Lediga jobb OnePartnerGroup Kalmar AB i Kalmar

Se alla lediga jobb från OnePartnerGroup Kalmar AB i Kalmar. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kalmar som finns inom det yrket.

C-Chaufförer PostNord, Extrapersonal Dag

VVill du bli en del av Sveriges största postleverantör? Har du C-körkort och är serviceinriktad som person? Till Postnord söker vi C-chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt extrajobb dagtid. Arbetsuppgifter I rollen som C-chaufför arbetar du med distribution av paket, pall, lastning och upphämtningar hos PostNords kunder dagtid. Du kommer att vara den första och sista länken till PostNords kunder så vi värdesätter din ... Visa mer
VVill du bli en del av Sveriges största postleverantör? Har du C-körkort och är serviceinriktad som person?
Till Postnord söker vi C-chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt extrajobb dagtid.

Arbetsuppgifter
I rollen som C-chaufför arbetar du med distribution av paket, pall, lastning och upphämtningar hos PostNords kunder dagtid. Du kommer att vara den första och sista länken till PostNords kunder så vi värdesätter din servicekänsla och flexibilitet väldigt högt.
 
Din profil
Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb som C-chaufför. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning då detta inte är en heltidsanställning. Vidare krävs YKB, ADR och C-behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket samt innehar truckkort. Utöver intresse för PostNord söker vi dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Du trivs med att arbeta med kroppen då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande. Som person är du ansvarstagande och i ditt samarbete med kollegor är tillit och respekt naturligt för dig.

Omfattning: Extra vid behov 
Arbetstid: Extraarbete dagtid med varierande arbetstider

Sista ansökningsdag är 30 juni 2023 men ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval. Ansökan sker via www.onepartnergroup.se.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erica Odenmyr tel: 0734-305346, mail: [email protected] eller Robin Stenberg tel: 072-1748246, mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Meden lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också. 

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Rådgivande Svetsexpert

Ansök    Jun 1    OnePartnerGroup Kalmar AB    Utesäljare
Nytt
Är du svetsare och söker en helt ny utmaning?   Vi söker dig som är en erfaren svetsare och vill använda dina kunskaper och erfarenheter i en ny kontext där du får möjlighet att vägleda våra kunder i valen av utrustning. Du kommer arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med befintliga men även nya kunder. I din roll som rådgivande svetsexpert hjälper du kunderna att utveckla sin egen produktion genom din kompetens. Vidare kommer du att ta emot order oc... Visa mer
Är du svetsare och söker en helt ny utmaning?
 
Vi söker dig som är en erfaren svetsare och vill använda dina kunskaper och erfarenheter i en ny kontext där du får möjlighet att vägleda våra kunder i valen av utrustning. Du kommer arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med befintliga men även nya kunder.
I din roll som rådgivande svetsexpert hjälper du kunderna att utveckla sin egen produktion genom din kompetens. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor för att lösa kundens behov.
Vi är ett litet team som arbetar i Kalmar och vi hjälper varandra när det behövs vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera. Det innebär att du förutom att sälja svetsutrustning och svetsrelaterade produkter till industriföretag i Kalmar län även jobbar i vår butik.
 
Vem är du ? 
Vi söker dig som är utbildad svetsare och jobbat några år i yrket.  Du ha ett stort driv
Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
Du har kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har B-körkort
Beskrivning av företaget
Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år.
Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Vi lagerhåller en stor mängd produkter så att vi alltid kan leverera med korta ledtider. Vi erbjuder även våra kunder förebyggande service av strömkällor och genom vår välutbildade personal gör vi även reparationer och valideringar, på plats eller i vår verkstad.
Svetsexperten i Kalmar AB ägs sedan 1 mars av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro och Svets Robotteknik i Växjö. Tillsammans är vi en mycket stark samarbetspartner inom svets för våra kunder.
Välkommen med en ansökan redan idag.  

Svetsexperten i Kalmar AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag! För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Stenberg, 072 174 82 46, eller [email protected] eller Annika Lundberg, 076 946 83 30, eller [email protected] Visa mindre

Produktionsledare till industriföretag

Nytt
Till en av våra kunder i Kalmarregionen söker vi en arbetsledare i produktionen. Tjänsten innefattar ett brett ansvarsområde och du har en nyckelroll i ett företag som har höga ambitioner avseende både kvalité och produktivitet. Dina arbetsuppgifter är: - Resursfördelning och planering - Medverkar vid rekryteringar och introduktion av nya medarbetare - Problemlösning i produktionen - Frånvaro, tidsattester - Arbetsmiljö, riskanalyser - Medarbetarsamtal S... Visa mer
Till en av våra kunder i Kalmarregionen söker vi en arbetsledare i produktionen. Tjänsten innefattar ett brett ansvarsområde och du har en nyckelroll i ett företag som har höga ambitioner avseende både kvalité och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter är:
- Resursfördelning och planering
- Medverkar vid rekryteringar och introduktion av nya medarbetare
- Problemlösning i produktionen
- Frånvaro, tidsattester
- Arbetsmiljö, riskanalyser
- Medarbetarsamtal

Söker du en tjänst med många varierande uppgifter, stort ansvar och en trygg anställning i ett växande företag är det här jobbet för dig. Arbetstiden är 2-skift.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du erfarenhet som arbetsledare inom industrin och du har ett tekniskt intresse. Som person är du driven och en lagspelare och har förmågan att engagera och motivera dina medarbetare. Du har en positiv inställning och bidrar med både gott humör, hög arbetsmoral och du trivs med ett högt arbetstempo. Du behärskar svenska flytande både i tal och skrift.

Din ansökan
Sista ansökningsdag är 25 juni 2023 men ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Robin Stenberg, 072 - 174 82 46 eller [email protected] Visa mindre

Ansökan till OnePartnerGroups urval för saneringsteknikerutbildning 2023

Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning. Om Rollen   Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det of... Visa mer
Ocab är en rikstäckande organisation med en över 50 år lång historia av att ”rädda värden”. Tillsammans ska vi nu bygga fler saneringstekniker genom en 25 veckor lång utbildning med goda chanser till anställning.

Om Rollen  
Som saneringstekniker möter du människor i behov av hjälp när olyckan varit framme. Vi söker dig som trivs i en omväxlande, social vardag. Där du får chansen omsätta kunskaper inom området. Så vi kan hjälpa fler som drabbats av det oförutsägbara, exempelvis brand-, klotter- och vattenskador.

I rollen som saneringstekniker erbjuds en variation av arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Ocab ”räddar värden” genom att sanera, torka och återställa istället för att kassera, riva och bygga nytt. I grunden en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan.

För oss är arbetsmiljö och säkerhet viktigt. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du ska ha en stark vilja att lära dig mer.

Genom denna utbildning utvecklar vi dig i din roll som saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du den utbildning som krävs för att bli trygg i yrkesrollen. Du arbetar tillsammans med engagerade kollegor och vi delar med oss av varandras kunskaper. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet!

Om Utbildningen  
Detta är en kommunal vuxenutbildning via Skellefteå kommun med utbildningsleverantören Astar i samarbete med OnePartnerGroup och Ocab. Utbildningen är uppbyggd för att matcha den kompetensstandard som finns för yrket hos Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY).

Utbildningen består av 30% teori på distans och 70% APL som kommer varvas under största delen av utbildningens gång. Teorin kommer läras ut live av lärare via digitala klassrum. Precis som ett vanligt klassrum fast på distans. Några av veckans dagar kommer bestå av den teoretiska undervisningen och övriga dagar av praktik hos Ocab.

Utbildningen är på 100% (heltid) under 25 veckor och börjar 29/5! Det betyder att utbildningen är din huvudsakliga syssla under perioden och att du behöver prioritera studierna för att klara samtliga moment. Studier och praktik kommer pågå under hela perioden, inklusive sommaren. Efter utbildningen är anställning hos Ocab mycket troligt, men ej garanterat. För att du ska bli anställd av Ocab ska du ha klarat samtliga teoretiska, praktiska moment och vara anställningsbar.

Idag finns det en stor brist på tekniker med inriktning sanering och efter att du genomfört utbildningen finns det goda möjligheter till en lyckad karriär inom yrkesområdet.

Övrig info
Utbildningsstart 29/5
Utbildningen är CSN-berättigad
All teori sker på distans

Placeringsorter
Karlskrona, Kalmar eller Oskarshamn

Nyfiken på att veta mer?
Kika in på
Utbildning - Saneringstekniker - OnePartnerGroup Academy
Eller kontakta oss om du har andra frågor om rollen eller processen. 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Rådgivande Svetsexpert

Ansök    Mar 31    OnePartnerGroup Kalmar AB    Utesäljare
Är du svetsare och söker en helt ny utmaning?   Vi söker dig som är en erfaren svetsare och vill använda dina kunskaper och erfarenheter i en ny kontext där du får möjlighet att vägleda våra kunder i valen av utrustning. Du kommer arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med befintliga men även nya kunder. I din roll som rådgivande svetsexpert hjälper du kunderna att utveckla sin egen produktion genom din kompetens. Vidare kommer du att ta emot order oc... Visa mer
Är du svetsare och söker en helt ny utmaning?
 
Vi söker dig som är en erfaren svetsare och vill använda dina kunskaper och erfarenheter i en ny kontext där du får möjlighet att vägleda våra kunder i valen av utrustning. Du kommer arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med befintliga men även nya kunder.
I din roll som rådgivande svetsexpert hjälper du kunderna att utveckla sin egen produktion genom din kompetens. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor för att lösa kundens behov.
Vi är ett litet team som arbetar i Kalmar och vi hjälper varandra när det behövs vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera. Det innebär att du förutom att sälja svetsutrustning och svetsrelaterade produkter till industriföretag i Kalmar län även jobbar i vår butik.
 
Vem är du ? 
Vi söker dig som är utbildad svetsare och jobbat några år i yrket.  Du ha ett stort driv
Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
Du har kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har B-körkort
Beskrivning av företaget
Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år.
Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Vi lagerhåller en stor mängd produkter så att vi alltid kan leverera med korta ledtider. Vi erbjuder även våra kunder förebyggande service av strömkällor och genom vår välutbildade personal gör vi även reparationer och valideringar, på plats eller i vår verkstad.
Svetsexperten i Kalmar AB ägs sedan 1 mars av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro och Svets Robotteknik i Växjö. Tillsammans är vi en mycket stark samarbetspartner inom svets för våra kunder.
Välkommen med en ansökan redan idag.  

Svetsexperten i Kalmar AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag! För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Stenberg, 072 174 82 46, eller [email protected] eller Annika Lundberg, 076 946 83 30, eller [email protected] Visa mindre

CE-Chaufförer PostNord, Extrapersonal Natt

Vill du bli en del av Sveriges största postleverantör? Har du CE-körkort och är serviceinriktad som person? Till Postnord söker vi CE-chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt extrajobb nattetid. Arbetsuppgifter I rollen som CE-chaufför arbetar du huvudsakligen med att köra regionala transporter till, från och mellan terminalerna nattetid. En viss del distribution förekommer i tjänsten. Som den första och sista länken til... Visa mer
Vill du bli en del av Sveriges största postleverantör? Har du CE-körkort och är serviceinriktad som person?
Till Postnord söker vi CE-chaufförer som vill få möjligheten att ha ett utvecklande och händelserikt extrajobb nattetid.

Arbetsuppgifter
I rollen som CE-chaufför arbetar du huvudsakligen med att köra regionala transporter till, från och mellan terminalerna nattetid. En viss del distribution förekommer i tjänsten.
Som den första och sista länken till PostNords kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig. Arbetspasset startar i Kalmar.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb som CE-chaufför. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare krävs YKB, ADR och CE behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av yrket samt innehar truckkort. Utöver intresse för PostNord söker vi dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Du trivs med att arbeta med kroppen då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande. Som person är du ansvarstagande och i ditt samarbete med kollegor är tillit och respekt naturligt för dig.

Omfattning: Extra vid behov 
Arbetstid: Extraarbete natt med varierande arbetstider

Sista ansökningsdag är 30 juni 2023 men ansök gärna redan idag då vi tillämpar löpande urval. Ansökan sker via www.onepartnergroup.se.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erica Odenmyr tel: 0734-305346, mail: [email protected] eller Robin Stenberg tel: 072-1748246, mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Meden lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också. 

www.onepartnergroup.se Visa mindre

Elektronikkonstruktör hårdvara

Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör inom hårdvara till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0. Om Dectron 2.0 Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från gr... Visa mer
Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör inom hårdvara till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0.

Om Dectron 2.0
Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från grundidé till slutprodukt på marknaden.

Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikkonstruktör arbetar du huvudsakligen med hårdvarukonstruktion i kundunika utvecklingsprojekt. Du ingår i teamet på utvecklingsavdelningen bestående av fem medarbetare med olika specialistområden. Tillsammans utvecklar ni elektroniklösningar på kretskortsnivå avseende bland annat komponentval, elektriskt schema och kretskortsunderlag.
Arbetet sker projektbaserat i nära kontakt med kunden där du medverkar i allt från kravspecifikation, utveckling fram till färdig produkt. Du tar fram underlag till både produktion och kund samt är delaktig vid produktionsstart och testar produkten antingen hos företaget eller ute hos kund. 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom elektronik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av analog elektronikkonstruktion. För att vara aktuell för rollen har du B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Som person har du ett brinnande intresse för elektronikutveckling och trivs i ett nära samarbete med kollegor. Du är lyhörd och lösningsorienterad samt har lätt för att skapa goda relationer med kunderna. Eftersom du arbetar med flera olika projekt och kunder är det viktigt att du trivs i en varierande vardag där du lägger upp ditt eget arbete. Planering och struktur är en viktig del av arbetet. 

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Färjestaden
Omfattning: Heltid 

Vänligen skicka in din ansökan senast 5 mars 2023 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Robin Stenberg 072 - 174 82 46, [email protected] Visa mindre

Däckmontör till Emmaboda

Våren är på gång och vi söker därför däckmontörer för kommande vårsäsong. Är det dig vi söker? Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor.  Din profil För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs... Visa mer
Våren är på gång och vi söker därför däckmontörer för kommande vårsäsong. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma.
Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor. 

Din profil
För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs med att arbeta fysiskt och värderar service högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Då arbetet är intensivt under säsong ser vi att du är en person som är van att arbeta i ett högt tempo. Du behärska svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av däckmontering.

Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Placeringsort: Emmaboda
Omfattning: Heltid från mitten av mars till början av maj.
Arbetstid: Dagtid vardagar
Ansök senast 5 mars 2023 men vi tillämpar vi löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta
Erica Odenmyr [email protected] 073-430 53 46 eller
Marie Rydståle [email protected] 072-174 82 88. Visa mindre

Däckmontör till Kalmar

Våren är på gång och vi söker därför däckmontörer för kommande vårsäsong. Är det dig vi söker? Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor.  Din profil För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs... Visa mer
Våren är på gång och vi söker därför däckmontörer för kommande vårsäsong. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma.
Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor. 

Din profil
För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs med att arbeta fysiskt och värderar service högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Då arbetet är intensivt under säsong ser vi att du är en person som är van att arbeta i ett högt tempo. Du behärska svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av däckmontering.

Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Placeringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid från mitten av mars till början av maj.
Arbetstid: Dagtid vardagar
Ansök senast 5 mars 2023 men vi tillämpar vi löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta
Erica Odenmyr [email protected] 073-430 53 46 eller
Marie Rydståle [email protected] 072-174 82 88. Visa mindre

Säljare till MP Hiss AB

Ansök    Dec 19    OnePartnerGroup Kalmar AB    Innesäljare
Brinner du för försäljning och service och vill utvecklas i en roll hos en innovativ och ledande aktör? Är du en person som trivs med att arbeta serviceinriktat och alltid sätta kunden i fokus? Då har vi jobbet för dig! MP Hiss AB med försäljningsansvar för den skandinaviska marknaden, ingår som dotterbolag i det multinationella spanska bolaget MP Lifts, som designar, producerar, säljer och installerar hissar, rullband och rulltrappor. Vi är ett Kalmarbas... Visa mer
Brinner du för försäljning och service och vill utvecklas i en roll hos en innovativ och ledande aktör? Är du en person som trivs med att arbeta serviceinriktat och alltid sätta kunden i fokus? Då har vi jobbet för dig!
MP Hiss AB med försäljningsansvar för den skandinaviska marknaden, ingår som dotterbolag i det multinationella spanska bolaget MP Lifts, som designar, producerar, säljer och installerar hissar, rullband och rulltrappor.

Vi är ett Kalmarbaserat säljkontor. Vår ambition är att växa och förstärka vår position i Skandinavien. För mer information om MP Hiss, besök www.mphiss.se

Rollen som Säljare
Som säljare hos MP Hiss blir du en viktig ambassadör för deras produkter i kontakten mot deras befintliga och nya kunder där bland annat byggföretag, fastighetsägare, arkitekter och utvecklare finns. Du kommer driva direkt-försäljningen mot deras kunder och ansvara för processen från första mötet till påskrivet avtal.

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen av hissar och serviceavtal för gamla hissar till både befintliga och nya kunder. Arbetet innebär initialt kundkontakt via mejl och telefon där du bokar personliga möten med kunderna, genomför kundbesök, upprättar offerter, tecknar avtal, och följer upp order. På sikt kan även rollen innebära teknisk support till kunderna. 

Din profil
Du kommer att tillbringa mycket av din tid ute hos kunderna så det är viktigt att du har en positiv attityd, stor social kompetens, förmågan att etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten. Vi ser även att du är teknikintresserad, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Är du dessutom noggrann, flexibel och drivs av att ha ett omväxlande arbete med ett högt tempo där allt kan hända är det här jobbet något för dig!

Vi ser att du har säljerfarenhet och ett teknikintresse och det är meriterande om du har erfarenhet från hiss- eller byggbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv att göra nya affärer. 

