Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Kalmar

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Kommunikationsenheten stöttar Kalmar kommuns förvaltningar i deras arbete och driver kommunikationsfrågan i kommunen.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta tillsammans med oss i vårt team av kommunikatörer och producenter? Du kommer att vara kontaktperson för kommunens förvaltningar och stötta i hela kommunikationskedjan: allt från rådgivning och planering till enklare produktion och genomförande av kommunikationsinsatser.

Även om arbetet kräver att du är självgående har du såklart hjälp av teamet på kommunikationsenheten. Här finns flera kommunikatörer och kollegor med spetskompetens inom till exempel grafisk formgivning, webb och film. Tillsammans med kommunens verksamheter skapar vi förståelse och kunskap om vad kommunen är och gör, både hos interna och externa aktörer.

Huvudfokus ligger självklart på förvaltningen du är kontakt till, men vi jobbar tillsammans och uppdrag inom andra områden kan bli aktuella. Det kan till exempel handla om att stötta kollegor i ditt team, att delta i gemensamma utvecklingsprojekt eller att ha en specialistroll inom ett särskilt område, som utbildning, sociala medier, webb eller liknande.

Du kommer att vara anställd vid kommunikationsenheten och ha kommunikationschefen som närmaste chef men i ditt dagliga arbete jobbar du nära verksamheterna vi finns här för. Du fungerar som strategiskt stöd till ledning och medarbetare, vilket innebär att du bland annat arbetar med rådgivning och att stärka kompetensen inom kommunikation. I rollen ingår även operativt kommunikationsarbete, som exempelvis att skapa förståelse för förändringar genom kommunikationsinsatser, att informera om verksamheters arbete på vår webbplats och i pressmeddelanden och att ta fram informationsmaterial.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Vi tror att du som söker har arbetat med kommunikation i flera år och känner dig trygg i rollen som rådgivare och stöd till andra funktioner. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation och strategisk och långsiktig kommunikationsplanering. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat med ledningsstöd.

Du behöver även ha god kunskap om och praktisk erfarenhet av samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala kanaler. I rollen som kommunikatör är det självklart att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmåga att driva arbetet framåt, både självständigt och i grupp. Som person är du kreativ, noggrann och har lätt för att skapa goda relationer. Du är dessutom lyhörd, ser möjligheter och har mod att ge förslag till förbättringar.


ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Studentinformatör till Vision i Kalmar/Växjö!

Studerar du och är på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitet i Kalmar/Växjöområdet framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studier... Visa mer
Studerar du och är på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitet i Kalmar/Växjöområdet framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

OM TJÄNSTEN
Som studentinformatör arbetar du tillsammans med ditt team och hjälper Vision att växa som fackförbund genom att informera och rekrytera nya studentmedlemmar på ditt lärosäte till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen som studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer, informationsbord, vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision. Du arbetar även med marknadsföring och sociala medier och du har koll på vad som händer på just ditt lärosäte.


Du kommer arbeta i nära samarbete med andra studentinformatörer, och du får själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag samt att du kommer att få stöd och coachning av din närmaste chef.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student på ett universitet i Kalmar/Växjöområdet
- Har erfarenhet av service och/eller försäljning
- Har minst 1 år kvar av din studietid

För att trivas och lyckas i rollen krävs det att du är social, utåtriktad, kreativ och samarbetsvillig. Vidare ska du gilla att arbeta resultatdrivet och mot uppsatta mål vilket kräver att du är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Något som är meriterande för tjänsten är om du har varit eller är engagerad i studentlivet på ditt lärosäte.

Övrig information


* Sista ansökningsdatum: 27 juni
* Start: 15 augusti, eller enligt överenskommelse. Starten inleds med en tvådagarsutbildning i Stockholm den 15-16 augusti där Vision står för eventuella reseomkostnader
* Omfattning: Deltid, ca. 15-30 timmar/månad
* Lön: Ingångslön 140 kr/tim exkl. semesterersättning
* Placering: Kalmar/Växjö


Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Detta är en direktrekrytering till Vision där en första ansökan kommer att hanteras av Academic Work. Därefter kommer all kommunikation och intervjuer ske via Vision. Specifika frågor gällande tjänsten hänvisas till: [email protected]

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022 och är därmed en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! De är ett av de hundra karriärföretag som anses ha de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna i Sverige. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi s... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi skapat – och du är inbjuden.

Change starts here!

Gilla inte läget. Gilla att förändra läget.

Vi har precis tagit fram en ny varumärkesplattform, ny visuell identitet och ett nytt kommunikationskoncept. Vi utvecklar, förändrar och skapar kommunikation för framtiden. Är det någonstans det händer saker – så är det här. Vill du komma in i ett skede där målet finns men vägen dit fortfarande är formbar? Välkommen till oss!

Vi söker nu en kommunikatör med minst ett par års erfarenhet av kampanjarbete, skriva copy och med goda kunskaper av arbete i sociala medier för en projektanställning under 2024.

KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Det finns ingen uppdelning på intern- och externkommunikation, utan vi utgår från kommunikationsbehovet och tar fram en helhet i nära samarbete med våra beställare.

Vi är cirka 40 medarbetare och vi arbetar både från Kalmar och Växjö. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Rollen har ett operativt ansvar för kommunikationen i olika kampanjer och enskilda aktiviteter med ett extra fokus på copy, storytelling och uttag i sociala medier samt digital annonsering. Du arbetar främst operativt, med inslag av strategiskt kommunikationsarbete.


• Analysera, planera (kommunikationsplaner och aktivitetsplaner), genomföra, följa upp och utvärdera kommunikationsinsatser till utsedda målgrupper 
• Innehållsproduktion (storytelling, bild, ljud och rörligt)
• Budskapsformulering, copy och kanalval
• Delta i sedvanliga arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning

Din bakgrund och kvalifikationer
Vi tror att du är en kommunikatör med erfarenhet från byråsidan. Du är vass på copy, storytelling och budskapsformulering och vet hur du ska få genomslag i sociala medier. Med erfarenhet från kampanjarbete har du god koll på hur du tar en kommunikationsinsats från analys, planering via genomförande till att följa upp och utvärdera insatsen.

Vi vill att du har minst en kandidatexamen inom kommunikation, journalistik eller likvärdigt och har erfarenhet av liknande arbete. Du är duktig på innehållsproduktion i såväl traditionella kanaler som i sociala medier. Som person är du lösningsorienterad, flexibel, ser möjligheter i förändringar och vågar tänka nytt. Du samarbetar bra med andra, är lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt.

Du har en stark egen drivkraft och kan självständigt sätta upp mål, analysera, driva och genomföra dina kommunikationsinsatser ur ett helhetsperspektiv.

För att lyckas i rollen bör du:


• Vara van att snabbt kunna sätta dig in i nya frågor och olika scenarier
• Ha mycket goda kunskaper i svenska och är en självständig och vass skribent med god språkkänsla för digitala kanaler.
• Vara en dokumenterat duktig copy-skribent
• Erfarenhet av arbete i sociala medier och med annonsering
• Erfarenhet av kampanjarbete

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss är det viktigt att du är bra på att samarbeta, har lätt för att knyta nya kontakter och är trygg i din yrkesroll. Du behöver trivas i en miljö där du arbetar både självständigt med mycket eget ansvar, och i team. Din vardag växlar mellan långsiktigt, planerat arbete och snabbare akuta insatser. Det kräver hög grad av flexibilitet och att du trivs med omväxling och förändring. Du är bra på att skapa struktur, planera ditt arbete och gillar att ge service utifrån ett inlyssnande förhållningssätt.

Du är engagerad och delar med dig av både kunskap, erfarenhet och bidrar konstruktivt med fokus på lösning.

Anställningsvillkor
Anställningen är en visstidsanställning under 1 år (2024) och på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Placering
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.

Mer information
Sektionschef Ulrica Rundqvist Törning, 070-270 78 98, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 070-287 98 01, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Förändra framtiden, både din egen och andras. Sök tjänsten som Kommunikatör vid Linnéuniversitetet. Senast den 15 december vill vi ha din ansökan. Välkommen! Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör? Gillar du att ta dig an konstiga, halvgenomtänkta (och ibland till syn... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör?

Gillar du att ta dig an konstiga, halvgenomtänkta (och ibland till synes omöjliga) idéer och omvandla dessa till lysande kommunikation som ger resultat? Välkommen till oss! Vi letar efter en kollega som tillsammans med oss arbetar för att stärka och förflytta vårt varumärke.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är cirka 40 medarbetare och vi arbetar både från Kalmar och Växjö. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av vardagen. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta brett med kommunikation, med allt från att ge organisationen stöd i olika kommunikativa utmaningar till att producera innehåll till olika kanaler och planera kommunikationsprojekt eller kampanjer. Här får du en möjlighet att stödja, koordinera och utveckla kommunikationsarbetet och vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med strategisk planering och operativa insatser. Du hanterar både intern och extern kommunikation på ett obehindrat sätt och du rör dig fritt mellan olika kommunikationskanaler. Du är duktig på att ta fram innehåll och gillar att göra det krångliga begripligt. Dessutom har du bra känsla för vad som intresserar olika målgrupper och kan anpassa tilltalet till utvald målgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk examen på lägst en kandidatnivå inom kommunikation, journalistik eller annan likvärdig utbildning och har några års erfarenhet av liknande arbete. Du är en van skribent, duktig på att skapa innehåll utifrån målgrupp och är väl förtrogen med såväl traditionella kanaler som sociala medier.

Erfarenhet av att arbeta som kommunikativt stöd till HR är meriterande.

Personliga egenskaper
Viktiga personliga egenskaper för tjänsten, och för att du ska trivas hos oss, är att du har god samarbetsförmåga, lätt för att knyta nya kontakter och är trygg i din yrkesroll. Du behöver trivas i en miljö där du som kommunikatör arbetar självständigt med mycket eget ansvar, men du kan också räkna med stöd från dina kollegor på avdelningen. Din vardag växlar mellan långsiktigt, planerat arbete och snabbare akuta insatser. Det kräver hög grad av flexibilitet och att du trivs med omväxling och förändring. Du är bra på att skapa struktur och planera ditt arbete och gillar att ge service utifrån ett inlyssnande förhållningssätt.

Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Placering
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.

Mer information
Sektionschef Ulrica Rundqvist Törning, 070-270 78 98, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-70 82 38, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 2 maj 2023. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikationssamordnare

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Tjänsten är placerad vid kansliet för lärarutbildning som tillhandahåller administrativt stöd till nämnden för lärarutbildningar (NLU).... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Tjänsten är placerad vid kansliet för lärarutbildning som tillhandahåller administrativt stöd till nämnden för lärarutbildningar (NLU). Kansliet ansvarar för utredningar och underlag för planering, beslut och uppföljning av utbildning, samverkan och forskning, samt för studentstöd i lärarprogrammens genomförande. Lärarutbildningsprogrammen kvalitetssäkras genom programråd som arbetar på nämndens uppdrag.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att ansvara för samordning av kommunikationsarbetet vid lärarutbildningen i nära samarbete med nämnds- och kansliledning, programråd, kansli samt universitetets kommunikationsavdelning. Tjänsten innebär att vara kontaktperson gentemot kommunikationsavdelningen. 

I arbetsuppgifterna ingår att aktivt delta i utvecklingen av en kommunikationsstrategi för såväl intern som extern kommunikation inom nämndens ansvarsområde samt att utveckla processer och rutiner för kansliets samlade kommunikationsarbete. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat följande:


• samordna och delta i kansliets marknadsförings- och informationsinsatser av utbildningar för olika målgrupper
• utveckla och konkretisera marknadsföringsplaner i relation till nämndens kommunikationsstrategi och centrala beslut om satsningar
• ha ett övergripande ansvar för kansliets webbadministration inkluderat att samordna kansliets arbete i olika processer och rutiner som är under utveckling.
• driva utveckling av ”Lärarutbildning Linné” på lnu.se samt på Medarbetare.
• ta fram nyhetsbrev och grafiskt material för olika ändamål, exempelvis studentrekrytering, avslutningshögtider, konferenser och mässor
• bistå kansli och ledning med material genom relevanta digitala verktyg för beskrivning och synliggörande av verksamhetsplanering, exempelvis genom årshjul
• stödja internationell kommunikation i samarbete med kansliets internationaliseringsstrateg
• samordna och utveckla kommunikationsformer till alumner
• samordna lärarstudenternas avslutningshögtider
• omvärldsbevakning inom kommunikationsområdet inklusive målgruppsanalyser
• kommunikativt stöd för nämnds- programråds- och kansliföreträdare vid konferenser och mässor


Kvalifikationer
Relevant akademisk examen motsvarande kandidatnivå. Kunskaper och goda praktiska färdigheter i webbadministration och kommunikationsarbete. God förmåga att självständigt och i samverkan med andra bedriva utvecklingsarbete inom kommunikationsområdet.

Meriterande är utbildningsbakgrund inom kommunikation, företrädesvis inom inriktning mot marknadsföring. Meriterande är erfarenheter av internationaliseringsarbete samt goda språkkunskaper i engelska samt gärna ytterligare främmande språk. Meriterande är även kunskaper och erfarenheter av läraryrke och/eller lärarutbildning.

Arbetet ställer stora krav på kommunikativt och tekniskt digitalt kunnande, drivkraft, lyhördhet, kreativitet, självständighet, samarbetsförmåga, servicekänsla och effektivitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning: Tillsvidare. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Placeringsort: Växjö eller Kalmar. Då anställningen innebär arbete i både Kalmar och Växjö
måste du vara beredd att regelbundet tjänstgöra på båda orterna oavsett placeringsort.

Omfattning: 100 %.

Mer information lämnas av:
Kanslichef Susanne Liedberg, tfn +46470708549  [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, tfn +46470708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel, Tel 0772-28 80 00.

Välkommen med din ansökan senast den 15 mars!

Ansökan ska innehålla personligt brev och meritförteckning. 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikationsansvarig sökes till Kretslopp Sydost

Om företaget Är du en relationsbyggare med utåtriktat arbetssätt som trivs med såväl strategiska frågor som i leverans och är trygg i din roll som kommunikatör? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan! Kretslopp Sydost ansvarar för insamling, mottagning och behandling av hushållsavfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vetlanda, Sävsjö och Uppvidinge kommun. Kretslopp Sydost är ett kommunalförbund - det betyder att... Visa mer
Om företaget
Är du en relationsbyggare med utåtriktat arbetssätt som trivs med såväl strategiska frågor som i leverans och är trygg i din roll som kommunikatör? Då kan det vara dig vi söker. Varmt välkommen med din ansökan!

Kretslopp Sydost ansvarar för insamling, mottagning och behandling av hushållsavfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vetlanda, Sävsjö och Uppvidinge kommun.
Kretslopp Sydost är ett kommunalförbund - det betyder att vi har en förbundsdirektion samt lyder under kommunallagen. Förbundet fungerar i praktiken som en egen kommun fast med avfallshantering som enda uppgift. Verksamheten utförs av anställda tjänstemän och driftspersonal, men styrs av folkvalda representanter tillsatta av medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Vetlanda, Sävsjö och Uppvidinge.
Politikerna, de folkvalda representanterna, tar alltså beslut om vad som ska göras inom förbundet. Tjänstemännen utformar sedan hur verksamheten praktiskt ska uppnå de mål eller resultat som politikerna tagit beslut om. Arbetet utgår från avfallsplanen, som är ett politiskt fastställt styrdokument.
Vår vision - Kretslopp Sydost sätter alltid miljön och medborgaren i fokus, genom trovärdig enkelhet når vi en långsiktig hållbarhet. Med en effektiv hantering kan vi fortsatt hålla hög tillgänglighet för våra abonnenter. Med hög kompetens blir vi kostnadseffektiva.
Läs gärna mer om oss: https://www.kretsloppsydost.se/


Dina arbetsuppgifter
Är du en erfaren och driven kommunikatör som vill vara med på vår fortsatta resa så erbjuder vi en spännande och stimulerande tjänst i en organisation som präglas av nytänkande och korta beslutsvägar. Som Kommunikationsansvarig hos oss ansvarar du för att driva och utveckla vår organisationsövergripande interna och externa kommunikation. Det är en såväl strategisk som operativ tjänst där du har en central och betydelsefull roll.

Du förväntas ta initiativ och driva frågorna proaktivt och prestigelöst. Du är den enda i organisationen med specialistkompetens inom ditt område och kommer att verka som en internkonsult gentemot chefer och arbetsledare. Din vardag kommer att vara variationsrik och föränderlig. Du rapporterar till vår Förbundsdirektör.

Ansvarsområden som ingår i tjänsten:
• Skapa en kommunikationsplan samt löpande planera, genomföra och följa upp aktiviteter utifrån den.
• Utforma och ansvara för vår varumärkesstrategi.
• Säkerställa att allt material följer vår grafiska profil.
• Säkerställa den digitala kommunikationen såsom hemsida, intranät och social media samt säkerställa teknisk funktionalitet för våra digitala kanaler.
• Planera och genomföra externa informationsaktiviteter som exempelvis events, mässor och studiebesök. Arbete förekommer frekvent på helger och kvällar.
• Löpande genomföra omvärlds- och mediabevakning.
• Skapa pressmeddelande.
• Beställa tjänster, material och skyltar enligt aktiviteter angivna i kommunikationsplanen.


Vi erbjuder dig
Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att vara placerad på vårt fina kontor på Moskogen som vi är mycket stolta över. Vi arbetar aktivitetsbaserat för att skapa de bästa förutsättningar för framgångsrika samarbeten.


Din profil
För att lyckas i rollen är du en person som är positiv, ödmjuk och lösningsorienterad. Du stimuleras av utmaningar och tar gärna täten i arbetet. Du som söker har relevant högskoleutbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom kommunikation.

Vår Kommunikationsansvarig är ett officiellt ansikte och en ambassadör för förbundet. Vi förutsätter därför att du är utåtriktad och tycker om att synas i olika sammanhang. Självklart är du en kommunikativ person med god förmåga att såväl lyssna som att uttrycka dig och föra fram målgruppsanpassade budskap i tal, skrift och rörlig bild.

Du är proaktiv och systematisk i ditt arbetssätt och tänker gärna nytt samt är modig och vågar utmana det befintliga arbetssättet i den mån det behövs. Du har lätt för att samarbeta med människor i olika funktioner och värdesätter värdeskapandet i att samarbeta med andra. Du är gillar ordning och reda, samt är van att driva och koordinera informations- och kommunikationsaktiviteter från start till mål i samarbete med andra kollegor. Är du dessutom intresserad av hållbarhet och samhällsfrågor så ökar dina chanser att trivas med jobbet!

Du har för tjänsten god IT-kompetens och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning, den innefattar visst resande till våra anläggningar i våra medlemskommuner därav är B-körkort ett krav.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck på telefon 0720–90 89 80 eller e-post [email protected]
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 21 april 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!


Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt! Visa mindre

Kommunikatör

Vill du bli vår nya kollega? CA Fastigheter ingår i den familjeägda CA koncernen. Vi älskar fastigheter, affärer och utvecklande möten med människor. Att vara en långsiktig aktör och erbjuda morgondagens fastigheter är en utmaning som driver oss varje dag. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till en företagskultur som präglas av nära samar... Visa mer
Vill du bli vår nya kollega?

CA Fastigheter ingår i den familjeägda CA koncernen. Vi älskar fastigheter, affärer och utvecklande möten med människor. Att vara en långsiktig aktör och erbjuda morgondagens fastigheter är en utmaning som driver oss varje dag. Bolaget har funnits i över 100 år och planen är att finnas minst lika länge till. Vill du bygga och förvalta för framtiden tillsammans med oss? Välkommen till en företagskultur som präglas av nära samarbeten och korta beslutsvägar.

Läs mer oss på www.cafastigheter.se (https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=http://www.cafastigheter.se/&data=04|01||06bacbb1c10f43052d1408d93644bcb1|ba6c449791314796ae6ab078ef7f3b29|1|0|637600491117721535|Unknown|TWFpbGZsb3d8eyJWIjoiMC4wLjAwMDAiLCJQIjoiV2luMzIiLCJBTiI6Ik1haWwiLCJXVCI6Mn0=|1000&sdata=YWCNVGchrNN2w2yxa9N2y1JPmrW06CgJY6XQ7cQLTcw=&reserved=0)

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör har du en central roll i organisationen där du arbetar nära våra sex regionkontor och fungerar som bollplank och producent för marknadsföring av våra projekt och förvaltning. Du ansvarar även för bolagets synlighet och aktivitet i sociala medier, på hemsida och andra plattformar.

Rollen är bred och innebär främst operativt arbete. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot målet att utveckla och stärka CA:s varumärke både internt och externt.

Din bakgrund

Vi söker dig med ett stort intresse för kommunikation och som är en van användare av sociala medier och digitala kanaler. Du behöver ha en väl utvecklad språklig förmåga och vara skicklig på att med text, bild och form anpassa budskap efter målgrupp och syfte. För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Meriterande är om du är van användare av programverktyget InDesign.

Som person är du resultatinriktad, driven och lyhörd för att kunna identifiera rätt behov och bygga relationer. Vill du arbeta i en miljö där engagemang, framåtanda och självständighet uppskattas, kommer du antagligen att trivas hos oss. Du behöver utöver att kunna hantera svenska exemplariskt i såväl tal som skrift även ha goda kunskaper i engelska.

Tillträde

Maj-juni månad, eller enligt överenskommelse.

Varaktighet

Vikariat om minst ett år med anledning av föräldraledighet

Övrigt

Sista ansökningsdag är 12 mars men urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sofia Stensson, HR-ansvarig, 0480-574 10

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt av mediesäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Är du en nyfiken kommunikatör/marknadsförare med intresse för internationella kontexter? Linnéuniversitetet söker en engagerad, kreati... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Är du en nyfiken kommunikatör/marknadsförare med intresse för internationella kontexter?

Linnéuniversitetet söker en engagerad, kreativ och driven kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör/marknadsförare för vårt arbete med bland annat internationell studentrekrytering till sektionen för studentrekrytering och studentkommunikation.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Vi erbjuder en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba med att marknadsföra vårt utbildningsutbud och livet som student till en internationell såväl som en nationell målgrupp. Du kommer ha varierade arbetsuppgifter med ett stort fokus på att arbeta med planering och genomförande av olika typer av kommunikationsaktiviteter för en internationell marknad. Exempel på arbetsuppgifter:


• Planering och genomförande av olika typer av kommunikationsaktiviteter med inriktning mot marknadskommunikation för en internationell marknad.
• Planering av och deltagande i internationella mässor, webbinarier och andra former för personliga möten
• Produktion av olika typer av kommunikationsmaterial, tex broschyrer, filmer, presentationer, texter till e-postutskick
• Produktion och publicering av texter och annat redaktionellt innehåll till Linnéuniversitetets webbplats och inspirationsportaler
• Planera, skapa och publicera intresseväckande innehåll till sociala medier, med fokus på våra internationella kanaler samt bevaka och moderera olika kanaler
• Rekrytera och handleda internationella studentambassadörer till/i olika uppdrag

Resor både nationellt och internationellt samt arbete på kvällar och helger förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen på lägst kandidatnivå i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har troligtvis även några års arbetslivserfarenhet inom kommunikations-/marknadsföringsområdet. Du talar såväl svenska som engelska obehindrat och gör det gärna inför en större grupp. Du har förmåga att skriva slagkraftiga texter, både på svenska och engelska, till olika målgrupper och anpassa dessa efter olika kanaler och syften. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationella sammanhang, exempelvis i form av utbytesstudier eller arbete utomlands. Det är ett plus om du har erfarenhet av kommunikationsarbete genom CRM-system, webbverktyg och sociala medier.

Vem är du?
Vi tror att du är nyfiken och har ett intresse för internationella kontexter. Du tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dessa till handling. Du ser möjligheter framför problem och tycker att det är spännande att testa och experimentera dig fram. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Du är strukturerad och ödmjuk, samtidigt som du drivs av att uppnå resultat. Vi värdesätter kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Tidvis är arbetstempot högt och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. Du har en förmåga att se till helheten men också en känsla för de små detaljernas betydelse.

Anställningsvillkor: Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas. 

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 16 februari. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör (vikariat)

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Är du en nyfiken kommunikatör/marknadsförare med intresse för internationella kontexter? Linnéuniversitetet söker en engagerad, kreati... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Är du en nyfiken kommunikatör/marknadsförare med intresse för internationella kontexter?

Linnéuniversitetet söker en engagerad, kreativ och driven kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör/marknadsförare till sektionen för studentrekrytering och studentkommunikation.

Kommunikationsavdelningen jobbar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Vi erbjuder en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill jobba med att marknadsföra vårt utbildningsutbud och livet som student mot en nationell såväl som internationell målgrupp. Du kommer ha varierade arbetsuppgifter men ett stort fokus i rollen kommer vara att arbeta med planering och genomförande av olika typer av kommunikationsaktiviteter för en internationell marknad. Exempel på arbetsuppgifter:


• Produktion och publicering av texter och annat redaktionellt innehåll till Linnéuniversitetets webbplats och inspirationsportaler
• Produktion av olika typer av kommunikationsmaterial, tex broschyrer, filmer, presentationer, texter till e-postutskick
• Planera, skapa och publicera intresseväckande innehåll till sociala medier, med fokus på våra internationella kanaler
• Bevaka och moderera olika kanaler
• Handleda internationella studentambassadörer i olika uppdrag
• Planering inför och deltagande på mässor, webbinarier och andra former för personliga möten 

Tjänsten kräver hög grad av närvaro i det fysiska rummet, exempelvis på kontoret och på olika studentrekryterande mässor och evenemang. Resor samt arbete på kvällar och helger förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen på lägst kandidatnivå i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har förmåga att skriva slagkraftiga texter, både på svenska och engelska, till olika målgrupper och anpassa dessa efter olika kanaler och syften. Du talar såväl svenska som engelska obehindrat och gör det gärna inför en större grupp. Du har också erfarenhet av att arbeta med innehåll till sociala medier. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i webbverktyg.

Vem är du?
Vi tror att du är nyfiken och har ett ständigt sug efter att lära dig nya saker. Du tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dessa till handling. Du ser möjligheter framför problem och tycker att det är spännande att testa och experimentera dig fram. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Du är strukturerad och ödmjuk, samtidigt som du drivs av att uppnå resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens, kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga.

Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. Du har en förmåga att se till helheten och har en känsla för små detaljer som skapar det där lilla extra.

Anställningsvillkor: Anställningen är ett vikariat på minst 80 % på 4 månader med tillträde
omgående, dock senast 1 februari 2023. Möjlighet till förlängning och utökning av tjänstgöringsgrad finns.

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 9 januari. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör med fokus näringsliv

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Kommunledningskontoret ger stöd och service till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen med dess arbetsutskott och personalutskott. Kommunledningskontoret ger också service till nämnder och kommunägda bolag. Det gäller t.ex. kommunikation, juridik, IT, upphandling, utbildning, löner, arbetsrätt, redovisning och företagshälsovård.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kommunikatör kommer du att ansvara för näringslivsfrågor och jobba nära den politiska ledningen. Du är anställd vid kommunikationsenheten och har kommunikationschefen som närmaste chef. I ditt dagliga arbete jobbar du nära näringslivsenhet och kommundirektör.
Du fungerar som strategiskt stöd till ledning och medarbetare och huvudfokus ligger på den blivande näringslivsenheten samt förvaltningar och bolag som har näringslivsfrågor på agendan. Du arbetar operativt och självständigt och stöttar näringslivsenheten i allt från rådgivning och planering till genomförande av kommunikationsinsatser. Att ha en bra känsla för vad som är intressant för företag och hur kommunikationen når ut och tas emot av målgruppen, är en förutsättning för att kunna bidra i arbetet.
I rollen ingår operativt kommunikationsarbete, som exempelvis att skapa förståelse för förändringar genom kommunikationsinsatser, att informera om verksamheters arbete på vår webbplats och i pressmeddelanden, ta fram informationsmaterial samt planera event.
Även om arbetet kräver att du är självgående jobbar du nära teamet vid kommunikationsenheten. Här finns kollegor med spetskompetens inom till exempel grafisk formgivning, webb och film. Inom enheten hjälps vi åt så det kan också bli aktuellt med övergripande utvecklingsprojekt, att stötta kollegor i teamet du ingår i och att ansvara för ett eget område inom kommunikation, till exempel marknadsföring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Vi tror att du som söker har arbetat med kommunikation i flera år och känner dig trygg i rollen som rådgivare och stöd till andra funktioner. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation och strategisk och långsiktig kommunikationsplanering. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat med ledningsstöd. Erfarenhet och kunskap inom kommunikation som rör näringslivsfrågor är meriterande, likaså erfarenhet av större övergripande projekt.
Du behöver även ha god kunskap om och praktisk erfarenhet av samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala kanaler. I rollen är det självklart att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmåga att driva arbetet framåt, både självständigt och i grupp. Som person är du kreativ, noggrann och har lätt för att skapa goda relationer. Du är dessutom lyhörd, ser möjligheter och har mod att ge förslag till förbättringar.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Kommunikatör (vikariat)

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar akti... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Kommunledningskontoret ger stöd och service till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen med dess utskott samt vatten- och miljönämnden. Kontoret leder och samordnar kommunens verksamheter och ansvarar för övergripande strategiska frågor. Kommunledningskontoret ger också service till nämnder och kommunägda bolag i olika frågor.

Kommunikationsenheten stöttar Kalmar kommuns förvaltningar i deras arbete och driver kommunikationsfrågan i kommunen.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en vikarie för en av våra kommunikatörer som ska vara föräldraledig. Du kommer att vara kontaktperson för kommunens förvaltningar och stötta i hela kommunikationskedjan: allt från rådgivning och planering till enklare produktion och genomförande av kommunikationsinsatser.

Även om arbetet kräver att du är självgående har du såklart hjälp av teamet på kommunikationsenheten. Här finns flera kommunikatörer och kollegor med spetskompetens inom till exempel grafisk formgivning, webb och film. Tillsammans med kommunens verksamheter skapar vi förståelse och kunskap om vad kommunen är och gör, både hos interna och externa aktörer.

Huvudfokus ligger självklart på förvaltningarna du är kontakt till, men uppdrag inom andra områden kan bli aktuella. Det kan till exempel handla om att stötta kollegor i ditt team, att delta i gemensamma utvecklingsprojekt eller att ha en specialistroll inom ett särskilt område, som utbildning, sociala medier, webb eller liknande.

Du kommer att vara anställd på kommunikationsenheten och ha kommunikationschefen som närmaste chef. Du fungerar som strategiskt stöd till ledning och medarbetare, vilket innebär att du bland annat arbetar med rådgivning och att stärka kompetensen inom kommunikation. I rollen ingår även operativt kommunikationsarbete, som exempelvis att skapa förståelse för förändringar genom kommunikationsinsatser, att informera om verksamheters arbete på vår webbplats och i pressmeddelanden och att ta fram informationsmaterial.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Vi tror att du som söker har arbetat med kommunikation i flera år och känner dig trygg i rollen som rådgivare och stöd till andra funktioner. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation och strategisk och långsiktig kommunikationsplanering. Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat med ledningsstöd och processorientering. Det är meriterande med kunskap/erfarenhet inom kommunikation som rör arbetsgivarvarumärke och vana att arbeta med större projekt.

Du behöver ha god kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala kanaler. I rollen som kommunikatör är det självklart att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Du har förmåga att driva arbetet framåt, både självständigt och i grupp. Som person är du kreativ, noggrann och har lätt för att skapa goda relationer. Du är dessutom lyhörd, ser möjligheter och har mod att ge förslag till förbättringar.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Studentinformatör till Vision i Kalmar/Växjö

Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitet i Kalmar/Växjö området framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna. OM TJÄN... Visa mer
Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitet i Kalmar/Växjö området framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

OM TJÄNSTEN
Som studentinformatör arbetar du tillsammans med ditt team och hjälper Vision att växa som fackförbund genom att informera och rekrytera nya studentmedlemmar på ditt lärosäte till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer, informationsbord, vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision. Du arbetar även med marknadsföring och sociala medier och du har koll på vad som händer på just ditt lärosäte.

Du kommer arbeta i nära samarbete med andra studentinformatörer, och du får själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag samt att du kommer att få stöd och coachning av din närmaste chef.

VI SÖKER DIG SOM
- Är student på ett universitet i Kalmar/Växjö området
- Har erfarenhet av service och/eller försäljning
- Har minst 1 år kvar av din studietid

För att trivas och lyckas i rollen krävs det att du är social, utåtriktad, kreativ och samarbetsvillig. Vidare ska du gilla att arbeta resultatdrivet och mot uppsatta mål vilket kräver att du är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Något som är meriterande för tjänsten är om du har varit eller är engagerad i studentlivet på ditt lärosäte.

Övrig information


* Start: 11 januari 2023, eller enligt överenskommelse. Starten inleds med en tvådagarsutbildning i Stockholm där Vision står för eventuella reseomkostnader
* Omfattning: Deltid, ca. 15-30 timmar/månad
* Lön: Ingångslön 140 kr/tim exkl. semesterersättning
* Placering: Kalmar/Växjö


Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Detta är en direktrekrytering till Vision där en första ansökan kommer att hanteras av Academic Work. Därefter kommer all kommunikation och intervjuer ske via Vision. Specifika frågor gällande tjänsten hänvisas till: [email protected]

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022 och är därmed en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! De är ett av de hundra karriärföretag som anses ha de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna i Sverige. Visa mindre

Demopersonal i Kalmar september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Kommunikatör

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Region Kalmar läns IT-verksamhet. Regionens IT består av ca 180 medarbetare med olika yrkesgrupper. Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsu... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Region Kalmar läns IT-verksamhet.

Regionens IT består av ca 180 medarbetare med olika yrkesgrupper. Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs.

Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text och bild samt jobbar med våra digitala kanaler. I regionens IT-verksamhet pågår flera utvecklingsarbeten där vi behöver ditt kommunikationsstöd för att ytterligare ta kliv framåt. Du bidrar också i arbetet med att göra Region Kalmar län till en än mer attraktiv arbetsgivare.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba som kommunikatör med såväl intern som extern kommunikation, framför allt i digitala kanaler.

För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens och tycka om att växla mellan planerad och händelsestyrd kommunikation. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor till ledningsgrupp och verksamhet, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Det handlar om allt från att producera informationsmaterial och leverera kommunikationsplaner till att jobba med rekryteringsannonser i sociala medier. Språket är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig i tal och skrift. En del fotograferade och produktion av rörligt material förekommer också.

Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Vi vill att du är nyfiken, kreativ och har förmåga att agera proaktivt och att du tycker om att jobba med människor.

Viss pressjour ingår och du blir en viktig del av regionens krisberedskap tillsammans med övriga kommunikatörer.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.

Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära medarbetarna i regionens IT-verksamhet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör till statlig myndighet i Karlskrona!

Om tjänsten För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget är med start 1 augusti och pågår till årsskiftet med chans till förlängning i ett år. Är du en kommunikatör med spetskompetens inom digitala kanaler? Då är denna tjänst något för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som kommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera ... Visa mer
Om tjänsten
För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget är med start 1 augusti och pågår till årsskiftet med chans till förlängning i ett år. Är du en kommunikatör med spetskompetens inom digitala kanaler? Då är denna tjänst något för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen.

Du arbetar självständigt med att driva olika arbetsuppgifter kopplade till den statliga myndighetens digitala kanaler från start till mål. Du kommer att samarbete med ditt team inom kommunikation och andra berörda parter inom verksamheten.
Den statliga myndigheten arbetar intensivt med att stärka webbplatsen och övriga digitala kommunikationskanaler avseende både innehåll och den tekniska utvecklingen. Detta kommer du att vara en del av att utveckla.

Arbetet är förlagt på myndighetens kontor i Karlskrona under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst ska du sedan tidigare ha:

- Erfarenhet av arbete som kommunikatör och har en spetskompetens inom digitala kanaler, med särskild tyngd på webb. Denna kompetens märks tydligt när du arbetar med webb och webutvecklingsarbete ur ett användarperspektiv, webbpublicering samt sociala medier-
- En god förmåga att skapa innehåll i digitala kommunikationskanaler med ett särskilt djup inom något av områdena skriva, foto, film eller animation
- Förmåga att analysera och lösa problem, göra avvägningar och prioriteringar. Du är självgående, initiativrik och drivande. Att skapa förtroendefulla relationer för att kunna samarbeta med andra mot gemensamma mål är du bra på. Du är lika bekväm att själv leda kommunikationsuppdrag som att coacha andra i sina kommunikationsuppdrag
- Väl dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kommunikatör inom området digitala kanaler under de senaste två åren
- Erfarenhet av att samordna myndigheters kommunikationsarbete och att ansvara för förvaltning och utveckling av en webbplats
- Högskoleutbildning inom media och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Erfarenhet av publicering i Episerver
- Erfarenhet av uppföljning i Siteimprove
- Hög servicenivå och ansvarstagande för uppdragets genomförande enligt överenskommelse med den statliga myndigheten
- Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
- Mycket god samarbetsförmåga

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Vill du vara med och stärka journalistiken i Sverige och världen? Medieinstitutet Fojo arbetar med att stärka journalistiken för en de... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Vill du vara med och stärka journalistiken i Sverige och världen?

Medieinstitutet Fojo arbetar med att stärka journalistiken för en demokratisk och hållbar värld, vi arbetar i Sverige och globalt. Fojo är en del av fakulteten för konst och humaniora på Linnéuniversitetet och jobbar brett med medieutveckling. Fojo grundades 1972 och har sedan dess utbildat över 60 000 journalister från ett hundratal länder. I Sverige går cirka 500 svenska journalister våra utbildningar varje år och internationellt jobbar vi i dagsläget i ett 20-tal länder med biståndsfinansierade medieutvecklingsprojekt.

I samband med en omorganisation söker vi nu en Kommunikatör
På Fojo jobbar i dag knappt 40 personer, utspridda på åtta kontor i sju länder. Arbetsspråk är svenska och engelska. På Fojo jobbar vi i en multiprofessionell och multikulturell organisation med höga krav på både samverkan och självständighet – vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Innehållsproduktion för Fojos externa kommunikation (webb, event, printmaterial, sociala medier mm)
- Ansvara för framtagandet av grafiskt material till webb och print
- Strategisk sociala medier-planering
- Koordinera lärande och kommunikation kring Fojos resultat och påverkan i samarbete med olika rådgivare på Fojo
- Ta fram relevant kommunikationsmaterial för event, fundraisingaktiviteter och utbildningar
- Planera och redigera videoinslag för sajt och sociala medier
- Bidra till utvecklingen av Medieinstitutet Fojos arbete och organisation

Kortare resor kan ingå i tjänsten. 

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk examen på minst kandidatnivå eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som kommunikatör.
Du har vana vid att arbeta mot både print och digitala plattformar.
Du är van vid att arbeta självständigt och att under tidspress leverera på för tillfället rätt nivå.
Du är flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Övriga önskvärda meriter
Andra språkkunskaper

Anställningen är tidsbegränsad till och med 31 mars 2023 och med tillträde omgående. Tjänstgöringsort: Kalmar

Upplysningar om anställningen lämnas av:
Verksamhetschef Kersti Forsberg, 0480-44 64 13
Fackliga ombud nås genom universitetets växel: 0480-44 64 00. 
Senaste ansökningsdag: 22 juni. Ange dnr 2022/573-2.2.1

 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Region Kalmar läns IT-verksamhet. Regionens IT består av ca 180 medarbetare med olika yrkesgrupper. Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsu... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Region Kalmar läns IT-verksamhet.

Regionens IT består av ca 180 medarbetare med olika yrkesgrupper. Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs.

Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text och bild samt jobbar med våra digitala kanaler. I regionens IT-verksamhet pågår flera utvecklingsarbeten där vi behöver ditt kommunikationsstöd för att ytterligare ta kliv framåt. Du bidrar också i arbetet med att göra Region Kalmar län till en än mer attraktiv arbetsgivare.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba som kommunikatör med såväl intern som extern kommunikation, framför allt i digitala kanaler.

För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens och tycka om att växla mellan planerad och händelsestyrd kommunikation. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor till ledningsgrupp och verksamhet, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Det handlar om allt från att producera informationsmaterial och leverera kommunikationsplaner till att jobba med rekryteringsannonser i sociala medier. Språket är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig i tal och skrift. En del fotograferade och produktion av rörligt material förekommer också.

Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Vi vill att du är nyfiken, kreativ och har förmåga att agera proaktivt och att du tycker om att jobba med människor.

Viss pressjour ingår och du blir en viktig del av regionens krisberedskap tillsammans med övriga kommunikatörer.

Vi gör löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.

Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära medarbetarna i regionens IT-verksamhet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalma... Visa mer
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid.

Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor.
ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör kommer du främst att samarbeta med kommunikationsansvarig för att driva och utveckla intern och extern kommunikation hos Kalmarsunds gymnasieförbund.

Det innebär att du, ibland ensam eller tillsammans med andra, kommer att producera material och genomföra aktiviteter i de olika verksamheterna. Du kommer bland annat att producera grafiskt material, arrangera mässa och evenemang, producera material till våra digitala kanaler med mera.

Som kommunikatör kommer du även att arbeta tillsammans med skolledningarna för respektive gymnasie- och vuxenutbildningen. Arbetsuppgifterna varierar men kan handla om att tillsammans med skolledningarna utveckla marknadsföring samt arbete inom andra delar kopplat till kommunikation och marknadsföring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom medie- och kommunikation, medieproduktion eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdigt. Du har förmågan att kunna växla mellan ett planerat och händelsestyrt arbete. Mycket god svenska i tal och skrift samt datorvana är en förutsättning.

Vi söker dig som har erfarenhet av grafisk produktion (tryck och digitalt) samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier i kommunikation och marknadsförings syfte. Vi ser gärna att du har kunskap i att producera och redigera fotografisk bild och rörlig bild.
För att du ska känna dig bekväm i rollen bör du tycka om att samarbeta och ha lätt att skapa goda relationer till dina kollegor i organisationen. Som person är du pålitlig, servicemedveten och har en god kommunikativ förmåga, dvs. kunna prata, skriva och förmedla budskap så att alla förstår. Vi uppskattar en positiv attityd och förmåga att se möjligheterna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid urvalet.

Du behöver ha god kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och daglig uppdatering av webb, intranät och sociala kanaler.

Vi eftersträvar mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.


ÖVRIGT
Före erbjudande om
anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas.

Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster. Visa mindre

Eventpersonal till Oskarshamn 28 april

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu självgående, glad och social eventpersonal till en aktivering i Oskarshamn, torsdag 28 april! Vår kund, ett välkänt glasögonvarumärke, kommer öppna en ny butik och detta ska vårt eventteam promota genom att bla dela ut flyers på stan. Vi söker dig som gillar att prat... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu självgående, glad och social eventpersonal till en aktivering i Oskarshamn, torsdag 28 april!
Vår kund, ett välkänt glasögonvarumärke, kommer öppna en ny butik och detta ska vårt eventteam promota genom att bla dela ut flyers på stan. Vi söker dig som gillar att prata med folk och har lätt för att ta kontakt. Är du glad, arbetar bra självständigt och gillar att socialisera med människor är detta jobb något för dig!
Dag och tider:
Torsdag 28 april: kl 07.00-10.00 och 12.00-18.00
Lön: 145 kr/h (ink sem. ers och OB)
(Vi ser gärna att man kan jobba bägge passen)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Oskarshamn 28 april" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom service, kundbemötande, event, service etc.
3. Skriv om du kan jobba förmiddagspasset, eftermiddagspasset eller båda två (vi vill helst ha samma personal på båda passen)
4. Bifoga ett nytaget foto (vi vill att kunden känner igen er när ni kommer och jobbar)
5. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
6. Skriv din t-shirtstorlek och längd (kunden har tröjor åt er)
VIKTIGT!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal om du inte redan har en profil hos oss. Som referens anger du "Oskarshamn 28 april". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Kalmar

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Kalmar för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Kalmar för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Kalmar" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör till statlig myndighet i Karlskrona!

Om tjänsten För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget är med start 1 augusti och pågår till årsskiftet med chans till förlängning i ett år. Är du en kommunikatör med spetskompetens inom digitala kanaler? Då är denna tjänst något för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som kommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera ... Visa mer
Om tjänsten
För uppdrag till statlig myndighet i Karlskrona söker vi nu en kommunikatör. Uppdraget är med start 1 augusti och pågår till årsskiftet med chans till förlängning i ett år. Är du en kommunikatör med spetskompetens inom digitala kanaler? Då är denna tjänst något för dig! Sök redan idag, urval och intervjuer hålls löpande.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som kommunikatör arbetar du med hela kommunikationsprocessen; analysera, planera, producera och följa upp kommunikationen.

Du arbetar självständigt med att driva olika arbetsuppgifter kopplade till den statliga myndighetens digitala kanaler från start till mål. Du kommer att samarbete med ditt team inom kommunikation och andra berörda parter inom verksamheten.
Den statliga myndigheten arbetar intensivt med att stärka webbplatsen och övriga digitala kommunikationskanaler avseende både innehåll och den tekniska utvecklingen. Detta kommer du att vara en del av att utveckla.

Arbetet är förlagt på myndighetens kontor i Karlskrona under kontorstider måndag till fredag.


Vem är du?
För att vara aktuell för denna tjänst ska du sedan tidigare ha:

- Erfarenhet av arbete som kommunikatör och har en spetskompetens inom digitala kanaler, med särskild tyngd på webb. Denna kompetens märks tydligt när du arbetar med webb och webutvecklingsarbete ur ett användarperspektiv, webbpublicering samt sociala medier-
- En god förmåga att skapa innehåll i digitala kommunikationskanaler med ett särskilt djup inom något av områdena skriva, foto, film eller animation
- Förmåga att analysera och lösa problem, göra avvägningar och prioriteringar. Du är självgående, initiativrik och drivande. Att skapa förtroendefulla relationer för att kunna samarbeta med andra mot gemensamma mål är du bra på. Du är lika bekväm att själv leda kommunikationsuppdrag som att coacha andra i sina kommunikationsuppdrag
- Väl dokumenterad erfarenhet av att arbeta som kommunikatör inom området digitala kanaler under de senaste två åren
- Erfarenhet av att samordna myndigheters kommunikationsarbete och att ansvara för förvaltning och utveckling av en webbplats
- Högskoleutbildning inom media och kommunikationsvetenskap eller likvärdig utbildning och några års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
- Erfarenhet av publicering i Episerver
- Erfarenhet av uppföljning i Siteimprove
- Hög servicenivå och ansvarstagande för uppdragets genomförande enligt överenskommelse med den statliga myndigheten
- Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
- Mycket god samarbetsförmåga

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Digital kommunikatör med språkfokus till E-hälsomyndigheten

Är du en driven och erfaren kommunikatör som dessutom är skicklig i det digitala språket? Har du besökaren i fokus, koll på digitala trender och är bra på att utvärdera och analysera insatser? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en digital kommunikatör till avdelningen för kommunikation, enheten redaktion och analys. Kommunikationsavdelningen består av 12 personer på myndighetens kontor i Kalmar och Stockholm. Här arbetar kommunikatörer, kommunikatio... Visa mer
Är du en driven och erfaren kommunikatör som dessutom är skicklig i det digitala språket? Har du besökaren i fokus, koll på digitala trender och är bra på att utvärdera och analysera insatser? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en digital kommunikatör till avdelningen för kommunikation, enheten redaktion och analys. Kommunikationsavdelningen består av 12 personer på myndighetens kontor i Kalmar och Stockholm. Här arbetar kommunikatörer, kommunikationsstrateger och digitala strateger. Avdelningens ledningsgrupp består av avdelningschef och enhetschef.

E-hälsa är ett spännande område som handlar om att skapa ett välfungerande informationsutbyte inom vård och omsorg. Vi erbjuder en utvecklande och kommunikationsintensiv verksamhet som kräver ett öppet förhållningssätt. Vi arbetar enligt en redaktionsmodell där vi förväntas både kunna ta ett stort mått av eget ansvar och samtidigt samarbeta för att genomföra vårt gemensamma uppdrag. Inom redaktionen arbetar vi såväl strategiskt som operativt.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten
I rollen som digital kommunikatör arbetar du främst med våra digitala kanaler så som externwebb och intranät, du kommer att arbeta text, bilder, sociala medier och rörligt material. Jobbet innebär både dagligt, praktiskt arbete till mer strategiskt arbete, du arbetar nära vår digitala strateg kring tillgänglighet, tonalitet, språk och struktur för våra webbplatser och andra digitala kanaler. Du är också en viktig del i vårt redaktionella arbete. Tjänsten innebär även att du stöttar myndighetens medarbetare i rapportskrivning och språkgranskning.

I ditt ansvar ingår att skriva, utvärdera och analysera våra insatser. Du följer utvecklingen av digitala kanaler där webben är vår främsta kanal. Här kombinerar du självständigt arbete med ett tätt samarbete med kollegor inom kommunikationsavdelningen.

Arbetet förutsätter att du trivs med att vara drivande, du har en god förmåga att på egen hand analysera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån angivna ramar och riktlinjer. Du känner till och följer de lagar och regler som gäller för myndigheten, agerar sakligt och opartiskt, respekterar öppenhet och yttrandefrihet, behandlar alla lika och med respekt samt förenar service med effektivitet.

 

Vi söker dig som har:

• Högskole- eller universitetsutbildning inom digital kommunikation och/eller språkvetenskap.
• Minst fem års erfarenhet av kommunikation med inriktning på digital kommunikation och van att arbeta i team.
• Stor vana av digitala verktyg och webbpublicering samt erfarenhet och kunskap om sociala medier.
• Erfarenhet som skribent, kunna producera kommunikation för olika målgrupper och kanaler.
• Erfarenhet av att språkgranska material.
• Ett arbetsprov (valfritt text/bild) att dela med dig av.
• Goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.

Som person är du självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du som söker är strukturerad och kvalitetsmedveten.

Meriterande för tjänsten är:

• Flerårig erfarenhet av arbete på svensk myndighet.
• Erfarenhet från hälso- och sjukvårdsområdet.
• Erfarenhet av Sitevision och Episerver.
• Erfarenhet av stora digitala utvecklingsprojekt.
• Erfarenhet av att utbilda i skrivande.
• Erfarenhet av tillgängliga medier.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Stockholm eller Kalmar. Arbetet kan innebära tjänsteresor mellan orterna.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tid till det du vill! Vill du veta mer om hur det är att bo och arbeta i Kalmar län, läs här flyttahit.nu

Är du intresserad?
Frågor angående tjänsten besvaras av enhetschef Jenny Hellgren, telefon 010-458 62 41, hr-konsult Terése S Carlstedt, telefon 0734-666 884, Emmeli Gross, Saco, telefon 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, -ST, telefon 010-458 62 90.

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast torsdagen den 17 februari 2022!

Om E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Hos oss arbetar ungefär 300 personer och vi är fördelade på två orter, Stockholm och Kalmar. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens hr-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Sökord: digital kommunikatör, kommunikatör, skribent, språkkonsult. Visa mindre

Kalmarhem söker en kundkommunikatör

Ansök    Mar 11    Kalmarhem AB    Informatör/Kommunikatör
Har du förmåga att kommunicera i text och skapa innehåll som är anpassat efter olika människor, utifrån deras behov och drivs av att ge en god service? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem! Om jobbet Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande projekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på att leverera en service i världsklass till våra befintliga och potentiella kunder, söker vi nu en vi... Visa mer
Har du förmåga att kommunicera i text och skapa innehåll som är anpassat efter olika människor, utifrån deras behov och drivs av att ge en god service? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om jobbet

Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande projekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på att leverera en service i världsklass till våra befintliga och potentiella kunder, söker vi nu en vikarierande kundkommunikatör till vårt kundserviceteam.

I rollen som kundkommunikatör kommer du arbeta med att utforma, distribuera och driva kommunikationsinsatser i form av kundbrev-, mejl- och smsutskick riktade mot Kalmarhems kunder. Du kommer ha en drivande roll i att se till att våra kunder och övriga berörda ska få rätt information vid rätt tidpunkt. Som kundkommunikatör hos Kalmarhem kan du förvänta dig ett roligt och omväxlande arbete med många kontaktytor med både internt och externt. Du har en rådgivande funktion gentemot interna och externa parter i lämpliga kommunikationsinsatser vid oförutsedda händelser, underhållsarbete och projekt. Dina arbetsuppgifter innebär, men är inte begränsade till:

- Utforma och distribuera kundinformation vid underhållsarbete, projekt, in- och utflyttning av lägenheter samt vid driftstörningar via olika kommunikationskanaler
- Uppdatera hyresavtal och tillhörande bilagor, in- och utflyttningsinformation samt tillhörande blanketter
- Underhålla informationen ut mot kund på Kalmarhems FAQ
- Vara kontaktperson till berörda kunder vid projekt
- Analysera och följa upp återkopplingen från vår kundenkät
- Vid behov stötta upp i kundservice med arbetsuppgifter som mejl, telefon och chatt


Vem är du?

För att lyckas i tjänsten som kundkommunikatör behöver du vara noggrann, organiserad och kreativ samt ha förmåga att skapa texter som är tillgängliga, informativa och lättbegripliga. Du är organisationens ansikte utåt och kommer vara ägande av en ytterst viktig funktion för företagets kommunikativa leverans mot våra kunder. Tjänsten ställer krav på din förmåga att ta eget ansvar och att engagerat driva ditt arbete, men också på förmåga att samarbeta, vara lojal med teamets behov och främja lagandan.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:

- Minst gymnasieutbildning- har du eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller motsvarande utbildning är det meriterande

- Erfarenhet från tidigare kommunikatörsyrke med liknande arbetsuppgifter är meriterande

- Van användare av digitala verktyg och system kommer ge dig en hög framkomlighet i din tjänst där du i din vardag hanterar flertalet olika system. Plus i kanten om du tidigare arbetat i fastighetssystemet Vitec

- Goda språkkunskaper i tal och skrift, även på engelska

Befattningen är ett föräldravikariat på heltid under cirka ett år.

Mer om Kalmarhem

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet. För att kunna möta framtiden med våra nya och befintliga behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.

Kalmarhem är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun. Totalt har vi ca 5 300 lägenheter varav 1 200 är studentlägenheter, vilket gör oss till den största hyresvärden i Kalmar kommun! Vi omsätter 390 Mkr och är idag drygt 70 medarbetare. Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling med uppdraget att leverera 75 nya lägenheter i snitt per år. Vi ska erbjuda människors likvärdiga möjligheter att leva i bostäder i bra miljöer till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett speciellt ansvar för att ordna bostäder till studerande, ungdomar liksom andra grupper med särskilda behov. Läs mer om oss på www.kalmarhem.se (http://www.kalmarhem.se)

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom vi jobbar med löpande urval - dock senast den 31 mars. Är du nyfiken och har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Stillerfelt på [email protected]

Vi ser gärna att din ansökan innehåller en motivering kopplat till hur du uppfyller ovanstående kvalifikationer och varför du passar i rollen som Kundkommunikatör. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Linnéuniversitetet letar efter en driven och engagerad kollega som vill jobba med evenemang tillsammans med oss för att stärka vårt var... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Linnéuniversitetet letar efter en driven och engagerad kollega som vill jobba med evenemang tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.  

Vi är 45 medarbetare som jobbar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Här erbjuder vi dig en kreativ och spännande miljö där teamwork med kompetenta kollegor är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa.                        

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som vill vara med och skapa digitala, fysiska och hybrida event och konferenser som blir minnesvärda och intressanta upplevelser för deltagarna. Tillsammans med Lokal- och serviceavdelningen är vi ett team som ger kommunikativt och praktiskt stöd vid nationella och internationella konferenser och evenemang. Du kommer att ingå i kommunikationsavdelningens evenemangsgrupp och samarbeta med universitetets fakulteter, institutioner och avdelningar. Du kommer att tillhöra Sektionen för evenemang, medieproduktion och webb.  Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med planering, genomförande och utvärdering av evenemangs- och konferensverksamheten. Du kommer också att jobba med webbpublicering tillsammans med avdelningens webbteam.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap. Flera års erfarenhet av att arbeta som kommunikatör är meriterande. Meriterande är även att ha arbetat med planering och genomförande av fysiska och digitala konferenser. Vi ser även gärna att du har arbetat med webbpublicering och kommunikation i sociala medier då detta kommer ingå som arbetsuppgifter i tjänsten. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Du är kreativ, har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ställa om och anpassa dig till nya utmaningar och ta ansvar. Du arbetar gärna såväl självständigt som i grupp samt har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. 

Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. 

Anställningsvillkor: Anställningen är en visstidsanställning på 1 år med chans till förlängning. Arbete på kvällar och helger kan förekomma. 

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Linda Sohlberg, 070-3437085, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 070-2879801, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör Länstrafiken

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra till Kalmar läns utveckling i en roll som kommunikatör för Kalmar länstrafik. Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård. Vårt ansvar in... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra till Kalmar läns utveckling i en roll som kommunikatör för Kalmar länstrafik.

Kalmar länstrafik är en del av Region Kalmar län och ansvarar för kollektivtrafiken i Kalmar län. Vi jobbar för att underlätta vardagen för Kalmar läns invånare och besökare. Tillsammans säkerställer vi att det är möjligt att resa till och från bland annat arbete, skola, fritidsaktiviteter och sjukvård. Vårt ansvar innefattar busstrafik, tågtrafik, sjukresor, färdtjänst, skolresor samt skärgårdstrafik.

Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text och bild samt jobbar med våra digitala kanaler. En stor del av uppdraget handlar om att vara ett kommunikationsstöd gentemot länstrafikens kunder och bidra till en bra närvaro i sociala medier. Tillsammans med en kollega på länstrafiken samt övriga medarbetare på kommunikationsavdelningen lyfter du fram kollektivtrafiken i Kalmar län på bästa sätt.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba som kommunikatör, gärna med fokus på produktion av text, ljud och bild i framför allt digitala kanaler. En stor del av arbetet handlar om att presentera information eller föra dialog med andra. Vi är en organisation som möter människor varje dag och det är viktigt att du är bekväm med det.
För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Kunskap om och erfarenhet av att jobba i digitala kanaler är ett krav. Språket är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig i tal och skrift.
Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Ibland jobbar du med längre övergripande projekt, ibland är det snabba puckar som gäller och det är en fördel om du tycker om varierande arbetsdagar.
Viss pressjour ingår och du blir en viktig del av regionens krisberedskap tillsammans med övriga kommunikatörer.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.
Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.
Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära medarbetarna på Kalmar länstrafik och deras kunder/resenärer. Din placeringsort är Kalmar, men tjänsten kräver viss närvaro på huvudkontoret i Högsby särskilt inledningsvis.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Krisberedskapshandläggare, inriktning kriskommunikation

På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare inom en mängd olika samhällsfunktioner. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, en god livsmiljö och tillväxt. Detta gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi. Verksamheten genomsyras av tillitsbaserad ledning och styrning samt vår värdegrund som innebär effektivitet och service, objektivitet, legalitet och respekt för lika värde. Utifrån detta vill Län... Visa mer
På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare inom en mängd olika samhällsfunktioner. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, en god livsmiljö och tillväxt. Detta gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi.

Verksamheten genomsyras av tillitsbaserad ledning och styrning samt vår värdegrund som innebär effektivitet och service, objektivitet, legalitet och respekt för lika värde. Utifrån detta vill Länsstyrelsen Kalmar län bli Sveriges bästa länsstyrelse.

Krisberedskapsenheten består idag av 16 personer som ansvarar för långsiktigt planeringsarbete inom krisberedskap, kärnenergiberedskap och civilt försvar samt hantering av skarpa händelser i länet. Vi samordnar arbetet inom Krissamverkan Kalmar län, länets krishanteringsråd, samt driver utvecklingsprojekt inom Länsstyrelsen och tillsammans med externa aktörer. Inom enheten arbetar vi även med frågor som rör säkerhetsskydd och informationssäkerhet.

Kreativitet och förmåga att leda processer och projekt är högt värderat. Alla medarbetare på enheten ingår i Länsstyrelsens krisorganisation och flera har ansvar för att bemanna rollen som tjänsteperson i beredskap, Tib. Arbetet inom enheten bygger på prestigelöst samarbete där arbetsuppgifter fördelas utifrån uppdraget, medarbetarnas kompetenser och erfarenheter.

Enheten har under flera år arbetat med ett tillitsbaserat arbetssätt och alla medarbetare förväntas bidra till gemensam och personlig utveckling av det. I gruppen tar var och en ansvar att identifiera problem, ta fram förslag på lösningar och genomföra dessa. I vår arbetsgrupp finns flera olika kompetensområden representerade och här får du möjlighet till personlig utveckling och ständigt lärande i ett öppet och tillåtande arbetsklimat.

Är du nyfiken på vår arbetsplats och vårt värdegrundsarbete kan du läsa mer på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/kalmar

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet med samhällets krisberedskap, civilt försvar och kärnenergiberedskap är i en intensiv utvecklingsfas. Kriskommunikation är en central del av utvecklingsarbetet inom krisberedskapsenheten. Vi söker dig som kan ta en strategiskt och operativ roll i vårt kriskommunikationsarbete. Arbetet består till stor del av att leda och delta i utvecklingsprocesser med aktörer i länet och nationella myndigheter. I arbetsuppgifterna ingår att bidra vid skarp krishantering i länet, stödja andra aktörer, planera och genomföra utbildningar, utvärderingar och nätverksmöten.

Allt arbete sker i nära samverkan med arbetsgruppen, aktörer i länet och nationella myndigheter. Om det är lämpligt kan du bli aktuell för rollen som Tib (tjänsteperson i beredskap).

KVALIFIKATIONER
Du har utbildning inom eller erfarenhet av arbete med strategisk kommunikation. Meriterande är:
• Erfarenhet av att utbilda och kommunicera med större grupper
• Erfarenhet av strategiskt beredskapsarbete eller kriskommunikation inom offentlig förvaltning
• Erfarenhet av att arbeta med klarspråk, lättläst
• Erfarenhet av layout och produktion av print, webb och sociala medier.
Förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska är en förutsättning för arbetet.

Vi söker dig som har ett brett samhällsengagemang och kunskap om hur samhällets olika funktioner samverkar. Vårt arbete innehåller ett stort mått av utvecklingsinsatser där få eller inga färdiga mallar finns. Du har god självinsikt och är prestigelös, flexibel och lösningsorienterad i ditt sätt att samarbeta. Du har förståelse för olika perspektiv och kan arbeta utifrån helhetssyn. Du har god förmåga att skapa relationer och samordna ditt arbete tillsammans med andra. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur din kompetens och erfarenhet kompletterar gruppen.
Tjänsten är inplacerad i säkerhetsklass. Anställningen kommer att föregås av en säkerhetsprövning samt registerkontroll. Svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning är ett krav. Läs mer om registerkontroll och säkerhetsklass här. Frågor om säkerhetsprövning samt registerkontroll görs till kontaktperson.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder Dig en unik arbetsplats
fylld av kunniga experter och ambitiösa generalister inom en mängd olika samhällsfunktioner. Länsstyrelsens står just nu inför många intressanta utmaningar och anställningen ger därmed goda möjligheter till personlig utveckling. Vi arbetar för en god arbetsmiljö, har bra personalsociala förmåner och stora möjligheter till flexibel arbetstid. Vi välkomnar mångfald och ser jämställdhet som en självklarhet.

Som anställd innebär det att du kommer att krigsplaceras vid Länsstyrelsen i Kalmar län.

Vi undanber oss alla erbjudanden om
annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Vi har i rekryteringen valt att använda oss av Visma recruit som rekryteringsverktyg och kommer således inte hantera ansökningar via e-post eller post. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här. Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör? Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba til... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Vi möter dagens och morgondagens samhällsutmaningar i en öppen, nyfiken och kreativ miljö. Genom att aktivt låta kunskap från olika ämnen, områden och kulturer mötas, öppnar vi upp för nya idéer och skapar nya perspektiv för en långsiktigt hållbar samhällsutveckling. Människor växer här.

Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör?

Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.  Nu söker vi efter en kollega som ska jobba med kommunikation kopplat till samverkansfrågor. 

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra den sektion som jobbar med forskningskommunikation och internkommunikation.  

Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.  

Arbetsuppgifter
Ett stort fokus i rollen kommer att vara på kommunikation kopplat till samverkansfrågor där du jobbar för att den kunskap som finns på Linnéuniversitetet ska bli tillgänglig, intressant och komma till nytta för nuvarande och framtida samarbetspartners. Du kommer också att jobba nära våra fakulteter, fakultetsledningar samt delar av förvaltningen där du ger stöd i olika typer av kommunikationsfrågor. Tjänsten är en kombination av strategisk kommunikationsplanering och operativt arbete. Några exempel på arbetsuppgifter är: 


• Skriva nyheter för olika målgrupper och kanaler
• Ta fram kommunikationsplaner och kommunikationsstrategier
• Omvandla komplexa frågor till slagkraftiga texter och tydliga budskap
• Jobba med kommunikation och kampanjer inom fundraisingprojekt
• Jobba med webbfrågor
• Skapa synlighet för forskning med fokus på nyttiggörande och innovation
• Vara ett operativt och strategiskt stöd till fakulteter och avdelningar   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har jobbat flera år som kommunikatör och som lägst har en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan för arbetsuppgifterna relevant akademisk utbildning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften.  

Rollen innebär många kontakter och samarbeten såväl internt som externt, du behöver därför ha lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Du är nyfiken, idérik och har god samarbetsförmåga. Du är också van att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp.  


Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Placering
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.

Mer information
TF sektionschef Ellen Lovén, 0480- 44 67 82, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-70 82 38, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 16 februari 2022.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör Regionservice

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Regionservice. Regionservice består av drygt 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Bland annat ansvarar vi för stora och komplexa byggprocesser, ser till att organisationen har det som behövs från centralförrådet samt lagar och s... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra i en roll som kommunikatör för Regionservice.

Regionservice består av drygt 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter. Bland annat ansvarar vi för stora och komplexa byggprocesser, ser till att organisationen har det som behövs från centralförrådet samt lagar och serverar Sveriges bästa sjukhusmat. Regionservice hanterar också kundtjänst, teleservice, transporter, upphandling, tvätteri och löner.

Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text och bild samt jobbar med våra digitala kanaler. På Regionservice pågår flera utvecklingsarbeten där vi behöver ditt kommunikationsstöd för att ytterligare ta kliv framåt. Du bidrar också i arbetet med att göra Regionservice till en än mer attraktiv arbetsgivare.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av att jobba som kommunikatör med såväl intern som extern kommunikation, framför allt i digitala kanaler.

För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens och tycka om att växla mellan planerad och händelsestyrd kommunikation. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor till ledningsgrupp och verksamhet, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Det handlar om allt från att producera skyltar och informationsmaterial, till att jobba med rekryteringsannonser i sociala medier och publicera information på någon av våra webbplatser. Språket är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig i tal och skrift.

Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Vi vill att du är nyfiken, kreativ och snabbfotad. Att du har förmåga att agera proaktivt och att du tycker om att jobba med människor.

