Lediga jobb Ligula Hospitality Group AB i Kalmar

Se alla lediga jobb från Ligula Hospitality Group AB i Kalmar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kalmar som finns inom det yrket.

Säsongspersonal - Hotellreceptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver förstärka vår reception för sommarsäsongen med möjlighet till förlängning i höst och vinter.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 135 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster. Under sommaren öppnar vi vårt spa vilket gör att det finns goda  utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Hotellreceptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en säsongsanställning med varierande arbetstider, vardagar & helger, enligt schema.  Vi ser gärna att du är studerande eller annan deltidssyssla och är intresserad av extra arbete. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den  14 juni, 2023. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Hotellreceptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver bli fler i receptionen och söker dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att  skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.

Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 135 rum, festvåning, restaurang, pub, spa och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda  utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Receptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  För oss är det viktigt att du känner stort ansvar för receptionen samt vår lobby & entré, är professionell i mötet med gäster och kollegor samt är lojal och ordningsam. Som receptionist möter du hotellets gäster både vid incheckning och utcheckning, du tar emot bokningar via mail och telefon samt hjälper gästerna med de frågor som kan uppstå under vistelsen. Vi ser gärna att du är en engagerad person och lämnar ett positivt intryck så att gästerna lämnar oss med en riktigt trevlig upplevelse i sinnet.

Anställningen är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider, enligt schema, 28 tim/vecka.  Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!  Under perioder  finns möjlighet att arbeta upp deltidstjänsten till heltid, genom extra pass i receptionen eller andra avdelningar. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är den  20 April 2023. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Serveringspersonal till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restaurang... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food&Beverage; team och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är på heltid/deltid med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480- 496904, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Nattreceptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Är du vår nya nattreceptionist? Vi söker nu en ny medarbetare till vår hotellreception som brinner för att arbeta med service till våra gäster under natten och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen!
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 134 rum, festvåning, restaurang, pub, mötesavdelning och snart nyöppnad spa-avdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss.

Receptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som älskar att arbeta under natten och har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Eftersom tjänsten är förlagd på nattetid ser vi också att du älskar att arbeta mellan kl 22.00 - 07.00. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en tillsvidare-anställning där arbetstiden är förlagd på nattetid, både vardagar & helger. I dagsläget arbetar våra nattreceptionister varannan vecka måndag - söndag och varannan vecka ledigt. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den  20 mars, 2023. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Säsongspersonal - Receptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver förstärka vår reception för vår, sommar och höst.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 134 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster. Under våren öppnar vi vårt spa vilket gör att det finns goda  utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Hotellreceptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en säsongsanställning med varierande arbetstider, vardagar & helger, enligt schema.  Vi ser gärna att du är studerande eller annan deltidssyssla och är intresserad av extra arbete. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den  20 mars, 2023. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Kock till Calmar Stadshotell

Vi söker kock som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett kök, med vår... Visa mer
Vi söker kock som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara ett kök, med våra 134 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i köket och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. 

Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en heltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag via vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480-496904

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Säsongspersonal till Restaurang Statt & Pipes of Scotland

Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team på Restaurang Statt eller Pub Pipes of Scotland i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer? En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. -Då är detta jobbet för dig! Vi är mer än bara en restaura... Visa mer
Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team på Restaurang Statt eller Pub Pipes of Scotland i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer? En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster.

Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. -Då är detta jobbet för dig!
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö och mysig pubmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar.

Erfarenhet från servisyrket är såklart en bonus, men främst söker vi dig som har rätt inställning, som brinner för yrket och vill utvecklas och lära. Din personlighet och vilja är det som betyder allra mest! Vi ser gärna att du är kreativ och flexibel, samtidigt som du är lyhörd och pigg på att samarbeta.

När du arbetar med oss erbjuds du regelbundna utbildningar, personalaktiviteter och förmånliga personalrabatter på hotell och restauranger inom Ligula Hospitality group.

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och är medveten om att detaljerna gör skillnad. -Kontakta oss redan idag, det är just dig vi söker.

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. 

Vilka tjänster söker vi?: Servis/Servitör, Bartender, Runner, Diskplockare, Kock och Kallskänk.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill jobba med oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker under vår rekryteringsträff där du får möjlighet att träffa vår personal, andra sökande och bli bjuden på både mat och dryck av oss! Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är den 28 februari. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480-496914, [email protected]

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av 13 ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärken Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till fyra enheter i kedjan Park Inn by Radisson och en enhet i Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Säsongspersonal - Housekeeping till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver förstärka vår oehört viktiga housekeeping för vår, sommar och höst.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med service, ha öga för detaljer, noggrannhet och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 134 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster. Housekeeping är en viktig del i vår verksamhet och för att trivas i rollen som housekeeping krävs att du är samarbetsvillig och kan jobba självständigt, lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Du levererar vår höga standard och service som vi erbjuder på Calmar Stadshotell.
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system, arbetar lugnt och metodiskt men kan ta till ett högre tempo när det krävs och sker många saker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en säsongsanställning med varierande arbetstider, vardagar & helger, enligt schema. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Din personlighet, inställning och vilja är viktig för oss!

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer kommer att ske på vår Rekryteringsträff där du får möjlighet att träffa vår personal, andra sökande och bli bjuden på både mat och dryck av oss! Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor om tjänsten kontakta vår Husfru Irena Ivankovic på irena.i[email protected] Sista ansökningsdag är den 28 februari.

OM OSS: ProfilHotels Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 134 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av 13 ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till fyra enheter i kedjan Park Inn by Radisson och en enhet i Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Exekutiv Köksmästare till anrika Calmar Stadshotell

På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag. Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans sk... Visa mer
På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag.

Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans skapar vi en levande och social mötesplats, med kreativa intryck. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Vem söker vi? Vi vill jobba med en ödmjuk ledare och förebild, en operativ chef som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du kommer arbeta med ett befintligt, fungerande team på plats, med flera engagerade medarbetare. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och vill dela med dig av din kunskap, inspirera ditt team och våra gäster. Vi ser att viktiga personliga egenskaper för rollen är ett starkt och tryggt ledarskap. Motivation och inspiration är en viktig del för att fortsätta utveckla våra olika talanger i köket.

Om tjänsten: Som exekutiv köksmästare är du ansvarig för kök och den verksamhet vad gäller koncept och produktion av mat. Calmar Stadshotell bedriver Restaurang Statt Verandan och Pipes of Scotland. Vår pub erbjuder idag en mer traditionell pubmeny med en uppskattad after work. Restaurang Statt Verandan serverar frukost, lunch och middag. Vi lagar från grunden och härifrån förbereds och serveras även konferens- och festvåningsbeställningarna.

Som exekutiv köksmästare ingår du i hotellets ledningsgrupp och är delaktig i hotellets utveckling och strategiska mål. Du har personalansvar för samtlig personal i köket och i samråd med vår Food and Beverage manager driver hotellets konceptutveckling gällande mat och dryck. Du ansvarar för beställningar, inventeringar, rekrytering, schemaläggning, kostnadseffektivitet, kvalitet, utbud och service. Du är en aktiv medlem i ledningsgruppen som består av hotelldirektör, hotellchef, Food and Beverage manager, husfru och köksmästare.

Arbetserfarenhet som köksmästare eller souschef är ett krav. Då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter.

Calmar Stadshotell ingår i Ligula Hospitality Group med flera hotell, med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsterna är på 100% tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer att ske löpande, därför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde sker när vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara på ansökningar som möter vår kravprofil. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi väckt ditt intresse för att arbeta med oss på Calmar Stadshotell och bli en del av vårt härliga team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster!  

 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

SPA-receptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi öppnar en ny spa-avdelning under våren 2023 och söker dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.

Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 134 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Spa-avdelningen är helt ny och öppnas upp under våren 2023, det är ett stort tillägg till vårt hotell och för att trivas i rollen krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som sätter gästens upplevelse framför allt och har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo där många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete. Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Som spa-receptionist är du ansiktet utåt för vår nya avdelning, du tar emot spa-bokningar via telefon och mail dagligen och hälsar gästerna välkomna till vårt spa i vår nya reception genom ditt trevliga bemötande. För oss är det viktigt att du känner stort ansvar för din spa-reception samt vår shop, är professionell i mötet med gäster och kollegor samt är lojal och ordningsam. I vår spa-shop säljer vi alltifrån enklare rätter och dryck samt hudvårdsprodukter m.m, där du alltid ser till att shopen är påfylld och inbjudande för våra gäster. Du är också ansvarig för att spa-avdelningen och omklädningsrum hålls rena och snygga under hela ditt pass, samt förbereder inför nästa pass och nästkommande dag. Du vill sälja vår spa-avdelning genom ett engagerande sätt, och lämna intryck så att gästerna lämnar oss med en riktigt trevlig upplevelse i sinnet. 

Anställningen är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider, enligt schema, 28 tim/vecka, med möjlighet till utökad arbetstid.  Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete med spa-avdelning på hotell är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba under våren 2023.  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är den  28 februari, 2022. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

SPA-ansvarig till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi öppnar en ny spa-avdelning under våren 2023 och söker dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.

Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 134 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Spa-avdelningen är helt ny och öppnas upp under våren 2023, det är ett stort tillägg till vårt hotell och för att trivas i rollen som ansvarig för vår spa-avdelning tror vi att du vill vara med och skapa en plats där gästerna gärna vill komma tillbaka till om och om igen. Genom ditt engagerande ledarskap skapar du ett team med starka ambassadörer för hela hotellet!
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att leda ditt team, älskar att sätta gästens upplevelse i fokus samt arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo där många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete. Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Som ansvarig för vår spa-avdelning arbetar du dagligen i driften tillsammans med ditt team, samt ansvarar för schemaläggning och inköp till vår spa-shop. Du är kommunikativ och ser vikten av att delge information till övriga avdelningar på hotellet, för att tillsammans med hotellets alla medarbetare kunna skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster. Du är ansiktet utåt för vår nya avdelning, du tar emot spa-bokningar via telefon och mail dagligen samt stöttar även hotellets reception och bokningsavdelning. För oss är det viktigt att du känner stort ansvar för din spa-reception samt vår shop, är professionell i mötet med gäster och kollegor samt är lojal och ordningsam. I vår spa-shop säljer vi alltifrån enklare rätter och dryck samt hudvårdsprodukter m.m, där du alltid ser till att shopen är påfylld och inbjudande för våra gäster. Du är också ansvarig för att spa-avdelningen och omklädningsrum hålls rena och snygga under hela ditt pass, samt förbereder inför nästa pass och nästkommande dag. Du vill sälja vår spa-avdelning genom ett engagerande sätt, och lämna intryck så att gästerna lämnar oss med en riktigt trevlig upplevelse i sinnet. 

Tjänsten som spa-ansvarig innebär:

• Säkerställa spa-avdelningens höga servicenivå
• Schemalägga och styra arbetet för ditt team
• Rekrytera personal och upplärning
• Arbeta med ständiga förbättringar för gäster och medarbetare
• Se till att både arbets- och säkerhetsrutiner efterföljs
• Ansvar för inköp till spa-shop samt lagerinventering månadsvis
• Resultatansvar för både intäkter och kostnader enligt budget
• Deltagande i driftmöte veckovis där du representerar spa-avdelningen

Anställningen är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider, enligt schema, 28 tim/vecka, med möjlighet till utökad arbetstid.  Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete med spa-avdelning på hotell är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba under våren 2023.  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är den  28 februari, 2022. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula
Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Extrapersonal - Nattreceptionist till Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver förstärka vår reception först och främst under vinterhalvåret men med stora möjligheter till eventuell förlängning.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 135 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Receptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Eftersom tjänsten är förlagd på nattetid ser vi också att du älskar att arbeta mellan kl 22.00 - 07.00. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en extra-anställning där arbetstiden är förlagd på nattetid, både vardagar & helger. Vi ser gärna att du är studerande eller annan deltidssyssla och är intresserad av extra arbete. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den  30 november 2022. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Kock till Calmar Stadshotell

Vi söker kock som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett kök, med vår... Visa mer
Vi söker kock som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara ett kök, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i köket och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. 

Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande.

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag via vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480-496904

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Exekutiv Köksmästare till anrika Calmar Stadshotell

På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag. Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans sk... Visa mer
På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag.

Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans skapar vi en levande och social mötesplats, med kreativa intryck. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Vem söker vi? Vi vill jobba med en ödmjuk ledare och förebild, en operativ chef som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du kommer arbeta med ett befintligt, fungerande team på plats, med flera engagerade medarbetare. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och vill dela med dig av din kunskap, inspirera ditt team och våra gäster. Vi ser att viktiga personliga egenskaper för rollen är ett starkt och tryggt ledarskap. Motivation och inspiration är en viktig del för att fortsätta utveckla våra olika talanger i köket.

Om tjänsten: Som exekutiv köksmästare är du ansvarig för kök och den verksamhet vad gäller koncept och produktion av mat. Calmar Stadshotell bedriver Restaurang Statt Verandan och Pipes of Scotland. Vår pub erbjuder idag en mer traditionell pubmeny med en uppskattad after work. Restaurang Statt Verandan serverar frukost, lunch och middag. Vi lagar från grunden och härifrån förbereds och serveras även konferens- och festvåningsbeställningarna.

Som exekutiv köksmästare ingår du i hotellets ledningsgrupp och är delaktig i hotellets utveckling och strategiska mål. Du har personalansvar för samtlig personal i köket och i samråd med vår Food and Beverage manager driver hotellets konceptutveckling gällande mat och dryck. Du ansvarar för beställningar, inventeringar, rekrytering, schemaläggning, kostnadseffektivitet, kvalitet, utbud och service. Du är en aktiv medlem i ledningsgruppen som består av hotelldirektör, hotellchef, Food and Beverage manager, husfru och köksmästare.

Arbetserfarenhet som köksmästare eller souschef är ett krav. Då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter.

Calmar Stadshotell ingår i Ligula Hosiptality Group med flera hotell, med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsterna är på 100% tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer att ske löpande, därför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde sker när vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara på ansökningar som möter vår kravprofil. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi väckt ditt intresse för att arbeta med oss på Calmar Stadshotell och bli en del av vårt härliga team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster!  

 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Serveringspersonal till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restaurang... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 135 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food&Beverage; team och söker dig som brinner för yrket, är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är på heltid/deltid med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Calmar Stadshotell! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta vår Food&Beverage; Manager Hampus Holtmer på 073-7451602 / 0480- 496904, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 135 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till enheter i kedjan Park Inn by Radisson och Radisson Blu. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

General Manager till ProfilHotels Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Beskrivning

Vi har nu en av Ligula’s främsta och viktigaste roller att tillsätta.

ProfilHotels Calmar Stadshotell i Kalmar som är ett av våra flaggskepp, söker nu en Hotelldirektör/General Manager till detta anrika hotell. Hotellet är ett fullservicehotell med allt vad det innebär och med stort fokus på Food and Beverage. Hotellet har under flera år genomgått en rejäl ansiktslyftning och till hösten påbörjas byggnationen av ett modernt SPA.

Kalmar som stad är i ständig utveckling och erbjuder utöver ett fantastiskt jobb hos oss, en möjlighet till ett rikt familjeliv med naturen runt hörnet.  

Som General Manager

- Är det du som leder det operativa och strategiska arbetet på hotellet.

PROFIL

Som Hotelldirektör skall alla tre hattarna passa på ditt huvud, som coach, ledare och chef!

Vi vill att du har en gedigen branscherfarenhet och varit ansvarig under ett antal år på ett fullservicehotell. Med vår stora andel av F/B verksamhet är goda kunskaper inom det området också nödvändiga.

Du bor idag i Kalmar och har liknade arbetsuppgifter eller så vill du bryta upp och flytta hit.

Givetvis har du alla andra egenskaper som förknippas med ett gott ledarskap inom vår bransch.

Villkor

Ansökan görs på www.ligula.se/karriär. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2022 med tillträde enligt överenskommelse. Lämpliga kandidater kallas löpande under rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta Regionchef Britt Pettersson 0721–441050 alt. [email protected]

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

General Manager till ProfilHotels Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss b... Visa mer
Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Beskrivning

Vi har nu en av Ligula’s främsta och viktigaste roller att tillsätta.

ProfilHotels Calmar Stadshotell i Kalmar som är ett av våra flaggskepp, söker nu en Hotelldirektör/General Manager till detta anrika hotell. Hotellet är ett fullservicehotell med allt vad det innebär och med stort fokus på Food and Beverage. Hotellet har under flera år genomgått en rejäl ansiktslyftning och till hösten påbörjas byggnationen av ett modernt SPA.

Kalmar som stad är i ständig utveckling och erbjuder utöver ett fantastiskt jobb hos oss, en möjlighet till ett rikt familjeliv med naturen runt hörnet.  

Som General Manager

- Är det du som leder det operativa och strategiska arbetet på hotellet.

PROFIL

Som Hotelldirektör skall alla tre hattarna passa på ditt huvud, som coach, ledare och chef!

Vi vill att du har en gedigen branscherfarenhet och varit ansvarig under ett antal år på ett fullservicehotell. Med vår stora andel av F/B verksamhet är goda kunskaper inom det området också nödvändiga.

Du bor idag i Kalmar och har liknade arbetsuppgifter eller så vill du bryta upp och flytta hit.

Givetvis har du alla andra egenskaper som förknippas med ett gott ledarskap inom vår bransch.

Villkor

Ansökan görs på www.ligula.se/karriär. Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2022 med tillträde enligt överenskommelse. Lämpliga kandidater kallas löpande under rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta Regionchef Britt Pettersson 0721–441050 alt. [email protected]

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Mötes- och eventbokare / Receptionist till Calmar Stadshotell

almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver bli förstärka vår bokningsavdelning och söker dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.

Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 135 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Vår bokningsavdelning hanterar våra mötesbokningar och större event, det är verkligen navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar strukturerat och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Tjänsten innebär att svara upp på inkommande förfrågningar för möten, event och gruppbokningar via telefon och mail. Du bokar också in avstämningsmöten för större event tillsammans med bokaren samt informerar och planerar för genomförande till övriga avdelningar på hotellet. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete, där vi alla drivs av att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  

Vi erbjuder en blandad tjänst där du enligt schema jobbar på vår bokningsavdelning tre dagar/vecka (24 tim/v) men också har möjlighet att arbeta upp den övriga tiden i vår reception genom att stötta incheckning vissa dagar, utcheckning andra dagar eller stötta upp vid semester eller annan frånvaro för ordinarie personal. Anställningen är visstidsanställning med arbetstider främst under dagtid (kvällar och helger kan förekomma), gärna med start i augusti fram till 30 november. Möjlighet till förlängning finns, lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och ha erfarenhet av liknande arbete, men din personlighet, inställning och vilja är minst lika viktig för oss. Det är också av vikt att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift samt har väldigt god datavana. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är den  5 augusti, 2022. 

OM OSS: Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

General Manager till ProfilHotels Calmar Stadshotell

Ansök    Maj 24    Ligula Hospitality Group AB    Hotellchef
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Beskrivning

Brinner du för att skapa gästupplevelse utöver det vanliga? Har du en stor egen drivkraft? Kan du balansera genomförande och leverans av den övergripande planen med ett strategiskt fokus på gästupplevelse, intäktsgenerering och kan visa på att uppnått kommersiella resultat? Har du känsla för detaljer, stil & finess? Då är du den vi söker för att ta vårt fina Profil Hotel Calmar Stadshotell vidare på vår resa.

Vi söker dig, en hotell och restauratör expert, en erkänt duktig ledare med förmågan att prioritera ett komplext arbete med strävan att leverera en gästfrihetsupplevelse som är över förväntan. Som General Manager för Profil Hotel Calmar Stadshotell i Kalmar ingår du i ett team som brinner för att leverera exceptionell service, samtidigt som du ser potential och har kul i allt vi gör!

Som General Manager

- Säkerställer du att hotellet fungerar smidigt, att alla delar av verksamheten hanteras och gästserviceupplevelsen levereras till högsta nivå

- Arbetar du proaktivt med alla viktiga intressenter för att optimera gästnöjdhet och har en positiv och lyhörd inställning till förfrågningar och problemlösning

- Utveckla och implementera strategier där viktiga Hotell och Food & Beverage mått identifieras, kommuniceras och levereras

- Arbeta med viktiga intressenter, hanterar teamet inom hotellet för att främja en kultur av tillväxt, utveckling och prestanda

- Äga hotellbudget och prognos, affärs- och försäljningsplanen i syfte att säkerställa att alla delar av verksamheten kontrolleras. Du maximerar försäljning och vinst, affärsmöjligheter, produktivitet och upprätthåller effektiva arbetsrelationer med alla viktiga intressenter och affärspartners

- Granskar affärsaktiviteter, mål och bäst praxis, ger rekommendationer som kommer att driva finansiellt resultat och ge mervärde

PROFIL

Profil Hotel Calmar i Calmar är ett av våra flaggskepp som är i en ständig utvecklingsprocess, vi ser därför att du brinner för att jobba med progress. Vi önskar att du är förankrad och har nätverk i Kalmar området, eller är villig att bosätta dig i området. Du har en stark försäljningsbakgrund med "thinking outside the box" mentalitet, du gillar även att arbeta med möten och företagsevent. Att hitta innovativa och kreativa lösningar, erbjuda råd och rekommendationer är naturligt för dig.

Vi ser att du har en utmärkt ledarskapsförmåga med ett praktiskt tillvägagångssätt där du samtidigt agerar som en trygg förebild, är ödmjuk i din framtoning, du är lyhörd och jobbar med glädje och tydlighet. Då du har många kontakter krävs att du som person är kommunikativ och social.

Villkor

Tillsvidareanställning, vi har 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad, skicka ditt cv snarast. - Vi letar efter passionerade människor precis som du!

För mer information om tjänsten kontakta Britt Pettersson 0721–441050 alt. [email protected]

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Säsongspersonal som servitör, servitris, till Restaurang Statt & Pipes

Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team i servisen i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer?  En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. - Då är detta jobbet för dig!  Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesa... Visa mer
Vi behöver bli ännu fler och söker säsongspersonal som vill arbeta med vårt grymma team i servisen i sommar! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer?  En arbetsplats där vi har kul på jobbet och älskar varje dag tillsammans med våra gäster.

Där vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. - Då är detta jobbet för dig! 
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö och mysig pubmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar. 

Erfarenhet från servisyrket är såklart en bonus, men främst söker  vi dig som har rätt inställning, som brinner för yrket och vill utvecklas och lära. Din personlighet och vilja är det som betyder allra mest! Vi ser gärna att du är kreativ och flexibel, samtidigt som du är lyhörd och pigg på att samarbeta.  

När du arbetar med oss erbjuds du regelbundna utbildningar, personalaktiviteter och förmånliga personalrabatter på hotell och restauranger  inom Ligula Hospotality group. 

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och är medveten om  att detaljerna gör skillnad. - Kontakta oss redan idag, det är just dig vi söker. 

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök.  Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter.  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill jobba med oss på Statt! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg.  Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt,  sista ansökningsdag är den 15 juni.  Vid frågor om tjänsten kontakta  vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480- 496914, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

General Manager till ProfilHotels Calmar Stadshotell

Ansök    Jun 27    Ligula Hospitality Group AB    Hotellchef
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Beskrivning

Vi har nu en av Ligula’s främsta och viktigaste roller att tillsätta.

ProfilHotels Calmar Stadshotell i Kalmar som är ett av våra flaggskepp, söker nu en Hotelldirektör/General Manager till detta anrika hotell. Hotellet är ett fullservicehotell med allt vad det innebär och med stort fokus på Food and Beverage. Hotellet har under flera år genomgått en rejäl ansiktslyftning och till hösten påbörjas byggnationen av ett modernt SPA.

Kalmar som stad är i ständig utveckling och erbjuder utöver ett fantastiskt jobb hos oss, en möjlighet till ett rikt familjeliv med naturen runt hörnet.  

Som General Manager

- Är det du som leder det operativa och strategiska arbetet på hotellet.

PROFIL

Som Hotelldirektör skall alla tre hattarna passa på ditt huvud, som coach, ledare och chef!

Vi vill att du har en gedigen branscherfarenhet och varit ansvarig under ett antal år på ett fullservicehotell. Med vår stora andel av F/B verksamhet är goda kunskaper inom det området också nödvändiga.

Du bor idag i Kalmar och har liknade arbetsuppgifter eller så vill du bryta upp och flytta hit.

Givetvis har du alla andra egenskaper som förknippas med ett gott ledarskap inom vår bransch.

Villkor

Ansökan görs på www.ligula.se/karriär. Sista ansökningsdatum är den 15 juli 2022 med tillträde enligt överenskommelse. Lämpliga kandidater kallas löpande under rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten kontakta Regionchef Britt Pettersson 0721–441050 alt. [email protected]

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Erfaren servispersonal, bartender till Restaurang Statt & Pipes

Ansök    Maj 23    Ligula Hospitality Group AB    Bartender
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Vi söker erfaren servitör/servitris, bartender  som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! 

På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag. Med ena foten i Kalmars historia, i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans skapar vi en levande och social mötesplats, med kreativa intryck. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Vem söker vi? Vi vill jobba med en kreativ, flexibel och trevlig servitör/servitris, bartender. Vi uppskattar ditt engagemang och härliga personlighet som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du har ett brinnande intresse för dryck och mat och vill dela med dig av din kunskap, inspirera dina kollegor och våra gäster. Tillsammans med vår Food and Beverage Manager och Bar Manager representerar du vår Restaurang Statt, vår festvåning samt pub Pipes of Scotland, därtill är du även kreatör för dryck i vår mötes- och eventverksamhet.

Arbetserfarenhet som bartender eller servitör/servitris är ett krav. Tjänsten vill vi forma tillsammans med dig och du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider. Arbete är förlagd främst kvällstid, måndag till fredag, men då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter. 

Calmar Stadshotell ingår i Ligula Hosiptality Group med flera hotell, med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra! 

Villkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket gärna från hotell eller restaurang, men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande. 

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi väckt ditt intresse och att bli en del av vårt team  på Statt! Skicka in din ansökan redan idag via vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande, tillträde omgående, enligt överenskommelse.  För frågor om tjänsten kontakta vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer 0480-496914, [email protected]

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.s

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Säsongspersonal - Receptionist till Calmar Stadshotell

almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver förstärka vår reception för vår, sommar och höst.

Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.
Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 132 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda  utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Receptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en säsongsanställning med varierande arbetstider, vardagar & helger, enligt schema.  Vi ser gärna att du är studerande eller annan deltidssyssla och är intresserad av extra arbete. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den  30 april, 2022. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servis / Servitör till Restaurang Statt Verandan, Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restauran... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food  & Beverage team och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta.  Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.  - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket, men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Statt! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg.  Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 3o april. Vid frågor om tjänsten kontakta  vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480- 496914, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Bartender

Ansök    Mar 23    Ligula Hospitality Group AB    Bartender
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Vi söker erfaren Bartender med servitör/serviserfarenhet som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag. Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans skapar vi en levande och social mötesplats, med kreativa intryck. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Vem söker vi? Vi vill jobba med en kreativ, flexibel och trevlig bartender. Härlig bartender som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du har ett brinnande intresse för dryck och mat och vill dela med dig av din kunskap, inspirera dina kollegor och våra gäster. Tillsammans med vår Food and Beverage Manager och Bar Manager representerar du vår Restaurang Statt, vår festvåning samt pub Pipes of Scotland, därtill är du även kreatör för dryck i vår mötes- och eventverksamhet.

Arbetserfarenhet som bartender eller servitör är ett krav. Tjänsten vill vi forma tillsammans med dig och du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider. Arbete är förlagd främst kvällstid, måndag till fredag, men då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter. 

Calmar Stadshotell ingår i Ligula Hosiptality Group med flera hotell, med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra! 

Villkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket gärna från hotell eller restaurang, men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande. 

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi väckt ditt intresse och att bli en del av vårt team  på Statt! Skicka in din ansökan redan idag via vårt rekryteringsverktyg. Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 30 april. För frågor om tjänsten kontakta vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer 0480-496914, [email protected]

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Servis/ Servitör till Restaurang Statt Verandan @Calmarstadshotell

Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara en restauran... Visa mer
Nu söker vi erfaren servis och servitör som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara en restaurang, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i vårt Food  & Beverage team och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta.  Vi erbjuder våra gäster vår uppskattade mat och dryck i en charmig och anrik stadshotellsmiljö, med en härlig veranda i bästa solläge under vår och sommar månaderna. 

Stimuleras  du av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo? Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.  - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team har vi kul på jobbet och du erbjuds regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket, men din personlighet, inställning och vilja är det som betyder allra mest! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en utav oss på Statt! Skicka in ditt CV med personligt brev redan idag genom vårt rekryteringsverktyg.  Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 3o april. Vid frågor om tjänsten kontakta  vår Food & Beverage Manager Hampus Holtmer tele 0480- 496914, [email protected] 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Kock och kallskänka till Calmar Stadshotell

Vi söker kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara e... Visa mer
Vi söker kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! Vi vill jobba med dig som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara ett kök, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu bli fler i köket och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. 

Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har  friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket.  Men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande.  

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag till [email protected]  Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 30 april. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du vår köksmästare Peter Lindfors på 0480- 49 69 00. 

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Kock och kallskänka till Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett kök, med... Visa mer
Nu söker vi erfaren kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara ett kök, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver bli fler i vårt köksteam och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. 

Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har  friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket gärna från hotell. Men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande. Intervjuer sker löpande. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag, intervjuer sker löpande.  

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Extra personal till housekeeping - Calmar Stadshotell

Är du en person som har öga för detaljer och brinner för att hålla rent och fräscht!  Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett h... Visa mer
Är du en person som har öga för detaljer och brinner för att hålla rent och fräscht! 
Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår housekeeping avdelning där vi både städar rum och offentliga utrymmen för våra gäster. Du är lyhörd, pigg och flexibel som person. Du tycker om att lära nytt och har lätt att  följa instruktioner. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika arbetsuppgifter samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Som en del av vår housekeeping har du ett nära samarbete med samtliga avdelningar på hotellet, vilket gör att du behöver ha lätt för att samarbeta och kommunicera i grupp när du städar hotellrum och allmänna utrymmen tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder möjlighet till extra arbete måndag- söndag, dag och kvällstid. 

Anställningen är en timanställning. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.  Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. Intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt! 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag genom vårt rekryteringsverktyg. Ansökan senast den 4 mars, 2022.

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Receptionist till Calmar Stadshotell

almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.Älskar du också service? Vi behöver bli fler i receptionen och söker dig som brinner för att arbeta med service och drivs av att  skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster.

Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell, med våra 132 rum, festvåning, restaurang, pub och mötesavdelning erbjuder vi en bred produkt till våra gäster, med goda  utvecklingsmöjligheter för dig som söker sig till oss. Receptionen är navet i vår verksamhet och för att trivas i rollen som receptionist krävs att du har lätt för att kommunicera och är lyhörd både mot gäst och kollega. Vi söker dig som är kreativ och flexibel, som har förmåga att se möjligheter före problem. 
För att trivas i rollen tror vi att du har lätt för att ta till dig nya system och arbetar lugnt och metodiskt även när det krävs ett högre tempo och många saker sker samtidigt. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. - Då är detta jobbet för dig! 

Som vår kollega blir du en del av ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi som jobbar på Calmar Stadshotell uppskattar liv och rörelse i vårt arbete.  Där vi alla drivs av att att få bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång! 

Anställningen är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider, enligt schema, 28 tim/vecka.  Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha god datavana. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men inget krav. Din personlighet, inställning och vilja är viktigare. Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!  under perioder  finns möjlighet att arbeta upp deltidstjänsten till heltid, genom extra pass i receptionen eller andra avdelningar. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss via rekryteringsverktyget redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!
Sista ansökningsdag är den  22 mars, 2022. 

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula 
 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Extrapersonal till restaurang och pub @Calmar Stadshotell

Har du ett brinnande intresse för mat, dryck och service? Då är detta ett perfekt tillfälle att utvecklas samtidigt som du får vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång!  Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 n... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat, dryck och service?
Då är detta ett perfekt tillfälle att utvecklas samtidigt som du får vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! 
Vill du vara en del av en verksamhet en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår hotell- och restaurangverksamhet och söker driven, kreativ och flexibel extra personal.Du är lyhörd och pigg på att lära dig nya saker. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika avdelningar samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Det finns möjlighet till extra arbete alla dagar i vecka, dag och kvällstid, i vår restaurang och pubverksamhet. Brinner du lite extra för mat, dryck och vill erbjuda världens bästa service? Då passar du perfekt i servisen i vår Restaurang Statt Verandan eller i vår pub Pipes of Scotland.

Anställningen är en timanställning i vår restaurang och pub som servispersonal, bartender, frukostvärd/värdinna efter överenskommelse. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, men är meriterande. Din personlighet, inställning och vilja är avgörande.  Vi ser gärna att du kan börja jobba extra så snart som möjligt.  Under sommarsäsong finns även stora möjligheter till projektanställning på heltid. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka gärna in ditt CV med personligt brev till oss redan idag, intervjuer sker löpande.  

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Exekutive Köksmästare till anrika Calmar Stadshotell

almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bo... Visa mer
almar Stadshotell är ett modernt hotell med historiska anor som stoltserar med en personlig service som levererar det lilla extra, på optimalt läge på Stortorget i Kalmar. 1906 stod Calmar Stadshotell klart som nuvarande byggnad, senaste renoveringen gjordes under 2016. Den historiska charmen som möter hotellets gäster i kombination med personlig och avslappnad miljö har gjort Calmar Stadshotell till ett av Kalmars mest populära hotell. Som gäst hos oss bor du bekvämt med närhet till shopping, nöjen och kultur. Du har Kalmars största besöksmål inom gångavstånd och bara några kilometer bort finner du Öland med alla dess sevärdheter.På generösa sociala ytor har vi skapat ett levande community med hotell, restaurang, pub, festvåning, kreativa och flexibla mötes- och eventlokaler, samt en veranda i bästa solläge med fantastisk utsikt över Kalmars stortorg kantat av historiska vingslag.

Med ena foten i Kalmars historia i byggnader från tidigt 1900 tal och den andra foten mitt i Kalmar City, i en stad på tillväxt har vi ett oslagbart läge och är under ständig utveckling. Tillsammans skapar vi en levande och social mötesplats, med kreativa intryck. Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga för våra gäster.

Vem söker vi? Vi vill jobba med en ödmjuk ledare och förebild, en operativ chef som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck och  vill dela med dig av din kunskap, inspirera ditt team och våra gäster. Tillsammans med vår Food and Beverage Manager förvaltar du och representerar vår Restaurang Statt, vår festvåning samt pub Pipes of Scotland, därtill är du även kreatör för mat och dryck i vår mötes- och eventverksamhet.

Om tjänsten: Som exekutiv köksmästare är du ansvarig för samtliga våra kök och deras verksamheter vad gäller koncept och produktion av mat och dryck. Calmar Stadshotell bedriver en a la carte-restaurang, Restaurang Statt Verandan och puben Pipes of Scotland. Vår pub erbjuder idag en mer traditionell pubmeny med en uppskattad after work. Restaurang Statt Verandan serverar frukost, lunch och middag. Vi lagar från grunden och härifrån förbereds och serveras även konferens- och festvåningsbeställningarna.  

Som executive köksmästare ingår du i hotellets ledningsgrupp och är delaktig i hotellets utveckling och strategiska mål. Du har personalansvar för samtlig personal i köket och driver hotellets konceptutveckling gällande mat och dryck i samarbete med vår Food and Beverages manager. Du ansvarar för beställningar, inventeringar, rekrytering, schemaläggning, kostnadseffektivitet, kvalitet, utbud och service. Du rapporterar direkt till hotellets platschef och är en aktiv medlem i ledningsgruppen.

Arbetserfarenhet som köksmästare eller souschef är ett krav. Tjänsten är främst förlagd dagtid, måndag till fredag, men då stor del av verksamheten är öppen kvällar och helger förväntas närvaro och kvalitetskontroll av alla våra produkter.

Calmar Stadshotell ingår i Ligula Hosiptality Group med flera hotell, med restaurangverksamhet, både nationellt och internationellt och vi erbjuder alla våra medarbetare möjligheten att växa och klättra!

Tjänsterna är på 100% tillsvidare. Lön enl. ök.

Intervjuer & urval kommer att ske löpande, därför vi ber dig söka så snart som möjligt. Tillträde sker så fort vi hittat den rätta!

Vi kommer endast svara på ansökningar som möter vår kravprofil. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi väckt ditt intresse för att arbeta med oss på Calmar Stadshotell och bli en del av vårt härliga team  som älskar varje dag tillsammans med våra gäster!  

OM OSS Calmar Stadshotell är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Vi är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö. 

Du hittar mer info om oss på ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula

 

 

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Driven, kreativ, och flexibel extra personal till Calmar Stadshotell

Ett perfekt tillfälle att utvecklas, dryga ut kassan och fylla på ditt cv parallellt med eget företag eller studier! Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av ... Visa mer
Ett perfekt tillfälle att utvecklas, dryga ut kassan och fylla på ditt cv parallellt med eget företag eller studier!
Vi söker dig som uppskattar liv och rörelse i arbetet och vill vara med och bidra till Calmar Stadshotell vidare utveckling och framgång! Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Vi är mer än bara ett hotell, med våra 132 nyrenoverade rum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i vår hotell- och restaurangverksamhet och söker driven, kreativ och flexibel extra personal.Du är lyhörd och pigg på att lära dig nya saker. Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika avdelningar samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Det finns möjlighet till extra arbete alla tider på dygnet, i alla våra avdelningar. Som en del av vårt Housekeeping-, receptionsteam är du navet i hotellorganisationen, ser till att vi har skinande rena rum och servar våra gäster dagtid, vardagar, kvällar och helger.  Är du som piggast när andra sover? Då är du välkommen att jobba extra i vår reception på natten. Brinner du lite extra för mat och dryck? Då passar du perfekt i servisen i vår Restaurang Statt Verandan eller i vår pub Pipes of Scotland.

Anställningen är en timanställning som vikarie i hotellets olika verksamheter efter överenskommelse. Lön enligt HRF kollektivavtal. Du bör vara minst 20 år och behärska svenska och engelska i tal och skrift. Det krävs inte erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Din personlighet, inställning och vilja är meriterande. Intervjuer sker löpande. Vi ser gärna att du kan börja jobba så snart som möjligt!

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag till: [email protected]
Vid frågor kontaktar du Åsa Måård på 0480- 49 69 01.

OM OSS: Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här:
ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre

Kock och kallskänka till Calmar Stadshotell

Nu söker vi erfaren kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är mer än bara ett kök, med... Visa mer
Nu söker vi erfaren kock och kallskänka som vill vara med och bidra till Calmar Stadshotells vidare utveckling och framgång!  Du brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar.

Vill du vara en del av en verksamhet som framgångsrikt utvecklas och växer, en arbetsplats där vi är ett grymt team som älskar varje dag tillsammans med våra gäster! Vi är noga med detaljerna och drivs av att skapa en upplevelse utöver det vanliga.
Vi är mer än bara ett kök, med våra 132 hotellrum, mötesavdelning, festvåning, restaurang och pub är vi en mötesplats mitt i Kalmars centrum. Vi behöver nu snabbt bli fler i köket och söker dig som brinner för yrket är driven, kreativ och flexibel. Du är lyhörd och pigg på att samarbeta. 

Du stimuleras av olika arbetsuppgifter och kan lätt växla mellan olika moment samt emellanåt klara av att hantera ett högre tempo. Uppskattar du därtill ett arbete där du förväntar dig ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och brinner för att skapa den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster - Då är detta jobbet för dig!

Villkor: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid/deltid, med start enligt ök. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi tillämpar HRF- kollektivavtal och har  friskvårdsmöjligheter.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket gärna från hotell. Men din personlighet, inställning och vilja är det som är mest meriterande. Intervjuer sker löpande. 

Hoppas att vi har väckt ditt intresse! Skicka in ditt CV med personligt brev till oss redan idag till: [email protected]  Vid frågor kontaktar du Åsa Måård på 0480- 49 69 01.

OM OSS : Calmar Stadshotell är mer än bara ett hotell! Vi är en mötesplats mitt i stadens hjärta med 132 rum, 7 konferenslokaler, restaurang, festvåning och pub. Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster i en personlig och avkopplande miljö.  Calmar Stadshotell är ett av elva ProfilHotels i Sverige och Danmark. ProfilHotels ingår i Ligula Hospitality Group AB. Ligula Hospitality Group AB är moderbolaget i en koncern som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Ligulas hotellverksamhet drivs under varumärkena Collection, ProfilHotels, Motel L, Good Morning Hotels och Apartment by Ligula. Vi är dessutom franchisetagare till två enheter i kedjan Park Inn by Radisson. Läs gärna mer om oss här: ligula.se/profilhotels/calmarstadshotell och om Ligula Hospitality Group på ligula.se/om-ligula Visa mindre