Lediga jobb som Betongarbetare i Kalmar

Se lediga jobb som Betongarbetare i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Betongarbetare till Peab

Ansök    Jul 12    Randstad AB    Betongarbetare
Arbetsbeskrivning Peab söker nu medarbetare till ett av deras projekt, arbetet kommer att vara mellan v32-v44. Är du en skicklig Betongarbetare? Vill du arbeta i ett gott gäng med engagerade och skickliga kollegor? Har du tröttnat på att ligga borta, vill till en mindre arbetsgrupp eller söker nya utmaningar?  Vi söker dig som har flera års erfarenhet i ditt yrke, positivt om du har erfarenhet från industrin, men inget krav. Vi söker helt enkelt dig som ä... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Peab söker nu medarbetare till ett av deras projekt, arbetet kommer att vara mellan v32-v44.
Är du en skicklig Betongarbetare? Vill du arbeta i ett gott gäng med engagerade och skickliga kollegor? Har du tröttnat på att ligga borta, vill till en mindre arbetsgrupp eller söker nya utmaningar? 

Vi söker dig som har flera års erfarenhet i ditt yrke, positivt om du har erfarenhet från industrin, men inget krav. Vi söker helt enkelt dig som är skicklig i ditt yrke och som är noggrann och ansvarstagande. Du bör även ha ett gott omdöme och säkerhetstänk eftersom man jobbar i en riskfylld verksamhet. Hos oss kommer du jobba både självständigt och i grupp, och vi ser gärna att du är en positiv och lösningsorienterad person som bidrar till en god trivsel i teamet. Eftersom arbetet sker på ett fast driftställe söker vi framförallt personal som bor i närområdet eller har pendlingsavstånd. Yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet från branschen är ett krav likaså B-körkort.

Ansvarsområden
På Peab arbetar dom med betong- och markverksamhet. Dom driver underhållsarbete samt projekt och till viss del nyproduktion. Tjänsten innebär arbete inne på ett av deras projekt med arbetsuppgifter inom betong, formning, armering och gjutning, där man utför större och mindre betongarbeten och betongreparationer.

Kvalifikationer
Yrkesbevis alt. flerårig erfarenhet av betongarbete
B-körkort


Erfarenhet
Tidigare erfarenhet från industrin

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Formsnickare till vår kund i Nybro

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Som konsult på Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningsvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993.

Som konsult på Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.

Du har samma anställningsvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen.

Tjänsten som formsnickare innebär också att du kommer att få arbeta med armering, gjutning, avformning och slipning av färdiga betongelement.

Vår kund finns i Nybro och vi erbjuder en tjänst på heltid, dagtid, med tillträde omgående.


Din profil
Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för det.

Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter.
Självklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor.

Har du erfarenhet som snickare och ritningsläsning är det ett plus.

Det är mycket meriterande om du har travers- och/eller truckkort.

Är du vår nästa medarbetare?
Vänta inte med att söka denna tjänst.
Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.
För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Låter det intressant?

Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson, telefon
072-580 04 99 eller e-post [email protected].

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se,
senast 2 juni 2022.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Processtekniker

Ansök    Maj 24    Swerock AB    Betongarbetare
Om tjänsten Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande. Från vår betongfabrik i Kalmar producerar och levererar vi betong till våra kunder runt om i sydöstra Sverige. Dit söker vi nu vår nästa processtekniker. Att arbeta som processtekniker hos oss innebär spännande och varierande ... Visa mer
Om tjänsten

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande.

Från vår betongfabrik i Kalmar producerar och levererar vi betong till våra kunder runt om i sydöstra Sverige. Dit söker vi nu vår nästa processtekniker.

Att arbeta som processtekniker hos oss innebär spännande och varierande arbetsdagar med bl.a. processtyrning, kundkontakt och lättare reparationer av betongfabriken. Rollen innebär att du ansvarar för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Även provtagning av betong förekommer.

Du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Vi ställer krav på att du har B-körkort och en god datorvana. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet, klass II betongutbildning eller erfarenhet av service, underhåll och reparationer av tex maskiner och motorer.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Lars Israelsson, telefon: 072- 533 48 93. Visa mindre

Formsnickare

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsät... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda.
Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration.
Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.
Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen.
Meriterande är om du har snickarerfarenhet, maskinvana samt behärskar ritningsläsning.
Tjänsten är på heltid, dagtid, med tillträde omgående.


Kvalifikationer
Du som söker är en person som är händig och praktiskt lagd. Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar.
Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer.

Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.


Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.
Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.
Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Låter det intressant?

Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson, telefon
072-580 04 99 eller e-post [email protected].
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se,
senast 2 januari 2022.
Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!Krav
B körkort Visa mindre

Formsnickare till vår kund i Nybro

Om företaget Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Som konsult på Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningsvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ... Visa mer
Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993.

Som konsult på Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder.

Du har samma anställningsvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen.

Tjänsten som formsnickare innebär också att du kommer att få arbeta med armering, gjutning, avformning och slipning av färdiga betongelement.

Vår kund finns i Nybro och vi erbjuder en tjänst på heltid, dagtid, med tillträde omgående.


Din profil
Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för det.

Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter.
Självklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor.

Har du erfarenhet som snickare och ritningsläsning är det ett plus.

Det är mycket meriterande om du har travers- och/eller truckkort.

Är du vår nästa medarbetare?
Vänta inte med att söka denna tjänst.
Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.
För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


Låter det intressant?

Har du frågor, tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson, telefon
072-580 04 99 eller e-post [email protected].

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se,
senast 2 juni 2022.

Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Betongarbetare

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsätt... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda.
Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration.
Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi på Premier söker nu en betongarbetare till vår kund i Nybro.
Du kommer arbeta med formsnickeri/armering, gjutning och avformning/slipning av färdiga betongelement.
Detta är en heltidstjänst.

Arbetstid: dagtid, måndag till fredag.


Kvalifikationer
Vi söker efter dig som vill arbeta fysiskt och har goda förutsättningar för det.
Den här tjänsten passar dig som är allmänt händig och är intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter.
Självklart är du noggrann och förstår vikten av ett gott samarbete mellan kollegor.
Har du utbildning och/eller erfarenhet inom ritningsläsning är det ett plus.
Det är mycket meriterande om du har travers- och/eller truckkort.
Tillträde: omgående

Låter det intressant? Tveka inte att ansöka redan idag. Sista ansökningsdag 19 december 2021. Vi arbetar med löpande urval, därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdagen, tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag.
Har du frågor angående tjänsten kontakt gärna Anna Svensson, [email protected]

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Varmt välkommen med din ansökan

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Krav
B Körkort
Flytande svenska i både tal och skrift Visa mindre

Betonghåltagare/håltagare

MiRo Diamanthåltagning i Kalmar med omnejd söker ny medarbetare i Kalmar för tillsvidareanställning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, social och lojal. Du skall klara av att jobba både självständigt samt i lag. Vi är en liten firma med hög kvalitetsstandard och våra kunder är främst företag i byggbranschen och industrier men även privatpersoner. Det krävs att du är serviceminded och ser lösningar istället för problem. Vi lägger stor vikt vid pers... Visa mer
MiRo Diamanthåltagning i Kalmar med omnejd söker ny medarbetare i Kalmar för tillsvidareanställning.
Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, social och lojal. Du skall klara av att jobba både självständigt samt i lag.
Vi är en liten firma med hög kvalitetsstandard och våra kunder är främst företag i byggbranschen och industrier men även privatpersoner. Det krävs att du är serviceminded och ser lösningar istället för problem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt mognad.
Erfarenhet som krävs
* B-körkort
* vana vid borrning
* golv-/väggsågning
* helt självgående
* goda kunskaper i svenska språket
Extra bra om du kan köra
* wire
* robot
Vi erbjuder
Heltid
Firmabil
Jobbmobil
Kollektivavtal med Byggnads
3 månaders provanställning-tillsvidare
Kontakt via mejl: [email protected] Visa mindre

Installatör för produkter för marina miljöer

Tecomatic Entreprenad AB är ett företag specialiserat på produkter för marina miljöer där det finns problem med landerosion eller spridning av miljöfarliga sediment. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic Entreprenad AB är ett företag beläget i Kalmar och med verksamhetsområde över hela Sverige. Vi ägs av, och samarbetar med, Järven Ecotech som projekte... Visa mer
Tecomatic Entreprenad AB är ett företag specialiserat på produkter för marina miljöer där det finns problem med landerosion eller spridning av miljöfarliga sediment. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic Entreprenad AB är ett företag beläget i Kalmar och med verksamhetsområde över hela Sverige. Vi ägs av, och samarbetar med, Järven Ecotech som projekterar och färdigställer anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten, och som utför sedimenttömning av dammar.
Vi är i en expansiv fas och behöver nu förstärka vårt lag med kompetenta medarbetare. Är du driven, praktiskt lagd med ett brett tekniskt intresse och vill jobba i ett trevligt gäng med hög energi? Då kan detta vara en tjänst för dig.
Om tjänsten som installatör:
De två främsta arbetsuppgifterna för våra installatörer är att arbeta med produktion och färdigställande av våra betongmadrasser och siltgardiner i vår produktionslokal i Kalmar, och att leverera och installera betongmadrasserna och siltgardinerna ute hos våra kunder. Många installationer sker helt eller delvis under vatten och då samarbetar vi med Sveriges större dykbolag. Våra kunder finns över hela Sverige så en hög grad resande med övernattningar ingår i arbetet. Arbetet är periodvis mycket fysiskt. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt bli befordrad till projektledare.
Besök gärna vår hemsida för mer information.
Krav:
– Kunna resa och ligga borta med flera övernattningar i följd
– B-körkort
– Svenska i tal och skrift
Meriterande egenskaper:
- Kunna arbeta både självständigt och i grupp
- Inte vara rädd för fysiskt arbete
- Egen initiativförmåga och god samarbetsförmåga
- Flexibel
- Problemlösare
- Strukturerad och organiserad
- Behärska det svenska språket
- BE/CE -körkort
- Erfarenhet från anläggningssidan, maskinservice eller liknande
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
Är du en positiv, öppen, flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik problemlösare med möjlighet att ligga ute på jobb på annan ort? Tveka inte att skicka in din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.
Är du rätt person för oss ser vi till att du utbildas till en kompetent installatör av våra produkter. Visa mindre

Byggarbetare till armering och gjutning omgående

Ansök    Sep 17    Real Staff R.S AB    Betongarbetare
Vi söker omgående medarbetare till ett bygglag vid vindkraftbygge i Växjöområdet. Start snarast. Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen av armering och gjutning. Om du har behörighet att köra lastmaskin och teleporter är det meriterande. Arbetet är fysiskt krävande och ställer höga krav på samarbetsförmåga eftersom man jobbar i lag. Varaktigheten på uppdraget är 10-12 veckor. Detta är ett tillfällig uppdrag men det kan komma att bli fler ... Visa mer
Vi söker omgående medarbetare till ett bygglag vid vindkraftbygge i Växjöområdet.

Start snarast.

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen av armering och gjutning.

Om du har behörighet att köra lastmaskin och teleporter är det meriterande.

Arbetet är fysiskt krävande och ställer höga krav på samarbetsförmåga eftersom man jobbar i lag.

Varaktigheten på uppdraget är 10-12 veckor.

Detta är ett tillfällig uppdrag men det kan komma att bli fler projekt i längre perioder framöver.

Vi söker både dig som vill jobba som anställd, men även dig som har f-skatt. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Betongarbetare Västervik

Jobbeskrivning För uthyrning till en byggkund i Västervik söker vi en betongarbetare. Arbetet är fokuserat till formningsarbete, armering och gjutning. Personliga egenskaper Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av betongarbete. Som person är du noggrann, flexibel, ansvarstagande och är van att arbeta i såväl arbetslag som självständigt. Uppdraget börjar omgående enligt överenskommelse och beräknas pågå i 2 månader med möjlighet till förlängning. ... Visa mer
Jobbeskrivning
För uthyrning till en byggkund i Västervik söker vi en betongarbetare.

Arbetet är fokuserat till formningsarbete, armering och gjutning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av betongarbete.

Som person är du noggrann, flexibel, ansvarstagande och är van att arbeta i såväl arbetslag som självständigt.

Uppdraget börjar omgående enligt överenskommelse och beräknas pågå i 2 månader med möjlighet till förlängning.

Du kommer vara anställd på Uniflex Bygg & Anläggning som konsult och arbeta på uppdrag ute hos kund.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid.

B-körkort är ett krav.Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Betonghåltagare

MiRo Diamanthåltagning i Kalmar med omnejd söker nya medarbetare för tillsvidareanställning. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, social och lojal. Du skall klara av att jobba både självständigt samt i lag. Vi är en liten firma med hög kvalitetsstandard och våra kunder är främst företag i byggbranschen och industrier men även privatpersoner. Det krävs att du är serviceminded och ser lösningar istället för problem. Vi lägger stor vikt vid personlig lä... Visa mer
MiRo Diamanthåltagning i Kalmar med omnejd söker nya medarbetare för tillsvidareanställning.
Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, social och lojal. Du skall klara av att jobba både självständigt samt i lag.
Vi är en liten firma med hög kvalitetsstandard och våra kunder är främst företag i byggbranschen och industrier men även privatpersoner. Det krävs att du är serviceminded och ser lösningar istället för problem.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt mognad.
Erfarenhet som krävs
* B-körkort
* vana vid borrning
* golv-/väggsågning
* helt självgående
* goda kunskaper i svenska språket
Extra bra om du kan köra
* wire
* robot
Vi erbjuder
Heltid
Firmabil
Jobbmobil
Kollektivavtal med Byggnads
3 månaders provanställning-tillsvidare
Kontakt via mejl: [email protected] Visa mindre

Formsnickare

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen. Meriterande är om du har snickarerfarenhet, maskinvana samt behärskar ritningsläsning.
Tjänsten är på heltid, dagtid, med tillträde omgående.


Kvalifikationer
Du som söker är en person som är händig och praktiskt lagd. Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar.
Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer.
Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort Visa mindre

Installatör - Kalmar - Är du flexibel , praktiskt lagd och uppfinningsrik?

Ansök    Maj 21    Consultify    Lärling, betongarbetare
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö oc... Visa mer
Consultify är företaget för dig mellan 18 och 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar!Om företaget
Ett företag specialiserat på produkter för marina miljöer där det finns problem med landerosion eller spridning av miljöfarliga sediment. Genom deras unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är dom en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Företaget är ett familjeägt företag beläget i Kalmar men med verksamhetsområde över hela Sverige. Företaget är i en expansiv fas och behöver nu förstärka deras lag med kompetenta medarbetare.

Arbetsuppgifter
De två främsta arbetsuppgifterna för deras installatörer är dels att arbeta med produktion/färdigställande av deras betongmadrasser och siltgardiner i deras produktionslokal i Kalmar. Dels att leverera/installera betongmadrasser och siltgardiner ute i landet hos deras beställare. Många installationer sker helt eller delvis under vatten och då samarbetar vi med Sveriges större dykbolag. Arbetet är periodvis mycket fysiskt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!
 
Är du en positiv, öppen, flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik problemlösare med möjlighet att ligga ute på jobb på annan ort? 
Rätt person för dom ser företaget till att utbilda till en kompetent installatör av våra produkter!

Erfarenhet och personliga egenskaper
- Kunna resa och ligga borta med flera övernattningar i följd
- Svenska i tal och skrift
- B-körkort
- Fysiskt stark

Meriter
– Kunna arbeta både självständigt och i grupp
– Inte vara rädd för fysiskt arbete
– Egen Initiativförmåga
– Flexibel
– Problemlösare
– Strukturerad och organiserad
– BE/CE -körkort
– Erfarenhet från anläggningssidan, maskinservice eller liknande
 

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt
Välkommen med din ansökan!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil Visa mindre

Söker två service arbetare

Vi söker nu två service arbetare till vårt företag. Vaktmästare till våra lokaler. Allt inom hålla i ordning, lagning av olika saker, städning av lokaler, målning. En lite allt i allo. Ser gärna att du är service inriktad Ingen tidigare erfarenhet krävs men ser gärna att du har. Visa mer
Vi söker nu två service arbetare till vårt företag.
Vaktmästare till våra lokaler.
Allt inom hålla i ordning, lagning av olika saker, städning av lokaler, målning.
En lite allt i allo.
Ser gärna att du är service inriktad
Ingen tidigare erfarenhet krävs men ser gärna att du har. Visa mindre

Formsnickare

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen. Meriterande är om du har snickarerfarenhet, maskinvana samt behärskar ritningsläsning.
Tjänsten är på heltid, dagtid, med tillträde omgående.


Kvalifikationer
Du som söker är en person som är händig och praktiskt lagd. Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar.
Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer.
Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort Visa mindre