Lediga jobb som Försäljning, inköp, marknadsföring i Kalmar

Se lediga jobb som Försäljning, inköp, marknadsföring i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Butikskonsulent i Kalmar med omnejd

Ansök    Jul 22    Rg Marknadspartner AB    Butikskonsulent
Nytt
RG Marknadspartner AB erbjuder säljtjänster inom främst dagligvaruhandeln och fackhandeln. Huvudkontoret finns i Gävle och vi har varit verksamma sedan 1994. Företaget är rikstäckande med lokalkontor på utvalda orter från Umeå i norr till Ystad i söder Vi söker nu dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med kund- och personalkontakt ute i butik. Erfarenhet av dagligvaruhandeln är meriterande, men inget krav. Ett glatt leende... Visa mer
RG Marknadspartner AB erbjuder säljtjänster inom främst dagligvaruhandeln och fackhandeln. Huvudkontoret finns i Gävle och vi har varit verksamma sedan 1994. Företaget är rikstäckande med lokalkontor på utvalda orter från Umeå i norr till Ystad i söder
Vi söker nu dig som är social, serviceinriktad, noggrann, ansvarsfull och som trivs med kund- och personalkontakt ute i butik. Erfarenhet av dagligvaruhandeln är meriterande, men inget krav. Ett glatt leende uppskattas alltid!
Just nu har vi behov av personal som kan vara tillgängliga på timmar vid behov i Kalmar-området. Bil och körkort inget krav om du bor i Kalmar, men det ger möjlighet till fler timmar när det uppstår behov utanför Kalmar.
Arbetsuppgifterna består främst av att ta hand om och fylla på lösgodis alternativt naturgodis i butik. Passar kanske dig som är redan idag arbetar och vill ha fler timmar eller är t ex student, pensionär? Körkort och bil ett plus. Lön enligt Handels avtal.
Maila din ansökan märkt med ”Butikskonsulent Kalmar" till [email protected].
Läs mer om oss på vår hemsida www.rgmp.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående och innan ansökningstidens slut, skicka därför in din ansökan redan nu. Visa mindre

Vi söker B2B säljare till Anrep Sales i Kalmar

Ansök    Jul 23    Anrep Sales AB    Abonnemangsförsäljare
Nytt
Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter säljare till vårt kontor i Kalmar. Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas. Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer? Vi söker någon som är Målmedveten Tävlingsinriktad Kreativ Initiativtagande Positiv Att jobba som säljare hos oss Som säljare hos oss har ... Visa mer
Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter säljare till vårt kontor i Kalmar.
Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas.
Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer?
Vi söker någon som är
Målmedveten
Tävlingsinriktad
Kreativ
Initiativtagande
PositivAtt jobba som säljare hos oss
Som säljare hos oss har du ett stort ansvar i att förvalta och ge en otrolig service till de kunder du kontaktar och gör affärer med.
Du blir kundens kontaktperson och ansiktet utåt för verksamheten. Målet är att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder.
Då vi är ett litet kontor med få anställda kommer du välkomnas in i en härlig och rolig arbetsmiljö. Vi utmanar varandra , vi skrattar, och vi utvecklas tillsammans.
Vi har ständigt tävlingar för att öka motivationen och se till att prestation alltid ligger på topp, du är själv med och bestämmer tävlingens upplägg samt vinst.
Uppdrag
I ditt uppdrag hos oss förmedlar du tjänster åt operatören Tele2.
Du arbetar främst med nya kunder men även med befintliga.
Med telefonen som verktyg ringer du till företagare i Sverige för att presentera dina erbjudanden. Du kommer göra affärer via telefon men även på plats hos kunder.
Vi säljer Mobilabonnemang, Mobila Bredband, Fiber, Molnbaserade Växeltjänster och mycket mer.
Positivt om du har
Erfarenhet inom försäljning
Arbetat med B2C eller B2B
Goda försäljningsresultat från tidigare arbete

Även om du inte arbetat inom försäljning innan går det givetvis bra att söka endå, erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Det som är viktigast för oss är att hitta personer med en enorm vilja att uppnå höga resultat och utvecklas utan gränser.
Lön
Provisionsbaserad lön utan tak
Månadsbonus med flertal nivåer att uppnå
Ingen grundlön, vi erbjuder 100% provisionsbaserad lön.Tala flytande Svenska och kunna samtala på engelska är ett krav. Du behöver även ha fyllt 18 år.
Anställningen är på Heltid, 100%. Våra arbetstider är 08.00 till 16.00 Måndag till Fredag.
Ansök genom att skicka ditt CV/Personligt brev direkt via mail till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker säljare till Guldfynd i Kalmar

Ansök    Jul 22    Iduna AB    Butikssäljare, fackhandel
Nytt
Vi söker säljande lagspelare till Guldfynd med placering i Giraffen, Kalmar   Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!   Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder. Vi... Visa mer
Vi söker säljande lagspelare till Guldfynd med placering i Giraffen, Kalmar
 
Är du en driven säljare med erfarenhet av försäljning som sätter kunden i fokus och gör det lilla extra för att överträffa deras förväntningar? – Då har du hittat rätt!
 
Som säljare hos oss sätter du en ära i att överträffa kundens förväntningar avseende bemötande, produkt, pris samt butiksmiljö. Du ser merförsäljning som ett naturligt sätt att skapa mervärde för våra kunder.
Vi erbjuder en roll i ett engagerat team som tillsammans jobbar för att nå butikens uppsatta mål. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och att du drivs av det personliga mötet. Att du har en positiv inställning, erfarenhet av försäljning samt att du gillar att jobba i ett högt tempo är en förutsättning för att lyckas i rollen.
 
Tjänsten avser Tillsvidareanställning på 14 tim/ vecka och inleds med 6 månaders provanställning.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Låter detta intressant är Du välkommen med din ansökan! Vi kallar till intervju löpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag!


Golden Heights koncernen där Iduna AB ingår med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.
Idag är IDUNA representerade över hela Sverige genom Guldfynd med 117 butiker, Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 39 butiker. Sedan 2015 ingår även Lyxxa på Väla Helsingborg i koncernen

Golden Heights koncernen har ca 1465 anställda inklusive anställda på deltid. Omsättningen var 2020 ca 1.6 miljarder kronor.

Koncernbolaget i Finland består av Kultajousi med 70 butiker samt Westerback och Alexander Tillander med vardera en butik. Visa mindre

Sales Advisor Telecom Elgiganten Kalmar

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Vi har i dag närmare 3 700 anställda och totalt 177 Phonehouse-butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.  Bli en del av oss och var med på vår framgång! Har du lätt att prata med människor och be... Visa mer
Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Vi har i dag närmare 3 700 anställda och totalt 177 Phonehouse-butiker och varuhus över hela landet. Som anställd på Elgiganten är du en del av något mycket större och verksamheten utgörs av flera viktiga funktioner såsom varuhus, butiker, e-handel, nordiskt centrallager och kundtjänst.  Bli en del av oss och var med på vår framgång!
Har du lätt att prata med människor och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då kan du vara vår nästa stjärnsäljare! 

Att arbeta på Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt. Det är inte bara vårt gemensamma intresse för det vi säljer som binder oss samman. Här finner du människor – med en äkta vilja att hjälpa andra hitta glädjen i den magiska världen av teknik.

Din roll som Sales Advisor
Den viktigaste uppgiften för dig som Sales Advisor är att hitta den perfekta lösningen för just din kund genom att lyssna aktivt, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp. Du drivs av att nå dina mål, du nöjer dig inte heller där utan vill ständigt överträffa dig själv och nå ett ännu högre resultat. Utveckling, utbildning och hålla din kompetens inom området teknik uppdaterad är något som kommer vara en naturlig del i ditt arbete.
 
Vem är du?
Som säljare på Elgiganten är dina personliga egenskaper och motivation det viktigaste. Du älskar att möta kund och uppnå dina mål, och såklart har roligt när du gör det!
 
Vi ser att du


• Alltid har kunden i fokus och drivs av att ge varje besökare personlig service
• Har en genuin känsla för service och älskar att jobba med människor
• Brinner för försäljning och trivs att arbeta mot mål
• Har lätt för att lära och en vilja att utvecklas
• Är engagerad, ansvarstagande och en vilja att göra ditt bästa

Ett intresse för de varor och tjänster som vi säljer är en stor fördel men vi kommer vid din introduktion att förse dig med de kunskaper och utbildningar som krävs i rollen, allt för att du ska lyckas och trivas tillsammans med oss. 

Vilka är vi?
På Elgiganten tror vi att våra olikheter gör oss starkare och sammanhållningen är en styrka. Här jobbar drivna personer med intresse både för våra kunder och varandra. Vi söker nu en kollega som vill bli en del av denna gemenskap. Vår kultur är viktig för oss och i stort sett allt som du gör som medarbetare på Elgiganten genomsyras av våra tre grundstenar: Ansvarstagande, Engagemang och Effektivitet.
De som ser möjligheter, gillar snabba förändringar och drivs av att bidra till positiva resultat brukar trivas väl hos oss. Det är personer med energi som har en förmåga att naturligt ta egna initiativ och som vill utvecklas.

Utveckling hos oss
Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit bland annat genom vårt goda ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare. Utveckling och interna utbildningar är något som vi valt att investera i, här innefattas träning i produktkunskap, kundmöte och ledarskapsutbildningar.
 
Elgiganten erbjuder


• Avtalsenlig lön och pension
• Generöst bonusavtal
• Förmåner inom friskvård och personalköp
• Internt utbildningsprogram för medarbetare och ledare
• Goda karriärmöjligheter

Övrig information
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning tillämpas
Omfattning: 70% arbetstiderna innefattar även kvällar och helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2024-08-18
På Elgiganten strävar vi efter mångfald och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Vi ser fram emot din ansökan! Registerna ditt CV och sök tjänsten genom att klicka på länken. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Leveransekonom

Ansök    Jul 18    Jobbet.se Sverige AB    Bilförsäljare
Liljas kräver mer än vassa säljare och kunniga tekniker för att gå runt. Bakom kulisserna verkar en uppsjö av proffsiga medarbetare för att vårt bolag ska fungera optimalt, leveransekonom är en sådan tjänst. Om tjänsten? Som leveransekonom får du vara med och påverka vårt företags framgång. Arbetsuppgifterna består av att hantera vår lån- och leasingaffär med kreditgivning och avtalshantering. Löpande bokföring, kontoavstämning och liknande arbetsuppgifte... Visa mer
Liljas kräver mer än vassa säljare och kunniga tekniker för att gå runt. Bakom kulisserna verkar en uppsjö av proffsiga medarbetare för att vårt bolag ska fungera optimalt, leveransekonom är en sådan tjänst.
Om tjänsten?
Som leveransekonom får du vara med och påverka vårt företags framgång. Arbetsuppgifterna består av att hantera vår lån- och leasingaffär med kreditgivning och avtalshantering. Löpande bokföring, kontoavstämning och liknande arbetsuppgifter förekommer också. Tjänsten innebär många kontaktytor, mot såväl kunder som kollegor. Det är därför viktigt att du ser samarbete som en framgångsfaktor. Du kommer arbeta i ett team bestående av sju medarbetare, där du väntas vara flexibel och beredd på att hjälpa till där det behövs.
Dina kvalifikationer?
Vi söker dig som har ekonomiutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är inte ett krav. För att lyckas i rollen bör du ha god datorvana och ett stort intresse för siffror, samt även se tjusningen i att utveckla och förändra processer och flöden.?Du som söker tjänsten uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
Om dig
Du är en teamspelare som arbetar strukturerat, noggrant och har en känsla för service. I den här rollen värdesätter vi egenskaper som analytisk förmåga, samarbetsvilja och helhetstänk. Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer och är inte rädd för att ta egna initiativ. Dessutom har du ett starkt driv att ständigt förbättra och utveckla både dig själv och de processer du arbetar med. Du som är utåtriktad och kommunikativ kommer att passa perfekt i vårt team.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse med placering i Kalmar. Provanställning kan tillämpas.
För mer information om tjänsten kontakta:
Administrativ chef Staffan Gunnarsson, 0480-944 84.
Facklig kontaktperson Unionen, Nicklas Torstensson, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Polestar, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre

Vill du jobba med sälj på distans från Kalmar? Se hit!

Ansök    Jul 17    Sellmore Sweden AB    Telefonförsäljare
Vill du jobba med försäljning på distans? Då har du hittat rätt! Vi på Sellmore söker nämligen fler säljare! Vi är ett av Sveriges största säljbolag med kontor i Eskilstuna och Marbella. Vi vill ge våra medarbetare det absolut bästa. Vi är stora och vi är grymma på det vi gör men vilka är vi på riktigt? Vi är 50 säljare som alla jobbar för samma sak - att ha kul och njuta av livet. Vi är kollegor men vi är också vänner. Vi jobbar ihop, kämpar, har riktigt ... Visa mer
Vill du jobba med försäljning på distans? Då har du hittat rätt!
Vi på Sellmore söker nämligen fler säljare!
Vi är ett av Sveriges största säljbolag med kontor i Eskilstuna och Marbella. Vi vill ge våra medarbetare det absolut bästa.
Vi är stora och vi är grymma på det vi gör men vilka är vi på riktigt? Vi är 50 säljare som alla jobbar för samma sak - att ha kul och njuta av livet. Vi är kollegor men vi är också vänner. Vi jobbar ihop, kämpar, har riktigt kul ochhar ett gemensamt mål - att vara vårt bästa jag och sälja bra produkter och avtal för några av Sveriges största bolag till privatpersoner.

Vad söker vi?
Vi kan prata på om hur driven och entusiastisk du behöver vara, men det vet du redan. Utöver vanliga säljegenskaper så söker vi glada medarbetare som vill jobba med sälj på distans. Vi erbjuder utbildning och coaching, du behöver bara ha viljan, packar du med dig den så lyckas du. Lyckas du så lyckas vi, på Sellmore så lyckas dom flesta!
Du som vill jobba i med telefonförsäljning på distans. Befinner du dig i Spanien och vet inte riktigt vad du ska göra. Sök till oss! Med branchens mest generösa provisionsmodell och möjlighet till en snittlön på 25 000 krnär du kommer igång kan det inte gå fel!

Vad erbjuder vi?
Hög provision för varje avtal du säljer.
Daglig coaching och löpande utbildningar för att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Stora utvecklingsmöjligheter.
KVALIFIKATIONER
I din roll som säljare kommer du få sälja produkter och avtal till privatpersoner. Du kommer få jobba med branschledande bolag.
Vi söker dig som:
Är driven och vill utvecklas både personligt och som säljare
Talar och skriver flytande svenska
Kan arbeta heltid (mån-fre 10:00-18:30)

Framförallt söker vi dig som är redo för ett nytt steg i din säljkarriär, för nya utmaningar och ett nytt äventyr.
Intervjuer sker löpande så därför rekommenderar vi starkt att du skickar in din ansökan idag!
OM FÖRETAGETVi hjälper många av Sveriges vassaste varumärken i deras försäljning. Under tio års tid har vi byggt upp vår verksamhet och breddat vårt tjänsteutbud för att alltid ligga i framkant. Vårt team består idag av över trehundra drivna och talangfulla medarbetare på våra kontor i Eskilstuna och Marbella Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Polestar Sales specialist till Kalmar

Ansök    Jul 16    Jobbet.se Sverige AB    Bilförsäljare
Ett av världens mest moderna och innovativa bilmärken kommer till Liljas i Kalmar. Du får vara med om en spännande höst när du tillsammans med oss öppnar Polestar Kalmar/Space i sydöstra Sverige. Dagens kunder är nyfikna och pålästa och som Polestar Sales specialist skall du med hjälp av dina insikter och kunskap guida kunden rätt. Om tjänsten Som Polestar Sales specialist hos oss på Liljas kommer du att stå i centrum för kundernas premiumupplevelse när du... Visa mer
Ett av världens mest moderna och innovativa bilmärken kommer till Liljas i Kalmar. Du får vara med om en spännande höst när du tillsammans med oss öppnar Polestar Kalmar/Space i sydöstra Sverige. Dagens kunder är nyfikna och pålästa och som Polestar Sales specialist skall du med hjälp av dina insikter och kunskap guida kunden rätt.
Om tjänsten
Som Polestar Sales specialist hos oss på Liljas kommer du att stå i centrum för kundernas premiumupplevelse när du introducerar Polestar-bilar och tjänster samt inspirerar dem att upptäcka allt som märket och Liljas har att erbjuda. Du kommer vara experten som med engagemang och kunskap möter både den pålästa Polestar-entusiasten och den nyfikne nykomlingen.
I din roll kommer du att möta kunder hos Polestar Kalmar (Space), genomföra provkörningar och följa med längs hela kundresan - från första kontakt till leverans och uppföljning. Du kommer även att delta i evenemang tillsammans med andra i teamet, där du representerar Polestar Kalmar och skapar en minnesvärd upplevelse för besökare. Polestar har skapat några av de mest innovativa bilarna på marknaden och ditt mål är att leverera en lika innovativ, inspirerande och kompromisslös kundupplevelse.
Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har genuint intresse av ny teknik. Erfarenhet inom bilbranschen är inte ett krav men vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande roll eller erfarenhet av försäljning av kapitalvaror. Du är trygg i att hantera kunder och kan uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Om dig
Du är en person med stort engagemang, en passion för avancerad teknik och för att skapa enastående kundupplevelser. Du har ett starkt driv och tar egna initiativ för att nå både dina och företagets mål. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Du har mycket goda kommunikationsfärdigheter och har förmågan att anpassa dig efter varje unik kund.
För mer information om tjänsten kontakta:
Johan Caesar, försäljningschef i Kalmar, 0480-944 99
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, [email protected]
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kalmar, provanställning kan tillämpas.Arbetstiden är huvudsakligen dagtid men kvällsarbete kan förekomma i samband med evenemang. Du kommer att arbeta varannan helg under våra öppettider. Fast lön tillämpas.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Polestar, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre

Produktambassadör - Kalmar med omnejd

Vi söker dig som gillar att träffa folk och vill ha ett fritt arbete. Som produktambassadör står du i en livsmedelsbutik och bjuder på smakprover. Ofta får du jobba torsdagar och/eller fredagar, och vi kan erbjuda löpande varje vecka. Du är timanställd och kan välja ifall du vill ta uppdraget eller inte. Vi betalar fast timlön, semesterersättning och milersättning när du använder din bil. Du får tydliga instruktioner och trevligt stöd från en regionsan... Visa mer
Vi söker dig som gillar att träffa folk och vill ha ett fritt arbete.
Som produktambassadör står du i en livsmedelsbutik och bjuder på smakprover.
Ofta får du jobba torsdagar och/eller fredagar, och vi kan erbjuda löpande varje vecka. Du är timanställd och kan välja ifall du vill ta uppdraget eller inte.
Vi betalar fast timlön, semesterersättning och milersättning när du använder din bil.
Du får tydliga instruktioner och trevligt stöd från en regionsansvarig hos oss.
Skriv ett par rader om dig och skicka dina kontakter till oss,
så kontaktar vi dig inom kort :)
Hoppas vi hörs!
//Brand Impact Teamet Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Innesäljare inriktning privat till Dina Försäkringar i Borgholm

Ansök    Jul 15    NearYou Sverige AB    Innesäljare
Om företaget Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och ... Visa mer
Om företaget
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.
Läs gärna mer om oss på www.dina.se


Tjänstebeskrivning
Till vårt kontor i Borgholm söker vi dig som vill vikariera för vår kollega i rollen som Innesäljare inriktning privat. Vikariatet sträcker sig minst ett år framöver med goda möjligheter till fortsättning i bolaget.

Tillsammans med dina kollegor är ni ansiktet utåt gentemot våra privatkunder och ansvarar för att ge en förstklassig service på inkommande samtal, mejl och personliga möten.

I rollen besvarar du försäkringsrelaterade frågor och samtalen varierar i längd och svårighetsgrad. Din uppgift är att genom rådgivning erbjuda våra kunder rätt försäkringslösningar utifrån just deras unika behov, och därmed skapa en lönsam tillväxt.

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas, vilket kräver att du är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Vi förväntar oss att du är proaktiv i din roll, och tillsammans med närmsta chef sätter ni upp individuella mål och budget som ni sedan kontinuerligt följer upp.

Teamet är din styrka och du har ett ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. Tillsammans ansvarar ni för kontorets tillgänglighet och öppettider, vid behov kommer du även att vara behjälplig på något av våra närliggande kontor.

Rollen inleds med en utbildning på två månader där vi går igenom våra försäkringsprodukter det arbetssätt som kännetecknar oss på Dina Försäkringar Syd. Efter utbildningen får du löpande coaching, medlyssning och vidareutbildning.

Tjänsten är heltid och är placerad i Borgholm.

Du rapporterar till Säljchef privat.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och som har erfarenhet av försäljning/kundservice. Skulle du dessutom ha någon tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen betraktar vi det som mycket meriterande.

Hos oss på Dina Försäkringar Syd går sälj och service hand i hand. Vi tror därför att du har en förtroendeingivande personlighet som initierar och driver affärsmässiga kunddialoger för att nå önskat resultat. Du motiveras av utveckling och vill tillsammans med teamet bidra till att skapa den bästa kundupplevelsen.

Som person karaktäriseras du av ett positivt och utåtriktat förhållningssätt och levererar tack vare det högklassig service. Du motiveras och drivs av försäljning och uppsatta mål, du tycker precis som vi att samarbete och en härlig laganda är en viktig del av jobbet och arbetar därför aktivt för att vara en bidragande faktor till att uppnå det klimatet.

Vi letar efter dig som är duktig på att strukturera och administrera arbetet. Du är en van IT-användare och känner dig bekväm i att arbeta i program som MS Office vilket bidrar till att arbetet och kommunikationen med kunderna sker smidigt och håller ett högt tempo.

Du talar och skriver svenska obehindrat.

Har du B-körkort är det meriterande.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.
Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Nearyou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson, telefon 0766776873 eller e-post [email protected]

Din ansökan skickar du in via Nearyou hemsida, www.nearyou.se, senast söndagen den 11 Augusti. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se ” Visa mindre

Bli en del av CalliX-teamet – Vi söker drivna säljare!

Ansök    Jul 13    Abstergon AB    Innesäljare
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig! Det här kommer du göra: · Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem. · Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal. · Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team. · Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder. Det här kommer du inte göra: · Hantera ... Visa mer
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig!

Det här kommer du göra:
· Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
· Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
· Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
· Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Det här kommer du inte göra:
· Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
· Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
· Har tillgång till en dator och headset.
· Har erfarenhet av telefonförsäljning.
· Flytande i svenska, både i tal och skrift.
· Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
· Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Varför CalliX?
· Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
· Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
· Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
· Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
· Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till [email protected]. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet.
Processen ser ut som följande:
· Urval sker löpande.
· Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda sig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång.
Välkommen till CalliX! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Bli en del av CalliX-teamet – Vi söker drivna säljare!

Ansök    Jul 14    Abstergon AB    Telefonförsäljare
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig! Det här kommer du göra: · Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem. · Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal. · Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team. · Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder. Det här kommer du inte göra: · Hantera ... Visa mer
Är du en passionerad säljare som vill ha friheten att arbeta hemifrån? Då är CalliX rätt ställe för dig!

Det här kommer du göra:
· Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
· Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
· Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
· Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Det här kommer du inte göra:
· Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
· Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
· Har tillgång till en dator och headset.
· Har erfarenhet av telefonförsäljning.
· Flytande i svenska, både i tal och skrift.
· Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
· Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Varför CalliX?
· Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
· Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
· Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
· Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
· Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till [email protected]. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet.
Processen ser ut som följande:
· Urval sker löpande.
· Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda sig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång.
Välkommen till CalliX! Visa mindre

Jobba med mobilen - starta idag

JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator. Du får upp till 35,00kr per genomförd undersökning. Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Dessa utförs oftast online. Gör din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få betalt! Du söker tjänsten via länken nedan (tar max ... Visa mer
JOBBA VIA DIN MOBIL/DATOR
Uppdraget går ut på att utföra online-undersökningar via din mobil eller dator.
Du får upp till 35,00kr per genomförd undersökning.
Du blir också inbjuden till olika betalda gruppdiskussioner, fokusgrupper, UX tester och användartester som normalt ger 500-1500kr per gång. Dessa utförs oftast online.
Gör din röst hörd och var med att påverka framtidens varor och tjänster - och få betalt!
Du söker tjänsten via länken nedan (tar max 2 minuter):
bit.ly/proActiveSweden
Varmt välkommen!


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Resesäljare till Kalmar

Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans! Vill du bidra du till ett hållbart samhälle? Brinner du för att ge kunden en fantastisk reseupplevelse? Vi erbjuder dig en organisation som präglas av korta beslutsvägar, stor variation av tjänster och arbetsuppgifter och en familjär känsla. Om arbetsplatsen Bergkvarabuss beställningstrafik är ett affärsområde i koncernen Mekka Traffic Group, som erbjuder offentlig verksamhet, företag, organisationer och p... Visa mer
Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans!
Vill du bidra du till ett hållbart samhälle? Brinner du för att ge kunden en fantastisk reseupplevelse? Vi erbjuder dig en organisation som präglas av korta beslutsvägar, stor variation av tjänster och arbetsuppgifter och en familjär känsla.
Om arbetsplatsen
Bergkvarabuss beställningstrafik är ett affärsområde i koncernen Mekka Traffic Group, som erbjuder offentlig verksamhet, företag, organisationer och privatpersoner buss och chaufför på förfrågan. Till skillnad mot linjetrafik är beställningstrafik mycket flexibel och utformad precis enligt kundens önskemål. Vi erbjuder beställningstrafik i hela Sverige och även utanför landets gränser. Med över 30 depåer runtom i Sverige ger det oss en unik möjlighet att planera och utföra beställningstrafik på ett mycket flexibelt sätt.
Dina arbetsuppgifter
Som resesäljare på Bergkvarabuss utgör du en del av vårt centrala kundteam som är lokaliserat på huvudkontoret i Kalmar. Härifrån utgår all kundkontakt och försäljning. Affärsmässighet, flexibilitet och hög service är våra ledord och vi gör det tillsammans hela vägen. Du jobbar från vårt huvudkontor i Kalmar i nybyggda lokaler och kommer att ha en varierande och händelserik vardag. Som Resesäljare är din främsta uppgift att administrera och sälja bussresor för Bergkvarabuss beställningstrafik. I arbetsuppgifterna ingår bland annat offert- och orderhantering samt kundtjänst via telefon och mail. Du administrerar kundärenden och förmedlar ständigt hög service till våra kunder.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du:
- adekvat utbildning på gymnasienivå
- datorvana med fokus på Windows och Microsoft Office är en förutsättning
- goda språkkunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har:
- högskoleutbildning (inom t.ex. turism, ekonomi)
- dokumenterad erfarenhet av försäljning och kundtjänstarbete.
Som person är du affärsmässig, lösningsfokuserad och effektiv administrativt. Du trivs med att jobba både i grupp såväl som självständigt och kan ta egna initiativ för att utveckla försäljningen framåt. Vidare trivs du i att arbeta med många kontaktytor internt som externt och är inte rädd för att hugga i lite extra tillsammans med teamet under beställningstrafikens två högsäsonger. Om du dessutom har ett stort hjärta för kundservice så kan vi erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande jobb hos oss på Bergkvarabuss. 
Urval samt intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Arbeta hemma. Fast timlön på 140 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen! Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige. Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin sk... Visa mer
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta längre pass och dagtid, först när man har kommit in i det samt efter överenskommelse.
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 140 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Engagerad gympersonal till Karlskrona sökes!

Är du redo att vara en del av Fitness24Sevens framgångssaga? Nu söker vi en serviceminded problemlösare på 50%till vårt team i Karlskrona. Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten: På Fitness24Seven är det ständigt något på gång, och vi söker nu en driven gympersonal till vårt team i Karlskrona. Som en del av vårt team kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa den perfekta träningsupplevelsen för våra medlemmar samtidigt som du hjälper till ... Visa mer
Är du redo att vara en del av Fitness24Sevens framgångssaga? Nu söker vi en serviceminded problemlösare på 50%till vårt team i Karlskrona. Välkommen med din ansökan redan idag!
Om tjänsten:
På Fitness24Seven är det ständigt något på gång, och vi söker nu en driven gympersonal till vårt team i Karlskrona. Som en del av vårt team kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa den perfekta träningsupplevelsen för våra medlemmar samtidigt som du hjälper till att sprida kunskapen om våra unika tjänster till nya medlemmar.
Tjänsten är på deltid där du behöver vara flexibel ocharbeta 20h i veckan. Du kommer utgå från vår anläggning i Karlskrona men bör vara medveten om att betalda resor till Kalmar/Oskarshamn kan förekomma.
Arbetsuppgifter
Som gympersonal på Fitness24Seven är din främsta arbetsuppgift att hela tiden överträffa våra medlemmars förväntningar på gymmen. Men lika viktigt är det att sälja in våra unika tjänster till nya medlemmar. I rollen svänger det snabbt – samtidigt som du lagar ett söndrigt löpband dyker en medlem upp om en fråga om gymmet. Du är snabb på bollen och kan med enkelhet ge förstklassig service och därefter återgå till att se till att löpbandet fungerar som det ska.
I denna roll är dina primära arbetsuppgifter att:
Ansvara för olika aktiviteter på våra gym, exempelvis medlemskvällar, Coffee-Monday, PT-kvällar.
Ha stenkoll på våra tjänster, pågående kampanjer och erbjudande och se till att potentiella medlemmar får rätt information om dessa.
Ta hand om och delta i olika försäljningsaktiviteter, på och utanför våra anläggningar.
Se till att våra nya medlemmar får en bra onboarding genom att bl.a hålla i gymintro.
Hålla gymmet i toppskick utifrån vår underhållningslista.
Hantera serviceärende för att se till att anläggningen är TFF; tillgänglig, funktionell och fräsch.
Hantera enklare reparationer av maskiner och utrustning vid behov samt följa upp våra månadsvisa säkerhetsrapporter.
Ansvara för medlemsrundan som innebär ställa tillbaka vikter, påfyllning av material och se till att gymmet är rent och snyggt.
Bidra till kundupplevelsen på bästa möjliga sätt.
Ansvara för underhållning av utrustning och för att säkerställa att våra medlemmar kan träna utan några hinder.
Inventera förbrukningsvaror och lägg beställning på det som behövs.


Arbetstider:
Tjänsten omfattar varierande arbetstider Mån-Fre från kl 10-19.

Vi söker dig
Vi ser det som en självklarhet att du är en social och ansvarfull person som aldrig skulle låta en medlem (eller kollega) gå hem med mungiporna nere. Med ditt driv och intresse för träning ser du till att dagens arbetsuppgifter blir gjorda. Att arbeta flexibelt är inget problem för dig och du har lätt att hantera oväntade situationer.
Vi önskar att du:
Har en avslutad gymnasieexamen
Är organiserad och en problemlösare i rang
Handlingskraftig med ett stort intresse att laga och upprätthålla skicket på våra maskiner.
Är serviceminded, driven, självgående och kan ta ansvar.


Det är meriterande om:
Du har tidigare säljerfarenhet från butik eller gym
Du har ett träningsintresse eller en träningsbakgrund


Vad erbjuder vi?
Fri tillgång till alla våra gym i 5 olika länder.
Pensionsförmåner, hälsoförsäkring och friskvårdsbidrag.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, inklusive genom våra interna utbildningar.
Få arbeta i en träning- och hälsobransch tillsammans med människor som älskar sitt arbete.
Vara med och hjälpa andra till ett hälsosammare liv.
Ersättning för pendlingsresor inom ditt arbetsområde ingår.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.
Om Fitness24Seven
Om Fitness24SevenFör oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym i medlemskapet utan extra kostnad.Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 270 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven. Visa mindre

Butiksmedarbetare till kalmar

Som butiksmedarbetare hos Dollarstore spelar du en nyckelroll för att säkerställa en kundupplevelse i världsklass! Kundservice: Du kommer att vara det första och sista ansiktet våra kunder möter och ditt mål är att ge dem en positiv upplevelse. Har du kassavana sedan innan är det meriterande! Varupresentation: Du, i samråd med din butikschef blir tilldelad avdelningsansvar och du kommer att ansvara för att din avdelning presterar på bästa möjliga sätt -... Visa mer
Som butiksmedarbetare hos Dollarstore spelar du en nyckelroll för att säkerställa en kundupplevelse i världsklass!

Kundservice: Du kommer att vara det första och sista ansiktet våra kunder möter och ditt mål är att ge dem en positiv upplevelse. Har du kassavana sedan innan är det meriterande!

Varupresentation: Du, i samråd med din butikschef blir tilldelad avdelningsansvar och du kommer att ansvara för att din avdelning presterar på bästa möjliga sätt - varje dag. Det innefattar bland annat att beställa upp produkter så din avdelning alltid är välfylld och inbjudande.

Teamarbete: Du kommer att samarbeta med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål och säkerställa en effektiv drift av butiken - Vi gör det tillsammans!

Flexibilitet: Du kommer att behöva vara flexibel och beredd att ta på dig olika uppgifter och ansvarsområden enligt behov.
För att trivas i och lyckas i rollen som butiksmedarbetare hos Dollarstore är vi på jakt efter personer med följande kompetenser;

Kundorientering: Du är passionerad när det gäller att tillgodose kundernas behov och strävar alltid efter att hjälpa dem på bästa sätt - Vi glömmer aldrig ett "hej"!

Teamarbete : Du trivs att arbeta i team och är duktig på att kommunicera som bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Flexibilitet och anpassningsförmåga: Du är van vid att hantera flera uppgifter samtidigt och är anpassningsbar till arbetsmiljöer och förändrade arbetsuppgifter.

Varför Dollarstore?
Tycker du att det är töntigt med lågpris? Om du tycker att påståendet är fel, då är du helt rätt person för oss! Vi vill göra det roligt för människor att handla lågpris och som en del av Dollarstores team får du möjlighet att fortsätta göra det! I en spännande och dynamisk arbetsmiljö får du dagligen fortsätta bidra till vår framgång!

Övrig information

Tillträde: 16/9-2024

Anställningsgrad: Deltid 15/vecka

Plats: Dollarstore Bilbyggarvägen 8, Kalmar

Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och tror att du har vad som krävs för att bli en framgångsrik butiksmedarbetare hos Dollarstore, skicka in din ansökan idag genom att klicka på "Ansök nu" nedan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans fortsätta skapa fantastiska shoppingupplevelser för våra kunder!

Som en del i Dollarstores rekryteringsprocess genomför företaget bakgrundsanalyser tillsammans med Svensk Bakgrundsanalys vilket är ett auktoriserat företag inom bakgrundskontroller.

Välkommen med din ansökan.

Notera: Vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök därför redan idag!

Dollarstore är en av Sveriges största lågprisaktörer och vi fortsätter växa. Idag har vi över 130 butiker i både Sverige och Danmark där vi erbjuder våra kunder glädje, gemenskap och fantastiska priser. Sedan augusti 2023 ingår Dollarstore i finska Tokmanni Group och tillsammans med dem är vi en av de ledande lågprisaktörerna i Norden och är listade på finska börsen. Tillsammans med våra 2000 medarbetare brinner vi för försäljning och mötet med kunden. Välkommen till Dollarstore!

DollarStores DNA

- Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser
- Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
- Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.
- Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus. Visa mindre

Bli vår nästa Säkerhetsrådgivare / Säljare i Kalmar!

Är du ambitiös, social och nyfiken på att utvecklas inom försäljning? Svenska Trygghetslösningar AB erbjuder innovativa och kostnadseffektiva säkerhetslösningar med världsledande larmprodukter kända för sin pålitlighet och säkerhet. Vi söker nu drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Om tjänsten: Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ha sovmorgon på vardagar. Arbetsuppgifter: Sälj våra eftertraktade säkerhetslösn... Visa mer
Är du ambitiös, social och nyfiken på att utvecklas inom försäljning?
Svenska Trygghetslösningar AB erbjuder innovativa och kostnadseffektiva säkerhetslösningar med världsledande larmprodukter kända för sin pålitlighet och säkerhet. Vi söker nu drivna personer till vårt säljteam i Kalmar.
Om tjänsten:
Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ha sovmorgon på vardagar.
Arbetsuppgifter: Sälj våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder och bidra till deras trygghet.
Lön: Prestationsbaserad med hög provision - inget lönetak.

Vi erbjuder:
Betald försäljningsutbildning: Vi ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas.
Hög provision: Tjäna bra med pengar baserat på dina prestationer, utan lönetak.
Utvecklingsmöjligheter: Väx och utvecklas inom ett dynamiskt företag i en ständigt växande bransch.
Trivsam arbetsmiljö: Bli en del av ett engagerat team med öppen dialog och stark gemenskap.
Belöningsprogram: Delta i säljtävlingar och få chansen att vinna fantastiska priser.

Vi söker dig som:
Är öppen, positiv och nyfiken på försäljning och/eller vill utvecklas inom området.
Behärskar svenska språket flytande.
Är minst 18 år.
Är fri från anmärkningar i polisens belastningsregister.
Har en stark drivkraft och gillar att arbeta mot uppsatta mål.
Har god social kompetens och trivs med kundkontakt.

Urval sker löpande, så ansök redan idag!
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Mejla oss på [email protected] och märk den "Säljare Kalmar". Skicka in din ansökan direkt på vår webbplats (klicka på "Ansök här").
?Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Säljare till CalliX - Jobba hemifrån

Ansök    Jul 3    Abstergon AB    Innesäljare
Är du ute efter ett flexibelt, roligt och lönsamt jobb? CalliX söker nu entusiastiska och målinriktade säljare som vill vara med och bygga upp vår framgång. Vad du kommer att göra: Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem. Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal. Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team. Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunde... Visa mer
Är du ute efter ett flexibelt, roligt och lönsamt jobb? CalliX söker nu entusiastiska och målinriktade säljare som vill vara med och bygga upp vår framgång.

Vad du kommer att göra:
Kontakta företag via telefon och mail för att sälja vårt marknadsledande telefonsystem.
Ansvara för hela säljcykeln – från första kontakten till signerat avtal.
Arbeta självständigt hemifrån med stöd av vårt erfarna team.
Skapa och upprätthålla relationer med potentiella kunder.

Vad du inte kommer att göra:
Hantera teknisk support eller installation av system åt kunder – det tar vårt dedikerade backoffice-team hand om.
Arbeta från ett kontor – du arbetar helt och hållet hemifrån.

Vi letar efter personer som:
Har erfarenhet av försäljning (meriterande men inte ett krav).
Flytande i svenska, både i tal och skrift.
Är självdrivna och kan arbeta självständigt hemifrån.
Har en stark vilja att nå uppsatta mål och tjäna pengar på provisionsbaserade villkor.

Krav:
Tillgång till dator och headset.

Varför CalliX?

Frihet och flexibilitet: Jobba hemifrån och skapa din egen arbetsdag.
Stöd från teamet: Du säljer, vi tar hand om resten.
Provisionsbaserad lön: Dina framgångar avgör din inkomst – och vi hjälper dig att nå dina mål!
Stark företagskultur: Varje morgon startar vi med ett uppstartsmöte för att sätta dagens mål och ge dig den energi du behöver. På eftermiddagen har vi ett kort möte där vi får möjlighet att prata med kollegor och lära känna varandra bättre, trots att vi alla jobbar på distans.
Utbildning och support: Alla nya får utbildning för att känna sig trygga i sin roll innan man börjar prata med kunder. Support finns alltid tillgänglig när något nytt dyker upp.

Om CalliX:
CalliX är återförsäljare av ett marknadsledande telefonsystem. Efter signerat avtal sätter vi upp systemet åt våra kunder och står för all support de behöver under hela avtalstiden. Detta hanteras av vårt dedikerade backoffice-team, så du som säljare kan fokusera helt på att sälja och bygga kundrelationer.

Intresserad?
Ansök genom att skicka ditt CV till [email protected]. Personligt brev krävs inte, men vill du skriva några rader om varför du skulle passa bra hos oss är det välkommet. Urval sker löpande. Inför en intervju kommer den som intervjuas att få en lista med vilka frågor vi kommer prata om, så du kan förbereda dig inför intervjun.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team så snart som möjligt! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra mer om dig och hur du kan bidra till CalliX framgång. Visa mindre

Inköpsansvarig herrkoncept Rågårds, Jezz och Snitz

Ansök    Jul 3    Snitz Mode AB    Inköpare
AAEAA Fashion Group AB driver klädbutiker under 6 olika butiksvarumärken, både inom franchise och wholsale. Våra butiker ligger i sydöstra Sverige med huvudkontor i Kalmar. Nu söker vi en inköpsansvarig för våra herrkoncept Jezz och Snitz samt Rågårds herravdelningar. Du har ett stort intresse för mode och trender. Du har ett öga för färg och form och har en förmåga att tänka ut och att kombinera ett tydligt uttryck. Du är flexibel och gillar att arbeta me... Visa mer
AAEAA Fashion Group AB driver klädbutiker under 6 olika butiksvarumärken, både inom franchise och wholsale. Våra butiker ligger i sydöstra Sverige med huvudkontor i Kalmar. Nu söker vi en inköpsansvarig för våra herrkoncept Jezz och Snitz samt Rågårds herravdelningar.
Du har ett stort intresse för mode och trender. Du har ett öga för färg och form och har en förmåga att tänka ut och att kombinera ett tydligt uttryck. Du är flexibel och gillar att arbeta med många olika människor.
Ansvar:
• Inköp, du ansvarar för 3st herr butikers inköp samt 5st herravdelningar. Vilket innebär planering och uppbyggnad av butikerna hela herrsortiment.
• Visual Merchandising, du ansvarar för att utveckla och förmedla den visuella planen utifrån ditt inköp. Du kommer besöka butikerna frekvent för att implementera din plan.
• Butiksdrift, du ansvarar för att butikerna har rätt förutsättningar till succe med en tät dialog med dina medarbetare i butikerna.
• Du ansvarar även för att upprätta lokal aktivitetsplan inför varje säsong.


Tjänsten utgår ifrån Kalmar men du jobbar även mycket ute bland koncernens butiker.
Tjänstens omfattning är flexibel från deltid till heltid.


Erfarenhet:
Det krävs erfarenhet inom ett eller flera ovannämnda ansvarsområden. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

E-handel och marknadsföringsansvarig Rågårds

Ansök    Jul 3    Snitz Mode AB    Marknadsförare
AAEAA Fashion Group AB driver klädbutiker under 6 olika butiksvarumärken, både inom franchise och wholsale. Våra butiker ligger i sydöstra Sverige med huvudkontor i Kalmar. Nu söker vi en E-handel och marknadsföringsansvarig till vårt butikskoncept Rågårds. Rågårds har i dag 5 butiker i sydöstra Sverige och en E-handel. Rågårds är den lokalt anpassade butiken för den moderna kvinnan och mannen. Vi står för stilsäkert mode med krav på kvalitet och passform ... Visa mer
AAEAA Fashion Group AB driver klädbutiker under 6 olika butiksvarumärken, både inom franchise och wholsale. Våra butiker ligger i sydöstra Sverige med huvudkontor i Kalmar. Nu söker vi en E-handel och marknadsföringsansvarig till vårt butikskoncept Rågårds.
Rågårds har i dag 5 butiker i sydöstra Sverige och en E-handel. Rågårds är den lokalt anpassade butiken för den moderna kvinnan och mannen. Vi står för stilsäkert mode med krav på kvalitet och passform för såväl vardag, arbete som fest.


Arbetsuppgifter:
E-handeln. Lägga upp nya produkter, skapa nyhetsbrev, uppdatera förstasidan och utveckla hemsidan framåt.
Marknadsföring för E-handle och fysisk butik. Skapa annonser både rörligt, digitalt samt print. Ta fram butiksmaterial för kampanjer. Ansvara för konceptets marknadsplan och uppföljning.
Sociala medier. Övergripande ansvar för sociala medier.


Erfarenheter:
Bildredigering, photoshop
Grunder i Html
Fotografering


Tjänsten är flexibel från deltid till heltid och utgår ifrån vårt huvudkontor i centrala Kalmar. Låter detta intressant skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Butikssäljare till Kalmar

Telenor söker Butikssäljare på deltid till butiken i Kalmar!     Vilka är vi?  Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass! Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande... Visa mer
Telenor söker Butikssäljare på deltid till butiken i Kalmar!  

 

Vilka är vi? 
Att besöka en av Telenors butiker ska vara en upplevelse i världsklass! Våra kunder bemöts därför av personal med god kunskap om våra produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och göra det komplicerade enkelt i alla lägen. För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att förklara på ett inspirerande och medryckande sätt. Du är bra på att avläsa kundens behov och kan hantera olika typer av människor. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformationsresa och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis! 

 

Vem är du? 
Som Butikssäljare på Telenor är du vårt ansikte utåt och vi sätter därför stort värde i att hitta dig som är nyfiken, serviceinriktad och en lagspelare. Du brinner för försäljning och mötet med kunden och är en otroligt bra lyssnare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt, till exempel kundservice och försäljning över telefon eller i butik. Det är också ett stort plus om du behärskar grunderna i säljteknik. För oss, liksom för dig, är det en självklarhet att teamkänsla och samarbete är en nyckel till framgång. Vi söker dig som har fyllt 18 år och behärskar svenska i tal och skrift. 

 

Vad vi erbjuder: 
* När du börjar hos oss får du en flygande start med onboarding i vår akademi Telenor Växa, som följs upp med utbildning och kompetensutveckling 

* Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunder. Telenor arbetar aktivt med att bygga team med mångfald samt inkludering 

* Goda förmåner så som friskvårdsbidrag och rabatter 

* Goda karriärmöjligheter. 

 

Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du få göra tre tester som fokuserar på din personlighet och dina färdigheter. Syftet med testerna är att vi på ett rättvist och objektivt sätt ska bedöma dina kompetenser i förhållande till tjänsten. 

 

Anställningsform: Visstidsanställning, deltid vid behov, vi söker två personer en som kommer jobba 5% och en på 80%

Placeringsort: Kalmar

Ansök: Sök tjänsten via länken nedan gärna redan idag, då vi anställer löpande. 

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande ledare Gustav Bäckstedt +46709614749

Bra att känna till: 
Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidater för samtliga rekryteringar. 
  

Vi ser fram emot din ansökan!  

 

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer. Visa mindre

Butikssäljare - Nyöppning Kalmar - Giraffen (0-20 h/v)

Jobbeskrivning Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya butikssäljare brinner du för kundupplevelse och teamwork. Varje Rituals-kund är unik. Med dina färdigheter och kunskap guidar du varje kund till rätt produkter för att möta deras behov. Utöver detta ansvarar du för att: Ha ett nära samarbete med dina kollegor för att nå dina och butikens mål. Ta kontakt med kunderna och le... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya butikssäljare brinner du för kundupplevelse och teamwork. Varje Rituals-kund är unik. Med dina färdigheter och kunskap guidar du varje kund till rätt produkter för att möta deras behov. Utöver detta ansvarar du för att:
Ha ett nära samarbete med dina kollegor för att nå dina och butikens mål.
Ta kontakt med kunderna och leverera en kundupplevelse som är Best in Class.
Hålla butiken ren och prydlig enligt företagets standard, så att produkterna alltid presenteras enligt Rituals riktlinjer för visuell merchandising.
Följa säkerhetsrutinerna i butiken.

I gengäld får du möjlighet att växa med oss utveckla dina kunskaper och färdigheter inom detaljhandeln genom våra globala utbildningsprogram där du lär dig mer om vårt produktsortiment och vår säljteknik.


Kravspecifikation
I butiken jobbar du tillsammans med passionerade och entusiastiska kollegor som verkligen jobbar med Heart & Soul. Precis som du brinner de för att skapa en magisk kundupplevelse. Du är one of a kind eftersom du har förmågan att få genuin kontakt med kunder och få dem att känna sig som hemma i våra butiker. Som Rituals butikssäljare är du även professionell och är en ambassadör för vårt varumärke. Du har även:
Relevant erfarenhet från en liknande tjänst inom detaljhandel, kundservice eller vård och omsorg.
Resultatdrivet tänk och är en lagspelare.
Förmåga att ta beslut och lösa problem.
Öga för detaljer, är organiserad och strukturerad.
Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Du är 18 år eller äldre.Ytterligare information
Är du intresserad?
Vi erbjuder flera tjänst mellan 0-20 tim/vecka.
Startdatum: Oktober
Vi strävar efter att bli det snabbast växande företaget inom well-being och bryr oss om dig lika mycket som vi bryr oss om miljön. Bli en del av vår resa och sök tjänsten idag, vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till vårt rekryteringsteam [email protected]. Stort lycka till i rekryteringsprocessen!
I enlighet med GDPR accepterar Rituals endast ansökningar via vår karriärhemsida! Visa mindre

Butikschef till Vero Moda Kalmar, Hansa City

Ansök    Jul 3    Snitz Mode AB    Butiksansvarig
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Med feminint mode kan kunden välja allt från säsongens trendiga plagg till garderobens stilsäkra klassiker. Vi söker nu en butikschef som vill vara med och driva vår Vero Moda Butik i Kalmar, Hansa City till ytterligare framgångar. Som butikschef för Vero Moda Kalmar ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du sätter och följer upp försäljnin... Visa mer
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Med feminint mode kan kunden välja allt från säsongens trendiga plagg till garderobens stilsäkra klassiker.
Vi söker nu en butikschef som vill vara med och driva vår Vero Moda Butik i Kalmar, Hansa City till ytterligare framgångar.
Som butikschef för Vero Moda Kalmar ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du sätter och följer upp försäljningsmål, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marksnadsplan. För att trivas och lyckas som butikschef hos VERO MODA tror vi att du är en initiativrik och inspirerande person med mycket energi och engagemang. Butikens framgång bygger på din förmåga att coacha ditt team att uppnå sin fulla potential och att våra besökare alltid möts av tillgängliga och kunniga säljare – som trivs och vill stanna hos oss.?


Ansvarsområden:
• Helhetsansvar för driften av butiken
• Utveckling av medarbetare
• Rekrytering av ny personal
• Kampanjplanering och uppföljning
• Försäljning via våra sociala kanaler

Vem är du?
Vi söker dig som känner igen dig i ovanstående roll och gärna från en modebutik och vi ser det som en självklarhet att du älskar mode och trender. Du sporras av nya dagliga utmaningar, eget ansvar och drivs av att analysera och överträffa resultat. På VERO MODA arbetar även vi med försäljning via våra sociala kanaler och då främst på Instagram och TIKTOK, så har du ett intresse eller om du kanske till och med sedan innan arbetat med försäljning via sociala medier ser vi det som meriterande.?


Vidare ser vi att du:
• Är driven och en engagerad ledare som brinner för försäljning
• Tycker om att utveckla andra
• Drivs av att sätta mål och överträffa dem

Vad erbjuder vi?
Du erbjuds en utvecklande, spännande och meriterande tjänst. Ett bolag med etablerade varumärken och starka produkter.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid / deltid med önskad start september eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.


Ansökan
Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev till:
[email protected]
Vi sätter stort värde i att du i ditt personliga brev beskriver varför du söker dig till VERO MODA. Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast 2024-08-05. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Butikssäljare - Nyöppning Butik (0-20 h/v)

Jobbeskrivning Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya butikssäljare brinner du för kundupplevelse och teamwork. Varje Rituals-kund är unik. Med dina färdigheter och kunskap guidar du varje kund till rätt produkter för att möta deras behov. Utöver detta ansvarar du för att: Ha ett nära samarbete med dina kollegor för att nå dina och butikens mål. Ta kontakt med kunderna och ... Visa mer
Jobbeskrivning


Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya butikssäljare brinner du för kundupplevelse och teamwork. Varje Rituals-kund är unik. Med dina färdigheter och kunskap guidar du varje kund till rätt produkter för att möta deras behov. Utöver detta ansvarar du för att:
Ha ett nära samarbete med dina kollegor för att nå dina och butikens mål.
Ta kontakt med kunderna och leverera en kundupplevelse som är Best in Class.
Hålla butiken ren och prydlig enligt företagets standard, så att produkterna alltid presenteras enligt Rituals riktlinjer för visuell merchandising.
Följa säkerhetsrutinerna i butiken.

I gengäld får du möjlighet att växa med oss utveckla dina kunskaper och färdigheter inom detaljhandeln genom våra globala utbildningsprogram där du lär dig mer om vårt produktsortiment och vår säljteknik.


Kravspecifikation
I butiken jobbar du tillsammans med passionerade och entusiastiska kollegor som verkligen jobbar med Heart & Soul. Precis som du brinner de för att skapa en magisk kundupplevelse. Du är one of a kind eftersom du har förmågan att få genuin kontakt med kunder och få dem att känna sig som hemma i våra butiker. Som Rituals butikssäljare är du även professionell och är en ambassadör för vårt varumärke. Du har även:
Relevant erfarenhet från en liknande tjänst inom detaljhandel, kundservice eller vård och omsorg.
Resultatdrivet tänk och är en lagspelare.
Förmåga att ta beslut och lösa problem.
Öga för detaljer, är organiserad och strukturerad.
Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Du är 18 år eller äldre.Ytterligare information
Är du intresserad?
Vi erbjuder flera tjänst mellan 0-20 tim/vecka.
Startdatum: Oktober
Vi strävar efter att bli det snabbast växande företaget inom well-being och bryr oss om dig lika mycket som vi bryr oss om miljön. Bli en del av vår resa och sök tjänsten idag, vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till vårt rekryteringsteam [email protected]. Stort lycka till i rekryteringsprocessen!
I enlighet med GDPR accepterar Rituals endast ansökningar via vår karriärhemsida! Visa mindre

Assisterande butikschef - Nyöppning Kalmar - Giraffen (30 h/v)

Ansök    Jul 1    Rituals Cosmetics Sweden AB    Manager
Jobbeskrivning Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya Assisterande butikschef strävar du efter att förvandla din butik till en plats där du och dina kollegor älskar att arbeta, och dina kunder att handla. Detta innebär bland annat att du: Driver butikens resultat genom att säkerställa utmärkt kundservice och produktivt samarbete samt effektiva rutiner. Är Shop Managers högr... Visa mer
Jobbeskrivning


Vi har spännande nyheter – vi öppnar snart en ny butik där du kan vara med och skapa magi från dag ett! Som Rituals nya Assisterande butikschef strävar du efter att förvandla din butik till en plats där du och dina kollegor älskar att arbeta, och dina kunder att handla. Detta innebär bland annat att du:
Driver butikens resultat genom att säkerställa utmärkt kundservice och produktivt samarbete samt effektiva rutiner.
Är Shop Managers högra hand och redo att ta över Shop Manager ansvar vid behov.
Stötta dina kollegor till att uppnå sin fulla potential genom att coacha, utveckla och vara en bra förebild.
Tillsammans med din Shop Manager bygger en kultur av förtroende som är baserad på positiv och konstruktiv feedback.

I gengäld vårdar vi din utveckling genom att kontinuerligt utbilda dig utefter din kunskapsnivå för att ta dina ledaregenskaper till nästa nivå. Du kommer vara omringad av dedikerade, positiva och serviceinriktade kollegor som verkligen jobbar med Heart & Soul.


Kravspecifikation
Som Assisterande butikschef inspirerar du ditt team och når tillsammans butikens mål kring kundnöjdhet och försäljning. Du förstår vikten av utmärkt kundservice och brinner för att stötta och utveckla andra. Utöver detta har du:
Minst 2 års erfarenhet av en liknande roll inom detaljhandel eller kundservice.
God förmåga att coacha samt utveckla ett team.
Förmåga att vara lösningsorienterad och ta ägandeskap.
Samarbetsvillig, lyhörd och kommunikativ.
Goda system- och datakunskaper.
Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
Du är 18 år eller äldre.Ytterligare information
Är du intresserad?
Vi erbjuder en tjänst på 30 timmar/vecka.
Startdatum: Oktober
Vi strävar efter att bli det snabbast växande företaget inom well-being och bryr oss om dig lika mycket som vi bryr oss om miljön. Bli en del av vår resa och sök tjänsten idag, vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till vårt rekryteringsteam [email protected]. Stort lycka till i vår rekryteringsprocess!
I enlighet med GDPR accepterar Rituals endast ansökningar via vår karriärhemsida! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Säljare till Telias butik i Kalmar

Vill du bli en del av ett energiskt team som älskar att arbeta mot mål, kvalitativt kundbemötande och att tävla? Som säljare i Telias butik i Kalmar är din uppgift att förstå varje kunds behov av tjänster och produkter och baserat på det skapa anpassade lösningar. Jag heter Noah Sporre och är Store Leader med fokus på att coacha och stötta teamet. Det jag älskar med mitt jobb är variationen och ständigt lärande. Vår vardag består av att stötta kunder att h... Visa mer
Vill du bli en del av ett energiskt team som älskar att arbeta mot mål, kvalitativt kundbemötande och att tävla? Som säljare i Telias butik i Kalmar är din uppgift att förstå varje kunds behov av tjänster och produkter och baserat på det skapa anpassade lösningar.
Jag heter Noah Sporre och är Store Leader med fokus på att coacha och stötta teamet. Det jag älskar med mitt jobb är variationen och ständigt lärande. Vår vardag består av att stötta kunder att hitta rätt produkter i både vardag-, och arbetsliv. Ärenden handlar om allt från passande bredbandsabonnemang, tv-paket, senaste mobilen men också hur företagskunder kan sätta upp eller förbättra sin telefonväxel. Telia ligger i framkant vad gäller dessa tjänster och produkter och våra medarbetare är experter vad gäller kundlösningar.
Vi söker dig som sätter kunden först, är förtroendeingivande, initiativtagande och motiveras av att sälja. Tidigare erfarenhet från serviceyrken är en fördel.
Vi erbjuder dig förutsättningar att utvecklas. Rollen varvas med roliga tävlingar, teamaktiviteter, utbildning och erfarenhet från ett av Sveriges starkaste varumärken. Vi vill stötta dig att utvecklas både yrkesmässigt och på ett personligt plan. Hos oss blir du en del av ett produktivt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva.
Intresserad? Vänta inte, ansök nu om du vill bli en del av vårt team!
Sista ansökningsdatum är 2024-07-14.
Vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på [email protected] eller 0725-125299.
Praktiska krav för den här rollen är att du har en gymnasieexamen och att du är flytande på både svenska och engelska.
För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum (notera att slutkandidater omfattas av bakgrundskontroll).
Welcome to Telia – Let’s make better happen! Visa mindre

Teknisk säljare till LGG Inneklimat AB i Kalmar

Om företaget LGG Inneklimat AB som varit verksamt sedan 1993, är specialiserat på produkter för vattenburen kyla och spiskåpor med stor volym för god osuppfångning vid låga luftflöden. För den skandinaviska marknaden tillverkar och importerar LGG kassettluftkylare och fläktkonvektorer med låg ljudnivå avsedda både för torr och våt kyla. På vårt huvudkontor i Kalmar monterar vi även våra spiskåpor för att själva ha kvalitetskontroll innan leverans till kun... Visa mer
Om företaget
LGG Inneklimat AB som varit verksamt sedan 1993, är specialiserat på produkter för vattenburen kyla och spiskåpor med stor volym för god osuppfångning vid låga luftflöden.

För den skandinaviska marknaden tillverkar och importerar LGG kassettluftkylare och fläktkonvektorer med låg ljudnivå avsedda både för torr och våt kyla. På vårt huvudkontor i Kalmar monterar vi även våra spiskåpor för att själva ha kvalitetskontroll innan leverans till kunden.

LGG gör inga entreprenader men ger tekniskt stöd till konsulter och installatörer. Vi har arbetat med komfortkylinstallationer i mer än 20 år och har stor erfarenhet av både fördelar och begränsningar av olika systemlösningar, luftkylare och styrutrustningar. Vi delar gärna med oss av de erfarenheterna.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Teknisk säljare driver och utvecklar du försäljningen av LGG Inneklimats produkter och tjänster i södra Sverige.

Din försäljning bedriver du gentemot bland annat Byggbolag, VVS-installatörer, energibolag, konsulter och arkitekter. Du vårdar de befintliga kunderna i regionen där det ställs höga krav på självgående aktivitet och engagemang. Därtill arbetar du aktivt med prospektering samt att nå ut till potentiella kunder via telefon kombinerat med såväl fysiska som digitala möten.

I ditt dagliga arbete samarbetar du nära dina övriga kollegor, bland annat genom tätt utbyte med såväl säljkollegor som produktexperter.

Hos LGG erbjuds du en självständig säljroll, där vi lägger fokus på att ge personlig och professionell service samt att leverera och uppfylla våra kunders förväntningar.

Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kalmar och innefattar resor inom främst södra Sverige.
Du rapportera till VD.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en affärsnära roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt.

Du trivs med att jobba målinriktat och med ett ständigt affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer.

Troligen har du erfarenhet av försäljning med teknisk inriktning alternativ kunskap och/eller erfarenhet inom tekniskt område, exempelvis VVS eller energiteknik. Kanske har du jobbat i en projektledande roll eller kommer från montörsledet inom VVS/ventilation.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas som teknisk säljare är du resultat- och målinriktad, strukturerad och brinner för mötet med kund. Du är initiativrik och har vid sidan av din affärsmässighet ett intresse för teknik. Du är driven med en vilja att förstå kunders behov och krav och tycker om att guida dem till rätt lösning.

Slutligen söker vi dig med ett förtroendeingivande och kommunikativt sätt och med förmågan att bygga och vårda långsiktiga relationer.

Du har god IT-kunskap samt talar och skriver såväl svenska som engelska. Vidare innehar du också B-körkort.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou (tidigare Premier). Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson på telefon 076-677 68 73 eller e-post [email protected].
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast 11 Augusti 2024. Urvalsprocessen startar v 32.
Med anledningen av dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit. Nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se Visa mindre

Bilsäljare till Kalmar

Ansök    Jun 28    Jobbet.se Sverige AB    Bilförsäljare
Vill du jobba med eftertraktade märken i en modern bilhall? Vi söker nu en Volvosäljare som förstår vikten av proaktiv kundbearbetning och långa, hållbara affärsrelationer. Om tjänsten Volvos nya EX30 accelererar från 0-100 km/h på 3,6 sekunder - det är riktigt snabbt. Men jämfört med tempot i bilbranschen är det ingenting. Varje dag är unik för våra bilsäljare; räntor förändras, bilar lanseras, kampanjer startar – och varje dag knyts nya kontakter med p... Visa mer
Vill du jobba med eftertraktade märken i en modern bilhall? Vi söker nu en Volvosäljare som förstår vikten av proaktiv kundbearbetning och långa, hållbara affärsrelationer.
Om tjänsten
Volvos nya EX30 accelererar från 0-100 km/h på 3,6 sekunder - det är riktigt snabbt. Men jämfört med tempot i bilbranschen är det ingenting. Varje dag är unik för våra bilsäljare; räntor förändras, bilar lanseras, kampanjer startar – och varje dag knyts nya kontakter med potentiella kunder. Nu söker vi en bilsäljare till Kalmar, en person som frodas i det föränderliga och stortrivs med det sociala.
Tjänsten innebär främst försäljning av nya Volvo. På Liljas strävar vi efter långa och hållbara kundrelationer och det blir din uppgift att skapa, utveckla och stärka relationer med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att vara med under hela kundresan – från första kontakt till uppföljning efter leverans. Utöver att ta emot kunder i bilhallen kommer du också att arbeta uppsökande och proaktivt mot nya privat- och företagskunder.
Dina kvalifikationer
Vi vill att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du ska ha god dator- och systemvana och kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. B-körkort är ett krav.
Om dig
Vi tror att du är en person med stort engagemang som brinner för försäljning och har en förmåga att skapa långvariga och meningsfulla kundrelationer. Du har ett starkt driv och tar egna initiativ för att nå både dina och företagets mål. Du trivs med förändringar och att utforska nya möjligheter. Där andra ser hinder ser du möjligheter. Du är en lagspelare som sprider glädje till både kunder och medarbetare.
För mer information om tjänsten kontakta:
Johan Caesar, Försäljningschef tel: 0480-944 99
Nicklas Torstensson, Facklig kontaktperson Unionen, tel: 0470-775 691.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Kalmar, provanställning kan tillämpas.
Krav
Tidigare erfarenhet av försäljning
B-körkort

Meriterande
Utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring

Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre

Bli vår nästa Säkerhetsrådgivare / Säljare i Kalmar!

Är du ambitiös, social och nyfiken på att utvecklas inom försäljning? Svenska Trygghetslösningar AB erbjuder innovativa och kostnadseffektiva säkerhetslösningar med världsledande larmprodukter kända för sin pålitlighet och säkerhet. Vi söker nu drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Om tjänsten: Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ha sovmorgon på vardagar. Arbetsuppgifter: Sälj våra eftertraktade säkerhetslös... Visa mer
Är du ambitiös, social och nyfiken på att utvecklas inom försäljning?
Svenska Trygghetslösningar AB erbjuder innovativa och kostnadseffektiva säkerhetslösningar med världsledande larmprodukter kända för sin pålitlighet och säkerhet. Vi söker nu drivna personer till vårt säljteam i Kalmar.
Om tjänsten:
Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ha sovmorgon på vardagar.
Arbetsuppgifter: Sälj våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder och bidra till deras trygghet.
Lön: Prestationsbaserad med hög provision - inget lönetak.

Vi erbjuder:
Betald försäljningsutbildning: Vi ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas.
Hög provision: Tjäna bra med pengar baserat på dina prestationer, utan lönetak.
Utvecklingsmöjligheter: Väx och utvecklas inom ett dynamiskt företag i en ständigt växande bransch.
Trivsam arbetsmiljö: Bli en del av ett engagerat team med öppen dialog och stark gemenskap.
Belöningsprogram: Delta i säljtävlingar och få chansen att vinna fantastiska priser.

Vi söker dig som:
Är öppen, positiv och nyfiken på försäljning och/eller vill utvecklas inom området.
Behärskar svenska språket flytande.
Är minst 18 år.
Är fri från anmärkningar i polisens belastningsregister.
Har en stark drivkraft och gillar att arbeta mot uppsatta mål.
Har god social kompetens och trivs med kundkontakt.

?Vi ser fram emot din ansökan!
Skicka din ansökan till [email protected] och märk den "Säljare Kalmar". Urval sker löpande, så ansök redan idag!
Har du frågor? Vi väntar på din ansökan och ser fram emot att höra från dig! Kontakta oss gärna om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Visa mindre

Bilförsäljare till Kamux – Kalmar

Ansök    Jun 26    Kamux AB    Bilförsäljare
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 22 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga! Att jobba som säljare Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den vikti... Visa mer
Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilhandlare. Med hela 22 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!


Att jobba som säljare
Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.


Att jobba på Kamux
Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett manuellt B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder dig
En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
Introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
Möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunderOm Kamux
Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 22 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.

Bli en del av Kamux i Kalmar- Ansök redan idag!
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 31 juli. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Armir Kozhani, [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Engagerad gympersonal till Karlskrona sökes!

Är du redo att vara en del av Fitness24Sevens framgångssaga? Nu söker vi en serviceminded problemlösare på 50%till vårt team i Karlskrona. Välkommen med din ansökan redan idag! Om tjänsten: På Fitness24Seven är det ständigt något på gång, och vi söker nu en driven gympersonal till vårt team i Karlskrona. Som en del av vårt team kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa den perfekta träningsupplevelsen för våra medlemmar samtidigt som du hjälper till ... Visa mer
Är du redo att vara en del av Fitness24Sevens framgångssaga? Nu söker vi en serviceminded problemlösare på 50%till vårt team i Karlskrona. Välkommen med din ansökan redan idag!
Om tjänsten:
På Fitness24Seven är det ständigt något på gång, och vi söker nu en driven gympersonal till vårt team i Karlskrona. Som en del av vårt team kommer du att vara en nyckelspelare i att skapa den perfekta träningsupplevelsen för våra medlemmar samtidigt som du hjälper till att sprida kunskapen om våra unika tjänster till nya medlemmar.
Tjänsten är på deltid där du behöver vara flexibel ocharbeta 20h i veckan. Du kommer utgå från vår anläggning i Karlskrona men bör vara medveten om att betalda resor till Kalmar/Oskarshamn kan förekomma.
Arbetsuppgifter
Som gympersonal på Fitness24Seven är din främsta arbetsuppgift att hela tiden överträffa våra medlemmars förväntningar på gymmen. Men lika viktigt är det att sälja in våra unika tjänster till nya medlemmar. I rollen svänger det snabbt – samtidigt som du lagar ett söndrigt löpband dyker en medlem upp om en fråga om gymmet. Du är snabb på bollen och kan med enkelhet ge förstklassig service och därefter återgå till att se till att löpbandet fungerar som det ska.
I denna roll är dina primära arbetsuppgifter att:
Ansvara för olika aktiviteter på våra gym, exempelvis medlemskvällar, Coffee-Monday, PT-kvällar.
Ha stenkoll på våra tjänster, pågående kampanjer och erbjudande och se till att potentiella medlemmar får rätt information om dessa.
Ta hand om och delta i olika försäljningsaktiviteter, på och utanför våra anläggningar.
Se till att våra nya medlemmar får en bra onboarding genom att bl.a hålla i gymintro.
Hålla gymmet i toppskick utifrån vår underhållningslista.
Hantera serviceärende för att se till att anläggningen är TFF; tillgänglig, funktionell och fräsch.
Hantera enklare reparationer av maskiner och utrustning vid behov samt följa upp våra månadsvisa säkerhetsrapporter.
Ansvara för medlemsrundan som innebär ställa tillbaka vikter, påfyllning av material och se till att gymmet är rent och snyggt.
Bidra till kundupplevelsen på bästa möjliga sätt.
Ansvara för underhållning av utrustning och för att säkerställa att våra medlemmar kan träna utan några hinder.
Inventera förbrukningsvaror och lägg beställning på det som behövs.


Arbetstider:
Tjänsten omfattar varierande arbetstider Mån-Fre från kl 10-19.

Vi söker dig
Vi ser det som en självklarhet att du är en social och ansvarfull person som aldrig skulle låta en medlem (eller kollega) gå hem med mungiporna nere. Med ditt driv och intresse för träning ser du till att dagens arbetsuppgifter blir gjorda. Att arbeta flexibelt är inget problem för dig och du har lätt att hantera oväntade situationer.
Vi önskar att du:
Har en avslutad gymnasieexamen
Är organiserad och en problemlösare i rang
Handlingskraftig med ett stort intresse att laga och upprätthålla skicket på våra maskiner.
Är serviceminded, driven, självgående och kan ta ansvar.


Det är meriterande om:
Du har tidigare säljerfarenhet från butik eller gym
Du har ett träningsintresse eller en träningsbakgrund


Vad erbjuder vi?
Fri tillgång till alla våra gym i 5 olika länder.
Pensionsförmåner, hälsoförsäkring och friskvårdsbidrag.
Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, inklusive genom våra interna utbildningar.
Få arbeta i en träning- och hälsobransch tillsammans med människor som älskar sitt arbete.
Vara med och hjälpa andra till ett hälsosammare liv.
Ersättning för pendlingsresor inom ditt arbetsområde ingår.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest och bakgrundskontroll vid nyanställning av personal.
Om Fitness24Seven
Om Fitness24SevenFör oss är det enkelt - oavsett vem du är ska du ha möjlighet att träna. Därför är vi måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Vårt unika koncept gör det möjligt för alla medlemmar att träna när som helst på dygnet, och så nära hemmet eller arbetsplatsen som möjligt - till ett attraktivt pris. Dessutom ingår gruppträning och tjejgym i medlemskapet utan extra kostnad.Sedan 2003 har vi gått från att ha 1 gym i Malmö till att idag ha fler än 270 anläggningar i 5 länder – Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar både med egna välgörenhetsprojekt och mot organisationer så som SOS-barnbyar. Välkommen till Fitness24Seven. Visa mindre

Textilrådgivare/kundtjänst till växande e-handel

Inget hem är komplett utan textil; det är vi på Textilgallerian.se övertygade om och erbjuder därför det bästa inom textil för ditt hem. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer med högsta kvalitet. Alla människor är unika, detta leder till att inget hem är det andra likt. Vi har en gedigen och lång erfarenhet av textilbranschen och tack vare detta kan vi erbjuda våra kunder en hög service efter just deras beh... Visa mer
Inget hem är komplett utan textil; det är vi på Textilgallerian.se övertygade om och erbjuder därför det bästa inom textil för ditt hem. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer med högsta kvalitet. Alla människor är unika, detta leder till att inget hem är det andra likt. Vi har en gedigen och lång erfarenhet av textilbranschen och tack vare detta kan vi erbjuda våra kunder en hög service efter just deras behov, stil och önskemål. Är du en person som gillar inredning, är ansvarstagande och gillar kontakter med nya människor?
Skulle du drivas av att arbeta i ett växande företag?
Då kan du vara rätt person för tjänsten som textilrådgivare hos oss!


Vi söker dig som:
Älskar inredning och design.
Brinner för kundservice och drivs av att ge förstklassig service via telefon och mail.
Har mycket god datorvana och kan lätt navigera i olika system.
Är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt (engelska är meriterande).
Gillar högt tempo.
Är social, positiv och strukturerad. Vi söker nu en ny textilrådgivare/kundtjänstmedarbetare till vårt team.

Är du en person som gillar inredning, tar tag i saker och gillar kontakter med nya människor?
Skulle du drivas av att arbeta i ett växande företag?
Då kan du vara rätt person för tjänsten som textilrådgivare hos oss!
Hos oss får du ett arbete i ett bolag som alltid vill framåt.
Tjänsten är på 75-100%, vi kommer tillsammans överens om omfattningen av tjänsten i samband med rekryteringen.
Arbetsuppgifterna:
Att via telefon och mail ge kunder tips och råd om textilier/gardiner
Vägleda kunder genom köpprocessen
Övriga kundtjänstfrågor (leveransstatus, reklamationer och returer)
Enklare administrativa uppgifter Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Butikssäljare - Coop Norrliden Kalmar

Är du en glad och positiv person som brinner för mat, sälj och förstklassig service? Då kan du vara precis den vi söker! Vi söker nu en ny medarbetare till vår butik. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande. Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har e... Visa mer
Är du en glad och positiv person som brinner för mat, sälj och förstklassig service? Då kan du vara precis den vi söker!

Vi söker nu en ny medarbetare till vår butik. Vi vill att du som söker har en bra initiativförmåga och en positiv energi som smittar av sig, ser kundens behov och med stolthet och glädje levererar branschens bästa kundbemötande.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande butik. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv.

Du kommer att få arbeta med alla arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i butik, exempelvis;

- Arbeta i kassan
- Fylla på varor i hyllorna och fronta
- Bygga exponering på säljtorg och gavlar
- Arbeta med fys och svinn
- Arbeta med egenkontroller
- Hålla städat och snyggt i butiken

Tillsammans med dina kollegor blir du butikens ansikte utåt och för dig är kunden nummer ett. Du har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Du trivs med att vara på språng och att arbeta kroppen. Arbetet i en butik erbjuder dig ett varierande arbete i emellanåt högt tempo och det är viktigt att du känner dig trygg med att hantera stressiga situationer.

Tidigare erfarenhet från arbete i dagligvaruhandeln är mycket meriterande, men personlig lämplighet är minst lika viktigt för oss på Coop.

Tjänsten är ett vikariat på 20 tim/vecka. Tillträde till tjänsten är 12 augusti 2024, eller enligt överenskommelse. Tjänsten sträcker sig året ut och möjlighet finns till förlängning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Suzanne Thor tfn: 010-745 07 81 alt e-post; [email protected]

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se

- God svenska i tal och skrift är ett krav
- 18 år fyllda då du ska kunna arbeta självständigt i kassan
- Erfarenhet och kompetens från detaljhandel och/eller andra serviceyrken är meriterande


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Materialkonsulent

Ansök    Jun 25    REGION KALMAR LÄN    Inköpare
Har du ett stort intresse för materialfrågor inom vården? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig! I tjänsten som materialkonsulent ger du råd och information i materialfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter. Du kommer att ingå i ett mindre team som tillsammans blir vårdens primära kontaktyta rörande materialfrågor. Arbetet sker tätt tillsammans med medarbetare inom ... Visa mer
Har du ett stort intresse för materialfrågor inom vården? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som materialkonsulent ger du råd och information i materialfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter.

Du kommer att ingå i ett mindre team som tillsammans blir vårdens primära kontaktyta rörande materialfrågor. Arbetet sker tätt tillsammans med medarbetare inom upphandling och logistik men du kommer även att arbeta tillsammans med andra samarbetspartners som till exempel vårdhygien, sjukhusens verksamhetsutvecklare och regionens kompetenscentrum. Du ger stöd till verksamheterna i olika ärenden rörande vårdrelaterat material, avvikelser och reklamationer samt i planering av utbildningsinsatser. I din roll ingår även att vara uppdaterad inom gällande lagstiftning och exempelvis förändringar i myndigheters krav och ansvara för myndighetskontakter.

Om dig

Du är en person med bakgrund, utbildning och bred kompetens inom vården som med din erfarenhet kan agera som en sakkunnig länk mellan upphandling och vården i frågor rörande främst medicinska förbrukningsvaror.

Du är självgående, tar egna initiativ samt är flexibel, drivande och levererar resultat. Ditt arbetssätt är strukturerat och du tänker taktiskt. Du ser möjligheter där andra ser problem och söker aktivt lösningar. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska är god och du har erfarenhet av att jobba i office-paketet. Vidare är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet.

Urval kan ske löpande, så sänd in din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 26 medarbetare. Vi genomför länsövergripande upphandlingar för hela regionen och stöttar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor. Vi följer aktivt upp avtal och har ett särskilt ansvar för att regionens verksamheter tillämpar upphandlade avtal.  Vi är en modern arbetsplats där vi arbetar utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap. Arbetsglädjen står i fokus och vi arbetar för att varje dag bli lite bättre!
Vi är en del av Regionservice, som är 500 medarbetare med specialkompetens inom flera olika yrkesområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Key Account Manager för Industribranschen

Vi söker en driven och strukturerad Key account manager för att stärka vårt team på Prestando i Kalmar. Som KAM kommer du att ha en nyckelroll i vår organisation och vara länken mellan våra befintliga kunder och vår interna produktion. Dina Huvudsakliga Arbetsuppgifter •Kundvård och Förfrågningar: Hantera förfrågningar från befintliga kunder och säkerställa att dessa prioriteras. •Interna Möten: Organisera och leda möten med KAM-teamet, beredning, tekn... Visa mer
Vi söker en driven och strukturerad Key account manager för att stärka vårt team på Prestando i Kalmar. Som KAM kommer du att ha en nyckelroll i vår organisation och vara länken mellan våra befintliga kunder och vår interna produktion.

Dina Huvudsakliga Arbetsuppgifter

•Kundvård och Förfrågningar: Hantera förfrågningar från befintliga kunder och säkerställa att dessa prioriteras.

•Interna Möten: Organisera och leda möten med KAM-teamet, beredning, teknik, produktion och kvalitet för att bedöma tillverkningsmöjligheter.

•Tekniska Diskussioner: Ta ansvar för tekniska frågetecken och diskutera dessa med kunden vid behov.

•Kommunikation: Sköta kommunikationen både internt och externt för att säkerställa smidig informationsöverföring.

•Offertberedning: Samverka med beredningsfunktionen och inköp för att förbereda offerter, samt kontrollera, justera och marknadsbedöma dessa innan de skickas till kunden.

•Uppföljning: Följa upp med kunderna genom olika dokumentationssätt, som kundportaler eller Exceldokument, och se till att projekt överlämnas korrekt till projektledningen.

•Uppföljningsmöten: Anordna uppföljningsmöten med kunder för att diskutera feedback och eventuella problem.

Skallkrav:

•Utbildning inom industriell ekonomi, maskiningenjör, produktionsteknik eller liknande.
•Minst 1 års erfarenhet inom tillverkningsbranschen.
•Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
•Innehav av B-körkort.

Meriterande:

•Tidigare erfarenhet som projektledare inom tillverkningsindustrin.
•Erfarenhet inom automotive-branschen.
•Erfarenhet som säljare inom branschen.
•Kunskaper i tyska.

Din profil

Viktigt för denna roll är god struktur och att vara lösningsorienterad. Du behöver ha ett affärstänk med en win-win inställning och trivas i en roll där du behöver vara spindeln i nätet. Att kommunicera med kollegor och kunder är inget problem för dig och du vågar även vara kravställande. Vi söker dig som uppskattar stor frihet under ansvar och som har förmågan att prestera på egen hand utan behov av ständig tillsyn. Vi värdesätter självständighet och tillit, och vi hoppas att du trivs med att arbeta självständigt och ta eget initiativ.

Om företaget

Prestando Ab är ett delvis familjeägt företag som är specialiserat inom produktutveckling, verktygskonstruktion och tillverkning av pressade och laserskurna komponenter med inriktning mot bland annat fordonsindustrin. Genom deras erfarenheter kan de erbjuda allt i ett bolag, från prototyp till serietillverkning. Med hjälp av simuleringsprogram i 3D-miljö och deras unika kunskap utvecklar de en kostnadseffektiv och kvalitétssäkrad produkt. Trelleborg är huvudkontoret med 55 anställda och de har även fabriker i både Kalmar och Kina. Detta är ett företag man stannar på då du som anställd har alla förutsättningar i att blomstra.

Om oss

Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kund.

Rekryteringsprocess

Intervju med Framtiden och sedan intervju med kund.

Villkor

Startdatum: Tidigast v 33
Placeringsort: Kalmar
Arbetstider: 08.00 – 17.00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Säljare omgående

Ansök    Jun 23    Hemstädat Syd AB    Hemförsäljare
Säljare omgående Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig. Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare. Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (främst privatpersoner på dagtid vardagar) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda. Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakpr... Visa mer
Säljare omgående
Om du är ute efter ett roligt fritt omväxlande jobb med ansvar så är detta något för dig.
Vi är ett glatt gäng som växer och är i behov av fler medarbetare.
Du kommer åka ut på förbokade kundbesök (främst privatpersoner på dagtid vardagar) och presentera våra olika städtjänster vi har att erbjuda.
Då man som säljare är ansiktet utåt vill vi att du är noggrann, positiv, serviceinriktad , gillar ett rörligt jobb där du ger kunden ett smakprov på våra tjänster och har ett driv att göra våra kunder nöjda.
Du måste ha en bra vilja och vara beredd att jobba hårt för att uppnå uppsatta försäljningsmål.
Då vi jobbar hemma hos kunder som kan ha hund och katt är det viktigt att du inte har några sådana allergier.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Textilrådgivare/säljare till Textilgallerian/Evelid

Inget hem är komplett utan textil – det är vi på Textilgallerian.se övertygade om. Vi erbjuder därför det bästa inom textil för ditt hem. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer av högsta kvalitet. Eftersom alla människor är unika, är inget hem det andra likt. Med vår gedigna och långa erfarenhet av textilbranschen kan vi erbjuda hög service anpassad efter kundernas behov, stil och önskemål. Är du en person s... Visa mer
Inget hem är komplett utan textil – det är vi på Textilgallerian.se övertygade om. Vi erbjuder därför det bästa inom textil för ditt hem. Hos oss är allt enkelt och lättillgängligt, med ett handplockat urval från leverantörer av högsta kvalitet. Eftersom alla människor är unika, är inget hem det andra likt. Med vår gedigna och långa erfarenhet av textilbranschen kan vi erbjuda hög service anpassad efter kundernas behov, stil och önskemål.
Är du en person som älskar inredning, är ansvarstagande och gillar att knyta kontakter med nya människor? Drivs du av att arbeta i en utvecklande miljö och vara med och utveckla ett nytt varumärke? Då kan du vara rätt person för tjänsten som textilrådgivare/säljare hos oss!
Vi söker dig som:
Älskar inredning och design.
Brinner för att hjälpa människor och drivs av att ge förstklassig service via telefon och e-post.
Har mycket god datorvana och kan enkelt navigera i olika system.
Är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt (kunskaper i engelska är meriterande).
Trivs i ett högt tempo.
Är social, positiv och strukturerad.
Har erfarenhet av kundkontakt inom B2B (meriterande).

Arbetsuppgifter:
Försäljning och rådgivning av gardiner från Textilgallerian och varumärket Evelid.
Delta i utvecklingen av varumärket Evelid, från kollektioner till försäljning.
Ge kunder tips och råd om textilier/gardiner via telefon och e-post.
Vägleda kunder genom köpprocessen.
Hantera kundtjänstfrågor såsom leveransstatus, reklamationer och returer.
Utföra enklare administrativa uppgifter.

Hos oss får du arbeta i ett bolag som alltid strävar framåt. Låter detta som något för dig? Skicka din ansökan idag och bli en del av vårt team!
Tjänsten är på 75-100%, omfattningen av tjänsten bestämmer vi tillsammans. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Allente i Kalmar - deltid

Upplev känslan av en game-changing karriär! Letar du efter en ny utmaning? Concentrix är ett globalt företag specialiserade inom teknologi och service som supporterar framtidens varumärken i över 70 länder. Vi arbetar med välkända företag - sådana du använder dig av varje dag - genom att förbättra deras verksamhet med ny, innovativ teknologi och lösningar. Om du vill växa i din yrkesroll och bli inspirerad, så uppmanar vi dig att söka rollen som kundservi... Visa mer
Upplev känslan av en game-changing karriär!
Letar du efter en ny utmaning? Concentrix är ett globalt företag specialiserade inom teknologi och service som supporterar framtidens varumärken i över 70 länder. Vi arbetar med välkända företag - sådana du använder dig av varje dag - genom att förbättra deras verksamhet med ny, innovativ teknologi och lösningar.
Om du vill växa i din yrkesroll och bli inspirerad, så uppmanar vi dig att söka rollen som kundservicemedarbetare till Allente från vårt kontor i Kalmar. Du kommer att vara del av ett community av medarbetare som supporterar välkända varumärken inom bland annat tech, resebranschen, mode och hälsa.
Karriär och personlig utveckling
Vi kommer att se till att du får rätt utbildning, toppmodern utrustning samt kontinuerlig support i syfte att du ska lyckas i din nya roll. På Concentrix finns det goda karriärmöjligheter, ungefär 80% av våra ledare och chefer har blivit befordrade internt! Därtill erbjuder vi tillgång till karriärsutvecklingsprogram helt kostnadsfritt för att hjälpa dig att uppnå dina karriärsmål.
Detta ingår i tjänsten
Som kundservicemedarbetare i vårt team kommer du:
Supportera kunder över telefon genom främst inkommande samtal.Oavsett om du tar ett samtal gällande beställning, faktura eller teknisk support ska försäljning vara en naturlig del av varje samtal. Vi skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. För att passa in hos oss vill vi därför att du, precis som vi, ser att försäljning och kundservice går hand i hand.

Dina kvalifikationer
Concentrix och du är en bra match om du:
Har godkända betyg i Svenska A/1 and Engelska A/5
Har en god attityd till att lära och utvecklas som person
Har möjlighet att jobba från vårt kontor i Kalmar, Borgmästaregatan 5
Kunna påbörja en tjänst hos oss den 29e juli.
Kan jobba deltid på 80% eller timmar - det är helt upp till dig!

Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder tillsvidareanställning på 80%, med 6 månaders provanställning eller timanställning
Möjligheten att få erfarenhet och kunskap inom kundtjänst
Vi har kollektivavtal med Unionen, vilket för oss är en självklarhet så att du kan känna dig trygg i din anställning
Provision utan tak!
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år
Kontinuerlig coaching för att stötta dig i din roll
Goda karriärsutvecklingsmöjligheter samt möjlighet att ta del av vårt interna karriärsprogram Get Ready!
Rabatterat pris på Allentes grundpaket för dig som anställdExperience the best version of you!
Vi vill höra från dig om detta känns som rätt steg för dig i din karriär. Ansök redan idag och bli en del av oss på Concentrix.
Concentrix is an equal opportunity employer
We're proudly united as one team, one company, globally. We're committed to equal employment opportunities for all candidates and a work environment free from discrimination and harassment. All our recruitment practices are based on business needs, job requirements, and professional qualifications, without regard to race, age, gender identity, sexual orientation, religion, ethnicity, family or parental status, national origin, disability, or any other classification protected by applicable national laws. Visa mindre

Säljare till 3Butiken Giraffen, deltid 75%

Va?lkommen till Tre, telekomaktören som a?lskar att utmana och utforska. Vi tror på laget fo?re jaget, vi vill ge dig ditt livs ba?sta ledare, vi a?lskar olikheter, hatar ora?ttvisor och vi appla?derar bra resultat framfo?r la?nga arbetsveckor. Visst låter det Trevligt? Vi står nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy för en deltidsanställning på 75 % till vår 3Butik Giraffen i Kalmar! 3Butikerna är en av Tres viktigaste kanaler när det ko... Visa mer
Va?lkommen till Tre, telekomaktören som a?lskar att utmana och utforska. Vi tror på laget fo?re jaget, vi vill ge dig ditt livs ba?sta ledare, vi a?lskar olikheter, hatar ora?ttvisor och vi appla?derar bra resultat framfo?r la?nga arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Vi står nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy för en deltidsanställning på 75 % till vår 3Butik Giraffen i Kalmar!

3Butikerna är en av Tres viktigaste kanaler när det kommer till att skapa nöjda och lojala kunder. Detta gör vi genom vårt servicefokus, vår kunskap och vårt engagemang!

En dag som Säljare i vår 3Butik Giraffen

Det är starten på en ny dag. Du ser till att göra butiken i ordning för dagen, ser till att butiken är städad och fin, kollar försäljningsresultat och sätter därefter mål för dagen. Du läser på om vår senaste produktlansering och om våra pågående kampanjer. Snart öppnar du butiken och är redo för dagens första kundmöte.

