Lediga jobb Cityläkarna i Kalmar AB i Kalmar

Se alla lediga jobb från Cityläkarna i Kalmar AB i Kalmar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kalmar som finns inom det yrket.

Sjuksköterska / distriktssköterska till Cityläkarna i Kalmar

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning på vår hälsocentral i Kalmar då en av våra kollegor flyttar hem till annan ort. Vi söker dig som tycker om att möta och vårda patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Meriterande är om du har erfarenhet a... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning på vår hälsocentral i Kalmar då en av våra kollegor flyttar hem till annan ort.
Vi söker dig som tycker om att möta och vårda patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Meriterande är om du har erfarenhet av eller intresse för rehabiliteringskoordinering, eller någon annan specialistsjuksköterskemottagning.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi, vi har egna psykologer och fysioterapeuter på mottagningen. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka in patienter direkt, med mycket god tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så ansök redan idag! Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Fastighet- och serviceansvarig

Om jobbet Vi söker en till kollega som fastighets- och serviceansvarig på vår primärvårdsmottagning! Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller lokalvård, gärna med en meriterad lokalvårdsutbildning i grunden. Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet ... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en till kollega som fastighets- och serviceansvarig på vår primärvårdsmottagning! Vi söker dig som har erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller lokalvård, gärna med en meriterad lokalvårdsutbildning i grunden.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler sedan 3 år tillbaka och ligger centralt i Kalmar tätort.
Vi söker dig som trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ett fysiskt aktivt arbete. Du är en flexibel, morgonpigg problemlösare som har ett öga för detaljer. Du är även ansvarsfull och noggrann. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, med en god känsla för service och samtidigt har en god förmåga att arbeta i grupp.
Arbetet innebär fastighetsskötsel och service av våra lokaler: daglig lokalvård av våra vårdutrymmen och personalutrymmen, skötsel av kök och fika, tvätt, enklare reparationsarbeten, posthantering, återvinning och inköp. Även transport och leveranser förekommer, varför vana att köra med släp och husbil är meriterande. Du har en god datorvana.
Körkortskrav: B. Meriterande med BE/B96 (släp).
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 90-100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

ST-läkare i allmänmedicin

Ansök    Jan 29    Cityläkarna i Kalmar AB    ST-läkare
Nu söker vi vår nästa ST-läkare i allmänmedicin till vårt primärvårdsteam i Kalmar! Vi söker dig som värdesätter att bedriva en god och tillgänglig primärvård med hög kvalitet, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en arbetsgrupp som har roligt tillsammans och där vi har ett gott samarbete för patientens bästa. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga a... Visa mer
Nu söker vi vår nästa ST-läkare i allmänmedicin till vårt primärvårdsteam i Kalmar!
Vi söker dig som värdesätter att bedriva en god och tillgänglig primärvård med hög kvalitet, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en arbetsgrupp som har roligt tillsammans och där vi har ett gott samarbete för patientens bästa. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Vi vill att du ska utvecklas i din roll som allmänläkare och erbjuder god kompetensförsörjning och handledarskap av mångårigt erfarna specialister i allmänmedicin.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi värdesätter en hög kompetens, ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer och 2 PTP-psykologer. Vi har även egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra läkare och sjuksköterskor boka in patienter direkt, med länets högsta tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

ST-läkare i allmänmedicin

Ansök    Okt 31    Cityläkarna i Kalmar AB    ST-läkare
Till vårt primärvårdteam i Kalmar söker vi en till ST-läkare i allmänmedicin. Vi söker dig som värdesätter att träffa patienter och vill bidra till en god primärvård, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med gott samarbete och hög tillgänglighet till tider inom våra egna mottagningar för psykisk hälsa och fysioterapi. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god för... Visa mer
Till vårt primärvårdteam i Kalmar söker vi en till ST-läkare i allmänmedicin.
Vi söker dig som värdesätter att träffa patienter och vill bidra till en god primärvård, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med gott samarbete och hög tillgänglighet till tider inom våra egna mottagningar för psykisk hälsa och fysioterapi. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Vi vill att du ska utvecklas i din roll som allmänläkare och erbjuder god kompetensförsörjning och handledarskap.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi värdesätter en hög kompetens, ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och socionom. Vi har även egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra läkare och sjuksköterskor boka in patienter direkt, med länets högsta tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktssköterska

Vi utökar vårt primärvårdteam med en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Meriterande är om du har erfarenhet av rehabiliteringskoordinator-uppdrag eller någon annan specialistsjuksköterskemottagning. Vi söker dig som tycker om att arbeta med patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självstän... Visa mer
Vi utökar vårt primärvårdteam med en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Meriterande är om du har erfarenhet av rehabiliteringskoordinator-uppdrag eller någon annan specialistsjuksköterskemottagning.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
Vi värdesätter en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av psykologer, PTP-psykologer och socionom. Vi har även egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka in patienter direkt, med mycket god tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Till vårt primärvårdteam i Kalmar söker vi en till specialist i allmänmedicin med god erfarenhet av primärvård. Vi söker dig som värdesätter att träffa patienter och vill bidra till en god primärvård, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med gott samarbete och hög tillgänglighet till tider inom våra egna mottagningar för psykisk hälsa och fysioterapi. Vi värdesätter att du kan arbeta självständi... Visa mer
Till vårt primärvårdteam i Kalmar söker vi en till specialist i allmänmedicin med god erfarenhet av primärvård.
Vi söker dig som värdesätter att träffa patienter och vill bidra till en god primärvård, där du kan vara med och skapa förändring på primärvårdsnivå. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med gott samarbete och hög tillgänglighet till tider inom våra egna mottagningar för psykisk hälsa och fysioterapi. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Vi vill att du ska utvecklas i din roll som specialist, med god kompetensförsörjning och genom handledarskap till våra utbildningsläkare.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Vi värdesätter en hög kompetens, ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och socionom. Vi har även egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra läkare och sjuksköterskor boka in patienter direkt, med länets högsta tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Undersköterska

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 500 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 500 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter.
Vi arbetar med vår kvalitet och tillgänglighet. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Varje medarbetare har en utvecklingstimme per vecka för egna aktiviteter. Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vi söker nu en undersköterska (till vårt team med 3,5 undersköterskor) med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.
Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 250 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 450 listade), Nybro (3 500 listade) och Oskarshamn (4 300) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet för våra patienter. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivi... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 250 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 450 listade), Nybro (3 500 listade) och Oskarshamn (4 300) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet för våra patienter. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB med 10 500 listade har 7 specialister och 5 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi vill uppnå vårt högt men fullt realistiskt satta mål med 1250 listade per läkare och med ytterligare en specialistkollega hos oss når vi målet! I dagsläget har vi ca 1500 listade per läkare.
Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Alla läkarna har gemensam snabbmottagning på eftermiddagarna. Varje medarbetare har en utvecklingstimme per vecka för egna aktiviteter. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet. Möjlighet till distansarbete erbjuds.
Vi söker nu en specialistläkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 300 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 300 listade), Nybro (3 700 listade) och Oskarshamn (4 300) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet för våra patienter. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivi... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 300 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 300 listade), Nybro (3 700 listade) och Oskarshamn (4 300) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet för våra patienter. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter.
I gruppen medicinska sekreterare sysselsätter vi förnärvarande 10 heltidstjänster över våra verksamheter i region Kalmar. Vi samverkar över enhetsgränser och har helhetsperspektivet i den dagliga gärningen. Våra medicinska sekreterare är ansvariga för allt administrativt på enheterna, inkl journalskrivning, posthantering, registervård, reception, kallelsehantering etc. Ett varierat arbete utlovas således.
Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Varje medarbetare har en utvecklingstimme per vecka för egna aktiviteter. Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Möjlighet till distansarbete erbjuds.
Vi söker nu en medicinsk sekreterare för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 600 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 600 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB med 10 500 listade har 6 specialister i allmänmedicin och 5 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi vill uppnå vårt högt satta mål med 1250 listade per läkare och med ytterligare en specialistkollega hos oss når vi målet! I dagsläget har vi ca 1500 listade per läkare.
Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Alla läkarna har gemensam snabbmottagning på eftermiddagarna. Varje medarbetare har en utvecklingstimme per vecka för egna aktiviteter. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet. Möjlighet till distansarbete erbjuds.
Vi söker nu en specialistläkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

ST läkare i allmänmedicin

Ansök    Feb 10    Cityläkarna i Kalmar AB    ST-läkare
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 700 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (4 000 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 700 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (4 000 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har 5 specialister i allmänmedicin och 6 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 1 PTP-psykolog och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet.
Vi har möjlighet att erbjuda integrerad BT för de som behöver BT tjänst.
Vi söker nu en ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 600 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 18 100 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 600 listade), Nybro (3 300 listade) och Oskarshamn (4 100) listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB med 10 600 listade har 5 specialister i allmänmedicin och 6 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi vill uppnå vårt högt satta mål med 1250 listade per läkare och med ytterligare en specialistkollega hos oss når vi målet! I dagsläget har vi ca 1500 listade per läkare.
Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Alla läkarna har gemensam snabbmottagning på eftermiddagarna. Varje medarbetare har en utvecklingstimme per vecka för egna aktiviteter. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 2 PTP-psykologer och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet. Möjlighet till distansarbete erbjuds.
Vi söker nu en specialistläkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktsköterska

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 500 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 500 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvård för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har en god bemanning med en låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, PTP-psykolog och socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vi söker nu en sjuksköterska/distriktsköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Vi utökar nu vår bemanning. Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktsköterska

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 600 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 600 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvård för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har en god bemanning med en låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, PTP-psykolog och socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter, en möjlig utökning pågår. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vi söker nu en sjuksköterska/distriktsköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp.
Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg Fysioterapeut / Leg Sjukgymnast

Cityläkarna i Kalmar är Kalmar läns största privata vårdgivare inom primärvård med 17 500 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi (i både Kalmar och Nybro), utöver vårdvalet inom primärvård. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en go... Visa mer
Cityläkarna i Kalmar är Kalmar läns största privata vårdgivare inom primärvård med 17 500 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi (i både Kalmar och Nybro), utöver vårdvalet inom primärvård. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast och har jobbat några år. Som person är du ansvarsfull, flexibel, har ett gott bemötande, en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta både på egen hand såväl som i team. Tidigare erfarenhet av att arbete inom primärvården är meriterande men stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. Kompetens / meritbevis som ergonom i tillägg är särskilt meriterande.
Arbetsuppgifter
Du kommer få träffa patienter i alla åldrar med besvär inom rörelse- och stödjeorganen inom i första hand primärvård men även patient/kundmöten inom vår företagshälsovård kan förekomma beroende på din erfarenhet/utbildning. Arbetet innebär självständiga bedömningar, undersökningar, behandlingar och tränings/rehabupplägg.
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård.
Vi erbjuder
* Arbete med en spännande och dynamisk målgrupp
* Stora möjligheter till vidareutbildning
* Möjlighet att lära av och utvecklas tillsammans med andra professioner i teamet
* Stort stöd och nära samarbete med fysioterapeutkollegorna i enheten och systerenheterna
* En fräsch och modern rehab/träningslokal
* Friskvårdbidrag samt tillgång till egen träning i vårat gym/träningslokal
* En arbetsplats som präglas av utveckling och kvalitet.
Tillsättning sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. 6 månaders provanställning tillämpas.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

PTP-psykolog - primärvård

Ansök    Sep 21    Cityläkarna i Kalmar AB    PTP-psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå alla våra mottagningar med sina tjänster. Vi är godkända utförare av PTP-tjänster av Socialstyrelsen.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillsättning sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

PTP-psykolog - primärvård

Ansök    Nov 13    Cityläkarna i Kalmar AB    PTP-psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 17 500 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi, utöver vårdvalet inom primärvård. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med g... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 17 500 listade patienter och 85 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi, utöver vårdvalet inom primärvård. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå våra 3 mottagningar med sina tjänster. Vi är godkända utförare av PTP-tjänster av Socialstyrelsen.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillsättning sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktsköterska

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 500 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 500 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 700 listade), Nybro (3 100 listade) och Oskarshamn (3 800 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvård för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har en god bemanning med en låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av psykologer, PTP-psykolog och socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vi söker nu en sjuksköterska/distriktsköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning till vår verksamhet i Kalmar. Vi utökar vår bemanning. Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

ST läkare i allmänmedicin

Ansök    Jul 5    Cityläkarna i Kalmar AB    ST-läkare
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 000 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 400 listade), Nybro (3 000 listade) och Oskarshamn (3 600 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 000 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 400 listade), Nybro (3 000 listade) och Oskarshamn (3 600 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har 5 specialister i allmänmedicin och 6 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 1 PTP-psykolog och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet.
Vi söker nu en ST-läkare i allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg psykolog / PTP-psykolog - primärvård

Ansök    Dec 27    Cityläkarna i Kalmar AB    PTP-psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå alla våra mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillsättning sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 000 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 400 listade), Nybro (3 000 listade) och Oskarshamn (3 600 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå v... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med ca 17 000 listade patienter och 80 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar (10 400 listade), Nybro (3 000 listade) och Oskarshamn (3 600 listade samt vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
Cityläkarna i Kalmar AB har 5 specialister i allmänmedicin och 6 ST-läkare. Vi har också AT-läkare som rullar på mottagningen löpande. Vi siktar på en mycket god bemanning och löpande handledning för våra utbildningsläkare. Vi har låg personalomsättning och god arbetsmiljö. Vi arbetar med kvalitet och tillgänglighet. Vi har en halvdag per vecka avsatt för administration (inga bokade patienter eller störmoment!) och varje dag har vi 1,5 h avsatt för daglig administration i schemat. Att tömma signeringskorgarna och släppa arbetet under helgen är väldigt viktigt för oss och våra medarbetare! Vi har även vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi. Vårt beteendevetarteam består av 3 psykologer, 1 PTP-psykolog och 1 socionom. Vi har för närvarande 2 egna fysioterapeuter. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka patienter direkt i tidboken.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår också i arbetet.
Vi söker nu en specialist inom allmänmedicin för tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och mycket konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Vi kan också erbjuda särskilda villkor vid tillsättning. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Psykoterapeut / Beteendevetare

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå våra 3 mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Vi ser att du är en psykoterapeut och/eller socionom med minst steg 1 inom KBT eller motsvarande.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg psykolog / PTP-psykolog - primärvård

Ansök    Nov 23    Cityläkarna i Kalmar AB    PTP-psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 600 listade patienter och 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå alla våra mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillsättning sker löpande. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg psykolog

Ansök    Okt 27    Cityläkarna i Kalmar AB    Psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå våra 3 mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg psykolog

Ansök    Aug 30    Cityläkarna i Kalmar AB    Psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och 74 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer, PTP-psykolog och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå våra 3 mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare, vikariat

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och inom 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett gott personligt bemötande och en hög tillgänglighet. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för a... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 500 listade patienter och inom 75 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett gott personligt bemötande och en hög tillgänglighet. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
Vi söker nu två vikarier för vårt medicinska sekreterarteam de närmaste 3-6 månaderna. Vi arbetar i Cosmic och har ergonomiskt fullt anpassade arbetsplatser. Din primära arbetsuppgift under vikariatet kommer att vara transkribering av diktat och ev viss hantering av administrativa uppgifter i reception/kassa. Det är därför av vikt att du har vana från diktatskrivning.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Undersköterska

Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 000 listade patienter och inom kort 70 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett gott personligt bemötande och en hög tillgänglighet. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet ... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 16 000 listade patienter och inom kort 70 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett gott personligt bemötande och en hög tillgänglighet. Vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På vår mottagning i Kalmar har vi ett större provtagningsenhet på plan 1 med 3 rum som primärt tar hand om vårdcentralens patienter. Vi har också en mindre provtagningsenhet på plan 2 som primärt tar hand om företagshälsovårdens kunder.
Vi söker dig, med primärvårdsvana och laboratorieerfarenhet (provtagning men framförallt provrörshantering/analysering/sterilhantering etc) som vill arbeta varierat med undersköterskeuppgifter där båda mottagningarnas laboratorium bemannas löpande. Du kommer även arbeta ute på mottagningen tillsammans med sjuksköterskorna och assistera läkarna vid behov, så som vid exempelvis operationer, speciella undersökningar etc.
Tillträde efter överenskommelse, primärt från 1 september. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen? Då vill vi gärna träffa dig! Cityläkarna är Kalmars största och, vill vi påstå, bästa vårdcentral/hälsocentral. Här arbetar närmare 40 medarbetare inom flera yrkeskategorier. Som exempel har vi egna sjukgymnaster och beteendevetare i huset. Vi har även e... Visa mer
Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen?
Då vill vi gärna träffa dig!
Cityläkarna är Kalmars största och, vill vi påstå, bästa vårdcentral/hälsocentral. Här arbetar närmare 40 medarbetare inom flera yrkeskategorier. Som exempel har vi egna sjukgymnaster och beteendevetare i huset. Vi har även egen företagshälsovård och deras expertis nära till hands.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Kurser och handledaruppdrag varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss. Vi har även möjlighet att erbjuda rond av äldreboende och BHV-insatser löpande för den som är intresserad. Jourtjänstgöring ingår i arbetet.
Vi söker nu en specialist inom allmänmedicin för tillsvidareanställning. Erfarenhet inom primärvård samt journalsystem Cosmic är meriterande.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Leg psykolog / PTP-psykolog - primärvård

Ansök    Maj 10    Cityläkarna i Kalmar AB    PTP-psykolog
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 15 500 listade patienter och 65 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att upp... Visa mer
Cityläkarna är Kalmar läns största privata vårdgivare med 15 500 listade patienter och 65 kompetenta medarbetare fördelade på våra tre hälsocentraler i Kalmar, Nybro och Oskarshamn och vår företagshälsovård som utgår från Kalmar tätort. Vi har även vårdval inom psykisk hälsa och fysioterapi. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa primärvården för våra patienter.
På Cityläkarna i Kalmar arbetar vi utifrån integrerad beteendehälsa (IBH) vilket innebär en god tillgänglighet med stegvis och individanpassad vård. Våra beteendevetare (psykologer och socionom) erbjuder bedömning och behandling till vuxna patienter med lindrig-måttlig psykisk ohälsa. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT och erbjuder även behandling via internet (iKBT), gruppbehandlingar, och föreläsningar. Vårt IBH-team arbetar med att bistå alla våra mottagningar med sina tjänster.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på både individ- och gruppnivå utifrån vårt arbetssätt. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

PTP-psykolog / Psykolog

Ansök    Jun 9    Cityläkarna i Kalmar AB    Psykolog
Om jobbet Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen? Då vill vi gärna träffa dig! Vårt kompetenta team består av fyra sekreterare, nio sjuksköterskor, två undersköterskor, åtta läkare, två psykologer, två fysioterapeuter och en ledningsgrupp bestående av enhetschef, ekonomichef samt VD. Vid en an... Visa mer
Om jobbet
Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen?
Då vill vi gärna träffa dig!
Vårt kompetenta team består av fyra sekreterare, nio sjuksköterskor, två undersköterskor, åtta läkare, två psykologer, två fysioterapeuter och en ledningsgrupp bestående av enhetschef, ekonomichef samt VD.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Du tilldelas en handledare som följer dig under din utbildning/fortbildning.
Vi söker nu en psykolog / PTP-psykolog för tillsvidareanställning. Erfarenhet inom primärvård samt journalsystem Cosmic är meriterande.
Vi söker dig som vill arbeta med hälsofrämjande beteendeförändringar gällande psykisk och fysisk hälsa på primärvårdsnivå för vuxna. Det finns goda möjligheter att arbeta med olika behandlingsstrategier på individ- och gruppnivå med individuell behandling, via internet, gruppbehandling och föreläsningar. På vår hälsocentral arbetar vi med Integrerad Beteendehälsa (IBH) och har en god tillgänglighet till psykologisk behandling utan väntelistor eller vårdköer. Vi jobbar främst med FACT, ACT och KBT. Du har även möjlighet att vara med och vidareutveckla vårt arbete med psykisk hälsa inom primärvården.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Cityläkarna i Kalmar söker lokalvårdare

Cityläkarna finns sedan 2013 i Kalmar. Med 8500 listade patienter och 36 kompetenta medarbetare är vi numera Kalmars största privata hälsocentral. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Vår verksamhet präglas av både öppen mottagning (drop-in) och bokade besök till både läkare, sjuksköterska och provtagning. Sedan 2016 driver vi även en företagshälsovård med 1600 anslutna anställda.  För att lyck... Visa mer
Cityläkarna finns sedan 2013 i Kalmar. Med 8500 listade patienter och 36 kompetenta medarbetare är vi numera Kalmars största privata hälsocentral. På Cityläkarna värdesätter vi hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Vår verksamhet präglas av både öppen mottagning (drop-in) och bokade besök till både läkare, sjuksköterska och provtagning. Sedan 2016 driver vi även en företagshälsovård med 1600 anslutna anställda. 
För att lyckas i rollen som lokalvårdare är det en fördel, men inget krav, om du har erfarenhet av lokalvård samt vana av hantering och skötsel av städmaskiner. Arbetet kräver en god fysik.
Som person är du punktlig och noggrann samt har en hög flexibilitet. Du är lösningsfokuserad och har struktur som gör att du kan planera ditt dagliga arbete självständigt och med en hög kvalitet. Du kan ta egna initiativ och ha lätt för att samarbeta i med andra. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet.
Om du har genomgått något av ytbildningarna SRY/PRYL är det meriterande.
Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så skicka gärna in din ansökan snarast.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde 20 april 2020
Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

ST läkare i allmänmedicin

Ansök    Jan 31    Cityläkarna i Kalmar AB    ST-läkare
Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen? Då vill vi gärna träffa dig! Vårt kompetenta team består av fyra sekreterare, nio sjuksköterskor, två undersköterskor, åtta läkare, två psykologer, två fysioterapeuter och en ledningsgrupp bestående av enhetschef, ekonomichef samt VD. Vid en anställning ... Visa mer
Söker du ett arbete där teamet och patienten är i fokus, med goda möjligheter till kompetensutveckling samt ett expansivt företagsklimat? Är du driven, kompetent, glad och gillar tempoväxlingar i vardagen?
Då vill vi gärna träffa dig!
Vårt kompetenta team består av fyra sekreterare, nio sjuksköterskor, två undersköterskor, åtta läkare, två psykologer, två fysioterapeuter och en ledningsgrupp bestående av enhetschef, ekonomichef samt VD.
Vid en anställning får du ordentlig introduktion i vår verksamhet och våra rutiner. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete hos oss.
Vi söker nu en ST-läkare inom allmänmedicin för tillsvidareanställning. Erfarenhet inom primärvård samt journalsystem Cosmic är meriterande.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns. Möjlighet till jourgång finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre