Lediga jobb som Servitör/Servitris i Kalmar

Se lediga jobb som Servitör/Servitris i Kalmar. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kalmar som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restaurang... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food&Beverage; team och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är på heltid/deltid med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480- 496904, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Bartenders/Serveringspersonal

Ansök    Maj 31    Isabellas food AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet. Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet.
Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Från hangry till happy, tack vare dig - First Camp söker bistropersonal

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   På en halvö i Kal... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö-Kalmar vackert beläget i natursköna omgivningar. Med endast 3 km till stan går det lätt att ta sig hit, både till fots och med cykel. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap bland kollegorna i butiken, receptionen och städet. Tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster.Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. På vissa destinationer finns personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Servitris/servitör sökes för sommaranställning

Vi söker dig som vill jobba på Kalmars finaste innergård. Du ska kunna arbeta under stress och fortfarande behålla ett gott humör. Du är arbetslojal och kan jobba varierande tider. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av a la carte servering. Visa mer
Vi söker dig som vill jobba på Kalmars finaste innergård. Du ska kunna arbeta under stress och fortfarande behålla ett gott humör. Du är arbetslojal och kan jobba varierande tider.
Vi ser helst att du har några års erfarenhet av a la carte servering. Visa mindre

Säsonga på soliga Öland i sommar!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   Från hangry t... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 
Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Låter solsken, glädje och gemenskap som något för dig?
Dra ihop kompisgänget och säsonga hos oss på Öland!
Det kan bli din bästa sommar. 
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. 

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Vi erbjuder enklare personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Bartenders/Serveringspersonal

Ansök    Apr 27    Isabellas food AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet. Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet.
Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsonga på soliga Öland i sommar!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   Från hangry t... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 
Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Låter solsken, glädje och gemenskap som något för dig?
Dra ihop kompisgänget och säsonga hos oss på Öland!
Det kan bli din bästa sommar. 
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. 

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Vi erbjuder enklare personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Kul jobb i sommar med chans till förlängning

Ansök    Apr 13    Kalmarporten AB    Servitör/Servitris
Västerport Spa Bar & Bistro behöver mer personal till vårt härliga team. Vi söker en ordningsam person med passion för mat, dryck och service. Är du en person som tycker om ett varierat arbete är engagerad och tycker om att lära dig nya saker så kanske du är personen för oss. Vi är ett litet sammansvetsat team som tycker att man ska ha roligt på jobbet och samtidigt leverera 100% service till gäster både i restaurang och spa. Du ska vara stresstålig, tala ... Visa mer
Västerport Spa Bar & Bistro behöver mer personal till vårt härliga team.
Vi söker en ordningsam person med passion för mat, dryck och service. Är du en person som tycker om ett varierat arbete är engagerad och tycker om att lära dig nya saker så kanske du är personen för oss. Vi är ett litet sammansvetsat team som tycker att man ska ha roligt på jobbet och samtidigt leverera 100% service till gäster både i restaurang och spa.
Du ska vara stresstålig, tala flytande svenska och engelska och gärna ha tidigare erfarenhet av restaurang.
3 personer sommarjobb Juni-Augusti
Perfekt för dig som studerar och söker extrajobb.
Känner du att det här skulle vara något för dig, så skicka ett personligt CV till oss ????
Med vänlig hälsning, Team Västerport Visa mindre

Servitris

Ansök    Mar 31    Pizzeria SKOGSBY    Servitör/Servitris
Hej vi är en kvarterskrog med pizzeria som finns i skogsby/Färjestaden . vi är åretrunt öppet och satsar viddare för varje år,nu till sommaren behöver vi 2 styck servering personal helst tjejer/kvinnor som har lite erfarenhet och service inriktad.Svenska språket är obligatoriskt och engelska är meriterande tjänsten är 60-80% och med start 01062023 Visa mer
Hej
vi är en kvarterskrog med pizzeria som finns i skogsby/Färjestaden .
vi är åretrunt öppet och satsar viddare för varje år,nu till sommaren behöver vi 2 styck servering personal helst tjejer/kvinnor som har lite erfarenhet och service inriktad.Svenska språket är obligatoriskt och engelska är meriterande
tjänsten är 60-80% och med start 01062023 Visa mindre

Serveringspersonal -Sommar

Ansök    Mar 22    Kötthörnan AB    Servitör/Servitris
Vill du sommarjobba hos oss på Texas Longhorn i Kalmar? Sök redan nu och säkra din plats hos oss. Vi ser att du som söker tjänsten är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt. Välk... Visa mer
Vill du sommarjobba hos oss på Texas Longhorn i Kalmar? Sök redan nu och säkra din plats hos oss.
Vi ser att du som söker tjänsten är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nya stjärnor sökes till Larmtorget!

Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse. Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid. Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god m... Visa mer
Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse.


Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid.


Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god mat och dryck och sist men långt ifrån minst, det bemötande och den service vi ger dem. Stars and Stripes är en växande franchisekedja med huvudkontor i Karlskrona.
Är du vår nästa servitör, servitris eller bartender?
Nu söker vi dig med brinnande intresse för service, som gillar möten med människor och har spring i benen. Du kan ta eget anvar och har sinne för ordning och reda. Stress är inget problem för dig. Du gillar att samarbeta och sprider positiv energi. Du har ett driv och en säljande personlighet. Vi ser gärna att du fyllt 18 år och kan jobba obekväma arbetstider.


Stämmer detta in på dig? Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kanske har du jobbat i bar? Tveka inte att söka till oss! Du kommer att få möjlighet att jobba i en fantastisk miljö med ett roligt koncept. Du kommer jobba med försäljning och servering av vårt stora mat och dryckessortiment, ta hand om våra gäster och se till att dom trivs samt att hålla fint i våra lokaler.
Och du som saknar erfarenhet, glöm inte att en go personlighet kan man komma långt med! Vi utbildar gärna rätt personer så sök NU :) . Visa mindre

Säsonga på soliga Öland i sommar!

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   Från hangry t... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 
Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Låter solsken, glädje och gemenskap som något för dig?
Dra ihop kompisgänget och säsonga hos oss på Öland!
Det kan bli din bästa sommar. 
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. 

Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. 

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Vi erbjuder enklare personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker medarbetare till Restaurang Öland på Ekerum Resort. Som servispersonal kommer du arbeta med att servera restaurangens gäster frukost, lunch, middag och/eller andra tillställningar (bröllop, konferenser, fester). Vi söker dig som... - Gärna har tidigare erfarenhet av a la carte- samt lunchservering - Är bra på att samarbeta men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ. - Har stor passion för mat och service - Pigg, glad och framåt ... Visa mer
Vi söker medarbetare till Restaurang Öland på Ekerum Resort.

Som servispersonal kommer du arbeta med att servera restaurangens gäster frukost, lunch, middag och/eller andra tillställningar (bröllop, konferenser, fester).

Vi söker dig som...

- Gärna har tidigare erfarenhet av a la carte- samt lunchservering
- Är bra på att samarbeta men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ.
- Har stor passion för mat och service

- Pigg, glad och framåt

Behovsanställning Visa mindre

Från hangry till happy, tack vare dig - First Camp söker Bistroansvarig

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   På en halvö i Kal... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö-Kalmar vackert beläget i natursköna omgivningar. Med endast 3 km till stan går det lätt att ta sig hit, både till fots och med cykel. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap bland kollegorna i butiken, receptionen och städet. Tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster.Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang eller har erfarenhet av arbetsledning ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. Du behöver vara över 20 år för att var aktuell för tjänsten.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker en bistroansvarig till sommarsäsongen 2023.
Omfattningen av anställningen är 40h/vecka under vecka 25-32. Arbetstiderna varierar och inkluderar även sena kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.
I slutet av april hålls en utbildning för alla våra bistroansvariga som vi gärna ser att du deltar på. Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Från hangry till happy, tack vare dig - First Camp söker bistropersonal

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   På en halvö i Kal... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö-Kalmar vackert beläget i natursköna omgivningar. Med endast 3 km till stan går det lätt att ta sig hit, både till fots och med cykel. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap bland kollegorna i butiken, receptionen och städet. Tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster.Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. På vissa destinationer finns personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Servering

Vi är ett glatt gäng som behöver extra medarbetare här på Stekhuset. Tjänsten är timmeanställning och endast kvällar och helger. Du ska redan kunna börja jobba extra någon dag i veckan. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och har minst ett års serverings vana. Och har inget problem med transport till och från jobbet. Ytligare information lämnas vid tids beställda intervju. Anmäl dig till oss via telefon eller mail. 0480-423858 [email protected]... Visa mer
Vi är ett glatt gäng som behöver extra medarbetare här på Stekhuset. Tjänsten är timmeanställning och endast kvällar och helger. Du ska redan kunna börja jobba extra någon dag i veckan. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och har minst ett års serverings vana. Och har inget problem med transport till och från jobbet.
Ytligare information lämnas vid tids beställda intervju. Anmäl dig till oss via telefon eller mail.
0480-423858
[email protected]
Stekhuset Kom Snart Igen är en Italiensk A la Carte Grill Restaurang med fullständiga rättigheter belägen vid Skeppsbron 1 i Kalmar. Vår restaurang har funnits i Kalmar sedan 1997, Vi har även en B&B ( bed and breakfast)med 5 dubble rum, startat år 2018. Vi har ett stor kött & fisk meny med fokus på de internationella/nationella kunder som besöker oss varje år, så som Svenska turister, båtturister och många trogna lokala stamkunder. Meny innehåller rätter från grillat kött, fisk och skaldjur med en Italienskt touch!
Välkommen med din ansökan.
Team Stekhuset. Visa mindre

Servitör/Servitris-Behov

Ansök    Feb 5    Kötthörnan AB    Servitör/Servitris
Brinner du för service och gillar att jobba i högt tempo? Joina då vår Texas-familj på Norra långgatan i Kalmar! Krav: Att ge hög kundservice är av högsta vikt. En hög stresstålighet då vi arbetar i högt tempo. Vi ser gärna att du haft liknade erfarenheter tidigare men om du är passionerad för nya utmaningar och personlig utveckling tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Helst idag! Vi ser framemot att träffa dig! Visa mer
Brinner du för service och gillar att jobba i högt tempo?
Joina då vår Texas-familj på Norra långgatan i Kalmar!
Krav:
Att ge hög kundservice är av högsta vikt. En hög stresstålighet då vi arbetar i högt tempo. Vi ser gärna att du haft liknade erfarenheter tidigare men om du är passionerad för nya utmaningar och personlig utveckling tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Helst idag!
Vi ser framemot att träffa dig! Visa mindre

Säsongspersonal till Restaurang Statt & Pipes of Scotland

Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team på Restaurang Statt eller Pub Pipes of Scotland i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer? En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. -Då är detta jobbet för dig! Vi är mer än bara en restaura... Visa mer
Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team på Restaurang Statt eller Pub Pipes of Scotland i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer? En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster.

Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. -Då är detta jobbet för dig!
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö och mysig pubmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar.

Erfarenhet från servisyrket är såklart en bonus, men främst söker vi dig som har rätt inställning, som brinner för yrket och vill utvecklas och lära. Din personlighet och vilja är det som betyder allra mest! Vi ser gärna att du är kreativ och flexibel, samtidigt som du är lyhörd och pigg på att samarbeta.

När du arbetar med oss erbjuds du regelbundna utbildningar, personalaktiviteter och förmånliga personalrabatter på hotell och restauranger inom Ligula Hospitality group.

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och är medveten om att detaljerna gör skillnad. -Kontakta oss redan idag, det är just dig vi söker.

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. 

Vilka tjänster söker vi?: Servis/Servitör, Bartender, Runner, Diskplockare, Kock och Kallskänk.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill jobba med oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker under vår rekryteringsträff där du får möjlighet att träffa vår personal, andra sökande och bli bjuden på både mat och dryck av oss! Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 28 februari. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480-496914, [email protected]

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av 13 ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärken Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till fyra enheter i kedjan Park Inn by Radisson och en enhet i Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Serveringspersonal -Sommar

Ansök    Jan 11    Kötthörnan AB    Servitör/Servitris
Vill du sommarjobba hos oss på Texas Longhorn i Kalmar? Sök redan nu och säkra din plats hos oss. Vi ser att du som söker tjänsten är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt. Välk... Visa mer
Vill du sommarjobba hos oss på Texas Longhorn i Kalmar? Sök redan nu och säkra din plats hos oss.
Vi ser att du som söker tjänsten är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommaranställning på Kalmars mysigaste hotell

Vill du ha ett sommarjobb i Kalmars mysigaste miljö? Vi på slottshotellet söker servitörer/ servitriser till sommaren 2023. Vi eftersöker dig som är glad och positiv, stresstålig och kan leverera trots högt tempo. Du är serveringskunnig och har en viss barkunskap. Du kan jobba varierande arbetstider under hela sommarperioden. Du är 18 år eller äldre. Visa mer
Vill du ha ett sommarjobb i Kalmars mysigaste miljö? Vi på slottshotellet söker servitörer/ servitriser till sommaren 2023.
Vi eftersöker dig som är glad och positiv, stresstålig och kan leverera trots högt tempo.
Du är serveringskunnig och har en viss barkunskap.
Du kan jobba varierande arbetstider under hela sommarperioden.
Du är 18 år eller äldre. Visa mindre

Från hangry till happy, tack vare dig - First Camp söker Bistroansvarig

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   På en halvö i Kal... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö-Kalmar vackert beläget i natursköna omgivningar. Med endast 3 km till stan går det lätt att ta sig hit, både till fots och med cykel. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap bland kollegorna i butiken, receptionen och städet. Tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster.Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistroansvarig har du ansvaret för att arbetet flyter på effektivt och i enlighet med vårt bistrokoncept. Du arbetar även själv med alla förekommande arbetsuppgifter i bistron så som tillagning av maträtter enligt vårt koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. I ditt ansvar som arbetsledare ingår att fördela arbete mellan personalen i bistro, prioritera i arbetet, beställa råvaror samt säkerställa att rutiner och riktlinjer följs vid hantering och tillagning av livsmedel. Du arbetar även med merförsäljning vid kontakt med gästerna och är delansvarig vid utbildandet av nyanställda till bistron. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang eller har erfarenhet av arbetsledning ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster. Du behöver vara över 20 år för att var aktuell för tjänsten.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker en bistroansvarig till sommarsäsongen 2023.
Omfattningen av anställningen är 40h/vecka under vecka 25-32. Arbetstiderna varierar och inkluderar även sena kvällar och helger. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.
I slutet av april hålls en utbildning för alla våra bistroansvariga som vi gärna ser att du deltar på. Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Extrajobb i bowlinghall!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb i bowlinghall!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobb i bowlinghall!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/Servitris

Ansök    Dec 8    Kötthörnan AB    Servitör/Servitris
Texas Longhorn kommer till Kalmar! Joina vår Texas familj. Vi ser att du som söker tjänsten har yrkesvana inom service med några års erfarenhet från restaurangbranschen. Att du är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och s... Visa mer
Texas Longhorn kommer till Kalmar!
Joina vår Texas familj.
Vi ser att du som söker tjänsten har yrkesvana inom service med några års erfarenhet från restaurangbranschen. Att du är serviceinriktad, stresstålig och kan hålla flera bollar i luften ser vi som en självklarhet. Har du kunskap om kött, vin och USA, är det meriterande. Då helhetsupplevelsen är viktig ställer det krav på att samtliga ”länkar i kedjan” d.v.s. kockar, servis, och bar, levererar och samarbetar på ett bra och effektivt sätt.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assisterande Restaurangchef Brödernas Kalmar

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Kalmar! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska a... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Kalmar!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Assisterande Restaurangchef hos oss?

Som assisterande restaurangchef har du ansvar för driften och personalen på restaurangen tillsammans med restaurangchefen.
Ni samarbetar för att utveckla medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten;

- Bemanningsansvarig med direktiv från restaurangchefen.
- Upprätthålla en bra kundupplevelse och service.
- Tillföra samt upprätthålla rutiner som är satta eller vid behov skapa nya rutiner.
- Beställningar
- Leveranser
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personal.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen

När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Extrajobb i bowlinghall!

Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger. För kunds räkning söker vi nu: Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för studenter och juniora talanger.
För kunds räkning söker vi nu:
Denna tjänst är varanna helg i våran bowlinghall. Man är i receptionen, dukar för gästerna som skall äta och umgås. Sedan servar vi våra gäster under deras besök hos oss.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Från hangry till happy, tack vare dig - First Camp söker bistropersonal

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.   På en halvö i Kal... Visa mer
First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 63 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja.


 


På en halvö i Kalmarsund ligger First Camp Stensö-Kalmar vackert beläget i natursköna omgivningar. Med endast 3 km till stan går det lätt att ta sig hit, både till fots och med cykel. Här erbjuder vi en arbetsplats med härlig gemenskap bland kollegorna i butiken, receptionen och städet. Tillsammans sprider vi glädje till våra campinggäster.Från hangry till happy, tack vare dig.

På en mätt kropp sitter en glad knopp – och vise versa. Genom att servera mat till par och barnfamiljer med blodsockernivåer i riskzon är du med och bidrar till semesterfriden. Du får också möjlighet att sätta guldkant på våra gästers måltider med din omtanke och fingertoppskänsla. Var med och påverka i sommar! Alla förtjänar en förträfflig matupplevelse, och inte ska väl någon behöva bli hangry på semestern?

Beskrivning
Vårt mål på First Camp är att bli världens ledande campingkedja, och utan mätta och glada gäster kan vi inte uppnå vårt mål. Därför behöver vi positiva och serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vill du vara med och bidra till kvällar med guldkant och luncher med det lilla extra? Våra destinationer är helt beroende av välfungerande bistros, därför värdesätter vi vår bistropersonal högt.

Vad ska göras?
Som bistropersonal har du din främsta arbetsplats i vår bistro på destinationen. I arbetet ingår tillagning av maträtter enligt vårt smidiga koncept, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Gillar du fart och fläkt? På vissa destinationer arrangeras stämningshöjande shower och quiz i bistron.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara i vår bistro men alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp även inom andra områden om det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

Vem söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom café, restaurang eller snabbmatsrestauranger och har goda referenser med dig. Om du har genomfört en utbildning inom hotell- och restaurang ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor som vill förgylla tillvaron för både gäster och kollegor. Bistropersonalen utgör en viktig del i vårt maskineri där vårt största fokus är smidiga och minnesvärda matupplevelser för våra gäster.

- Vi vill att du ska kunna vara positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv.
- Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du uppskattar.
- Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för arbete på First Camp är flexibilitet och arbetsvilja A och O. Vi vill att alla våra medarbetare ska kunna hoppa in och stötta upp där det behövs. First Camp utgår alltid ifrån gästernas behov och vi hjälps åt att släcka de bränder som uppstår.

- Du behöver vara noggrann, strukturerad och ordningsam.
- Du har lätt för att anpassa dig efter rådande situation och är duktig på att ta eget ansvar.
- Som säsongspersonal stressas du inte av att stundvis ha mycket att göra. Vi ser gärna att du tycker om att bjuda på dig själv, har humor och ser teamet framför jaget.
- Du gillar omväxling och uppskattar att dina arbetsuppgifter varierar där ingen dag är den andra lik.

Givetvis kan du kommunicera utan svårigheter på svenska eller engelska, både för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och för att bemöta våra gäster.

Moments of happiness for the many people är vårt motto.
Glädjefyllda ögonblick för alla våra gäster – men också för våra medarbetare. First Camp ska vara arbetsplatsen som inte känns som en arbetsplats. Vi eftersträvar en positiv atmosfär fylld med glada och flexibla människor vars härliga energi smittar av sig till gästerna. På First Camp påminner vi varandra om att gästen har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss – därför är det upp till oss att leverera.

Vad erbjuder vi?
På First Camp finns en historia av att rekrytera unga förmågor som sedan växer inom företaget. Hos oss får du möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från världens alla hörn.

Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och om naturen.
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster.

We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar.
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och omtänksamma kollegor. Kollegor som gärna bjuder på både kloka råd och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framgångssaga.

Är du vår nästa stjärnrekrytering?


Vad är villkoren?
Vi söker medarbetare till vår sommarsäsong. Omfattningen av anställningarna varierar, men du kommer garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. På vissa destinationer finns personalboende. Lönen följer hotell- och restaurangfackets kollektivavtal.Hur ansöker jag?
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående. Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar och söker aktivt efter de medarbetare som bäst matchar den kravprofil vi har satt upp för tjänsten. Som ett första steg i vår urvalsprocess kommer de personer som möter våra kvalifikationskrav att få genomföra ett kortare rekryteringstest. Mer information om detta får du vid genomförd ansökan.

 

Kanske är detta början på resten av ditt liv. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Servitris/Servitör, Scandic Kalmar Väst, deltid 80%

Ansök    Nov 16    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare. Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att va... Visa mer
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare.

Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att vara ett team som jobbar med mycket inspiration och glädje skapar vi fantastiska hotellupplevelser för våra gäster

Nu söker vi en skicklig servitör/servitris till Scandic Kalmar Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Med 6 månaders provanställning

tjänsten innebär mestadels kväll- och helgarbete

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Västerport Bar Bistro & Spa

Ansök    Dec 6    Kalmarporten AB    Servitör/Servitris
Västerport Spa Bar & Bistro behöver mer personal till vårt team. Vi söker en ordningsam person med passion för mat, dryck och service. Är du en person som tycker om ett varierat arbete är engagerad och tycker om att lära dig nya saker så kanske du är personen för oss. Vi är ett litet sammansvetsat team som tycker att man ska ha roligt på jobbet och samtidigt leverera 100% service till gäster både i restaurang och spa. Du ska vara stresstålig, tala flytand... Visa mer
Västerport Spa Bar & Bistro behöver mer personal till vårt team.
Vi söker en ordningsam person med passion för mat, dryck och service. Är du en person som tycker om ett varierat arbete är engagerad och tycker om att lära dig nya saker så kanske du är personen för oss. Vi är ett litet sammansvetsat team som tycker att man ska ha roligt på jobbet och samtidigt leverera 100% service till gäster både i restaurang och spa.
Du ska vara stresstålig, tala flytande svenska och engelska och gärna ha tidigare erfarenhet av restaurang.
Du är 20 år eller mer
1 person Arbetstid 50-100%
3 personer sommarjobb Juni-Augusti
Är du studerande och söker extrajobb eller sommarjobb så finns det plats för dig också.
Känner du att det här skulle vara något för dig, så skicka ett personligt CV till oss ????
Med vänlig hälsning, Team Västerport Visa mindre

Assisterande Restaurangchef Brödernas Kalmar

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Kalmar! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska a... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter en assisterande restaurangchef till vår enhet i Kalmar!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Assisterande Restaurangchef hos oss?

Som assisterande restaurangchef har du ansvar för driften och personalen på restaurangen tillsammans med restaurangchefen.
Ni samarbetar för att utveckla medarbetarna genom att delegera och vägleda vid nya arbetsuppgifter.

Bland annat ingår följande ansvar i tjänsten;

- Bemanningsansvarig med direktiv från restaurangchefen.
- Upprätthålla en bra kundupplevelse och service.
- Tillföra samt upprätthålla rutiner som är satta eller vid behov skapa nya rutiner.
- Beställningar
- Leveranser
- Lokal marknadsföring och rekrytering.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom restaurangbranschen sedan tidigare.
Du ska vara serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är stresstålig, driftig och bra på att leda och utveckla personal.

Vad erbjuder vi?
En ledande roll i Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen

När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Servicepersonal Brödernas Kalmar

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår nya enhet i Kalmar! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras me... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servicepersonal till vår nya enhet i Kalmar!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Serveringspersonal till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restaurang... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food&Beverage; team och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är på heltid/deltid med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480- 496904, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

VILL DU GÅ MED I TEAMET PÅ SVERIGES MEST INTRESSANTA RESTAURANGKEDJA?

Vill du ha kul medan du arbetar samtidigt som du får gästen att njuta av sitt besök? Då är vi arbetsplatsen för dig. Vi letar efter dig som kan följa med i vår ambition att skapa den bästa gästupplevelsen någonsin inom vår bransch. Att vara anställd på en av våra restauranger innebär att du är inblandad i en gemenskap och ett team där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke. Kvaliteter vi värdesätter är kreativitet, sociala färdigh... Visa mer
Vill du ha kul medan du arbetar samtidigt som du får gästen att njuta av sitt besök?
Då är vi arbetsplatsen för dig.
Vi letar efter dig som kan följa med i vår ambition att skapa den bästa gästupplevelsen någonsin inom vår bransch.

Att vara anställd på en av våra restauranger innebär att du är inblandad i en gemenskap och ett team där vi tillsammans utvecklar och stärker kedjan och vårt varumärke.

Kvaliteter vi värdesätter är kreativitet, sociala färdigheter och en passion för service!
Är du den vi söker?

Saknar du den kompetens som krävs, kan du utbilda dig. Genom att företaget samarbetar med Arbetsförmedlingen och Lernia Utbildning AB i Kalmar finns möjlighet att utbilda dig och rusta dig med de kunskaper och färdigheter du eventuellt saknar för att kunna arbeta hos oss.
OBS! Du bör vara arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen för att få
möjlighet delta i utbildningen! Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen. Slipkajen har öppet för lunch måndag-fredag 11.30-14.30 samt tisdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin. Slipkajen är en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade. Tjänsten är en vid behovsanställning och innebär att det går att kombinera denna anställning med annat arbete eller ... Visa mer
Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen.
Slipkajen har öppet för lunch måndag-fredag 11.30-14.30 samt tisdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin.
Slipkajen är en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade.
Tjänsten är en vid behovsanställning och innebär att det går att kombinera denna anställning med annat arbete eller studier. Arbetsuppgifterna är sedvanliga inom servering på restaurang med a la carté och bar.
Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Nya O'Learys Kalmar söker Servispersonal!

I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter! Vi söker nu stjärnor som vill vara med på nystarten av nya O'Learys Kalmar och driva restaurangen framåt mot nya höjder! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver sv... Visa mer
I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter! Vi söker nu stjärnor som vill vara med på nystarten av nya O'Learys Kalmar och driva restaurangen framåt mot nya höjder!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har fullt med sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Extra på helger & kvällar, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Extra på helger & kvällar

PLATS: Kalmar

VI ERBJUDER DIG: En nyrenoverad lokal med massor av nyheter, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget!

Om O'Learys Kalmar

I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter!n Hit kommer man för att njuta av god mat och dryck, lyssna på livemusik varje helg, testa sina kunskaper i stans bästa musikquiz, se favoritlaget spela eller utmana kompisarna i våra roliga aktiviteter!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor! Visa mindre

Nya O'Learys Kalmar söker Servispersonal!

I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter! Vi söker nu stjärnor som vill vara med på nystarten av nya O'Learys Kalmar och driva restaurangen framåt mot nya höjder! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver sv... Visa mer
I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter! Vi söker nu stjärnor som vill vara med på nystarten av nya O'Learys Kalmar och driva restaurangen framåt mot nya höjder!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har fullt med sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Kalmar

VI ERBJUDER DIG: En nyrenoverad lokal med massor av nyheter, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget!

Om O'Learys Kalmar

I höst öppnar NYA O'Learys Kalmar efter renovering! Lokalen görs om och öppnar på nytt under hösten 2022 med nya aktiviteter, live evenemang och massor av spännande nyheter!n Hit kommer man för att njuta av god mat och dryck, lyssna på livemusik varje helg, testa sina kunskaper i stans bästa musikquiz, se favoritlaget spela eller utmana kompisarna i våra roliga aktiviteter!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor! Visa mindre

Säsongspersonal som servitör, servitris, till Restaurang Statt & Pipes

Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team i servisen i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer?  En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. - Då är detta jobbet för dig!  Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesa... Visa mer
Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team i servisen i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer?  En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster.

Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. - Då är detta jobbet för dig! 
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö och mysig pubmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar. 

Erfarenhet från servisyrket är såklart en bonus, men främst söker  vi dig som har rätt inställning, som brinner för yrket och vill utvecklas och lära. Din personlighet och vilja är det som betyder allra mest! Vi ser gärna att du är kreativ och flexibel, samtidigt som du är lyhörd och pigg på att samarbeta.  

När du arbetar med oss erbjuds du regelbundna utbildningar, personalaktiviteter och förmånliga personalrabatter på hotell och restauranger  inom Ligula Hospotality group. 

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och är medveten om  att detaljerna gör skillnad. - Kontakta oss redan idag, det är just dig vi söker. 

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök.  Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter.  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill jobba med oss på Statt! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg.  Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt,  sista ansökningsdag är den 15 juni.  Vid frågor om tjänsten kontakta  vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480- 496914, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Bartenders/Serveringspersonal

Ansök    Maj 21    Isabellas food AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet. Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet.
Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

servitör/Servitris

Ansök    Maj 16    Deljosh AB    Servitör/Servitris
Cyrano driver idag 18 restauranger runt om Sverige. Vi är mest känd för provenccelska pizzor som vi bakar i vedeldad sten ugn. Vi serverar även fransk ala caret och fransk husmanskost. Restaurangerna har även alkoholservering , där man har möjlighet att beställa riktig goda viner och öl till sin mat. Vi har en välkänd varumärke som vi är måna att ta hand om väl. Cyrano i Kalmar i Göteborg har ca 80 sittplatser i en mysig miljö. Vi serverar både lunch och m... Visa mer
Cyrano driver idag 18 restauranger runt om Sverige. Vi är mest känd för provenccelska pizzor som vi bakar i vedeldad sten ugn. Vi serverar även fransk ala caret och fransk husmanskost. Restaurangerna har även alkoholservering , där man har möjlighet att beställa riktig goda viner och öl till sin mat. Vi har en välkänd varumärke som vi är måna att ta hand om väl.
Cyrano i Kalmar i Göteborg har ca 80 sittplatser i en mysig miljö. Vi serverar både lunch och middag på denna restaurang och har öppet alla dagar i veckan.
Är du en stresstålig person ?
Håller du alltid en glad ansikte och är social?
Håller du alltid en god hygien?
Har du en bra arbetsmoral?
Är du service inriktad?
Kommer väl överens med dina arbetskamrater?
Då kan vi på Cyrano erbjuda dig ett stimulerade arbete i en härlig miljö med goda jobbar kompisar
Du ska ta emot och välkomna gästerna. Hänvisa de till sina bord. Du ska utdela meny och ta beställningen. Du ska beställa maten genom registrering i kassa register. Du ska hämta maten fr kök och servera gästen. Visa mindre

servitör/servitris

Vi på mediterra restaurang i Kalmar söker en servitris som har god branschvana och som framförallt kan jobba kvällar och helger. Är du en Teamplayer som kan hantera stress och som sätter gästen i centrum ? Då är det kanske dig vi behöver. Visa mer
Vi på mediterra restaurang i Kalmar söker en servitris som har god branschvana och som framförallt kan jobba kvällar och helger.
Är du en Teamplayer som kan hantera stress och som sätter gästen i centrum ? Då är det kanske dig vi behöver. Visa mindre

Bistropersonal till First Camp Ekerum

Ansök    Maj 4    Adecco Sweden AB    Servitör/Servitris
Vill du servera en upplevelse att minnas? Är du serviceminded och brinner för kundkontakt? Vill du ha möjlighet att bli en del av ett härligt team på First Camp Ekerum på Öland? Sök då denna roll! Om tjänsten First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor. Varje sommar serveras hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer. Din främsta arbetsuppgift är att vara en del av bistron. I arbetet ingår tillagn... Visa mer
Vill du servera en upplevelse att minnas? Är du serviceminded och brinner för kundkontakt? Vill du ha möjlighet att bli en del av ett härligt team på First Camp Ekerum på Öland?
Sök då denna roll!

Om tjänsten
First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor. Varje sommar serveras hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer.
Din främsta arbetsuppgift är att vara en del av bistron. I arbetet ingår tillagning av enklare maträtter, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Men du måste vara beredd på att din arbetsplats kommer att vara full av aktivitet, för på kvällarna showas det för gästerna tillsammans med aktivitetsteamet. Det sjungs, dansas och skrattas samtidigt som gästers njuter av maten och drycken du serverar.
På First Camp finns tydliga rutiner att följa för att du inte ska behöva fundera på hur du ska hantera dina olika arbetsuppgifter utan kan fokusera på att ha roligt tillsammans. Detta gör att First Camp är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill och vågar testa något nytt som du tidigare inte har provat på.

Om dig
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete.
Du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Om First Camp
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varandra och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering med samarbete mellan First Camp och Adecco.
Du blir anställd av First Camp. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är dock 2022-05-20.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

McCoosl Bar Ab

Ansök    Maj 3    McCools Bar AB    Servitör/Servitris
Vi söker personal! Nu söker vi på Mccools bar en person som vill bli en del av våran härliga gäng. Vi söker dig som är positiv, social och serviceinriktad. Tjänsten är på 50% till en början men chans till mera. Är du den vi söker? Kontakta oss gärna och berätta om dig själv i ett mejl. [email protected] Visa mer
Vi söker personal!
Nu söker vi på Mccools bar en person som vill bli en del av våran härliga gäng. Vi söker dig som är positiv, social och serviceinriktad. Tjänsten är på 50% till en början men chans till mera. Är du den vi söker? Kontakta oss gärna och berätta om dig själv i ett mejl.
[email protected] Visa mindre

personal sökes

PERSONAL SÖKES ?LÖN ENLIGT AVTAL KOCK SERVITÖR SERVITRIS SÖKES TILL RESTAURANG ARIANA KRONOCAMPING SAXNÄS TELEFFON 0722-23 74 22 Jimi Krasniqi Gezim Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
PERSONAL SÖKES ?LÖN ENLIGT AVTAL
KOCK SERVITÖR SERVITRIS SÖKES TILL RESTAURANG ARIANA KRONOCAMPING SAXNÄS
TELEFFON 0722-23 74 22
Jimi Krasniqi Gezim


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bistropersonal till First Camp Löttorp

Ansök    Maj 4    Adecco Sweden AB    Servitör/Servitris
Vill du servera en upplevelse att minnas? Är du serviceminded och brinner för kundkontakt? Vill du ha möjlighet att bli en del av ett härligt team på First Camp Löttorp på Öland? Sök då denna roll! Om tjänsten First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor. Varje sommar serveras hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer. Din främsta arbetsuppgift är att vara en del av bistron. I arbetet ingår tillag... Visa mer
Vill du servera en upplevelse att minnas? Är du serviceminded och brinner för kundkontakt? Vill du ha möjlighet att bli en del av ett härligt team på First Camp Löttorp på Öland?
Sök då denna roll!

Om tjänsten
First Camp Bistro är en av Sveriges största privatägda restaurang och underhållningskedjor. Varje sommar serveras hundratusentals gäster en måltid som de aldrig glömmer.
Din främsta arbetsuppgift är att vara en del av bistron. I arbetet ingår tillagning av enklare maträtter, servering och försäljning av dryck samt hantering av disk och städ. Men du måste vara beredd på att din arbetsplats kommer att vara full av aktivitet, för på kvällarna showas det för gästerna tillsammans med aktivitetsteamet. Det sjungs, dansas och skrattas samtidigt som gästers njuter av maten och drycken du serverar.
På First Camp finns tydliga rutiner att följa för att du inte ska behöva fundera på hur du ska hantera dina olika arbetsuppgifter utan kan fokusera på att ha roligt tillsammans. Detta gör att First Camp är den perfekta arbetsplatsen för dig som vill och vågar testa något nytt som du tidigare inte har provat på.

Om dig
För att trivas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller snabbmatsrestauranger tidigare men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser fram emot att få in nya kollegor med ett genuint intresse för våra gäster. Vi vill att du ska kunna hålla dig positiv i stressiga situationer, ha förmågan att anpassa dig när saker ändras snabbt och vi tror att det är viktigt att du känner trygg i dig själv för att kunna ta emot eventuell kritik. Vi arbetar efter tydliga rutiner och koncept, vilket är något du tycker om att kunna förhålla dig till i ditt arbete.
Du trivs med att hela tiden ha mycket att göra och har fokus på att skapa hög gästnöjdhet. Du tycker om att bjuda på dig själv och ser teamet framför jaget. Vidare behöver du kunna kommunicera utan svårigheter på svenska och engelska för att kunna ta emot arbetsinstruktioner och bemöta våra internationella gäster.

Om First Camp
På First Camp rekryterar vi förmågor och utvecklar dem. Hos oss ska du få möjlighet att växa och lära dig nytt samtidigt som du har riktigt roligt. Våra gemensamma värderingar styr vår vardag och hur vi är mot varandra:

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen
We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har glimten i ögat både internt och med våra gäster
We Simplify: Vi ska alltid försöka förenkla hur vi jobbar med varandra och våra gäster
We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du har nära till kollegor när du behöver stöd. Kollegor som gärna bjuder på både erfarenhet och goda skratt. Vi är ett starkt team och vill fortsätta utvecklas med fler teamorienterade kollegor som vill vara med och bygga på vår framgångssaga.

Kontaktuppgifter
Detta är en rekrytering med samarbete mellan First Camp och Adecco.
Du blir anställd av First Camp. Omfattningen av anställningarna varierar, du kommer att garanteras mellan 20-40 h/vecka. Arbetstiderna varierar och inkluderar även tidiga morgnar, kvällar och helger. Lönen följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är dock 2022-05-20.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Visa mindre

Nya stjärnor sökes till Larmtorget!

Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse. Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid. Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god m... Visa mer
Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse.


Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid.


Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god mat och dryck och sist men långt ifrån minst, det bemötande och den service vi ger dem. Stars and Stripes är en växande franchisekedja med huvudkontor i Karlskrona.
Är du vår nästa servitör, servitris eller bartender?
Nu söker vi dig med brinnande intresse för service, som gillar möten med människor och har spring i benen. Du kan ta eget anvar och har sinne för ordning och reda. Stress är inget problem för dig. Du gillar att samarbeta och sprider positiv energi. Du har ett driv och en säljande personlighet. Vi ser gärna att du fyllt 18 år och kan jobba obekväma arbetstider.


Stämmer detta in på dig? Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kanske har du jobbat i bar? Tveka inte att söka till oss! Du kommer att få möjlighet att jobba i en fantastisk miljö med ett roligt koncept. Du kommer jobba med försäljning och servering av vårt stora mat och dryckessortiment, ta hand om våra gäster och se till att dom trivs samt att hålla fint i våra lokaler.
Och du som saknar erfarenhet, glöm inte att en go personlighet kan man komma långt med! Vi utbildar gärna rätt personer så sök NU :) . Visa mindre

Serveringspersonal

Vill du eller någon du känner jobba på med oss helger och i sommar? Just nu söker vi serveringspersonal. Har du erfarenhet och är 18 år eller äldre? Ansök vi mejl! Visa mer
Vill du eller någon du känner jobba på med oss helger och i sommar? Just nu söker vi serveringspersonal. Har du erfarenhet och är 18 år eller äldre? Ansök vi mejl! Visa mindre

Servis / Servitör till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restauran... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food  & Beverage team och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta.  Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.  - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket, men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Statt! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg.  Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 3o april. Vid frågor om tjänsten kontakta  vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480- 496914, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Serveringspersonal

Vill du eller någon du känner jobba på med oss helger och i sommar? Just nu söker vi serveringspersonal. Har du erfarenhet och är 18 år eller äldre? Ansök vi mejl! Visa mer
Vill du eller någon du känner jobba på med oss helger och i sommar? Just nu söker vi serveringspersonal. Har du erfarenhet och är 18 år eller äldre? Ansök vi mejl! Visa mindre

Serveringspersonal

Serveringspersonal sökes till Villa Famiglias restaurang för säsongen 2022. Minst 20 år och erfarenhet är meriterande. Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mer
Serveringspersonal sökes till Villa Famiglias restaurang för säsongen 2022. Minst 20 år och erfarenhet är meriterande.
Välkommen med din ansökan till
[email protected] Visa mindre

O'Learys Kalmar söker Servispersonal!

O’Learys Kalmar söker servispersonal med passion för gästupplevelsen! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel,... Visa mer
O’Learys Kalmar söker servispersonal med passion för gästupplevelsen!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har fullt med sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 30-50%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Kalmar

VI ERBJUDER DIG: En trevlig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Kalmar

O'Learys Kalmar är den perfekta mötesplatsen för god mat, live sport och shuffleboard, mitt på Larmtorget i Kalmar. Här njuter man av trevlig atmosfär med vänner, familj och kollegor, avnjuter något från vår Bostoninspirerade meny och ser sitt favoritlag live på våra skärmar. Varje vecka erbjuder vi även evenemang såsom After Work, spännande musik-/pubquiz, live musik och roliga karaokekvällar!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Nya stjärnor sökes till Larmtorget!

Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse. Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid. Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god m... Visa mer
Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse.


Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid.


Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god mat och dryck och sist men långt ifrån minst, det bemötande och den service vi ger dem. Stars and Stripes är en växande franchisekedja med huvudkontor i Karlskrona.
Är du vår nästa servitör, servitris eller bartender?
Nu söker vi dig med brinnande intresse för service, som gillar möten med människor och har spring i benen. Du kan ta eget anvar och har sinne för ordning och reda. Stress är inget problem för dig. Du gillar att samarbeta och sprider positiv energi. Du har ett driv och en säljande personlighet. Vi ser gärna att du fyllt 18 år och kan jobba obekväma arbetstider.


Stämmer detta in på dig? Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kanske har du jobbat i bar? Tveka inte att söka till oss! Du kommer att få möjlighet att jobba i en fantastisk miljö med ett roligt koncept. Du kommer jobba med försäljning och servering av vårt stora mat och dryckessortiment, ta hand om våra gäster och se till att dom trivs samt att hålla fint i våra lokaler.
Och du som saknar erfarenhet, glöm inte att en go personlighet kan man komma långt med! Vi utbildar gärna rätt personer så sök NU :) . Visa mindre

Bartenders/Serveringspersonal

Ansök    Mar 17    Isabellas food AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet. Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet.
Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

servitris

En server med bra kommunikation med människor och gott uppförande och socialt, Ha tålamod och tålamod. Har en historia av att arbeta med bar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
En server med bra kommunikation med människor och gott uppförande och socialt, Ha tålamod och tålamod. Har en historia av att arbeta med bar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Service Host, servis/servitör, Scandic Kalmar Väst, sommarjobb deltid (4pla

Ansök    Mar 3    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare. Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att va... Visa mer
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare.

Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att vara ett team som jobbar med mycket inspiration och glädje skapar vi fantastiska hotellupplevelser för våra gäster

Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Kalmar Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete . Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Servitris/Servitör, Scandic Kalmar Väst, deltid 90% (2 tjänster)

Ansök    Mar 3    Scandic Hotels AB    Servitör/Servitris
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare. Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att va... Visa mer
Beläget invid E22 ligger Scandic Kalmar Väst, nära både till flygplatsen och centrala Kalmar. Hotellet är fräscht, nyrenoverat och välkomnade med en gemytlig miljö- ett ställe där man vill vara både som gäst och medarbetare.

Vi som jobbar här fokuserar på ett personligt, trevligt och välkomnande bemötande mot våra gäster så klart, men också mot varandra. Vi har alltid fokus på vårt gemensamma arbete och sluter upp tillsammans där det behövs. Genom att vara ett team som jobbar med mycket inspiration och glädje skapar vi fantastiska hotellupplevelser för våra gäster

Nu söker vi en skicklig servitör till Scandic Kalmar Väst.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Du som arbetar med ansvarsområdet Waiter Services är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att servera mat och dryck och att ansvara för egen kassa. Du stöttar dessutom förstås upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och presigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Med 6 månaders provanställning 2 tjänster

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Serveringspersonal

Varmt välkomna till vårt glada gäng! Inför vår -och sommarsäsongen söker vi dig som är servitör eller servitris. Det är viktigt för oss att Du kan jobba självständigt, har hög teamkänsla och alltid sätter gästen i första rummet. Då tempot ibland kan vara högt så är det viktigt att du är stresstålig och samtidigt kan ge bästa service till våra trevliga gäster. Du tycker gärna om att jobba kvällar och och helger med ett trevligt och glad gäng. Du som söker... Visa mer
Varmt välkomna till vårt glada gäng!
Inför vår -och sommarsäsongen söker vi dig som är servitör eller servitris.
Det är viktigt för oss att Du kan jobba självständigt, har hög teamkänsla och alltid sätter gästen i första rummet.
Då tempot ibland kan vara högt så är det viktigt att du är stresstålig och samtidigt kan ge bästa service till våra trevliga gäster.
Du tycker gärna om att jobba kvällar och och helger med ett trevligt och glad gäng.
Du som söker bör minst ha 2 års erfarenhet i yrket samt ha ett genuint intresse för mat och dryck.
Skicka gärna ett personligt brev med ditt CV till: [email protected]
Francisco, Carmine eller Timmy Visa mindre

Servitris

Vi söker servitör/servitris som vill arbeta heltid eller deltid. Vi tänker att du är utåtriktad, serviceinriktad samt har gästen i fokus. Du skall vara ansvarsfull, positiv, social och kunna arbeta i ett högt tempo som ett team med kollegorna. Visa mer
Vi söker servitör/servitris som vill arbeta heltid eller deltid. Vi tänker att du är utåtriktad, serviceinriktad samt har gästen i fokus. Du skall vara ansvarsfull, positiv, social och kunna arbeta i ett högt tempo som ett team med kollegorna. Visa mindre

Kött och Bar söker serveringspersonal till vår/sommar 2022

Vi på Kött och Bar söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen. Vi på Kött och Bar söker dig som har: Hög arbetsmoral och tycker om att jobba framförallt kvällar samt helger ( fredagar och lördagar ). Är du dessutom snabb i fötterna och har en förmåga att göra många saker samtidigt så kan du vara rät... Visa mer
Vi på Kött och Bar söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen.

Vi på Kött och Bar söker dig som har:
Hög arbetsmoral och tycker om att jobba framförallt kvällar samt helger ( fredagar och lördagar ). Är du dessutom snabb i fötterna och har en förmåga att göra många saker samtidigt så kan du vara rätt person!

För att kunna bli en i vårt team så behöver du vara serviceminded och gladlynt, öppen och vågar ta för dig i din yrkesroll. Du behöver ha kunskap om drycker och hur du kan kombinera dessa med mat. Du bör också ha en korrekt bärteknik för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll. Kunskaper i svenska språket är viktigt för både du och gästen ska känna sig trygga i att det blir rätt gällande beställningar.

Tycker du att det låter spännande? Sök redan idag! Visa mindre

Stufvenäs Gästgiveri söker serveringspersonal

Vill du bli en del av vårt team på Stufvenäs gästgiveri? Vår restaurang är en av regionens bästa med en oslagbar utsikt över Kalmarsund. Vi vet att smakupplevelsen är en viktig ingrediens i livet. Därför strävar vi alltid efter högsta klass på råvaror, drycker, personal och service. Vår mat färgas av våra säsonger och de råvaror som är unika för dem. Vi lyfter gärna fram vår region och arbetar nära med lokala producenter. Inför denna rekrytering samarb... Visa mer
Vill du bli en del av vårt team på Stufvenäs gästgiveri?

Vår restaurang är en av regionens bästa med en oslagbar utsikt över Kalmarsund. Vi vet att smakupplevelsen är en viktig ingrediens i livet. Därför strävar vi alltid efter högsta klass på råvaror, drycker, personal och service. Vår mat färgas av våra säsonger och de råvaror som är unika för dem. Vi lyfter gärna fram vår region och arbetar nära med lokala producenter.

Inför denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen. Det innebär att om du inte har erfarenhet eller utbildning inom servering så finns det i vissa fall en möjlighet för dig att få en utbildningsinsats inför anställningen.

För att trivas hos oss behöver du ha ett intresse och engagemang för service. Du är glad på jobbet och gillar att vara social! Du gillar att jobba i lag och du kan hantera många gäster och arbetsuppgifter samtidigt. Stundtals är det mycket att göra och tempot kan vara högt, då är det viktigt att du kan samarbeta bra i teamet för att gästen ska känna sig unik.

Övriga kvalifikationer: Du behöver kunna flytande svenska och/eller engelska. Du ska kunna arbeta de tider då gästerna vill njuta av vår fina restaurang, dvs kvällar och helger. Körkort och bil för att kunna ta dig till och från jobbet.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du arbeta som frukost-eller serveringsmedarbetare?

Vill du bli en del av vårt team? Vi är ett hotell i Kalmar som söker personal genom Arbetsförmedlingen. Vi söker dig som vill arbeta som frukostvärd/frukostvärdinna eller som serveringspersonal till sommaren. För att trivas hos oss behöver du ha ett intresse och engagemang för service. Du är glad på jobbet och gillar att vara social! Du gillar att jobba i lag och du kan hantera många gäster och arbetsuppgifter samtidigt. Stundtals är det mycket att... Visa mer
Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ett hotell i Kalmar som söker personal genom Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som vill arbeta som frukostvärd/frukostvärdinna eller som serveringspersonal till sommaren.

För att trivas hos oss behöver du ha ett intresse och engagemang för service. Du är glad på jobbet och gillar att vara social! Du gillar att jobba i lag och du kan hantera många gäster och arbetsuppgifter samtidigt. Stundtals är det mycket att göra och tempot kan vara högt, då är det viktigt att du kan samarbeta bra i teamet för att gästen ska känna sig unik.

Inför denna rekrytering samarbetar vi med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen. Det innebär att om du inte har erfarenhet eller utbildning inom frukosthantering på hotell eller servering så finns det i vissa fall en möjlighet för dig att få en utbildningsinsats inför anställningen. Visa mindre

Extrapersonal till restaurang och pub @Calmar Stadshotell

Har du ett brinnande intresse för mat, dryck och service? Då är detta ett perfekt tillfälle att utvecklas samtidigt som du får vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång!  Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 n... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat, dryck och service?
Då är detta ett perfekt tillfälle att utvecklas samtidigt som du får vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! 
Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår hotell- och restaurangverksamhet och söker driven, kreativ och flexibel extra personal.Du är lyhörd och pigg på att lära dig nya saker. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika avdelningar samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Det finns möjlighet till extra arbete alla dagar i vecka, dag och kvällstid, i vår restaurang och pubverksamhet. Brinner du lite extra för mat, dryck och vill erbjuda världens bästa service? Då passar du perfekt i servisen i vår Restaurang Statt Verandan eller i vår pub Pipes of Scotland.

Anställningen är en timanställning i vår restaurang och pub som servispersonal, bartender, frukostvärd/värdinna efter överenskommelse. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, men är meriterande. Din personlighet, inställning och vilja är avgörande.  Vi ser gärna att du kan börja jobba extra så snart som möjligt.  Under sommarsäsong finns även stora möjligheter till projektanställning på heltid. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka gärna in ditt CV med personligt brev till oss redan idag, intervjuer sker löpande.  

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Nya stjärnor sökes till Larmtorget!

Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse. Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid. Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god m... Visa mer
Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse.


Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid.


Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god mat och dryck och sist men långt ifrån minst, det bemötande och den service vi ger dem. Stars and Stripes är en växande franchisekedja med huvudkontor i Karlskrona.
Är du vår nästa servitör, servitris eller bartender?
Nu söker vi dig med brinnande intresse för service, som gillar möten med människor och har spring i benen. Du kan ta eget anvar och har sinne för ordning och reda. Stress är inget problem för dig. Du gillar att samarbeta och sprider positiv energi. Du har ett driv och en säljande personlighet. Vi ser gärna att du fyllt 18 år och kan jobba obekväma arbetstider.


Stämmer detta in på dig? Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kanske har du jobbat i bar? Tveka inte att söka till oss! Du kommer att få möjlighet att jobba i en fantastisk miljö med ett roligt koncept. Du kommer jobba med försäljning och servering av vårt stora mat och dryckessortiment, ta hand om våra gäster och se till att dom trivs samt att hålla fint i våra lokaler.
Och du som saknar erfarenhet, glöm inte att en go personlighet kan man komma långt med! Vi utbildar gärna rätt personer så sök NU :) . Visa mindre

Slottshotellet söker serveringspersonal

Ansök    Nov 23    SLOTTSHOTELLET    Servitör/Servitris
Vi på Slottshotellet söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen.  Vi söker dig som är glad, gillar ett högt tempo och att ge service. Du känner ett stort ansvar och engagemang för att Slottshotellets kunder ska må bra och bli nöjda. Du strävar också alltid efter att göra ditt bästa så att gästen ska få... Visa mer
Vi på Slottshotellet söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen. 

Vi söker dig som är glad, gillar ett högt tempo och att ge service. Du känner ett stort ansvar och engagemang för att Slottshotellets kunder ska må bra och bli nöjda. Du strävar också alltid efter att göra ditt bästa så att gästen ska få ett fint minne av sin vistelse. 

För att kunna arbeta hos oss behöver du ha goda kunskaper i svenska.
Du gillar också att jobba varierande arbetstider såsom dagtid, kvällstid och på helgen. 

Välkommen med din ansökan! 


Verksamhetsbeskrivning

Ett av Kalmars största privatägda hotell!

Ja, Slottshotellet är faktiskt ett av Kalmars största privatägda hotell. Vackert beläget i gamla stan med Stadsparken, Kalmars nya Konstmuseum och Kalmar slott som grannar. På Slottshotellet är ingenting strömlinjeformat. Våra 71 rum är individuellt inredda för att kombinera elegans med hemkänsla och hög komfort. I vår matsal som ligger på vår innergård serverar vi både frukost, lunch och middag. Olika typer av arrangemang såsom konserter, mässor och övriga event är också något som ligger oss varmt om hjärtat. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen. Slipkajen har öppet måndag-fredag 11.30-14.30 samt torsdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin. Vi har på kort tid blivit en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade. Tjänsten är en vid behovsanställning och innebär att det går att kombinera denna anställning med annat arbete el... Visa mer
Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen.
Slipkajen har öppet måndag-fredag 11.30-14.30 samt torsdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin.
Vi har på kort tid blivit en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade.
Tjänsten är en vid behovsanställning och innebär att det går att kombinera denna anställning med annat arbete eller studier. Arbetsuppgifterna är sedvanliga inom servering på restaurang med a la carté och bar.
Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

Nya stjärnor sökes till Larmtorget!

Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse. Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid. Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god m... Visa mer
Stars and Stripes är en modern grill och steakhouse där stämningen, inredningen, maten, servicen och sporten samverkar för att ge varje gäst en premiumupplevelse.


Vi finns i stora luftiga lokaler mitt på Larmtorget i Kalmar, med en av stans största uteserveringar sommartid.


Vi som arbetar på Stars and Stripes gör vårt yttersta för att våra gäster ska få "The best moments of their day" hos oss. Upplevelsen byggs upp av en fräsch och trivsam miljö, god mat och dryck och sist men långt ifrån minst, det bemötande och den service vi ger dem. Stars and Stripes är en växande franchisekedja med huvudkontor i Karlskrona.


Nu söker vi dig med brinnande intresse för service, som gillar möten med människor och har spring i benen. Du kan ta eget anvar och har sinne för ordning och reda. Stress är inget problem för dig. Du gillar att samarbeta och sprider positiv energi. Du har ett driv och en säljande personlighet. Vi ser gärna att du fyllt 18 år och kan jobba obekväma arbetstider.


Stämmer detta in på dig? Har du dessutom tidigare erfarenhet eller kanske har du jobbat i bar? Tveka inte att söka till oss! Du kommer att få möjlighet att jobba i en fantastisk miljö med ett roligt koncept.
Och du som saknar erfarenhet, glöm inte att en go personlighet kan man komma långt med.... Du kommer jobba med försäljning och servering av vårt stora mat och dryckessortiment, ta hand om våra gäster och se till att dom trivs. Visa mindre

Bartenders/Serveringspersonal

Ansök    Okt 10    Isabellas food AB    Servitör/Servitris
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet. Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi ä... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i ett positivt arbetsteam, och gärna har erfarenhet inom restaurang, bar, köket etc. Arbetet kräver stresstålighet och flexibilitet.
Tillgänglig för omedelbar anställning Flexibel tidsmässigt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vill du jobba med servering på Kalmar Kött och Bar vår/sommar 2022?

Kalmar kött & bar är den centrala mötesplatsen i Kalmar. Här kan ni unna er en härlig frukost, lunch samt äta en god köttbit framåt kvällskvisten. Maten lagas från grunden med de bästa råvarorna och anpassas efter säsong. Vi på Kött och Bar söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen.  Vi söker dig som... Visa mer
Kalmar kött & bar är den centrala mötesplatsen i Kalmar. Här kan ni unna er en härlig frukost, lunch samt äta en god köttbit framåt kvällskvisten. Maten lagas från grunden med de bästa råvarorna och anpassas efter säsong.

Vi på Kött och Bar söker serveringspersonal inför våren/sommaren 2022. Vi samarbetar med Lernia Utbildning och Arbetsförmedlingen vilket betyder att det kan finnas en möjlighet att gå en utbildning inför anställningen. 

Vi söker dig som har: 
Hög arbetsmoral och tycker om att jobba framförallt kvällar samt helger ( fredagar och lördagar ). Är du dessutom snabb i fötterna och har en förmåga att göra många saker samtidigt så kan du vara rätt person! 

För att kunna bli en i vårt team så behöver du vara serviceminded och gladlynt, öppen och vågar ta för dig i din yrkesroll. Du behöver ha kunskap om drycker och hur du kan kombinera dessa med mat. Du bör också ha en korrekt bärteknik för att du ska känna dig trygg i din yrkesroll. Kunskaper i svenska språket är viktigt för både du och gästen ska känna sig trygga i att det blir rätt gällande beställningar. 

Tycker du att det låter spännande? Sök redan idag! Visa mindre

Driven, kreativ, och flexibel extra personal till Calmar Stadshotell

Ett perfekt tillfälle att utvecklas, dryga ut kassan och fylla på ditt cv parallellt med eget företag eller studier! Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av ... Visa mer
Ett perfekt tillfälle att utvecklas, dryga ut kassan och fylla på ditt cv parallellt med eget företag eller studier!
Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår hotell- och restaurangverksamhet och söker driven, kreativ och flexibel extra personal.Du är lyhörd och pigg på att lära dig nya saker. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika avdelningar samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Det finns möjlighet till extra arbete alla tider på dygnet, i alla våra avdelningar. Som en del av vårt Housekeeping-, receptionsteam är du navet i hotellorganisationen, ser till att vi har skinande rena rum och servar våra gäster dagtid, vardagar, kvällar och helger.  Är du som piggast när andra sover? Då är du välkommen att jobba extra i vår reception på natten. Brinner du lite extra för mat och dryck? Då passar du perfekt i servisen i vår Restaurang Statt Verandan eller i vår pub Pipes of Scotland.

Anställningen är en timanställning som vikarie i hotellets olika verksamheter efter överenskommelse. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Din personlighet, inställning och vilja är meriterande. Intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag till: [email protected]
Vid frågor kontaktar du Åsa Måård på 0480- 49 69 01.

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Kassavana

Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13. Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mer
Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13.


Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mindre

Servitör/tris som kan jobba àla carte from nu? Boende finns..

Ansök    Sep 6    Four Service AB    Servitör/Servitris
Vi söker just nu till Stockholm, servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna presentera en meny, ta emot och/eller föreslå olika rätter,  uppdukning, servering och avdukning. Är du dessutom vinkunnig? Ja, då är det ett stort plus.  Restaurangerna/Hotellen ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in. Du blir anställd av oss och det är vi som är din arbet... Visa mer
Vi söker just nu till Stockholm, servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna presentera en meny, ta emot och/eller föreslå olika rätter,  uppdukning, servering och avdukning. Är du dessutom vinkunnig? Ja, då är det ett stort plus. 

Restaurangerna/Hotellen ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in.
Du blir anställd av oss och det är vi som är din arbetsgivare. Vi står för boende, om du kommer från en annan stad. 

För att klara detta jobb bör du vara serviceinriktad = du tycker om att ge dina gäster en mycket god service, du är noggrann och organiserad, samt klarar av att jobba i team, med en arbetsledare/hovmästare  som delegerar. 
Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Du ska kunna hålla ett högt tempo, passa tider och flexibilitet är något som är väldigt viktigt och en självklarhet.
Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. 

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. 
  
Epost: [email protected] 
  
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extratimmar servering

Nu söker vi extrapersonal till vår servering på Slottshotellet. Du bör vara minst 18 år fyllda samt ha ett starkt intresse av service. Tiderna är anpassade så att det går utmärkt att kombinera med studier. Timmarna är fördelade mestadels kvällar och helger. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Nu söker vi extrapersonal till vår servering på Slottshotellet. Du bör vara minst 18 år fyllda samt ha ett starkt intresse av service. Tiderna är anpassade så att det går utmärkt att kombinera med studier. Timmarna är fördelade mestadels kvällar och helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal

Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen. Slipkajen har öppet måndag-fredag 11.30-14.30 samt torsdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin. Vi har på kort tid blivit en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade. Tjänsten är en heltidstjänst och inkluderar öppning och stängning av restaurangen, schema sätts tillsammans med ... Visa mer
Vi söker nu serveringspersonal till vår härliga restaurang på Varvsholmen.
Slipkajen har öppet måndag-fredag 11.30-14.30 samt torsdag-lördag från 17.00. Vi serverar vällagade luncher och modern a la carté. Vår bar har en inriktning mot gin.
Vi har på kort tid blivit en väldigt populär krog i Kalmar och våra kvällar och helger är ofta fullbokade.
Tjänsten är en heltidstjänst och inkluderar öppning och stängning av restaurangen, schema sätts tillsammans med restaurangansvarig och möjlighet till flexibilitet i tiderna finns. Arbetsuppgifterna är sedvanliga inom servering på restaurang med a la carté och bar.
Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande! Visa mindre

O'Learys Kalmar söker Servispersonal!

O’Learys Kalmar söker servispersonal med passion för gästupplevelsen! Vi söker dig som Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel,... Visa mer
O’Learys Kalmar söker servispersonal med passion för gästupplevelsen!

Vi söker dig som

Har minst ett års arbetslivserfarenhet som servispersonal i restaurang/bar, och har god kassavana. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är problemlösare, är flexibel, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Vi ser även att du är duktig på hantera stress och ger ett proffesionellt och trevligt bemötande till alla våra gäster oberoende av om det är lugnt i lokalen eller om vi har fullt med sittande gäster.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som servitris hos O'Learys är att se till att våra gäster får en fantastisk upplevelse när de besöker oss. Detta innebär att ständigt ha full fokus på gästerna, välkomna och uppmärksamma varje gäst, vara inlyssnande och hjälpsam samt på ett proffesionellt sätt bemöta gästens önskemål! Du hjälper gästerna till bords, presenterar menyn och tar beställningar, serverar mat och dryck samt ger gästerna bra service under hela sitt besök hos oss.

Som Servis kan du du även bli tilldelad följande roller:

Hovmästare - Detta innebär att du har ansvaret för hovmästarrollen och hovpulpeten för att bemöta alla gäster, kontrollera bokningar och hjälpa gästerna vidare till bords/aktivitet/annat. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Greeter - Detta innebär att du har ansvaret att bemöta alla gäster i dörren/fronten av restaurangen och välkomna dem. Du är alert, pigg, glad och välkomnar alla gäster på ett trevligt och familjärt sätt samt hänvisar dem in i restaurangen utifrån gästens syfte med sitt besök.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 30-50%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: Kalmar

VI ERBJUDER DIG: En trevlig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Om O'Learys Kalmar

O'Learys Kalmar är den perfekta mötesplatsen för god mat, live sport och shuffleboard, mitt på Larmtorget i Kalmar. Här njuter man av trevlig atmosfär med vänner, familj och kollegor, avnjuter något från vår Bostoninspirerade meny och ser sitt favoritlag live på våra skärmar. Varje vecka erbjuder vi även evenemang såsom After Work, spännande musik-/pubquiz, live musik och roliga karaokekvällar!

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Visa mindre

Servitris

Vi behöver utöka våran team och söker en servitris som är redo att leverera den bästa service som servitris. Du ska vara en positiv person som sprider glädje och möter alla med ett leende, är stresståligt och gillar hög tempo. Krav: • Har minst 3 års erfarenhet från restaurang branschen • Behärska svenska i tal Visa mer
Vi behöver utöka våran team och söker en servitris som är redo att leverera den bästa service som servitris.
Du ska vara en positiv person som sprider glädje och möter alla med ett leende, är stresståligt och gillar hög tempo.
Krav:
• Har minst 3 års erfarenhet från restaurang branschen
• Behärska svenska i tal Visa mindre

Kassavana

Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13. Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mer
Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13.


Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mindre

Lilla Puben i Kalmar söker härliga medarbetare

Vi söker dig som vill jobba med ett härligt gäng på Kalmars trevligaste Lilla Pub. Servitör/ Servitris/ Köksbiträde Gillar du högt tempo, trevliga gäster och härliga arbetskamrater så vill vi gärna träffa dig. MAILA din ansökan med kort beskrivning om dig själv och ev erfarenhet samt foto: [email protected] Har du erfarenhet sedan tidigare så är det meriterande men ej ett krav. Stämmer kemin så är allt möjligt. Vi söker främst till högsäsongen Juli - Au... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med ett härligt gäng på Kalmars trevligaste Lilla Pub.
Servitör/ Servitris/ Köksbiträde
Gillar du högt tempo, trevliga gäster och härliga arbetskamrater så vill vi gärna träffa dig.
MAILA din ansökan med kort beskrivning om dig själv och ev erfarenhet samt foto: [email protected]
Har du erfarenhet sedan tidigare så är det meriterande men ej ett krav. Stämmer kemin så är allt möjligt.
Vi söker främst till högsäsongen Juli - Augusti men om allt går vägen med pandemin så finns det eventuellt möjligheter till arbete efter säsongen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal Grilleriet Burgers

Ansök    Jul 20    Burger Dudes AB    Servitör/Servitris
Vi söker en ny sjärna till vårat team. Tjänsten är på 75-100% och startar redan i slutet av augusti. Vi hörs! Visa mer
Vi söker en ny sjärna till vårat team. Tjänsten är på 75-100% och startar redan i slutet av augusti.
Vi hörs! Visa mindre

Vill du jobba inom servering men saknar erfarenhet? Vi har en lösning!

Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Nu behöver restaurang Robinson Crusoe i Borgholm personal inom servering och kök. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom servering inför anställning! Har du tidigare jobbat inom restaurangbranschen men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbr... Visa mer
Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Nu behöver restaurang Robinson Crusoe i Borgholm personal inom servering och kök. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom servering inför anställning!


Har du tidigare jobbat inom restaurangbranschen men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbranschen. Du kan även utbilda dig utan tidigare yrkeserfarenhet.
När du är klar med utbildningen har du den kompetens som krävs för att få anställning på Robinson Crusoe.


Vill du veta mer om utbildningen finns det information på: https://www.lernia.se/utbildning/arbetsmarknadsutbildning/kock-servering-bageri--konditori/
Du har möjlighet att besöka Lernia på ett studiebesök. Lernia är Arbetsförmedlingens utbildningsansvariga som kommer att berätta mera om vad arbetet inom restaurang, konditori och bageri innebär, hur upplägget på utbildningen ser ut och lite om vad som krävs av dig som är intresserad. För att vara behörig till utbildningen krävs att du är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen.

Robinson Crusoe grundades 1974 av Birgitta Jeansson. Namnet kommer från boken Robinson Crusoe som Birgitta läste för sina barn. Namnet var praktiskt eftersom de flesta människorna i hela världen känner till Daniel Dafoes skeppsbrutna gestalt. De flesta människor kan även uttala namnet på sitt modersmål, vilket gör att många turister också besöker Robinson Crusoe som ligger vackert belägen i Borgholms hamn. Visa mindre

Sommarvikarier kassör

Vi söker dig som vill jobba med oss på sommaren, hör av dig om du är den som brinner för jobba med oss! Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med oss på sommaren, hör av dig om du är den som brinner för jobba med oss! Visa mindre

Vill du jobba inom servering och få en utbildning samtidigt? Ansök idag!

Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Nu behöver en restaurang på Öland personal inom servering och kök. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom servering inför anställning! Har du tidigare jobbat inom restaurangbranschen men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbranschen. Du ka... Visa mer
Har du just blivit arbetslös? Då kan det vara dags att utveckla dina kompetenser och färdigheter. Nu behöver en restaurang på Öland personal inom servering och kök. Arbetsförmedlingen kan erbjuda dig utbildning inom servering inför anställning!

Har du tidigare jobbat inom restaurangbranschen men saknar utbildning? Restaurangutbildningen i Kalmar kan hjälpa dig att formalisera dina yrkeskunskaper så du blir anställningsbar inom restaurangbranschen. Du kan även utbilda dig utan tidigare yrkeserfarenhet.
När du är klar med utbildningen har du den kompetens som krävs för att få anställning hos denna arbetsgivare.

Vill du veta mer om utbildningen finns det information på: https://www.lernia.se/utbildning/arbetsmarknadsutbildning/kock-servering-bageri--konditori/
Du har möjlighet att besöka Lernia på ett studiebesök. Lernia är Arbetsförmedlingens utbildningsansvariga som kommer att berätta mera om vad arbetet inom restaurang, konditori och bageri innebär, hur upplägget på utbildningen ser ut och lite om vad som krävs av dig som är intresserad. För att vara behörig till utbildningen krävs att du är arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen.

Är du social och har ett intresse för mat och dryck. Trivs du med att ha mycket att göra. Har du humor och mycket energi, då kan du vara rätt för vår arbetsplats.

Vi söker serveringspersonal för arbete både dag- och kvällstid. Visa mindre

Servitris sökes deltid

Är du eller någon du känner är intresserad av att jobba hos oss? Vi söker nu servitris. Du som söker ska ha erfarenhet.. Visa mer
Är du eller någon du känner är intresserad av att jobba hos oss? Vi söker nu servitris. Du som söker ska ha erfarenhet.. Visa mindre

Servitris och kassör söker även sommar jobb

Är du eller någon du känner är intresserad av att jobba hos oss? Vi söker nu kassör och servitris . Du som söker ska ha erfarenhet.. #jobbjustnu Visa mer
Är du eller någon du känner är intresserad av att jobba hos oss? Vi söker nu kassör och servitris . Du som söker ska ha erfarenhet.. #jobbjustnu Visa mindre

Vi söker servitör/servitris inför sommaren

Stufvenäs Gästgifveri är ett klassiskt småländskt gästgifveri med verksamhet året om, som ligger vackert beläget vid Kalmarsund, cirka 35 km från Kalmar och 50 km från Karlskrona. Gästgifveriet har 51 hotellrum, konferenslokaler, kongresshall för 250 personer, restaurangkapacitet för ca 200 gäster, vinkällare och spa. Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är mod, glädje, kärlek och engagemang? Vi behöver nu... Visa mer
Stufvenäs Gästgifveri är ett klassiskt småländskt gästgifveri med verksamhet året om, som ligger vackert beläget vid Kalmarsund, cirka 35 km från Kalmar och 50 km från Karlskrona. Gästgifveriet har 51 hotellrum, konferenslokaler, kongresshall för 250 personer, restaurangkapacitet för ca 200 gäster, vinkällare och spa.
Vill du jobba i fantastiska omgivningar, i en familjeägd organisation där våra värdeord är mod, glädje, kärlek och engagemang?
Vi behöver nu förstärka vårt restaurangteam med fler duktiga servitörer/servitriser inför sommaren, men med chans till förlängning.
Du bör ha flerårig erfarenhet av a la carte-servering och ett brinnande intresse av att leverera en gästupplevelse utöver det vanliga med mat och dryck i kombination.
Du är en person med hög känsla för gästservice, är stresstålig, ansvarstagande och noggrann samt har en positiv attityd och ett engagemang för uppgiften.
Är du dessutom sommelier eller har ett stort vinintresse är det meriterande.
• Arbetstid både dagtid och kvällstid samt helger
• 100%, heltid
• Tillträde enligt överenskommelse
• Lön enligt överenskommelse
• Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris Två Blommor AB, Restaurang Servitör/Servitris Kommun: Kalmar -------------------------- #jobbjustnu Visa mer
Servitör/Servitris


Två Blommor AB, Restaurang


Servitör/Servitris


Kommun: Kalmar


--------------------------


#jobbjustnu Visa mindre

Kassavana

Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13. Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mer
Kama Sushi har funnit 15 år i Kalmar och vi finns på Giraffen och Västra Sjögatan 13.


Vi söker dig som är erfaren inom hotell och restaurang med kassavana. Visa mindre

Serveringspersonal

Ansök    Mar 13    Kwans Import AB    Servitör/Servitris
För dig som är intresserad av att jobba med gästfrihet inom restaurangbranschen. Vi söker förstärkning av två servitörer under högsäsong (15 maj till slutet av augusti). Vi söker dig som är stresstålig och klarar av ett högt tempo. Krav att kunna prata svenska och det är meriterande att kunna prata engelska. Du behöver vara social och tycka om att träffa nya människor. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som är intresserad av att jobba med gästfrihet inom restaurangbranschen.
Vi söker förstärkning av två servitörer under högsäsong (15 maj till slutet av augusti). Vi söker dig som är stresstålig och klarar av ett högt tempo. Krav att kunna prata svenska och det är meriterande att kunna prata engelska. Du behöver vara social och tycka om att träffa nya människor.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Loccos och Sven Stures söker förstärkning!

Ansök    Feb 13    Mr Lötbom AB    Servitör/Servitris
Loccos och Sven Stures söker förstärkning! Heltid Tillsvidare Sommarjobb Vi söker servicepersonal. Vi söker dig som vill jobba inom servering, som servitris/bartender kommer du att arbeta med att ta emot och servera gäster, kundbemötande och kassahantering. Arbetstider är varierande, såväl dagtid som kvällstid, vardagar och helger. Som person ser vi att du är öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en... Visa mer
Loccos och Sven Stures söker förstärkning!
Heltid
Tillsvidare
Sommarjobb
Vi söker servicepersonal.
Vi söker dig som vill jobba inom servering, som servitris/bartender kommer du att arbeta med att ta emot och servera gäster, kundbemötande och kassahantering. Arbetstider är varierande, såväl dagtid som kvällstid, vardagar och helger.
Som person ser vi att du är öppen och social samt trivs med att arbeta bland människor. Du är flexibel, stresstålig och har en hög servicekänsla. Komma med nytänk och idéer. Visa mindre

Bastard Burgers söker Extra Servicepersonal

Vi söker Extra servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mer
Vi söker Extra servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mindre

Servitör/Servitris sökes till Restaurang Panorama

Restaurang Panorama är en mindre restaurang belägen i Kalmar som serverar husmanskost, à la carte, pizza och mexikanska rätter. Vi söker nu en servitör/ servitris till vår lunchservicering. Du ska ha tidigare erfarenhet av något serviceyrke, vilket innebär att du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig och noggrann. Förutom servering ingår kassaarbete samt kan andra uppgifter förekomma som tillhör arbetsplatsen. OBS, arbetsgivaren vill att all kontakt ... Visa mer
Restaurang Panorama är en mindre restaurang belägen i Kalmar som serverar husmanskost, à la carte, pizza och mexikanska rätter. Vi söker nu en servitör/ servitris till vår lunchservicering. Du ska ha tidigare erfarenhet av något serviceyrke, vilket innebär att du är serviceinriktad, flexibel, stresstålig och noggrann.

Förutom servering ingår kassaarbete samt kan andra uppgifter förekomma som tillhör arbetsplatsen.

OBS, arbetsgivaren vill att all kontakt samt alla ansökningar går via Arbetsförmedlingen. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected]

Ansökningar skickas löpande till arbetsgivaren, varpå skicka in din ansökan nu direkt. Välkommen in med ditt CV via denna länk:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/33063-arbetsformedlingen-kalmar-servitrisservitor-sokes-till-restaurang-panorama Visa mindre

Bastard Burgers söker Servicepersonal deltid 50%

Nu kommer vi till Kalmar och vi söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och vilja att arbeta hos oss.... Visa mer
Nu kommer vi till Kalmar och vi söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och vilja att arbeta hos oss. Visa mindre

O'Learys söker servispersonal inför sommaren

Ansök    Feb 12    O'Learys    Servitör/Servitris
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys... Visa mer
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Som servispersonal gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på skapa goda relationer och gillar att jobba som den del av ett team.

Vi söker dig som
Gärna har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Du har en gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse


OMFATTNING: 75% sommarvikariat


ARBETSTIDER: Dagtid, kvällstid och helger


PLATS: O'Learys Kalmar


VI ERBJUDER DIG: Ett roligt sommarjobb med chans till förlängning för rätt person


KONTAKT: Mikael Nyrén

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com) Visa mindre

Restaurang Gröna Stugan söker servitörer kvälls- och dagtid

Gröna Stugan söker servitörer! Vi söker dig som är: -glad och positiv -lätt för att samarbeta -tidigare erfarenhet i yrket är ett krav Visa mer
Gröna Stugan söker servitörer!


Vi söker dig som är:
-glad och positiv
-lätt för att samarbeta
-tidigare erfarenhet i yrket är ett krav Visa mindre

Bastard Burgers söker Kassaansvarig till Kalmar

Äntligen kommer vi till Kalmar! Som kassaansvarig hos oss har man rätt attityd och en härlig personlighet. Att jobba som kassaansvarig på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna och medarbetarna nöjda samtidigt som du själv jobbar i högt tempo. Våra kassaansvariga har ett övergripande ansvar gällande schema, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer utanför köket. Visa mer
Äntligen kommer vi till Kalmar!
Som kassaansvarig hos oss har man rätt attityd och en härlig personlighet. Att jobba som kassaansvarig på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna och medarbetarna nöjda samtidigt som du själv jobbar i högt tempo. Våra kassaansvariga har ett övergripande ansvar gällande schema, inköp, personalkostnader och i princip allt som händer utanför köket. Visa mindre

Servveringspersonal sökes till Tandoori House i Kalmar

Ansök    Nov 27    Tandoori House    Servitör/Servitris
Tandoori House i Kalmar söker en servitör/ servitris. Vid lunch serveras buffé och kvällstid serveras a la carté från vår meny . Vår inriktning är mat från det indiska köket.Dina arbetsuppgifter är att servera kunder och sköta kassan.Du ska vara serviceinriktad, ansvarsfull och gilla att jobba i högt tempo.Du har minst 6- 12 månaders erfarenhetav att servera.Meriterande om du har kassavana sedan tidigare.Du behärskar svenska språket i tal och skrift.Välko... Visa mer
Tandoori House i Kalmar söker en servitör/ servitris. Vid lunch serveras buffé och kvällstid serveras a la carté från vår meny . Vår inriktning är mat från det indiska köket.Dina arbetsuppgifter är att servera kunder och sköta kassan.Du ska vara serviceinriktad, ansvarsfull och gilla att jobba i högt tempo.Du har minst 6- 12 månaders erfarenhetav att servera.Meriterande om du har kassavana sedan tidigare.Du behärskar svenska språket i tal och skrift.Välkommen med din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Bastard Burgers söker Servicepersonal på deltid till Kalmar

Nu kommer vi till Kalmar och söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mer
Nu kommer vi till Kalmar och söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mindre

Servitör & servitris

Ansök    Okt 28    Kama Sushi    Servitör/Servitris
Kama restaurang som har funnits 12 år i Kalmar. Vi har sushi och vietnamesiska kök Restaurang Kama Sushi Storgatan söker serveringspersonal! Vi söker en servitör & servitris. Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen Servitör & servitris, Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen... Visa mer
Kama restaurang som har funnits 12 år i Kalmar. Vi har sushi och vietnamesiska kök

Restaurang Kama Sushi Storgatan söker serveringspersonal!

Vi söker en servitör & servitris. Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen

Servitör & servitris,

Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen Visa mindre

Servitör & servitris

Kama restaurang som har funnits 12 år i Kalmar. Vi har sushi och vietnamesiska kök Restaurang Kama Sushi Storgatan söker serveringspersonal!Vi söker en servitör & servitris. Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen Servitör & servitris, Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen... Visa mer
Kama restaurang som har funnits 12 år i Kalmar. Vi har sushi och vietnamesiska kök Restaurang Kama Sushi Storgatan söker serveringspersonal!Vi söker en servitör & servitris. Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen Servitör & servitris, Du behöver inte ha erfarenhet men det är ett plus om du har. Du ska ha vana eller tycka om att arbeta inom service branschen Visa mindre

Bastard Burgers söker Servicepersonal till Kalmar

Nu kommer vi till Kalmar och söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mer
Nu kommer vi till Kalmar och söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet. Visa mindre

Servitör/Servitris

Ansök    Sep 14    Park Hermina    Servitör/Servitris
Vill du ha världens bästa kollegor och ett händelserikt jobb på länets coolaste restaurang/bar? Då har Du chansen nu. Vi söker nu ytterligare en heltids tillsvidareanställd servitör/servitris. Har du kunskap även inom bar och ett intresse för viner och övrig dryck så är det ett starkt + Schemalagd blandat kvällar helger och dagar. Visa mer
Vill du ha världens bästa kollegor och ett händelserikt jobb på länets coolaste restaurang/bar? Då har Du chansen nu. Vi söker nu ytterligare en heltids tillsvidareanställd servitör/servitris. Har du kunskap även inom bar och ett intresse för viner och övrig dryck så är det ett starkt + Schemalagd blandat kvällar helger och dagar. Visa mindre