Under dagen kommer du och din chef, Fanny, att gå igenom försäljning, kundnöjdhet, daglig drift och du kommer att få regelbunden coachning. Du håller dig uppdaterad vad gäller utbildningar, nya produkter, kampanjer och tjänster. Tillsammans med dina kollegor strävar du efter att nå butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Vi erbjuder dig

• En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, även 2024 är vi utsedda till en av de bästa av Great place to work)
• En deltidsanställning på 75 % med fast månadslön och provision
• Kontinuerlig utbildning och utveckling
• En företagskultur vi är mycket stolta över
• Kul på jobbet! Bland annat genom kvartalsvisa tävlingar som ger en möjlighet till fina priser

Vem är du?

Vi tror att du är serviceinriktad och intresserad av försäljning. Som person är du relationsskapande och kommunikativ, och drivs av att arbeta mot mål. Vi ser också att du är ansvarstagande och en riktig buddy! Att arbeta som Säljare i 3Butik innebär att du jobbar kvällar och tre av fyra helger i månaden så en förutsättning är att detta passar din livssituation. Du behöver också vara minst 18 år och kunna svenska och engelska.

Ansökan

Låter det här som något för dig? Vad glada vi blir! Du ansöker enkelt, snabbt och smidigt genom att besvara urvalsfrågor i denna annons, inget CV eller personligt brev behövs. Flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon - så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet!

I den här rekryteringen genomför vi urvalstestning samt bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information här.

För frågor om rollen, tveka inte att kontakta ansvarig chef Fanny Berg.

Önskad start för denna tjänst är den 12 augusti 2024.

Varmt välkommen till oss på Tre! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Allente i Kalmar - deltid

Upplev känslan av en game-changing karriär! Letar du efter en ny utmaning? Concentrix är ett globalt företag specialiserade inom teknologi och service som supporterar framtidens varumärken i över 70 länder. Vi arbetar med välkända företag - sådana du använder dig av varje dag - genom att förbättra deras verksamhet med ny, innovativ teknologi och lösningar.   Om du vill växa i din yrkesroll och bli inspirerad, så uppmanar vi dig att söka rollen som kundser... Visa mer
Upplev känslan av en game-changing karriär!

Letar du efter en ny utmaning? Concentrix är ett globalt företag specialiserade inom teknologi och service som supporterar framtidens varumärken i över 70 länder. Vi arbetar med välkända företag - sådana du använder dig av varje dag - genom att förbättra deras verksamhet med ny, innovativ teknologi och lösningar.
 
Om du vill växa i din yrkesroll och bli inspirerad, så uppmanar vi dig att söka rollen som kundservicemedarbetare till Allente från vårt kontor i Kalmar. Du kommer att vara del av ett community av medarbetare som supporterar välkända varumärken inom bland annat tech, resebranschen, mode och hälsa.
 
Karriär och personlig utveckling
 
Vi kommer att se till att du får rätt utbildning, toppmodern utrustning samt kontinuerlig support i syfte att du ska lyckas i din nya roll. På Concentrix finns det goda karriärmöjligheter, ungefär 80% av våra ledare och chefer har blivit befordrade internt! Därtill erbjuder vi tillgång till karriärsutvecklingsprogram helt kostnadsfritt för att hjälpa dig att uppnå dina karriärsmål.
 
Detta ingår i tjänsten
Som kundservicemedarbetare i vårt team kommer du:
Supportera kunder över telefon genom främst inkommande samtal.Oavsett om du tar ett samtal gällande beställning, faktura eller teknisk support ska försäljning vara en naturlig del av varje samtal. Vi skapar förutsättningar att skräddarsy anpassade lösningar utifrån varje kunds behov. För att passa in hos oss vill vi därför att du, precis som vi, ser att försäljning och kundservice går hand i hand.
 
Dina kvalifikationer
Concentrix och du är en bra match om du:
Har godkända betyg i Svenska A/1 and Engelska A/5
Har en god attityd till att lära och utvecklas som person
Har möjlighet att jobba från vårt kontor i Kalmar, Borgmästaregatan 5
Kunna påbörja en tjänst hos oss den 29e juli.
Kan jobba deltid på 80% eller timmar - det är helt upp till dig!

 
 
Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder tillsvidareanställning på 80%, med 6 månaders provanställning eller timanställning
Möjligheten att få erfarenhet och kunskap inom kundtjänst
Vi har kollektivavtal med Unionen, vilket för oss är en självklarhet så att du kan känna dig trygg i din anställning
Provision utan tak!
Friskvårdsbidrag om 3500 kronor per år
Kontinuerlig coaching för att stötta dig i din roll
Goda karriärsutvecklingsmöjligheter samt möjlighet att ta del av vårt interna karriärsprogram Get Ready!
Rabatterat pris på Allentes grundpaket för dig som anställd

 
Experience the best version of you!
Vi vill höra från dig om detta känns som rätt steg för dig i din karriär. Ansök redan idag och bli en del av oss på Concentrix. Visa mindre

????Jobba som Festival Salesman!???? Tjäna 38 000kr/mån utan erfarenhetskrav!

Lingon är ett bransch ledande företag inom Festival Sales. Vi finns där mycket folk finns. På sommaren innebär det att vi åker runt på olika Festivaler / Marknader och events runtom i Sverige och möter våra kunder i dom stunder där humöret är som bäst och köp glädjen är på topp. När du jobbar som Festival Salesman hos oss så går ditt jobb ut på att tillsammans med ett team på 3 till 10 person åka runt veckovis till olika städer och events runtom i Sverige ... Visa mer
Lingon är ett bransch ledande företag inom Festival Sales.
Vi finns där mycket folk finns. På sommaren innebär det att vi åker runt på olika Festivaler / Marknader och events runtom i Sverige och möter våra kunder i dom stunder där humöret är som bäst och köp glädjen är på topp.
När du jobbar som Festival Salesman hos oss så går ditt jobb ut på att tillsammans med ett team på 3 till 10 person åka runt veckovis till olika städer och events runtom i Sverige och marknadsföra Lingons abonnemang till konsumenter.
Företaget står för alla dina utgifter när du borta på jobb , som till exempel transport och boende i form av hotell. Det enda du behöver ta med dig är packning för 5 dagar i taget och ett stort leende på läpparna.
Gruppen du kommer jobba med består utav att ett gäng unga personer i 18-30 års åldern som alla är bra kompisar /kollegor där det är lätt att komma in i gänget.
Vi söker dig som är positiv , har en energisk personlighet och är en äventyrs person som tycker det är kul att resa runt och se nya platser.
Vad vi erbjuder:
Lönen landar på cirka 38 000kr/mån i snitt för första års Festival Salesman. Med stora möjligheter till att påverka sin lön i form av provisioner.
Arbetstider Måndagar 12 -21 , Tisdag - Torsdag 10-19 och Fredag 08 - 16.00
Företaget står för dina resekostnader samt hotell när du är borta i jobbet.
Arbetsplatsen är Festivaler / Marknader / Mässor / Events runtom i Sverige under sommaren

Våra Krav :
Du har en hel och ren klädsel
Du Pratar flytande svenska utan hinder
Är positiv och taggad
Klarar av att jobba under press
Vill resa och se SverigeHur man söker:
Vi har 1 ledig plats i vårt team nu och det är högt tryckt på ansökningarna, så om du känner dig träffad av annonsen så passa på att sök till ett utav Sveriges roligaste jobb.
Ansök via mail våran mail [email protected] , vi vill att du skickar in CV + PB som bilagor. Men även en "Kort pitch" om varför du är unik och varför du tror att du är rätt person för den här typen av jobb. Visa mindre

Säljare över telefon med STORA möjligheter!

Är du en social och målmedveten person som älskar att prata med människor? Vill du arbeta i en dynamisk och stimulerande miljö där du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper? Då har vi jobbet för dig!** Om Oss: Vi är ett snabbt växande företag inom IT, specialiserade på att erbjuda innovativa webblösningar till både privatpersoner och företag. Vårt mål är att alltid ligga steget före och erbjuda våra kunder bästa möjliga service och produkt... Visa mer
Är du en social och målmedveten person som älskar att prata med människor? Vill du arbeta i en dynamisk och stimulerande miljö där du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper? Då har vi jobbet för dig!**


Om Oss:
Vi är ett snabbt växande företag inom IT, specialiserade på att erbjuda innovativa webblösningar till både privatpersoner och företag. Vårt mål är att alltid ligga steget före och erbjuda våra kunder bästa möjliga service och produkter.


Dina Arbetsuppgifter:
- Kontakta befintliga och potentiella kunder via telefon.
- Presentera och sälja våra tjänster och produkter.
- Bygga och underhålla goda kundrelationer.
- Arbeta mot uppsatta försäljningsmål och deadlines.
- Följa upp och administrera försäljningen i vårt CRM-system.


Vi Erbjuder:
- En konkurrenskraftig grundlön med generösa provisionsmöjligheter.
- Grundlig introduktion och löpande utbildning.
- En energisk och stödjande arbetsmiljö med motiverade kollegor.
- Möjligheter till avancemang inom företaget.


Din Profil:
- Du har en stark kommunikativ förmåga och trivs med att tala i telefon.
- Du är målinriktad och drivs av att uppnå resultat.
- Du är positiv, uthållig och har ett stort engagemang.
- Erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav – rätt inställning är viktigast!
- Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.


Ansökan:
Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför just du är rätt person för jobbet till [email protected]. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!


Har du frågor?
Tveka inte att kontakta vår rekryteringsansvarige på +46102632900 eller via e-post [email protected].


Vi ser fram emot att höra från dig och kanske välkomna dig till vårt fantastiska team! Visa mindre

Section Manager

Ansök    Jun 18    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Vårt affärsområde Buildings är med 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vårt affärsområde Buildings är med 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Jobbeskrivning
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat privata aktörer samt offentliga institut. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. Vi arbetar idag med några utav de största projekten i Sverige samt med stora och små aktörer inom fastighetsbranschen.
Vi söker nu en Sektionschef för vår avdelning inom Project Management. Placeringsort är flexibel mellan Hässleholm, Kristianstad, Karlskrona, Kalmar och Växjö.
Avdelningen består av drygt 10 kollegor. Då vi har ökad efterfrågan på våra tjänster samt att vi ytterligare vill stärka vår position på marknaden ser vi ett behov av att utöka sektionen med ett antal medarbetare under hösten 2024 och våren 2025.
Som Sektionschef hos oss får du en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer. Du leder gruppens verksamhet och stöttar marknadsområdeschefen med strategier, lönsamhet, resultat, kvalitet och marknadsföring. Du har resultat och budgetansvar samt arbetar kvalitativt för god balans mellan ekonomiskt resultat och marknadstillväxt.
Kravspecifikation
Utbildningsmässigt tror vi att du är yrkeshögskole- eller högskoleingenjör alternativt har förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll. Du har tidigare arbetat som konsult, entreprenör eller liknande i minst 5 år. Någon typ av chefs- och ledarerfarenhet är ett krav.
Du har visat prov på ett gott ledarskap och kan på ett naturligt sätt engagera och motivera. Kanske arbetar du idag som uppdragsledare eller projektledare och är redo för nästa steg i karriären. Vi letar efter en ledare som genom ett prestigelöst, lyhört och inkluderande förhållningssätt kan fortsätta att utveckla gruppen. Du behöver vara väl införstådd i teknikområdets frågeställningar och har ett stort teknik- och samhällsbyggnadsintresse.
Vi ser att du har god social kompetens och gillar att utmanas såväl tekniskt som affärs- och ledarskapsmässigt. Du behöver trivas med att bygga relationer då en viktig del av tjänsten är att kunna skapa kontakt, både med kunder och kollegor. Det är en stor fördel om du har ett etablerat nätverk i regionen. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap både till kunder och kollegor. För denna roll ser vi även att du behärskar svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi ser ett bra ledarskap som en mycket viktig del i vår verksamhet. Inom AFRY har vi flera olika ledarskapsutvecklingsprogram samt utbildningar som stärker våra ledare vilket bäddar för en attraktiv arbetsplats och därmed en framgångsrik verksamhet.
Ytterligare information
Sista ansökningsdag 2024-08-10. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Karin Bühler
[email protected]
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Ansvarig för fältförsäljning

Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter en person som kan vara ansvarig för vår fältförsäljning. Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas. Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer? Vi söker någon som är Målmedveten Tävlingsinriktad Kreativ Initiativtagande Positiv Att jobba som säljare hos oss So... Visa mer
Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter en person som kan vara ansvarig för vår fältförsäljning.
Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas.
Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer?
Vi söker någon som är
Målmedveten
Tävlingsinriktad
Kreativ
Initiativtagande
PositivAtt jobba som säljare hos oss
Som säljare hos oss har du ett stort ansvar i att förvalta och ge en otrolig service till de kunder du kontaktar och gör affärer med.
Du blir kundens kontaktperson och ansiktet utåt för verksamheten. Målet är att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder.
Då vi är ett litet kontor med få anställda kommer du välkomnas in i en familjär och rolig arbetsmiljö. Vi utmanar varandra , vi skrattar, och vi utvecklas tillsammans.
Vi har ständigt tävlingar för att öka motivationen och se till att prestation alltid ligger på topp!
Uppdrag
Vi kan erbjuda våra kunder en väldigt bred produktportfölj och vara deras helhetsleverantör.
Du kommer vara ansvarig för fältförsäljningen, boka möten samt vara ute hos kunder och förmedla följande tjänster:
Telefoni
Växellösningar
Körjournaler
Marknadsföring (Google Ads, Social Ads)
Hemsidor / Webbshop
Projektsystem
KassasystemDu kommer att arbeta med kunder främst i Småland.
Vi ser gärna att du har
Erfarenhet inom försäljning
Arbetat med B2C eller B2B
Arbetat med fältförsäljning (Ej krav)Lön
Provisionsbaserad lön utan tak
Månadsbonus med flertal nivåer att uppnå
Ingen grundlön, 100% provisionsbaserad lön.Tala flytande Svenska och kunna samtala på engelska är ett krav. Du behöver även ha fyllt 18 år samt ha körkort.
Anställningen är på Heltid, 100%. Våra arbetstider är 08.00 till 16.00 Måndag till Fredag.
Ansök genom att skicka ditt CV/Personligt brev direkt via mail till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker B2B säljare till Anrep Sales i Kalmar

Ansök    Jun 17    Anrep Sales AB    Abonnemangsförsäljare
Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter säljare till vårt kontor i Kalmar. Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas. Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer? Vi söker någon som är Målmedveten Tävlingsinriktad Kreativ Initiativtagande Positiv Att jobba som säljare hos oss Som säljare hos oss har ... Visa mer
Anrep Sales är ett nystartat företag som är i en expansiv fas där vi nu letar efter säljare till vårt kontor i Kalmar.
Med många års erfarenhet inom försäljning så kan vi erbjuda en gedigen säljutbildning samt coachning som hjälper dig att utvecklas.
Är du pusselbiten vi letar efter för att tillsammans nå nya nivåer?
Vi söker någon som är
Målmedveten
Tävlingsinriktad
Kreativ
Initiativtagande
PositivAtt jobba som säljare hos oss
Som säljare hos oss har du ett stort ansvar i att förvalta och ge en otrolig service till de kunder du kontaktar och gör affärer med.
Du blir kundens kontaktperson och ansiktet utåt för verksamheten. Målet är att skapa långsiktiga relationer och nöjda kunder.
Då vi är ett litet kontor med få anställda kommer du välkomnas in i en familjär och rolig arbetsmiljö. Vi utmanar varandra , vi skrattar, och vi utvecklas tillsammans.
Vi har ständigt tävlingar för att öka motivationen och se till att prestation alltid ligger på topp, du är själv med och bestämmer tävlingens upplägg samt vinst.
Uppdrag
I ditt uppdrag hos oss förmedlar du tjänster åt operatören Tele2.
Du arbetar främst med nya kunder men även med befintliga.
Med telefonen som verktyg ringer du till företagare i Sverige för att presentera dina erbjudanden. Du kommer göra affärer via telefon men även på plats hos kunder.
Vi säljer Mobilabonnemang, Mobila Bredband, Fiber, Molnbaserade Växeltjänster och mycket mer.
Positivt om du har
Erfarenhet inom försäljning
Arbetat med B2C eller B2B
Goda försäljningsresultat från tidigare arbete

Även om du inte arbetat inom försäljning innan går det givetvis bra att söka endå, erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Det som är viktigast för oss är att hitta personer med en enorm vilja att uppnå höga resultat och utvecklas utan gränser.
Lön
Provisionsbaserad lön utan tak
Månadsbonus med flertal nivåer att uppnå
Ingen grundlön, vi erbjuder 100% provisionsbaserad lön.Tala flytande Svenska och kunna samtala på engelska är ett krav. Du behöver även ha fyllt 18 år.
Anställningen är på Heltid, 100%. Våra arbetstider är 08.00 till 16.00 Måndag till Fredag.
Ansök genom att skicka ditt CV/Personligt brev direkt via mail till [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kategoriansvarig läkemedelsinköp Sydöstra sjukvårdsregionen

Ansök    Jun 13    REGION KALMAR LÄN    Upphandlare
Tänk dig att få lyfta blicken och arbeta med strategiska inköp och affärer över ett område så stort som tre regioner. Nu finns den möjligheten i tjänsten som regionalt kategoriansvarig inom läkemedelsinköp i Sydöstra sjukvårdsregionen – ett utvecklande och utmanande arbete i en stor organisation i ständig utveckling. Sydöstra sjukvårdsregionen inkluderar regionerna Östergötland, Jönköping och Kalmar. I rollen som kategoriansvarig leder du arbetet med a... Visa mer
Tänk dig att få lyfta blicken och arbeta med strategiska inköp och affärer över ett område så stort som tre regioner.

Nu finns den möjligheten i tjänsten som regionalt kategoriansvarig inom läkemedelsinköp i Sydöstra sjukvårdsregionen – ett utvecklande och utmanande arbete i en stor organisation i ständig utveckling. Sydöstra sjukvårdsregionen inkluderar regionerna Östergötland, Jönköping och Kalmar.

I rollen som kategoriansvarig leder du arbetet med att ta fram, utveckla och genomföra långsiktiga inköpsstrategier inom läkemedelsinköp. Du planerar och genomför komplexa förhandlingar, stödjer kollegor i strategiska inköpsfrågor samt ansvarar för dialoger med befintliga och potentiella leverantörer. Allt görs med syftet att agera utifrån det affärsmässigt bästa för hela sjukvårdsregionen. Du kommer även ansvara för genomförande av ett antal upphandlingar per år.

Ditt arbete utförs i nära samverkan med verksamheterna och med sakkunniga kollegor både lokalt, regionalt och nationellt. Du kommer att delta i och i vissa fall leda regionala och nationella nätverk, i syfte att dela och inhämta kunskaper som kan bidra till att lyfta sjukvårdsregionens läkemedelsinköp till nästa nivå. I uppdraget ingår även att utveckla och optimera befintliga processer och metoder med målet att överträffa våra interna kunders önskemål.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Om dig

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, juridik, inköp/upphandling eller annan för rollen relevant utbildning. Du har också minst fem års erfarenhet av kvalificerat strategiskt inköp. Du har ett professionellt och affärsmässigt förhållningssätt genom att agera serviceinriktat, lyhört och strukturerat. Du är van att arbeta självständigt, har god förmåga att ta egna initiativ och är trygg med att fatta egna beslut. Du är också bekväm med att förankra dina idéer på en högre organisatorisk nivå för att de sedan ska kunna genomföras på ett framgångsrikt sätt. Du arbetar resultatorienterat och följer upp samt redovisar resultat och utfall av ditt arbete på ett strukturerat och pedagogiskt vis. 

Din framtida arbetsplats

Detta är en samrekrytering i sydöstra sjukvårdsregionen, vilket innebär att du i denna tjänst kan utgå från någon av våra tre regioner Östergötland, Jönköping eller Kalmar. Oavsett placering kommer du att arbeta med många kontaktytor både internt och externt. Du blir en viktig del i en arbetsgrupp med flera olika yrkesroller inom inköp och du kommer ha goda förutsättningar för att kunna påverka inom ditt yrkesområde.

Här kan du läsa mer om våra regioners samarbete i Sydöstra sjukvårdsregionen.

Tjänsten söker du i Region Kalmar läns rekryteringsverktyg via länken nedan i annonsen. 
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Eventsäljare till Benjamin Ingrosso, 2a augusti

Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler! Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenhe... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Kundmottagare sökes omgående till Kalmar

Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in fordon på service och reparationer, planera in rätt mängd jobb till mekanikerna för att effektivt utnyttja verkstadens kapacitet. Ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du behöver ha god kunskap om bilar för att kunna boka in rätt åtgärd och delar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort ... Visa mer
Vi söker nu en serviceminded och driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in fordon på service och reparationer, planera in rätt mängd jobb till mekanikerna för att effektivt utnyttja verkstadens kapacitet. Ta betalt av kunden samt göra beställningar av reservdelar. Du behöver ha god kunskap om bilar för att kunna boka in rätt åtgärd och delar och du talar och skriver även obehindrat på svenska. Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en kundnöjdhet

Vi vill att du brinner för att jobba med människor och service. Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du bör även ha en mycket god känsla för service.
Du bör vara:

• Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

• Fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet inom fordonsbranschen

• Ordningssinne

• God datorvana

• Goda kunskaper i engelska

• B-körkort

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Som en del av vår rekryteringsprocess genomförs även en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell. Detta innefattar belastningsregisterutdrag och ev. ekonomisk kontroll (UC).

Personuppgiftshantering Mekonomen Company org. nr. 556724–9254 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomencompany.se/wp-content/uploads/2024/01/Integritetspolicy-rekrytering_version-2401.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Customer Care Hero - Team International

Ansök    Jun 11    Nordic Nest AB    Kundtjänstmedarbetare
At Nordic Nest Group, we are confident that there are many companies that would agree that customer satisfaction is important, something actively pursued. But for us, it's more than that. We don't just want satisfied customers; we want to create value far beyond the purchase itself. We aim to create the world's best customer experience, and we do that by genuinely caring about our customers. Now we are expanding Team International with more stars who want ... Visa mer
At Nordic Nest Group, we are confident that there are many companies that would agree that customer satisfaction is important, something actively pursued. But for us, it's more than that. We don't just want satisfied customers; we want to create value far beyond the purchase itself. We aim to create the world's best customer experience, and we do that by genuinely caring about our customers. Now we are expanding Team International with more stars who want to be a part of our journey and help our customers create a home to love.
Are you motivated by a role with a lot of responsibility where you get to contribute to an outstanding customer experience, and at the same time find constant improvements? If yes - this could be the right challenge for you!
About the role:
We are a big team with different nationalities, working together with a high tempo and a high level of energy. Our goal is to deliver the worlds best customer experience, but also to have the worlds most motivated team - which we are creating together by helping each other and having fun a long the way.
As a Customer Care Hero your main responsibility will be to ensure our customers to have a great experience helping them to solve issues via telephone, e-mail and chat.
If you get motivated by continuous improvement in a responsible and social role, this opportunity is the right challenge for you!
Your main duties will be;
Greet our customers and handle matters via phone, email and chat
Deliver first-class service through a caring and solution-oriented approach
Work to create world-class customer satisfaction in every single step
Work towards set goals


About you:
We value your personal qualities at lot. To succeed in the role, we want you to have a passion for customer service and understand that it is the "extra thing" that makes all the difference. You love to take responsibility for creating the world's best customer experience. Therefore, it is important that you are a person that listen, communicate well, and have the ability to make others feel great. You find it easy to learn new things and enjoy working in a fast-paced and energetic environment with rapid changes.
It is important that you have a structured work approach and take significant personal responsibility. We highly value self-leadership as it demonstrates commitment and that you work proactively and take initiative. This creates a more efficient work environment and gives us the opportunity to build strong and more meaningful relationships with our customers.
Team spirit and commitment are vital parts of our culture. Therefore, it is important that you enjoy being part of a committed team and contribute to team spirit to collectively achieve our set goals.
You can communicate very well in speech and writing in English and also in either Polish, Dutch, Finnish, Portugese and Spannish. In addition, we see that if you are also fluent in Swedish it is meritorious.
So, are you ready to be a part of the team?
This position is a part-time employment with possibility to work full-time during periods.
The working hours are flexible, we normally work during day time, but there may also be during evenings and weekends.
Start date according to agreement but preferably in September. We are working together at our office in Kalmar, working remote is not possible for this role. Applications will be gone through on going.
We are convinced that your attitude and personal characteristics says more about you than your previous merits and education. Therefore, we send out personality tests for all our candidates early in the recruitment process.For questions about the role you are welcome to contact David Carnelius, Department Lead, via email [email protected] look forward to your application!
WELCOME HOME! Visa mindre

Vill du sommarjobba i butik? - Kalmar med omnejd

Är du en noggrann person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av att jobba i butik? Läs vidare och se om rollen som Merchandiser kan vara rätt för dig! Att jobba hos oss i sommar! - Srb Butikservice Vi söker Merchandiser inom dagligvaruhandeln. Som merchandiser kommer du att jobba med ett brett produktutbud från flera välkända varumärken. I butik säkerställer vi att kundens produkter är väl påfyllda, exponeras på rätt sätt och ger ett säljande... Visa mer
Är du en noggrann person som trivs med eget ansvar och som är intresserad av att jobba i butik? Läs vidare och se om rollen som Merchandiser kan vara rätt för dig!
Att jobba hos oss i sommar! - Srb Butikservice
Vi söker Merchandiser inom dagligvaruhandeln. Som merchandiser kommer du att jobba med ett brett produktutbud från flera välkända varumärken.
I butik säkerställer vi att kundens produkter är väl påfyllda, exponeras på rätt sätt och ger ett säljande och attraktivt intryck för butikernas besökare. Som Merchandiser kommer du bl.a. ha kontakt med butikens personal, ansvara för påfyllnad och skötsel, kontrollera skyltning, skylta om vid behov, lägga beställningar samt ser över lagerstatus.
Att trivas med frihet under ansvar är A och O hos oss eftersom du till största del kommer utföra dina uppdrag självständigt i butik. Du kan även komma besöka flera olika butiker under en arbetsdag varför du måste trivas med att byta miljö och gilla att träffa nya människor. Under hela din anställning kommer du ha nära kontakt med områdesansvarig samt andra stödfunktioner på Srb Butiksservice som vägleder dig.
Är rollen som Merchandiser rätt för dig? Nu söker vi dig som:
Är intresserad av att jobba med nötter och snacks i lösvikt och förpackat inom dagligvaruhandeln
Kan arbeta veckorna 27-31 ca 14 timmar i veckan, måndag, tisdag, torsdag & fredag
Bor i eller i närheten av Kalmar
Har körkort och tillgång till egen bil är ett krav då du kommer att besöka butiker i Kalmar, Borgholm, Färjestaden, Nybro och Mönsterås

Vidare ser vi gärna att du:
Är lösningsorienterad, lätt att kommunicera med personer i din omgivning, kan arbeta effektivt och hålla ett bra tempo
Trivs med att ha ett fysiskt aktivt arbete
Är morgonpigg, då vi startar alla arbetsdagar på morgonen
Har tidigare erfarenhet av att jobba i butik eller inom dagligvaruhandeln

Vad erbjuder vi?
Lön enligt Handels kollektivavtal
Milersättning som startar och avslutas vid hemmet
Betald restid mellan butiker
Praktisk utbildningsperiod i butik vid start av anställning
Långsiktigt samarbete med ev. fasta timmar framöver
Möjlighet att ingå i vikariepoolen och jobba extra vid behov ex. arbetstoppar, kampanjer, sjukdom eller semester

Om Srb Butikservice
Sedan 1995 har vi på Srb Butiksservice hjälpt våra kunder med allt som rör merchandising. Vi säkerställa att deras varor ute i butik är påfyllda och exponeras på rätt sätt, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. Med runt 300 anställda Merchandiser har vi en oslagbar närvaro i hela landet - från Ystad till Kiruna - och vi utför över 3000 butiksbesök varje vecka. Vi jobbar för kunder som exempelvis Axfood och Cloetta.
Ansökan
Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi granskar ansökningar allt eftersom och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butikssäljare, butiksmedarbetare, butiksarbete, extrajobb
#jobbjustnu Visa mindre

Försäljningsledare Kundflöde - Stora Coop Giraffen, Kalmar

Är du en serviceinriktad person som älskar mat och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande och matupplevelse. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar. Som Försäljningsledare Kundflöde är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot uppsatta mål, genom en välplanerad och kreativ säljplanering i våra manuell... Visa mer
Är du en serviceinriktad person som älskar mat och försäljning? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är positiv, driven och brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundbemötande och matupplevelse. Vidare är du ansvarstagande, initiativtagande och drivs av nya utmaningar.

Som Försäljningsledare Kundflöde är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot uppsatta mål, genom en välplanerad och kreativ säljplanering i våra manuella servicepunkter sörjer du för en högkvalitativ kundupplevelse i det personliga mötet.I din roll ingår även att följa upp och arbeta mot nyckeltal, samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde, som ingår i området det personliga kundmötet. I din roll ingår att aktivt medverka till att säkra goda kundmöten så väl i servicepunkter som i butik, samt är delaktig i att planera och genomföra marknadsaktiviteter för att stärka kunderbjudandet på den lokala marknaden. I din roll ingår även att coacha säljarna inom ditt ansvarsområde och arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops policys och Coops kundlöfte ”prisvärd” ”hållbar”, och ”matglädje”. Arbete är fysiskt krävande.

Det är viktigt för oss att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att du känner dig trygg i att hantera stressiga situationer. Arbetet som Försäljningsledare Kundflöde innebär ett visst ledaransvar vilket gör att tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett krav och tidigare erfarenheter från ledarroller är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommer att vara butikens ansikte utåt och på ett professionellt sätt tillgodose våra kunder med den bästa service samtidigt som du sprider matglädje och energi. Vi ser att du är en lagspelare av rang, är ambitiös, har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer och har egenskapen att inspirera kunden till köpglädje. Du kommer att rapportera till Kundflödeschef.

I din roll kommer du bland annat att få arbeta med;

- Sprida matglädje och inspiration i butiken
- Leda och coacha medarbetare inom ditt område
- Minimera fys och svinn
- Event, säljplanering, exponering och uppföljning
- Beställningar
- Administration
- Egenkontroll
- Skyltning och sociala medier

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30 tim/vecka, önskat tillträde snarast möjligt. Vi tillämpar provanställning. Arbetstider varierar men är i första hand förlagda på eftermiddag -och kvällstid. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se

- Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom daglig- ocheller detaljhandelsförsäljning eller annat serviceyrke tex hotell, konferens, restaurang
- Har du tidigare erfarenhet av att leda personal är detta meriterande
- Goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift, är ett krav
- Genomgången gymnasieutbildning, gärna kopplat mot handel, är ett krav


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Teknisk Inköpare

Ansök    Jun 5    OnePartnerGroup Kalmar AB    Inköpare
Har du erfarenhet inom inköp och vill bli en nyckelspelare i ett innovativt företag med kvalitetsprodukter under ständig utvecklig? Vill du bli en del av ett team som präglas av nyfikenhet, engagemang och samarbete? Då kan rollen som Inköpare till AquaTeq passa dig!   AquaTeq Sweden AB är ett privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för service av befintliga dagvatten- och avloppssyst... Visa mer
Har du erfarenhet inom inköp och vill bli en nyckelspelare i ett innovativt företag med kvalitetsprodukter under ständig utvecklig? Vill du bli en del av ett team som präglas av nyfikenhet, engagemang och samarbete? Då kan rollen som Inköpare till AquaTeq passa dig!
 
AquaTeq Sweden AB är ett privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för service av befintliga dagvatten- och avloppssystem över hela världen. AquaTeq® ingår i en schweizisk koncern. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus.

www.aquateq.com
Arbetsuppgifter
Våra kunder återfinns över hela världen och våra slutkunder är entreprenörer och kommuner som underhåller dagvatten- och avloppsnätet. I Sverige och Norge har vi direktkontakt med slutkund och på övriga marknader jobbar vi genom distributörer. Vi erbjuder våra kunder egenutvecklade produkter tillsammans med noga utvalda externa kvalitetsprodukter. I rollen som inköpare är den huvudsakliga uppgiften tekniska inköp av både rena artiklar och hela produkter. En annan stor del av arbetsuppgifterna innefattar leverantörsutveckling, lagerflöden, lagernivåer samt leveranser från leverantörer och till kund.

Du kommer till en mindre organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt, prestigelöshet och nära samarbete. Du arbetar självständigt med ditt ansvarsområde och får stora möjligheter att forma och utveckla din roll både operativt och strategiskt. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas och lär av varandra samtidigt som vi ger alla våra medarbetare stort utrymme till påverkan och utveckling.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid 
Arbetstid: Mån-tors 07-16, fre 07-15:10.
 
Vem är du?
Vi ser att du som söker är en positiv person med ett stort engagemang och driv att förbättra, förenkla och effektivisera. Du är välorganiserad och har en förmåga att kunna se en helhet och ett samband. Du tar ett stort ansvar i ditt arbete och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du är flexibel och prestigelös när det kommer till att ställa upp och hjälpa dina kollegor.

 
Vi ser att du
Behärskar svenska och engelska språket flytande i tal och skrift
Innehar B-körkort samt gymnasiekompetens.
Arbetslivserfarenhet inom tekniskt inköp
Van användare av affärssystem och officepaketet
Tekniska kunskaper och vana av att läsa ritningar

 
Meriterande för tjänsten
Eftergymnasial utbildning inom inköp
Arbetat i affärssystemet Pyramid
 
Vad erbjuder vi?
En kultur som präglas av samarbete, nyfikenhet och ständig utveckling.
Bred och spännande roll i ett internationellt framgångsrikt företag.
Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag osv.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AquaTeq med OnePartnerGroup. Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-07-01. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sanna Olsson på telefonnummer 0733-948473 eller mail [email protected]. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mail på grund av GDPR. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Teknisk försäljningsingenjör

Teknisk försäljningsingenjör till Malmö Är du en person som gillar att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet från industrin? I så fall är rollen som teknisk försäljningsingenjör hos Festo något för dig! Festo är ett företag som specialiserar sig på pneumatik och automationsteknik. De tillhandahåller produkter och system för automatisering av industriella processer, inklusive pneumatiska och elektrisk... Visa mer
Teknisk försäljningsingenjör till Malmö
Är du en person som gillar att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Är du tekniskt intresserad och har erfarenhet från industrin? I så fall är rollen som teknisk försäljningsingenjör hos Festo något för dig!
Festo är ett företag som specialiserar sig på pneumatik och automationsteknik. De tillhandahåller produkter och system för automatisering av industriella processer, inklusive pneumatiska och elektriska styrsystem. Företaget erbjuder även lösningar för utbildning inom automationsteknik. Festo har etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område och har en omfattande global närvaro.


Vad tycker Håkan Svensson, automationssäljare, om livet på Festo?
"Jag har arbetat på FESTO i ungefär 18 år. Det som lockade var att få jobba i ett stort, internationellt företag med ett oerhört starkt varumärke på marknaden. Här får man möjlighet till utveckling genom interna utbildningar och blir en del av ett framgångsrikt säljteam. Arbetsmiljön är stimulerande och vi har högt i tak samt frihet under ansvar.
Stämningen i teamet är väldigt god med stark kamratskap. Det mest stimulerande med rollen är friheten att själv styra arbetstiden och att kunna växa tillsammans med kunder genom nytänk och teknik. De främsta fördelarna inkluderar självständigt arbete i ett fantastiskt team, förmånliga arbetsvillkor och en god sammanhållning med kollegor."


Vi erbjuder
Som teknisk försäljningsingenjör hos oss blir du en del av ett familjeägt företag med trygg och solid ekonomi, där du får frihet att utforska, förnya och förverkliga dina egna idéer. Festo står för hållbarhet både för miljö och människor samt ett livslångt lärande med individuell utveckling. Vi visar respekt och uppskattning för varandra – oavsett kön, nationalitet, funktionsvariation, ålder och identitet samt erbjuder en modern arbetsmiljö och balans mellan arbete och privatliv.
Ansvarsområde / arbetsuppgifter
I rollen som teknisk försäljningsingenjör identifierar, prospekterar, säljer och vårdar du nya och befintliga kunder inom ditt distrikt genom följande aktiviteter:
Identifiering av kunder med maximal tillväxtpotential och urval av fokuskunder
Planera aktiviteter för att uppnå försäljningsmål
Identifiera och vinna projekt
Uppnå mål med valda kunder
Säkerställa kundnöjdhet
Budgetansvar
Delta i marknadsaktiviteter, som till exempel mässorVad har Anders Hagberg, försäljningschef södra Sverige, att säga om tjänsten och företaget?
"Jag valde att jobba på Festo för att jag ville arbeta med försäljning i ett innovativt företag med ett starkt varumärke inom industrin. Här får man möjligheten att arbeta med olika kundbehov och applikationer samt vara en del av ett ständigt utvecklande globalt familjeägt företag. Vår framtidsvision är att vara den naturliga automationsleverantören till den svenska industrin. Vi har en stark global närvaro och lång historia på den svenska marknaden.
Vi värnar om våra medarbetares trivsel genom en trevlig arbetsplats, företagshälsovård, friskvård och flexibilitet att arbeta hemifrån. För att trivas här behövs stor drivkraft, nyfikenhet, passion för försäljning inom industrin och ett teknikintresse."


Din profil
För att trivas i rollen som teknisk försäljningsingenjör är det viktigt att du har ett starkt driv, en vilja att prestera och är bra på att göra lönsamma affärer. Du får stöd i ditt arbete genom interna specialister, andra kunniga säljare och en stöttande chef. Du är en flexibel lagspelare som är van att arbeta mot uppsatta mål.
Kvalifikationer
Några års erfarenhet av försäljning till industrin
Teknisk utbildning
Genuint intresse av industrin och teknik
Svenska och engelska flytande i tal och skrift
B-körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Tina Kervall, 0720–762334, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om FESTO
Festo Corporation grundades 1925 och är den ledande leverantören av automationsteknik och prestationsledande inom industriell utbildning och utbildningsprogram. Festo har under många år drivit på fabriksautomation och erbjuder en bred produkt- och tjänsteportfölj – från enskilda komponenter till komplexa kundanpassade lösningar och system. Som ett familjeägt bolag agerar vi utifrån ett helhetsperspektiv. Vi tar ansvar för våra handlingar globalt och lokalt, vi vill bidra till livskvalitet och hållbarhet där vi verkar med modern teknologi, kunskap och utbildning. Läs mer på www.festo.com/se/en/ Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Social Media Manager/ säljare

Ansök    Jun 1    AB Baby-Komfort    Mediasäljare
Är du Instagram/TikTok-expert? Gillar du att spendera flera timmar på fotografering och redigering för att sedan skicka dem på sociala medier? Här finns ett jobb som du verkligen kommer att älska! Vi söker engagerade människor som är mycket sociala, pratglada och våga prata framför kamera. Du ska först och främst arbeta med social media managing. Det innebär att du ska sköta konto, skapa inlägg/reels/live, redigera, svara kommentarer och se till daglig up... Visa mer
Är du Instagram/TikTok-expert? Gillar du att spendera flera timmar på fotografering och redigering för att sedan skicka dem på sociala medier? Här finns ett jobb som du verkligen kommer att älska!
Vi söker engagerade människor som är mycket sociala, pratglada och våga prata framför kamera.
Du ska först och främst arbeta med social media managing. Det innebär att du ska sköta konto, skapa inlägg/reels/live, redigera, svara kommentarer och se till daglig uppdatering. I och med att vi har både digital och fysisk butik behöver du ibland ta emot online beställning och vara kundservice på sociala kontona.
Du kan också arbeta med bild- och textredigering, underhållning och uppdatering av vår webbutik/webbsida samtidigt som du jobbar som webbsäljare.
Oavsett vilket jobb du är intresserad av kan du alltid välja att arbeta hemma eller i butiken. För den som väljer att stå i butiken behöver man ta emot kunder som har frågor om produkter eller ska betala.
Meriterande:
Du kan jobba med alla ovanstående arbetsuppgifter.
Utbildning inom social media management.
Kunskap inom webb, SEO/SEM, Google Analytics
Utbildning inom Media & Kommunikation eller liknande.
Erfarenhet av marknadsföring via sociala medier.
Du har minst ett barn.
Kunskap inom baby- och barnprodukter, barnvagnar och bilbarnstolar. Visa mindre

Säljare

MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu Vår vision är att hjälpa terapeuter, coaches, ... Visa mer
MedialVagledning.nu är Sveriges största lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt egen rådgivningslinje - där de kan starta och växa sina verksamheter hos oss samt använda våra tjänster och produkter så de kan sprida sina kunskaper och gåvor. På mindre än 2 min kan man starta en egen kurs i vår plattform. Man kan sälja den i sitt eget nätverk men även på vår hemsida www.medialvagledning.nu
Vår vision är att hjälpa terapeuter, coaches, medium och healers att skapa passiv inkomst för att leva utav sina gåvor samt nå de människor som behöver hjälp på fler sätt, bland annat genom vår rådgivnings- och spålinje. Där kan de styra sitt eget arbete och bygga upp sin egen verksamhet hos oss men även på sina egna sidor med eget nummer.


Du som är ambitiös, målinriktad, kommunikativ, tycker om utmaningar och är van vid hög prestation, ha hög energi och brinner också för att sprida information om vår online lärplattform för coaches, terapeuter, healers och medium samt vår rådgivningslinje är välkommen att söka arbete hos oss.
Du får frihet att hitta lösningar och arbeta flexibelt med vissa mål månadsvis. Du är trovärdig och kan representera vår verksamhet väl samt bygga relationer med potentiella kunder och vänner till vår community.


Ansök direkt på länken nedan angiven här i annonsen under ansökningsfältet. Därefter kan du börja jobba omedelbart.
https://fill.boloforms.com/signature/form/medialvagledning Visa mindre

Vi söker Säkerhetsrådgivare / Säljare i Kalmar!

Svenska Trygghetslösningar AB söker drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb? Då har du kommit rätt! Hos oss får du lära dig försäljningsarbetet från grunden och alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär. Om tjänsten: Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ta sovmorgon på vardagar. Arbetsuppgifter: Du kommer att sälja våra eftertraktade säkerhetslösningar ti... Visa mer
Svenska Trygghetslösningar AB söker drivna personer till vårt säljteam i Kalmar. Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb? Då har du kommit rätt!
Hos oss får du lära dig försäljningsarbetet från grunden och alla verktyg för att lyckas i din säljkarriär.
Om tjänsten:
Heltid: Måndag till fredag, vilket ger dig helgerna lediga och möjlighet att ta sovmorgon på vardagar.
Arbetsuppgifter: Du kommer att sälja våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder.
Lön: Du väljer din lön efter prestation - det finns inget lönetak, vilket gör försäljningsyrket extra attraktivt.

Vi erbjuder:
Betald försäljningsutbildning: Vi ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas.
Hög provision: Tjäna bra med pengar baserat på dina prestationer.
Utvecklingsmöjligheter: Väx och utvecklas inom ett spännande företag i en ständigt växande bransch.
Trivsam arbetsmiljö: Bli en del av ett engagerat team med öppen dialog och stark gemenskap.

Vi söker dig som:
Är driven och glad.
Behärskar svenska språket.
Är prickfri i polisens belastningsregister.

Nyfiken? Vi väntar på din ansökan!
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli kontaktad inom kort.
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om jobbet eller arbetsplatsen. Skicka din ansökan till [email protected] och märk den "Säljare Kalmar". Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Telenor

Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors prod... Visa mer
Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal.

Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande samtal från Telenors kunder, besvarar och hjälper dessa med deras frågor kring tex fakturor, mobiltelefoni, abonnemang och teknisk support. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. Allt för att inspirera kunden när de använder digitala lösningar och hitta det bästa upplägget för kunden.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet där du skapar ett mervärde och fantastiska upplevelser för Telenors kunder. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team. Vidare är du van att arbeta med dator, du skriver och talar svenska obehindrat samt behärskar engelska på en god nivå. Krav för tjänsten är fullständig gymnasiekompetens.

Anställningen är på heltid med uppdragsstart 17 juni 2024. Arbetstiderna är varierande och kundtjänstens öppettider är vardagar 8-18. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete. Du har fast lön enligt avtal och möjlighet till provision.


Ansökan sker via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Butiksmedarbetare med säljdriv

Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför ge fler mer glädje, avkoppling, och produktivitet i vardagen! Vi gör prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas är så klart våra grymma medarbetare det viktigaste vi har. Är du med? Om tjänsten Vi söker efter dig som älskar att sälja i mötet med kund. Du är nyfiken, drivs av försäljning och resultat samtatt ge kundservice i världsklass. Vi erbjuder ett... Visa mer
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför ge fler mer glädje, avkoppling, och produktivitet i vardagen! Vi gör prylar tillgängligt för alla så enkelt, billigt och hållbart som möjligt. För att lyckas är så klart våra grymma medarbetare det viktigaste vi har.
Är du med?

Om tjänsten
Vi söker efter dig som älskar att sälja i mötet med kund. Du är nyfiken, drivs av försäljning och resultat samtatt ge kundservice i världsklass.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete där dutillsammans med fantastiska kollegor jobbar med alla arbetsuppgifter som kan förekomma i vår Lagershop - det är det vi kallar våra butiker.Det innebär att:
Aktivt arbeta med försäljning i Lagershopen efter uppsatta säljmål
Säljaprodukter ur vår tjänsteportfölj, som trygghetsförsäkringar, abonnemang samt finansieringslösningar
Fylla på varor i Lagershopen och se till att dessa exponeras enligt vårt koncept
Ta emot inkommande varor
Hjälpa kunder i informationsdisken, kassan och ute på golvet

Vem söker vi?

Du är en nyfiken säljare sommotiveras av att leverera resultat. Du hardriv ochvilja att lära dig om våra produkter och genom att vara initiativrikfår saker utförda med högt resultat!”Vad kan jag hjälpa till med?” genomsyra din inställning ochsom den teamspelare du är ser du det som självklart atttillsammansmed kollegorna i Lagershoppen hjälps åt att lösa dagens arbetsuppgifter.
Arbetslivserfarenhet inom service och/eller försäljning i butik
Intresse för att lära dig om våra produkter
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Du behöver ha fyllt 18 år för att arbeta hos oss

Det här är vi!
NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - #enkla, #nyfikna, #tillsammans och #handlingskraftiga - det är våra ledstjärnor i vardagen.För oss är också mångfald och inkludering viktigt, vi strävar efter att ha en bred mångfald på NetOnNet, dels för att vi ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.
Bli en del av vårt team!Tycker du som oss att jobbet låter spännande,vänta inte med att skicka in din ansökan utan gör det redan idag!Vi läser ansökningarna och görurval löpande. Visa mindre

????Jobba som Teamleader inom Telemarketing ????

Lingon är ett utav Sveriges största företag inom telemarketing. Vi driver flertalet callcenter runtom i landet och söker nu dig som har erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare som vill vara med och starta upp ett nytt callcenter i din stad där du axlar ansvaret för ledarrollen. Vi söker dig som har jobbat med telefonförsäljning mot konsumenter eller företag med ett bra track record. Erfarenhet av att sälja abonnemang är extra meriterande. Vad vi erbj... Visa mer
Lingon är ett utav Sveriges största företag inom telemarketing.
Vi driver flertalet callcenter runtom i landet och söker nu dig som har erfarenhet av telefonförsäljning sen tidigare som vill vara med och starta upp ett nytt callcenter i din stad där du axlar ansvaret för ledarrollen.
Vi söker dig som har jobbat med telefonförsäljning mot konsumenter eller företag med ett bra track record.
Erfarenhet av att sälja abonnemang är extra meriterande.
Vad vi erbjuder:
Hög Grundlön + Provision på teamets och egen försäljnings
Arbetstider 09.45 - 19.00 Måndag - Fredag
Eget kontor i din stad där du styr och är chef
Frihet under ansvarVåra Krav :
Du har en hel och ren klädsel
Du Pratar flytande svenska utan hinder
Är positiv och taggad
Klarar av att jobba under press
Är ansvarstagande och ordningsam
Klarar av att visa vägen genom att sälja själv
Du har pondus och klarar av att prata framför folk
Du är respektingivandeHar du jobbat med telefonförsäljning och känner att du är redo att ta nästa steg i karriären? Vi har endast 1 ledig chefs tjänst i din stad så passa på att sök du med!
Ansökningar hänvisas via mail till:
[email protected] Visa mindre

Arbeta hemma. Fast timlön på 140 kr. Gör skillnad, samla in gåvor via tlf.

Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen! Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige. Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin sk... Visa mer
Dra nytta av flexibiliteten att arbeta hemifrån och gör en meningsfull skillnad i världen!
Vi är en framstående insamlingsbyrå som samarbetar med ett brett spektrum av respekterade organisationer, inklusive Bris, Hjärt-Lungfonden, Hjärnfonden, Hundstallet och många fler. Sedan vår start 2007 har vi stolt arbetat med över 50 olika ideella organisationer, både inom och utanför Sverige.
Vi söker modiga individer som är redo att ta ansvar och göra en genuin skillnad i samhället. Om du har en passion för humanitära frågor, miljöskydd, djurrätt, kvinnors rättigheter, stöd för utsatta människor och barn, eller forskning för att hitta botemedel till sjukdomar, väntar en givande karriär på dig hos oss.
Som Telefonambassadör kommer du att arbeta med att samla in pengar till välgörande ändamål genom att ringa människor som redan stödjer organisationen du kommer att representera.
Arbetstider: Vi erbjuder flexibla arbetstider.
Måndag - Torsdag 17-21
Söndagar 16-20
Det finns även möjlighet att arbeta längre pass och dagtid, först när man har kommit in i det samt efter överenskommelse.
Krav: Allt du behöver är tillgång till en dator (ej surfplatta eller Chromebook) och ett headset för att börja ditt meningsfulla arbete från komforten av ditt eget hem.
Självklart ska du kunna utföra ditt arbete ostört och hålla de överenskomna arbetstiderna. Vi erbjuder en fast timlön på 140 kr, inklusive semesterersättning.
Om du är redo att göra en positiv inverkan och arbeta för ändamål som rör dig, tveka inte att ansöka idag.
Anslut dig till oss och bli en del av förändringen!
#jobbnu.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Sommarvikariat till VeroModa Kalmar, Hansa city

VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu en säljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av VERO MODA Kalmar, Hansa City. Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en ... Visa mer
VERO MODA är en del av modekoncernen BESTSELLER och ett av Europas största klädmärken. Vi erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. Vi söker nu en säljare som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av VERO MODA Kalmar, Hansa City.
Vi söker dig som brinner för försäljning, älskar mode och drivs av att överträffa kundens förväntningar genom att alltid visa en positiv attityd och ge en service i toppklass.


Ansvarsområden
Som säljare hos oss befinner du dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt uppdrag är att driva försäljning och tillsammans med dina kollegor alltid värna om att varje besökare möts av kunniga, intresserade och tillgängliga säljare.


Det har du med dig
Vi söker dig som fyllt 18 år och gärna med erfarenhet av detaljhandel och säljarrollen, gärna från en modebutik. Du bör vara handlingskraftig och tydligt mål- och resultatinriktad. Du har lätt för att samarbeta och känner en stolthet i att alltid ge bra service.
För att trivas och lyckas som säljare på VERO MODA tror vi att du är en glad och inspirerande person med mycket energi och engagemang.
Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat under sommaren med chans till förlängning till hösten. Start Juni 2024, eller enligt överenskommelse.


Ansökan
Låter detta intressant? Skicka då in CV och personligt brev till [email protected]. Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men som senast
2024-06-09
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Säljare - Telia

Ansök    Maj 27    Dital AB    Account manager
Dital – ett företag som ständigt växer När vi startade verksamheten 2009 var vi endast tre anställda – idag är vi 26, har tre DI Gasell-utmärkelser i ryggsäcken och finns i både Kalmar och Karlskrona. Vi har utvecklats i stadig takt och omsätter idag över 50 miljoner – men vi är långt ifrån klara! Vi utvecklas och växer hela tiden, och letar nu efter ännu fler säljare som vill växa tillsammans med oss. Om jobbet – Familjärt team, provision utan tak och utv... Visa mer
Dital – ett företag som ständigt växer
När vi startade verksamheten 2009 var vi endast tre anställda – idag är vi
26, har tre DI Gasell-utmärkelser i ryggsäcken och finns i både Kalmar och
Karlskrona. Vi har utvecklats i stadig takt och omsätter idag över 50
miljoner – men vi är långt ifrån klara! Vi utvecklas och växer hela tiden, och
letar nu efter ännu fler säljare som vill växa tillsammans med oss.
Om jobbet – Familjärt team, provision utan tak och utveckling
Hos oss jobbar du självständigt mot din egen budget samtidigt som du är en
del av ett familjärt team som alltid stöttar och hjälper varandra i strävan att
nå vårt gemensamma kontorsmål. Här kan du känna dig trygg, med både
trygga anställningsavtal och försäkringar samt en fast grundlön – men här
finns inget tak. Vi erbjuder personlig coachning, vidareutbildning inom
försäljning och självledarskap, goda möjligheter till vidareutveckling inom
företaget och självklart – provision utan tak! Hur långt du kan gå eller hur
mycket du kan tjäna är med andra ord helt upp till dig.
Vi erbjuder:
Fast grundlön med provision utan tak
Betald försäljningsutbildning och produktutbildning
Vidareutbildningar inom försäljning och självledarskap
Utmanande säljtävlingar där du kan vinna attraktiva priser
Personlig coachning varje dag för att hjälpa dig att lyckas
Goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget
Roliga arbetsdagar i en trivsam arbetsmiljö
Tryggt anställningsavtal och försäkringar
Vi finns i nyrenoverade lokaler vid stortorget, mitt i centrum, nära både
kommunikation och lunchställen. Våra arbetstider är måndag-fredag
08:00-16:00 med möjlighet att sluta 12:00 på fredagar. Och du? Vi lovar att
du kommer få både trevliga kollegor och nya vänner hos oss.

Exklusiv partner till Telia
Sedan 2013 är vi exklusiv partner till Telia och säljer Telias
kommunikationslösningar till företag. Bra för kunden, och för dig. I din roll,
där du kontaktar nya och befintliga Telia-kunder för att presentera
helhetslösningar gällande mobilabonnemang, bredband och
växellösningar, kan du därmed alltid garantera kvalitet och trygghet. Telia
har nämligen överlägset bäst täckning samt flest nöjda kunder – och du har
fina erbjudanden att presentera för de företag du kontaktar.

Behöver du någon tidigare erfarenhet?
Nej, vi erbjuder utbildning och coachning oavsett tidigare erfarenhet. Det är
meriterande, men inget måste. Det som däremot är ett måste är att du är
nyfiken, ambitiös och målmedveten. För att lyckas i rollen behöver du också
vara en god lyssnare och ha förmågan att skapa goda affärsrelationer. Vi ger
dig förutsättningarna för att lyckas, men tar för givet att du tar stort ansvar
för att nå dina målsättningar och göra våra kunder nöjda.

Dina anställningsvillkor
Företagsrådgivare
Heltid
Tillsvidareanställning
Fast grundlön med provision utan tak
Arbetstider: Måndag-fredag 08:00-16:00
Krav: Behärskar svenska i tal och skrift.

Hör av dig till oss!
Låter det som något för dig? Sök direkt utan CV via jobb.dital.se! Vi
återkommer till dig inom ett par veckor. Visa mindre

Serviceinriktad kundsupport/kundtjänst i Kalmar

Om tjänsten Är du serviceinriktad, gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ha nära kontakt med kunder? Just nu söker vi serviceinriktade personer till kundsupport/kundtjänst till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifterna består av inkommande samtal där du hjälper kunder med olika typer av ärenden som fakturafrågor och felanmälningar gällande fastigheter. Som kundsupport/kundtjänst arbetar du även med viss del administrativa uppgifter i form av e-p... Visa mer
Om tjänsten
Är du serviceinriktad, gillar att arbeta i ett högt tempo och drivs av att ha nära kontakt med kunder?
Just nu söker vi serviceinriktade personer till kundsupport/kundtjänst till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifterna består av inkommande samtal där du hjälper kunder med olika typer av ärenden som fakturafrågor och felanmälningar gällande fastigheter. Som kundsupport/kundtjänst arbetar du även med viss del administrativa uppgifter i form av e-posthantering. Vår kund arbetar mycket med utbildningar, coaching och gemensamma målsättningar för att personalen ska utvecklas och trivas i sin roll som kundsupport/kundtjänst samt bidra till verksamhetens utveckling.

Uppdraget är på heltid med varierande arbetstider vilket kan innebära kvällar, helger och i vissa fall även nattpass. Anställningen är långsiktig och börjar med 6 månaders provanställning. Starten kommer att vara i mitten på juni 2024. Anställningen börjar med betald utbildning.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo. Du är ansvarsfull, kundorienterad, engagerad och har lätt att se lösningar. Viktigt är att du gillar att fokusera på att nå uppsatta mål och att utföra arbetet inom utsatt tid. Vidare är du en öppen och social person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Du vill bidra med god trivsel och ett positivt klimat i arbetsgruppen.

För att passa till denna tjänst ser vi att du innehar följande:
• En utbildning på lägst gymnasienivå
• Goda kunskaper inom Office-programmen
• Du talar och skriver svenska flytande och med god kvalitet
• Erfarenhet från servicebranschen, gärna inom kundservice, reception eller butik.

Arbetet som kundsupport/kundtjänst erbjuder:
• Schemaläggning på heltid
• Varierande arbetsuppgifter
• Trivsam och välkomnande arbetsmiljö
• Stor gemenskap och härlig stämning
• Coachande och stöttande ledarskap
• Möjlighet till friskvård på arbetstid i form av massage

Om du tycker att tjänsten låter intressant samt passar in på ovanstående beskrivning tveka då inte med att skicka in din ansökan till oss redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Ansöker gör du via vår hemsida, www.uniflex.seEventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Säljare till Preem Kalmar

Vill du följa med på en bättre resa tillsammans med dina kollegor?Om så är fallet så kan vi erbjuda dig en plats på väg mot en bättre resa. På våra cirka 100 bemannade stationer så är ingen dag den andra lik och du kommer att ha ett otroligt varierande arbete, likväl som lika stor variation i människor som besöker nån av våra stationer. Lite kort om PreemPreem är Sveriges största drivmedelssbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhä... Visa mer
Vill du följa med på en bättre resa tillsammans med dina kollegor?Om så är fallet så kan vi erbjuda dig en plats på väg mot en bättre resa. På våra cirka 100 bemannade stationer så är ingen dag den andra lik och du kommer att ha ett otroligt varierande arbete, likväl som lika stor variation i människor som besöker nån av våra stationer.
Lite kort om PreemPreem är Sveriges största drivmedelssbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier som är belägna i Göteborg och Lysekil räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Läs allt om detta på preem.se
Vi har också ett rikstäckande servicenät med flera hundra drivmedelsstationer för privat- och yrkestrafik. Det är till ett av dessa drivmedelsstationer som vi nu söker Säljare!
Om rollen som SäljareRollen som Säljare innebär primärt kassatjänst vilket innefattar servering av freshfood, uthyrning av släp, försäljning av biltvätt och andra varor. Det förekommer också många sekundära arbetsuppgifter som tillhör en bensin/servicestation såsom städning, uppfyllning i butik m.m.
Din viktigaste roll blir dock att ge varje kund ett bemötande i världsklass, vi söker därför dig som är utstrålar glädje, är utåtriktad och tycker om att ge bra service.
Förutom att du kan ta hjälp av medarbetare på Preem finns det även ett etablerat nätverk av medarbetare utöver de som finns på din station.
Du blir en viktig del av Preems varumärkeFör oss är det viktigt att du delar våra värderingar, ansvarstagande, nyskapande och inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör. Som Säljare har du en av Preems viktigaste rollerär Preems ansikte utåt och du kommer att varaen viktig ambassadör för Preems varumärke.
Vad ser vi att du behöver för att lyckas?Vi tror mycket på engagemang och viljan att lyckas.Det viktigaste är att du brinner för och tycker det är roligt att ge våra kunder en upplevelse i världsklass. Vi ser även att du gillar att arbeta i team och ser vikten i att knyta goda relationer.Det är dock meriterande omdu arbetat med service kanske på bensinstation, restaurang eller inom liknande verksamheter.
En drivmedelsstation för allaPå Preem är mångfald och inkludering en av våra viktigaste frågor.
Varje person bidrar genom sin unika bakgrund, kompetens, personlighet och erfarenhet till att vi ständigt ska kunna bli bättre.Vi på Preem ser mångfalden som en förutsättning för att vi hela tiden ska utveckla det vi gör och vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle.
Vi lägger ett stort värde i våra olikheter där vi som bolag kan spegla samhället och våra besökare på station.
AnställningsvillkorLön: Enligt kollektivavtal
Startdatum: Juni eller enligt överenskommelse
Anställningsform:Behovsanställning
Stationens öppettider:06:00-20:00 (Helg 08:00-20:00)
Arbetstider:Vardagar, kvällar och helger
Ta reda på mer!Om du är nyfiken på Preem som bolag så kan läsa mer på Preem.se.
Urval och Intervjuer kommer att ske löpande så dröj inte med din ansökan.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Säljare Kalmar

Ansök    Maj 27    Solceller 365 AB    Hemförsäljare
Är du ute efter en ny utmaning? Har du tidigare erfarenhet av försäljning till privatsektorn via hembesök? Då är det dig vi söker. Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Solceller 365 söker nu erfarna säljare för att förstärka vår försäljningsavdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt. Om Rollen som säljare hos Solceller365: Som säljare hos oss spelar du en central roll i att sälja våra solcellsanläggningar till ... Visa mer
Är du ute efter en ny utmaning? Har du tidigare erfarenhet av försäljning till privatsektorn via hembesök? Då är det dig vi söker.
Är du driven, passionerad samt brinner för hållbarhet och förnybar energi? Solceller 365 söker nu erfarna säljare för att förstärka vår försäljningsavdelning och bidra till vår fortsatta tillväxt.


Om Rollen som säljare hos Solceller365:
Som säljare hos oss spelar du en central roll i att sälja våra solcellsanläggningar till privatsektorn. Du kommer aktivt att besöka potentiella kunder bokade via våran bokningsavdelning.
Vi kommer att förse dig med:
Kalkylerings- och offertverktyg
Designprogram för solceller
CRM-system
Bärbar dator
Företagsbil, med möjlighet till förmånsbil
Utbildning
Attraktiv lönemodellAnsvarsområden:
Försäljning: Proaktivt driva försäljningen av solcellsanläggningar till privatmarknaden.
Hos kund: Förstå kundens behov, mäta och rita ut solcellsanläggning digitalt direkt hos kund och ta fram en offert
Teamarbete: Samarbeta med tekniska team för att säkerställa att kundens förväntningar inte bara uppfylls, utan överträffas.
Rapportering: Kontinuerligt rapportera försäljningsresultat till teamchefen.Ersättning:
Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön med möjlighet att påverka denna efter prestation. Med våra digitala verktyg, rikstäckande installatörer, tekniska support och projektörer som stöd ger vi dig verktygen för att lyckas.
Gör en verklig skillnad i energibranschen och bli en del av vårt växande team. På Solceller 365 är din passion för förnybar energi nyckeln till framgång. Ansök idag och arbeta med oss för en grönare och mer hållbar framtid!
B-Körkort krävs.
Ansök redan idag, skicka din ansökan till [email protected]
Löpande rekrytering kommer att ske! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Butikssäljare 50% Dressmann Kalmar, Hansa City – sommarvikariat

Vi letar efter va?r nya kollega och supersa?ljare - kan det vara du? Hos oss jobbar du med sa?lj och service tillsammans med kunniga och duktiga kollegor. Du beho?ver bry dig om kunderna och tycka om att sa?tta ihop olika kla?dkombinationer anpassade till varje kund och fo?r olika tillfa?llen. Vi sto?ttar och hejar pa? varandra och a?r goda va?nner – a?ven pa? fritiden. Ma?nga av oss har jobbat ha?r la?nge fo?r att vi trivs sa? bra med varierande arbetsd... Visa mer
Vi letar efter va?r nya kollega och supersa?ljare - kan det vara du?

Hos oss jobbar du med sa?lj och service tillsammans med kunniga och duktiga kollegor. Du beho?ver bry dig om kunderna och tycka om att sa?tta ihop olika kla?dkombinationer anpassade till varje kund och fo?r olika tillfa?llen.

Vi sto?ttar och hejar pa? varandra och a?r goda va?nner – a?ven pa? fritiden. Ma?nga av oss har jobbat ha?r la?nge fo?r att vi trivs sa? bra med varierande arbetsdagar, ho?gt tempo och inte minst att uppna? fo?rsa?ljningsma?l genom god service.
Vi ser fram emot att komma till jobbet varje dag och vi firar alla framga?ngar tillsammans som ett team.

Om du vill du vara en del av vinnarlaget sa? hoppas vi att du skickar in din anso?kan och CV redan idag.

Vi ser fram emot att ho?ra fra?n dig!
Vi tänker att du är:

- Uta?triktad, social och alltid sa?tter kunden fo?rst
- Effektiv, kan hantera flera uppgifter samtidigt och trivs med ho?gt tempo
- Engagerad, hja?lpsam och har en positiv insta?llning
- En som trivs med att jobba i team och som va?rdesa?tter va?nskap pa? jobbet ho?gt
- Flexibel ga?llande arbetstid, pa?litlig och ansvarsfull


Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 400 butiker i 4 länder. Kedjan erbjuder kollektioner för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till fritid, arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 2400 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas.

Dressmann är en del av modekoncernen Varner som består av flera profilerade kedjor; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard och Levi’s Store. Verksamheten omfattar för närvarande 6 nätbutiker och över 1200 fysiska butiker i Norge, Sverige, Finland och Island. Visa mindre

Vikarierande Assistant Store Manager till New Yorker i Kalmar

Med över 1.200 butiker i 48 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Kalmar söker vi nu en: Assistant S... Visa mer
Med över 1.200 butiker i 48 länder finns NEW YORKER representerat i hela världen och vi fortsätter växa som ett framgångsrikt Young Fashion-företag. Med ett team på över 16.000 arbetar vi i framkant med stor vikt på samarbete och gemenskap. Tack vare vår passion för mode, vår spontanitet och effektivitet har vi lyckats vara en del av modevärlden i över 40 år. Bli en del av vårt team! Som förstärkning till vårt team i Kalmar söker vi nu en:

Assistant Store Manager

Huvudsakliga arbetsområden


• Ledning av butiken vid butikchefens frånvaro enligt New Yorkers koncept
• Medansvarig för försäljning, omsättning och inventering
• Ansvar för den dagliga driften av butiken
• Uppföljning av företagsekonomiska nyckeltal
• Leda och motivera teamet
• Upplärning och kontinuerlig utveckling av medarbetarna
• Försäljningsadministration
• Alla i butiken förekommande uppgifter
• Samarbete med andra avdelningar i ett teamorienterat New Yorker

Din profil


• Gymnasieutbildning samt gärna högre utbildning inom arbetsledning, ekonomi och/eller handel och mode
• Minst 2 års arbete inom detaljhandeln och talang för försäljning
• Erfarenhet av försäljningsadministration och gärna personaladministration, personalledning och affärsmässighet
• Ledarförmåga och kunna coacha dina medarbetare
• Kommunikativ, tydlig och lyhörd
• Driven, självgående och strukturerad
• Engagerad och teamorienterad
• Flexibel, stresstålig och trivs med att arbeta i högt tempo
• Hög modemedvetenhet och gärna erfarenhet från modebranschen
• Goda kunskaper i svenska och engelska, meriterande är kunskaper i tyska samt goda kunskaper i  Excel

Vi erbjuder

NEW YORKER erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om utrymme för egna idéer. Förutom intressanta erbjudanden väntar dig ett öppet och dynamiskt team med en platt organisation och en öppen kommunikation. Har vi väckt ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan online!

Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Vikariat med tillträde 01.09.24 dock längst t.om. 31.05.27.

Upplysningar lämnas av: Butikschef, e- mail [email protected]        

Ansökningar: Vi tar inte emot några ansökningar per post eller e-mail, endast via extern webbplats:https://jobs.newyorker.de

Ansökningar som inkommer per post, mail eller i butik behandlas inte. Vi behandlar ansökningar löpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt men allra senast 30.06.24.     

Du hittar ytterligare information om lediga ställningar på: http://www.newyorker.eu

Det vore kul att ha dig i vårt team - välkommen med ansökan och CV!
New Yorker Sverige KB Visa mindre

Butiksmedarbetare med Avdelningsansvar Hem/Fritid

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 161 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 60 varuhus finns... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 161 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 60 varuhus finns i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten
Som Avdelningsansvarig har du ansvaret för varuhusets avdelning Hem/Fritid. Du ser till så att din avdelning alltid är trimmad, säljande och kundklar med välfyllda och inbjudande hyllor. Du skapar inspirerande säsongsexponeringar, inventerar och plockar varor. I dina arbetsuppgifter ingår samarbetar med övriga Avdelningsansvariga, säkerställa att skyltning och hänvisningar är tydliga och korrekta samt värnar om en säker miljö för både kunder och kollegor. I din roll ligger även att motivera och engagera medarbetarna på din avdelning och se till så att de har kunskap om avdelningens produkter.

Om Dig
Vi söker dig som har jobbat inom detaljhandeln i ett par år, och som trivs med ett högt arbetstempo. Som person tycker du om att ta initiativ, har sinne för sälj och att ge service och du tycker att det är en självklarhet att ge det där lilla extra för att få resultat. Du har dessutom öga för säljande exponeringar och effektiv varuplacering. Du tycker att det är roligt med utmaningar i form av exempelvis nya eller tillfälliga uppgifter.

Det är viktigt att du har intresse för de produktområden som du kommer att ha ansvar för inom Biltemas sortiment eftersom det är en förutsättning för att lyckas i din roll. Då du som avdelningsansvarig har ett antal medarbetare till din hjälp är det viktigt att du kan förmedla målet och vägen dit. Meriterande är om du tidigare har haft en ledande befattning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet , Sparsamhet , Handlingskraft , Ordning och Reda samt Flexibilitet .

Om du ger oss Ditt driv ger vi Dig ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Sista ansökningsdag: 2024.06.23
Arbetsplats/placering: Biltema Kalmar
Anställningsform: Vikariat t.o.m. 2024.12.31 med chans till förlängning
Sysselsättningsgrad: Heltid, 38,25h/v
Lön: Enligt avtal
Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger
Har du frågor kring tjänsten kontakta: Varuhuschef, Stefan Hultén, [email protected]

För att säkerställa hög kvalitet på vår rekryteringsprocess genomför vi referenstagning, kreditupplysning och bakgrundskontroller.

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller e-post. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Content Creator - Horseonline.se

Ansök    Maj 21    Horseonline AB    Marknadsassistent
Vi på Horseonline AB söker en kreativ och driven Content Creator för att stärka vårt team. Som en växande e-handel inom ridsporten strävar vi efter att erbjuda våra kunder inspirerande och engagerande innehåll. Med din hjälp kommer vi att fortsätta att leverera högkvalitativt visuellt och skriftligt material till vår webbplats, sociala medier, nyhetsbrev och betalda annonskanaler. Om tjänsten: Som Content Creator hos Horseonline AB kommer du att ha en mång... Visa mer
Vi på Horseonline AB söker en kreativ och driven Content Creator för att stärka vårt team. Som en växande e-handel inom ridsporten strävar vi efter att erbjuda våra kunder inspirerande och engagerande innehåll. Med din hjälp kommer vi att fortsätta att leverera högkvalitativt visuellt och skriftligt material till vår webbplats, sociala medier, nyhetsbrev och betalda annonskanaler.
Om tjänsten:
Som Content Creator hos Horseonline AB kommer du att ha en mångsidig roll där du ansvarar för att producera kreativt och engagerande innehåll för våra olika digitala plattformar. Du kommer att arbeta nära marknadsföringsteamet för att utveckla och implementera kampanjer som stärker vårt varumärke och genererar försäljning. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill bidra med din kreativa talang och forma vår digitala närvaro.
Dina ansvarsområden inkluderar:
Skapa grafiskt innehåll för vår webbplats, sociala medier och nyhetsbrev.
Producera och redigera visuellt material för betalda annonskanaler.
Vara delaktig i utvecklandet och genomförandet av kampanjer och innehållsstrategier.
Samarbeta med marknadsföringsteamet för att säkerställa konsekvent varumärkeskommunikation.

Vi söker dig som:
Har starka färdigheter i grafisk design och erfarenhet av att använda designverktyg som Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign).
Har erfarenhet av att skapa grafiskt innehåll för webbplatser, sociala medier och digitala annonskanaler.
Är kreativ, noggrann och har ett öga för detaljer.
Har erfarenhet av e-handel och en förståelse för ridsport (meriterande).
Har kunskap i copywriting och grundläggande SEO (meriterande).
Har utmärkta kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska. Franska, Tyska och/eller Holländska är starkt meriterande.

Vi erbjuder:
En spännande möjlighet att vara en del av en växande organisation inom ridsportens e-handelssektor.
En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas.
Möjlighet att påverka och forma företagets digitala kommunikation och visuella identitet.

Ansökan:
Är du redo att bli en del av vårt dedikerade team? Skicka in ditt personliga brev, portfolio och CV till [email protected] senast 2024-06-30. Märk din ansökan med "Content Creator - [Ditt Namn]". Vi ser fram emot att höra från dig!
Observera att urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Om oss:
Horseonline AB är en framstående e-handelsbutik inom ridsporten och strävar efter att göra utrustning tillgänglig för alla entusiastiska ryttare. Vi tror på att erbjuda bekvämlighet, kvalitet och expertis till våra kunder, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Telenor

Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors prod... Visa mer
Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal.

Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande samtal från Telenors kunder, besvarar och hjälper dessa med deras frågor kring tex fakturor, mobiltelefoni, abonnemang och teknisk support. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. Allt för att inspirera kunden när de använder digitala lösningar och hitta det bästa upplägget för kunden.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet där du skapar ett mervärde och fantastiska upplevelser för Telenors kunder. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team. Vidare är du van att arbeta med dator, du skriver och talar svenska obehindrat samt behärskar engelska på en god nivå. Krav för tjänsten är fullständig gymnasiekompetens.

Anställningen är på heltid med uppdragsstart i juni 2024. Arbetstiderna är varierande och kundtjänstens öppettider är vardagar 8-18. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete. Du har fast lön enligt avtal och möjlighet till provision.


Ansökan sker via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Butiksäljare

PARTAJ har nu funnits i Kalmar i 28 år. Vi har nyligen flyttat till en ny härlig lokal mitt i City och är inne i en utvecklingsfas med bland annat breddat sortiment. Vi är en inrednings, present, party och maskeradbutik och vårt motto är "Bäst på Fest". Vi uppmärksammar årets säsonger och högtider och vill vara det självklara valet när man ska ha, eller ska gå på fest! PARTAJ söker förstärkning av medarbetare som vill vara en i teamet och att driva but... Visa mer
PARTAJ har nu funnits i Kalmar i 28 år. Vi har nyligen flyttat till en ny härlig lokal mitt i City och är inne i en utvecklingsfas med bland annat breddat sortiment.
Vi är en inrednings, present, party och maskeradbutik och vårt motto är
"Bäst på Fest".
Vi uppmärksammar årets säsonger och högtider och vill vara det självklara valet när man ska ha, eller ska gå på fest!
PARTAJ söker förstärkning av medarbetare som vill vara en i teamet och att driva butiken framåt! Gemensamt skapar vi goda relationer med såväl arbetskamrater, kunder och leverantörer.
1:a Tjänstens huvudsakliga del är varannan helg, Fredag 10-18 och Lördag 10-16. Du kommer även få utökade timmar under semesterperioden Juli-Augusti.
2:a Tjänsten är sommararbete Juli-Augusti med chans till förlängning som inhopp vid behov.
I butiken förekommer ensamarbete, vilket kräver att man är självgående och vågar ta egna beslut. Under arbetsdagen ansvarar man för butiken, möter så väl kunder som packar upp varor och håller butiken i ordning. Vi ser att du är punktlig, organiserad och har lätt till skratt. Vi tittar mycket på personlig lämplighet.
Butikserfarenhet och kassavana är ett krav. Vi ser tidigare arbetslivserfarenhet i butiker likt Partaj är meriterande. Vi söker dig som är kreativ i och med ballonger och ballongarrangemang är en stor del av vår verksamhet.
Övriga tider på året är det stora möjligheter till fler timmar utifrån säsonger, högtider och beställningar av ballongarrangemang.
Passar beskrivningen in på dig?
Tveka inte att söka.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Start snarast möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan. Märk vilken utav tjänsterna du söker: Tjänst 1 / Tjänst 2.


Ansvarsområden
Bemöta kunder på ett professionellt sätt.
Se till att det är ordning i butiken.

Kvalifikationer
Tillgänglig under perioden juli-augusti samt deltid efter sommaren.
Tidigare erfarenhet av service.
Flytande svenska och engelska i tal och skift.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från detaljhandel sedan innan.
Körkort är ett krav.Vi tillämpar kollektivavtal. Visa mindre

Distriktansvarig säljare för Småland

Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att skapa trygga och säkra arbetsplatser hos våra kunder genom högkvalitativa Första Hjälpen-produkter och hjärtstartare från de ledande varumärkena, samt utbildningar inom HLR och Första Hjälpen. Vi har en stor befintlig kundstock runt om i hela Sverige. Dahl Medical är Sveriges största distributör av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för Hjärtstartare i publika miljöer,... Visa mer
Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att skapa trygga och säkra arbetsplatser hos våra kunder genom högkvalitativa Första Hjälpen-produkter och hjärtstartare från de ledande varumärkena, samt utbildningar inom HLR och Första Hjälpen. Vi har en stor befintlig kundstock runt om i hela Sverige.
Dahl Medical är Sveriges största distributör av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för Hjärtstartare i publika miljöer, samt Kvalitets- & Miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 och Medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485.
Under 2022/2023 har företaget haft enorm tillväxt och vi utökar därför vår verksamhet. Nu söker vi nya medarbetare i olika roller. 2021 och 2023 blev Dahl Medical ett DI gasellföretag.
Vi söker distriktansvarig säljare för Småland
I rollen som distriktansvarig säljare jobbar du mot både befintliga och nya kunder på ditt distrikt. Du är en del av ett rikstäckande team där kunden är i fokus, i en bransch med produkter som kan rädda liv. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng med högt i tak.
Vi söker dig som:
- Letar utmaningar
- Är självgående
- Bjuder på dig själv och har en positiv attityd
- Är ansvarstagande och har ett starkt eget driv
- Älskar att sälja och vill hjälpa dina kunder till bra lösningar
- Har B-körkort
Jobbet som Distriktsansvarig säljare
På Dahl Medical ansvarar och jobbar du med våra befintliga kunder på ditt distrikt, samt uppsökande nyförsäljning mot företag och organisationer för att trygga deras arbetsplatser med Första Hjälpen-produkter, hjärtstartare och kunskap inom hjärt-lungräddning (HLR). Alla typer av företag, organisationer och myndigheter är potentiella kunder.
Vi utbildar dig och ger dig alla verktyg du behöver för att lyckas. Du får lära dig allt om våra produkter, branschen och har nära och dagligt stöd från dina erfarna kollegor.
Vänligen bifoga bild på dig själv i ansökan.
Lön
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen min din ansökan till vårt härliga team! Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Vi söker Säkerhetsrådgivare/Säljare till vårt team i Kalmar

Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT! Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt! Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Måndag - Fredag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt att du kan njuta av sovmorgon på vardagarna. Arbetsuppgifterna innebär bland annat ... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande, roligt och välbetalt jobb SÅ SE HIT!
Svenska Trygghetslösningar AB söker fler drivna personer inom sälj-området. Är det så att du söker efter något nytt och vill hamna på en fantastisk arbetsplats med drivna kollegor så har du hittat rätt!
Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är Måndag - Fredag - vilket innebär att du är ledig på helgerna samt att du kan njuta av sovmorgon på vardagarna.
Arbetsuppgifterna innebär bland annat att du säljer in våra eftertraktade säkerhetslösningar till potentiella kunder. Du kommer att vara en del av ett otroligt ambitiöst och trevligt team.
Du väljer din lön efter prestation, det finns inte något lönetak vilket är en stor fördel med försäljningsyrket.
Det vi erbjuder är:
Betald försäljningsutbildning
Hög provision
Möjlighet till utveckling inom ett spännande företag
Vara en del i en bransch under ständig utveckling
Möjlighet till premium tjänstebil ex, volvo xc 60

Det vi söker efter är:
En driven och glad person
Behärskar det svenska språket
Prickfri i polisens belastningsregister

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om jobbet eller arbetsplatsen. Du når oss på mejlen som är [email protected], märk ansökan "Säljare Kalmar"
Urval sker löpande! så skicka in din ansökan redan idag så blir du kontaktad inom kort.
Välkommen att bli en del av en fantastisk arbetsplats men många möjligheter! Visa mindre

B2B SÄLJARE PÅ ENGELSKA

NMS Tuning i Kalmar söker nu ytterliggare nya medarbetare för våran expansion. Arbetsuppgifterna innebär att kontakta verkstäder, både "Kalla" samtal men även lite varmare samtal där ägare av verkstäder har skickat in en förfrågan om mer information att gå med i vårt nätverk. Vi söker DIG som är motiverad till att nå nya nivåer och kunna skapa en riktigt bra kariärr inom försäljning samt är envis att lyckas PÅ RIKTIGT! Har du det ovannämnda så kan du k... Visa mer
NMS Tuning i Kalmar söker nu ytterliggare nya medarbetare för våran expansion. Arbetsuppgifterna innebär att kontakta verkstäder, både "Kalla" samtal men även lite varmare samtal där ägare av verkstäder har skickat in en förfrågan om mer information att gå med i vårt nätverk.


Vi söker DIG som är motiverad till att nå nya nivåer och kunna skapa en riktigt bra kariärr inom försäljning samt är envis att lyckas PÅ RIKTIGT!


Har du det ovannämnda så kan du komma hur långt som helst inom detta yrket!


Arbetstiderna är flexibla och kan variera efter överenskommelse. Men tjänsten vi söker är heltid 40h/v. Vi söker 1-2 säljare.Du kommer att arbeta tillsammans med våra andra säljare och i nära kontakt med VD för företaget för att allt ska glida på så smidigt som möjligt.


Betald utbildning fås på plats vid start.


Tjänsten innebär en fast månadslön + väldigt bra provisioner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Maj 15    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Junior Graphic Designer

Ansök    Maj 15    Nordic Nest AB    Marknadsförare
Vill du vara med oss och skapa världens bästa kundupplevelse? Nu finns en möjlighet för dig som vill bli en del av team Nordic Nest Group i rollen som Junior Graphic Designer! Du kommer vara en del avteam Engagement & Concept, där vigenom form, funktion och kommunikation skapar relationer och engagemang hos våra kunder. Vår främsta uppgift äratt skapa enkundupplevelse som träffar rakt in i hjärtat. Om rollen: Som Junior Graphic Designer kommer du arbeta m... Visa mer
Vill du vara med oss och skapa världens bästa kundupplevelse? Nu finns en möjlighet för dig som vill bli en del av team Nordic Nest Group i rollen som Junior Graphic Designer! Du kommer vara en del avteam Engagement & Concept, där vigenom form, funktion och kommunikation skapar relationer och engagemang hos våra kunder. Vår främsta uppgift äratt skapa enkundupplevelse som träffar rakt in i hjärtat.
Om rollen:
Som Junior Graphic Designer kommer du arbeta med den visuella kommunikationen ivårt varumärkeNordic Nest.Du kommer ha ett nära samarbete medArt Director och våra grafiska designers för att hjälpa till att producera och nå ut med innehåll i alla våra kanaler. Alltid med fokus på att skapa världens bästa kundupplevelse!Dina huvudsakliga ansvarsområden;
Skapa visuell kommunikation som exempelvis e-mails, banners, flyers och annonser.
Ta fram, skapa och publicera innehåll för t ex startsidor, typsidor och kampanjsidor på nordicnest.se
Utforma och skapa nyhetsbrev och e-postutskick med mål att öka klick, konvertering och försäljning.
Skriva engagerade copy
Tillsammans med övriga i teamet arbeta fram koncept och kommunikation för årets olika säsonger och högtider. Samt vara med och utforma de visuella delarna av koncept och kampanjer.

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt attdu brinner för ditt uppdrag och trivs i en arbetsmiljö som innebär ett högttempo och en hög energinivå. För att lyckas i rollen är du noggrann, strukturerad och självgående. Du är en person som har ett otroligt öga för färg och form, ett kreativt och nyfiketsinne samt har ett stort intresse för design och heminredning.
Vidare ser vi att du har en stark kommunikationsförmåga och goda kunskaper i Adobe Creative, främst Photoshop, Indesign och Illustrator. Du uttrycker dig utmärkt i skrift, samt har mycket god kunskap i både svenska och engelska då kommunikation kommer att ske på båda språken.
Vi tror att du är i början av din karriär och har ett brinnande intresse för färg, form och design. En relevant utbildningeller tidigare erfarenhet av att jobba med att skapa engagerande och konverterande innehåll för e-handel, nyhetsbrev och e-postutskick är meriterande.
Vidare har du självklart en förmåga att ALLTID sätta kunden i fokus och alltid sträva efter bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

Är du redo att bli en del av teamet?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast enligt överenskommelse. Vi jobbar tillsammans på plats på vårt härliga huvudkontor i Kalmar!Vi tror på en kombination mellan personliga egenskaper och tidigare erfarenheter till denna roll, därför använder vi personlighetstester i ett tidigt skede i rekryteringsprocessen.Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Vi ser fram emot din ansökan - så skicka in den redan idag!
För frågor kring tjänsten välkomnas dessa via mail till Ellinor Johansson, Head of Visual Communication på [email protected].
VÄLKOMMEN HEM! Visa mindre

Eventsäljare till Bolaget, 20e juli

Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler! Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenhe... Visa mer
Gillar du event-miljöer, träffa folk och samtidigt tjäna pengar? Är du duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE på KILLNOISE det perfekta extrajobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med försäljning av öronproppar på stora konserter och festivaler!
Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du tycker det är kul att sälja! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!
KILLNOISE är ett svenskt företag som tillverkar funktionella och stilrena öronproppar. Vi jobbar på festivaler, konserter och events. Kolla in oss på www.killnoise.com eller www.facebook.com/killnoise Visa mindre

Kronans Apotek söker kundservicemedarbetare!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Bli en del av vårt team i Kalmar! Tycker du om att hjälpa andra? Är du social och lösningsorienterad samt gillar att jobba mot uppsatta mål? Då är det dig som vi söker! Nu söker vi på Kronans Apotek härliga medarbetare för start 2024-05-06! Om tjänste... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Bli en del av vårt team i Kalmar!

Tycker du om att hjälpa andra? Är du social och lösningsorienterad samt gillar att jobba mot uppsatta mål? Då är det dig som vi söker!

Nu söker vi på Kronans Apotek härliga medarbetare för start 2024-05-06!

Om tjänsten:

Till vår kundservice för Kronans Apotek söker vi nu dig som har en positiv attityd, tycker om att lära dig nya saker, är resultatorienterad och som har lätt för att anpassa sig till nya situationer. Du är proaktiv till naturen, brinner för att hjälpa andra och är lyhörd för kundens behov. I rollen kommer du exempelvis att få besvara frågor från våra kunder gällande våra produkter, tjänster och leveranser.

All kommunikation med kunder kommer ske via telefon, e-mail och chatt.

Som nyanställd kommer dina första fyra veckor vara dedikerade till en grundutbildning. Under utbildningen ligger fokus på att förbereda dig som nyanställd så att du känner dig trygg i din arbetsroll.

Vad vi kan erbjuda dig

På Concentrix + Webhelp och Kronans Apotek genomsyras kulturen av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos oss kommer du snabbt bli en del av teamet och få chans att träffa flera nya kollegor.

Vi erbjuder även stora möjligheter till utveckling och olika karriärmöjligheter på Concentrix + Webhelp. Flera av våra ledare och coacher har påbörjat sin karriär som just kundservicemedarbetare här, så ta chansen du också!

Vi söker dig som

Tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter, har en positiv attityd samt lätt att lära dig nya saker. Vi ser gärna också att du är resultatorienterad, har lätt att hantera förändringar, gillar varierande arbetsuppgifter och har förmågan att lyssna aktivt.

Vi vill att du uppfyller följande:

???? Har grundläggande datorkunskap

???? Godkända betyg i svenska A eller 1 och engelska A eller 5

???? Talar flytande Svenska och känner dig bekväm med samtal på engelska.

???? Fyllt 18 år

???? Finns ej med i belastningsregister

???? Kan arbeta mellan 80% - 100% under sommaren

???? Meriterande med tidigare erfarenhet inom servicebranschen

START: 2024-05-06

PLACERINGSORT: Kalmar

ANSTÄLLNINGSFORM: Timanställning, flexibel anställningsform på 50% - 100% efter överenskommelse.

ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna: Måndag-Fredag 08:00-18:00 samt Lördag 09:00-14:00

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024-04-29

Sök jobbet redan idag! Vi gör löpande rekryteringar och urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

We are proudly one team, one company. We are committed to equal employment opportunities for all candidates and a work environment free from discrimination and harassment. All our recruitment practices are based on business needs, job requirements, and professional qualifications, without regard to race, age, gender identity, sexual orientation, religion, ethnicity, family or parental status, national origin, disability, or any other classification protected by applicable national laws.

#swedish Visa mindre