Lediga jobb Kalmarsalen Konferens & Evenemang AB i Kalmar

Se alla lediga jobb från Kalmarsalen Konferens & Evenemang AB i Kalmar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kalmar som finns inom det yrket.

Eventpersonal Bar

Efter årsskiftet börjar det roliga. Kalmarsalen börjar driva sina egna barer i huset. Vi söker nu dig som vill ingå i det KS Team som kommer jobba i våra barer i samband med evenemang i huset. Vår barverksamhet skiljer sig en del från andra barer. Vi serverar inte avancerade saker såsom cocktails eller daiquiris och våra barer stänger oftast innan 12-slaget. I våra barer säljer vi utöver alkohol även lättare mat och kioskvaror. Vem söker vi? Vi söker dig s... Visa mer
Efter årsskiftet börjar det roliga. Kalmarsalen börjar driva sina egna barer i huset. Vi söker nu dig som vill ingå i det KS Team som kommer jobba i våra barer i samband med evenemang i huset. Vår barverksamhet skiljer sig en del från andra barer. Vi serverar inte avancerade saker såsom cocktails eller daiquiris och våra barer stänger oftast innan 12-slaget. I våra barer säljer vi utöver alkohol även lättare mat och kioskvaror.
Vem söker vi?
Vi söker dig som vet att du är en viktig del i en gästs upplevelse, som tar ansvar och kavlar upp ärmarna när det behövs. På Kalmarsalen är vi ansvarstagande, lyhörda och ser till att ha kul på jobbet. Kan du involvera detta i din service och bemötande av gästerna samtidigt som du ser till att hålla ordning i och runt baren har vi en match. För att lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad, har lätt att snabbt skapa personlig kontakt med gäster samt är självgående. Snabbhet och servicekänsla är nyckelord.
Vad jobbet innebär
Du är med och förbereder och bemannar sedan någon av våra barer vilka öppnas upp i samband med event i huset. Vi har som regel en bar på vackra Glasannexet och en bar i Pelarsalen. Vid större evenemang bygger vi även upp barer inne i händelsernas centrum i Kvarnen samt på andra roliga ställen i huset. Mellan eventen kommer leveranser som ska packas upp och efter event gäller det att ställa allt i ordning, diska av samt göra kassaavslut. Vid nattklubb/större event ingår glas/diskplock.
Om anställningen
Vi har allt från konserter till företagsfester och ett fåtal nattklubbskvällar så arbetstiden varierar. Vi skickar ut schema där du själv lägger in de tillfällen när du kan. Självklart ser vi att du kan jobba så många event som möjligt. Dessa tjänster passar dig som är lägst 20 år och som studerar, gått i pension eller har annan huvudsysselsättning men söker ett extrajobb. Arbetet sker nästan uteslutande på kvällar och helger, även storhelger förekommer såsom juldagen.
Om Kalmarsalen
Kalmarsalen är ett privatägt bolag och vi har varit verksamma inom evenemangsbranschen sedan 90-talet. Vår anläggning, som också heter Kalmarsalen, ligger centralt i Kalmar på Skeppsbrogatan 49.
Ansökan och frågor
Se till att skicka med både ett personligt brev samt ditt CV som en pdf till [email protected]. Märk ansökan Personal Bar. Om du har frågor kring tjänsten mailar du till Catrin på [email protected]. Sista ansökningsdag är 11 dec 2022. Ansökningar efter sista datum eller ej kompletta ansökningar behandlas inte.
Vi ser fram emot din ansökan.
Its only Rock & Roll but we like it! Visa mindre

Säljansvarig Evenemang

Efter årsskiftet börjar det roliga. Kalmarsalen börjar driva sina egna barer i huset. Vi söker nu dig som vill ansvara för det KS Team (kring åtta personer) som kommer sköta våra barer och övrig försäljning i samband med evenemang i huset. Vår barverksamhet skiljer sig en del från andra barer. Vi serverar ett bassortiment och undviker cocktails och andra avancerade saker. Våra barer stänger oftast innan 12-slaget och utöver alkohol säljer vi även lättare m... Visa mer
Efter årsskiftet börjar det roliga. Kalmarsalen börjar driva sina egna barer i huset. Vi söker nu dig som vill ansvara för det KS Team (kring åtta personer) som kommer sköta våra barer och övrig försäljning i samband med evenemang i huset. Vår barverksamhet skiljer sig en del från andra barer. Vi serverar ett bassortiment och undviker cocktails och andra avancerade saker. Våra barer stänger oftast innan 12-slaget och utöver alkohol säljer vi även lättare mat och kioskvaror. Vid vissa föreställningar säljs ingen alkohol utan då blir barerna kiosk/café istället.
Vad jobbet innebär
Du ansvarar för allt kring inköp och logistik samt förberedelser och bemanning för vår försäljningsverksamhet i barerna i huset. I tjänsten ingår även att själv arbeta evenemang tillsammans med teamet. Barer öppnas upp i samband med event i huset och vi har som regel en bar på vackra Glasannexet och en bar i Pelarsalen. Vid större evenemang bygger vi även upp barer inne i händelsernas centrum i Kvarnen samt på andra roliga ställen i huset. Mellan eventen kommer leveranser som ska packas upp och efter event gäller det att få allt i ordning. Vid nattklubb/större event ingår glas/diskplock löpande som behöver bemannas också.
I tjänsten ingår följande:
Schemaläggning av personal till barer samt kring leveranser
Inköp av mat och dryck till evenemang
Logistiken kring leverans och uppackning
Kontaktperson till underleverantörer samt till projektledare för möten och evenemang på Kalmarsalen.
Bygga upp och förbereda barer inför evenemang
Arbeta i barerna vid evenemang samt ställa allt i ordning, diska av samt göra kassaavslut.

Arbetstid/omfattning
Vi har allt från konserter till företagsfester och ett fåtal nattklubbskvällar så arbetstiden varierar. Självklart ser vi att du kan jobba så många event som möjligt. Tjänsten är en timanställning och kan utövas delvis på distans då schemaläggning samt beställningar kan göras ex hemifrån.
Vem söker vi?
Denna tjänst passar dig som är lägst 20 år. Du får gärna ha erfarenhet av bar/restaurang/café eller annan försäljning över disk, jobbat i team och haft en position med uttalat ansvar innan. Du behöver ha fokus på detaljer, vara prestigelös samt ha sinne för lönsamhet då du kommer ha ansvar för barernas resultat. Tjänsten kräver bra kommunikativ förmåga samt struktur i egna arbetet.
Som ledare för teamet är det viktigt att föregå med gott exempel. På Kalmarsalen innebär det att du kavlar upp ärmarna när det behövs, är lyhörd till dina kollegor och gästers behov samt håller ordning i och runt barerna. För att lyckas i rollen ser vi att du är utåtriktad, ser möjligheter samt är en härlig teamplayer. I tjänsten ingår dator och jobbmobil. Körkort och bil att tillgå krävs.
Om Kalmarsalen
Kalmarsalen är ett privatägt bolag och vi har varit verksamma inom evenemangsbranschen sedan 90-talet. Vår anläggning, som också heter Kalmarsalen, ligger centralt i Kalmar på Skeppsbrogatan 49.
Ansökan och frågor
Se till att skicka med både ett personligt brev samt ditt CV som en pdf till [email protected]. Märk ansökan Säljansvarig event. Om du har frågor kring tjänsten mailar du till Catrin på [email protected]. Sista ansökningsdag är 11 dec 2022. Ansökningar efter sista datum eller ej kompletta ansökningar behandlas inte.
Vi ser fram emot din ansökan.
Its only Rock & Roll but we like it! Visa mindre

Vikarierande Projektledare Evenemang

Vi söker vikarierande Projektledare för evenemang. Vår nuvarande projektledare går föräldraledig i augusti så vi söker nu dig som är sugen på att ta över rodret medan hon är borta. Vi kan lova dig en tid full med roligheter, utmaningar, nya upplevelser och erfarenheter. Vi söker dig som gillar att hålla i trådarna! Som inte backar för att ta eget ansvar men samtidigt är en team player! Dig som gillar att möta nya människor och som inser att goda relationer... Visa mer
Vi söker vikarierande Projektledare för evenemang.
Vår nuvarande projektledare går föräldraledig i augusti så vi söker nu dig som är sugen på att ta över rodret medan hon är borta. Vi kan lova dig en tid full med roligheter, utmaningar, nya upplevelser och erfarenheter.
Vi söker dig som gillar att hålla i trådarna! Som inte backar för att ta eget ansvar men samtidigt är en team player! Dig som gillar att möta nya människor och som inser att goda relationer är nyckeln till lyckade affärer.
Passar det in på dig? Härligt, ser fram emot din ansökan.
Vad ingår i tjänsten?
Dina arbetsuppgifter varierar och bygger på att Kalmarsalen ska erbjuda evenemang året runt samt vara en attraktiv arena för arrangörer såväl som besökare. Övergripande ingår:
· Platsansvar på Kalmarsalen - planering och praktiskt arbete.
· Budget och resultatansvar för verksamhetsområde evenemang.
· Vara huvudkontakt för arrangörer och bokningsbolag.
· Bokning av samarrangemang - kalkyler, förhandling och avtal.
· Möta olika produktioners krav och se till så de känner sig väl omhändertagna på arenan.
· Ansvarig för KS eventpersonal - schema, information samt trivsel.
· Hålla i kommunikation med våra underleverantörer ex teknik och säkerhet.
· Sköta marknadsföring till biljettkunder via sociala medier samt nyhetsbrev.
När förväntas jag jobba?
Din arbetstid varierar mellan dag, kväll och helger. Allt utifrån evenemangskalendern och administrativa uppgifter såsom rider samt avräkningar. Schemat förlägger du själv och hos oss går det bra att jobba på distans ett par dagar i veckan. Allt för att få ihop livspusslet på bästa sätt.
Vad behöver jag ha med mig in i rollen?
· Du behöver vara van vid att planera ditt arbete och bekväm med att driva dig själv framåt.
· Du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift samt vara affärsdriven och social.
· Erfarenhet av B2B relationer är en fördel men huvudsaken är att du är van att ha kontakt med människor i jobbet.
· Erfarenhet från evenemangsbranschen är meriterande.
· Intresse för musik gör kanske jobbet roligare men förmågan att tänka ekonomiskt och kunna projektleda är än viktigare.
· B-körkort och tillgång till egen bil.
· Behärska svenska samt engelska i tal och skrift.
Vilka blir mina kollegor?
Du kommer till en arbetsplats där vi värnar om varandra, vi är stundtals smått galna och vi jobbar tillsammans för att se och ta tillvara på nya möjligheter som dyker upp. Läs mer om Kalmarsalen och oss i Team KS på hemsidan.
Praktisk info
Din huvudsakliga arbetsplats blir Kalmarsalen. Våra kunder finns nationellt så mobil och mail blir dina kommunikationsverktyg. Det ingår dator och mobil i tjänsten.
Anställningsform
Föräldravikariat heltid. Vi ser gärna att upplärning kan ske i någon form med start snarast. Vikariatet startar sedan heltid från den 1 augusti 2024 eller efter överenskommelse.
Vi tillämpar Visitas kollektivavtal och lön sätts individuellt.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 17 maj 2024
Skicka CV och personligt brev, där dina erfarenheter du tror dig ha nytta av i tjänsten samt varför du söker tjänsten framgår, som pdf till [email protected]. Frågor skickas också till den adressen. Märk ansökan med: Vikarierande PE
CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska behandlas. Intervjuer sker löpande så anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson för tjänsten är Kalmarsalens verksamhetschef Catrin Stighammar.
Även om det kan vara frestande att ringa för att visa intresse så kan jag försäkra dig om att din ansökan är allt vi behöver i första läget så lägg ditt krut på den.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare möten & företagsevent

Är du Kalmarsalens nya projektledare inom möten & företagsevent? Glada deltagare, hybridlösningar, mötesappar, LinkedIn och riktigt gott kaffe. Morgondagens kunder inom mötesindustrin efterfrågar en blandning av helt nytt och sedan länge känt. Vi på Kalmarsalen söker nu en projektledare inom möten och event som med fördel har med en del i ryggsäcken men än viktigare ett driv och en nyfikenhet på att lära sig nytt. Vad ingår i tjänsten? Kalmarsalen är en av... Visa mer
Är du Kalmarsalens nya projektledare inom möten & företagsevent?
Glada deltagare, hybridlösningar, mötesappar, LinkedIn och riktigt gott kaffe. Morgondagens kunder inom mötesindustrin efterfrågar en blandning av helt nytt och sedan länge känt. Vi på Kalmarsalen söker nu en projektledare inom möten och event som med fördel har med en del i ryggsäcken men än viktigare ett driv och en nyfikenhet på att lära sig nytt.
Vad ingår i tjänsten?
Kalmarsalen är en av Kalmars största mötesanläggningar. Vi välkomnar möten och företagsevent med allt från några få deltagare till långt över 1000. Som projektledare har du en nyckelroll på Kalmarsalen inom verksamheten möten och företagsevent. Dina arbetsuppgifter är varierande och bygger på att du trivs med eget ansvar. Du jobbar uteslutande med möten och event inom B2B och dina kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Rollen innehåller allt från planering till hands on uppgifter som att förbereda sociala pauser i huset så det krävs att du är van att kavla upp ärmarna när det krävs. Du kommer jobba med hela KS teamet men bollar det dagliga med din projektledarkollega.
Dina fokusområden kommer vara att:
- Få in bokningar och fylla Kalmarsalen med möten, konferenser, kongresser och företagsevent
- Stärka Kalmarsalen som mötesanläggning genom att via sociala medier, nätverkande och kundevent lägga oss top of mind hos kunder
- Aktivt sälja in Kalmarsalens projektledartjänster
- Projektleda bokningar som huvudkontakt till kunder och underleverantörer
- Sköta administrationen kring projekt gällande offert, avtal, planering, fakturering och uppföljning.
- Ansvara on site vid utförande med allt från helhetstänk till praktiska detaljer
- Omvärldsbevaka och trendspana för att utveckla Kalmarsalens erbjudanden till möteskunder
- Sätta mål tillsammans med projektledarkollega för område möten samt följa upp resultat.
Vem är du?
Det ser vi fram emot att få reda på. Det du behöver ta med dig in för att axla denna roll är vana av försäljning (gärna B2B), bekväm med att nätverka fysiskt och via sociala medier, vana att hantera flera projekt/kundkontakter parallellt samt driv att få in nya affärer.
Din framtida arbetsplats
Din huvudsakliga arbetsplats är på Skeppsbrogatan 49 dvs Kalmarsalen men dina uppdrag som projektledare för dig även utanför anläggningen.
Bland oss sex som ser fram emot att få välkomna dig till Kalmarsalen finner du bland annat en biljettninja, ett siffersnille, ett strategiess och en projektledare för publika event. Vi är ett litet team i jämförelse med vår verksamhets storlek och vi jobbar tillsammans för att nå våra mål. Humorn är, får vi erkänna, stundtals låg men omtanken alltid hög. Vi lär av misstag och firar när andan faller på. Läs mer om teamet och Kalmarsalen på kalmarsalen.se.
Anställningsdetaljer
Din arbetstid styrs av verksamhetens behov så jobb på kvällar och helger är vanligt förekommande. Tjänsten är tillsvidare 100% med start tidigast september 2022. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi följer Visitas kollektivavtal och lön sätts individuellt.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 30 juni 2022
CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska behandlas. Skicka in i format pdf och allt i en fil till: [email protected]. Frågor skickas också till den adressen. Märk ansökan med: Projektledare möten
Tips! Frestas du att lista personliga egenskaper – tänk om och ge exempel på hur dina egenskaper gjort nytta på tidigare arbetsplatser istället.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Eventpersonal

Är du redo att leverera en upplevelse? Vi vill nu förstärka Kalmarsalens team med eventpersonal. De tjänster vi behöver tillsätta är ett par timanställningar med arbetstid på kvällar och helger. Flest arbetstillfällen vår och höst men även vissa tillfällen sommartid och runt jul. Vad jobbet innebär Dina arbetsuppgifter varierar utifrån kundens behov, exempelvis kundmottagande/välkomnande, biljettscanning vid evenemang, artistbemötande, bemanning av gardero... Visa mer
Är du redo att leverera en upplevelse?
Vi vill nu förstärka Kalmarsalens team med eventpersonal. De tjänster vi behöver tillsätta är ett par timanställningar med arbetstid på kvällar och helger. Flest arbetstillfällen vår och höst men även vissa tillfällen sommartid och runt jul.
Vad jobbet innebär
Dina arbetsuppgifter varierar utifrån kundens behov, exempelvis kundmottagande/välkomnande, biljettscanning vid evenemang, artistbemötande, bemanning av garderob, konferensförberedelser, bemanna våra pop-up säljstationer i Kalmar, rodda, bemanna biljettkassan och vara del av säkerhetsarbetet vid evenemang då många människor möts på samma plats.
Då arbetet varierar och du kommer ställas inför situationer du behöver hantera på eget initiativ lägger vi stor vikt vid både service- och ansvarskänsla. Om du dessutom uppskattar människor och lyfter stämningen när det behövs ser vi en klar matchning. Vet du inte idag vad soundcheck, rider eller friplåt är så är det ok men vi räknar med att du tar reda på det. För oss är det viktigt att du är redo att göra det som behövs, när det behövs för att se till att kundens upplevelse blir så bra som möjligt.
Jobbets omfattning
Vi önskar tillsätta dessa timtjänster snarast med start i december. Arbetstiden varierar då du som grund jobbar på husets evenemang och sätter upp dig på schema när du kan. Lön utbetalas retroaktivt och vi följer gladeligen Visitas kollektivavtal.
Om arbetsgivaren
Kalmarsalen är ett privatägt bolag och vi har levererat upplevelser inom evenemangsbranschen sedan 90-talet. Vår anläggning, som också heter Kalmarsalen, ligger centralt i Kalmar på Skeppsbrogatan 49. Vi gör allt från att arrangera egna publika evenemang och sälja biljetter till evenemang i Sverige till att hyra ut våra lokaler till arrangörer för konserter, möten och mässor. I huset har vi även en biljettkassa. Läs gärna mer om verksamheten och oss som jobbar på Kalmarsalen via länken nedan.
Ansökan och frågor
Se till att skicka med både en ansökan där du berättar varför detta jobb är för dig samt ditt CV som en pdf till verksamhetschef Catrin Stighammar på [email protected]. Märk ansökan Eventpersonal. Frågor mailar du också till Catrin. Sista sökdatum är 30 november 2023. Sena eller ej kompletta ansökningar behandlas inte.
Välkommen med din ansökan och chans att bli del av ett riktigt härligt evenemangsteam!
Its only Rock 'n' Roll but we like it! Visa mindre

Projektledare Evenemang till Kalmarsalen

Är du personen som gillar att hålla i trådarna? Som inte backar för att ta eget ansvar men samtidigt är en teamplayer? Som vill se till att Kalmarsalen arena fylls med konserter, teater, live-poddar, mässor, standup och massor av fler upplevelser året runt? Då skulle du passa som projektledare evenemang hos oss – läs vidare! Vad ingår i tjänsten? Dina arbetsuppgifter varierar och bygger på att Kalmarsalen ska erbjuda evenemang året runt samt vara en attrak... Visa mer
Är du personen som gillar att hålla i trådarna? Som inte backar för att ta eget ansvar men samtidigt är en teamplayer? Som vill se till att Kalmarsalen arena fylls med konserter, teater, live-poddar, mässor, standup och massor av fler upplevelser året runt?
Då skulle du passa som projektledare evenemang hos oss – läs vidare!
Vad ingår i tjänsten?
Dina arbetsuppgifter varierar och bygger på att Kalmarsalen ska erbjuda evenemang året runt samt vara en attraktiv arena för arrangörer såväl som besökare. Övergripande ingår:
· On-site ansvar på Kalmarsalen vilket innebär både planering och praktiskt arbete.
· Budget och resultatansvar för verksamhetsområde evenemang.
· Vara huvudkontakt för arrangörer och bokningsbolag.
· Omvärldsbevakning och bygga relationer för att fånga upp nya trender och möjligheter.
· Möta olika produktioners krav och se till så de känner sig väl omhändertagna på arenan.
· Som team leader för Kalmarsalens eventpersonal ansvarar du för schema och ser till att de är uppdaterade med vad som händer och förväntningar samt att de har kul på jobbet.
· Hålla i kommunikation med våra underleverantörer som sköter teknik, mat & dryck, garderob samt underhåller våra lokaler.
· I samarbete med vårt biljett- och supportteam ansvara för och genomföra säljdrivande marknadsföring och aktiviteter.
När förväntas jag jobba?
De flesta av våra evenemang sker kvällar, helger och röda dagar. Din arbetstid styrs helt av verksamhetens behov utifrån evenemangskalendern, prepp och avräkningar.
Vad behöver jag ha med mig in i rollen?
· Tjänsten bygger på eget ansvar så du behöver vara van vid att fatta beslut, ha väl utvecklat sinne för detaljer, vara affärsdriven samt social.
· Erfarenhet av B2B relationer är en förutsättning för att göra jobbet bra.
· Erfarenhet från evenemangsbranschen är meriterande.
· Intresse för musik gör jobbet roligare men förmågan att tänka ekonomiskt och kunna projektleda är minst lika viktigt.
Vilka blir mina kollegor?
Vi är i dagsläget sex på kontoret så du blir vår lucky seven. Du kommer till en arbetsplats där vi värnar om varandra, vi är stundtals smått galna och vi jobbar tillsammans för att se och ta tillvara på nya möjligheter som dyker upp. Läs mer om Kalmarsalen och oss i Team KS på hemsidan.
Praktisk info
Din huvudsakliga arbetsplats blir Kalmarsalen men våra kunder finns nationellt så mobil och vissa resor ingår i tjänsten. Självklart tilldelas du också dator med flera system för att underlätta ditt arbete.
Ansökan
CV och personligt brev är ett krav för att ansökan ska behandlas. Intervjuer sker löpande så anställning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar Visitas kollektivavtal och lön sätts individuellt.
Skicka CV och varför du är rätt för tjänsten som pdf till [email protected] senast den 11 mars. Frågor skickas också till den adressen.
Även om det kan vara frestande att ringa eller börja maila för att visa intresse så kan vi försäkra dig om att din ansökan är allt vi behöver i första läget så lägg ditt krut på den.
Varmt välkommen med din ansökan, som vi gärna vill få in så snart som möjligt! Visa mindre

Eventpersonal

Är du redo att leverera en upplevelse? Vi vill nu förstärka Kalmarsalens team med eventpersonal. De tjänster vi behöver tillsätta är timanställningar med arbetstid på kvällar och helger. Flest arbetstillfällen vår och höst men även vissa tillfällen sommartid och runt jul. Vad jobbet innebär Dina arbetsuppgifter varierar utifrån kundens behov, exempelvis kundmottagande/välkomnande, biljettscanning vid evenemang, artistbemötande, bemanning av garderob, konfe... Visa mer
Är du redo att leverera en upplevelse?
Vi vill nu förstärka Kalmarsalens team med eventpersonal. De tjänster vi behöver tillsätta är timanställningar med arbetstid på kvällar och helger. Flest arbetstillfällen vår och höst men även vissa tillfällen sommartid och runt jul.
Vad jobbet innebär
Dina arbetsuppgifter varierar utifrån kundens behov, exempelvis kundmottagande/välkomnande, biljettscanning vid evenemang, artistbemötande, bemanning av garderob, konferensförberedelser, bemanna våra pop-up säljstationer i Kalmar, rodda, bemanna biljettkassan och vara del av säkerhetsarbetet vid evenemang då många människor möts på samma plats.
Då arbetet varierar och du kommer ställas inför situationer du behöver hantera på eget initiativ lägger vi stor vikt vid både service- och ansvarskänsla. Om du dessutom uppskattar människor och lyfter stämningen när det behövs ser vi en klar matchning. Vet du inte idag vad soundcheck, rider eller friplåt är så är det ok men vi räknar med att du tar reda på det. För oss är det viktigt att du är redo att göra det som behövs, när det behövs för att se till att kundens upplevelse blir så bra som möjligt.
Jobbets omfattning
Vi önskar tillsätta dessa timtjänster snarast för att stå redo inför höstens evenemang. Omfattning av arbetstid beror mycket på din egen tillgänglighet. Arbetstiden per tillfälle varierar. Om du besöker kalmarsalen.se och kollar in vårt evenemangsprogram förstår du varför. Lön utbetalas retroaktivt och vi följer gladeligen Visitas kollektivavtal.
Om arbetsgivaren
Kalmarsalen är ett privatägt bolag och vi har levererat upplevelser inom evenemangsbranschen sedan 90-talet. Vår anläggning, som också heter Kalmarsalen, ligger centralt i Kalmar på Skeppsbrogatan 49. Vi gör allt från att arrangera egna publika evenemang och sälja biljetter till evenemang i Sverige till att hyra ut våra lokaler till arrangörer för konserter, möten och mässor. I huset har vi även en biljettkassa. Läs gärna mer om verksamheten och oss som jobbar på Kalmarsalen via länken nedan.
Ansökan och frågor
Fatta pennan och skriv (lagom mycket) så det glöder om varför du vill jobba med oss på Kalmarsalen, vilken erfarenhet du har som du tror kan komma till användning som eventpersonal och vem du är som person såklart. Maila din text och CV som en pdf till Catrins mail nedan. Vi kommer löpande kalla till intervju och du som sökt kommer såklart få återkoppling om du gått vidare eller inte.
Its only Rock 'n' Roll but we like it! Visa mindre