Lediga jobb A.R.C Fastighetspartner AB i Kalmar

Se alla lediga jobb från A.R.C Fastighetspartner AB i Kalmar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kalmar som finns inom det yrket.

Projektledare - Öst

Byggbranschen stannar av men A. R. C fortsätter framåt och nu behöver vi utöka vår Projekt och Konsultgrupp. Därför letar vi projektledare, med erfarenhet av byggbranschen. Arbetet består bland annat av okulära besiktningar, utföra underhållsplaner, utredningar, tillsammans med teamet ta fram underlag kring ombyggnationer/renoveringar, upphandla entreprenörer och driva projekten mot beställarens budget. Vi lägger stort fokus på person och erfarenhet. Du ... Visa mer
Byggbranschen stannar av men A. R. C fortsätter framåt och nu behöver vi utöka vår Projekt och Konsultgrupp. Därför letar vi projektledare, med erfarenhet av byggbranschen.
Arbetet består bland annat av okulära besiktningar, utföra underhållsplaner, utredningar, tillsammans med teamet ta fram underlag kring ombyggnationer/renoveringar, upphandla entreprenörer och driva projekten mot beställarens budget.

Vi lägger stort fokus på person och erfarenhet. Du ska vara en lyhörd lagspelare som ändå vågar ta plats. Flexibilitet kommer krävas då arbetet tar dig över stor del av södra Sverige. För att kunna göra jobbet behöver du ha intresse för bygglagstiftning och vara god kommunikatör. Kunden står i stort fokus hos oss på A.R.C. Det innebär ett stort eget ansvar för dig och att du är pålitlig.


Projektgruppen sitter idag i Växjö, så du blir först in i Kalmar. Därav är drivet och hungern för att bygga något nytt oerhört viktig för dig i rollen som ny projektledare.
Meriterande är all utbildning inom bygg, men störst fokus ligger på att du har erfarenhet av projektledning. Körkort är ett krav, lika så är god förmåga att använda det svenska språket då du har kundkontakt.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor på flera platser i Sverige. Huvudkontoret ligger i Växjö. Sedan starten har vi växt fort och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och jobba mot gemensamma mål. Vi siktar på att bli den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige. Vi jobbar mot fastighetsägare på bred front, det innebär att vi har allt ifrån ekonomisk förvaltning och projektledning till fastighetsteknik, lokalvård och fastighetsskötsel. Vi har kollektivavtal och är således en seriös spelare på den svenska marknaden. Visa mindre

Lokalvård Kalmar

Vi söker lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Kalmar med start i juni alternativt Juli. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, byggstäd och kontorsstäd för ett antal fastigheter i Kalmar, nybro och borgholm. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servic... Visa mer
Vi söker lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Kalmar med start i juni alternativt Juli.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, byggstäd och kontorsstäd för ett antal fastigheter i Kalmar, nybro och borgholm. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster. Tjänsten gäller 100% och vi provanställer i 6 månader. Lönen är efter kollektivavtal 27 373 kr vid heltid.


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor över hela Svergie. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.


Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda in med DIN ansökan innan tjänsten blir tillsatt.
Körkort är ett krav då du i rollen kommer att köra en hel del mellan fastigheterna.
Ansökan skickar du till [email protected]
Använd ämnet "lokalvård Kalmar" Visa mindre

Fastighetsskötare Kalmar

A.R.C Fastighetspartner söker fastighetsskötare med driv som mår bra utav att jobba på egen hand och ta ansvar. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar yttre skötsel och rondering av fastigheter. Yttre skötseln innefattar bland annat gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och liknande trädgårdsarbete på sommaren och snöskottning, halkbekämpning osv på vintern. Arbetet utförs vid ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Trots att tjänsten r... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner söker fastighetsskötare med driv som mår bra utav att jobba på egen hand och ta ansvar.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar yttre skötsel och rondering av fastigheter. Yttre skötseln innefattar bland annat gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och liknande trädgårdsarbete på sommaren och snöskottning, halkbekämpning osv på vintern. Arbetet utförs vid ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd.
Trots att tjänsten riktar sig till dig som vill arbeta med eget ansvar lägger vi stor vikt på samarbetsförmågan hos våra medarbetare. Vi är ett sammansvetsat arbetslag och strävar efter att vara en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. På A.R.C hjälper vi varandra.
Ett engagerat servicetänk och ett trevligt kundbemötande är viktigt då du ofta blir vårt ansikte utåt mot våra kunder och hyresgäster när du är i tjänst.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor på flera platser i Sverige. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och jobba mot gemensamma mål. Vi siktar på att bli den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige. En del i det är att vara en seriös arbetsgivare, därför har vi kollektivavtal med fastighetsanställdas fackförbund. Lönen som vi erbjuder beror helt på kollektivavtalet och den ansvarsnivå den sökande vill ta.
Kravprofilen:
B-körkort är ett måste för att få tjänsten och man måste kunna hantera manuella växellådor. Erfarenhet inom fastighetsskötsel är meriterande.
Rekrytering sker löpande så skynda in med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till [email protected]. Visa mindre

Fastighetstekniker Kalmar

Vi söker dig som vill starta din resa inom fastighetsbranschen med vårt arbetsteam i Kalmar. Som person är du driven och social och gillar nya utmaningar. Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. ... Visa mer
Vi söker dig som vill starta din resa inom fastighetsbranschen med vårt arbetsteam i Kalmar. Som person är du driven och social och gillar nya utmaningar.
Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.
Hos oss är du ansvarig för ”dina” fastigheter och ser till att alla delar i förvaltningsavtalen sköts.


Arbetsuppgifter innefattar:
· Hantering av felanmälan och rapportering mot kund.
· Tillsyn och skötsel av värmecentraler, ventilation/kyla, brandlarm och sprinkler.
· Bevaka och medverka vid myndighetsbesiktningar.
· Delta och rapportera till driftmöten.
· Ta fram fastpriser vid mindre ombyggnationer och projekt.


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Älmhult, Kalmar, Borgholm, Nybro, Malmö, Örnsköldsvik och Östersund. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att skapa arbetsplatser där man trivs. Vi har även höga ambitioner och tydligt satta mål och vill bli bästa fastighetsförvaltaren i Sverige.


Vi letar nu efter dig som vill påbörja din resa inom fastighetsbranschen tillsammans med oss men tidigare har arbetat med ett tekniskt yrke. Hos oss kommer du få utbildningar inom fastighetstekniskt arbete så som brand/sprinkler samt heta arbeten. Vi tror att du vill utvecklas och gillar att ta ett stort eget ansvar. Goda kunskaper inom Office-paketet och svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
B-körkort är ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda in med ansökan innan tjänsten blir tillsatt. Visa mindre

Lokalvårdare till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar/Nybro

A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar/Nybro och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar/Nybro med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbet... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar/Nybro och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar/Nybro med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt till våra kunder och deras hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar, Nybro och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar i den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt! Din ansökan skickar du till [email protected]. Visa mindre

Fastighetstekniker

Nu söker vi en driven och social tekniker till vårt kontor i Kalmar då vi fortsätter växa med nya uppdrag. Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemöta... Visa mer
Nu söker vi en driven och social tekniker till vårt kontor i Kalmar då vi fortsätter växa med nya uppdrag.
Som fastighetstekniker hos oss på A.R.C får du en varierad, utmanande och inflytelserik roll i vårt gäng där ingen arbetsdag är den andra lik. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.
En fastighetstekniker hos oss är ansvarig för ”sina” fastigheter och ser till att alla delar i förvaltningsavtalen sköts.
Arbetsuppgifter innefattar:
· Hantering av felanmälan och rapportering mot kund.
· Tillsyn och skötsel av värmecentraler, ventilation/kyla, brandlarm och sprinkler.
· Bevaka och medverka vid myndighetsbesiktningar.
· Delta och rapportera till driftmöten.
· Ta fram fastpriser vid mindre ombyggnationer och projekt.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Älmhult, Kalmar, Borgholm, Nybro, Malmö, Örnsköldsvik och Östersund. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att skapa arbetsplatser där man trivs. Vi har även höga ambitioner och tydligt satta mål och vill bli bästa fastighetsförvaltaren i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet av fastighetstekniskt arbete med utbildningar inom värme/ventilation, brand/sprinkler samt Heta arbeten och att du tycker om att ta eget ansvar. Även goda kunskaper inom Office-paketet och hanterar svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Goda kunskaper inom El är meriterande men inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda in med ansökan innan tjänsten blir tillsatt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fastighetstekniker till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

ARC Fastighetspartner söker nu dig som vill vara med och utveckla både dig själv och bolaget på en häftig resa inom fastighetsförvaltning. Vi är idag 20 anställda och har vår bas i södra Sverige där vi verkar på flertalet orter främst i Småland. Som bolag har vi ett tydligt fokus på att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetare utvecklas. Som fastighetstekniker hos oss är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och s... Visa mer
ARC Fastighetspartner söker nu dig som vill vara med och utveckla både dig själv och bolaget på en häftig resa inom fastighetsförvaltning. Vi är idag 20 anställda och har vår bas i södra Sverige där vi verkar på flertalet orter främst i Småland. Som bolag har vi ett tydligt fokus på att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetare utvecklas.
Som fastighetstekniker hos oss är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du förväntas arbeta självständigt och har en stor frihet att på egen hand planera din vecka och lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
Vad ska du göra?
Som fastighetstekniker hos oss kommer du arbeta med både kommersiella- och bostadsfastigheter och kommer ha ett huvudsakligt ansvar för drift och underhåll i dina fastigheter. Du förväntas kvalitetssäkra att vår kund får leverans enligt avtal och då inom arbetsuppgifter som reparationer, energieffektivisering och driftoptimering och tillsyn och skötsel. Du ansvarar även för utförande av service på värme-, ventilation - styr- och reglersystem liksom tekniska installationer och underhållsåtgärder
Vem är du?
Då arbetet innehåller mycket kundkontakter söker vi dig som sätter kunden i centrum och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har förmåga att agera professionellt och kundorienterat och har lätt för att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vidare är du självgående och drivande och behärskar de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete till fullo.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med elarbeten innan.
Körkort B ett krav.
Din ansökan skickar du till [email protected] senast den 2022-04-30. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Lokalvårdare till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en ... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt till våra kunder och deras hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar, Nybro och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar i den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt! Visa mindre

Sommarjobb fastighetsskötare till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

Vi söker nu sommarjobbare som brinner för bra service och gillar att ge det lilla extra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel såsom rondering av fastigheter, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning m.m för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicet... Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare som brinner för bra service och gillar att ge det lilla extra.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel såsom rondering av fastigheter, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning m.m för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har erfarenhet inom fastighetsskötsel och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.
Rekrytering sker löpande så skynda in med DIN ansökan innan tjänsten blir tillsatt.
Ansökan skickar du till [email protected], märk mailet "Sommarjobb fastighetsskötare Kalmar". Visa mindre

Lokalvårdare till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en ... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt till våra kunder och deras hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar, Nybro och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar i den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.


Rekrytering sker löpande så skynda med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt! Visa mindre

Lokalvårdare till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en ... Visa mer
A.R.C Fastighetspartner fortsätter att växa i Kalmar och vi söker därför en lokalvårdare som brinner för att ge god service till våra kunder, som vill jobba under stort eget ansvar och samtidigt ha roligt på jobbet.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd och hemstäd för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt till våra kunder och deras hyresgäster.
A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar, Nybro och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar i den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.
Erfarenhet inom lokalvård samt B-körkort är ett krav!
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.