Viss pressjour ingår och du blir en viktig del av regionens krisberedskap tillsammans med övriga kommunikatörer.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.

Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära medarbetarna på Regionservice.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Är du en nyfiken kommunikatör som drivs av en vilja att förstå och förklara vetenskap? Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar ... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Är du en nyfiken kommunikatör som drivs av en vilja att förstå och förklara vetenskap?

Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.  

Vi är cirka 40 medarbetare som jobbar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Här erbjuder vi dig en kreativ och spännande miljö där teamwork med kompetenta kollegor är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa.

Nu söker vi en kommunikatör till sektionen för forsknings- och internkommunikation. Tjänsten är ett föräldravikariat under 2022. På vår sektion arbetar vi framförallt med intern kommunikation, forskningskommunikation, press- och mediefrågor, varumärke och kriskommunikation. Vi arbetar mycket tillsammans i olika team inom avdelningen, exempelvis inom webb och sociala medier. Samtidigt arbetar vi till stor del självständigt – allt för att stötta vår verksamhet med olika typer av kommunikationsinsatser.

Arbetsuppgifter
Tyngdpunkten i ditt uppdrag handlar om forskningskommunikation - att arbeta med populärvetenskap och att omvandla komplexa frågor till lättillgänglig och intresseväckande kommunikation för olika målgrupper utanför forskarvärlden. En stor del av jobbet handlar om att värdera och kanalanpassa olika typer av forskning samt att skriva nyheter, pressmeddelanden, artiklar och längre reportage. Men också att anpassa budskap, hantera och publicera inlägg i våra sociala medier. En del av uppdraget är också att vara Kom-partner till en av universitetets fakulteter vilket innebär att stötta fakultetsledningen med kommunikationsstöd.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig akademisk utbildning. Du är en vass skribent med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, och vet hur du ska anpassa kommunikationen till olika målgrupper, kanaler och syften. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och organisera ditt arbete och att leverera inom givna tidsramar. Har du erfarenhet av att jobba med forskningskommunikation är det ett plus. Även erfarenhet av arbete med sociala medier är meriterande.

Anställningsvillkor:
Anställningen är ett föräldravikariat på heltid under 12 månader. Vi ser gärna att du kan vara på plats från årsskiftet.
Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.

Mer information lämnas av:
TF sektionschef Ellen Lovén, 0480-44 67 82, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 5 november 2021!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör för vårt arbete med bland annat internationell... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör för vårt arbete med bland annat internationell studentrekrytering.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som bl.a. jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra den sektion som jobbar med studentrekrytering och studentkommunikation. 

Linnéuniversitetet är en plats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade. Kommunikationsavdelningen jobbar aktivt med detta och är sedan 2020 HBTQ-diplomerad. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande arbetsdag.  

Arbetsuppgifter: 
Du kommer att jobba med både internationell och nationell studentrekrytering med varierade arbetsuppgifter, bland annat:


• Planering och genomförande av olika typer av kommunikationsaktiviteter med inriktning mot marknadskommunikation för en internationell marknad.
• Planering av och deltagande i internationella mässor, webbinarier och andra former för personliga möten
• Produktion och publicering av texter och annat redaktionellt innehåll till lnu.se
• Produktion av olika typer av kommunikationsmaterial, tex broschyrer, filmer, presentationer
• Sociala medier
• Internationella studentambassadörer

Resor både nationellt och internationellt samt arbete på kvällar och helger kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap på masternivå. Du har förmåga att skriva slagkraftiga texter, både på svenska och engelska, till olika målgrupper och anpassa dem till olika kanaler och syften. Du har erfarenhet av att ha jobbat med CRM-system och webbverktyg, meriterande är det om du även har erfarenhet av Episerver och Wordpress. Du har också erfarenhet av att ha jobbat i verktyg för bevakning av och innehållsproduktion till sociala medier, exempelvis Canva och Meltwater. Du är van vid att hålla i presentationer på engelska. Har du erfarenhet av offentliga upphandlingar är det ett plus. Likaså är erfarenhet av internationella sammanhang, exempelvis i form av utbytesstudier eller arbete utomlands ett plus.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken med ett ständigt sug efter att lära dig nya saker. Du tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dem till handling. Du ser möjligheter framför problem och tycker att det är spännande att testa och experimentera dig fram – du hugger i där det behövs i stort som smått. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. Du har en förmåga att se till helheten och har en känsla för små detaljer som skapar det där lilla extra.

Anställningsvillkor: Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde 1 januari 2022. Provanställning på 6 månader tillämpas. 

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis. Visa mindre

Kommunikatör

Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi cirka 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar a... Visa mer
Kalmar växer och vi är nu över 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi cirka 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Kommunledningskontoret ger stöd och service till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen med dess arbetsutskott och personaldelegation. Kommunledningskontoret ger också service till nämnder och kommunägda bolag. Det gäller till exempel kommunikation, juridik, IT, upphandling, utbildning, löner, arbetsrätt, redovisning och företagshälsovård.

Kommunikationsenheten stöttar kommunens förvaltningar i deras arbete och driver kommunikationsfrågan. Enheten består av en kommunikationschef, nio kommunikatörer, två grafiska producenter, en webbkoordinator, en fotograf och en medieproducent med inriktning film.

ARBETSUPPGIFTER
I Kalmar kommun drivs ett antal större projekt, ofta med extern finansiering. I dessa projekt krävs kommunikation och det är därför vi nu söker en visstidsanställd kommunikatör med fokus på mobilitet. Som projektkommunikatör stöttar du projektledare i hela kommunikationskedjan: allt från rådgivning och planering till enklare produktion och genomförande av kommunikationsinsatser. Till din, och övriga kommunikatörers, hjälp finns på kommunikationsenheten två grafiska producenter, en medieproducent och en webbkoordinator.

I tjänsten ingår även att kommunicera aktuella byggprojekt, till exempel byggandet av en ny kriminalvårdsanstalt och en ny simhall.

Enheten arbetar i olika team och det kan därför bli aktuellt att arbeta med andra uppdrag än mobilitets- och byggprojekt.

Din placering är på kommunikationsenheten med kommunikationschefen som närmaste chef.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation och har dokumenterat goda kunskaper i Adobe Creative. Erfarenhet från projekt är meriterande, likaså erfarenhet och kunskap inom sociala medier.

Vi behöver en operativ kommunikatör med strategiskt perspektiv. Du som söker ska ha erfarenhet av praktiskt kommunikationsarbete. Du ska kunna ta fram och arbeta efter en kommunikationsplan. Du behöver även ha god kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala kanaler. I rollen som kommunikatör är det självklart att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är drivande, kreativ, noggrann och arbetar effektivt för att uppnå resultat. Du har ett coachande bemötande, är lyhörd och har mod att ge förslag till förbättringar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och du trivs med en arbetssituation som förändras utifrån projektens utformning. Som person är du positiv, lösningsorienterad, flexibel och prestigelös.

ÖVRIGT
Den del av tjänsten som innebär att kommunicera mobilitetsprojekt, förutsätter positivt beslut från Vinnova i augusti.

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via e-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör för vårt arbete med bland annat internationell... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör för vårt arbete med bland annat internationell studentrekrytering.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som bl.a. jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra den sektion som jobbar med studentrekrytering och studentkommunikation. 

Linnéuniversitetet är en plats där alla ska känna sig välkomna och inkluderade. Kommunikationsavdelningen jobbar aktivt med detta och är sedan 2020 HBTQ-diplomerad. Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande arbetsdag.  

Arbetsuppgifter: 
Du kommer att jobba med både internationell och nationell studentrekrytering med varierade arbetsuppgifter, bland annat:


• Planering och genomförande av olika typer av kommunikationsaktiviteter med inriktning mot marknadskommunikation för en internationell marknad.
• Planering av och deltagande i internationella mässor, webbinarier och andra former för personliga möten
• Produktion och publicering av texter och annat redaktionellt innehåll till lnu.se
• Produktion av olika typer av kommunikationsmaterial, tex broschyrer, filmer, presentationer
• Sociala medier
• Internationella studentambassadörer

Resor både nationellt och internationellt samt arbete på kvällar och helger kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har akademisk examen i medie- och kommunikationsvetenskap på masternivå. Du har förmåga att skriva slagkraftiga texter, både på svenska och engelska, till olika målgrupper och anpassa dem till olika kanaler och syften. Du har erfarenhet av att ha jobbat med CRM-system och webbverktyg, meriterande är det om du även har erfarenhet av Episerver och Wordpress. Du har också erfarenhet av att ha jobbat i verktyg för bevakning av och innehållsproduktion till sociala medier, exempelvis Canva och Meltwater. Du är van vid att hålla i presentationer på engelska. Har du erfarenhet av offentliga upphandlingar är det ett plus. Likaså är erfarenhet av internationella sammanhang, exempelvis i form av utbytesstudier eller arbete utomlands ett plus.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken med ett ständigt sug efter att lära dig nya saker. Du tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dem till handling. Du ser möjligheter framför problem och tycker att det är spännande att testa och experimentera dig fram – du hugger i där det behövs i stort som smått. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. Du har en förmåga att se till helheten och har en känsla för små detaljer som skapar det där lilla extra.

Anställningsvillkor: Anställningen är en tillsvidareanställning med tillträde 1 januari 2022. Provanställning på 6 månader tillämpas. 

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikativ stjärna till vår kund!

Har du ett gott bemötande mot andra människor? Vill du arbeta med tillsyn och hjälpa till att göra samhället bättre? Har du erfarenhet av servicearbete och söker en heltidstjänst under sommaren? Vi söker nu två konsulter till vår kund då de har ett ökat behov under sommaren. OM TJÄNSTEN Vi söker nu två personer som vill arbeta med tillsyn och som gillar kontakt med andra människor. Du kommer arbeta i ett team med en erfaren kollega där mycket resor ingår... Visa mer
Har du ett gott bemötande mot andra människor? Vill du arbeta med tillsyn och hjälpa till att göra samhället bättre? Har du erfarenhet av servicearbete och söker en heltidstjänst under sommaren? Vi söker nu två konsulter till vår kund då de har ett ökat behov under sommaren.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu två personer som vill arbeta med tillsyn och som gillar kontakt med andra människor. Du kommer arbeta i ett team med en erfaren kollega där mycket resor ingår i tjänsten.

Du erbjuds


* Arbete hos en organisation med stark värdegrund
* Engagerade medarbetare
* En god introduktion


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
• Bemöta människor inom olika verksamheter

• Utföra dokumentation

VI SÖKER DIG SOM
• Har tidigare erfarenhet av kundservice, bemötande eller likvärdigt

• Vana av att använda telefon och dator som arbetsredskap

• B-körkort

• Det är meriterande om du pratar fler språk än svenska och/eller har erfarenhet från offentlig sektor.

Som person är du:

• Noggrann

• Självgående

• Har god samarbetsförmåga

För denna tjänst tillämpas bakgrundskontroll.


* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Sociala medier-ansvarig

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Är du kreativ, nyfiken och brinner för kommunikation i sociala medier? Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckli... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Är du kreativ, nyfiken och brinner för kommunikation i sociala medier?

Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Då vår sociala medier-ansvarig ska vara föräldraledig söker vi nu en ersättare som kan driva Linnéuniversitetets närvaro i sociala medier framåt.

Kommunikationsavdelningen består av ca 40 medarbetare som arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra sektionen för studentrekrytering och studentkommunikation, en sektion som ansvarar för studentrekrytering både inom och utanför Sverige. 

Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.  

Arbetsuppgifter: 
Du får en central roll med stort ansvar. Ditt arbete är både strategiskt och operativt och kommer framförallt att vara att planera, genomföra och följa upp Linnéuniversitetets närvaro i sociala medier, köpt såväl som ägt innehåll. Du kommer bland annat att arbeta med att:


• Utveckla och stärka närvaron med fokus på att positionera Linnéuniversitetet
• Planera, skapa och publicera nytänkande och högkvalitativt innehåll som bygger engagemang och som driver relevant trafik till vår webbplats.
• Följa upp arbetet på sociala medier och stämma av så att det stämmer överens med övrig kommunikation och varumärkesstrategin
• Sätta upp kampanjer och målsättningar för annonsering genom Facebook Ads Manager.
• Driva, utveckla och följa upp KPI:er för sociala medier.
• Bevaka trender och nya innovationer och kontinuerligt arbeta med förbättringar och utveckling av marknadsföringsstrategier i sociala medier, distributionsmässigt såväl som innehållsmässigt.
• Bevaka och förstå målgruppens beteende, en målgrupp som till största del är ung. 

I rollen ingår också att leda och vara en del i kommunikationsavdelningens sociala medier-grupp, att vara rådgivare till andra på avdelningen samt att hålla interna workshops, presentationer och utbildningar i sociala medier. Som sociala medier-ansvarig är du också en del av kommunikationsavdelningen där vi stöttar och hjälper varandra där det behövs i det dagliga kommunikationsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning på högskolenivå inom marknadsföring, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har aktuell erfarenhet av liknande roll samt förståelse för hur man sätter en värdeskapande innehållsstrategi och omsätter den till ett engagemangsdrivet innehåll. Du har goda kunskaper i målgruppssegmentering med förmåga att omsätta din förståelse för kundresan till vår verksamhet och även goda kunskaper i svenska och engelska. Har du dessutom kunskaper i annonsering på Youtube och LinkedIn är det ett plus.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken med ett ständigt sug efter att lära dig nya saker. Du ser möjligheter framför problem, tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dessa till handling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du har en mycket god språkkänsla och känsla för sociala mediers tonalitet, form och specifika förutsättningar.

 

Läs mer om tjänsten på www.lnu.se

Övrigt: För denna tjänst kan arbetsprover komma att krävas. 

Anställningsvillkor: Anställningen är ett vikariat på heltid under minst ett år, med möjlighet till förlängning. Tillträde i maj/juni eller enligt överenskommelse.

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]


Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2021. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Kalmar pastorat har ca 23 000 medlemmar och omfattar fem aktiva församlingar, krematorium, begravningsplatser samt administrativa stödfunktioner, tillsammans ca 85 medarbetare. I pastoratet finns ett rikt och varierat gudstjänstliv och i organisationen ryms en mångfald av möten och verksamheter. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/kalmar Arbetsbeskrivning: Som kommunikatör på Svenska kyrkan i Kalmar är en stor del av arbetsuppgifterna, att tillsam... Visa mer
Kalmar pastorat har ca 23 000 medlemmar och omfattar fem aktiva församlingar, krematorium, begravningsplatser samt administrativa stödfunktioner, tillsammans ca 85 medarbetare. I pastoratet finns ett rikt och varierat gudstjänstliv och i organisationen ryms en mångfald av möten och verksamheter. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/kalmar
Arbetsbeskrivning: Som kommunikatör på Svenska kyrkan i Kalmar är en stor del av arbetsuppgifterna, att tillsammans med pastoratets medarbetare, samordna och planera genomförandet av pastoratets kommunikationsaktiviteter, sprida information om verksamhet, gudstjänster, konserter m.m. i både externa och interna kanaler såsom webb, intranät, sociala medier och tryckt material. Tjänsten är både strategisk och operativ och det strategiska arbetet innebär att du utformar och implementerar strategier, planer, policys och riktlinjer inom området. Du kommer även att självständigt analysera, planera och genomföra kommunikationsinsatser. I arbetet ingår också att producera presentationsmaterial, årsredovisningar, budget och liknande. Du planerar och genomför även interna utbildningar inom området. Du kommer att arbeta nära pastoratets ledning som består av kyrkoherden samt en pastoral och en administrativ ledningsgrupp.
Personliga egenskaper: Som person är du självgående och trygg i din konsultande roll. Du är diplomatisk, relationsskapande och trivs med att ha flera kontaktytor, både internt och externt. Du bör vara kreativ och pedagogisk samt lyhörd inför verksamhetens behov. Du måste kunna arbeta metodisk och trivas med att driva flera projekt samtidigt. För att arbeta hos oss krävs det att du delar Svenska Kyrkans värderingar och vi ser gärna att du har kunskap om Svenska Kyrkans grundläggande uppdrag.
Kvalifikationer: Du har en akademisk utbildning inom området. Erfarenhet av kommunikationsarbete på både strategisk och operativ nivå är ett krav. Du har erfarenhet av arbete med webbpublicering, sociala medier, Adobe, InDesign, Photoshop m.fl. Formgivning samt projektledning är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och goda kunskaper i digitala medier och hur de används som kommunikationsverktyg.
Varaktighet, arbetstid och tillträde: Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten kontakta:
Elisabeth Hedström, HR-chef 0480-42 14 03
Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 30 april till: Svenska Kyrkan, Anna Roslund, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar. Det går även bra att maila din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör? Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.  Nu... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Är du en nyfiken, kreativ och samhällsintresserad kommunikatör?

Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.  Nu söker vi efter en kollega som ska jobba med kommunikation kopplat till samverkansfrågor. 

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra den sektion som jobbar med forskningskommunikation och internkommunikation. 

Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.  

Arbetsuppgifter
Ett stort fokus i rollen kommer att vara på kommunikation kopplat till samverkansfrågor där du jobbar för att den kunskap som finns på Linnéuniversitetet ska bli tillgänglig, intressant och komma till nytta för nuvarande och framtida samarbetspartners. Du kommer också att jobba nära våra fakulteter, fakultetsledningar samt delar av förvaltningen där du ger stöd i olika typer av kommunikationsfrågor.  Tjänsten är en kombination av strategisk kommunikationsplanering och operativt arbete. Några exempel på arbetsuppgifter är: 


• Skriva nyheter för olika målgrupper och kanaler.
• Ta fram kommunikationsplaner och kommunikationsstrategier.
• Omvandla komplexa frågor till slagkraftiga texter och tydliga budskap.
• Jobba med kommunikation och kampanjer inom fundraisingprojekt.
• Jobba med webbfrågor.
• Skapa synlighet för forskning med fokus på nyttiggörande och innovation.
• Vara ett operativt och strategiskt stöd till fakulteter och avdelningar.    

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap och har jobbat flera år som kommunikatör. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften.  

Rollen innebär många kontakter och samarbeten såväl internt som externt, du behöver därför ha lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Du är nyfiken, idérik och har god samarbetsförmåga. Du är också van att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp.  

Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas.

Placering
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.

Mer information
Sektionschef Josefin Fägerås, 0470- 70 80 45,  [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-70 82 38, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 18 april 2021. Ansökan ska innehålla pesonligt brev och CV samt examensbevis.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Är du en nyfiken och kreativ kommunikatör, med förkärlek för digital kommunikation? Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar sam... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Är du en nyfiken och kreativ kommunikatör, med förkärlek för digital kommunikation?

Linnéuniversitetet letar efter en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kommunikatör som kan utveckla kommunikationen för utbildningsformer inom det livslånga lärandet och kompetensutveckling samt jobba med webbkommunikation av utbildning.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra den sektion som jobbar med studentrekrytering och studentkommunikation. 

Vi erbjuder dig en kreativ miljö där teamwork är en del av en dynamisk vardag. Vi är en avdelning med stor in house-kompetens och mycket av vår kommunikation skapar vi själva från ax till limpa. Hos oss får du en spännande vardag.  

Arbetsuppgifter 
Ett fokus i rollen är kommunikation kopplat till utbildningsformer inom det livslånga lärandet, i syfte att rekrytera studenter. Ett annat fokus är webbkommunikation, dels för det livslånga lärandet, dels för Linnéuniversitetets utbildning i stort, redaktionellt såväl som ur ett SEO- och utvecklingsperspektiv. Tjänsten är en kombination av strategisk kommunikationsplanering och operativt arbete. Några exempel på arbetsuppgifter är: 


• Kommunicera utbildningsformer kopplade till det livslånga lärandet och kompetensutveckling i syfte    att rekrytera studenter som ingår i relevanta målgrupper för utbildningsformerna.
• Jobba med webbfrågor kopplat till utbildning, innehållsmässigt såväl som SEO- och utvecklingsmässigt.
• Ta fram kommunikationsplaner och kommunikationsstrategier.
• Planera, producera och genomföra kommunikationsaktiviteter för olika målgrupper och kanaler.
• Vara ett operativt och strategiskt stöd till fakulteter och avdelningar
• Jobba med lika villkors-frågor och breddad rekrytering.
Hos oss är du del av ett team där vi rycker in där det behövs. Det innebär att det kan bli aktuellt att även arbeta med allt från innehåll till sociala medier och marknadsföringskampanjer till mässor och produktion av olika typer av kommunikationsmaterial.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk examen på lägst kandidatnivå inom marknadsföring, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften. Du har intresse för webbarbete och erfarenhet av arbete med sökordsoptimering av texter. Erfarenhet av att ha jobbat med sociala medier samt lika villkorsfrågor och/eller breddad rekrytering är meriterande.

Vem är du?
För att trivas hos oss tror vi att du är nyfiken med ett ständigt sug efter att lära dig nya saker. Du tar initiativ, kommer med idéer och omsätter dem till handling. Du ser möjligheter framför problem och tycker att det är spännande att testa och experimentera dig fram. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter kreativitet, flexibilitet och samarbetsförmåga. 

Läs hela annonsen på www.lnu.se

Anställningsvillkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas.
Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:
Sektionschef Maja Rudhe, 0470-708211, [email protected] 
HR-partner Marie Kalebsson, 0470-708238, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 18 april 2021. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis. 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och utveckla Region Kalmar läns arbetsgivarvarumärke och jobba med rekryteringskommunikation för våra tre sjukhus. På våra sjukhus möter vi människor varje dag, vi arbetar i en offentlig organisation som är livsviktig. Ditt uppdrag är att fånga medarbetarberättelser för att attrahera och rekrytera nya kollegor till vår hälso- och sjukvård. Vi är en organisation som jobbar utifrån värdegrunden öppet, eng... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att vara med och utveckla Region Kalmar läns arbetsgivarvarumärke och jobba med rekryteringskommunikation för våra tre sjukhus.

På våra sjukhus möter vi människor varje dag, vi arbetar i en offentlig organisation som är livsviktig. Ditt uppdrag är att fånga medarbetarberättelser för att attrahera och rekrytera nya kollegor till vår hälso- och sjukvård.

Vi är en organisation som jobbar utifrån värdegrunden öppet, engagerat och kunnigt och förutsätter att du bidrar till det. Vår strategi ”Varje dag - lite bättre” innebär att vi ständigt jobbar med små förbättringar i vardagen. Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text, bild och film samt jobbar med våra digitala kanaler.

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarade. Du har arbetslivserfarenhet inom kommunikation samt erfarenhet av att jobbat med employer branding/rekryteringskommunikation.

