Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Kalmar

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet i Kalmar stad och region och dit söker vi nu fler duktiga och positiva bussförare!  Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar oc... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet i Kalmar stad och region och dit söker vi nu fler duktiga och positiva bussförare! 

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsorten är Kalmar, alternativt orter i närområdet. 

Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval kommer ske löpande. Tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussförare Expressbuss Långfärdsbuss

Gimo Bussresor söker förare till våra expressbussar i Kalmar Stationsort Kalmar Som expressbussförare hos oss kör du våra bussar mellan Kalmar och Norrköping i samarbete med FlixBus. Som person är du noggrann, serviceminded och trivs med att ha kundkontakt. Dina viktigaste verktyg för att genomföra detta arbete är dig själv och våra moderna turistbussar. Arbetet är självständigt men det krävs även att du är en lagspelare för att få allting att fungera ti... Visa mer
Gimo Bussresor söker förare till våra expressbussar i Kalmar
Stationsort Kalmar
Som expressbussförare hos oss kör du våra bussar mellan Kalmar och Norrköping i samarbete med FlixBus.
Som person är du noggrann, serviceminded och trivs med att ha kundkontakt.
Dina viktigaste verktyg för att genomföra detta arbete är dig själv och våra moderna turistbussar.
Arbetet är självständigt men det krävs även att du är en lagspelare för att få allting att fungera tillsammans med kollegorna i Kalmar, Norrköping och Uppsala.
Det du och bussen presterar när ni är ute på jobb är en stor del vårt växande varumärke.
Vi vill nu ha din hjälp att stärka vår position i Kalmar.
Arbetstider: Varierande mellan morgon och kväll
Krav:
Körkortsbehörighet D(Buss)
YKB
Digitalt förarkort
Du talar flytande svenska och känner dig trygg med engelska.
Erfarenhet från branschen
Vi erbjuder tim/behovsanställning med möjlighet till fast- tillsvidareanställning. Är du rätt för oss skapar vi en tjänst som passar dig. Vi söker både dig som vill arbeta deltid samt dig som vill arbeta heltid.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Bussförare med uppdrag som förarcoach

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Vi söker nu en bussförare som vill kombinera sin tjänst och arbeta som förarcoach på deltid för beställningstrafiken i Kalmar med omnejd. Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. Vi ser föraryrket i första hand som... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Vi söker nu en bussförare som vill kombinera sin tjänst och arbeta som förarcoach på deltid för beställningstrafiken i Kalmar med omnejd.


Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. I rollen som bussförare träffar du många olika typer av människor som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.


Du en duktig förare med formell utbildning. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. I denna roll ingår även ett uppdrag som förarcoach på deltid vilket innebär att du, genom ett tätt samarbete med affärschef, drift linjetrafiken, OP-center samt verkstad, planerar och ansvarar för arbetet som rör bussarna samt hanterar viss personalplanering.


Genom att coacha förarna i både trafik- och servicebeteende bidrar du aktivt till att uppnå en högre kundnöjdhet, färre fordonsskador och en bättre arbetsmiljö. I uppdraget kommer det även ingå att följa upp skadorna på bussarna och föra samtal med förarna, samt att följa upp kör- och vilotider med varje förare enligt uppsatt rutin. Vidare sätter du, tillsammans med affärschefen, mål och förbättringsområden inom området. 


Vi är en stor organisation och ditt dagliga arbete kommer innebära många interna samt externa kontakter, vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga. På daglig basis blir du OP-centers förlängda arm i Kalmar med omnejd. Du förväntas bidra med nya kreativa lösningar samt ett gott engagemang för att nå det bästa resultat.


God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och YKB. Stationeringsort är Kalmar. 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten omfattar varierande arbetstider. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Busschaufför

Vi söker en busschaufför till en av våra Mercedes sprinter (19 pass) som är placerad i Mörbylånga kommun. uppdragen består av att köra färdtjänst, sjukresor, skoltrafik osv. Tjänsten är halvtid, varannan vecka arbetstid vardagar 8 timmar. Körkortskrav är D behörighet Visa mer
Vi söker en busschaufför till en av våra Mercedes sprinter (19 pass) som är placerad i Mörbylånga kommun. uppdragen består av att köra färdtjänst, sjukresor, skoltrafik osv. Tjänsten är halvtid, varannan vecka arbetstid vardagar 8 timmar.
Körkortskrav är D behörighet Visa mindre

Bussförare

Vi söker efter serviceinriktade bussförare vid behov! Bergkvarabuss i Kalmar söker nu efter timanställda bussförare som vill köra stadstrafik.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Om tjänsten  Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. ... Visa mer
Vi söker efter serviceinriktade bussförare vid behov!Bergkvarabuss i Kalmar söker nu efter timanställda bussförare som vill köra stadstrafik. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. Om tjänsten Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga.D-körkort, giltigt YKB-kort samt god svenska är grundläggande krav. Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Förarcoach

På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Genom att tillsätta förarcoacher inom vår verksamhet vill vi bli ännu starkare i våra uppdrag och säkerställa kvalitén i vår leverans. Vi söker nu en förarcoach i Kalmar som ska verka inom skol- och beställningstrafik. Inom skol- och beställningstrafik är d... Visa mer
På Bergkvarabuss bedrivs skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. Genom att tillsätta förarcoacher inom vår verksamhet vill vi bli ännu starkare i våra uppdrag och säkerställa kvalitén i vår leverans. Vi söker nu en förarcoach i Kalmar som ska verka inom skol- och beställningstrafik.


Inom skol- och beställningstrafik är det flera aspekter som är avgörande för att uppnå god kvalité i arbetet som bussförare; bland annat avtalskrav, servicenivå och lagefterlevnad. Det är också viktigt att företagets policys och instruktioner följs. Företaget har ett antal dokumenterade mål, där bland annat bränsleförbrukningen och fordonsskadefrekvensen ska minska. Dessa frågor blir aktuella för förarcoachen att ha i beaktande i sitt dagliga arbete.


Som förarcoach säkerställer du att föraren har de verktyg som behövs för att kunna utföra sitt jobb på bästa sätt. Du ansvarar för att följa upp, coacha och utveckla förare i deras dagliga arbete. Att följa upp kör- och vilotidregler är också en del av det arbetet. Förarcoachen förväntas representera företaget och genom sitt eget engagemang bidra till ett klimat som främjar utveckling och en positiv atmosfär.


Uppdraget kommer innebära medåkning med förare samt samtal i syfte att coacha och förbättra. Uppdraget kan också innebära att delta i förbättringsgrupper. Som förarcoach kommer du också behöva utföra administrativa uppgifter, såsom skaderapportering, incidentrapportering mm.


Uppdraget som förarcoach kommer inte vara en heltidstjänst, vi kommer därför kombinera uppdraget med busskörning.


Vi söker dig som brinner för bussföraryrket och är utbildad bussförare med D-körkort och YKB. Du känner dig bekväm med administration och har goda datakunskaper. Du har ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. Har du tidigare haft en coachande roll som du trivts i är de mycket meriterande. Företagets värdeord – personligt engagerad, proaktiv och professionell – är något du kan stå för och är villig att arbeta utifrån i alla lägen. Vidare har du ett affärssinne och hög servicekänsla. Dessutom är lagefterlevnad högt prioriterat för dig.
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bussförare Kalmar

Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov! Bergkvarabuss i Kalmar söker nu efter timanställda bussförare som vill köra stadstrafik.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Om tjänsten Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. D-körkort samt gi... Visa mer
Vi sökerefter serviceinriktadebussförarevidbehov!
Bergkvarabuss i Kalmar söker nu efter timanställda bussförare som vill köra stadstrafik. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Om tjänsten
Som bussförare på Bergkvarabuss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga.
D-körkort samt giltigt YKB-kort är ett grundläggande krav. 
Intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Bussförare till Vy bus4you i Kalmar

Ansök    Feb 24    Vy Buss AB    Bussförare/Busschaufför
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Är du en av Kalmars bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster? Tillsammans m... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Är du en av Kalmars bästa bussförare och vill köra Sveriges nöjdaste gäster?

Tillsammans med Vy flygbussarna utgör Vy bus4you den kommersiella avdelningen inom Vy Buss AB och är en del av Vygruppen. Vi är en av de ledande aktörerna på expressbussmarknaden i Sverige. Vy bus4you har för elfte året i rad haft resebranschens mest nöjda gäster, enligt undersökningar gjorda av SKI (Svenskt Kvalitetstindex).

Vi rekryterar nu förare till vår depå i Kalmar. Vi söker såväl heltidsanställda som deltidsanställda. Vy bus4you Kalmar kör expressbuss till Norrköping. Innan du börjar arbeta kommer du att få en internutbildning för att bli redo att representera Vy bus4you. 

Arbetsuppgifter
Du arbetar dagligen med:

.Ett kundbemötande som gör att fler tar bussen igen
.Ett trafiksäkert körsätt, då vi har många människors liv i våra händer
.Ett hjälpsamt arbetssätt, där vi ställer upp för varandra
.Ett pålitligt arbetssätt som säkerställer att bussen går
.Ett arbetssätt som visar att vi har en högre ambition

Kvalifikationer
Vi söker dig som har D-körkort samt YKB, har en trygg och vägvinnande körstil och kommunicerar bra på såväl svenska som engelska.

Det är ett krav att du har erfarenhet från att ha kört buss eller lastbil i både stad och på större vägar, gärna flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service. Vidare är det meriterande om du behärskar andra språk än svenska och engelska. Du behöver ha tillgång till egen bil då våra arbetstider är varierande.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som förare hos Vy bus4you ska du på ett säkert och behagligt sätt framföra våra fordon, alltid med gästens behov i fokus. Som förare är du ansvarig för säkerheten och trivseln ombord och du håller hög servicenivå även i de tidvis stressiga arbetssituationerna. Du är lösningsinriktad och har lätt för att kunna hantera nya utmanande situationer. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du är inte rädd för att prata med nya människor då det vid varje tur ropas ut säkerhets- och informationsmeddelanden på svenska och engelska. Du är duktig på att informera gäster genom samtal och tar egna initiativ till att göra det ”lilla extra” för gästen.

Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du samarbetar även väl med kollegor och bidrar till en god arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta i en trevlig och föränderlig miljö där dina arbetstider varierar.    

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en trivsam arbetsplats i en händelserik internationell miljö med hjälpsamma kollegor. Dina villkor är konkurrenskraftiga och du möter en kultur som kännetecknas av respekt, öppenhet och att vi ställer upp för varandra. Du kommer att få möjligheten att arbeta på ett företag där miljötänkande är ett ledord och arbeta i fräscha bussar som är
miljöanpassade. Vi fortbildar även våra anställda för YKB.

Du ges möjligheten att göra kunder nöjda genom att leverera god service och därmed påverka företagets resultat. Du omfattas av Bussbranschavtalet.

Går du vidare i rekryteringsprocessen behöver du komplettera din ansökan med ett utdrag ”Arbete med barn i annan verksamhet” från polisens hemsida. Under anställning sker slumpmässiga alkohol och drogtester. 

Mer information om Vy bus4you finner du på bus4you.se. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan med CV, personligt brev samt referenser. 

Kontaktinformation
Daniel Bergagård Gill, Platschef, [email protected]

Arbetsplats

 Kalmar Visa mindre

Bussförare för skol- och beställningstrafik

Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Kalmar! Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en... Visa mer
Bergkvarabuss söker nu efter behovsanställda bussförare till vår skol- och beställningstrafik i Kalmar!
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss. Utöver skoltrafik kommer du också utföra uppdrag kopplade till vår beställningstrafik. Inom beställningstrafiken möter du olika typer av resenärer och med olika typer av uppdrag, du bör därför trivas med mycket kundkontakt och uppskatta en varierad vardag.
God svenska är ett krav, liksom D-behörighet och gärna giltigt YKB. 
Tjänsterna avser timanställningar. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vill du utbilda dig till framtidsyrket bussförare?

Bergkvarabuss söker nu efter bussförare till Kalmar län. Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra ... Visa mer
Bergkvarabuss söker nu efter bussförare till Kalmar län.

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Arbetsförmedlingen startar i samarbete med Bergkvarabuss en utbildning inför anställning. Utbildningen anordnas av TM Utbildning och sker i Oskarshamn. Utbildningen är för dig som är arbetslös eller riskerar att bli arbetslös och är inskriven på Arbetsförmedlingen.

Övriga förkunskapskrav:
- Fyllt 21 år
- Inneha svenskt körkort med B behörighet.

Som en av våra busschaufförer så tycker du om att jobba med människor och service. Du behöver även behärska svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att fler tjejer /kvinnor söker till bussföraryrket.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre