighet att hjälpa ännu fler kunder med deras ordrar! I samband med detta har vi skapat en hel del nya processer och rutiner för våra arbetssätt, och vi har mer spännande projekt på gång under året som kommer; det vill säga en ritkigt rolig möjlighet för dig som trivs i en föränderlig och tempostark miljö!

Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.

Om dig;

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.

Vidare ser vi att du;

- Är lyhörd och engagerad
- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
- Har lätt för att lära sig nya saker
- Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
- Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
- Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
- Passar tider och är pålitlig


Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Välkommen hem!

Tjänsten är en säsongsanställning med start i juni samt början av juli, och fortsätter över vår högsäsong på hösten fram till december.

Vi jobbar dagtid på veckodagar, arbetstiderna kan komma att ändras under hösten eller under perioder då verksamheten kräver det.

Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.

För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknikintresserad teamplayer till Hatstores produktion

Ansök    Apr 26    Hatstore World AB    Lagerarbetare
Hatstore grundades 2011 och har sedan dess gjort en resa i snabb takt. Vi är ett modernt och nytänkande företag. Som anställd på Hatstore har du möjlighet att vara en viktig del av företagets fortsatta expansion. Företaget har byggts upp av nytänkande idéer och kreativt tänkande, och därför lyssnar vi alltid på nya idéer. Hatstore ska vara mer än ett företag som säljer kepsar. Företaget jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor och värnar om jämställdhet ... Visa mer
Hatstore grundades 2011 och har sedan dess gjort en resa i snabb takt. Vi är ett modernt och nytänkande företag. Som anställd på Hatstore har du möjlighet att vara en viktig del av företagets fortsatta expansion. Företaget har byggts upp av nytänkande idéer och kreativt tänkande, och därför lyssnar vi alltid på nya idéer. Hatstore ska vara mer än ett företag som säljer kepsar. Företaget jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor och värnar om jämställdhet och mångfald. På så vis kan vi göra världen till en lite bättre plats att leva på. Idag är vi fler än 80 medarbetare och växer ständigt. Vi har tidigare utsetts till årets företagare i Kalmar län och tack vare en bra och kontinuerlig tillväxt utsågs vi till länsvinnare av DI Gasell 2018 och 2019, och har fortsatt att vara gasellföretag sedan dess.
Idag är Hatstore norra Europas största e-handlare inom kepsar och huvudbonader. Med försäljning till 55 marknader och över 20 000 olika modeller på lager, har vi ett utbud för alla som söker kepsar, mössor och hattar. Hos oss kan man även designa sin egen keps, som sedan broderas och packas i vårt lager i Kalmar.
Inom företaget har vi korta beslutsvägar och vi är alltid öppna för kreativa lösningar och nya idéer. Vi ska alltid ligga i framkant och vara innovativa. Detta medför att produkterna som vi säljer skiljer sig stort från konkurrenterna.
Nu söker vi en ny medlem i Hatstore-familjen som vill jobba med olika delar i vår produktion!


Arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att till stor del jobba i brodyrproduktion, där vi broderar mössor och kepsar med brodyrmaskiner. Hatstore har idag närmare 50 brodyrmaskiner som dagligen gör tusentals brodyrer. Vi har högt ställda krav på kvalitet och därför är det extra viktigt att maskinerna alltid fungerar bra. Av den anledningen söker vi nu en person som vill bli expert på brodyrmaskiner för att kunna höja kvalitén ytterligare på våra färdiga produkter.
Rollen innebär bland annat att stötta med att sköta service och underhåll på maskinerna i vår produktion. Den innefattar också vissa administrativa delar kring lagerhållning och inköp av material.
När det inte finns behov av maskinunderhåll så kommer du jobba som operatör vid maskinerna och brodera kepsar och mössor.
På Hatstore har du möjlighet att utvecklas på många plan och du kommer att bli väl omhändertagen och få insikt i hur vi jobbar inom många områden.


Vem är du?
Du är en teknikintresserad person med stor nyfikenhet kring hur maskiner fungerar. Du är van vid att montera och reparera utrustning men du behöver inte ha tidigare arbetslivserfarenhet kring detta.
Du behöver vara intresserad av teknik både fysiskt och digitalt och vara en mycket van datoranvändare.
Det är också viktigt att du är bekväm med att kontakta leverantörer via mail och telefon, både på svenska och engelska, för att bli guidad eller för ta reda på information.
På Hatstore samarbetar vi alltid med varandra och det är därför viktigt att du har bra samarbetsförmåga och passar bra in i vår grupp.


Ansökning sker endast via mail. Skicka ansökning med CV och personligt brev till e-posten: [email protected]. Märk mailet med ”Teknikintresserad”. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi tar in till intervju löpande. Visa mindre

Spontanansökan för dig som vill arbeta som lagerarbetare

Vi är på jakt efter erfarna lagermedarbetare Vi på StudentConsulting befinner oss i en expansiv fas och vi söker löpande erfarna lagermedarbetare/truckförare till våra kunder. Genom att skicka in en spontanansökan möjliggör du för oss att matcha din profil med rätt uppdrag. Du får möjligheten att bli anställd som konsult hos oss, men har även chans att framöver bli anställd direkt till kund. Skiftarbete kan förekomma och vi ser gärna att du är bekväm med ... Visa mer
Vi är på jakt efter erfarna lagermedarbetare

Vi på StudentConsulting befinner oss i en expansiv fas och vi söker löpande erfarna lagermedarbetare/truckförare till våra kunder. Genom att skicka in en spontanansökan möjliggör du för oss att matcha din profil med rätt uppdrag. Du får möjligheten att bli anställd som konsult hos oss, men har även chans att framöver bli anställd direkt till kund. Skiftarbete kan förekomma och vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta obekväma arbetstider.

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven och lättinlärd, men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.

- Du trivs med fysiska arbeten då tunga lyft kan förekomma.
- B-körkort och tillgång till bil är meriterande, men förbindelse till kollektivtrafik finns på samtliga uppdrag

- Truckkort är meriterande

- Tidigare erfarenhet av lager och logistik

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang

Vi kommer att göra en bakgrundskontroll samt efterfråga referenser som en del av processen. Detta för att identifiera de mest lämpliga kandidaterna för uppdragen, vilket vi hoppas inkluderar dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Tjänst inom lager och produktion på Hatstore

Ansök    Apr 25    Hatstore World AB    Lagerarbetare
Hatstore grundades 2011 och har sedan dess gjort en resa i snabb takt. Vi är ett modernt och nytänkande företag. Som anställd på Hatstore har du möjlighet att vara en viktig del av företagets fortsatta expansion. Företaget har byggts upp av nytänkande idéer och kreativt tänkande, och därför lyssnar vi alltid på nya idéer. Hatstore ska vara mer än ett företag som säljer kepsar. Företaget jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor och värnar om jämställdhet ... Visa mer
Hatstore grundades 2011 och har sedan dess gjort en resa i snabb takt. Vi är ett modernt och nytänkande företag. Som anställd på Hatstore har du möjlighet att vara en viktig del av företagets fortsatta expansion. Företaget har byggts upp av nytänkande idéer och kreativt tänkande, och därför lyssnar vi alltid på nya idéer. Hatstore ska vara mer än ett företag som säljer kepsar. Företaget jobbar därför aktivt med hållbarhetsfrågor och värnar om jämställdhet och mångfald. På så vis kan vi göra världen till en lite bättre plats att leva på. Idag är vi fler än 80 medarbetare och växer ständigt. Vi har tidigare utsetts till årets företagare i Kalmar län och tack vare en bra och kontinuerlig tillväxt utsågs vi till länsvinnare av DI Gasell 2018 och 2019, och har fortsatt att vara gasellföretag sedan dess.
Idag är Hatstore norra Europas största e-handlare inom kepsar och huvudbonader. Med försäljning till 55 marknader och över 20 000 olika modeller på lager, har vi ett utbud för alla som söker kepsar, mössor och hattar. Hos oss kan man även designa sin egen keps, som sedan broderas och packas i vårt lager i Kalmar.
Inom företaget har vi korta beslutsvägar och vi är alltid öppna för kreativa lösningar och nya idéer. Vi ska alltid ligga i framkant och vara innovativa. Detta medför att produkterna som vi säljer skiljer sig stort från konkurrenterna.
Nu söker vi en ny medlem i Hatstore-familjen som vill jobba inom lager och produktion.


Arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att till stor del jobba i Hatstores produktion, där vi broderar och förädlar kepsar och mössor på olika sätt, främst med brodyrmaskiner. Hatstore har idag närmare 50 brodyrmaskiner som dagligen gör tusentals brodyrer. Vi har högt ställda krav på kvalitet och därför är det extra viktigt att vara mycket noggrann.
Du kommer att bli upplärd kring allt om brodyrmaskiner och andra maskiner och rutiner som vi har i produktionen.
Förutom arbete i produktionen kan även annat lagerarbete förekomma då lager och produktion är nära sammankopplat på företaget.
På Hatstore har du möjlighet att utvecklas på många plan och du kommer att bli väl omhändertagen och få insikt i hur vi jobbar inom många områden.


Vem är du?
Du är en engagerad och nyfiken person med mycket energi. Det är viktigt att våga fråga för att lära sig och bli bättre tillsammans.
Du ser din arbetsinsats som något mer än bara ett jobb, att vi tillsammans skapar unika upplevelser för våra kunder och bygger ett framgångsrikt företag som ska vara en förebild för andra både lokalt och nationellt.
På Hatstore samarbetar vi alltid med varandra och det är därför viktigt att du har bra samarbetsförmåga och passar bra in i vår grupp.


Ansökning sker endast via mail. Skicka ansökning med CV och personligt brev till e-posten: [email protected]. Märk mailet med ”Lager och produktion”. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då vi tar in till intervju löpande. Visa mindre

Svensk Direktreklam Kalmar - Sorteringspersonal

Ansök    Apr 25    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Hej! Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Kalmar. Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar. Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion. Jobbet är deltid vid behov onsdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående. Det är viktigt att du är plikttrog... Visa mer
Hej!
Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Kalmar.
Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar.
Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion.
Jobbet är deltid vid behov onsdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående.
Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ditt arbete.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på [email protected]
Vi ser fram emot att höra ifrån dig,
MVH Svensk Direktreklam i Kalmar. Visa mindre

Lagermedarbetare till Triumf Glass!

Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocesse... Visa mer
Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort! 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning en lagermedarbetare för vikariat under sommarperioden maj-september, Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Triumf Glass kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara över lagret. Dina uppgifter kan variera men du kommer i huvudsak ta emot, packa upp samt sortera inkommande varor. Arbetet innebär därför en hel del truckkörning för att frakta varor. Vidare arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor men vissa arbetsuppgifter utför du självständigt. Arbetet innebär därmed mycket frihet under ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara: 
• Leveransmottagning 
• Orderhantering 
• Leverans av glassboxar till kund 

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, måndag-fredag. Arbetstiderna kan variera men du kommer i huvudsak arbeta eftermiddagar.

Vi söker dig som

• Har B-körkort
• Truckkort A och/eller B 
• Flytande svenska i tal och skrift 

 

För denna tjänst tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som lagermedarbetare. Som person ser vi att du är initiativtagande och uppskattar att arbeta i samarbete med andra. Du trivs med att arbeta effektivt samtidigt som du är noggrann och målinriktad.

 

START: maj-september
OMFATTNING: Heltid, sommarvikariat 
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll Visa mindre

Sommarjobb som Chaufför/lagerarbetare

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför/Lagerar... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.

Chaufför/Lagerarbetare Kalmar
Vill du sommarjobba hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Kalmar. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret och packa upp ankommande gods.
Kvalifikationer
Som person är du noggrann och ställer själv höga krav på ditt arbete vad gäller kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Du gillar ordning och reda och arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Utöver detta ser vi att du är en person med social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor och även de kunder du träffar vid leverans. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang så bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att jobba självständigt. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet från bil-/glasbranschen.
Du har en god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämställdhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Tjänstens omfattning är 60% , fördelat på måndag, onsdag och torsdag under perioden vecka 24-33.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan mailas till; [email protected], senast den 23 april. Visa mindre

Lagerarbetare 25%

Ansök    Apr 13    Horseonline AB    Lagerarbetare
Horseonline AB växer och nu behöver vi förstärka företaget med en strukturerad och ordningsam medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av hästar och ridsport är meriterande. Tjänsten är på 25% och framförallt schemalagt måndag till onsdag. Chans... Visa mer
Horseonline AB växer och nu behöver vi förstärka företaget med en strukturerad och ordningsam medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av hästar och ridsport är meriterande. Tjänsten är på 25% och framförallt schemalagt måndag till onsdag. Chans till fler timmar under högsäsong och andra intensiva perioder. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträdesdag snarast. Visa mindre

Lagerstjärnor 2023

Ansök    Apr 4    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag. Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och va... Visa mer
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag.

Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och vara med när vi skapar nya rekord på vårt lager under sommar och höst 2023.

Om jobbet;

Vårt lager består av sex olika avdelningar; Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi med hela kedjan, från att ta emot produkter från våra leverantörer, lagerföra, plocka produkter enligt kundorder, packa och säkerställa att paketet skickas inom utlovad tid. Dina dagliga arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning, men gemensamt för alla är att arbetet är väldigt fysiskt och präglas av ett högt tempo, med hög kvalitetsmedvetenhet och nära samarbete med dina kollegor.

Under 2022 driftsatte vi även vår nya automationsrobot, vilket ökar vår möjlighet att hjälpa ännu fler kunder med deras ordrar! I samband med detta har vi skapat en hel del nya processer och rutiner för våra arbetssätt, och vi har mer spännande projekt på gång under året som kommer; det vill säga en ritkigt rolig möjlighet för dig som trivs i en föränderlig och tempostark miljö!

Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.

Om dig;

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.

Vidare ser vi att du;

- Är lyhörd och engagerad
- Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
- Har lätt för att lära sig nya saker
- Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
- Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
- Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
- Passar tider och är pålitlig


Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Välkommen hem!

Tjänsten är en säsongsanställning med start i juni samt början av juli, och fortsätter över vår högsäsong på hösten fram till december.

Vi jobbar dagtid på veckodagar, arbetstiderna kan komma att ändras under hösten eller under perioder då verksamheten kräver det.

Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.

För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till Triumf Glass!

Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocesse... Visa mer
Letar du ett varierande och fartfyllt sommarjobb där du arbetar tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu lagermedarbetare till Triumf Glass i Kalmar som kan täcka upp vid högsäsongen under sommarperioden. Ett praktiskt och meriterande arbete där ingen tidigare erfarenhet behövs, är du en noggrann och effektiv person är du mest troligt den vi söker! Låter detta intressant? Ansök redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort! 

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Triumf Glass räkning en lagermedarbetare för vikariat under sommarperioden maj-september, Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Triumf Glass. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Triumf Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Triumf Glass kommer du tillsammans med övriga kollegor ansvara över lagret. Dina uppgifter kan variera men du kommer i huvudsak ta emot, packa upp samt sortera inkommande varor. Arbetet innebär därför en hel del truckkörning för att frakta varor. Vidare arbetar du i nära samarbete med övriga kollegor men vissa arbetsuppgifter utför du självständigt. Arbetet innebär därmed mycket frihet under ansvar.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara: 
• Leveransmottagning 
• Orderhantering 
• Leverans av glassboxar till kund 

Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar, måndag-fredag. Arbetstiderna kan variera men du kommer i huvudsak arbeta eftermiddagar.

Vi söker dig som

• Har B-körkort
• Truckkort A och/eller B 
• Flytande svenska i tal och skrift 

 

För denna tjänst tror vi även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen som lagermedarbetare. Som person ser vi att du är initiativtagande och uppskattar att arbeta i samarbete med andra. Du trivs med att arbeta effektivt samtidigt som du är noggrann och målinriktad.

 

START: maj-september
OMFATTNING: Heltid, sommarvikariat 
STAD: Kalmar
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll Visa mindre

Lernia söker personal för kommande uppdrag inom lager och logistik

Ansök    Apr 6    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50? Är du en person som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av att arbete inom lager? Vänta inte med att skicka in din ansökan till oss på nu direkt. Arbetsuppgifter För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba inom lager och logistik. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara packning och plockning av varor på lagret men andra arbetsuppgi... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50? Är du en person som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av att arbete inom lager? Vänta inte med att skicka in din ansökan till oss på nu direkt.

Arbetsuppgifter

För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba inom lager och logistik. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara packning och plockning av varor på lagret men andra arbetsuppgifter kan förekomma. Rollen som lagermedarbetare bjuder på variationsrika arbetsdagar med möjlighet att utvecklas i din roll. Om du har truckkort och erfarenhet av truckkörning kan det bli aktuellt med den typ av arbetsuppgifter.

Arbetstiderna kan variera beroende på behov hos kund.

Formell kompetens

• Du studerar eller arbetar deltid om minst 50 % (Krav)
• Grundläggande datorkunskap
• Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
• B-körkort och tillgång till bil

Meriterande:

• Arbetserfarenhet av lager- och logistikarbete.
• Truckkörkort B1-B4

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har en positiv och ödmjuk inställning samt tycker om att jobba självständigt såväl som du trivs mycket bra i att arbeta i grupp. Vi tror att du beskriver dig själv som en person med en positiv inställning samt att du är en person som är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och du tycker att det är kul att lära dig nytt.

Anställningsform/omfattning

Extraarbete/Deltid. För att vara aktuell för denna tjänst så behöver du antingen studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

I denna tillsättning tar vi inte emot frågor via telefon. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Logistiker sökes till Conpipe i Halltorp!

Ansök    Mar 9    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Har du tidigare erfarenhet av lager och logistik och är redo för en ny utmaning? Ta nu chansen och bli en del av det familjära teamet på Conpipe i Halltorp! Om företaget Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe ha... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av lager och logistik och är redo för en ny utmaning? Ta nu chansen och bli en del av det familjära teamet på Conpipe i Halltorp!

Om företaget

Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av truckkörning, plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning, montering med mera. I jobbet ingår även att ansvara för kvalitet, ordning och reda på arbetsplatsen och ansvar för förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning med godkända betyg

- Svenska i tal och skrift

- Erfarenhet av lager- och logistikarbete

- Truckkort A-B

- B-körkort + bil

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning, och kan i samband med detta vara initiativtagande i det arbete som utförs. Vi tror också att du har kört truck på tidigare arbetsplats och känner dig trygg med den arbetsuppgiften.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande person som är mån om att göra ett noggrant och effektivt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är erfaren, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Dagtid /Kalmar/ Halltorp

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Under processen tar vi inte emot samtal, utan hänvisar till mail: [email protected]

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen - välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se Visa mindre

Sommarjobb på ehandelslager

Ansök    Mar 17    Skogstrollen AB    Lagerarbetare
Vi på iPhonebutiken behöver två personer som kan jobba med: Packa & plocka ordrar Packa upp inkommande varor Väga & städa lager Städa kontor Bitvis blir det väldigt stressigt, så du behöver kunna hantera stress. Tjänsterna är sommarjobb som sträcker sig mellan 19 juni och 18 augusti. Jobbet är vardagar 8.30-16 med lunch 12-13. Visa mer
Vi på iPhonebutiken behöver två personer som kan jobba med:
Packa & plocka ordrar
Packa upp inkommande varor
Väga & städa lager
Städa kontorBitvis blir det väldigt stressigt, så du behöver kunna hantera stress.


Tjänsterna är sommarjobb som sträcker sig mellan 19 juni och 18 augusti.


Jobbet är vardagar 8.30-16 med lunch 12-13. Visa mindre

Lagerstjärnor 2023

Ansök    Mar 1    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag. Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och var... Visa mer
På vårt lager hjälper vi varje vecka omrking 30 000 kunder att skapa ett hem att älska genom att säkerställa att kunden får önskad produkt på utlovad tid. För att lyckas med detta krävs ett enormt engagemang, att vi utmanar oss själva och har ett starkt teamwork. Vi älskar att jobba tillsammans mot högt uppsatta mål, och finner otroligt mycket glädje och pepp av att få göra det som ett lag.
Nu söker vi fler stjärnor som vill bli en del av vårt team och vara med när vi skapar nya rekord på vårt lager under sommar och höst 2023.
Dina arbetsuppgifter;
Vårt lager består av sex olika avdelningar; Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi med hela kedjan, från att ta emot produkter från våra leverantörer, lagerföra, plocka produkter enligt kundorder, packa och säkerställa att paketet skickas inom utlovad tid. Dina dagliga arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning, men gemensamt för alla är att arbetet är väldigt fysiskt och präglas av ett högt tempo, med hög kvalitetsmedvetenhet och nära samarbete med dina kollegor.
Under 2022 driftsatte vi även vår nya automationsrobot, vilket ökar vår möjlighet att hjälpa ännu fler kunder med deras ordrar! I samband med detta har vi skapat en hel del nya processer och rutiner för våra arbetssätt, och vi har mer spännande projekt på gång under året som kommer; det vill säga en ritkigt rolig möjlighet för dig som trivs i en föränderlig och tempostark miljö!
Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning med start i juni samt början av juli, och fortsätter över vår högsäsong på hösten fram till december.
Vi jobbar dagtid på veckodagar, arbetstiderna kan komma att ändras under hösten eller under perioder då verksamheten kräver det.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare Sommarjobb

Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Kalmar. Arbetsbeskrivning I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har c:a 45000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot f... Visa mer
Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Kalmar.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har c:a 45000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är Sommarjobb (ca 85%). pågåar mellan mitten av juni till slutet av augusti.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Marcus Erlandsson, [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-04-30.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

TopWork söker lagermedarbetare...

Ansök    Feb 10    TopWork Sverige AB    Lagerarbetare
...till kund i Nybro   Vill du jobba på ett företag med stimulerande arbetsuppgifter i en modern och utvecklande miljö? Då är detta tjänsten för dig! För att passa in hos vår kund tror vi att du:    - Har erfarenhet inom lagerlagerarbete eller motsvarande - Trivs med att jobba med kroppen - Är säkerhetsmedveten - Jobbar i bra tempo - Är en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter   Tidigare erfarenhet av autostore är meriterande, men inget ... Visa mer
...till kund i Nybro
 
Vill du jobba på ett företag med stimulerande arbetsuppgifter i en modern och utvecklande miljö? Då är detta tjänsten för dig!
För att passa in hos vår kund tror vi att du: 
 
- Har erfarenhet inom lagerlagerarbete eller motsvarande
- Trivs med att jobba med kroppen
- Är säkerhetsmedveten
- Jobbar i bra tempo
- Är en flexibel person som trivs med varierande arbetsuppgifter
 
Tidigare erfarenhet av autostore är meriterande, men inget krav. Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!

 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Feb 13    Halltorp Rördelar AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar. Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav. Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Ha... Visa mer
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar.
Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna.
Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav.
Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Har du truckkort så är det ett plus.
För att söka jobbet ska du uppfylla följande krav:
B-körkort
Datavana
God erfarenhet av att köra truck

OBS!! Urval sker löpande. Vi kontaktar bara de sökande som vi kallar till intervju. Visa mindre

Kalmar Motor AB söker lagerpersonal

Om företaget Kalmar Motor är specialiserade på att utveckla och tillverka dragtraktorer till flygplan för den globala flygindustrin. Produktsortimentet omfattar både konventionella dragstångs- och dragstångslösa (TBL) traktorer, med kapacitet att hantera såväl regionala flygplan som upp till wide bodies. Kalmar Motor anses vara marknadsledande inom el- och hybridteknik och driver branschen för en mer hållbar framtid. Företaget grundades 1969 och består... Visa mer
Om företaget
Kalmar Motor är specialiserade på att utveckla och tillverka dragtraktorer till flygplan för den globala flygindustrin.

Produktsortimentet omfattar både konventionella dragstångs- och dragstångslösa (TBL) traktorer, med kapacitet att hantera såväl regionala flygplan som upp till wide bodies.

Kalmar Motor anses vara marknadsledande inom el- och hybridteknik och driver branschen för en mer hållbar framtid. Företaget grundades 1969 och består idag av en relativt liten organisation på 40 anställda med hög grad av entreprenörskap och laganda.

Kalmar Motor är en del av Vestergaard Companys globala organisation, med +300 anställda och bolag runt om i världen.

Kalmar Motor utvecklar produkter under filosofin ”Creative Simplicity”, vilket resulterar i lägre driftskostnader, till nytta för både våra kunder och miljön.

Läs gärna mer om Kalmar Motor AB på Facebook och Linkedin eller https://kalmarmotor.com/en/start/


Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda?
Då kan den här tjänsten vara intressant för dig.

Som lagerarbetare hos Kalmar Motor AB blir du en viktig del i det dagliga arbetet i produktionen för att se till att rätt material finns på rätt plats och i rätt tid för produktionen och monteringen av vår kunds produkter.

Arbetet innebär att kontinuerligt ta emot och kontrollera beställt produktionsmaterial.
En annan viktig del i denna tjänst är att du kommer att ha ett nära samarbete med inköpsavdelningen och även ansvara för att godset hamnar på rätt lager plats vid inleverans.

Du kommer även arbeta med att uppdatera lagersystemet gällande saldo och lager platser och förse produktionen med rätt material samt arbeta med strukturen på lagret.

Arbetsuppgifter som inventering och returneringar samt sköta och underhålla drivmedel och Ad Blue station kan också förekomma.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.

Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till övertag av kund efter 6 månader.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lager och logistik gärna inom fordonsbranschen och med ett stort tekniskt intresse samt har ett sinne för ordning och reda.

Du trivs i en föränderlig miljö då företaget är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person med en flexibel och serviceinriktad inställning.

God kommunikationsförmåga i både tal och skrift krävs för att upprätthålla kontakten mellan avdelningar, vid leveranser och fraktbokningar.

B körkort är ett krav i denna tjänst samt att du har en god datorvana (MS-Office)
Truckkort är också ett krav

Du behärskar svenska och engelska bra i tal och skrift.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 5 mars 2023

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Extrajobb - Kalmar - Sparar du till något särskilt?!

Ansök    Jan 17    Consultify AB    Lagerarbetare
För den flexibla och muntra personen som vill ha en fot in! Arbetsbeskrivning Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt! Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera. Det mesta är i v... Visa mer
För den flexibla och muntra personen som vill ha en fot in!
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt!

Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera.
Det mesta är i väskor med hjul, så det krävs inte att du är någon kroppsbyggare. Viss god fysik är dock att föredra eftersom allt inte går ned i dessa väskor, som längre ljusramper.

Vi kan också behöva hjälp vid rivning och sanering av olika objekt, i dessa fall är det oftast goda chanser till förlängning, så länge du visar att du kan & vill jobba!

Det kan även röra sig om lagerjobb där företagen går in i en säsongstopp eller vid sjukdomsfall.

Under däckskiftessäsongerna kan det också röra sig om jobb några veckor på däck- eller bilverkstad.

Här gäller ofta snabba puckar och vi ser gärna till exempel att studenter kan hjälpa till, men alla är välkomna att söka!

Personliga egenskaper- Flexibel
- Positiv inställning
- Social kompetens
- Lättillgänglig på samtal eller SMS
- God fysik

Kvalifikationer
Du ska komma i tid till arbetsplatsen med ett glatt humör och härlig energi!
Du ska även vara minst 18 år.

Körkort är alltid ett stort plus.

Varaktighet och tillträde
Vid varje erbjudet tillfälle.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss
Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar och finns även i Växjö, Karlskrona, Jönköping, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Lagerarbetare till Modig Machine Tool i Kalmar

Ansök    Jan 25    Modig Machine Tool AB    Lagerarbetare
Modig Machine Tool är ett företag som tillverkar högteknologiska maskiner med hög kvalitet till främst flyg- och bilindustrin. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad. Vill du vara med och förse våra kunder med världsledande CNC maskiner som ska driftsättas i produktionsanläggningar globalt? Har du passion för logistik och teknik och vill vara en del av Modigs team? Vi erbjuder dig ett varierat jobb där du tillsammans ... Visa mer
Modig Machine Tool är ett företag som tillverkar högteknologiska maskiner med hög kvalitet till främst flyg- och bilindustrin. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad.
Vill du vara med och förse våra kunder med världsledande CNC maskiner som ska driftsättas i produktionsanläggningar globalt? Har du passion för logistik och teknik och vill vara en del av Modigs team? Vi erbjuder dig ett varierat jobb där du tillsammans med vårt skickliga lagerteam som ser till att rätt material finns på plats i rätt tid för våra maskinprojekt.
Vi säker dig som tidigare har arbetat på lager och har truckvana. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, från lossning/lastning till orderplock och registrering. Du arbetar dagligen med förbättringsarbete för att leverera högklassig service och är en lagspelare som både kan ge och fråga om hjälp. Du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.
För att passa i tjänsten har du;
Tidigare vana från plocklager
Truckutbildning A 1-4 samt B 1-4
Datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska
Körkort

Vi ser det som meriterande med;
Erfarenhet från 5S och teknisk bransch

Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Vi gör löpande urval så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev med rubriken "Lagerarbetare" till [email protected]
Vi ser framemot din ansökan, kanske blir du vår nya kollega!
Modig Machine Tool är ett familjeägt företag känt som världens ledande tillverkare av skräddarsydda premiummaskiner för flygindustrin. Vårt starka engagemang för kvalitet belönas med order från ledande OEM och Tier 1 företag. Modig skapar innovation och skiljer sig från konkurrenterna genom en integrerad lösning som inkluderar problemlösning, skräddarsydd tillverkning, provning, utbildning och fortlöpande teknisk kundsupport. Det finns inget utrymme för kompromisser i kvaliteten hos Modig. Modig Machine Tool arbetar efter ledorden; Kvalitet, Effektivitet, Ansvar och Lojalitet. Det familjeägda bolaget värdesätter att medarbetarna visar varandra respekt och har en god vänskap mellan varandra. Produktionen genomsyras av innovation, kreativitet och utveckling. Läs mer på www.modig.se Visa mindre

Extrajobb - Kalmar - Sparar du till något särskilt?!

Ansök    Jan 17    Consultify AB    Lagerarbetare
Kortfattad text vad vi söker som samtidigt är peppande! Arbetsbeskrivning Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt! Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera. Det mesta är i väsk... Visa mer
Kortfattad text vad vi söker som samtidigt är peppande!
Arbetsbeskrivning

Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt!

Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera.
Det mesta är i väskor med hjul, så det krävs inte att du är någon kroppsbyggare. Viss god fysik är dock att föredra eftersom allt inte går ned i dessa väskor, som längre ljusramper.

Vi kan också behöva hjälp vid rivning och sanering av olika objekt, i dessa fall är det oftast goda chanser till förlängning, så länge du visar att du kan & vill jobba!

Det kan även röra sig om lagerjobb där företagen går in i en säsongstopp eller vid sjukdomsfall.

Under däckskiftessäsongerna kan det också röra sig om jobb några veckor på däck- eller bilverkstad.

Här gäller ofta snabba puckar och vi ser gärna till exempel att studenter kan hjälpa till, men alla är välkomna att söka!Personliga egenskaper
- Flexibel
- Positiv inställning
- Social kompetens
- Lättillgänglig på samtal eller SMS
- God fysik

Kvalifikationer

Du ska komma i tid till arbetsplatsen med ett glatt humör och härlig energi!
Du ska även vara minst 18 år.Varaktighet och tillträde
Vid varje erbjudet tillfälle.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post på grund av GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss
Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar och finns även i Växjö, Karlskrona, Jönköping, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Frysansvarig Triumf Glass Kalmar

Ansök    Jan 14    Triumf Glass AB    Lagerarbetare
Om oss: Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som i år fyller 77 år. 65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår lilla fabrik i Partille, på Svensk grädde och Svenskt mjölkpulver från Falköping. I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna utgår ifrån. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall al... Visa mer
Om oss:
Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som i år fyller 77 år.
65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår lilla fabrik i Partille, på Svensk grädde och Svenskt mjölkpulver från Falköping.
I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna utgår ifrån. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall alltid vara något vi kännetecknas av.
Vi ser att du som söker innehar ordningssinne, lokalsinne, snabbhet, stresstålighet, bra läs- & skrivkunskaper samt ansvarsfullhet & hög pliktkänsla.