Rekrytering sker löpande så skynda med din ansökan innan tjänsten blir tillsatt! Visa mindre

Fastighetstekniker till A.R.C Fastighetspartner i Kalmar

ARC Fastighetspartner söker nu dig som vill vara med och utveckla både dig själv och bolaget på en häftig resa inom fastighetsförvaltning. Vi är idag 18 anställda och har vår bas i södra Sverige där vi verkar på flertalet orter främst i Småland. Som bolag har vi ett tydligt fokus på att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetare utvecklas. Som fastighetstekniker hos oss är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och ... Visa mer
ARC Fastighetspartner söker nu dig som vill vara med och utveckla både dig själv och bolaget på en häftig resa inom fastighetsförvaltning. Vi är idag 18 anställda och har vår bas i södra Sverige där vi verkar på flertalet orter främst i Småland. Som bolag har vi ett tydligt fokus på att tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetare utvecklas.
Som fastighetstekniker hos oss är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt och du spelar en viktig roll när det gäller att utveckla och bibehålla goda kundrelationer. Du förväntas arbeta självständigt och har en stor frihet att på egen hand planera din vecka och lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.
Vad ska du göra?
Som fastighetstekniker hos oss kommer du arbeta med både kommersiella- och bostadsfastigheter och kommer ha ett huvudsakligt ansvar för drift och underhåll i dina fastigheter. Du förväntas kvalitetssäkra att vår kund får leverans enligt avtal och då inom arbetsuppgifter som reparationer, energieffektivisering och driftoptimering och tillsyn och skötsel. Du ansvarar även för utförande av service på värme-, ventilation - styr- och reglersystem liksom tekniska installationer och underhållsåtgärder
Vem är du?
Då arbetet innehåller mycket kundkontakter söker vi dig som sätter kunden i centrum och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har förmåga att agera professionellt och kundorienterat och har lätt för att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vidare är du självgående och drivande och behärskar de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av ditt arbete till fullo.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med elarbeten innan.
Körkort B ett krav.
Din ansökan skickar du till [email protected] senast den 2021-11-30. Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarjobba som fastighetsskötare

Vi söker nu sommarjobbare som brinner för bra service och gillar att ge det lilla extra. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel såsom rondering av fastigheter, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning m.m för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servic... Visa mer
Vi söker nu sommarjobbare som brinner för bra service och gillar att ge det lilla extra.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar yttre skötsel såsom rondering av fastigheter, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning m.m för ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.


Vi ser gärna att du som söker dig till oss har erfarenhet inom fastighetsskötsel och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.


Rekrytering sker löpande så skynda in med DIN ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till [email protected]
Vid andra frågor kring tjänsten når ni Andreas på 010-444 14 25


A.R.C Fastighetspartner AB Visa mindre

Lokalvårdare till A.R.C i Kalmar

Vi söker social lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Kalmar då vi fortsätter växa med nya uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd samt RUT-städ på ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat s... Visa mer
Vi söker social lokalvårdare som brinner för bra service och att ta stort eget ansvar till vårt kontor i Kalmar då vi fortsätter växa med nya uppdrag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar trappstäd, kontorsstäd samt RUT-städ på ett flertal fastigheter i Kalmar med omnejd. Vi lägger stor vikt på rätt personlighet hos våra medarbetare, detta för att få ett sammansvetsat arbetslag och en rolig arbetsplats att komma till på morgonen. Ett engagerat servicetänk och ett trevligt bemötande är också viktigt då vi är ansiktet utåt åt våra kunder och hyresgäster.


A.R.C Fastighetspartner startades sommaren 2020 och har sedan dess etablerat kontor i Växjö, Kalmar och Borgholm. Vi har fått en flygande start och tror stenhårt på vår idé om att ha kul på jobbet, ha höga ambitioner och tydligt satta mål. Allt detta tror vi resulterar den absolut bästa fastighetsförvaltningen och arbetsplatsen i Sverige.


Vi ser gärna att du som söker dig till oss har några års erfarenhet inom lokalvård och att du tycker om att ta eget ansvar. B-körkort är ett krav.
Övriga utbildningar inom yrket ses som meriterande men är inte ett krav.


Rekrytering sker löpande så skynda in med DIN ansökan innan tjänsten blir tillsatt.


Ansökan skickar du till [email protected]
Vid andra frågor kring tjänsten når ni Johanna på 010-444 14 23


A.R.C Fastighetspartner AB Visa mindre