För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Kunskap om och erfarenhet av att jobba i digitala kanaler är ett krav, vi jobbar mycket med annonsering i till exempel sociala medier. Text, bild och film är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig mot olika målgrupper.

Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Du har en uppsökande förmåga och är självgående. Ibland jobbar du med längre övergripande projekt, ibland är det snabba puckar som gäller och det är en fördel om du tycker om varierande arbetsdagar.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation och ingå i teamet som jobbar med regionövergripande kommunikation.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Vi arbetar med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.

Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära HR-organisationen samt medarbetarna på våra tre sjukhus.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Eventkoordinator

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre ... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är ca 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra teamet som arbetar med evenemang inom sektionen för evenemang, medieproduktion och webb.                    

Vi söker en eventkoordinator som kan utveckla och driva vårt evenemangsarbete framåt. Är du en kreativ person som brinner för att tillsammans med kollegor skapa professionella och minnesvärda konferenser och evenemang? Har du erfarenhet av större och mindre evenemang inom akademin? Gillar du utmaningar och möter förändringar med positiv inställning och ett flexibelt sinne? Då kan du vara den vi söker.    

Alla evenemang hos oss ska spegla Linnéuniversitetets vision ”Vi sätter kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling" och vi verkar i en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Genom konferens- och evenemangsverksamheten bidrar universitetet till att sprida och dela forskning och kompetens och skapar minnesvärda avslut för universitetets studenter. Ett annat syfte är att stärka universitetets varumärke. 

Inom evenemangsstödet, Linnémöten, arbetar kommunikationsavdelningen tillsammans med Lokal- och serviceavdelningen. Tillsammans är vi ett team som ger kommunikativt och praktiskt stöd vid nationella och internationella konferenser och evenemang på Linnéuniversitetet. 

Läs hela annonsen på www.lnu.se

Arbetsuppgifter
Som eventkoordinator arbetar du med att:


• ge professionellt stöd till verksamheten vid planering och genomförande av konferenser och evenemang. 
• genom minnesvärda upplevelser stärka Linnéuniversitetets varumärke.
• möjliggöra möten mellan forskare inom olika discipliner och skapamötesplatser för olika kunskapsmiljöer. 
• stödja ledningen vid olika typer av större digitala möten och evenemang. 
• ansvara för evenemang som sker i samverkan med det omgivande samhället. 
• planera och genomföra fysiska, digital eller hybridevenemang inom universitetet. 
• ha ett hållbarhetsperspektiv (miljö, socialt och ekonomiskt) i alla delar av evenemangsprocessen.

Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med utveckling, utvärdering och uppföljning av evenemangs- och konferensverksamheten. Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, event och projektledning eller motsvarande förvärvad kompetens och erfarenhet. 

Du har erfarenhet av att som eventkoordinator eller motsvarande arbeta med planering och genomförande av stora och små evenemang är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Erfarenhet av arbete inom den akademiska världen är meriterande. Även erfarenhet av att arbeta med samverkansprojekt mellan olika aktörer i samhället är meriterande.  

Du är kreativ, flexibel, har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp samt att du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. Du ser till helheten och har en känsla för små detaljer som skapar guldkant. Att inspirera andra, se nya möjligheter och skapa nytänkande evenemang är också en viktig del i ditt arbete. 

Du är van att leverera i tid med hög kvalitet. Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt.            Anställningsvillkor
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader tillämpas. 

Placering 
Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.  

Mer information lämnas av:
Sektionschef Linda Sohlberg, 070-343 70 85, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 070-287 98 01, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 18 februari 2021!


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Vikarierande kommunikatör till E-hälsomyndigheten

Vi söker nu en kommunikatör för ett vikariat, till avdelningen för kommunikation. Kommunikationsavdelningen ansvarar bland annat för myndighetens kommunikationskanaler, såsom digital arbetsplats (intranät), extern webbplats, pressrum och sociala medier. Avdelningens medarbetare finns både i Kalmar och Stockholm. E-hälsa är ett spännande område som handlar om att skapa ett välfungerande informationsutbyte inom vård och omsorg. Vi erbjuder en utvecklande oc... Visa mer
Vi söker nu en kommunikatör för ett vikariat, till avdelningen för kommunikation. Kommunikationsavdelningen ansvarar bland annat för myndighetens kommunikationskanaler, såsom digital arbetsplats (intranät), extern webbplats, pressrum och sociala medier. Avdelningens medarbetare finns både i Kalmar och Stockholm.

E-hälsa är ett spännande område som handlar om att skapa ett välfungerande informationsutbyte inom vård och omsorg. Vi erbjuder en utvecklande och kommunikationsintensiv verksamhet som kräver ett öppet förhållningssätt. Vi arbetar enligt en redaktionsmodell där vi förväntas både kunna ta ett stort mått av eget ansvar och samtidigt samarbeta för att genomföra vårt gemensamma uppdrag. Inom redaktionen arbetar vi såväl strategiskt som operativt.

Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom kommunikation med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sveriges invånare.

Om tjänsten
I denna roll kommer du främst att arbeta som skribent för våra digitala kanaler så som intranät och externwebb samt sociala medier men även arbeta med bilder och rörligt material. Du kommer även att planera, genomföra och följa upp myndighetens kommunikationsarbete med tillhörande kommunikationsplaner.

Du är en skicklig skribent som rör dig obehindrat mellan olika kanaler och plattformar. Du är van att nyhetsvärdera samt kommunicera till olika målgrupper och mottagare, interna såväl externa. Arbetet förutsätter att du trivs med att vara drivande, du har en god förmåga att på egen hand analysera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån angivna ramar och riktlinjer. Vidare har du förmågan att kunna växla mellan ett planerat och händelsestyrt arbete. 

Tillsammans med dina kollegor, som idag är tolv till antalet, samverkar och stödjer ni verksamheten i olika kommunikationsfrågor och de kommunikationsbehov som uppkommer. 

Vi söker dig som har:

• högskole- eller universitetsutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller journalistik.
• minst tre års erfarenhet av kommunikation med inriktning på digital kommunikation och/eller journalistik.
• erfarenhet av arbete i publiceringsverktyg. 
• erfarenhet av arbete med sociala och rörliga medier.
• ett arbetsprov (valfritt text/bild) att dela med dig av.
• goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.

Som person är du självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du som söker är strukturerad och kvalitetsmedveten.

Meriterande för tjänsten är:

• erfarenhet av kommunikationsarbete på svensk myndighet.
• erfarenhet av redaktionellt arbete.
• erfarenhet av SiteVision och/eller Episerver.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Du ansöker genom att skicka in cv och personligt brev. Senare i processen kommer vi vilja ta del av dessa handlingar/dokument:


• Giltig ID-handling.
• Anställningsintyg/betyg, utbildningsbetyg och kursintyg, i original.
• Referenser.

Anställningen är en visstidsanställning som sträcker sig från den 1 februari till och med 31 december 2021. Placering för anställning är i Kalmar, arbetet kan innebära tjänsteresor.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det är att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

Är du intresserad?
Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef, Jenny Hellgren, enhetschef på redaktion och analys, tel 010-458 62 41, hr-specialist Terése S Carlstedt, tel 010-106 08 32, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, -ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast måndagen den 14 december 2020!

Om E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Sökord: kommunikatör, webbpubliceringsverktyg, filmredigering, journalist, skribent, head of content, kommunikation, digital marknadsföring, CMS, Content Management System, wordpress. Visa mindre

Kommunikatör med webbinriktning

Vi erbjuder Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med ett engagerat gäng kommunikatörer med olika kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar i en offentlig organisation som är viktig i människors vardag och drivs av att skapa kommunikation som gör skillnad. Ditt bidrag handlar om att utveckla och förvalta vårt intranät och våra externa webbplatser regionkalmar.se och samarbetsportalen. Du kommer att vara en viktig spelare och motor när det... Visa mer
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas tillsammans med ett engagerat gäng kommunikatörer med olika kompetenser och erfarenheter.

Vi arbetar i en offentlig organisation som är viktig i människors vardag och drivs av att skapa kommunikation som gör skillnad. Ditt bidrag handlar om att utveckla och förvalta vårt intranät och våra externa webbplatser regionkalmar.se och samarbetsportalen. Du kommer att vara en viktig spelare och motor när det gäller Region Kalmar läns digitala närvaro framöver.

Vi söker
Vi söker dig som vill driva utvecklingen av Region Kalmar läns externa och interna webbplatser. Du har koll på det senaste inom området och tar egna initiativ till utveckling av nya funktioner, alltid med användarens behov i fokus. I tjänsten ingår utveckling av både funktionalitet, struktur och innehåll samt uppföljning av dess effekter.
Du kommer att fungera som länken mellan teknik och användare och kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt med både kärnverksamhet, redaktörer, IT-utvecklare samt externa konsulter. I tjänsten ingår att ge support och utbildning till våra verksamheter. 
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning kring webbutveckling/kommunikation och några års erfarenhet av att jobba med webbplatser i en större organisation. Du har jobbat i Episerver och behärskar programmen i Creative Cloud. Kunskaper om sökoptimering och tillgänglighet är nödvändigt. Har du erfarenhet av projektledning är det meriterande då du kommer att ingå i teamet som utvecklar vårt nya intranät.
Som person är du initiativrik, noggrann och strukturerad. Du tar ansvar och hugger i där det behövs. Du är lyhörd och intresserad av organisationens utveckling och användarnas behov. Du tycker om att hjälpa människor och är serviceminded. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i svenska språket.

Vår arbetsplats
Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk och operativ kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Enheten är indelad i två team - det ena fokuserar på regionövergripande kommunikation, det andra på hälso- och sjukvårdskommunikation. Du kommer att ha flera kollegor som på olika sätta jobbar med våra webbplatser och du ingår i det regionövergripande teamet.

Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Medieinstitutet Fojo arbetar med att stärka fri, oberoende, professionell journalistik i Sverige och globalt. Vi är en del av fakulteten för konst och humaniora (FKH) på Linnéuniversitetet och jobbar brett med medieutveckling. Fojo grundades 1972 och har sedan dess utbildat öve... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Medieinstitutet Fojo arbetar med att stärka fri, oberoende, professionell journalistik i Sverige och globalt. Vi är en del av fakulteten för konst och humaniora (FKH) på Linnéuniversitetet och jobbar brett med medieutveckling. Fojo grundades 1972 och har sedan dess utbildat över 50 000 journalister från ett hundratal länder. I Sverige går cirka 500 svenska journalister våra utbildningar varje år och internationellt jobbar vi i dagsläget i ett 20-tal länder med biståndsfinansierade medieutvecklingsprojekt. På Fojo jobbar i dag 39 personer, utspridda på åtta kontor i sju länder. Arbetsspråk är svenska och engelska.

Vi söker nu en kommunikatör.

På Fojo jobbar vi i en multiprofessionell och multikulturell organisation med höga krav på både samverkan och självständighet – vi kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetet innebär
Att planera Fojos strategiska kommunikation.
Att, i samråd med projektledare, ta fram aktivitetsplaner för kommunikation för varje land och projekt.
Att beställa text/bild/video för publicering i Fojos kanaler.
Att, med ett aktivt redaktörsskap, planera och publicera material på fojo.se samt i organisationens olika sociala medier.

Kvalifikationer
– Du har relevant akademisk examen eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
– Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med strategisk kommunikation och med sociala medier.
– Du har erfarenhet av arbete med Sidafinansierad eller annan internationell verksamhet.
– Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du är lyhörd och har god samarbetsförmåga.
– Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och externa kontakter.
– Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att ta egna initiativ.
– Du skriver och talar svenska och engelska flytande, andra språk är meriterande.
– Att ha jobbat som journalist är meriterande.

Anställningsvillkor:
Anställning och omfattning: Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 procent och vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Tillträde: Snarast
Placeringsort: Kalmar

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som det innebär att vara en arbetsplats präglad av mångfald och genderbalans på arbetsplatsen. Då den befintliga personalstyrkan är starkt kvinnodominerad välkomnas särskilt manliga sökande till anställningen.

Upplysningar om anställningen lämnas av:
Verksamhetschef Kersti Forsberg, 0480-44 64 13
HR partner Jessica Drott, 0470-70 89 50
Fackliga kontakter nås via växeln, tel 0772-28 80 00

Ange DNR 2020/898-2.2.1 vid ansökan och välkommen med din ansökan senast den 10 december 2020


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikationsansvarig

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall, informera om källsortering och verka för minskat avfall inom våra medlemskommuner. Från 1 januari 2021 kommer förbundet byta namn till Kretslopp Sydost och bestå av åtta medlemskommuner; Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Sävsjö, Torsås, Uppvidinge och Vetlanda. Knappt 180 000 invånare bor i verksamhetsområdet. Kretslopp Sydost kommer ha ett 90-tal medarbetare. Uppdragen utför... Visa mer
KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall, informera om källsortering och verka för minskat avfall inom våra medlemskommuner. Från 1 januari 2021 kommer förbundet byta namn till Kretslopp Sydost och bestå av åtta medlemskommuner; Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Sävsjö, Torsås, Uppvidinge och Vetlanda. Knappt 180 000 invånare bor i verksamhetsområdet. Kretslopp Sydost kommer ha ett 90-tal medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är taxefinansierad och omsätter årligen omkring 205 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för att ansvara för kommunikation såväl internt som externt i en strukturerad och framåtdriven organisation? Lockas du av att vara ett ansikte utåt för KSRR och möta våra abonnenter både ute i samhället och via text, bild och rörlig media i våra kommunikationskanaler?

Som Kommunikationsansvarig hos oss har du ett helhetsansvar för kommunikationsfrågorna både internt och externt. Du förväntas ta initiativ och driva frågorna proaktivt och prestigelöst. Du är den enda i organisationen med specialistkompetens inom ditt område och kommer att verka som en internkonsult gentemot chefer och arbetsledare. Du rapporterar till chef verksamhetsstöd.

Din vardag kommer att vara variationsrik och föränderlig. Nedanstående punkter är exempel på återkommande arbetsuppgifter.

• Skapa en kommunikationsplan samt löpande planera, genomföra och följa upp aktiviteter utifrån den.
• Utforma och ansvara för vår varumärkesstrategi.
• Säkerställa att allt material följer vår grafiska profil.
• Säkerställa den digitala kommunikationen såsom hemsida, intranät och social media samt säkerställa teknisk funktionalitet för våra digitala kanaler.
• Planera och genomföra externa informationsaktiviteter som exempelvis events, mässor och studiebesök. Arbete förekommer frekvent på helger och kvällar.
• Löpande genomföra omvärlds- och mediabevakning.
• Skapa pressmeddelande.
• Beställa tjänster, material och skyltar enligt aktiviteter angivna i kommunikationsplanen.

Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i en dynamisk och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Våra kontor är aktivitetsbaserade så det är en förutsättning att du trivs att arbeta digitalt i en sådan miljö. Vi vill att du delar vår värdegrund Ett KSRR och Rätt från mig då det är grunden för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.


KVALIFIKATIONER
Som person är du positiv och lösningsorienterad. Du tar gärna täten och stimuleras av utmaningar.

Vår kommunikationsansvarig är ett officiellt ansikte och en ambassadör för förbundet. Vi förutsätter därför att du är utåtriktad och tycker om att synas i olika sammanhang. Självklart är du en kommunikativ person med god förmåga att såväl lyssna som att uttrycka dig och föra fram målgruppsanpassade budskap i tal, skrift och rörlig bild. Du har blick för helheten och en analytisk förmåga. Är du dessutom intresserad av organisations-, samhälls- och miljöfrågor så ökar dina chanser att trivas med jobbet!

Du har relevant högskoleutbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet av operativt och strategiskt arbete inom området. Erfarenhet av att beställa och/eller själv producera material för olika kanaler är en fördel. Detsamma gäller professionell erfarenhet av webbadministration och sociala medier. Du har för tjänsten god IT-kompetens.


ÖVRIGT
Vi hanterar endast ansökningar som inkommer via rekryteringsverktyget. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Erfaren Kommunikatör för kunds räkning

Om tjänsten Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation.  Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till pro... Visa mer
Om tjänsten

Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation. 

Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till produktion, samt bildbank. 
Omvärldsbevakning är en del av ditt dagliga arbete och du förväntas även bevaka att företagets interna kommunikationspolicy följs. 

Rollen innebär ständiga prioriteringar mellan löpande kommunikationsarbete, deltagande i tvärfunktionella projekt samt mer akuta händelser inom organisationen.
Placering är i Kalmar och du rapporterar till Gruppchef.
Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet av tidigare Kommunikatörs-tjänst. Du bör harelevant högskoleutbildning, eller annan motsvarande utbildning, likväl som god kännedom kring intern och extern kommunikation i både analoga och digitala kanaler. Då avdelningen är förhållandevis liten så bör du ha kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning för att kunna stötta kollegor vid behov.

Du har ett sinne för grafisk form och är en van skribent, varpå mycket god kunskap i svenskt tal/skrift är ett krav, önskvärt är även god erfarenhet av Illustrator, InDesign och Photoshop. 
Din initiativförmåga är stor och du är van att prioritera mellan planerade händelser och mer ad-hocstyrd verksamhet, således är du flexibel och har en väldigt god samarbetsförmåga.

Hos vår kund värdesätter man allas lika värde högt liksom att ständigt ha kund i fokus. För att trivas i gruppen, och i rollen, bör du vara prestigelös och ha en god social kompetens samt hög kommunikativ förmåga. 
B-körkort är ett krav.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-3377455 eller e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Är du en nyfiken kommunikatör med intresse för hållbarhetsfrågor? Just nu söker vi en projektkommunikatör för projektet Hållbara resval Kalmar Linnéuniversitetet. Är du en driven kommunikatör som vill bidra till att alla som reser till och från Universitetskajen i Kalmar gör ... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.


Är du en nyfiken kommunikatör med intresse för hållbarhetsfrågor?

Just nu söker vi en projektkommunikatör för projektet Hållbara resval Kalmar Linnéuniversitetet. Är du en driven kommunikatör som vill bidra till att alla som reser till och från Universitetskajen i Kalmar gör det på ett mer hållbart sätt? Då kan du vara den vi söker!

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är runt 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl. a evenemang, medieproduktion, grafisk formgivning och webb. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö.


Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som kommunikatör inom ett projekt där målet är att främja hållbara resval. Därför kommer stort fokus i ditt arbete att ligga på insatser som ska leda till beteende- och attitydförändringar och att människor gör mer miljö- och hälsomedvetna val när det gäller resande. Arbetet är såväl strategiskt som operativt. Du kommer, i nära samarbete med projektledare, arbeta med kommunikations- och aktivitetsplaner samt ansvara för att dessa genomförs och utvärderas enlig givna tids-och budgetramar.

Du ansvarar också för det löpnade kommunikationsarbetet, vilket bland annat innebär att skriva målgruppsanpassade texter, skapa innehåll för sociala medier, ansvara för samtlig kommunikation inom appen BetterPoints samt för webbinnehåll i kalmar.betterpoints.app. I arbetet ingår även att skriva nyhetsbrev och artiklar, där du ansvarar för att hitta lämpligt material. Ett regelbundet samarbete med kommunikatör på Kalmar kommun ingår i arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, journalistik eller annan likvärdig akademisk utbildning. Du ska också ha jobbat med kommunikation och skrivande i några år. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen och formulera budskap för olika målgrupper, kanaler och syften.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta självgående. Vi ser också gärna att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt. Du har god samarbetsförmåga och är van att planera och organisera ditt arbete.


Mer om projektet
Under 2020 kommer majoriteten studenter och medarbetare vara inflyttade på det nybyggda området vid universitetskajen mitt i centrala Kalmar. Denna utveckling genererar en dramatisk ökning av antalet resor till och från området, vilket kräver nya resvanor där cykel, gång och kollektivtrafik blir allt viktigare. Det finns ett behov att jobba med beteende- och attitydförändringar för att visa på fördelarna med mer hållbara alternativ. Linnéuniversitetet har tillsammans med Kalmar kommun och Region Kalmar län blivit beviljade finansiering från ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden) för projektet Hållbara resval Kalmar Linnéuniversitetet. Projektet startade i januari 2019 och pågår till december 2021.


Anställningsvillkor
Anställningen är en visstidsanställning till och med december 2021 på 50% och eventuellt mer vid behov. Du är placerad på kommunikationsavdelningen, men jobbar nära projektledaren.

Tillträde: Januari eller enligt överenskommelse

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar. Placeringsort Kalmar.

Mer information lämnas av:
Sektionschef Josefin Fägerås, 0470–70 80 45, [email protected]
Projektledare Åsa Wågman, 0480–44 63 16, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470–70 82 38 [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 20 november.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Erfaren Kommunikatör för kunds räkning

Om tjänsten Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation.  Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till pro... Visa mer
Om tjänsten

Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation. 

Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till produktion, samt bildbank. 
Omvärldsbevakning är en del av ditt dagliga arbete och du förväntas även bevaka att företagets interna kommunikationspolicy följs. 

Rollen innebär ständiga prioriteringar mellan löpande kommunikationsarbete, deltagande i tvärfunktionella projekt samt mer akuta händelser inom organisationen.
Placering är i Kalmar och du rapporterar till Gruppchef.
Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet av tidigare Kommunikatörs-tjänst. Du bör harelevant högskoleutbildning, eller annan motsvarande utbildning, likväl som god kännedom kring intern och extern kommunikation i både analoga och digitala kanaler. Då avdelningen är förhållandevis liten så bör du ha kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning för att kunna stötta kollegor vid behov.

Du har ett sinne för grafisk form och är en van skribent, varpå mycket god kunskap i svenskt tal/skrift är ett krav, önskvärt är även god erfarenhet av Illustrator, InDesign och Photoshop. 
Din initiativförmåga är stor och du är van att prioritera mellan planerade händelser och mer ad-hocstyrd verksamhet, således är du flexibel och har en väldigt god samarbetsförmåga.

Hos vår kund värdesätter man allas lika värde högt liksom att ständigt ha kund i fokus. För att trivas i gruppen, och i rollen, bör du vara prestigelös och ha en god social kompetens samt hög kommunikativ förmåga. 
B-körkort är ett krav.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-3377455 eller e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vik kommunikatör

Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare. Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt... Visa mer
Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Kommunledningskontoret ger stöd och service till kommunfullmäktige och kommunstyrelsen med dess arbetsutskott och personaldelegation. Kommunledningskontoret ger också service till nämnder och kommunägda bolag. Det gäller t.ex. kommunikation, juridik, IT, upphandling, utbildning, löner, arbetsrätt, redovisning och företagshälsovård.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kommunikatör på 75 procent som fungerar som kontaktperson för kommunens kultur- och fritidsförvaltning. Som kommunikatör stöttar du förvaltningen i hela kommunikationskedjan: allt från rådgivning och planering till enklare produktion och genomförande av kommunikationsinsatser. Till din, och övriga kommunikatörers, hjälp finns på kommunikationsenheten även två grafiska producenter, en filmproducent och en webbkoordinator. Fokus ligger främst på den externa kommunikationen och du ska vara drivande i kommunikationsarbetet i de olika satsningar som förvaltningen är involverade i.
Din placering är på kommunikationsenheten med kommunikationschefen som närmaste chef.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation och har dokumenterat goda kunskaper i Adobe Creative. Erfarenhet och kunskap inom filmproduktion är meriterande.
Vi behöver en operativ kommunikatör med strategiskt perspektiv. Du som söker ska ha erfarenhet av praktiskt kommunikationsarbete. Du ska kunna ta fram och arbeta efter en kommunikationsplan. Du behöver även ha god kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning. Det innebär målgruppsanpassning, känsla för grafisk form, enklare materialproduktion, textarbete och publicering på webb, intranät och i sociala medier. I rollen som kommunikatör är det självklart att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är drivande, kreativ, noggrann och arbetar effektivt för att uppnå resultat. Du har ett coachande bemötande, är lyhörd och har mod att ge förslag till förbättringar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och du trivs med en arbetssituation som förändras utifrån verksamhetens behov. Som person är du positiv, lösningsorienterad, flexibel och prestigelös.


ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Erfaren Kommunikatör för kunds räkning

Om tjänsten Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation.  Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till pro... Visa mer
Om tjänsten

Åt kunds vägnar söker vi nu en kreativ och engagerad Kommunikatör, med ansvar för företagets interna/externa webbplats samt sociala kanaler. Tillsammans med kollegor planerar och samordnar du kommunikations- och aktivitetsplaner för verksamheten och projekt i olika faser. Därtill genomför du arbetet enligt plan och bistår övrig organisation med stöd inom kommunikation. 

Som Kommunikatör är du även ansvarig för framtagande av material till produktion, samt bildbank. 
Omvärldsbevakning är en del av ditt dagliga arbete och du förväntas även bevaka att företagets interna kommunikationspolicy följs. 

Rollen innebär ständiga prioriteringar mellan löpande kommunikationsarbete, deltagande i tvärfunktionella projekt samt mer akuta händelser inom organisationen.
Placering är i Kalmar och du rapporterar till Gruppchef.
Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet av tidigare Kommunikatörs-tjänst. Du bör harelevant högskoleutbildning, eller annan motsvarande utbildning, likväl som god kännedom kring intern och extern kommunikation i både analoga och digitala kanaler. Då avdelningen är förhållandevis liten så bör du ha kunskap i samtliga arbetsmoment som förekommer på en kommunikationsavdelning för att kunna stötta kollegor vid behov.

Du har ett sinne för grafisk form och är en van skribent, varpå mycket god kunskap i svenskt tal/skrift är ett krav, önskvärt är även god erfarenhet av Illustrator, InDesign och Photoshop. 
Din initiativförmåga är stor och du är van att prioritera mellan planerade händelser och mer ad-hocstyrd verksamhet, således är du flexibel och har en väldigt god samarbetsförmåga.

Hos vår kund värdesätter man allas lika värde högt liksom att ständigt ha kund i fokus. För att trivas i gruppen, och i rollen, bör du vara prestigelös och ha en god social kompetens samt hög kommunikativ förmåga. 
B-körkort är ett krav.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vår kund med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-3377455 eller e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förvaltningsledare

Människor växer här.  Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är 35 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, mediepr... Visa mer
Människor växer här. 

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är 35 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, medieproduktion, översättning, grafisk formgivning och webb. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra sektionen för evenemang, medieproduktion och webb.                         

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Vi söker en förvaltningsledare för kommunikationsavdelningens förvaltningsobjekt Gemensamma webbkanaler. Som förvaltningsledare leder du förvaltningsarbetet för att säkerställa att målen i förvaltningsplanen nås samt att webbsystemen ger avsedd nytta i verksamheten. Arbetet förutsätter aktivt samarbeten med kollegor på kommunikationsavdelningen, IT-avdelningen och andra samarbetspartners inom universitetet. 

I arbetet ingår att ansvara för att verkställa förvaltningsplanens mål inom givna ramar på ett kostnadseffektivt sätt. Du ansvarar också för kommunikation och marknadsföring av gemensamma webbkanaler till användare och verksamheten. Du kommer att arbeta med avrop mot ingångna avtal och att initiera uppdrag utifrån gällande förvaltningsplan. I tjänsten ingå att kontinuerligt rapportera status, avvikelser och uppföljning av kostnader till objektägare och styrgrupp.

I det dagliga arbetet ingår att prioritera, besluta, planera, genomföra och följa upp aktiviteter inom ramen för förvaltningsplanen. Din roll är också att beskriva och sammanställa krav samt se till att kontinuerliga acceptanstester genomförs. En stor del av ditt arbete kommer att vara att resursplanera samt samordna, motivera och engagera kollegor inom verksamheten.

I tjänsten kommer även utvecklingsprojekt att ingå, där ditt uppdrag bli att projektleda. Du kommer att hålla i förvaltningsledningsmöten inom förvaltningsobjektet samt ställa krav på andra objekt och projekt ur ett förvaltningsperspektiv. Omvärldsbevakning är också en del i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har examen inom medie- eller kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta som förvaltningsledare är ett krav. Erfarenhet av arbete inom den akademiska världen är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i olika webbpubliceringsverktyg. Även erfarenhet av att jobba med webbutvecklingsprojekt är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Du har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp samt att du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. 

Anställningsvillkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas 

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda. 

Mer information lämnas av:

Sektionschef Linda Sohlberg, 070-3437085, [email protected] 
Frågor som rör anställningen besvaras av HR-partner Marie Kalebsson, 070-2879801, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 27 februari.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen.  De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Eventkoordinator

Människor växer här.  Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är 35 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, mediepro... Visa mer
Människor växer här. 
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är 35 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, medieproduktion, översättning, grafisk formgivning och webb. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö. Du kommer att tillhöra sektionen för evenemang, medieproduktion och webb.                             

Arbetsuppgifter:
Vi söker en kreativ och engagerad kollega som vill vara med och skapa event och konferenser som blir minnesvärda upplevelser för våra besökare. En viktig del i arbetet är att skapa evenemang som stärker varumärket och speglar vår vision om en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Tillsammans med Lokal- och serviceavdelningen är vi ett team som ger kommunikativt och praktiskt stöd vid nationella och internationella konferenser och evenemang på Linnéuniversitetet. Du kommer att ingå i kommunikationsavdelningens evenemangsgrupp och samarbeta med universitetets fakulteter, institutioner och avdelningar. 

Arbetet innebär att planera och genomföra större och mindre evenemang inom universitetet så som högtidsceremonier, invigningar och jubileum. Tillsammans med dina kollegor kommer du att arbeta med utveckling, utvärdering och uppföljning av evenemangs- och konferensverksamheten. Som en del av kommunikationsavdelningen finns kommunikativ kompetens att tillgå som stöd i din projektledarroll.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, marknadsföring, event och projektledning eller motsvarande förvärvad kompetens och erfarenhet. 

Erfarenhet av att som eventkoordinator eller motsvarande arbeta med planering och genomförande av stora och små evenemang är ett krav/meriterande. Erfarenhet av arbete inom den akademiska världen är meriterande. Även erfarenhet av att jobba med samverkansprojekt mellan olika aktörer i samhället är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Du är kreativ, har god samarbetsförmåga och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta såväl självständigt som i grupp samt att du har lätt för att bygga relationer och skapa förtroende. 

Du har erfarenhet av att jobba med evenemang och är van att leverera i tid med hög kvalitet. Tidvis kräver arbetet att du kan arbeta i ett högt tempo och därför är det bra om du trivs i situationer där mycket ska hanteras och fungera samtidigt. Du har en förmåga att se till helheten och har en känsla för små detaljer som skapar det där lilla extra. Att inspirera andra, se nya möjligheter och skapa nytänkande evenemang är också en viktig del i ditt arbete. 


Anställningsvillkor: Anställningen är en visstidsanställning 1 år på heltid med chans till förlängning. Tillträde 1 april 2020 eller enligt överenskommelse.

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering på en ort, men arbeta på båda.  

Mer information lämnas av:
Sektionschef Linda Sohlberg, 070-3437085, [email protected] 
Frågor som rör anställningen besvaras av HR-Partner Marie Kalebsson, 070-2879801, [email protected].

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen.  De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Linnéuniversitetet söker nu engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för hållbar samhällsutveckling.  Kommunikationsavdelningen består av cirka 40 medarbetare som arbetar strate... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Människor växer här. Vi är ett internationellt universitet i Småland - tillsammans sätter vi kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling.

Linnéuniversitetet söker nu engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om att sätta kunskap i rörelse för hållbar samhällsutveckling. 

Kommunikationsavdelningen består av cirka 40 medarbetare som arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Avdelningen är indelad i tre sektioner och arbetar både från Kalmar och från Växjö.  

Arbetsuppgifter
Du delar din arbetstid mellan fakultetskansliet på fakulteten för hälso- och livsvetenskap och kommunikationsavdelningen. På fakultetskansliet kommer du att stödja forskningscentret Palliativt centrum i både administrativa och kommunikativa frågor. De administrativa delarna handlar bland annat om att samordna kursträffar och att skriva mötesanteckningar. När det gäller kommunikationsarbetet jobbar du både strategiskt och operativt. Arbetsuppgifterna innebär alltifrån att jobba med sociala medier, webbpubliceringar och trycksaker till att skapa nationell och internationell synlighet för centrets forskning.

På kommunikationsavdelningen är du projektledare och ansvarar för avdelningens hantering av ärendehanteringssystemet Easit. Du leder och vidareutvecklar ett projekt som syftar till att effektivisera och kvalitetssäkra hur avdelningen tar emot och hanterar ärenden. Du projektleder en mindre arbetsgrupp och ansvarar för att kontinuerligt utvärdera arbetet. Du jobbar även med att ta fram rutiner, riktlinjer och statistik.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap. En utbildning på avancerad nivå inom relevant område är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta självgående. Vi ser också att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt. Du har god samarbetsförmåga och är van att planera och organisera ditt arbete. Du har erfarenhet av projektledning och att arbetsleda andra. Vidare är du van att jobba med utvärdering och uppföljning av administrativa processer och har kunskap och erfarenhet av webbarbete och ärendehanteringssystem. Du har också erfarenhet av att jobba med kommunikationsfrågor inom forskningsprojekt.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på 75 % eller mer vid behov. Provanställning tillämpas. Tillträde snarast.
Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar och du kommer att ha placering i Kalmar, men arbeta på båda.

Mer information lämnas av:
Sektionschef Josefin Fägerås, 0470–70 80 45, [email protected]
HR-partner Marie Kalebsson, 0470–70 82 38, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt examensbevis. Ange diarienummer 2020/1392-2.2.1.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Teknisk skribent till Modig Machine Tool, Kalmar

Modig Machine Tool grundades 1947 i Virserum, Sverige med målet att bygga maskiner i världsklass. Modig Machine Tool utvecklar och tillverkar högteknologiska, världsledande CNC-maskiner som används bl.a. inom flyg, bil, och tillverkningsindustrin. Modig har en lång gedigen historia och levererar maskiner till bl. a. Boeing, SAAB och Toyota. Modig har de senaste åren utvecklat en helt ny maskinportfolio som rönt ett väldigt stort intresse över hela världe... Visa mer
Modig Machine Tool grundades 1947 i Virserum, Sverige med målet att bygga maskiner i världsklass.

Modig Machine Tool utvecklar och tillverkar högteknologiska, världsledande CNC-maskiner som används bl.a. inom flyg, bil, och tillverkningsindustrin. Modig har en lång gedigen historia och levererar maskiner till bl. a. Boeing, SAAB och Toyota.

Modig har de senaste åren utvecklat en helt ny maskinportfolio som rönt ett väldigt stort intresse över hela världen och företaget finns etablerat på flera orter runt om i världen, med ett nybyggt huvudkontor i Kalmar.

Modig är fortfarande ett familjeföretag och ett av världens ledande tillverkare av premiummaskiner. Vi har levererat över 11 000 maskiner över hela världen och vårt varumärke borgar för kvalitet hos våra kunder. Läs mer om företaget här: Hemsida Modig Machine Tool (https://modig.se/)

Teknisk skribent
Som Teknisk Skribent hos Modig är du en nyckelspelare i vår utvecklingsprocess av framtidens CNC-maskiner.

Huvudsakliga arbetsområden och ansvar
- Upprätta nya manualer och maskindokumentation för nya maskiner
- Underhålla och uppdatera befintlig dokumentation
- Utveckla och hålla en ordnad struktur för all maskindokumentation och manualer
- Fullt ansvar för företagets tekniska filer för CE-märkning av våra maskiner
- Ansvara för översättningar av manualer och dokumentation till varje kundleverans
- På uppdrag vara behjälplig vid upprättandet av instruktioner och utbildningsmaterial för våra maskiner
- Hålla god ordning och ombesörja att tredjepartsmanualer är uppdaterade
- Du kommer att tillhöra konstruktions-teamet och vara en aktiv del tillsammans med dem i hela processen.


Det här tror vi behövs för att vara Teknisk skribent hos oss på Modig
Du behöver vara administrativt lagd och ha erfarenhet av tillverkande industri, gärna maskinteknik, då du kommer att ansvara för att ta fram, underhålla och förbättra manualer och dokumentation för befintliga och nya maskiner.

Det förväntas att du är självgående, driven, noggrann och pedagogisk i ditt arbete. Vår dokumentation måste leva upp till de krav som finns med gällande standarder utan att tappa sin förmåga att vara ett stöd för användarna. Du kan förstå konstruktionsritningar och schema för el, hydraulik och pneumatik. Förståelse för geometri anses meriterande. Till din hjälp har du tillgång till representanter från produktion, el och eftermarknad.

För att klara uppgiften krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift mycket väl. Du motiveras av utmaningar, nya innovationer och förstår de möjligheter och utmaningar som kommer med ett företag som expanderar internationellt.

Vi söker efter dig, som utan prestige vill vara en del av vår familj och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du jobbar idag kanske som lärare inom maskinteknik på en högre nivå eller i en liknande roll. Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenhet och personlighet.

Modig erbjuder en spännande utvecklingsmöjlighet i en platt organisation och internationell miljö. Med en produktportfolio som leder hela branschen blir du en del av ett sammansvetsat team, i nya fräscha lokaler. Vi har eget gym, årliga personalaktiviteter med mässor utomlands.

Placering
Vårt företag i Kalmar. Det här är en rekrytering som inleds med 1 års inhyrning via Technogarden, för att sedan övergå i anställning hos Modig.

Ansökan
Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om varför du passar för tjänsten. Hjälp oss att förstå hur rätt du är! Som komplement till ditt brev, behöver vi också ett CV förstås. Vi är trots allt litet traditionella. Har du frågor om ansökan, är du välkommen att ringa Technogardens regionchef Ewa-Marie Åström på telefon 0739-808 399 (det är Technogarden som ansvarar för rekryteringen).

Vi använder oss av löpande rekrytering och annonsen ligger ute tills dess att tjänsten är tillsatt. Du söker tjänsten genom att klicka på "Skicka ansökan" här nedanför

I den här rekryteringen har vi gjort vårt val av rekryteringspartner och undanber oss påringningar från andra konsult- och rekryteringsföretag samt säljare av cv-förmedling. Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Vi söker en kommunikatör/administratör  Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Just nu söker vi en person som under en kortare p... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Vi söker en kommunikatör/administratör 

Linnéuniversitetet söker en engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Just nu söker vi en person som under en kortare period kan jobba med såväl kommunikativa som administrativa arbetsuppgifter. 

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är runt 35 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, medieproduktion, grafisk formgivning och webb. Avdelningen består av tre sektioner som arbetar från Kalmar och Växjö.

Arbetsuppgifter
Du delar din arbetstid mellan fakultetskansliet på fakulteten för hälso- och livsvetenskap och kommunikationsavdelningen. På fakultetskansliet kommer du att stödja forskningscentret Palliativt centrum med administrativa uppgifter. Det kan handla om alltifrån att samordna kursträffar och skriva mötesanteckningar till att ta fram småtryck. Du stödjer även centret i kommunikationsfrågor, som t ex sociala medier och webb.

På kommunikationsavdelningen är ditt huvudansvar att projektleda och vidareutveckla ett projekt som syftar till att effektivisera och kvalitetssäkra hur avdelningen tar emot och hanterar ärenden. Du projektleder en mindre arbetsgrupp och ansvarar för att kontinuerligt utvärdera arbetet. Du kommer även att jobba med att ta fram rutiner och riktlinjer. En viktig arbetsuppgift är att vara drivande i avdelningens arbete med att ansluta sig till universitetets ärendehanteringssystem Easit.   

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen inom lämpligt område. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta självgående. Vi ser också gärna att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt. Du har god samarbetsförmåga och är van att planera och organisera ditt arbete. Du har erfarenhet av projektledning och van att jobba med utvärdering och uppföljning av administrativa processer. Du kommer att jobba mycket med webb och därför krävs kunskap och erfarenhet i webbarbete, gärna i Episerver. Meriterande är att du har erfarenhet av arbete inom universitetsvärlden och att jobba inom forskningsprojekt.Anställningsvillkor: Anställningen är en fyra månaders visstidsanställning med tillträde snarast.

Placering: På kommunikationsavdelningen på någon av orterna. Du kommer att arbeta i både Kalmar och Växjö.

Mer information lämnas av:
Sektionschef Josefin Fägerås, 0470–70 8045, [email protected] 
Frågor som rör anställningen besvaras av HR-partner Marie Kalebsson, 0470–70 82 38, [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 7 februari.

 

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen.  De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunals a-kassa söker en vikarie som medlemskommunikatör till Kalmar

Är du vår nya medarbetare? Vi söker dig som är professionell, engagerad, empatisk och trovärdig och som brinner för att ge personlig service till våra medlemmar. Arbetet innebär att du tar emot frågor från våra medlemmar och intressenter och hjälper dem. Våra medlemmar kontaktar oss främst via telefon men det kan även röra sig om andra kanaler. Frågorna vi får kan handla om arbetslöshetsförsäkringen, medlemskap, utbetalningar och liknande. I rollen som med... Visa mer
Är du vår nya medarbetare?
Vi söker dig som är professionell, engagerad, empatisk och trovärdig och som brinner för att ge personlig service till våra medlemmar.
Arbetet innebär att du tar emot frågor från våra medlemmar och intressenter och hjälper dem. Våra medlemmar kontaktar oss främst via telefon men det kan även röra sig om andra kanaler. Frågorna vi får kan handla om arbetslöshetsförsäkringen, medlemskap, utbetalningar och liknande.
I rollen som medlemskommunikatör ingår även att handlägga medlemskapsärenden, bemanna a-kassans telefonväxel och teknisk support av vår e-tjänst ”Mina Sidor”.  
Det här är personlig service:
Vi ger våra medlemmar god och effektiv service. Som medlemskommunikatör gör du det genom att hjälpa varje medlem så långt det går.
Du kommer att hjälpa medlemmarna med allmänna frågor
de har om a-kassan, både om ersättning och om medlemskap.
Personlig service betyder också att du handlägger dina egna medlemsärenden från start till slut.
Som medlemskommunikatör ska du:
· Ge service via telefon och andra kanaler, och sättavåra medlemmar främst.
· Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi jobbar med klarspråk i alla våra kanaler. 
· Proaktivt arbeta med att söka upp medlemmar som kan behöva hjälp med sitt ärende.
· Arbeta med medlemsvärvning.
· Dela vår värdegrund.
· Lägst gymnasiekompetens.
· Ha mycket god vana av att använda både dator och mobila enheter så som smart mobil och surfplatta. 
Meriterande:
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon och har vana att snabbt skifta mellan arbetsuppgifter.
Och att du talar fler språk än svenska och engelska, till exempel arabiska, persiska och somaliska.
Ansökan och anställningsvillkor:
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald i all vår rekrytering.
Tjänsten är vikarie på heltid 6 april – 31 augusti 2020.
Du kommer att sitta på vårt kontor i Kalmar.
Lön och arbetsvillkor enligt gällande avtal.
Vi har kollektivavtal med Handels.
Sista ansökningsdag: 2020-02-05
Skicka ett personligt brev och CV till
[email protected]
Märk ansökan: ”Medlemskom Vikariat Kalmar”
Beskriv varför du är intresserad av tjänste
och varför just du skulle passa bäst för den. Visa mindre

Kalmar Energi söker en Kommunikatör med digital spets.

Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och... Visa mer
Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och intresse inom ”thick data”, att hitta och analysera samt att förstå hur verktyg och system samspelar.


Vi är ett engagerat team på 3 medarbetare som brinner för kommunikation och hur vi kan vara med och bidra till en hållbar morgondag. Tillsammans planerar, utför och utvecklar vi det kommunikationsstrategiska arbetet med fokus på digital kommunikation och kundupplevelser. I vårt arbete ingår även vård och utveckling av varumärke och vår grafiska profil. I rollen skapar och redigerar du exempelvis innehåll på intern och extern webb, tar fram PPT-presentationer, säljmaterial, producerar film och foto, samt arbetar med enklare programmering och interaktionsdesign.


Som Kommunikatör hos oss driver du arbetet med bolagens digitala närvaro framåt. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter. I tjänsten ingår också att arbeta med olika projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna gällande ny digital teknik och vilka möjligheter det kan generera för oss som företag.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och du rapporterar till Kommunikationschefen.Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring samt flera års erfarenhet av digital kommunikation, du har även en digital portfolio som styrker dessa erfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat i Wordpress.


Du har erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall. Du har därav god erfarenhet av att jobba i något CMS-verktyg, SEO/SEM/Adwords, Google Analytics, InDesign och Photoshop. Du har drivit egna digitala projekt inom flera kanaler och verktyg, har du dessutom varit kravställare mot byrå/webbbyrå är detta meriterande.


Vi söker dig som har en stilistisk ådra och ett uttryckssätt som skapar intresse samt en stor drivkraft att hålla dig uppdaterad kring teknik och digitala nyheter. Du vet hur du, både strategiskt, taktiskt och operativt, skapar och paketerar målgruppsanpassade budskap som inspirerar, informerar och engagerar.


För att lyckas i rollen är du trygg i det digitala kommunikationslandskapet och du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation ser vi som en självklarhet.


Du är en produktiv person som får saker att hända och du trivs med ett helhetsansvar där du är van att arbeta självständigt samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du drivande, kreativ och strukturerad, du arbetar självständigt samtidigt som du är lyhörd för omgivningens behov och du har förmågan att skapa och etablera goda kontaktnät.


Du är relationsskapande och trivs med att tillsammans med andra arbeta mot gemensamma mål och gärna gränsöverskridande. Du värdesätter samarbete, att ha kul på jobbet och bidrar gärna med din positiva energi.


I rollen kommer du framförallt att skriva på svenska så det är viktigt att du behärskar språket mycket bra, både i tal och skrift. Har du intresse och kunskap kring fotografering är detta mycket meriterande.


B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.


Om Kalmar Energi


Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.


Läs gärna mer påwww.kalmarenergi.se


Hur du ansöker


I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via telinrekrytering.se. 


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kalmar Energi söker en Kommunikatör med digital spets.

Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och... Visa mer
Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och intresse inom ”thick data”, att hitta och analysera samt att förstå hur verktyg och system samspelar.


Vi är ett engagerat team på 3 medarbetare som brinner för kommunikation och hur vi kan vara med och bidra till en hållbar morgondag. Tillsammans planerar, utför och utvecklar vi det kommunikationsstrategiska arbetet med fokus på digital kommunikation och kundupplevelser. I vårt arbete ingår även vård och utveckling av varumärke och vår grafiska profil. I rollen skapar och redigerar du exempelvis innehåll på intern och extern webb, tar fram PPT-presentationer, säljmaterial, producerar film och foto, samt arbetar med enklare programmering och interaktionsdesign.


Som Kommunikatör hos oss driver du arbetet med bolagens digitala närvaro framåt. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter. I tjänsten ingår också att arbeta med olika projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna gällande ny digital teknik och vilka möjligheter det kan generera för oss som företag.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och du rapporterar till Kommunikationschefen.Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring samt flera års erfarenhet av digital kommunikation, du har även en digital portfolio som styrker dessa erfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat i Wordpress.


Du har erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall. Du har därav god erfarenhet av att jobba i något CMS-verktyg, SEO/SEM/Adwords, Google Analytics, InDesign och Photoshop. Du har drivit egna digitala projekt inom flera kanaler och verktyg, har du dessutom varit kravställare mot byrå/webbbyrå är detta meriterande.


Vi söker dig som har en stilistisk ådra och ett uttryckssätt som skapar intresse samt en stor drivkraft att hålla dig uppdaterad kring teknik och digitala nyheter. Du vet hur du, både strategiskt, taktiskt och operativt, skapar och paketerar målgruppsanpassade budskap som inspirerar, informerar och engagerar.


För att lyckas i rollen är du trygg i det digitala kommunikationslandskapet och du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation ser vi som en självklarhet.


Du är en produktiv person som får saker att hända och du trivs med ett helhetsansvar där du är van att arbeta självständigt samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du drivande, kreativ och strukturerad, du arbetar självständigt samtidigt som du är lyhörd för omgivningens behov och du har förmågan att skapa och etablera goda kontaktnät.


Du är relationsskapande och trivs med att tillsammans med andra arbeta mot gemensamma mål och gärna gränsöverskridande. Du värdesätter samarbete, att ha kul på jobbet och bidrar gärna med din positiva energi.


I rollen kommer du framförallt att skriva på svenska så det är viktigt att du behärskar språket mycket bra, både i tal och skrift. Har du intresse och kunskap kring fotografering är detta mycket meriterande.


B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.


Om Kalmar Energi


Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.


Läs gärna mer påwww.kalmarenergi.se


Hur du ansöker


I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via telinrekrytering.se. 


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kalmar Energi söker en Kommunikatör med digital spets.

Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och... Visa mer
Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och intresse inom ”thick data”, att hitta och analysera samt att förstå hur verktyg och system samspelar.


Vi är ett engagerat team på 3 medarbetare som brinner för kommunikation och hur vi kan vara med och bidra till en hållbar morgondag. Tillsammans planerar, utför och utvecklar vi det kommunikationsstrategiska arbetet med fokus på digital kommunikation och kundupplevelser. I vårt arbete ingår även vård och utveckling av varumärke och vår grafiska profil. I rollen skapar och redigerar du exempelvis innehåll på intern och extern webb, tar fram PPT-presentationer, säljmaterial, producerar film och foto, samt arbetar med enklare programmering och interaktionsdesign.


Som Kommunikatör hos oss driver du arbetet med bolagens digitala närvaro framåt. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter. I tjänsten ingår också att arbeta med olika projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna gällande ny digital teknik och vilka möjligheter det kan generera för oss som företag.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och du rapporterar till Kommunikationschefen.Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring samt flera års erfarenhet av digital kommunikation, du har även en digital portfolio som styrker dessa erfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat i Wordpress.


Du har erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall. Du har därav god erfarenhet av att jobba i något CMS-verktyg, SEO/SEM/Adwords, Google Analytics, InDesign och Photoshop. Du har drivit egna digitala projekt inom flera kanaler och verktyg, har du dessutom varit kravställare mot byrå/webbbyrå är detta meriterande.


Vi söker dig som har en stilistisk ådra och ett uttryckssätt som skapar intresse samt en stor drivkraft att hålla dig uppdaterad kring teknik och digitala nyheter. Du vet hur du, både strategiskt, taktiskt och operativt, skapar och paketerar målgruppsanpassade budskap som inspirerar, informerar och engagerar.


För att lyckas i rollen är du trygg i det digitala kommunikationslandskapet och du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation ser vi som en självklarhet.


Du är en produktiv person som får saker att hända och du trivs med ett helhetsansvar där du är van att arbeta självständigt samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du drivande, kreativ och strukturerad, du arbetar självständigt samtidigt som du är lyhörd för omgivningens behov och du har förmågan att skapa och etablera goda kontaktnät.


Du är relationsskapande och trivs med att tillsammans med andra arbeta mot gemensamma mål och gärna gränsöverskridande. Du värdesätter samarbete, att ha kul på jobbet och bidrar gärna med din positiva energi.


I rollen kommer du framförallt att skriva på svenska så det är viktigt att du behärskar språket mycket bra, både i tal och skrift. Har du intresse och kunskap kring fotografering är detta mycket meriterande.


B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.


Om Kalmar Energi


Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.


Läs gärna mer påwww.kalmarenergi.se


Hur du ansöker


I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via telinrekrytering.se. 


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Petersson på telefon 0703-77 45 74 eller e-post [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Kommunikatör, vikariat

På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare inom en mängd olika samhällsfunktioner. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, en god livsmiljö och tillväxt. Detta gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi. Verksamheten genomsyras av tillitsbaserad ledning och styrning samt vår värdegrund som innebär effektivitet och service, objektivitet, legalitet och respekt för lika värde. Utifrån detta vill Län... Visa mer
På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare inom en mängd olika samhällsfunktioner. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, en god livsmiljö och tillväxt. Detta gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi.

Verksamheten genomsyras av tillitsbaserad ledning och styrning samt vår värdegrund som innebär effektivitet och service, objektivitet, legalitet och respekt för lika värde. Utifrån detta vill Länsstyrelsen Kalmar län bli Sveriges bästa länsstyrelse.

Kommunikationsenheten utgör länsstyrelsens strategiska resurs för information, kommunikation, GIS, intern service och lokalfrågor. Kommunikationsenheten ingår i länsledningens stab. På enheten arbetar tio medarbetare, bland annat fyra kommunikatörer. Vattenmyndighetens kansli är en egen enhet som samordnar vattenförvaltningsarbetet och har ett nära samarbete med länsstyrelserna inom Södra Östersjöns vattendistrikt.

Är du en driven kommunikatör som har ett stort intresse för vattenfrågor och vill arbeta i en miljö full av samhällsengagemang? Då är du den vi söker.


Är du nyfiken på vår arbetsplats och vårt värdegrundsarbete kan du läsa mer på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/kalmar/ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till att driva, strukturera och utveckla länsstyrelsens interna och externa kommunikation. Vårt mål är att öka kunskapen om länsstyrelsen och att bilden av oss blir tydligare för länsinvånarna.

Du ska ge stöd och kommunikationsrådgivning i frågor som är prioriterade utifrån mål, regeringsuppdrag och förändringar. Arbetet innebär att, ensam eller tillsammans med andra, planera, genomföra och följa upp interna och externa kommunikationsaktiviteter.
Arbetsuppgifterna varierar, du får göra allt från att skriva en kommunikationsplan och göra layout på trycksaker till att göra omvärldsanalyser och identifiera kommunikativa utmaningar i olika projekt. Du ska också hålla internutbildningar inom kommunikation för att dela med dig av din kunskap till övriga medarbetare.

Du kommer att arbeta både på kommunikationsenheten och Vattenmyndighetens kansli. På kansliet ska du stötta det strategiska kommunikationsarbetet kopplat till samverkan på både lokal, regional och nationell nivå samt med andra länder


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap, medieproduktion, journalistik eller liknande samt erfarenhet från kommunikationsområdet. Du måsta ha goda kunskaper i officepaketet och Adobe creative suite. Det är meriterande att ha erfarenhet av webbutvecklingsarbete.

Du ska ha erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt kommunikationsarbete. Erfarenhet från offentlig förvaltning är meriterande.
Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du måste självständigt driva ditt arbete samtidigt som du hela tiden samarbetar med andra. Du måste trivas med att jobba i grupp. Som peson är du positiv, lösningsorienterad, flexibel, prestigelös och leveranssäker.


ÖVRIGT
Vi erbjuder Dig en unik arbetsplats
fylld av kunniga experter och ambitiösa generalister inom en mängd olika samhällsfunktioner. Länsstyrelsens står just nu inför många intressanta utmaningar och anställningen ger därmed goda möjligheter till personlig utveckling. Vi har en god arbetsmiljö, bra personalsociala förmåner och stora möjligheter till flexibel arbetstid. Vi välkomnar mångfald och ser jämställdhet som en självklarhet.

Som anställd innebär det att du kommer att krigsplaceras vid Länsstyrelsen i Kalmar län.

Vi undanber oss alla erbjudanden om
annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Vi har i rekryteringen valt att använda oss av Visma recruit som rekryteringsverktyg och kommer således inte hantera ansökningar via e-post eller post. Visa mindre

Kalmar Energi söker en Kommunikatör med digital spets.

Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och... Visa mer
Till vår kommunikationsavdelning söker vi nu en Kommunikatör med digital spets, som gillar att analysera data, testa olika hypoteser och som känner sig bekväm med att arbeta i olika typer av media, både traditionella och digitala. Vi söker dig som förstår värdet av att jobba utifrån kundens perspektiv för att skapa innehåll och funktioner som i sin tur skapar värde för våra kunder och kollegor. Du kanske rent av är lite av en dataanalytiker med kunskap och intresse inom ”thick data”, att hitta och analysera samt att förstå hur verktyg och system samspelar.


Vi är ett engagerat team på 3 medarbetare som brinner för kommunikation och hur vi kan vara med och bidra till en hållbar morgondag. Tillsammans planerar, utför och utvecklar vi det kommunikationsstrategiska arbetet med fokus på digital kommunikation och kundupplevelser. I vårt arbete ingår även vård och utveckling av varumärke och vår grafiska profil. I rollen skapar och redigerar du exempelvis innehåll på intern och extern webb, tar fram PPT-presentationer, säljmaterial, producerar film och foto, samt arbetar med enklare programmering och interaktionsdesign.


Som Kommunikatör hos oss driver du arbetet med bolagens digitala närvaro framåt. Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper genom digitala kanaler och affärsdrivande aktiviteter. I tjänsten ingår också att arbeta med olika projekt och marknadsaktiviteter, samt agera stöd till kollegorna gällande ny digital teknik och vilka möjligheter det kan generera för oss som företag.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid, och du rapporterar till Kommunikationschefen.Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring samt flera års erfarenhet av digital kommunikation, du har även en digital portfolio som styrker dessa erfarenheter. Det är meriterande om du har arbetat i Wordpress.


Du har erfarenhet av att skriva och skapa innehåll samt publicera och analysera utfall. Du har därav god erfarenhet av att jobba i något CMS-verktyg, SEO/SEM/Adwords, Google Analytics, InDesign och Photoshop. Du har drivit egna digitala projekt inom flera kanaler och verktyg, har du dessutom varit kravställare mot byrå/webbbyrå är detta meriterande.


Vi söker dig som har en stilistisk ådra och ett uttryckssätt som skapar intresse samt en stor drivkraft att hålla dig uppdaterad kring teknik och digitala nyheter. Du vet hur du, både strategiskt, taktiskt och operativt, skapar och paketerar målgruppsanpassade budskap som inspirerar, informerar och engagerar.


För att lyckas i rollen är du trygg i det digitala kommunikationslandskapet och du har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation ser vi som en självklarhet.


Du är en produktiv person som får saker att hända och du trivs med ett helhetsansvar där du är van att arbeta självständigt samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du drivande, kreativ och strukturerad, du arbetar självständigt samtidigt som du är lyhörd för omgivningens behov och du har förmågan att skapa och etablera goda kontaktnät.


Du är relationsskapande och trivs med att tillsammans med andra arbeta mot gemensamma mål och gärna gränsöverskridande. Du värdesätter samarbete, att ha kul på jobbet och bidrar gärna med din positiva energi.


I rollen kommer du framförallt att skriva på svenska så det är viktigt att du behärskar språket mycket bra, både i tal och skrift. Har du intresse och kunskap kring fotografering är detta mycket meriterande.


B-körkort är ett krav.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.


Om Kalmar Energi


Kalmar Energi är Kalmarregionens lokala energiföretag med djupa rötter i den småländska myllan. Vi bryr oss om vår gemensamma miljö och levererar alltid energi från förnybara källor. Vi tror på energi från Moskogen, Kalmarsundsvindar och öländsk sommarsol. Som lokalt energiföretag finns och arbetar vi i våra kunders omedelbara närhet. Vi tror på personliga möten och jobbar hårt för att tillgodose våra kunders energibehov.


Läs gärna mer påwww.kalmarenergi.se


Hur du ansöker


I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer och ansök tjänsten via www.telinrekrytering.se


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via telinrekrytering.se. 


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Teknisk skribent till Modig Machine Tool, Kalmar

Ansök    Dec 18    Technogarden    Informatör/Kommunikatör
Modig Machine Tool grundades 1947 i Virserum, Sverige med målet att bygga maskiner i världsklass. Modig Machine Tool utvecklar och tillverkar högteknologiska, världsledande CNC-maskiner som används bl.a. inom flyg, bil, och tillverkningsindustrin. Modig har en lång gedigen historia och levererar maskiner till bl. a. Boeing, SAAB och Toyota. Modig har de senaste åren utvecklat en helt ny maskinportfolio som rönt ett väldigt stort intresse över hela världe... Visa mer
Modig Machine Tool grundades 1947 i Virserum, Sverige med målet att bygga maskiner i världsklass.

Modig Machine Tool utvecklar och tillverkar högteknologiska, världsledande CNC-maskiner som används bl.a. inom flyg, bil, och tillverkningsindustrin. Modig har en lång gedigen historia och levererar maskiner till bl. a. Boeing, SAAB och Toyota.

Modig har de senaste åren utvecklat en helt ny maskinportfolio som rönt ett väldigt stort intresse över hela världen och företaget finns etablerat på flera orter runt om i världen, med ett nybyggt huvudkontor i Kalmar.

Modig är fortfarande ett familjeföretag och ett av världens ledande tillverkare av premiummaskiner. Vi har levererat över 11 000 maskiner över hela världen och vårt varumärke borgar för kvalitet hos våra kunder. Läs mer om företaget här: Hemsida Modig Machine Tool (https://modig.se/)

Teknisk skribent
Som Teknisk Skribent hos Modig är du en nyckelspelare i vår utvecklingsprocess av framtidens CNC-maskiner.

Huvudsakliga arbetsområden och ansvar
- Upprätta nya manualer och maskindokumentation för nya maskiner
- Underhålla och uppdatera befintlig dokumentation
- Utveckla och hålla en ordnad struktur för all maskindokumentation och manualer
- Fullt ansvar för företagets tekniska filer för CE-märkning av våra maskiner
- Ansvara för översättningar av manualer och dokumentation till varje kundleverans
- På uppdrag vara behjälplig vid upprättandet av instruktioner och utbildningsmaterial för våra maskiner
- Hålla god ordning och ombesörja att tredjepartsmanualer är uppdaterade
- Du kommer att tillhöra konstruktions-teamet och vara en aktiv del tillsammans med dem i hela processen.


Det här tror vi behövs för att vara Teknisk skribent hos oss på Modig
Du behöver vara administrativt lagd och ha erfarenhet av tillverkande industri, gärna maskinteknik, då du kommer att ansvara för att ta fram, underhålla och förbättra manualer och dokumentation för befintliga och nya maskiner.

Det förväntas att du är självgående, driven, noggrann och pedagogisk i ditt arbete. Vår dokumentation måste leva upp till de krav som finns med gällande standarder utan att tappa sin förmåga att vara ett stöd för användarna. Du kan förstå konstruktionsritningar och schema för el, hydraulik och pneumatik. Förståelse för geometri anses meriterande. Till din hjälp har du tillgång till representanter från produktion, el och eftermarknad.

För att klara uppgiften krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift mycket väl. Du motiveras av utmaningar, nya innovationer och förstår de möjligheter och utmaningar som kommer med ett företag som expanderar internationellt.

Vi söker efter dig, som utan prestige vill vara en del av vår familj och bidra till företagets fortsatta utveckling. Du jobbar idag kanske som lärare inom maskinteknik på en högre nivå eller i en liknande roll. Stor vikt kommer att läggas vid tidigare erfarenhet och personlighet.

Modig erbjuder en spännande utvecklingsmöjlighet i en platt organisation och internationell miljö. Med en produktportfolio som leder hela branschen blir du en del av ett sammansvetsat team, i nya fräscha lokaler. Vi har eget gym, årliga personalaktiviteter med mässor utomlands.

Placering
Vårt företag i Kalmar. Det här är en rekrytering som inleds med 1 års inhyrning via Technogarden, för att sedan övergå i anställning hos Modig.

Ansökan
Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om varför du passar för tjänsten. Hjälp oss att förstå hur rätt du är! Som komplement till ditt brev, behöver vi också ett CV förstås. Vi är trots allt litet traditionella. Har du frågor om ansökan, är du välkommen att ringa Technogardens regionchef Ewa-Marie Åström på telefon 0739-808 399 (det är Technogarden som ansvarar för rekryteringen).

Vi använder oss av löpande rekrytering och annonsen ligger ute tills dess att tjänsten är tillsatt. Du söker tjänsten genom att klicka på "Skicka ansökan" här nedanför

I den här rekryteringen har vi gjort vårt val av rekryteringspartner och undanber oss påringningar från andra konsult- och rekryteringsföretag samt säljare av cv-förmedling. Visa mindre

Polismyndigheten söker senior kommunikatör till Kalmar

Arbetsplatsbeskrivning Kommunikationsavdelningen har ansvar för att proaktivt styra och samordna Polismyndighetens kommunikationsarbete samt vara ett strategiskt och operativt kommunikationsstöd i hela myndigheten. Kommunikationsavdelningen har ca 190 anställda. Avdelningen består av nio enheter samt ett kansli som lyder direkt under avdelningschefen. Kommunikationsavdelningen Syd leds av en kommunikationschef och består av 28 medarbetare placerade i Malmö... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
Kommunikationsavdelningen har ansvar för att proaktivt styra och samordna Polismyndighetens kommunikationsarbete samt vara ett strategiskt och operativt kommunikationsstöd i hela myndigheten. Kommunikationsavdelningen har ca 190 anställda. Avdelningen består av nio enheter samt ett kansli som lyder direkt under avdelningschefen. Kommunikationsavdelningen Syd leds av en kommunikationschef och består av 28 medarbetare placerade i Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Kristianstad, Karlskrona, Växjö och Kalmar. Medarbetarna är uppdelade i två grupper: Regional kommunikation och Media.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en senior kommunikatör till polisområde Kalmar Kronoberg, vilket bland annat innefattar Kalmar och Växjö. I rollen som kommunikatör för polisområdet är du placerad tillsammans med områdesledningen i Kalmar, men du kommer att arbeta över hela området. Du kommer att vara en del av polisområdets ledningsgrupp, och verka som ett stöd till såväl polisområdeschefen som till lokalpolisområdescheferna. Du arbetar med både intern och extern kommunikation, på både strategisk och operativ nivå, och i dina arbetsuppgifter ingår både att stötta cheferna i deras kommunikativa ledarskap och att självständigt och proaktivt driva och genomföra egna kommunikationsaktiviteter.
Som polisområdeskommunikatör arbetar du framför alltmed polisområdets kommunikationsbehov, men du kommer även att ha vissa regionsövergripande uppgifter.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Identifiera och analysera kommunikationsbehov
Ge råd och stöd samt delta i kommunikationsplanering
Samordna och stödja mediekontakter
Planera och bistå vid genomförandet av kommunikationsinsatser samt att stärka den kommunikativa förmågan i regionen.

Kvalifikationer
Detta är en möjlighet för dig som har:
Högskoleutbildning inom t.ex. medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller liknande, alternativt motsvarande kunskaper som förvärvats genom arbete
Minst fem års arbetslivserfarenhet av kommunikationsarbete
Minst tre års arbetslivserfarenhet i närtid av kommunikationsarbete
Arbetslivserfarenhet av arbete med kommunikationsstöd till chefer, ledningsgrupper och organisationer.
Arbetslivserfarenhet av såväl strategiskt som operativt kommunikationsarbete
Arbetslivserfarenhet av leveranser av kommunikationslösningar
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:
• Arbetslivserfarenhet av ledningsgruppsarbete då du kommer att ingå i ledningsgruppen för polisområdet.
• Genom arbetslivserfarenhet har du fått mycket god förståelse för hur media arbetar och hur journalistiken fungerar
• Stor erfarenhet av att använda digitala medier i det dagliga arbetet


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en driven och erfaren kommunikatör, där positivitet och prestigelöshet är något som faller sig naturligt för dig. Du har ett tydligt fokus på att leverera effektiva kommunikationslösningar och en tydlig inriktning på leveranser. Vi ser också att du har ett strategiskt angreppssätt i ditt arbete men är inte rädd för att arbeta operativt.
Vi söker dig som:
Är öppen och utåtriktad, har ett gott omdöme och förmåga att skapa goda relationer, med såväl övriga medarbetare inom kommunikationsenheten som med kärnverksamheten
Är initiativtagande, har förmågan att se och förekomma kommunikationsbehov på ett proaktivt och planerat sätt.
Är självgående och flexibel, med förmågan att klara av snabba omställningar och leverera under press.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kontaktpersoner
Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta rekryterande chef:
Charlotte Hansson, tfn 0708-525 073
Undrar du något om rekryteringsprocessen kontakta ansvarig HR-konsult:
Emma Kvarfordt, tfn 073-088 27 51.
Fackliga företrädare
Fredrik Berg, SACO, tfn 010-563 91 37;
Sofia Ask, Polisförbundet, tfn 010-563 87 10;
Johan Gertz, Fackförbundet ST, tfn 010-567 70 92;
Karna Tillheden, SEKO Polisen, tfn 010-56 16 627.
Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om sex månader
Arbetsort: Kalmar (men rör dig i hela Polisregion Syd)
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
Funktion: handläggare med funktion som kommunikatör, Kommunikationsavdelningen, Kommunikationsavdelningen Syd, Regional kommunikation grupp 1
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning


Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast måndag den 9/12 2019 I ditt personliga brev och CV vill vi att du beskriver på vilket sätt du uppfyller våra efterfrågade krav och meriter. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på https://polisen.se/personuppgifter/rekrytering. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med ref.nr C33322/2019 via papperspost till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, Box 122 56, 102 26 Stockholm.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kommunikatör

Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen. Är du en nyfiken kommunikatör med intresse för hållbarhetsfrågor? Linnéuniversitetet söker nu engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Just nu söker vi en pro... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet. En plats för kunskap, idéer och utveckling. För växtkraft och framtidstro. I Småland, i världen.

Är du en nyfiken kommunikatör med intresse för hållbarhetsfrågor?

Linnéuniversitetet söker nu engagerad kollega som vill jobba tillsammans med oss för att stärka vårt varumärke och kommunicera vår vision om en kreativ och internationell kunskapsmiljö som odlar nyfikenhet, nytänkande, nytta och närhet. Just nu söker vi en projektkommunikatör för projektet Hållbara resval Kalmar Linnéuniversitetet.   

Är du en driven kommunikatör som vill bidra till att alla som reser till och från Universitetskajen i Kalmar gör det på ett mer hållbart sätt? Då kan du vara den vi söker!

Kommunikationsavdelningen arbetar strategiskt och operativt för att skapa intresse för Linnéuniversitetets utbildning, forskning och samverkan. Vi är runt 40 medarbetare som jobbar med studentrekrytering, forskningskommunikation och internkommunikation. Vi har specialistkompetens inom bl a evenemang, medieproduktion, grafisk formgivning och webb. Avdelningen består av tre sektioner och arbetar från Kalmar och Växjö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba som kommunikatör inom ett projekt där målet är att främja hållbara resor. Därför kommer stort fokus i ditt arbete att ligga på insatser som ska leda till beteende- och attitydförändringar och att människor gör mer miljömedvetna val när det gäller resande. Arbetet är såväl strategiskt som operativt. Du kommer, i nära samarbete med projektledare, ta fram kommunikations- och aktivitetsplaner samt ansvara för att dessa genomförs och utvärderas enligt givna tids-och budgetramar. Du ansvarar också för det löpnade kommunikationsarbetet, vilket bland annat innebär att skriva målgruppsanpassade texter, skapa innehåll för sociala medier, ansvara för webbinnehåll och skriva nyhetsbrev.       

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst en kandidatexamen inom medie-och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig akademisk utbildning och som har jobbat som kommunikatör i några år. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och vet hur du ska anpassa kommunikationen till olika målgrupper, kanaler och syften. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter förmåga att ta ansvar och arbeta självgående. Vi ser också gärna att du är initiativrik och har en förmåga att tänka nytt. Du har god samarbetsförmåga och är van att planera och organisera ditt arbete.

Mer om projektet
Under 2020 kommer samtliga studenter och medarbetare vara inflyttade på det nybyggda området vid universitetskajen mitt i centrala Kalmar. Denna utveckling genererar en dramatisk ökning av antalet resor till och från området, vilket kräver nya resvanor där cykel och kollektivtrafik blir allt viktigare. Det finns ett behov att jobba med beteende- och attitydförändringar för att visa på fördelarna med mer hållbara alternativ. Linnéuniversitetet har tillsammans med Kalmar kommun och Region Kalmar län blivit beviljade finansiering från ERUF (Europeiska regionala utvecklingsfonden) för projektet Hållbara resval Kalmar Linnéuniversitetet. Projektet startade i januari 2019 och pågår till december 2021.

Anställningsvillkor
Anställningen är tidsbegränsad under två år. Omfattningen är på 50% och eventuellt mer vid behov. Du är placerad på kommunikationsavdelningen, men jobbar även nära projektledaren.

Placering: Kommunikationsavdelningen finns både i Växjö och Kalmar. Placeringsort är Kalmar.

Mer information lämnas av:
Sektionschef Josefin Fägerås, 0470–70 80 45, [email protected]
Projektledare Åsa Wågman, 0480–44 63 16, [email protected]

Frågor som rör anställningen besvaras av HR-partner Marie Kalebsson, 0470–70 82 38 [email protected]

Fackliga företrädare nås via universitetets växel: 0772-28 80 00

Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen.  De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Kommunikatör

Vi erbjuder Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra till Kalmar läns utveckling i en roll som kommunikatör för Regional utvecklingsförvaltning. Regional utvecklingsförvaltning arbetar inom många olika områden för länets framtid och utveckling. De bidrar med finansiering till insatser som stärker Kalmar län och jobbar bland annat nära näringsliv, företag och organisationer. Regional utveckling innefattar samhällsplanering, folkhälsofrågor, besök... Visa mer
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en chans att vara med och bidra till Kalmar läns utveckling i en roll som kommunikatör för Regional utvecklingsförvaltning.

Regional utvecklingsförvaltning arbetar inom många olika områden för länets framtid och utveckling. De bidrar med finansiering till insatser som stärker Kalmar län och jobbar bland annat nära näringsliv, företag och organisationer. Regional utveckling innefattar samhällsplanering, folkhälsofrågor, besöksnäring, infrastruktur, kultur, folkhögskolor och mycket mer.

Ditt arbete kommer att vara både operativt och strategiskt. Som kommunikatör hos oss skapar och stärker du relationer, fungerar som kommunikativt stöd, producerar text och bild samt jobbar med våra digitala kanaler. Tillsammans med medarbetarna på kommunikation lyfter du fram de regionala utvecklingsfrågorna i Kalmar län på bästa sätt.

Vi söker

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har jobbat i flera år som kommunikatör med intern och extern kommunikation. Har du dessutom erfarenhet av liknande uppdrag i offentlig förvaltning eller statlig myndighet är det meriterande.

För att trivas i jobbet behöver du ha en bred kompetens. Du är ett strategiskt stöd och bollplank i olika kommunikationsfrågor, men har också praktiska kunskaper och kan leverera de kommunikationsinsatser som behövs. Kunskap om och erfarenhet av att jobba i digitala kanaler är ett krav. Språket är ditt viktigaste redskap och du ska vara skicklig på att formulera dig i tal och skrift.

Som person är du självgående, tar initiativ, är noggrann och levererar i tid utifrån de förutsättningar som finns. Ibland jobbar du med längre övergripande projekt, ibland är det snabba puckar som gäller och det är en fördel om du tycker om varierande arbetsdagar.

Viss pressjour ingår och du blir en viktig del av regionens krisberedskap tillsammans med övriga kommunikatörer.

Vår arbetsplats

Du kommer att bli en av medarbetarna på Regionstab Kommunikation. Vi arbetar regionövergripande med strategisk kommunikation och är ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Regionstab Kommunikation har erfarna medarbetare med bred kunskap inom kommunikationsfältet. Det finns hjälp att få inom flera områden och du kommer att utvecklas i din roll som kommunikatör. Vi hoppas också att du bidrar till dina kollegors utveckling.

Kommunikationsdirektören kommer att vara din chef, men i vardagen kommer du att jobba nära medarbetarna på Regional utvecklingsförvaltning.


Vår enhet är en del av Regionstaben, där det jobbar 140 experter inom bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till Region Kalmar läns ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.
Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare. Experter, specialister och generalister samverkar för länets utveckling och tillväxt och svarar för myndighetsutövning. Länsstyrelsen i Kalmar strävar mot att bli Sveriges bästa länsstyrelse genom att arbeta med vår värdegrund. Vi vill uppfattas som effektiva, serviceinriktade, objektiva och självklart att möta alla med respekt. Som anställd på vår arbetsplats förutsätter vi att du delar ... Visa mer
På Länsstyrelsen i Kalmar arbetar cirka 250 engagerade medarbetare. Experter, specialister och generalister samverkar för länets utveckling och tillväxt och svarar för myndighetsutövning.
Länsstyrelsen i Kalmar strävar mot att bli Sveriges bästa länsstyrelse genom att arbeta med vår värdegrund. Vi vill uppfattas som effektiva, serviceinriktade, objektiva och självklart att möta alla med respekt. Som anställd på vår arbetsplats förutsätter vi att du delar vår värdegrund.

Kommunikationsenheten utgör länsstyrelsens strategiska resurs för information, kommunikation, GIS, intern service och lokalfrågor. Kommunikationsenheten ingår i avdelningen för verksamhetsstöd. På enheten arbetar 10 medarbetare, bland annat fyra kommunikatörer. Vattenmyndighetens kansli är en egen enhet som samordnar vattenförvaltningsarbetet och har ett nära samarbete med länsstyrelserna inom Södra Östersjöns vattendistrikt.

Är du nyfiken på vår arbetsplats och vårt värdegrundsarbete kan du läsa mer på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/kalmar/


ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör bidrar du, tillsammans med dina kollegor, till att driva, strukturera och utveckla länsstyrelsens interna och externa kommunikation. Vårt mål är att öka kunskapen om länsstyrelsen och att bilden av oss blir tydligare för länsinvånarna.

Du ska ge stöd och kommunikationsrådgivning i frågor som är prioriterade utifrån mål, regeringsuppdrag och förändringar. Arbetet innebär att, ensam eller tillsammans med andra, planera, genomföra och följa upp interna och externa kommunikationsaktiviteter.

Arbetsuppgifterna varierar, du får göra allt från att skriva en kommunikationsplan och göra layout på trycksaker till att göra omvärldsanalyser och identifiera kommunikativa utmaningar i olika projekt. Du ska också hålla internutbildningar inom kommunikation för att dela med dig av din kunskap till övriga medarbetare.

Du kommer att arbeta både på kommunikationsenheten och Vattenmyndighetens kansli. På kansliet ska du stötta det strategiska kommunikationsarbetet kopplat till samverkan på både lokal, regional och nationell nivå samt med andra länder inom EU.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning i medie- och kommunikationsvetenskap, medieproduktion, journalistik eller liknande samt erfarenhet från kommunikationsområdet. Du måsta ha goda kunskaper i officepaketet och Adobe creative suite. Det är meriterande att ha erfarenhet av webbutvecklingsarbete.

Du ska ha erfarenhet av såväl strategiskt som praktiskt kommunikationsarbete. Erfarenhet från offentlig förvaltning är meriterande.

Du ska ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket kräver att du är svensk medborgare. Innan du blir anställd kommer du att
gå igenom en säkerhetsprövning med registerkontroll. Den genomförs av Länsstyrelsen när urvalet är klart. Läs mer om
säkerhetsprövning på säkerhetspolisens hemsida. http://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/sakerhetsprovning.html


ÖVRIGT
Vi erbjuder Dig en unik arbetsplats
fylld av kunniga experter och ambitiösa generalister inom en mängd olika samhällsfunktioner. Länsstyrelsens står just nu inför många intressanta utmaningar och anställningen ger därmed goda möjligheter till personlig utveckling. Vi har en god arbetsmiljö, bra personalsociala förmåner och stora möjligheter till flexibel arbetstid. Vi välkomnar mångfald och ser jämställdhet som en självklarhet.

Som anställd innebär det att du kommer att krigsplaceras vid Länsstyrelsen i Kalmar län.

Vi undanber oss alla erbjudanden om
annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna annons.

Vi har i rekryteringen valt att använda oss av Visma recruit som rekryteringsverktyg och kommer således inte hantera ansökningar via e-post eller post. Visa mindre

Söker kommunikatör

Kalmar pastorat har omkring 25 000 medlemmar och omfattar fem församlingar. Inom pastoratet finns även administrativa stödfunktioner, begravningsplatser och krematorium. Totalt är vi drygt 80 medarbetare inom alla olika arbetsområden. Arbetsplatsen är på pastoratets kansli som finns på Domprostgården på Södra Vallgatan 25 i Kalmar. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/kalmar Vår kommunikatör ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare. ... Visa mer
Kalmar pastorat har omkring 25 000 medlemmar och omfattar fem församlingar. Inom pastoratet finns även administrativa stödfunktioner, begravningsplatser och krematorium. Totalt är vi drygt 80 medarbetare inom alla olika arbetsområden. Arbetsplatsen är på pastoratets kansli som finns på Domprostgården på Södra Vallgatan 25 i Kalmar. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/kalmar Vår kommunikatör ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en ersättare. Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete där tjänsten som kommunikatör innebär att du ansvarar för pastoratets kommunikation och är verksam i hela kedjan från idé till produktion. Arbetsbeskrivning: Som kommunikatör på Svenska kyrkan i Kalmar är en stor del av arbetsuppgifterna, att tillsammans med pastoratets medarbetare, samordna och planera genomförandet av pastoratets kommunikationsaktiviteter och att sprida information om verksamhet, gudstjänster, konserter m.m. i både externa och interna kanaler såsom webb, intranät, sociala medier och tryckt material. I arbetet ingår också att producera presentationsmaterial, årsredovisningar, budget och liknande. I din roll som kommunikatör planerar och genomför du även interna utbildningar inom området samt ger kvalificerat stöd åt pastoratets medarbetare inom ramen för arbetsuppgifterna. Du leder också kommunikationsaktiviteter i samband med pastoratets större arrangemang. Personliga egenskaper: Som person är du relationsskapande och trivs med att ha flera kontaktytor, både internt och externt. Du bör vara kreativ och pedagogisk samt lyhörd inför verksamhetens behov. Du måste kunna arbeta självständigt och metodisk och trivas med att driva flera projekt samtidigt. För att arbeta hos oss krävs det att du delar Svenska Kyrkans värderingar och vi ser gärna att du har kunskap om Svenska Kyrkans grundläggande uppdrag. Vi söker dig som: Du har en akademisk utbildning inom området. Erfarenhet av kommunikations- och informationsarbete är ett krav och arbete med webbpublicering, sociala medier och formgivning samt projektledning är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i digitala medier och hur de används som kommunikationsverktyg. Varaktighet, arbetstid och tillträde: Vikariat, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till: Svenska Kyrkan, Anna Roslund, Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar. Det går även bra att maila din ansökan till: [email protected]             Sista ansökningsdag är den 5 maj dock kommer urval och intervjuer ske löpande så skicka din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag Visa mindre

Projektkoordinator med inriktning internationell marknadsföring

Vi erbjuder Det här är jobbet för dig som vill vara delaktig i att lyfta fram Kalmar läns fördelar samt påverka och utveckla förutsättningarna för länets besöksnäring på den internationella marknaden. I rollen som projektkoordinator kommer du att ha det operativa ansvaret för den internationella marknadsföringen, upprätta den årliga marknadsplanen samt ha samordningsansvar för PR-aktiviteter och kampanjer på utvalda marknader. I arbetet ingår också att ... Visa mer
Vi erbjuder
Det här är jobbet för dig som vill vara delaktig i att lyfta fram Kalmar läns fördelar samt påverka och utveckla förutsättningarna för länets besöksnäring på den internationella marknaden.

I rollen som projektkoordinator kommer du att ha det operativa ansvaret för den internationella marknadsföringen, upprätta den årliga marknadsplanen samt ha samordningsansvar för PR-aktiviteter och kampanjer på utvalda marknader. I arbetet ingår också att koordinera olika insatser tillsammans med aktörer i övriga Småland och Visit Sweden. Du kommer att ta fram underlag till pressmeddelanden, planera utländska journalistbesök, uppdatera våra regionala, nationella och internationella hemsidor och arbeta med sociala medier. Arbetet sker tillsammans med samordnaren för besöksnäringen, länets marknadsråd och Smålands marknadsgrupp. 

I arbetet med marknadsföringen ska hela länet lyftas och fokus är på de fem starka upplevelseregionerna: Vimmerby, Västervik, Kalmar, Öland och Glasriket under varumärket Småland & Öland. Den framtida utmaningen är att få antalet utländska besökare att öka. Arbetet sker i samverkan mellan Region Kalmar län och kommunernas turismansvariga.

Vi söker
Vi söker dig som har en högskole-/universitetsexamen inom information/kommunikation, turism eller marknadsföring. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom besöksnäring, projektledning och av kommunikation. Arbetet förutsätter att du har digitala kunskaper och hanterar sociala medier väl samt att du har en god kännedom om länet.

Du är en strukturerad, engagerad och drivande person som arbetar lika bra på egen hand som tillsammans med andra och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer. Vidare är du intresserad av marknadsföring och vill hålla dig uppdaterad inom området. Du kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du kan tyska.

Körkort är ett krav då arbetet innebär resor, framför allt inom länet och det kan förekomma resor utomlands. 

Vår arbetsplats
Basenheten Samhällsplanering och tillväxt driver regionalt tillväxtarbete med samordning av utvecklingsinsatser inom områden som infrastruktur, näringsliv och kompetensförsörjning. Enheten driver också utvecklingsfrågor inom miljö och klimat, innovation, kultur, folkhälsa och besöksnäring i bred samverkan med länets aktörer.

I den regionala utvecklingsförvaltningen arbetar vi med tillväxt- och utvecklingsfrågor i Kalmar län. Det gör vi genom att ta initiativ till och samordna insatser. Vi samverkar med aktörer i och utanför länet inom olika områden som näringsliv, miljö, infrastruktur, samhällsplanering, landsbygdsutveckling, kultur och kompetens. Vi skapar och deltar i nätverk och arbetar också med finansiering av utvecklingsinsatser som syftar till att gynna länets utveckling. I förvaltningen ingår också fyra folkhögskolor (Gamleby, Högalid, Vimmerby, Öland) och Regionbiblioteket.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör till eHälsomyndigheten

Vill du jobba med digitalisering inom vård och omsorg och bidra med nytta till Sveriges medborgare? Vi söker nu en kommunikatör till avdelningen för kommunikation och varumärke. Idag består avdelningen av åtta medarbetare. Vi ansvarar för myndighetens kommunikationskanaler, såsom digital arbetsplats (intranät), extern webbplats, pressrum, sociala medier, medarbetarinfo-träffar, event etcetera. Avdelningens medarbetare finns både i Kalmar och Stockholm. ... Visa mer
Vill du jobba med digitalisering inom vård och omsorg och bidra med nytta till Sveriges medborgare?

Vi söker nu en kommunikatör till avdelningen för kommunikation och varumärke. Idag består avdelningen av åtta medarbetare. Vi ansvarar för myndighetens kommunikationskanaler, såsom digital arbetsplats (intranät), extern webbplats, pressrum, sociala medier, medarbetarinfo-träffar, event etcetera. Avdelningens medarbetare finns både i Kalmar och Stockholm.

E-hälsa är ett spännande område som handlar om att skapa ett välfungerande informationsutbyte inom vård och omsorg.Vi erbjuder en utvecklande och kommunikationsintensiv verksamhet som kräver ett öppet förhållningssätt. Vi arbetar enligt en redaktionsmodell där vi förväntas både kunna ta ett stort mått av eget ansvar och samtidigt samarbeta för att genomföra vårt gemensamma uppdrag. Inom redaktionen arbetar vi såväl strategiskt som operativt.

För dig innebär det en möjlighet att kombinera din kompetens inom kommunikation med ett samhällsengagemang och en vilja att skapa nytta för Sverige.

Om tjänsten
Du kommunikationsplanerar, skriver, producerar och publicerar material i våra kanaler, främst på vår nya digitala arbetsplats. Du arbetar med presentationer, film, pod, event, nyhetsbrev samt medverkar i övriga uppdrag och projekt på avdelningen.

Vidare analyserar du och följer upp vårt arbete för att genomföra förbättringar, deltar i förvaltningen av /digitala arbetsplatsen samt hanterar mediekontakter.

Du får möjlighet att lära dig om digitalisering inom vård och omsorg, e-hälsa, statsförvaltning, kommunikationsstrategi, internkommunikation, kriskommunikation, sociala medier, tjänstedesign och tillgänglighetsfrågor.

Vi söker dig som har:

• Högskole- eller universitetsexamen i medie- och kommunikationsvetenskap eller journalistik, eller annan utbildning vi bedömer likvärdig.
• Flera års erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg och kanaler, sociala medier, rörlig media och analys.
• Flera års erfarenhet av att arbeta som skribent samt med produktion av kommunikation för olika målgrupper och kanaler, såväl externt som internt.

Som person är du självgående, flexibel och stabil. Du har en god språklig analytisk förmåga samt en god samarbetsförmåga.

Meriterande för tjänsten är:

• Erfarenhet av internkommunikation, mediekontakter och kriskommunikation.
• Kunskap om och erfarenhet av kommunikationsarbete på myndighet eller inom vård- och omsorgsverksamhet.
• Erfarenhet av att lära ut hur man skriver på intranät och webb för interna redaktörer.Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga kompetenser.

Vad erbjuder vi
Vi erbjuder en stor möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner som till exempel friskvårdsbidrag och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider.

Anställningen är tillsvidare. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Kalmar. Arbetet kan innebära tjänsteresor.

Tid att leva! Vill du veta mer om hur det rä att bo i Kalmarsundsregionen, läs här; https://kalmarsundsregionen.com/

eHälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad?
Frågor angående tjänsten besvaras av rekryterande chef Erika Burlin Hellman, avdelningschef kommunikation och varumärke, tel 010-458 63 56, HR-specialist Ulrika Lind, tel 010-458 63 48, Emmeli Gross, Saco, tel 010-458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010-458 62 90.  

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 21 april 2019!

Om eHälsomyndigheten
eHälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se

Rekryteringen sköts av eHälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

 

Sökord: Content planning, skribent, internkommunikation, kriskommunikation Visa mindre