Arbetet innefattar att sköta och se till att den dagliga driften på lagret funkar. Att leveranser kommer och tas emot på korrekt sätt.
Arbetsuppgifterna innebär även att fördela godset till rätt platser i frysrummen samt torrlagret och ev. andra utrymmen.
På eftermiddagarna har du ansvar för att lasta alla glassbilarna enligt lastlista.
Hålla rent i alla lagerutrymmen dagligen och fylla på varor enligt regeln "först in - först ut".
Installera och hämta glassutrustningar hos kunder, på kort varsel. Rengöring, service och montering av glassutrustningar av olika slag.
I arbetsuppgifterna ingår också att hålla bilen ren och i ordning samt utföra enklare service samt bistå i övrigt förekommande sysslor.
Tjänsten börjar i maj och är till mitten av augusti.
Krav för tjänsten är truckkort B1 & B2, B-körkort & körvana, tunga lyft förekommer.
Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lager- och produktionsmedarbetare till Mobergarna Kalmar!

Ansök    Jan 10    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är ansvarsfull, har hög arbetsmoral och god truckvana! Kan det vara du? Ta chansen att bli en del av teamet på Mobergarnas Bageri i Kalmar! Om företaget Mobergarna är ett industribageri i Kalmar som producerar traditionella småbröd och maränger. De levererar till svensk dagligvaruhandel och Food service. Om tjänsten Tjänsten är delvis ett vikariat för en lagertjänst, där god truckvana är ett krav. Rollen innebär också arbete inom produ... Visa mer
Vi söker dig som är ansvarsfull, har hög arbetsmoral och god truckvana! Kan det vara du? Ta chansen att bli en del av teamet på Mobergarnas Bageri i Kalmar!

Om företaget

Mobergarna är ett industribageri i Kalmar som producerar traditionella småbröd och maränger. De levererar till svensk dagligvaruhandel och Food service.

Om tjänsten

Tjänsten är delvis ett vikariat för en lagertjänst, där god truckvana är ett krav. Rollen innebär också arbete inom produktionen, där packning är den huvudsakliga sysslan.

Formella krav

• Du innehar truckkort A+B
• Svenska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet inom industri eller teknisk utbildning är meriterande

Om dig

Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor.

Om anställningen

• Kalmar
• Omfattning: Heltid tom juli/augusti
• Tillträde: Omgående enl. ö.k
• Arbetstid: Dagtid samt skiftarbete kan bli aktuellt
• Anställningsform: Visstidsanställning via Lernia Bemanning

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Tjänsten tillsätts löpande – skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagerarbetare sommarjobb

Ansök    Nov 28    REGION KALMAR LÄN    Lagerarbetare
Vi erbjuder I arbetet som förrådsbiträde hanterar, organiserar och planerar du sjukvårds- och förbrukningsprodukter till Region Kalmar län. Du kommer främst att sortera gods och utföra kontroller mot följesedel samt plockning av order enligt plocklista. Det ingår också att emballera och märka godset med adressetikett och ansvara för att märka gods enligt särskild rutin. Arbetet innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer samt samarbete med kolleg... Visa mer
Vi erbjuder
I arbetet som förrådsbiträde hanterar, organiserar och planerar du sjukvårds- och förbrukningsprodukter till Region Kalmar län.

Du kommer främst att sortera gods och utföra kontroller mot följesedel samt plockning av order enligt plocklista. Det ingår också att emballera och märka godset med adressetikett och ansvara för att märka gods enligt särskild rutin. Arbetet innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer samt samarbete med kollegor och andra yrkeskategorier.

Vi söker
dig som är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du ska ha en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har B-körkort och gärna truckutbildning.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Vikariat är företrädesvis under semesterveckorna, även timvikariat under våren kan bli aktuellt. Om du blir aktuell för en intervju kommer du att bli kontaktad av ansvarig chef.

Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Vår arbetsplats
Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela Region Kalmar läns materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.

Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Vi söker lagerarbetare för kommande uppdrag!

Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst med? Då kan du vara den vi letar efter! Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare som har möjlighet att arbeta minst 3 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Passen är förlagda dag samt kväll/natt. Som lage... Visa mer
Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst med? Då kan du vara den vi letar efter!

Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare som har möjlighet att arbeta minst 3 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Passen är förlagda dag samt kväll/natt. Som lagermedarbetare kommer du arbeta såväl självständigt som i grupp, och jobbar löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är effektiv. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även vid ersättning av sjuka kollegor, vilket gör att hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattas.

Din profil
För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven och lättlärd, men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.
- Du trivs med fysiska arbeten då tunga lyft kan förekomma.

- B-körkort och tillgång till bil är meriterande, men förbindelse till kollektivtrafik finns på samtliga uppdrag.

- Truckkort är meriterande.

- Tidigare erfarenhet av lager och logistik.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 6    GB-Grossisten Syd AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare av rang? Då är det dig vi söker! Vi söker dig med följande egenskaper: Noggrann Stresstålig Strukturerad Effektiv Lagspelare Till sommaren 2023 behöver vi utöka vårt team på lagret i Kalmar. Tillsammans med dina kollegor packar du inkommande order från kunder och chaufförer dels på vårt torrlager men även på vårt fryslager. Du jobbar med marknadsledande varumärken tillsammans med personal med lång erfarenhet i branschen. Din uppgift ... Visa mer
Är du en lagspelare av rang? Då är det dig vi söker!
Vi söker dig med följande egenskaper:
Noggrann
Stresstålig
Strukturerad
Effektiv
LagspelareTill sommaren 2023 behöver vi utöka vårt team på lagret i Kalmar. Tillsammans med dina kollegor packar du inkommande order från kunder och chaufförer dels på vårt torrlager men även på vårt fryslager.
Du jobbar med marknadsledande varumärken tillsammans med personal med lång erfarenhet i branschen. Din uppgift blir att packa felfria order och laster för att ge slutkund en så perfekt slutprodukt som möjligt.
Du ansvarar även för inkommande gods och lastning av våra lastbilar.
Har du förmågan att jobba i team och att alltid göra ditt yttersta vid varje arbetspass?
Då är det dig vi söker!
Märk din ansökan med: Lager Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Nov 20    Kupongo HB    Lagerarbetare
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Vi söker dig: Som... Visa mer
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Du kommer få arbeta från vårt kontor med sysslor så som returhantering, sortering och paketering. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig (betald) utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Visa mindre

Lagerarbetare Black Friday/Julhandeln

Ansök    Okt 31    Horseonline AB    Lagerarbetare
Vi närmar oss högsäsongen och behöver förstärka teamet med engagerad lagerpersonal. Vi erbjuder anställning från vecka 46 till och med vecka 51 och ser gärna att du kan jobba heltid under denna period. Arbetstiderna är dagtid men under Black Friday och helgen efter så kan även helg och kvällsarbete förekomma. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Vi söker dig som är lyhörd och ordningsam. Intresse och engagemang av häst... Visa mer
Vi närmar oss högsäsongen och behöver förstärka teamet med engagerad lagerpersonal. Vi erbjuder anställning från vecka 46 till och med vecka 51 och ser gärna att du kan jobba heltid under denna period. Arbetstiderna är dagtid men under Black Friday och helgen efter så kan även helg och kvällsarbete förekomma.
Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Vi söker dig som är lyhörd och ordningsam. Intresse och engagemang av hästar och ridsport är meriterande.


Om Horseonline
Horseonline AB är ett svenskt företag som bedriver e-handel med ridsportartiklar via horseonline.se och tar premiumutrustningen närmare den engagerade ryttaren. Vi bakom Horseonline är fullt medvetna om att för dagens ryttare räcker inte tiden alltid till, därför erbjuder vi ryttare och team möjligheten att snabbt och enkelt klicka hem kvalitetsvaror, till bra priser, i hemmets bekvämlighet - eller helt enkelt därifrån man befinner sig! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Nov 11    Halltorp Rördelar AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar. Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav. Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Ha... Visa mer
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar.
Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna.
Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav.
Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Har du truckkort så är det ett plus.
För att söka jobbet ska du uppfylla följande krav:
B-körkort
Datavana
God erfarenhet av att köra truck

OBS!! Urval sker löpande. Visa mindre

Lagerstjärnor för Black Friday!

Ansök    Okt 18    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Vi erbjuder dig att jobba minst ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid. Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med... Visa mer
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager.
Vi erbjuder dig att jobba minst ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid.
Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med grymma kollegor? Då ska du definitivt söka till oss!
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca snart 700 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Vi jobbar dagtid måndag-fredag. Under veckorna runt Black Friday kommer vi även lägga till arbetspass på helger och eventuellt även kvällar.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.
Tjänsten är på deltid med start i början av november. Vi ser att du har möjlighet att jobba heltid vecka 47 och 48. Vi jobbar dagtid på veckodagar, vid peaken av vår högsäsong (runt Black Friday och julhandeln) kommer vi även att ha arbetspass på helger.?
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobba i Kalmarområdet!

Ansök    Okt 24    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du student, pensionär eller har en deltidsanställning idag? Vill du skaffa dig mer erfarenhet och samtidigt dryga ut plånboken? Sök tjänsten direkt med chans till roliga extrajobb hos oss på Lernia! Om företaget Här jobbar du hos våra kundföretag som finns i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås. Du får en anställning hos Lernia Bemanning och vi matchar sedan ihop dig med rätt företag/arbetsuppgifter utifrån dina önskemål och kompetenser. Arbetsuppgif... Visa mer
Är du student, pensionär eller har en deltidsanställning idag? Vill du skaffa dig mer erfarenhet och samtidigt dryga ut plånboken?

Sök tjänsten direkt med chans till roliga extrajobb hos oss på Lernia!

Om företaget

Här jobbar du hos våra kundföretag som finns i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås. Du får en anställning hos Lernia Bemanning och vi matchar sedan ihop dig med rätt företag/arbetsuppgifter utifrån dina önskemål och kompetenser.

Arbetsuppgifter

Truckförare, lagerarbetare, industrimedarbetare

Formella krav

• Du är pensionär, student eller jobbar deltid 50% (krav)
• Tidigare erfarenhet av industriarbete eller lager är meriterande
• Körkort B
• Svenska- grundnivå

Varmt välkommen med din ansökan, och glöm inte att specificera din nuvarande sysselsättning, vilket är en förutsättning för att du ska kunna jobba extra hos oss. Har du ingen annan sysselsättning är du välkommen att söka våra heltidstjänster istället. Visa mindre

Lagerarbetare på deltid till vår kund i Kalmar

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är ... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning dig som vill jobba inom lager under två veckors tid med möjlighet till förlängning under några veckor.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara plock och pack samt andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på ett lager.

Arbetstiderna under dessa veckor är förlagda måndag-fredag 18:00-23:00.


Din profil
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba inom lager.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta. Du är en pigg och social person som är flexibel och tycker om att arbeta. Vi ser även att du har en bra inställning och viljan att lära. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang.

Låter det intressant? Har Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om oss
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Lagerstjärnor för Black Friday!

Ansök    Okt 7    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid. Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans ... Visa mer
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager.
Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid.
Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med grymma kollegor? Då ska du definitivt söka till oss!
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Vi jobbar dagtid måndag-fredag. Under veckorna runt Black Friday kommer vi även lägga till arbetspass på helger och eventuellt även kvällar.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.
Tjänsten är på deltid men vi ser att du har möjlighet att jobba heltid under veckorna runt Black Friday (vecka 47 och 48). Vi jobbar dagtid på veckodagar, vid peaken av vår högsäsong (runt Black Friday och julhandeln) kommer vi även att ha arbetspass på helger.
Vi kommer anställa ett flertal nya kollegor till hösten och kommer därför ha startdatum löpande veckovis under oktober och början av november.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal till vår kund i Kalmar

Om företaget Kalmar Motor har designat och tillverkat dragtraktorer för flygplan i över 45 år och är ett av de äldsta företagen i branschen. Däremot nöjer vi oss inte med det. Först och främst arbetar vi på Kalmar Motor ständigt med att förbättra vårt utbud av dragtraktorer och på så sätt bidrar vi till teknikens utveckling på många sätt som ingen annan tillverkare på marknaden. Dina arbetsuppgifter Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne fö... Visa mer
Om företaget
Kalmar Motor har designat och tillverkat dragtraktorer för flygplan i över 45 år och är ett av de äldsta företagen i branschen. Däremot nöjer vi oss inte med det.

Först och främst arbetar vi på Kalmar Motor ständigt med att förbättra vårt utbud av dragtraktorer och på så sätt bidrar vi till teknikens utveckling på många sätt som ingen annan tillverkare på marknaden.


Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda?
Då kan den här tjänsten vara intressant för dig.

Som lagerarbetare hos vår kund blir du en viktig del i det dagliga arbetet i produktionen för att se till att rätt material finns på rätt plats och i rätt tid för produktionen och monteringen av vår kunds produkter.

Arbetet innebär att kontinuerligt ta emot och kontrollera beställt produktionsmaterial.

En annan viktig del i denna tjänst är att du kommer att ha ett nära samarbete med inköpsavdelningen och även ansvara för att godset hamnar på rätt lager plats vid inleverans.

Du kommer även arbeta med att uppdatera lagersystemet gällande saldo och lager platser och förse produktionen med rätt material samt arbeta med strukturen på lagret.

Arbetsuppgifter som inventering och returneringar samt sköta och underhålla drivmedel och Ad Blue station kan också förekomma.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.
Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till övertag av kund efter 6 månader.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lager och logistik gärna inom fordonsbranschen och med ett stort tekniskt intresse samt har ett sinne för ordning och reda.

Du trivs i en föränderlig miljö då företaget är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person med en flexibel och serviceinriktad inställning.

God kommunikationsförmåga i både tal och skrift krävs för att upprätthålla kontakten mellan avdelningar, vid leveranser och fraktbokningar.

B körkort är ett krav i denna tjänst samt att du har en god datorvana (MS-Office)

Du behärskar engelska bra i tal och skrift.

Truckkort är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på [email protected]

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 23 Oktober

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!Om oss
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.
Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Okt 9    Kupongo HB    Lagerarbetare
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Vi söker dig: Som... Visa mer
Kupongo befinner sig i en spännande högexpansiv fas. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter för dig som gillar ett snabbt tempo och en omväxlande arbetsplats. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt.
Vi söker dig:
Som är ansvarstagande och duktig på att samarbeta
Som är lättlärd och stresstålig
Som har hög arbetsmoral och ansvarstagande
Personliga egenskaper
För att du ska trivas och snabbt komma in i arbetet tror vi att du är du noggrann och har en positiv inställning. Du ska också vara en driven och ansvarstagande person som tycker om att sprida positiv energi och arbeta i högt tempo. Vidare krävs det också att du har koll på detaljer. Vi söker dig som är positiv, ansvarskännande, noggrann och med bra ordningssinne. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och hanterar stress väl.
Vi lägger stor vikt vid att du är lättlärd och kan ta egna beslut.
Arbetsuppgifter
Trivs du med att arbeta med målinriktat arbete och att vara en del av ett engagerat team? Då har vi jobbet för dig!
Arbetet innebär frihet under ansvar det är därför nödvändigt att du kan ta egna initiativ och har förmåga att prioritera ditt arbete på egen hand.
Du kommer få arbeta från vårt kontor med sysslor så som returhantering, sortering och paketering. Dessutom innefattar tjänsten 20% distans arbete. Du kommer att arbeta genom vårt chrome tillägg hemifrån med lättare administrativa uppgifter.
Vi har inga som helst krav på ålder eller meriter. Hos oss är din personlighet och inställning viktigare än dina tidigare arbeten. Om du inte har erfarenhet så kommer du få nödvändig (betald) utbildning på plats.
Fast månadslön under sex månader eller längre. Du kommer att arbeta centralt och det finns utmärkta kommunikationer både för att ta sig dit och där ifrån. Visa mindre

Lagerarbetare Kalmar

Ansök    Sep 23    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker just nu drivna och engagerade truckförare/lagermedarbetare till uppdrag i Kalmar. Gillar du att köra truck? Är du sugen på att jobba med lager och logistik? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter högsta kvalitén i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder. Du är nyfiken ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu drivna och engagerade truckförare/lagermedarbetare till uppdrag i Kalmar. Gillar du att köra truck? Är du sugen på att jobba med lager och logistik? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter högsta kvalitén i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder.

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som lagerarbetare. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett intresse för logistik och bör kunna hantera fysiskt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lagerarbete och kan även förekomma truckkörning.
Här kommer några av de arbetsuppgifter du kan komma att ställas inför:  

? Orderplock
? Containertömning
? Godsmottagning
? Körning av olika truckar som t.ex skjutstativtruck, motsviktstruck ledstaplare och plocktruck.
? Lättare lageradministration.Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har:
? Truckkort A1-4 och B1-4.
? Erfarenhet av truckkörning.
? Goda kunskaper i svenska och engelska.
? Är flexibel med arbetsplats och arbetstider.

Det är även meriterande om du har:
? B-körkort och tillgång till bil.
? Tidigare erfarenhet av Lager och logistik.Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Lagerarbetare till vår högsäsong!

Ansök    Sep 12    Royal Design Group AB    Lagerarbetare
Royal Design Group söker lagerarbetare till vår högsäsong Är du en person som går till arbetet för att du vill och inte för att du måste? Då ska du läsa vidare! Vill du jobba med oss under våra mest intensiva och roligaste månader under året? Vi söker nu personal till vårt nya automatiserade lager i Nybro under vår högsäsong (oktober-januari). Din profil Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar. För att lyckas i r... Visa mer
Royal Design Group söker lagerarbetare till vår högsäsong
Är du en person som går till arbetet för att du vill och inte för att du måste? Då ska du läsa vidare!
Vill du jobba med oss under våra mest intensiva och roligaste månader under året? Vi söker nu personal till vårt nya automatiserade lager i Nybro under vår högsäsong (oktober-januari).
Din profil
Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.
För att lyckas i rollen som lagerarbetare ska du vara självständig, flexibel och ansvarstagande. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Som person är du handlingskraftig, social och har ett engagemang utöver det vanliga. Du är flexibel och tycker att den höga pulsen i produktion är stimulerande.
Övriga kvalifikationer och personliga egenskaper som vi gärna ser hos dig
· Datavana och arbetserfarenhet av lager- och logistikarbete är meriterande
· Fördelaktigt att ha truckkörkort för motviktstruck, skjutstativtruck, ledstaplare och plocktruck
· Du behöver gilla att arbeta i ett högt tempo
· Självgående, noggrann och ansvarstagande
· Bra samarbetsförmåga, positiv inställning och kunna ta instruktioner
· Passar tider
· Är en lagspelare
· Behärskar svenska i tal och skrift
Vilka är vi?
Royal Design Group är Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning. Bolaget består av varumärkena RoyalDesign och Rum21. Vi finns representerade på 18 marknader.
Du kommer att få vara en del av en nytänkande och expansiv organisation som befinner sig på en spännande resa med stiftelsen Egmont som ny ägare. Royal Design Group är ett miljardbolag, men har lyckats behålla en snabbfotad och entreprenörsdriven organisation.
Vad erbjuder vi?
Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom marknadsmässiga villkor erbjuder vi bland annat branschens härligaste kollegor och bra personalrabatt.
Arbetstiden och start för tjänsterna kommer att variera och är schemalagd till dag och kväll under oktober – januari. Vi tillämpar kollektivavtal och lön enligt avtal.
Ansökan
Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev.
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Lagerstjärnor för Black Friday!

Ansök    Sep 15    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid. Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans ... Visa mer
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager.
Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid.
Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med grymma kollegor? Då ska du definitivt söka till oss!
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Vi jobbar dagtid måndag-fredag. Under veckorna runt Black Friday kommer vi även lägga till arbetspass på helger och eventuellt även kvällar.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.
Tjänsten är på deltid men vi ser att du har möjlighet att jobba heltid under veckorna runt Black Friday (vecka 47 och 48). Vi jobbar dagtid på veckodagar, vid peaken av vår högsäsong (runt Black Friday och julhandeln) kommer vi även att ha arbetspass på helger.
Vi kommer anställa ett flertal nya kollegor till hösten och kommer därför ha startdatum löpande veckovis under oktober och början av november.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Aug 25    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid. Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans ... Visa mer
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager.
Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid.
Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med grymma kollegor? Då ska du definitivt söka till oss!
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.


Vi jobbar dagtid måndag-fredag. Under veckorna runt Black Friday kommer vi även lägga till arbetspass på helger och eventuellt även kvällar.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.
Tjänsten är på deltid men vi ser att du har möjlighet att jobba heltid under veckorna runt Black Friday (vecka 47 och 48). Vi jobbar dagtid på veckodagar, vid peaken av vår högsäsong (runt Black Friday och julhandeln) kommer vi även att ha arbetspass på helger.
Vi kommer anställa ett flertal nya kollegor till hösten och kommer därför ha startdatum löpande veckovis från och med vecka 37 fram till och med vecka 46.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb - Kalmar - Sparar du till något särskilt?!

Ansök    Sep 7    Consultify AB    Lagerarbetare
Arbetsuppgifter Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt! Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera. Det mesta är i väskor med hjul, så det krävs inte att du är någon kroppsbyggar... Visa mer
Arbetsuppgifter
Nu söker vi flera personer som kan tänka sig att jobba extra vid behov, det kan röra sig om några till flera timmar per tillfälle, någon gång i månaden eller flera gånger i veckan. När det behövs helt enkelt!

Arbetsuppgifterna är varierande, men oftast handlar det om bärhjälp vid upp- och nedmontering av scener som har använts vid konserter och teatrar med mera.
Det mesta är i väskor med hjul, så det krävs inte att du är någon kroppsbyggare. Viss god fysik är dock att föredra.

Det kan även röra sig om lagerjobb där företagen går in i en säsongstopp eller vid sjukdomsfall.

Här gäller ofta snabba puckar och vi ser gärna till exempel att studenter kan hjälpa till

Personliga Egenskaper
- Flexibel
- Positiv inställning
- Social kompetens
- Lättillgänglig på samtal eller SMS

Krav
Här har vi inga vidare krav, mer än att du kommer till arbetsplatsen i tid med ett glatt humör och härlig energi!

Varaktighet och tillträde
Vid varje erbjudet tillfälle.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss
Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut unga talanger i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Lagerpersonal till vår kund i Kalmar

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Dina arbetsuppgifter Är du en lagspela... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Dina arbetsuppgifter
Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda?
Då kan den här tjänsten vara intressant för dig.

Som lagerarbetare hos vår kund blir du en viktig del i det dagliga arbetet i produktionen för att se till att rätt material finns på rätt plats och i rätt tid för produktionen och monteringen av vår kunds produkter.

Arbetet innebär att kontinuerligt ta emot och kontrollera beställt produktionsmaterial.

En annan viktig del i denna tjänst är att du kommer att ha ett nära samarbete med inköpsavdelningen och även ansvara för att godset hamnar på rätt lager plats vid inleverans.

Du kommer även arbeta med att uppdatera lagersystemet gällande saldo och lager platser och förse produktionen med rätt material samt arbeta med strukturen på lagret.

Arbetsuppgifter som inventering och returneringar samt sköta och underhålla drivmedel och Ad Blue station kan också förekomma.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst där arbetstiderna är förlagda på vardagar.
Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till övertag av kund efter 6 månader.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lager och logistik gärna inom fordonsbranschen och med ett stort tekniskt intresse samt har ett sinne för ordning och reda.

Du trivs i en föränderlig miljö då företaget är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen.

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt.

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person med en flexibel och serviceinriktad inställning.

God kommunikationsförmåga i både tal och skrift krävs för att upprätthålla kontakten mellan avdelningar, vid leveranser och fraktbokningar.

B körkort är ett krav i denna tjänst samt att du har en god datorvana (MS-Office)

Du behärskar engelska bra i tal och skrift samt truckkort är meriterande.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på [email protected]

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se

Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag eller senast 25 september

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Tar ditt sommarjobb snart slut? Sök jobb inför hösten hos oss på Lernia!

Ansök    Aug 8    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Har du arbetat under sommaren och söker nu ett nytt jobb på längre sikt? Hos oss kryllar det av spännande jobb, varmt välkommen med din ansökan! I ansökan kommer du kunna besvara vissa frågor som gör det lättare för oss att hjälpa dig till ett arbete som passar just dig. Vi har tjänster främst inom industri, lager, kundtjänst och administration. Visa mer
Har du arbetat under sommaren och söker nu ett nytt jobb på längre sikt?

Hos oss kryllar det av spännande jobb, varmt välkommen med din ansökan!

I ansökan kommer du kunna besvara vissa frågor som gör det lättare för oss att hjälpa dig till ett arbete som passar just dig.

Vi har tjänster främst inom industri, lager, kundtjänst och administration. Visa mindre

Lagermedarbetare, Ventim AB, Kalmar

Ansök    Aug 16    Ventim AB    Lagerarbetare
Vi tackar alltid våra kunder för vår framgång, men minst lika viktiga är våra fantastiska medarbetare som alla brinner för sitt jobb. Jobbar du på Ventim så står du dagligen inför stimulerande utmaningar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter så att du hela tiden har de bästa förutsättningarna för att klara av dom. Sedan 1996 ägs vi av Indutrade AB och ingår i Indutradekoncernen. Det ger oss det bästa av två världar: utvecklingsmöjligheter och try... Visa mer
Vi tackar alltid våra kunder för vår framgång, men minst lika viktiga är våra fantastiska medarbetare som alla brinner för sitt jobb. Jobbar du på Ventim så står du dagligen inför stimulerande utmaningar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter så att du hela tiden har de bästa förutsättningarna för att klara av dom. Sedan 1996 ägs vi av Indutrade AB och ingår i Indutradekoncernen. Det ger oss det bästa av två världar: utvecklingsmöjligheter och trygghet med att tillhöra något större i kombination med vår egen företagskultur.

Vi söker nu en ny medarbetare på heltid till vårt lager i Kalmar
Som lagermedarbetare hos oss blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera inkommande och utgående gods, plocka ihop kundordrar, ansvara för att arbetet med lossning och lastning sker på ett effektivt och säkert sätt. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens. Är du en Ventimare?

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med lager & logistik tidigare. Har du truckkort är det ett plus.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Frågor besvaras av lagerchef Fredrik Källen, 0768 69 14 17, [email protected] eller inköpschef Andreas Håkansson, 0703 00 37 17, [email protected]
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected] senast 5 september.
Ventim erbjuder ventiler och mätinstrument för hållbara och säkra flödesprocesser till företag på den svenska marknaden. Med goda relationer, hög servicegrad och teknisk kompetens löser vi våra kunders flödestekniska behov. Våra samarbetspartners tillhör de bästa i branschen och tillsammans levererar vi lösningar med rätt kvalitet, noggrannhet och hållbarhet. När du väljer Ventim väljer du en trygg vardag med ventiler och mätinstrument som gör det de ska. Visa mindre

Lagerstjärnor

Ansök    Jul 21    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid. Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans ... Visa mer
Hösten innebär högsäsong för oss på Nordic Nest, och i samband med det utökar vi vårt team med flera nya engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager.
Vi erbjuder dig ett deltidsjobb på ett par dagar/vecka under hösten och fram till årsskiftet, under vår peak i samband med Black Friday (vecka 47 och 48) ser vi att du kan jobba heltid.
Vill du vara en del av vårt team och ha en fantastiskt rolig höst tillsammans med grymma kollegor? Då ska du definitivt söka till oss!
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.


Vi jobbar dagtid måndag-fredag. Under veckorna runt Black Friday kommer vi även lägga till arbetspass på helger och eventuellt även kvällar.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning fram till årsskiftet. För rätt person kan det finnas möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.
Tjänsten är på deltid men vi ser att du har möjlighet att jobba heltid under veckorna runt Black Friday (vecka 47 och 48). Vi jobbar dagtid på veckodagar, vid peaken av vår högsäsong (runt Black Friday och julhandeln) kommer vi även att ha arbetspass på helger.
Vi kommer anställa ett flertal nya kollegor till hösten och kommer därför ha startdatum löpande veckovis från och med vecka 37 fram till och med vecka 46.
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
För att vi ska kunna gå vidare med din ansökan i processen behöver vi att du fyllt i alla moment som vi ber om i ansökningsskedet, se därför till att fylla i dina svar så tydligt som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerstjärnor

Ansök    Jul 8    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Nu finns chansen att bli en del av vårt grymma team - start i början av augusti fram till årsskiftet. Om jobbet; Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva vär... Visa mer
Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet, vårt lager. Nu finns chansen att bli en del av vårt grymma team - start i början av augusti fram till årsskiftet.


Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning från augusti till december. Tjänsten varierar mellan deltid och heltid. Det finns goda möjligheter till förlängd anställning över hösten, därför ser vi gärna att du som söker har möjlighet att fortsätta jobba hos oss (upp till heltid) efter att sommaren är slut.
Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logistikpersonal sökes till Conpipe i Halltorp!

Ansök    Jul 8    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Om företaget Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar och kan till exemp... Visa mer
Om företaget

Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av truckkörning, plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning, montering med mera. I jobbet ingår även att ansvara för kvalitet, ordning och reda på arbetsplatsen, ansvara för förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning med godkända betyg.

- Svenska i tal och skrift.

- Erfarenhet av lager- och logistikarbete

- Truckkort A-B

- B-körkort

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning, och kan i samband med detta vara initiativtagande i det arbete som utförs. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten. Driven och engagerad i arbetet och visar stolthet i det arbetet du utför.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande person som är mån om att göra ett noggrant och effektivt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är erfaren, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Dagtid /Kalmar/ Halltorp

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Logistikpersonal sökes till Conpipe i Halltorp!

Ansök    Jul 8    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Om företaget Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar och kan till exemp... Visa mer
Om företaget

Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av truckkörning, plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning, montering med mera. I jobbet ingår även att ansvara för kvalitet, ordning och reda på arbetsplatsen, ansvara för förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning med godkända betyg.

- Svenska i tal och skrift.

- Erfarenhet av lager- och logistikarbete

- Truckkort A-B

- B-körkort

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning, och kan i samband med detta vara initiativtagande i det arbete som utförs. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten. Driven och engagerad i arbetet och visar stolthet i det arbetet du utför.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande person som är mån om att göra ett noggrant och effektivt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är erfaren, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid/ Dagtid

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kundmottagare/Lagermedarbetare till Kalmar

Kundmottagare/lagermedarbetare sökes till vår filial i Kalmar! Arbetsuppgifter Betjäning av hämtkunder i butik Lastning/lossning av gods Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter Plocka upp/rapportera in inleveranser Arbeta med Bevegos rutiner Hålla ordning och reda och städat i butik/lager Kvalifikationer Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har ... Visa mer
Kundmottagare/lagermedarbetare sökes till vår filial i Kalmar!
Arbetsuppgifter
Betjäning av hämtkunder i butik
Lastning/lossning av gods
Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter
Plocka upp/rapportera in inleveranser
Arbeta med Bevegos rutiner
Hålla ordning och reda och städat i butik/lager

Kvalifikationer
Du som söker har minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller orienterad till försäljning inom teknikorienterad verksamhet. Du har tidigare erfarenhet av försäljning/butiksarbete; om den är från branschen ser vi det som ett stort plus.
Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är praktiskt lagd och tycker om och har förutsättningar att arbeta fysiskt. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för dina uppgifter. Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.
Truckkort är meriterande, men inget krav.
Övrigt
Ansök snarast, då urvalet sker löpande.
Upplysningar lämnas av Platschef Michel Andersson Nordström, på telefon: 0480-44 28 32 Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jul 4    Horseonline AB    Lagerarbetare
Horseonline AB växer och nu behöver vi förstärka företaget med en strukturerad och ordningsam medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av hästar och ridsport är meriterande. Tjänsten är på 75% med chans till 100% under högsäsong och andra intens... Visa mer
Horseonline AB växer och nu behöver vi förstärka företaget med en strukturerad och ordningsam medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av hästar och ridsport är meriterande. Tjänsten är på 75% med chans till 100% under högsäsong och andra intensiva perioder. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträdesdag 5 september. Visa mindre

Svensk Direktreklam Kalmar - Sorteringspersonal

Ansök    Jun 28    Malmixx Projekt AB    Lagerarbetare
Hej! Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Kalmar. Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar. Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion. Jobbet är deltid vid behov tisdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående. Det är viktigt att du är plikttrog... Visa mer
Hej!
Vi på Svensk Direktreklam söker bladare (sorteringspersonal) till vårat lager i Kalmar.
Varje vecka sorterar vi tillsammans alla våra kunders trycksaker, så som reklam, samhällsinformation och gratistidningar.
Ingen förkunskap krävs utan vi lär upp dig på plats med introduktion.
Jobbet är deltid vid behov tisdag - fredag, varje vecka året om. Vi söker dig som är i god form och orkar stå länge då arbetet sker stående.
Det är viktigt att du är plikttrogen och är noga med hålla tider. Att du är effektiv, motiverad och har en positiv inställning till ditt arbete.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på [email protected] eller via telefon 0480-248 90.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig,
MVH Svensk Direktreklam i Kalmar. Visa mindre

Lagerarbetare - Kalmar - Fart och fläkt i ett team som har högt i tak!

Ansök    Jun 16    Consultify AB    Lagerarbetare
Om Företaget Företaget är en lokal grossist som jobbar med att leverera ut dagligvaror till olika kunder i Kalmar med omnejd. Företaget har funnits i många år och är etablerade på marknaden med många återkommande beställningar, fasta kunder och butiker. Idag är de över 40 anställda som alla arbetar med olika delar och finns i Kalmar, Oskarshamn och Karlskrona. Arbetsuppgifter Du kommer som lagerarbetare att på detta företag jobba med att packa, sortera ... Visa mer
Om Företaget

Företaget är en lokal grossist som jobbar med att leverera ut dagligvaror till olika kunder i Kalmar med omnejd. Företaget har funnits i många år och är etablerade på marknaden med många återkommande beställningar, fasta kunder och butiker. Idag är de över 40 anställda som alla arbetar med olika delar och finns i Kalmar, Oskarshamn och Karlskrona.

Arbetsuppgifter

Du kommer som lagerarbetare att på detta företag jobba med att packa, sortera och forsla ut dagligvaror till bilarna och till sina platser vid inleverans. Arbetet är mestadels fysiskt men också delar av tekniska arbetsuppgifter förekommer, som scanning av varor, inventering och följesedelshantering.

Personliga Egenskaper

Du som söker är en effektiv, driven, ansvarstagande och trevlig person som kan jobba strukturerat samtidigt som du är en snabb problemlösare. Du känner igen dig som en social person som ställer upp när det behövs, du är fysiskt frisk då arbetet handlar om mycket arbeta i stående position.

Krav

- Svenska i tal och skrift
- B-körkort
- God fysik

Meriterande

- Truckkort
- Tidigare erfarenhet av lager

Tillträde och varaktighet

Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning.
Arbetstider som 07:00-16:00.
Övertid kan förekomma vid överenskommelse.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss
Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, i stället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut personer i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:t, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Halmstad, Kristianstad och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Lagermedarbetare till 24.se E-handel - Sommarjobb Vecka 28-33

Ansök    Jun 15    24 se Sverige AB    Lagerarbetare
Om 24.se 24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid. Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong Vi söker nu kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under so... Visa mer
Om 24.se
24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid.
Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.
E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong
Vi söker nu kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under sommaren. Perioden som gäller är vecka 28-33.
Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 07:00-16:00. Du kommer jobba i ett härligt team, bestående av ca 25 personer, på vårt lager i Kalmar. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa varor som ska transporteras vidare till våra kunder.
Det är viktigt att du har förmåga att hålla ett högt tempo då det är stora volymer som skickas varje dag. Det är också viktigt att du är noggrann när du plockar och packar så att kunderna får rätt varor.
Du är över 18 år och du är en teamspelare som tar stort ansvar för att uppnå både dina individuella och teamets mål.
Du behöver inte ha erfarenheter av lagerarbete sedan tidigare.
Välkommen med din ansökan!
Krav:
Avslutad gymnasieutbildning
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Meriterande: Truckkort
Ansökan
Sista ansökningsdag: 1 juli, 2022
Startdatum: 13:e juli-19:e augusti
Ansökan ska innehålla CV med foto samt Personligt brev.
Vi gör löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan skickas till: [email protected]
Anställningsvillkor
Säsongsanställning
Lön
Timlön
Arbetsgivaren
24.se Sverige AB
Torsåsgatan 22
392 39 Kalmar
Kontakt
[email protected]
076-020 11 65 Visa mindre

Vi söker lagerarbetare för kommande uppdrag med uppstart i höst!

Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst. Då kan du vara den vi letar efter! Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare med uppstart under höst och som har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Det kommer förekommer pa... Visa mer
Är du en social och noggrann person som letar efter ett extrajobb att kombinera studier eller en annan tjänst. Då kan du vara den vi letar efter!

Nu är vi på jakt efter duktiga lagerarbetare med uppstart under höst och som har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan. Arbetsdagarna är flexibla och bokas utifrån din tillgänglighet samt kundens behov. Arbetspassen är också varierande, och kan bestå av både kortare och längre pass. Det kommer förekommer pass under både dag och kväll/natt. Som lagermedarbetare kommer du jobbar självständigt såväl som i grupp, och jobbar löpande med att uppnå kvalitét samtidigt som du är effektiv. Behovet av personal förekommer både med framförhållning men även ersättning av sjuka kollegor, vilket gör hög tillgänglighet samt inhopp på kort varsel uppskattad.

Din profil
Detta söker vi:

För att du ska trivas i rollen och snabbt komma in i arbetet ser vi att du är driven och lättinlärd, men framför allt att du har en god samarbetsförmåga.

- Du trivs med fysiska arbeten då tunga lyft kan förekomma.
- B-körkort och tillgång till bil är meriterande, men förbindelse till kollektivtrafik finns på samtliga uppdrag

- Truckkort är meriterande

- Tidigare erfarenhet av lager och logistik


Vi kommer att göra en bakgrundskontroll samt efterfråga referenser som en del av processen. Detta för att identifiera de mest lämpliga kandidaterna för uppdragen, vilket vi hoppas inkluderar dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

LAGERPERSONAL MODIG MACHINE TOOL I VIRSERUM

Ansök    Apr 14    Modig Machine Tool AB    Lagerarbetare
Modig Machine Tool är ett företag som tillverkar högteknologiska maskiner med hög kvalitet till främst flyg- och bilindustrin. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad. Vill du vara med och förse våra kunder med världsledande CNC maskiner som ska driftsättas i produktionsanläggningar globalt? Har du passion för logistik och teknik och vill vara en del av Modigs team? Vi erbjuder dig ett varierat jobb där du tillsamman... Visa mer
Modig Machine Tool är ett företag som tillverkar högteknologiska maskiner med hög kvalitet till främst flyg- och bilindustrin. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad.
Vill du vara med och förse våra kunder med världsledande CNC maskiner som ska driftsättas i produktionsanläggningar globalt? Har du passion för logistik och teknik och vill vara en del av Modigs team? Vi erbjuder dig ett varierat jobb där du tillsammans med vårt skickliga lagerteam ser till att rätt material finns på plats i rätt tid för våra maskinprojekt.
Vi säker dig som tidigare har arbetat på lager och har truckkort samt truckvana. Du trivs med varierande arbetsuppgifter, lossning/lastning, orderplock och ibland bygger du träemballage. Du arbetar dagligen med förbättringsarbete för att leverera högklassig service
Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående på vårt lager i Virserum.
För att lyckas tror vi att du;
Har tidigare vana från plocklager
Har truckutbildning A 1-4 samt B 1-4
Är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete
Är en lagspelare som både kan ge och fråga om hjälp
Är flexibel och beredd att hoppa in där det behövs
Har goda kunskaper i svenska och engelska
Har körkortVi ser det som meriterande med;
Att ha arbetat med paternosterverk
Erfarenhet från teknisk bransch
DatorvanaOM ARBETSGIVAREN
Modig Machine Tool är ett familjeägt företag känt som världens ledande tillverkare av specialtillverkade maskiner till flygdustrin. Vårt starka engagemang för kvalitet belönas med order från ledande, OEM och Tier-1 företag. Modig skiljer sig från konkurrenterna genom en integrerad lösning som inkluderar problemlösning, skräddarsydd tillverkning, provning, utbildning och fortlöpande teknisk kundsupport. Det finns inget utrymme för kompromisser i kvaliteten hos Modig. Modig Machine Tool arbetar efter ledorden; Kvalitet, Effektivitet, Ansvar och Lojalitet. Det familjeägda bolaget värdesätter att medarbetarna visar varandra respekt och har en god vänskap mellan varandra. Produktionen genomsyras av innovation, kreativitet och utveckling. Läs mer på www.modig.se
ANSÖKAN
För frågor är du välkommen att vända dig till vår Lagerchef Johan Nilsson på 072 995 0758 eller till HR-ansvarig Heléne Gustafsson på 072 995 0780
Välkommen med din ansökan idag till [email protected], märk den ”Lagerpersonal” Visa mindre

Lagerstjärnor

Ansök    Mar 26    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Nu finns chansen att bli en del av vårt grymma team genom att jobba hos oss i sommar med goda möjligheter till förlängt. Om jobbet; Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade ... Visa mer
Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Nu finns chansen att bli en del av vårt grymma team genom att jobba hos oss i sommar med goda möjligheter till förlängt.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 500 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.


Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav. För att jobba hos oss måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning över sommaren och varierar mellan deltid och heltid. Det finns goda möjligheter till förlängd anställning över hösten, därför ser vi gärna att du som söker har möjlighet att fortsätta jobba hos oss (upp till heltid) efter att sommaren är slut.
Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare till 24.se E-handel - Sommarjobb

Ansök    Mar 30    24 se Sverige AB    Lagerarbetare
24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid. Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong Vi söker nu ca 10 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under somma... Visa mer
24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid.
Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.
E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong
Vi söker nu ca 10 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under sommaren. Det är främst under senare delen av juli och under augusti som vi är i behov att förstärka vår personalstyrka.
Arbetstiderna är måndag-fredag mellan 07:00-16:00. Du kommer jobba i ett härligt team, bestående av ca 25 personer, på vårt lager i Kalmar. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa varor som ska transporteras vidare till våra kunder.
Det är viktigt att du har förmåga att hålla ett högt tempo då det är stora volymer som skickas varje dag. Det är också viktigt att du är noggrann när du plockar och packar så att kunderna får rätt varor.
Du är minst 18 år och en teamspelare som tar stort ansvar för att uppnå både dina individuella och teamets mål.
Du behöver inte ha erfarenheter av lagerarbete sedan tidigare.
Välkommen med din ansökan!
Krav:
Minst 18 år
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Ansökan
Sista ansökningsdag: 17 april, 2022
Tillsättning: enligt överenskommelse
Ansökan ska innehålla CV med foto samt Personligt brev.
Vi gör löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan skickas till: [email protected]
Anställningsvillkor
Säsongsanställning
Lön
Timlön
Arbetsgivaren
24.se Sverige AB
Torsåsgatan 22
392 39 Kalmar
Kontakt
[email protected]
076-020 11 65 Visa mindre

Sommarvikariat Chaufför och Lagermedarbetare

Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda. Chaufför/Lagerar... Visa mer
Vi är en av världens största tillverkare av glas och glasprodukter för bygg- och bilindustrin samt för glas till tekniska specialapplikationer. Pilkington Automotive Sweden AB ingår sedan 2006 i koncernen NSG Group som har tillverkning i 30 länder på fyra kontinenter och försäljning i 130 länder. I Sverige finns verksamhet inom affärsområdena Arkitektglas och Automotive och vi finns representerade på totalt 15 orter med ca 180 anställda.

Chaufför/Lagerarbetare Kalmar
Vill du få chansen att arbeta som Chaufför/Lagerarbetare hos en av Nordens största eftermarknadsleverantörer av bilglas?
Vi söker en ansvarstagande medarbetare med stort kundfokus, som under kommande sommarmånader kan stötta vår verksamhet i Kalmar. Vi erbjuder dig ett roligt och givande arbete och vi sätter ett stort värde i våra medarbetare.
Som Chaufför/Lagerarbetare på Pilkington Automotive kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att lasta och köra ut glas till våra kunder, se till att det är ordning på lagret och packa upp ankommande gods.

Kvalifikationer
Som person är du noggrann och ställer själv höga krav på ditt arbete vad gäller kvalitet, kundnöjdhet och punktlighet. Du gillar ordning och reda och arbetar systematiskt och metodiskt med dina arbetsuppgifter. Utöver detta ser vi att du är en person med hög integritet och social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor och även de kunder du träffar vid leverans. Du visar förståelse, rådfrågar och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang så bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö.
För att trivas med uppdraget är det viktigt att du är driven och att du klarar av att jobba självständigt. Det är viktigt att du har förutsättningar för att arbeta fysiskt.
Körkort B är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet från bil-/glasbranschen.
Du har en god förmåga i att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information
Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Ur ett jämställdhetsperspektiv ser bolaget gärna kvinnliga sökande.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Tjänstens omfattning är 60% under perioden 13 juni – 19 augusti. Arbetet är förlagt under dagtid följande dagar: måndag, onsdag, torsdag.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag! Ansökan mailas till; [email protected], senast den 18 april. Visa mindre

Lagerarbetare till Optimera / Start 1 maj

Ansök    Mar 25    Bravura Sverige AB    Lagerarbetare
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 5 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Optimera.

Om företaget:

Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 63 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 1000 anställda och omsätter ca 4 miljarder SEK. Optimera finns även i Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint-Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-Gobain omsätter ca 41 miljarder Euro och har mer än 179 000 anställda i 67 länder.

Optimera erbjuder dig en trygg arbetsplats med starka ägare och sunda värderingar.

Arbetsuppgifter:

Som lagerarbetare arbetar du huvudsakligen med hanteringen av leveranser. Du kommer bland annat att plocka ihop leveranser utefter en plocklista som du hämtar ut från företagets affärssystem. I arbetet förekommer en del tunga lyft vilket innebär att du ska vara mycket bekväm med att köra truck samt med lastning. Du arbetar i nära samarbete med resterande logistikpersonal och ni utgör ett team.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av liknande arbete
• Erfarenhet av att köra truck
• Flytande kunskaper i svenska
• God datorvana

För att trivas i rollen ser vi att du har god samarbetsförmåga och viljan att ingå i ett arbetsteam. Du utför ditt arbete noggrant och driver självständigt ditt eget arbete framåt. Du har förmågan att utföra givna arbetsuppgifter men även själv se vad som behöver göras och ta initiativ för att skapa struktur. Därtill har du ett gott tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information:

Start: 1 maj
Plats: Halltorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagermedarbetare, lager, lagerarbetare, truck, utleverans, inleverans, affärssystem, bygg, truckförare, logistik, lagerarbetare, Halltorp, heltid, Optimera Visa mindre

Reservdelsmedarbetare på Kalmar Motor!

Ansök    Mar 22    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda? Nu finns chansen att under sommarsäsongen lära och bli en del av ett världsledande företag! Sök tjänsten med fokus på distribution av reservdelar på Kalmar Motor! Om företaget Kalmar Motor har i över 50 års tid utvecklat och tillverkat flygplansdragare och andra specialfordon till olika flygbolag, luftfartsmyndigheter och industriföretag världen över. Detta gör att företaget idag ä... Visa mer
Är du en lagspelare med tekniskt intresse och sinne för ordning och reda? Nu finns chansen att under sommarsäsongen lära och bli en del av ett världsledande företag! Sök tjänsten med fokus på distribution av reservdelar på Kalmar Motor!

Om företaget

Kalmar Motor har i över 50 års tid utvecklat och tillverkat flygplansdragare och andra specialfordon till olika flygbolag, luftfartsmyndigheter och industriföretag världen över. Detta gör att företaget idag är ett av de äldsta i branschen och även är marknadsledande inom el- och hybridteknik. Besök www.kalmarmotor.com för mer information.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär paketering av reservdelar till kunder, men även hantering av inkommande gods och fraktbokning. Under sommaren kommer det finnas en ordinarie på plats på reservdelsavdelningen som du kommer arbeta tätt tillsammans med.

Formell kompetens:

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Goda kunskaper i engelska
• Gymnasiebehörighet
• Datorvana (MS-Office)
• B-körkort

Meriterande:

• Truckkort

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en tekniskt intresserad person och har ett sinne för ordning och reda. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person med en flexibel och serviceinriktad inställning. God kommunikationsförmåga i både tal och skrift krävs för att upprätthålla kontakt mellan avdelningar, vid leveranser och fraktbokningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Säsongsanställning v21-v32/33/ Heltid/ Kalmar

Arbetstid

07.00-15.30

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia, men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund Kalmar Motor. Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 22-04-24. Under processen ber vi er respektera att vi inte tar emot samtal. Vid frågor skicka istället mail till [email protected]

Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia. Visa mindre

Lagerarbetare

Just nu söker vi ett flertal snabba och effektiva lagerarbetare / truckförare i Kalmar. Arbetet kommer främst bestå av att jobba med livsmedelsprodukter. Du kommer att arbeta väldigt mycket med kroppen och det krävs god fysik. Truckvana är inget krav, men ses som meriterande. Du kommer att arbeta med fysiskt många lyft så det är en förutsättning att du som söker trivs med att arbeta fysiskt med kroppen i ett högt tempo. Arbetstiderna är fm framför allt me... Visa mer
Just nu söker vi ett flertal snabba och effektiva lagerarbetare / truckförare i Kalmar. Arbetet kommer främst bestå av att jobba med livsmedelsprodukter. Du kommer att arbeta väldigt mycket med kroppen och det krävs god fysik. Truckvana är inget krav, men ses som meriterande.

Du kommer att arbeta med fysiskt många lyft så det är en förutsättning att du som söker trivs med att arbeta fysiskt med kroppen i ett högt tempo. Arbetstiderna är fm framför allt men det kan även bli tal om 2-skift. Truckkörning kan förekomma.

Står du för dessa 5 sakerna och kan börja jobba redan NU? In och sök tjänsten omgående.

- Lagspelare
- Arbetsvillig
- Bra fysik
- Hjälpsam
- Prestigelös

Merriterande:
- Truckkort A2,A4, B1

Tillsättning sker löpande Visa mindre

Sommarjobb Lager

Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Kalmar. Arbetsbeskrivning I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har c:a 45000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot f... Visa mer
Vi söker nu en driven och noggrann Lagermedarbetare till MediaMarkt Kalmar.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Lagermedarbetare arbetar du på vårt lager i varuhuset. Vi har c:a 45000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret och/eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten är ett sommarjobb på 80% men start i mitten av juni till mitten/slutet av augusti.

Vem är du?
För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande. Ett krav är att du har truckkörkort.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
Som Lagermedarbetare hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.
Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad? 
Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta [email protected] Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2022-05-31.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Mar 8    SKG KALMAR AB    Lagerarbetare
Skg är ett storkökgrossist företag inom livsmedelsbranschen. Vi söker nu med arbetare till vårt lager. SKG KALMAR AB Visa mer
Skg är ett storkökgrossist företag inom livsmedelsbranschen. Vi söker nu med arbetare till vårt lager.
SKG KALMAR AB Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 25    GB-Grossisten Syd AB    Lagerarbetare
Är du en lagspelare av rang? Då är det dig vi söker! Vi söker dig med följande egenskaper: Noggrann Stresstålig Strukturerad Effektiv Lagspelare Till sommaren 2022 behöver vi utöka vårt team på lagret i Kalmar. Tillsammans med dina kollegor packar du inkommande order från kunder och chaufförer dels på vårt torrlager men även på vårt fryslager. Du jobbar med marknadsledande varumärken tillsammans med personal med lång erfarenhet i branschen. Din uppgift ... Visa mer
Är du en lagspelare av rang? Då är det dig vi söker!
Vi söker dig med följande egenskaper:
Noggrann
Stresstålig
Strukturerad
Effektiv
LagspelareTill sommaren 2022 behöver vi utöka vårt team på lagret i Kalmar. Tillsammans med dina kollegor packar du inkommande order från kunder och chaufförer dels på vårt torrlager men även på vårt fryslager.
Du jobbar med marknadsledande varumärken tillsammans med personal med lång erfarenhet i branschen. Din uppgift blir att packa felfria order och laster för att ge slutkund en så perfekt slutprodukt som möjligt.
Du ansvarar även för inkommande gods och lastning av våra lastbilar.
Har du förmågan att jobba i team och att alltid göra ditt yttersta vid varje arbetspass?
Då är det dig vi söker! Visa mindre

Sommarjobb på ehandelslager

Ansök    Jan 19    Skogstrollen AB    Lagerarbetare
Vi på iPhonebutiken behöver två personer som kan jobba med: Packa & plocka ordrar Packa upp inkommande varor Väga & städa lager Städa kontor Bitvis blir det väldigt stressigt, så du behöver kunna hantera stress. Tjänsterna är sommarjobb som sträcker sig mellan 14 juni och 20 augusti. Jobbet är vardagar 8.30-16 med lunch 12-13. Visa mer
Vi på iPhonebutiken behöver två personer som kan jobba med:
Packa & plocka ordrar
Packa upp inkommande varor
Väga & städa lager
Städa kontorBitvis blir det väldigt stressigt, så du behöver kunna hantera stress.


Tjänsterna är sommarjobb som sträcker sig mellan 14 juni och 20 augusti.


Jobbet är vardagar 8.30-16 med lunch 12-13. Visa mindre

Produktion & Lagerarbetare

Ansök    Jan 17    Randstad AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning Vi söker just nu drivna och engagerade produktion & lagermedarbetare till uppdrag i Kalmar. Är du sugen på att jobba i produktion, lager & logistik? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter högsta kvalitén i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder. Ansvarsområden Dina arbetsuppgi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu drivna och engagerade produktion & lagermedarbetare till uppdrag i Kalmar. Är du sugen på att jobba i produktion, lager & logistik? Blir du motiverad av möjligheten att utvecklas och strävar efter högsta kvalitén i ditt arbete? Då är detta tjänsten för dig.
Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos våra kunder.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av lagerarbete eller produktionsarbete på företag i Kalmar.
Här kommer några av de arbetsuppgifter du kan komma att ställas inför: 

Lagerarbete
Orderplock
Containertömning
Godsmottagning
Körning av olika truckar som t.ex skjutstativtruck, motsviktstruck ledstaplare och plocktruck.
Lättare lageradministration.Produktionsarbete
Du kommer att arbeta med tillverkning och montering av produkter i varierande storlek och komplexitet.
Du kommer att arbeta blandat vid stationer och lines varpå god fysik krävs.

 
Du kommer arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig, noggrann, har ett säkerhetstänk såväl som ett högt kvalitétstänk.

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Som person tror vi att du är noggrann, driven och strukturerad. Du är initiativtagande och ställer upp när det behövs. För att trivas i rollen har du en positiv inställning och god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
2022-03-17, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Weber söker dig som vill ta första klivet ut i arbetslivet!

Ansök    Jan 15    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärke... Visa mer
Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärken.

OM TJÄNSTEN
Weber behöver din hjälp att färdigställa grillavdelningen inför säsong. De söker nu efter ett antal personer runt om i Sverige som kan montera grillar hos ett flertal återförsäljare och arbeta med butiksplanering. Du kommer att få utbildning innan ditt arbete drar igång och även stöttning av säljare i de olika butikerna. Detta är ett perfekt arbete för dig som vill arbeta praktiskt och få värdefull erfarenhet från att arbeta i butik och med stora varumärken.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att åka ut till olika butiker i Sverige beroende på var du bor och montera och exponera Webers grillar och tillbehör.


* Ditt arbete inleds med en utbildningsdag tillsammans med Weber
* Montera olika grillmodeller
* Exponering och skyltning av Webers sortiment
* Utforma och bygga i butik
* Placera tillbehör utifrån planogram


VI SÖKER DIG SOM
* Har ett genuint öga och känsla för vad som är estetiskt tilltalande
* Intresse av montering och gärna grillar

Som person är du:


* Kreativ
* Intiativtagande
* God detaljförmåga


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt intresse och motivation för tjänsten. Utbildningsdagen kommer bestå av en introduktion och en trevlig lunch.

Övrig information

Start: Februari

Omfattning: Deltid - 1,5 månad

Placering: Kalmar

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Varmt välkommen med din ansökan!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Weber här Visa mindre

Frysansvarig Triumf Glass Kalmar

Ansök    Jan 12    Triumf Glass AB    Lagerarbetare
Om oss: Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som i år fyller 76 år. 65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår lilla fabrik i Partille, på Svensk grädde och Svenskt mjölkpulver från Falköping. I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna utgår ifrån. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall a... Visa mer
Om oss:
Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som i år fyller 76 år.
65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår lilla fabrik i Partille, på Svensk grädde och Svenskt mjölkpulver från Falköping.
I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna utgår ifrån. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall alltid vara något vi kännetecknas av.
Vi ser att du som söker innehar ordningssinne, lokalsinne, snabbhet, stresstålighet, bra läs- & skrivkunskaper samt ansvarsfullhet & hög pliktkänsla.


Arbetet innefattar att sköta och se till att den dagliga driften på lagret funkar. Att leveranser kommer och tas emot på korrekt sätt.
Arbetsuppgifterna innebär även att fördela godset till rätt platser i frysrummen samt torrlagret och ev. andra utrymmen.
På eftermiddagarna har du ansvar för att lasta alla glassbilarna enligt lastlista.
Hålla rent i alla lagerutrymmen dagligen och fylla på varor enligt regeln "först in - först ut".
Installera och hämta glassutrustningar hos kunder, på kort varsel. Rengöring, service och montering av glassutrustningar av olika slag.
I arbetsuppgifterna ingår också att hålla bilen ren och i ordning samt utföra enklare service samt bistå i övrigt förekommande sysslor.
Tjänsten börjar i maj och är till början av augusti.
Krav för tjänsten är truckkort B1 & B2, B-körkort & körvana, tunga lyft förekommer.
Vi håller intervjuer löpande så ansök redan idag!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Conpipe i Halltorp söker Lagermedarbetare!

Ansök    Jan 7    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Om företaget Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar och kan till exemp... Visa mer
Om företaget

Conpipe group är specialister på försäljning, tillverkning och leverans av rörkomponenter, rörbockning, rörbearbetning och rörlaserskärning. Conpipe Group är en snabbfotad och kvalitetsmedveten leverantör som erbjuder hela flödet från prototyptillverkning till serieproduktion. Conpipe har alltid kunden i fokus och presenterar kompletta lösningar skräddarsydda efter kundens behov.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av truckkörning, plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning med mera. I jobbet ingår även att ansvara för kvalitet, ordning och reda på arbetsplatsen, ansvara för förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten.

Formell kompetens

Genomförd treårig gymnasieutbildning med godkända betyg. Svenska i tal och skrift, du ska både förstå muntliga och skriftliga instruktioner.

Meriterande
- Erfarenhet av lager- och logistikarbete
- B-körkort
- Truckkort A-B

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbete på lager, terminal, in- och utlastning. Du skall vara allsidig, flexibel och kvalitetsmedveten. Driven och engagerad i arbetet och visar stolthet i det arbetet du utför.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ heltid/ Eventuellt skiftarbete

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Vi söker extra personal till Mobergarna AB's produktion i Kalmar!

Ansök    Dec 30    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig syssla och vill jobba extra på Mobergarnas bageri i Kalmar. För att passa i rollen bör du kunna jobba natt och kvällar, samt tidigare erfarenhet inom industri eller lager. Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök då tjänsten redan idag! Om företaget Mobergarna är ett industribageri i Kalmar som producerar traditionella småbröd och maränger. De levererar till svensk dagligvaruhandel och Food service... Visa mer
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig syssla och vill jobba extra på Mobergarnas bageri i Kalmar. För att passa i rollen bör du kunna jobba natt och kvällar, samt tidigare erfarenhet inom industri eller lager. Känner du igen dig i denna beskrivning? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget

Mobergarna är ett industribageri i Kalmar som producerar traditionella småbröd och maränger. De levererar till svensk dagligvaruhandel och Food service.

Om tjänsten

Rollen som packare innebär att du jobbar inom produktionen och packar varor. Vi söker personer som kan jobba kvällar och nätter några dagar i veckan, kanske är du student eller har en annan huvudsaklig syssla. Jobbperioden är mellan Januari-April, om du är rätt person så finns även goda chanser till sommarjobb.

Formella krav

• Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning.
• Svenska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet inom industri eller teknisk utbildning är meriterande
• Truckkort är meriterande.
• B-körkort är meriterande.

Om dig

Du är en person som trivs att arbeta i taktat flöde och har inga problem med att arbeta i ett högt arbetstempo. Vi ser att du som söker är en person som är lojal, ambitiös, engagerad och samtidigt genuint intresserad och tycker att det är roligt eller skulle vara roligt att arbeta inom industri. Du är en person som är noggrann och har ett öga för kvalité samtidigt som du är social samt har respekt för din omgivning och medmänniskor.

Om anställningen

• Kalmar
• Tillträde: Omgående enl. ö.k
• Anställningsform: Behovsanställd

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Tjänsten tillsätts löpande – skicka in din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Stjärnor till vår returavdelning under högsäsong!

Ansök    Nov 23    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest engagerade team och driva världens mest lönsamma retail. En fantastiskt rolig resa där vi varje dag arbetar hårt för att nå (och krossa) våra högt uppsatta mål! Vi är på väg in i våran högsäsong och förstärker nu vår returavdelning med nya stjärnor till teamet! Tjänsten är på deltid i grunden men där vi har önskemål om att du kommer kunna jobba heltid minst und... Visa mer
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest engagerade team och driva världens mest lönsamma retail. En fantastiskt rolig resa där vi varje dag arbetar hårt för att nå (och krossa) våra högt uppsatta mål! Vi är på väg in i våran högsäsong och förstärker nu vår returavdelning med nya stjärnor till teamet!
Tjänsten är på deltid i grunden men där vi har önskemål om att du kommer kunna jobba heltid minst under perioden v 48-51 samt under januari.
Om rollen;
På vår returavdelning får du arbeta med uppackning och kontroll av varor, samt registrering och mottagning i vårt affärssystem. Du kommer även få hantera återbetalningar och ha kundkontakt. I rollen arbetar du med varierade uppgifter, alla med fokus på att skapa världens bästa kundupplevelse. Vi strävar alltid efter en hög kundnöjdhet med en så lönsam tillväxt som möjligt, därför behöver du kunna hålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet du utför. Ditt arbete sker alltid med kundens & teamets bästa i fokus, och du kan komma att arbeta med olika uppgifter inom avdelningen.
Du kommer till exempel att arbeta med;
Packa upp returer enligt våra rutiner.
Återbetala returer enligt våra rutiner.
Hantera defekta returer.
Strukturera och organisera inkomna pallar.
Arbetar med problemlösning vid svårare ärenden.
Arbetar efter avdelningens uppsatta KPI:er och ser till att de dagligen efterföljs och att vi når målen med hög kvalitet.
Ha en god kommunikation med övriga avdelningar inom bolaget för att interna processer ska fungera enligt uppsatta rutiner.
Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.

Om dig;
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett högt engagemang och en drivkraft att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en lagspelare som gillar att arbeta i team och i en miljö som präglas av ett högt tempo och en härlig energinivå. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du positiv, noggrann och har en förmåga att se hur detaljer påverkar helheten.

Välkommen hem!
Detta är en visstidsanställning med omgående start och löper till 31 januari, för rätt person kan det finnas chanser till förlängt. Placering är på vårt lager i Kalmar.
Är detta rätt tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss! Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen. För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till Sofia Heinebäck, Head of Claims & Returns, på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Leverans KungSängen Kalmar

DET HÄR GÖR VI KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 36 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder. I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanter... Visa mer
DET HÄR GÖR VI
KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 36 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder.
I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanterar all administration, produktutveckling, sortimentshantering och marknadsföring. Från fabriken kör vi ut de färdiga sängarna hem till våra kunder och här finns också hela lagret för vår näthandel. Det betyder att den som köper sin säng hos KungSängen slipper betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt. För att vi gör allt själva, tillsammans.

Om oss
KungSängen vill göra livet skönare genom bättre sängar – på ett bättre sätt. Vi tycker att det ska vara lika skönt att köpa och äga en KungSängen som det är att sova i den. Därför fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service genom hela värdekedjan. För att överträffa dina förväntningar – hela vägen från oss till dig.
Då vi inte bara spenderar en tredjedel av livet i sängen, utan också en tredjedel på jobbet, vill KungSängen också vara en bättre arbetsplats – på ett bättre sätt – med en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet. För att dagen ska vara lika god som natten.
Här är alla lika viktiga
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. Kunden är, förstås, den som får hem sin säng eller sin nya sängutrustning. Men vi är också varandras kunder inom företaget och vi möter varandra med respekt och en vilja att hjälpa, precis på samma sätt som vi möter våra kunder.
Så här är vi
På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad. Vi behandlar alla lika – oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, fysisk förmåga, etnicitet, nationalitet, religion, civilstånd, familjesituation eller någon annan aspekt av deras identitet.
Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.

OM JOBBET
Leveranser av sängar
Plocka, lasta och leverera sängar mm till/från butik/kund
Utföra interna transporter och flyttar.
Vissa arbetsuppgifter i tillverkningen av sängar och lager kan förekomma
Hantera inkommande och utgående gods
Kontakt med kund för att planera besök
Planera och optimera körrutter.
Hantera varor som skall lagas/bytas och hantera återköp
Delaktighet i företagets fordonsvård och lokalvård (Städning utav fordon och lagerutrymmen)
Utföra monteringar, bortforslingar, returer och övriga servicearbeten hos kund
Lagerhantering, lageroptimering och inventering.
Samt på företaget andra förekommande arbetsuppgifter med naturlig koppling till verksamheten och det dagliga arbetet på avdelningen.


Personliga egenskaper
God fysik för att kunna bära och hantera sängar
Flexibel
Problemlösare
Positiv
Strukturerad
Ordningsam
Driv och vilja att utveckla och effektivisera verksamheten
Rak och tydlig i kommunikationen och alltid med kunden i fokus
Utåtriktad och socialt smidig – förmåga att upprätta goda relationer


Vi erbjuder deltidstjänst på ca 80%, för frågor om tjänsten kontakta butikschef Johan Andersson, [email protected]
Lön enligt handels


Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb".


Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Krav
Körkort
Hög social förmåga

Meriterande
Truckkort
God körvana
Fysiskt stark Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Nov 5    Nordic Sofa AB    Lagerarbetare
Om jobbet Nordic Sofa AB är en nystartade företag. Vi köper och säljer begagnade Möbler/Soffor inom Sverige. Vi söker nu en medarbetare som kan rengöra begagnade möbler/soffor och Leverera möbler till vara kunder B körkort är ett krav. Visa mer
Om jobbet
Nordic Sofa AB är en nystartade företag. Vi köper och säljer begagnade Möbler/Soffor inom Sverige.
Vi söker nu en medarbetare som kan rengöra begagnade möbler/soffor och Leverera möbler till vara kunder
B körkort är ett krav. Visa mindre

Stjärnor till vår returavdelning under högsäsong!

Ansök    Nov 3    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest engagerade team och driva världens mest lönsamma retail. En fantastiskt rolig resa där vi varje dag arbetar hårt för att nå (och krossa) våra högt uppsatta mål! Vi är på väg in i våran högsäsong och förstärker nu vår returavdelning med nya stjärnor till teamet! Tjänsten är på deltid i grunden men där vi har önskemål om att du kommer kunna jobba heltid minst und... Visa mer
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest engagerade team och driva världens mest lönsamma retail. En fantastiskt rolig resa där vi varje dag arbetar hårt för att nå (och krossa) våra högt uppsatta mål! Vi är på väg in i våran högsäsong och förstärker nu vår returavdelning med nya stjärnor till teamet!
Tjänsten är på deltid i grunden men där vi har önskemål om att du kommer kunna jobba heltid minst under perioden v 48-51.
Om rollen;
På vår returavdelning får du arbeta med uppackning och kontroll av varor, samt registrering och mottagning i vårt affärssystem. Du kommer även få hantera återbetalningar och ha kundkontakt. I rollen arbetar du med varierade uppgifter, alla med fokus på att skapa världens bästa kundupplevelse. Vi strävar alltid efter en hög kundnöjdhet med en så lönsam tillväxt som möjligt, därför behöver du kunna hålla hög kvalitet och effektivitet i arbetet du utför. Ditt arbete sker alltid med kundens & teamets bästa i fokus, och du kan komma att arbeta med olika uppgifter inom avdelningen.
Du kommer till exempel att arbeta med;
Packa upp returer enligt våra rutiner.
Återbetala returer enligt våra rutiner.
Hantera defekta returer.
Strukturera och organisera inkomna pallar.
Arbetar med problemlösning vid svårare ärenden.
Arbetar efter avdelningens uppsatta KPI:er och ser till att de dagligen efterföljs och att vi når målen med hög kvalitet.
Ha en god kommunikation med övriga avdelningar inom bolaget för att interna processer ska fungera enligt uppsatta rutiner.
Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.

Om dig;
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett högt engagemang och en drivkraft att alltid sträva efter nöjda kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en lagspelare som gillar att arbeta i team och i en miljö som präglas av ett högt tempo och en härlig energinivå. Du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vidare är du positiv, noggrann och har en förmåga att se hur detaljer påverkar helheten.

Välkommen hem!
Detta är en visstidsanställning med omgående start och löper till 31 januari, för rätt person kan det finnas chanser till förlängt. Placering är på vårt lager i Kalmar.
Är detta rätt tjänst för dig? Skicka in din ansökan till oss! Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen. För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till Sofia Heinebäck, Head of Claims & Returns, på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lagerstjärnor för Black Friday!

Ansök    Nov 3    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Nu söker vi dig som vill jobba extra under kommande veckor och få arbeta tillsammans med ett fantastiskt engagerat team under vår mest intensiva period - vår högsäsong! Tjänsten kommer innebära att du arbetar upp mot heltid under vecka 47 och 48, med goda chanser till strödagar både innan och efter fram till och med jul.? ? Om jobbet; Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest! Nu förstärker vi teamet med ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba extra under kommande veckor och få arbeta tillsammans med ett fantastiskt engagerat team under vår mest intensiva period - vår högsäsong!
Tjänsten kommer innebära att du arbetar upp mot heltid under vecka 47 och 48, med goda chanser till strödagar både innan och efter fram till och med jul.?
?
Om jobbet;
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest! Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. ?
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.


Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.


Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start.?
Vi jobbar både dagtid kl 7-17:45 måndag-lördag samt kvällar kl 18-23. Vi ser med fördel att du är flexibel och kan tänka dig jobba alla skift då arbetstiderna är varierade. Vi önskar att du har möjlighet att jobba heltid under vecka 47 och 48.
Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Just nu söker vi ett flertal snabba och effektiva lagerarbetare / truckförare i Kalmar. Arbetet kommer främst bestå av att jobba med livsmedelsprodukter. Du kommer att arbeta väldigt mycket med kroppen och det krävs god fysik. Truckvana är inget krav, men ses som meriterande. Du kommer att arbeta med fysiskt många lyft så det är en förutsättning att du som söker trivs med att arbeta fysiskt med kroppen i ett högt tempo. Arbetstiderna är fm framför allt me... Visa mer
Just nu söker vi ett flertal snabba och effektiva lagerarbetare / truckförare i Kalmar. Arbetet kommer främst bestå av att jobba med livsmedelsprodukter. Du kommer att arbeta väldigt mycket med kroppen och det krävs god fysik. Truckvana är inget krav, men ses som meriterande.

Du kommer att arbeta med fysiskt många lyft så det är en förutsättning att du som söker trivs med att arbeta fysiskt med kroppen i ett högt tempo. Arbetstiderna är fm framför allt men det kan även bli tal om 2-skift. Truckkörning kan förekomma.

Står du för dessa 5 sakerna och kan börja jobba redan NU? In och sök tjänsten omgående.

- Lagspelare
- Arbetsvillig
- Bra fysik
- Hjälpsam
- Prestigelös

Merriterande:
- Truckkort A2,A4, B1

Tillsättning sker löpande Visa mindre

E-handelsföretag med god atmosfär söker förstärkning

Ansök    Okt 21    24 se Sverige AB    Lagerarbetare
Vi söker nu 15 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under vår högsäsong vecka 47-50. Goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är måndag-torsdag mellan 15:30-21:30. Någon fredag kan också bli aktuell. E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong. Du kommer jobba i ett härligt team, bestående av 15 personer, på vårt lager i Kalmar. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa varor som ska transporteras vidare till våra kunde... Visa mer
Vi söker nu 15 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under vår högsäsong vecka 47-50. Goda chanser till förlängning.
Arbetstiderna är måndag-torsdag mellan 15:30-21:30.
Någon fredag kan också bli aktuell.
E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong.
Du kommer jobba i ett härligt team, bestående av 15 personer, på vårt lager i Kalmar. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa varor som ska transporteras vidare till våra kunder.
Det är viktigt att du har förmåga att hålla ett högt tempo då det är stora volymer som skickas varje dag. Det är också viktigt att du är noggrann när du plockar och packar så att kunderna får rätt varor.
Du är en teamspelare och tar stort ansvar för att uppnå både dina individuella och teamets mål.
Du behöver inte ha erfarenheter av lagerarbete sedan tidigare.
Välkommen med din ansökan!
Om 24.se
24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid.
Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 1 november, 2021
Tillsättning: 17 november, 2021
Ansökan ska innehålla CV med foto samt Personligt brev.
Vi gör löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan skickas till: [email protected]
Anställningsvillkor
Tillfällig behovsanställning med goda möjligheter till förlängning
Lön
Timlön
Kontakt
[email protected]
076-020 11 65 Visa mindre

Lagerstjärnor till Team Nordic Nest

Ansök    Okt 18    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest! Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Om jobbet; Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiv... Visa mer
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest!
Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Om jobbet;
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail! Tillsammans skapar vi magiska resultat genom att varje dag hjälpa människor att skapa hem att älska.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av ett roligt och fysiskt jobb där du varje dag får möjligheten att utmana dig själv tillsammans med ett engagerat team. Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start som löper fram till 23 december. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitligHar du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start och fram till 23 december, för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Detta är en deltidstjänst i grunden men vi önskar att du har möjlighet att jobba heltid från mitten och november och perioden ut.
Vi jobbar både dagtid och kvällar, samt helger. Vi ser med fördel att du är flexibel och kan tänka dig jobba alla skift då arbetstiderna är varierade.
Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerstjärnor till Team Nordic Nest

Ansök    Okt 11    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest! Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Om jobbet; Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiv... Visa mer
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest!
Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Om jobbet;
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail! Tillsammans skapar vi magiska resultat genom att varje dag hjälpa människor att skapa hem att älska.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av ett roligt och fysiskt jobb där du varje dag får möjligheten att utmana dig själv tillsammans med ett engagerat team. Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start som löper fram till 23 december. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitligHar du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start och fram till 23 december, för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Detta är en deltidstjänst i grunden men vi önskar att du har möjlighet att jobba heltid från mitten och november och perioden ut.
Vi jobbar både dagtid och kvällar, samt helger. Vi ser med fördel att du är flexibel och kan tänka dig jobba alla skift då arbetstiderna är varierade.
Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Orderplockare / Lagermedarbetare till 24.se Ehandel - Extrajobb

Ansök    Okt 11    24 se Sverige AB    Lagerarbetare
Om 24.se 24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid. Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong. Vi söker nu 15 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under... Visa mer
Om 24.se
24.se är ett e-handelsföretag som erbjuder tillbehör till hemelektronik för rätt pris. I vår webbshop finns tillbehör till mobiltelefoner, datorer, tv-spel, laptops och minneskort, men även produkter inom träning & hälsa samt hem & fritid.
Vi finns, förutom i Sverige, även i Norge, Danmark, Finland och Nederländerna.
E-handelsföretag söker förstärkning inför högsäsong.
Vi söker nu 15 kollegor som vill hjälpa oss att plocka och packa ordrar under vår högsäsong vecka 47-50.
Arbetstiderna är måndag-torsdag mellan 15:30-21:30. Någon fredag kan också bli aktuell.
Du kommer jobba i ett härligt team, bestående av 15 personer, på vårt lager i Kalmar. Dina arbetsuppgifter är att plocka och packa varor som ska transporteras vidare till våra kunder.
Det är viktigt att du har förmåga att hålla ett högt tempo då det är stora volymer som skickas varje dag. Det är också viktigt att du är noggrann när du plockar och packar så att kunderna får rätt varor.
Du är en teamspelare och tar stort ansvar för att uppnå både dina individuella och teamets mål.
Du behöver inte ha erfarenheter av lagerarbete sedan tidigare.
Välkommen med din ansökan!
Meriterande: Truckkort
Ansökan
Sista ansökningsdag: 1 november, 2021
Tillsättning: 17 november, 2021
Ansökan ska innehålla CV med foto samt Personligt brev.
Vi gör löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansökan skickas till: [email protected]
Anställningsvillkor
Tillfällig behovsanställning med goda möjligheter till förlängning
Lön
Timlön
Kontakt
[email protected]
076-020 11 65 Visa mindre

Leverans KungSängen Kalmar - Vikariat

DET HÄR GÖR VI KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 36 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder. I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanter... Visa mer
DET HÄR GÖR VI
KungSängen grundades 1998 och är idag en ledande detaljhandelskedja och producent av sängar och sängtillbehör. Vi har 36 butiker runt om i landet där vi hjälper våra kunder att hitta exakt rätt säng eller sängutrustning. Sängarna byggs först när kunden bestämt hur de vill att sängen ska vara. Vi skräddarsyr dem alltså åt våra kunder.
I vår fabrik i Enköping tillverkar vi sedan sängarna för hand. Här finns också vårt huvudkontor där vi hanterar all administration, produktutveckling, sortimentshantering och marknadsföring. Från fabriken kör vi ut de färdiga sängarna hem till våra kunder och här finns också hela lagret för vår näthandel. Det betyder att den som köper sin säng hos KungSängen slipper betala dyra mellanhänder för att få en kvalitetsprodukt. För att vi gör allt själva, tillsammans.

Om oss
KungSängen vill göra livet skönare genom bättre sängar – på ett bättre sätt. Vi tycker att det ska vara lika skönt att köpa och äga en KungSängen som det är att sova i den. Därför fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service genom hela värdekedjan. För att överträffa dina förväntningar – hela vägen från oss till dig.
Då vi inte bara spenderar en tredjedel av livet i sängen, utan också en tredjedel på jobbet, vill KungSängen också vara en bättre arbetsplats – på ett bättre sätt – med en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet. För att dagen ska vara lika god som natten.Här är alla lika viktiga
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. Kunden är, förstås, den som får hem sin säng eller sin nya sängutrustning. Men vi är också varandras kunder inom företaget och vi möter varandra med respekt och en vilja att hjälpa, precis på samma sätt som vi möter våra kunder.


Så här är vi
På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad. Vi behandlar alla lika – oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, fysisk förmåga, etnicitet, nationalitet, religion, civilstånd, familjesituation eller någon annan aspekt av deras identitet.Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.

OM JOBBET
Leveranser av sängar
Plocka, lasta och leverera sängar mm till/från butik/kund


Utföra interna transporter och flyttar.
Vissa arbetsuppgifter i tillverkningen av sängar och lager kan förekomma
Hantera inkommande och utgående gods
Kontakt med kund för att planera besök
Planera och optimera körrutter.
Hantera varor som skall lagas/bytas och hantera återköp
Delaktighet i företagets fordonsvård och lokalvård (Städning utav fordon och lagerutrymmen)
Utföra monteringar, bortforslingar, returer och övriga servicearbeten hos kund
Lagerhantering, lageroptimering och inventering.
Samt på företaget andra förekommande arbetsuppgifter med naturlig koppling till verksamheten och det dagliga arbetet på avdelningen.


Personliga egenskaper
God fysik för att kunna bära och hantera sängar
Flexibel
Problemlösare
Positiv
Strukturerad
Ordningsam
Driv och vilja att utveckla och effektivisera verksamheten
Rak och tydlig i kommunikationen och alltid med kunden i fokus
Utåtriktad och socialt smidig – förmåga att upprätta goda relationer


Vi erbjuder deltidstjänst på 80% som gäller för en sjukskrivning, för frågor om tjänsten kontakta butikschef Johan Andersson, [email protected]
Lön enligt handels


Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb".


Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Krav
Körkort
Hög social förmåga

Meriterande
Truckkort
God körvana
Fysiskt stark Visa mindre

Lagerstjärnor till högsäsongen 2021

Ansök    Sep 27    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från omgående fram till vecka till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under periode... Visa mer
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från omgående fram till vecka till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och december då vi har som allra mest att göra.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 370 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning som löper minst fram till jul. Startdatum kommer ske veckovis från och omgående och fram till och med vecka 46.
Anställningsgraden kommer vara 20% men då möjligheterna att jobba heltid är mycket stora ser vi att du kan och vill arbeta heltid under perioden.
Vi jobbar i regel dagtid måndag-fredag men under högsäsong förekommer även kvällsskift och helgskift.
Denna rekryteringsprocess kommer att pågå under en längre period men vi ser med fördel att du är snabb in med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logistikpersonal

Ansök    Okt 7    Montico Hr Partner AB    Lagerarbetare
* Lagerpersonal med truckvana Om tjänsten Nu söker vi fler medarbetare till vår kunder som behöver förstärkning av logistikpersonal. Arbetsbeskrivning Arbetet är oftast förlagt på dagtid och med varierande moment. Du kan ingå i ett kompetent team men jobbar också självständigt. Möjlighet till anställning hos kund finns efter avslutat uppdrag. Vi söker dig som helst har erfarenhet av industrin och har jobbat i produktion tidigare samt är hungrig på ... Visa mer
*
Lagerpersonal med truckvana

Om tjänsten
Nu söker vi fler medarbetare till vår kunder som behöver förstärkning av logistikpersonal.
Arbetsbeskrivning
Arbetet är oftast förlagt på dagtid och med varierande moment.
Du kan ingå i ett kompetent team men jobbar också självständigt.
Möjlighet till anställning hos kund finns efter avslutat uppdrag.


Vi söker dig som
helst har erfarenhet av industrin och har jobbat i produktion tidigare samt är hungrig på att jobba.
Truckkort är ett krav, traverskort är meriterande.
Du ska kunna jobba självständigt såväl som i team.
Arbetet har ett högt tempo och kräver hög noggrannhet.
Erfarenhet av att jobba med handdator är meriterande.
Du har även körkort och tillgång till bil. Visa mindre

Lagerstjärnor till Team Nordic Nest

Ansök    Okt 5    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest! Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Om jobbet; Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest mot... Visa mer
Black Friday och julhandeln står för dörren, och det betyder högsäsong hos oss på Nordic Nest!
Nu förstärker vi teamet med flera nya härliga kollegor som vill vara med och bidra till att detta blir vår bästa högsäsong någonsin! Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara del av ett engagerat team och jobba i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.


Om jobbet;
Vi på Nordic Nest håller just nu på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail! Tillsammans skapar vi magiska resultat genom att varje dag hjälpa människor att skapa hem att älska.
Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är intresserad av ett roligt och fysiskt jobb där du varje dag får möjligheten att utmana dig själv tillsammans med ett engagerat team. Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start som löper fram till 23 december. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitligHar du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning med omgående start och fram till 23 december, för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängt efter periodens slut.
Detta är en deltidstjänst i grunden men vi önskar att du har möjlighet att jobba heltid från mitten och november och perioden ut.
Vi jobbar både dagtid och kvällar, samt helger. Vi ser med fördel att du är flexibel och kan tänka dig jobba alla skift då arbetstiderna är varierade.
Vänta inte med din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

SÖK! Royal Design växlar upp sin personalstyrka inför Jul och Black Friday!

Ansök    Sep 16    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Äntligen är den roligaste tiden att jobba på ett e-handels lager här! Tempot skruvas upp och många nya medarbetare anställd inför denna arbetstopp. Ta chansen och sök jobbet på ett av Europas modernaste lager och blir en del av en sammansvetsad arbetsgrupp! Om företaget Här jobbar du i ett riktigt häftigt lager som verkligen ligger i framkant. Läs mer om företaget på royaldesign.se Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av ordhantering , plock och ... Visa mer
Äntligen är den roligaste tiden att jobba på ett e-handels lager här! Tempot skruvas upp och många nya medarbetare anställd inför denna arbetstopp. Ta chansen och sök jobbet på ett av Europas modernaste lager och blir en del av en sammansvetsad arbetsgrupp!

Om företaget
Här jobbar du i ett riktigt häftigt lager som verkligen ligger i framkant.
Läs mer om företaget på royaldesign.se

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av ordhantering , plock och packning av inredningsartiklar. Tjänsten vänder sig till dig som trivs i ett tempofyllt jobb. Inga direkta förkunskaper krävs - Varmt Välkommen med din ansökan!

Formell kompetens
- Gymnasieutbildning
- Goda datorkunskaper
- Uttrycker dig väl i tal och skrift
- Körkort B

Meriterande
-Systemvana i Navision
-Tidigare erfarenhet från lager och/eller industriarbete
-Truckkort

Din bakgrund
Kanske har du precis tagit studenten eller är i början av din yrkeskarriär. Lagrets medarbetare består av både erfaren och oerfaren personal där även personer som inte är helt flytande i svenska arbetar. Dock har alla något gemensamt – dom trivs i tempo, tar sitt arbete på största möjliga allvar – och har roligt på jobbet!

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en person som trivs med högt tempo och härliga kollegor!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Nybro

Information

Du blir anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till Royal Design. För rätt person kan tjänsten leda till en tillsvidareanställning. Anställningsstart är under oktober.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi
finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning.
Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra
nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har
samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din
framtid! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Förrådsassistent

Ansök    Sep 24    Kalmar kommun    Lagerarbetare
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

På serviceförvaltningen arbetar cirka 500 personer inom verksamheterna produktion, support, inköp, fastighet och administration.

Centralförrådet ingår i serviceförvaltningens inköpsverksamhet och arbetar med materialhantering och distribution. I förrådet finns cirka 4000 lagerartiklar, främst för kontor, skola och lokalvård. Cirka 3500 kundbeställningar behandlas varje månad och distribution sker med egen turbil.

Vi söker nu två förrådsassistenter för längre vikariat.

ARBETSUPPGIFTER
Som förrådsassistent på centralförrådet ingår man i ett arbetslag om totalt 12 personer som bistår all kommunal verksamhet som t ex skolor, omsorg, lokalvård och kontor. Arbetet innebär främst att färdigställa kundorder för leverans men även viss distribution kan vara aktuell liksom övriga arbetsuppgifter på enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens som har flera års erfarenhet av försäljning och lagerarbete samt förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har lätt för att lära och skapa goda relationer med såväl medarbetare som kunder. Vi söker en engagerad lagkamrat som vill vara med och utveckla och förbättra centralförrådet ännu mer. Förmåga att ta egna initiativ och samarbeta är en förutsättning i arbetet och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

God datavana är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. ADR 1.3 och truckkort kategori A2/A4 är meriterande.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Lagerstjärnor till högsäsongen 2021

Ansök    Sep 16    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och d... Visa mer
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och december då vi har som allra mest att göra.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 370 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning som löper minst fram till jul. Startdatum kommer ske veckovis från och med vecka 36 och fram till och med vecka 46.
Anställningsgraden kommer vara 20% men då möjligheterna att jobba heltid är mycket stora ser vi att du kan och vill arbeta heltid under perioden.
Vi jobbar i regel dagtid måndag-fredag men under högsäsong förekommer även kvällsskift och helgskift.
Denna rekryteringsprocess kommer att pågå under en längre period men vi ser med fördel att du är snabb in med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Aug 31    SKG KALMAR AB    Lagerarbetare
Skg är ett storkökgrossist företag inom livsmedelsbranschen. Vi söker nu med arbetare till vårt lager. SKG KALMAR AB Visa mer
Skg är ett storkökgrossist företag inom livsmedelsbranschen. Vi söker nu med arbetare till vårt lager.
SKG KALMAR AB Visa mindre

Lagerstjärnor till högsäsongen 2021

Ansök    Aug 23    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och d... Visa mer
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och december då vi har som allra mest att göra.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 370 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning som löper minst fram till jul. Startdatum kommer ske veckovis från och med vecka 36 och fram till och med vecka 46.
Anställningsgraden kommer vara 20% men då möjligheterna att jobba heltid är mycket stora ser vi att du kan och vill arbeta heltid under perioden.
Vi jobbar i regel dagtid måndag-fredag men under högsäsong förekommer även kvällsskift och helgskift.
Denna rekryteringsprocess kommer att pågå under en längre period men vi ser med fördel att du är snabb in med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagersäljare Beijer Kalmar

Ansök    Aug 24    Beijer Byggmaterial AB    Lagerarbetare
Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lagerteamet i Kalmar söker nu en serviceinriktad lagersäljare. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss! Beijer erbjuder Som lagersäljare blir du en del av ett härligt lagerteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lil... Visa mer
Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lagerteamet i Kalmar söker nu en serviceinriktad lagersäljare. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!
Beijer erbjuder
Som lagersäljare blir du en del av ett härligt lagerteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter


Försäljning till konsument- och företagskunder
Ta emot beställningar, registrera ordrar
Orderplock till kund
Bemöta våra kunder för att ge tips, råd och service
Mottagning, uppackning och påfyllning av varor
Truckkörning, lastning och lossning av varor
Aktivt arbeta med ordning och reda

Vem söker vi?
Som lagersäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.
Krav för tjänsten är:
- B körkort
- Truckkort
- Erfarenhet av lagerarbete
- Systemvana
Erfarenhet från att sälja byggmaterial samt kunskap inom byggmaterial anses meriterande.
Beijer som arbetsgivare
Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder. I denna roll rapporterar du till lagerchef och blir en del av ett härligt, passionerat lagerteam. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Kalmar. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Aug 17    Halltorp Rördelar AB    Lagerarbetare
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar. Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav. Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Ha... Visa mer
Vi söker lagerarbetare till vårt lager i Kalmar. Du kommer ingå i en grupp på 4 personer som självständigt planerar sitt jobb. Vi jobbar i ljusa och moderna lokaler på Berga Industriområde i Kalmar.
Plockning av kundorder, lastning och lossning, fraktbokningar är en del av arbetsuppgifterna.
Du kommer även att distribuera gods i vårt närområde varför B-körkort som minst är ett krav.
Noggrannhet, datorvana samt ordningssinne är egenskaper som värdesätts. Har du truckkort så är det ett plus.
För att söka jobbet ska du uppfylla följande krav:
B-körkort
Datavana
God erfarenhet av att köra truck

OBS!! Urval sker löpande. Visa mindre

Lagerstjärnor till högsäsongen 2021

Ansök    Aug 9    Nordic Nest AB    Lagerarbetare
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager. Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och d... Visa mer
Hösten betyder högsäsong för oss på Nordic Nest och vi har börjat att ladda! Nu söker vi engagerade och motiverade stjärnor som vill bidra i hjärtat av vår verksamhet - vårt lager.
Vi kommer att ha inplanerade startdatum för våra nya kollegor som från vecka 36 till 46 och vi erbjuder en säsongsanställning som löper minst fram till jul.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har möjlighet att jobba heltid, framförallt under perioden november och december då vi har som allra mest att göra.
Om jobbet;
Som Lagerstjärna hos oss har du möjligheten att vara med på en fantastiskt rolig resa. Vi är ett härligt gäng på ca 370 anställda som just nu håller på att skapa världens bästa kundupplevelse, bygga världens mest motiverade team och driva världens lönsammaste retail!
Vårt lager består av sex olika avdelningar, Inleverans, Internlogistik, Plock, Pack, Storgods och Utleverans - på dessa avdelningar arbetar vi i team och krossar våra mål genom att varje dag göra vårt bästa, arbeta engagerat, noggrannt och med precision. Som Lagerstjärna hos oss kommer du vara en viktig del av teamet och ha direkt påverkan på våra gemensamma resultat.
Om dig;
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en miljö med hög energinivå. Du har alltid en positiv inställning och bidrar med god stämning till dina kollegor.
Vidare ser vi att du;
Är lyhörd och engagerad
Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt
Har lätt för att lära sig nya saker
Är en lagspelare som gillar att arbeta i team mot gemensamma mål
Tycker det är roligt med tidvis intensiva perioder och trivs med ett högt tempo
Har förmåga att se till hur detaljer påverkar helheten
Passar tider och är pålitlig

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av att arbeta på lager ser vi detta som meriterande, dock inget krav.
Välkommen hem!
Tjänsten är en säsongsanställning som löper minst fram till jul. Startdatum kommer ske veckovis från och med vecka 36 och fram till och med vecka 46.
Anställningsgraden kommer vara 20% men då möjligheterna att jobba heltid är mycket stora ser vi att du kan och vill arbeta heltid under perioden.
Vi jobbar i regel dagtid måndag-fredag men under högsäsong förekommer även kvällsskift och helgskift.
Denna rekryteringsprocess kommer att pågå under en längre period men vi ser med fördel att du är snabb in med din ansökan!
Vi tror att talang och personliga egenskaper säger mer om din framtida prestation än vad din dokumenterade erfarenhet gör, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lernia söker massor av personal!

Ansök    Aug 23    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en person som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av lager/e-handel? Vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan redan idag! Om företaget Tjänsterna gäller främst till Royal Design som är ett växande gediget lager- och e-handelsföretag. Här jobbar du på ett toppmodernt lager i Nybro. Arbetsmiljön är trivsam och som truckförare/lagerarbetare jobbar alla som ett team där man hjälps å... Visa mer
Är du en person som drivs av högt tempo och trivs med glada kollegor? Har du dessutom erfarenhet av lager/e-handel? Vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företagetTjänsterna gäller främst till Royal Design som är ett växande gediget lager- och e-handelsföretag. Här jobbar du på ett toppmodernt lager i Nybro. Arbetsmiljön är trivsam och som truckförare/lagerarbetare jobbar alla som ett team där man hjälps åt och lyfter företaget tillsammans. Du kommer att jobba under den roligaste, mest intensiva perioden, där du som gillar högt tempo och att ha kul på jobbet kommer att trivas!

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. När uppdraget hos Royal Design tar slut i början av januari har du stora möjligheter att jobba vidare hos något av våra andra kundföretag.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill arbeta som antingen truckförare och/eller lager/plock.

Du kommer att ingå i ett engagerat och trevligt gäng. Arbetsuppgifterna kan variera, både att plocka och packa samt truckkörning.

Formell kompetens

• Gymnasieutbildning
• Tidigare erfarenhet av industri, lager eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
• Körkort B
• Uttrycker dig väl i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande

• Navision eller annat lagerhanteringssystem
• Truckkort

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är punktlig, ansvarstagande, kan jobba i team samt ha en hög arbetsmoral. Med glimten i ögat tar du även stort ansvar för att bibehålla en god arbetsmiljö där alla trivs på jobbet!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid / Heltid / Nybro

Tillträdesdag

Oktober eller enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Under rekryteringsprocessen hänvisas du med frågor i första hand till [email protected]

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 10 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jul 22    Horseonline AB    Lagerarbetare
Horseonline AB växer och behöver förstärka företaget med strukturerade och ordningsamma medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av ridsport är meriterande. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Visa mer
Horseonline AB växer och behöver förstärka företaget med strukturerade och ordningsamma medarbetare till vårt lager. Arbetet består av inleveranser, orderplock och påfyllnad av plockplatser. Även andra lagerrelaterade arbetsuppgifter kan förekomma. Vi söker dig som har kunden i fokus och ställer höga krav på kvalitet. Intresse och engagemang av ridsport är meriterande. Vi tillämpar 6 månader provanställning. Visa mindre