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet under 6 månader och därefter finns goda möjligheter till direkt anställning hos kund. 
Arbetstid: Dagtid vardagar 8-17

Sista ansökningsdag är den 8 januari 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erica Odenmyr på 0734305346 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikkonstruktör hårdvara

Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör inom hårdvara till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0. Om Dectron 2.0 Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från gr... Visa mer
Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör inom hårdvara till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0.

Om Dectron 2.0
Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från grundidé till slutprodukt på marknaden.

Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikkonstruktör arbetar du huvudsakligen med hårdvarukonstruktion i kundunika utvecklingsprojekt. Du ingår i teamet på utvecklingsavdelningen bestående av fem medarbetare med olika specialistområden. Arbetet sker projektbaserat i nära kontakt med kunden där du medverkar i allt från kravspecifikation, utveckling fram till färdig produkt. Du tar fram underlag till både produktion och kund samt är delaktig vid produktionsstart och testar produkten antingen hos företaget eller ute hos kund.  

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom elektronik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av analog elektronikkonstruktion. För att vara aktuell för rollen har du B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Som person har du ett brinnande intresse för elektronikutveckling och trivs i ett nära samarbete med kollegor. Du är lyhörd och lösningsorienterad samt har lätt för att skapa goda relationer med kunderna. Eftersom du arbetar med flera olika projekt och kunder är det viktigt att du trivs i en varierande vardag där du lägger upp ditt eget arbete. Planering och struktur är en viktig del av arbetet. 

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Färjestaden
Omfattning: Heltid 

Vänligen skicka in din ansökan senast 8 januari 2023 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 073 - 394 84 73 eller [email protected] Visa mindre

Verksamhetschef barn- och ungdomspsykiatrin

Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län Vill du vara med att leda och utveckla den psykiatriska vården för barn- och ungdomar i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete som verksamhetschef för BUP. Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig just nu i en förändring. Den psykiska ohälsan bland barn och ungdomar ökar i hela landet och i Kalmar län. Därför pågår ett viktigt förändrings- och förbättringsarbete för att kunna möt... Visa mer
Verksamhetschef till Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län
Vill du vara med att leda och utveckla den psykiatriska vården för barn- och ungdomar i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete som verksamhetschef för BUP.
Barn- och ungdomspsykiatrin befinner sig just nu i en förändring. Den psykiska ohälsan bland barn och ungdomar ökar i hela landet och i Kalmar län. Därför pågår ett viktigt förändrings- och förbättringsarbete för att kunna möta behovet genom stegvis vård, ökad samverkan samt förbättrad tillgänglighet och kvalitet. Du kommer leda och driva detta arbete tillsammans med dina medarbetare och i samverkan med vårdgrannar. Du kommer också ansvara för ekonomi, personal och arbetsmiljö samt för planering och uppföljning av mål och resultat. Arbetet gör du tillsammans med BUP:s ledningsgrupp som består av chefer för mottagningar och avdelning, medicinskt ansvarig läkare samt patientsäkerhetssamordnare. Med engagemang deltar du i psykiatriförvaltningens ledningsgrupp samt länsgemensam ledning. 

I region Kalmar län erbjuder vi ett omfattande chefsutvecklingsprogram där vi strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en mängd förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, löneväxling och mycket mer. Region Kalmar län arbetar för att ständigt förbättra verksamheternas kvalitet. Det gör vi genom strategin "varje dag lite bättre- kraften hos många" där målet är att alltid öka värdet för dem vi är till för. 
Vi söker
Du som söker har högskoleutbildning som är relevant för verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt arbete samt erfarenhet av chefs- och/eller ledningsuppdrag. Du är resultatorienterad med förmåga att formulera konkreta mål och att leda verksamheten till måluppfyllelse. Du uppvisar ett gott kommunikativt ledarskap samt besitter de strategiska verktyg som behövs för att initiera, driva och skapa delaktighet med medarbetare i förändringsprocesser.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Utdrag från polisens belastningsregister krävs för tjänsten. 

I denna rekrytering har Region Kalmar valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari 2023.
Vår arbetsplats
Barn- och ungdomspsykiatrin är en länsfunktion i Kalmar län och har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. I Kalmar bedrivs heldygnsvård med 4 platser. Till barn- och ungdomspsykiatrin hör även Anorexi och bulimicenter som finns i Kalmar och Västervik. Inom barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län arbetar 140 medarbetare. 

BUP ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen är vi totalt 600 medarbetare som arbetar med specialpsykiatrisk vård för vuxna, barn och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringsvård. 
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Visa mindre

Extrajobb under julmässa

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och vill arbeta extra under två dagar? Vi söker mässvärdar till en fantastisk miljö i Kalmar.  Vi söker 15 personer som vill arbeta två dagar under en julmässa i Kalmar under vecka 47. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Arbetsuppgifterna innebär att serva utställare på mässan vad gäller att ställa upp sin utställningsplats dagen före mässan s... Visa mer
Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och vill arbeta extra under två dagar? Vi söker mässvärdar till en fantastisk miljö i Kalmar. 
Vi söker 15 personer som vill arbeta två dagar under en julmässa i Kalmar under vecka 47. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Arbetsuppgifterna innebär att serva utställare på mässan vad gäller att ställa upp sin utställningsplats dagen före mässan startar samt plocka ner den vid mässans slut. 

Vi söker dig som trivs med att arbete fysiskt samt har en god servicekänsla. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp där samarbete är viktigt. Som person är du även noggrann och flexibel i dina arbetsuppgifter. 

Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50% 
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift
- Du kan arbeta under nedan utsatta dagar.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Arbetstid omfattning: Onsdag 23 november kl. 11.30-19.30 samt söndag 27 november kl.15.30-20.00.

Skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag den 16:e november 2022. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erica Odenmyr telefonnummer 0734305346, alternativt [email protected]. Visa mindre

Ekonomiansvarig till XL-Bygg JBM Sydost AB

Vill du bli en central del i ett familjärt bolag och ha det övergripande ansvaret för ekonomi, redovisning och löner? Vi söker en Ekonomiansvarig till XL-Bygg JMB Sydost AB. Om XL-Bygg JMB Sydost AB XL-Bygg JBM är en fristående bygghandel med fem anläggningar. Vi ligger i Blekinge och Småland och ingår i kedjan XL-Bygg. Vår ambition är att alla ska lyckas med sina byggprojekt, från början till slut. Det gör vi genom vår breda kunskap, höga servicenivå och ... Visa mer
Vill du bli en central del i ett familjärt bolag och ha det övergripande ansvaret för ekonomi, redovisning och löner? Vi söker en Ekonomiansvarig till XL-Bygg JMB Sydost AB.
Om XL-Bygg JMB Sydost AB
XL-Bygg JBM är en fristående bygghandel med fem anläggningar. Vi ligger i Blekinge och Småland och ingår i kedjan XL-Bygg. Vår ambition är att alla ska lyckas med sina byggprojekt, från början till slut. Det gör vi genom vår breda kunskap, höga servicenivå och varor av bästa kvalité. Vi hjälper både proffs- och privatkunder. Vi värdesätter att ha en fin gemenskap i personalen och en arbetsplats där alla ska känna sig lika viktiga. Tillsammans ska vi sträva mot samma mål och tillsammans fixar vi allt!
Rollen som Ekonomichef
I rollen som Ekonomiansvarig ansvarar du för hela företagets ekonomifunktion och löneadministration. Du har ett nära samarbete med tre medarbetare inom löpande bokföring vilka är stationerade på några av företagets verksamhetsorter i Bergkvara, Lessebo, Jämjö. Mjällby eller Karlshamn. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp tillsammans med platscheferna för respektive ort, marknadschef samt IT- och kvalitétsansvarig.
Arbetsuppgifter Budget, prognos, budgetuppföljning
Bokslut och årsredovisning
Lönehantering av ca 65 medarbetare
Myndighetsrapportering
Utveckling av affärs- och ekonomiprocesser
Ansvar för försäkringar och finansieringsfrågor
Vara ett strategiskt och finansiellt bollplank för VD och övrig ledningsgrupp

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen hos oss ser vi att du har en ekonomiutbildning på högskolenivå samt flerårig erfarenhet från en ekonomiansvarig roll. Du har vana av att arbeta med lönehantering och har du tidigare arbetat i lönesystemet Kontek ser vi det som meriterande.

Som person är du strategisk och analytisk med ett affärsmässigt förhållningssätt. Då du har ett nära samarbete med övriga medarbetare internt men även kontakt med myndigheter och banker externt är du noggrann, pedagogisk och kommunikativ. Eftersom ekonomiarbete innebär flera deadlines att förhålla sig till ser vi att du är strukturerad och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du skapar förtroende genom att vara kunnig, lyhörd, trygg och prestigelös. 

Tjänstgöringsort: Bergkvara
Arbetstider: Dagtid vardagar

Ansökan
XL- Bygg JMB Sydost AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast 20 december 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 0733-948473, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Interimskonsult Ekonomi

Ansök    Okt 27    OnePartnerGroup Kalmar AB    Ekonomichef
Är du intresserad av ett utmanande uppdrag där du får möjlighet att påverka och utvecklas? Vi söker en Interimskonsult inom ekonomi i Kalmar. Vi söker en Ekonomichef för ett Interimsuppdrag. Arbetsuppgifterna innebär allt ifrån löpande redovisning till bokslut och vanligt förekommande arbetsuppgifter är: Kund- och leverantörsreskontra Månadsavstämning och rapportering Budget, bokslut och årsredovisning Utveckling av rutiner och processer Din profil För... Visa mer
Är du intresserad av ett utmanande uppdrag där du får möjlighet att påverka och utvecklas? Vi söker en Interimskonsult inom ekonomi i Kalmar.

Vi söker en Ekonomichef för ett Interimsuppdrag. Arbetsuppgifterna innebär allt ifrån löpande redovisning till bokslut och vanligt förekommande arbetsuppgifter är: Kund- och leverantörsreskontra
Månadsavstämning och rapportering
Budget, bokslut och årsredovisning
Utveckling av rutiner och processer
Din profil
För att vara aktuell för uppdraget ska du som söker ha erfarenhet av tidigare liknande uppdrag samt ekonomisk högskoleexamen. Excel är ett dagligt verktyg för dig och du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetsbranschen. 

Som person är du prestigelös, kommunikativ, lyhörd och trygg i dig själv och dina kunskaper. 

Omfattning: Uppdraget är på heltid med start omgående och fortlöper 4-6 mån. 
Tjänstgöringsort: Kalmar. Möjlighet till flexibla arbetstider finns.

Vänligen skicka in din ansökan senast 13 november 2022 via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] eller 0733948473. Visa mindre

Ekonomiansvarig till XL-Bygg JBM Sydost AB

Ansök    Okt 24    OnePartnerGroup Kalmar AB    Ekonomichef
Vill du bli en central del i ett familjärt bolag och ha det övergripande ansvaret för ekonomi, redovisning och löner? Vi söker en Ekonomiansvarig till XL-Bygg JMB Sydost AB. Om XL-Bygg JMB Sydost AB XL-Bygg JBM är en fristående bygghandel med fem anläggningar. Vi ligger i Blekinge och Småland och ingår i kedjan XL-Bygg. Vår ambition är att alla ska lyckas med sina byggprojekt, från början till slut. Det gör vi genom vår breda kunskap, höga servicenivå och ... Visa mer
Vill du bli en central del i ett familjärt bolag och ha det övergripande ansvaret för ekonomi, redovisning och löner? Vi söker en Ekonomiansvarig till XL-Bygg JMB Sydost AB.
Om XL-Bygg JMB Sydost AB
XL-Bygg JBM är en fristående bygghandel med fem anläggningar. Vi ligger i Blekinge och Småland och ingår i kedjan XL-Bygg. Vår ambition är att alla ska lyckas med sina byggprojekt, från början till slut. Det gör vi genom vår breda kunskap, höga servicenivå och varor av bästa kvalité. Vi hjälper både proffs- och privatkunder. Vi värdesätter att ha en fin gemenskap i personalen och en arbetsplats där alla ska känna sig lika viktiga. Tillsammans ska vi sträva mot samma mål och tillsammans fixar vi allt!
Rollen som Ekonomichef
I rollen som Ekonomiansvarig ansvarar du för hela företagets ekonomifunktion och löneadministration. Du har ett nära samarbete med tre medarbetare inom löpande bokföring vilka är stationerade på några av företagets verksamhetsorter i Bergkvara, Lessebo, Jämjö. Mjällby eller Karlshamn. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp tillsammans med platscheferna för respektive ort, marknadschef samt IT- och kvalitétsansvarig.
Arbetsuppgifter Budget, prognos, budgetuppföljning
Bokslut och årsredovisning
Lönehantering av ca 65 medarbetare
Myndighetsrapportering
Utveckling av affärs- och ekonomiprocesser
Ansvar för försäkringar och finansieringsfrågor
Vara ett strategiskt och finansiellt bollplank för VD och övrig ledningsgrupp

Din profil
För att bli framgångsrik i rollen hos oss ser vi att du har en ekonomiutbildning på högskolenivå samt flerårig erfarenhet från en ekonomiansvarig roll. Du har vana av att arbeta med lönehantering och har du tidigare arbetat i lönesystemet Kontek ser vi det som meriterande.

Som person är du strategisk och analytisk med ett affärsmässigt förhållningssätt. Då du har ett nära samarbete med övriga medarbetare internt men även kontakt med myndigheter och banker externt är du noggrann, pedagogisk och kommunikativ. Eftersom ekonomiarbete innebär flera deadlines att förhålla sig till ser vi att du är strukturerad och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du skapar förtroende genom att vara kunnig, lyhörd, trygg och prestigelös. 

Tjänstgöringsort: Bergkvara
Arbetstider: Dagtid vardagar

Ansökan
XL- Bygg JMB Sydost AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast 13 november 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 0733-948473, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trafikplanerare till Bergkvarabuss Kalmar

Vi söker nu en trafikplanerare till deras team i Kalmar, är det dig vi söker ?  Om Bergkvarabuss AB Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr. På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra... Visa mer
Vi söker nu en trafikplanerare till deras team i Kalmar, är det dig vi söker ? 
Om Bergkvarabuss AB
Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr. På Bergkvarabuss bedrivs idag skolbuss-, linje- samt beställningstrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. 

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Genom att erbjuda busstrafik med vår moderna bussflotta som alternativt färdmedel är vi med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på: bergkvarabuss.se

Arbetsuppgifter
Som trafikplaneraren arbetar du självständigt med ansvar för att analysera, ta fram underlag och dokumentera möjlig utveckling och för hela kedjan från planering av tidtabeller där  omloppsplanering/resursplanering och schemaläggning av förare ingår. Du kommer ha ett nära samarbete med den lokala driftledningen, med anbudsavdelningen, fackliga parter och trafikhuvudmannen.  I rollen kommer du även utföra ekonomiska beräkningar och Inläsning/registrering av data, tjänste- och schemaplanering i samarbete med affärschef, personalorganisation och medarbetare.

Ditt arbete kräver noggrannhet, se detaljer men även förmågan att se helheten i processen. Du kommer att få stort eget ansvar och skall kunna hantera mycket information samt upprätta tidsplaner och disponera arbetet så att deadlines kan hållas.

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik .

Meriterande kunskaper:
*Branschkunskap.
*Erfarenhet av planeringsverktygen Trapeze, Hastus eller Rebus.
*Goda kunskaper i MS-Office. 
*Goda kunskaper inom ekonomi och kalkyler.
*Kunskap om lagar och kollektivavtal samt gällande kör- och vilotidsregler.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt, är nyfiken och som har förmågan att tänka utanför boxen för att vi ska kunna skapa robusta trafiklösningar. Du behöver vara genuint nyfiken och uppskatta problemlösning. Arbetssättet hos oss är målinriktat och bygger på ett marknadstänkande med kunden/resenären i fokus. Vi förutsätter att du har en analytisk förmåga och att du ser affärs- och verksamhetsnyttan i det du gör. Du kan både arbeta i ett team samtidigt som du kan jobba på självständigt med dina arbetsuppgifter.

Du har ett brett kontaktnät med både kollegor inne och ute i verksamheten samt externa kontakter. Detta gör att vi förutsätter att du har förmågan att kommunicera, både i tal och skrift. Vi uppmanar till kollektivt resande men tjänsten kräver körkort för personbil.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: 100% med anställning direkt hos bergkvarabuss
Arbetstid: 8-17 med flex
Ansökan
Bergkvarabuss har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast  30 oktober 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektronikkonstruktör

Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0. Om Dectron 2.0 Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från grundidé till sl... Visa mer
Har du ett intresse för konstruktion och vill bidra med innovativa lösningar till varierande kundanpassade projekt? Vi söker en Elektronikkonstruktör till det kompetenta utvecklingsteamet på Dectron 2.0.

Om Dectron 2.0
Bolaget grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från grundidé till slutprodukt på marknaden.

Arbetsuppgifter
I rollen som Elektronikkonstruktör arbetar du huvudsakligen med hårdvarukonstruktion i kundunika utvecklingsprojekt. Du ingår i teamet på utvecklingsavdelningen bestående av fem medarbetare med olika specialistområden. Arbetet sker projektbaserat i nära kontakt med kunden där du medverkar i allt från kravspecifikation, utveckling fram till färdig produkt. Du tar fram underlag till både produktion och kund samt är delaktig vid produktionsstart och testar produkten antingen hos företaget eller ute hos kund.  

Din profil
Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör inom elektronik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av analog elektronikkonstruktion. För att vara aktuell för rollen har du B-körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska. 

Som person har du ett brinnande intresse för elektronikutveckling och trivs i ett nära samarbete med kollegor. Du är lyhörd och lösningsorienterad samt har lätt för att skapa goda relationer med kunderna. Eftersom du arbetar med flera olika projekt och kunder är det viktigt att du trivs i en varierande vardag där du lägger upp ditt eget arbete. Planering och struktur är en viktig del av arbetet. 

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Färjestaden
Omfattning: Heltid 

Vänligen skicka in din ansökan senast 13 november 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 073 - 394 84 73 eller [email protected] Visa mindre

HR Business partner

Är du en ansvarstagande person som motiveras av en varierande roll och en väletablerad entreprenöriell organisation? Vi söker en HR Business partner till Mekka Traffic Group. Om Mekka Traffic Group Mekka Traffic Group är en koncern, vars största dotterbolag är Bergkvarabuss, är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr. Inom ko... Visa mer
Är du en ansvarstagande person som motiveras av en varierande roll och en väletablerad entreprenöriell organisation? Vi söker en HR Business partner till Mekka Traffic Group.
Om Mekka Traffic Group
Mekka Traffic Group är en koncern, vars största dotterbolag är Bergkvarabuss, är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr. Inom koncernen bedrivs idag skol-, linje- samt beställningstrafik. Dessutom har koncernen en egen verkstadsorganisation under varumärket Mekka Service.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Genom att erbjuda busstrafik med vår moderna bussflotta som alternativt färdmedel är vi med och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Läs mer på: bergkvarabuss.se

Arbetsuppgifter
I rollen som HR Business Partner på en av Kalmars största privata arbetsplatser kommer du bidra till att driva, koordinera och utveckla HR-arbetet inom koncernen och dess bolag. Under våren gjorde vi en omorganisation som innebar att koncernen är indelad i affärsområden istället för regioner. De tre affärsområdena är Linjetrafik, Skol- och beställningstrafik samt Service. Inom respektive affärsområde finns dedikerade stödfunktioner och HR funktionen är tillsammans med andra funktioner i affärsområdet nyckelperson i att driva affären framåt. Du kommer tillhöra HR avdelningen men även ingå i affärsområdet service där du jobbar nära cheferna och deras organisation samt ingår i dess ledningsgrupp.

Du kommer att vara rådgivande till cheferna och sakkunnig vid exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljö, rekrytering och mycket annat. Tillsammans med kollegorna på HR- och löneavdelningen bidrar du till att implementera och utveckla centrala HR processer och metoder samt att säkerställa efterlevnad av lagar, företagets riktlinjer, policys och processer. En stor del av arbetet kommer att innebära rekrytering men du medverkar även i arbetet med förhandlingar, rehabiliteringsärenden, personalärenden, ledarskapsutveckling, avtalsfrågor och andra HR frågor. Rollen som HR BP hos oss är varierande och växlar mellan operativa och strategiska frågor.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet från HR arbete och tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom området. Vidare har du en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du har goda kunskaper i arbetsrätt och vana av att arbeta med rekryteringar och att genomföra fackliga förhandlingar. Det dagliga arbetet innebär både interna och externa kontakter vilket kräver att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande bransch.

Vi ser att du tar egna initiativ och har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du trivs i en varierande roll i ett nära samarbete med dina kollegor och sätter ett stort värde i att skapa och upprätthålla relationer.

Som HR BP hos oss får du en roll i en spännande bransch i ständig tillväxt och som dessutom bidrar till ett hållbart samhälle. 

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: 100% som sträcker sig till sept 2023. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
Arbetstid: 8-17 med flex Visa mindre

Ekonomiassistent

Har du ett genuint intresse av ekonomi samt vill jobba i en prestigelös och målinriktad företagskultur? Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifter Som ekonomiassistent stöttar du ekonomiavdelningen med varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: Avräkningar och kontoavstämningar Allmän kontorsadministration, hantera post, beställa kontorsmateriel mm Påminnelsehantering Löpande bokföring Förkontering av... Visa mer
Har du ett genuint intresse av ekonomi samt vill jobba i en prestigelös och målinriktad företagskultur? Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent stöttar du ekonomiavdelningen med varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: Avräkningar och kontoavstämningar
Allmän kontorsadministration, hantera post, beställa kontorsmateriel mm
Påminnelsehantering
Löpande bokföring
Förkontering av leverantörsfakturor
Din profil
Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående, tar initiativ och ser vad som behöver göras. För att bli framgångsrik i rollen är du en noggrann person som tar ansvar för dina uppgifter. Du har sinne för siffror och detaljer samt är flexibel och prestigelös i din roll.

Du som söker bör ha en utbildning inom ekonomi på minst gymnasial nivå och det är en fördel om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dina kunskaper i Officepaketet är goda och det anses som meriterande om du har vana av ekonomisystem.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: 100% under 3 månader.
Arbetstid: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdag är den 23 oktober 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected]

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Löneadministratör

Har du erfarenhet av lön- och personaladministration samt är strukturerad i ditt arbete? Vill du få möjligheten att utvecklas i en bred roll i teamet på lönekontoret hos ett företag i framkant? Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som löneadministratör! Arbetsuppgifter Till vår kund i Kalmar söker vi en löneadministratör till lönekontoret. Lönekontorets främsta uppgift är att granska underlag och beräkna lön utifrån gällande kollektivavtal för med... Visa mer
Har du erfarenhet av lön- och personaladministration samt är strukturerad i ditt arbete? Vill du få möjligheten att utvecklas i en bred roll i teamet på lönekontoret hos ett företag i framkant? Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som löneadministratör!
Arbetsuppgifter
Till vår kund i Kalmar söker vi en löneadministratör till lönekontoret. Lönekontorets främsta uppgift är att granska underlag och beräkna lön utifrån gällande kollektivavtal för medarbetarna runt om i landet. Du ansvarar för ett eget område men har även ett nära samarbete med övriga teamet bestående av sju medarbetare. I de dagliga uppgifterna ingår även utfärdande av intyg, upprättande av anställningsavtal samt kontakt med myndigheter. Du agerar även stödfunktion i koncernen och bistår cheferna i frågor gällande lön och kollektivavtal. 

Din profil
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön, personal eller ekonomi. Goda kunskaper i office-paketet är en förutsättning för att lyckas i rollen och har du erfarenhet av lönehantering och dessutom i lönesystemet AGDA PS ser vi det som meriterande. 

Vi tror att du som söker har ett stort intresse av att utvecklas inom lön och personal. I företaget är lojalitet ett nyckelord och samarbetsförmågan är av stor vikt. Eftersom du har en nära dialog med både medarbetare och externa partner ser vi att du trivs med många kontaktytor och har lätt för att utrycka dig i tal och skrift. Sammanfattningsvis är du noggrann och lyhörd i ditt arbete samt har förmågan att hålla och skapa en god struktur. Du tar även stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. 

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: 100% med direkt anställning hos Kundföretaget
Arbetstid: Dagtid vardagar 8-17 med flex

Sista ansökningsdag är den 30 oktober 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected]

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Saneringstekniker till Kalmar

Vår kund OCAB söker Saneringstekniker till sitt team i Kalmar! På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa i stället för att kassera,?riva och bygga nytt. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner - Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti! Ocab är en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan. För d... Visa mer
Vår kund OCAB söker Saneringstekniker till sitt team i Kalmar!

På Ocab ”räddar vi värden” genom att sanera, torka och återställa i stället för att kassera,?riva och bygga nytt. Ocab ingår i en större koncern med kontor på över 50 orter i landet. Våra största kunder är försäkringsbolag, större industrier, fastighetsbolag och kommuner - Att samarbeta med oss ska vara en kvalitetsgaranti! Ocab är en hållbar verksamhet som värnar om miljö och människan. För dig som är hungrig, vill lära dig mer och utvecklas finns goda karriärmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som Saneringstekniker möter du människor som behöver hjälp när olyckan varit framme. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och miljöer. Arbetsdagen präglas av olika former av saneringsuppdrag. Vi sanerar efter brand, klotter och vattenskador, utför byggstädning och sanerar mögel, lukt, asbest och PCB. Vi utvecklar dig i din roll som Saneringstekniker till att bli våra kunders vardagshjälte. Hos oss får du utbildning för att du ska bli trygg i din yrkesroll.

Hos oss skiftar arbetslagen så dagen blir extra rolig och lärorik då du alltid jobbar med olika erfarna kollegor. I teamet delar vi med oss av varandras erfarenheter så du bör ha en stark vilja att lära dig mer.

Din Profil
Vi söker dig som tar ansvar för tilldelade arbetsuppgifter, har ett starkt driv och gillar att samarbeta med kollegor för kundens bästa. Du är lyhörd mot kunder och har en vilja att ge en god service. För oss är det viktigt att vi hittar en lagspelare till vårt team som alltid vill göra sitt bästa och lära sig mer. Eftersom vissa arbeten är riskfyllda behöver du vara ansvarstagande och värna om både din och dina kollegors arbetsmiljö och säkerhet.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet, b-körkort, har fyllt 18 år samt kommunicerar flytande på svenska. 

Det är meriterande om du uppfyller följande krav: Någon form av erfarenhet av saneringsarbete eller från byggsektorn/industrin.
Behörighetsutbildning som exempelvis heta arbeten, fallskydd, truck, lift- och mobila arbetsplattformar och kemiska arbetsmiljörisker.
Gillar att hålla ordning och reda.
God fysisk form.
 Kunskap eller erfarenhet inom vård och omsorg då vi ofta möter kunder och beställare i svåra situationer.
Det viktigaste för oss är dock att du har rätt egenskaper och inställning för att utvecklas och växa med oss!

Omfattning: Heltid, tjänsten är på heltid och innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter till vidare anställning hos Ocab.  
Ort: Kalmar
Start: Omgående
Arbetstider: Dagtid mån-fre. För den som vill finns det möjlighet att ingå i en jourgrupp och ha beredskap.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Ansökan sker via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag 2022-10-02. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica. Visa mindre

Däckmontör

Vi söker däckmontörer för kommande säsong.  Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor.  Din profil För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs med att arbeta fysiskt och värderar service högt då... Visa mer
Vi söker däckmontörer för kommande säsong. 
Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma.
Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor. 

Din profil
För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs med att arbeta fysiskt och värderar service högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Då arbetet är intensivt under säsong ser vi att du är en person som är van att arbeta i ett högt tempo. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av däckmontering.

Placeringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med start mitten/slutet av oktober fram till början av december
Arbetstid: Dagtid vardagar
Ansök senast 16 oktober 2022 men vi tillämpar vi löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på [email protected] eller 0733-948473. Visa mindre

Projektör inom fiber

Älskar du att jobba som en problemlösare med ett varierande arbete?  Vill du få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi söker en Projektör inom fiber i Kalmar.  Arbetsuppgifter Som Projektör arbetar du i ett team och ansvarar för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart till byggslut. Projekteringen omfattar bland annat anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering, utskarvning... Visa mer
Älskar du att jobba som en problemlösare med ett varierande arbete?  Vill du få chansen att utvecklas i en roll som projektör? Då kan det här vara tjänsten för dig. Vi söker en Projektör inom fiber i Kalmar. 

Arbetsuppgifter
Som Projektör arbetar du i ett team och ansvarar för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart till byggslut. Projekteringen omfattar bland annat anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering, utskarvningsplaner och olika anläggningsmetoder. Du gör fältundersökningar i samband med schaktprojektering för att förbereda tillstånd- och markavtalshantering samt deltar i interna projektmöten och externa byggmöten. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta underlag till entreprenörerna rörande hur nätet ska byggas samt upprätta dokumentation av projekterat nät. Du kommer även delta i PU-samtal och löpande fortbildning inom arbetsområdet.

Din profil
Vi ser att du har flera års erfarenhet från fiberbyggnation eller arbetsuppgifter som vi bedömer likvärdigt. Du har kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt: APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
Bas-U/P
Utbildning i "Robust Fiber Anläggning" är meriterande.
Som person är du kommunikativ då du på ett lätt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer arbeta i ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projekteringen.

Placering:  Resor sker inom ditt geografiska område med utgångspunkt från Kalmar med omnejd, därav är B-körkort ett krav.
Start: Omgående

Ansökan sker via onepartnergroup.se senast den 26 september 2022. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor är du välkommen att kontakta Angelica Persson på [email protected] eller 070-8150261. Visa mindre

C-Chaufför extra dagtid

Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttro... Visa mer
Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Du trivs med att arbeta med kroppen då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande. Som person är du ansvarstagande och i ditt samarbete med kollegor är tillit och respekt naturligt för dig.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Extra under dagtid och ev röda dagar.
Arbetstider: Varierar under dagtid.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 30 juli.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alice Jerlmark på telefonnummer 073-430 53 46 eller [email protected] Visa mindre

Underhållsmekaniker

Har du ett genuint intresse för maskiner och vill arbeta med reparation och underhåll? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu underhållsmekaniker till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifter  I den här varierande rollen kommer du arbeta både med reparation och underhåll i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer... Visa mer
Har du ett genuint intresse för maskiner och vill arbeta med reparation och underhåll? Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu underhållsmekaniker till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifter 
I den här varierande rollen kommer du arbeta både med reparation och underhåll i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Viss administration och dokumentation i affärssystem förekommer. 

Din profil
Vi ser att du har gymnasiekompetens och erfarenhet av arbetet som mekaniker eller annan likvärdig teknisk utbildning. Du har B-Körkort, goda datakunskaper, svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta både enskilt och i grupp. Trivs i att hitta lösningar på kundens utmaningar. Vi ser det som meriterande att du som söker har erfarenhet av entreprenadmaskiner.

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter för vidare anställning direkt hos kundföretaget. 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson, 070-815 02 61. [email protected].
Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 18 September. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag via www.onepartnergroup.se. Visa mindre

Driftchef

Ansök    Aug 1    OnePartnerGroup Kalmar AB    Trafikchef
Är du redo för nästa steg och vill utveckla din ledarskapsroll i ett företag med stark tillväxt och i ständig utvecklig? Vill du bli en del av det lilla stora företaget där du får vara med och påverka arbetet framåt? Vi söker en Driftchef till Bergkvarabuss AB. Om Bergkvarabuss AB Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Vi bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektiv... Visa mer
Är du redo för nästa steg och vill utveckla din ledarskapsroll i ett företag med stark tillväxt och i ständig utvecklig? Vill du bli en del av det lilla stora företaget där du får vara med och påverka arbetet framåt? Vi söker en Driftchef till Bergkvarabuss AB.
Om Bergkvarabuss AB
Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Vi bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektivtrafik, skoltrafik samt kommersiell linje- och beställningstrafik. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska bussbranschen utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: bergkvarabuss.se
Arbetsuppgifter
I rollen som Driftchef har du det övergripande operativa ansvaret för verksamheten linjetrafik i Kalmar län med totalt ca 200 medarbetare. Du har budget- och resultatansvar och fullständigt personalansvar samt sitter med i områdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Affärschef. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att optimera driften och se till att verksamheten utvecklas enligt fastställda mål och planer samt säkerställer att affären och dess medarbetare följer avtal, lagar och föreskrifter. Du arbetar nära verksamheten och samarbetar med trafikförmän, trafikledning samt personalplanerare. Kvalité är ledordet genom hela verksamheten vilket innebär att du ständigt arbetar med förbättring för att utveckla samverkan och kundnöjdhet i linje med vårt avtal med Kalmar länstrafik. 

Din profil
Vi ser att du har en god erfarenhet från ledande befattning och har du erfarenhet från branschen ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid din egen driftkraft och viljan att utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Du är resultatinriktad och kostnadsmedveten samtidigt som du är trygg i dig själv och har lätt för att kommunicera.

Vi är i en föränderlig bransch och ser därmed att du lockas av att motivera och engagera för att få med dina medarbetare på den fortsatta förändringsresan. För att vara aktuell för rollen ser vi även att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.  

Tjänstgöringsort: Depån på Torsåsgatan i Kalmar

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected]. Visa mindre

C-Chaufför extra dagtid

Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttro... Visa mer
Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Du trivs med att arbeta med kroppen då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande. Som person är du ansvarstagande och i ditt samarbete med kollegor är tillit och respekt naturligt för dig.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Extra under dagtid och ev röda dagar.
Arbetstider: Varierar under dagtid.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 17 juni.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alice Jerlmark på telefonnummer 073-430 53 46 eller [email protected] Visa mindre

Reservdelssäljare

Är du en person som trivs med att arbeta serviceinriktat och alltid sätta kunden i fokus? Söker du en problemlösande roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik? Vi söker en reservdelssäljare till vår kund i Kalmar.  Dina arbetsuppgifter I rollen som reservdelssäljare blir din främsta uppgift att ge god kundservice till kunder över disk men även uppsökande försäljning via telefon till befintliga och nya kunde... Visa mer
Är du en person som trivs med att arbeta serviceinriktat och alltid sätta kunden i fokus? Söker du en problemlösande roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik? Vi söker en reservdelssäljare till vår kund i Kalmar. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som reservdelssäljare blir din främsta uppgift att ge god kundservice till kunder över disk men även uppsökande försäljning via telefon till befintliga och nya kunder. Du identifierar kundens behov och ger förslag på optimala lösningar i ett nära samarbete med vår verkstad. Administration är även vanligt förekommande uppgifter och jourtjänstgöring kan förekomma. 

Din profil
Som reservdelssäljare trivs du i ett omväxlande, socialt och serviceinriktat jobb. Du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt. Du är självgående i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare och duktig på att bygga relationer. Din tekniska förståelse och kännedom om maskiner och redskap gör dig framgångsrik i rollen.

Vi ser att du har en avslutad gymnasial utbildning, flytande språkkunskaper i svenska samt B-körkort. 

Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. 

Övrigt
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse 
Placering: Kalmar
Arbetstider: Dagtid vardagar

Sista ansökningsdatum är den 22 maj, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson på 070- 815 02 61 eller [email protected] Visa mindre

C-Chaufför extra dagtid

Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttro... Visa mer
Söker du ett arbete där du kan kombinera med studier eller annan sysselsättning, då kan kanske det här jobbet vara något för dig. Vår kund i Kalmar söker nämligen dig som lastbilschaufför som vill arbeta extra.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker har YKB och C behörighet samt goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är även om du har CE-behörighet. Utöver intresse för distribution söker vi dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Du trivs med att arbeta med kroppen då arbetet periodvis kan vara fysiskt krävande. Som person är du ansvarstagande och i ditt samarbete med kollegor är tillit och respekt naturligt för dig.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Extra under dagtid och ev röda dagar.
Arbetstider: Varierar under dagtid.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är den 30 juni.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alice Jerlmark på telefonnummer 073-430 53 46 eller [email protected] Visa mindre

MaskinMekaniker

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett fysiskt arbete och alltid sätter kunden i fokus? Vi söker en mekaniker till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifter  I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation och service i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Viss administaion och doku... Visa mer
Är du en teknikintresserad person som trivs med ett fysiskt arbete och alltid sätter kunden i fokus? Vi söker en mekaniker till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifter 
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation och service i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Viss administaion och dokumentation i affärssystem förekommer. 

Din profil
Vi ser att du har gymnasiekompetens och meriterande är om du har mekanikerutbildning eller annan likvärdig teknisk utbildning. Du har B-Körkort, goda datakunskaper, svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta både enskilt och i grupp. Vi ser det som meriterande att du som söker har kunskaper inom hydrulik och el. 

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter för vidare anställning direkt hos kundföretaget. 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alice Jerlmark, 0734-305346. [email protected]. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 26 April. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag via www.onepartnergroup.se. Visa mindre

Transportledare Anläggning- och Miljö

Om kundföretaget GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter ca 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.Dina arbetsuppgif... Visa mer
Om kundföretaget
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen – Trygg hela vägen. Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 22 orter i Sverige och omsätter ca 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på www.gdl.se.Dina arbetsuppgifter
Som transportledare inom Affärsområdet Anläggning och Miljö kommer du att vara med att utveckla vår verksamhet som i huvudsak består av transport och maskintjänster men också hantering av avfall och restprodukter. Du får ett ansvarsfullt arbete med möjlighet att vara med och forma verksamheten, du ingår i ett team. Som transportledare hos oss kommer du att ha kontakt med både kunder och leverantörer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Taxering och prissättning av orders
• Transportsedeladministration
• Registrera och handlägga digitala bokningar
•Administration av leverantörsfakturor
• Transportledning
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
• Har gymnasiekompetens
• Har B-körkort
• Talar och skriver flytande på svenska samt engelska
• Har goda datakunskaper och vana av att arbeta i affärsstystem

Det är meriterande om du:

• Har utbildning/erfarenhet inom transport-/logistik. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en person som är ordningsam och noggrann i sitt arbetssätt.
Du har en positiv attityd och stor social kompetens med förmåga att etablera nya kontakter och skapa förtroende för verksamheten.
Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i ett högt tempo.
Du har förmåga att planera din tid på ett strukturerat och effektivt sätt.

Tjänstgöringsort: Kalmar

Omfattning: Tjänsten är på heltid och börjar med en anställning hos oss under sex månader för att sedan övergå till anställning hos GDL.

Arbetstider: Dagtid vardagar För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta  Angelica Persson, 0708-150261 [email protected]. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 13 Maj.
Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag via www.onepartnergroup.se. Visa mindre

MaskinMekaniker

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett fysiskt arbete och alltid sätter kunden i fokus? Vi söker en mekaniker till vår kund i Kalmar. Arbetsuppgifter  I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation och service i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Viss administaion och doku... Visa mer
Är du en teknikintresserad person som trivs med ett fysiskt arbete och alltid sätter kunden i fokus? Vi söker en mekaniker till vår kund i Kalmar.

Arbetsuppgifter 
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation och service i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Viss administaion och dokumentation i affärssystem förekommer. 

Din profil
Vi ser att du har gymnasiekompetens och meriterande är om du har mekanikerutbildning eller annan likvärdig teknisk utbildning. Du har B-Körkort, goda datakunskaper, svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

För att lyckas i rollen har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta både enskilt och i grupp. Vi ser det som meriterande att du som söker har kunskaper inom hydrulik och el. 

Arbetstid: Vardagar 7-16
Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter för vidare anställning direkt hos kundföretaget. 

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alice Jerlmark, 0734-305346. [email protected]. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 13 Maj. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag via www.onepartnergroup.se. Visa mindre

Automationsingenjör till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar. Om företaget Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fas... Visa mer
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    

Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.
Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är 10 april 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] alternativt 0733-948473. 

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kalmar Visa mindre

Automationsingenjör till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar. Om företaget Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fas... Visa mer
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    

Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.
Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är 20 mars 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] alternativt 0733-948473. 

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kalmar Visa mindre

Konstruktör

Har du ett intresse för konstruktion? Motiveras du av att vara delaktig i företagets utveckling och vill bidra med innovativa lösningar? Då kan rollen som konstruktör hos Spring Systems vara din nästa utmaning!  Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar eft... Visa mer
Har du ett intresse för konstruktion? Motiveras du av att vara delaktig i företagets utveckling och vill bidra med innovativa lösningar? Då kan rollen som konstruktör hos Spring Systems vara din nästa utmaning! 
Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.

Arbetsuppgifter 
I rollen som konstruktör arbetar du med med att hitta de bästa produktionsmetoderna genom att ta fram tillverkningsunderlag och applikationslösningar. Arbetsuppgifterna innebär arbete i CAD med ritningsförslag, konstruktioner, kalkylunderlag, arbetsinstruktioner, göra beredning men även vara delaktig vid produktionssättning. Arbetet sker i modern teknisk miljö där du konstruerar både verktyg, produktionsceller och maskiner. Du har ett nära samarbete med teknikchefen men även marknadsavdelningen, verktygsmakare och operatörer för att få ett bredare perspektiv. I rollen ingår även kundkontakt för att analysera och anpassa lösningar efter kundens behov. LEAN är något som genomsyrar hela din arbetsprocess och systemen du arbetar i är Siemens NX och Creo.

Din profil 
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av konstruktionsarbete samt maskiningenjörsutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska,  kunskaper i PLC och vana av mätteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet av metaller.

Du har ett stort intresse för teknik och vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och personliga egenskaper.  Att se helheten i processerna finns naturligt hos dig och det förväntas att du har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Vi tror att du är en kreativ person som tar initiativ, gillar att lösa problem och utvecklas.

Placeringsort: Torsås
Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Spring Systems

I denna rekrytering samarbetar Spring Systems med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 17 april 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson, 0733-948473 eller via [email protected]. Visa mindre

Däckmontörer

Vi söker däckmontörer för kommande säsong.  Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under vårsäsongen till Euromaster i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultch... Visa mer
Vi söker däckmontörer för kommande säsong. 
Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under vårsäsongen till Euromaster i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Om Euromaster
Vi gör livet enklare för dig på väg. Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck och fordonsservice. Med kunskap, engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste- och service¬erbjudande tar vi ett helhetsgrepp.
Vi arbetar med omtanke om miljön för att bidra till att skapa en hållbar utveckling. Med våra 140 verkstäder runt om i landet finns vi alltid nära dig.

Dina arbetsuppgifter 
I rollen som Däckbytare arbetar du med byte av däck på personbilar efter rådande väglag för säsongen. 
Då arbetet sker under säsong är det intensivt och fysiskt krävande vilket innebär att du en tålig person som är van att arbeta i högt tempo. Arbetet består av bland annat däckskifte, balansering, tvättning och förflyttning av däck men en stor del består även av kundbemötande. Enklaste administrativa uppgifter kan förekomma. 

Arbetet kommer utföras antingen i ett däckmonteringstält vid Hansa city eller i verkstaden på Dalengatan i Kalmar. 

Din profil
Det är en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du behöver vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt. Service är något du värderar högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Du trivs med att arbeta självständigt men är en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som medarbetare, därmed är det viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull som person. 
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att: Du behärska svenska väl i både tal och skrift. 
Du innehar B-körkort och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av däckbyte.
Placeringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid från mitten på mars till början på maj 2022.
Arbetstid: Varierade tider under öppettiderna 07- 20. 

Sista ansökningsdag är den 27 februari men vi tillämpar  löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta  Kandidatansvarig Anette Enarsson 0725164900 eller [email protected] Visa mindre

Extrajobb reception

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och letar efter ett extrajobb? Vi söker dig som vill ha ett serviceinriktat jobb på en mycket omtyckt arbetsplats. Arbetsuppgifter Som receptionist är arbetsuppgifterna varierande men innefattar i första hand att ta emot och välkomna medborgare och besökare. Även allmän administration såsom posthantering, resebokningar, ordna med beställningar och felanmälningar är en del av ar... Visa mer
Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och letar efter ett extrajobb? Vi söker dig som vill ha ett serviceinriktat jobb på en mycket omtyckt arbetsplats.
Arbetsuppgifter
Som receptionist är arbetsuppgifterna varierande men innefattar i första hand att ta emot och välkomna medborgare och besökare. Även allmän administration såsom posthantering, resebokningar, ordna med beställningar och felanmälningar är en del av arbetsdagen.

Din profil 
För att vara framgångsrik i rollen är du serviceinriktad och lösningsorienterad. Du tar gärna egna initiativ samtidigt som har du en positiv inställning, är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Självklart brinner du för service och har ett stort kundfokus. Kommunikation är en stor del av arbetet och därför talar du svenska och engelska obehindrat. Personlig lämplighet är viktigt i tjänsten. I enlighet med vårt kollektivavtal ser vi att du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten.

Tjänsten 
Omfattning: Deltid med start omgående. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Dagtid vardagar

Ansökan 
Vänligen skicka in din ansökan senast 7 februari 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anette Enarsson på [email protected] eller 072-5164900.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre

Logistiksupport

Teamet i Kalmar behöver en ny kollega och vi söker efter dig som är en nyfiken person och som alltid sätter service i första hand. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Stena Recycling i Kalmar är ett bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där de ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Om Stena Recycling  Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där de arbetar med och utvecklar cirk... Visa mer
Teamet i Kalmar behöver en ny kollega och vi söker efter dig som är en nyfiken person och som alltid sätter service i första hand. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Stena Recycling i Kalmar är ett bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där de ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Om Stena Recycling 
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där de arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder de hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Deras företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med deras kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

Din roll 
I den här rollen är du Stenas ansikte utåt och möter dagligen kunder och chaufförer som du vägleder genom lyhördhet och kompetens. Du arbetar nära produktionspersonalen där du tar emot allt inkommande material. Huvudsakligen är du ansvarig för våghanteringen vilket innebär att väga in och ut fordon som kommer till filialen för att lämna eller lasta avfall och material. Som logistiksupport är det viktigt att vara strukturerad i ditt sätt att arbeta eftersom mycket av arbetsuppgifterna sker parallellt. Kommunikation och samarbete är därför viktiga delar i arbetet och du behöver dessutom förstå och se hela flödet i värdekedjan för att anläggningen tillsammans ska uppnå bästa resultat. 

Vem är du?
Som person är du lättlärd och sätter dig snabbt in i nya system. Du är en problemlösare som gillar utmaningar och att kunna bidra och påverka. Du är flexibel, kan hantera stressiga situationer och är en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom kundservice samt gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser även att du har arbetat i Office-paketet och i digitala affärssystem. För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och lösningsorienterad. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, du tar ansvar samtidigt som du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor där det behövs. 

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig till 31 augusti. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 
Arbetstid: Mån-fre 7-16

Vänligen skicka in din ansökan senast 27 februari 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 073 - 394 84 73 eller [email protected] Visa mindre

Automationsingenjör till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar. Om företaget Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fas... Visa mer
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Kalmar.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    

Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är 13 februari 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] alternativt 0733-948473. 

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kalmar Visa mindre

Däckmontörer

Vi söker däckmontörer för kommande säsong.  Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under vårsäsongen till Euromaster i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultch... Visa mer
Vi söker däckmontörer för kommande säsong. 
Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under vårsäsongen till Euromaster i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Om Euromaster
Vi gör livet enklare för dig på väg. Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck och fordonsservice. Med kunskap, engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänste- och service¬erbjudande tar vi ett helhetsgrepp.
Vi arbetar med omtanke om miljön för att bidra till att skapa en hållbar utveckling. Med våra 140 verkstäder runt om i landet finns vi alltid nära dig.

Dina arbetsuppgifter 
I rollen som Däckbytare arbetar du med byte av däck på personbilar efter rådande väglag för säsongen. 
Då arbetet sker under säsong är det intensivt och fysiskt krävande vilket innebär att du en tålig person som är van att arbeta i högt tempo. Arbetet består av bland annat däckskifte, balansering, tvättning och förflyttning av däck men en stor del består även av kundbemötande. Enklaste administrativa uppgifter kan förekomma. 

Arbetet kommer utföras antingen i ett däckmonteringstält vid Hansa city eller i verkstaden på Dalengatan i Kalmar. 

Din profil
Det är en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du behöver vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt. Service är något du värderar högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Du trivs med att arbeta självständigt men är en lagspelare och har lätt för att samarbeta. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som medarbetare, därmed är det viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull som person. 
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att: Du behärska svenska väl i både tal och skrift. 
Du innehar B-körkort och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av däckbyte.
Placeringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid från mitten på mars till början på maj 2022.
Arbetstid: Varierade tider under öppettiderna 07- 20. 

Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi tillämpar  löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta  Kandidatansvarig Anette Enarsson 0725164900 eller [email protected] Visa mindre

Automationsingenjör till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Östergötland. Om företaget Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälp... Visa mer
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Östergötland.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    

Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är 13 februari 2022 men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] alternativt 0733-948473. 

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kalmar Visa mindre

Projektledare till Nordomatic

Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du bli en del av en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling i bolaget?  Nordomatic rekryterar en erfaren Teknisk Projektledare till utmanande och spännande projekt i Affärsområde Öst med placering i Kalmar.  Om företaget  Nordomatic är ett specialiserat tillväxt... Visa mer
Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du bli en del av en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling i bolaget? 

Nordomatic rekryterar en erfaren Teknisk Projektledare till utmanande och spännande projekt i Affärsområde Öst med placering i Kalmar. 

Om företaget 
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftkostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerat i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Nordomatic behöver nu förstärka sitt team med ytterligare en erfaren Projektledare. Som projektledare ansvarar du för projektets genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv från upphandling, planering, resurstillsättning till att driva projekten framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Hos oss får du möjlighet att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation och hjälpa våra kunder att få smartare byggnader. Projektens storlek varierar. Läs gärna mer på vår hemsida om projekten vi redan genomfört: https://nordomatic.com/se/ 

För att lyckas och trivas i denna roll
Har du flera års erfarenhet av projektledning. 
Du har stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör. 
Vidare har du erfarenhet inom entreprenad, fastighetsautomation, drift och underhåll och en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion, projektering. 
Körkort erfordras till alla våra tjänster. 
Erfarenhet kring ekonomisk uppföljning av ERP-system.
Vi söker dig som är initiativtagande, målmedveten och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder och värdesätter alltid god kvalité och ett gott slutresultat. Du är nyfiken i din personlighet och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag? Skicka in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.
Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Olsson på 0733-948473 alt. [email protected] Visa mindre

Montörer

Vi söker dig som vill jobba som montör!  I rollen som montör/träarbetare arbetar du tillsammans i grupp ute i produktion och tillverkar utfackningsväggar enligt ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering. Du följer hela processen av monteringen av produkten där du följer instruktioner och rutiner samtidigt som du ständigt jobbar med förbättringar o... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som montör! 

I rollen som montör/träarbetare arbetar du tillsammans i grupp ute i produktion och tillverkar utfackningsväggar enligt ritningar. Arbetsuppgifterna kommer att vara allt ifrån montering av stommar, isolermaterial, beklädnad av ytter- och innerväggar samt fönstermontering. Du följer hela processen av monteringen av produkten där du följer instruktioner och rutiner samtidigt som du ständigt jobbar med förbättringar och utvecklingsmöjligheter i arbetet. Kvalitén på produkten står högt i fokus och därmed består hela arbetet av ett kvalitétstänk.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet av ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en strukturerad lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och bidra med sina kunskaper och åsikter. Du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras för att nå de uppsatta målen. Du trivs med att arbeta fysiskt samtidigt som du är noggrann och jobbar kvalitetsmedvetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som montör samt har truckkort och traverskort.


Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Det finns även möjlighet till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Omfattning; Heltid och dagtid

Ansökan 
Vänligen skicka in din ansökan senast 9 januari 2022 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 073 - 394 84 73. Visa mindre

Automationsingenjör till Nordomatic

Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag? Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Östergötland. Om företaget Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälp... Visa mer
Vill du bidra och verka i en framtidsbransch där megatrender som IoT, hållbarhet, energibesparing och digitalisering är vardag?

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Automationsingenjör, gärna med erfarenhet från vår bransch, som vill vara med och bidra till utvecklingen av vår verksamhet i Östergötland.

Om företaget
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Idag har Nordomatic verksamhet i de skandinaviska länderna.    

Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Arbetsbeskrivning
Som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC-programmering, avprovning, driftsättning och injustering av automationssystem i olika fastigheter, allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer konstruktion och projektering ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer, i vissa fall, att ta en projektledande position genom att ansvara för tekniken samt att kundens uppsatta förväntningar gällande kvalitet, miljö och ekonomi uppnås.

Vi erbjuder en intressant teknisk roll och en arbetsmiljö fylld av tekniska utmaningar,
arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling inom Nordomatic
ett innovativt samt marknadsledande företag inom en framtidsbransch där energibesparingar är vår vardag.

Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans.

Erfarenhet som krävs
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha några års erfarenhet av PLC-programmering, gärna från flera olika automationssystem. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning är meriterande och kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.
 
Personliga egenskaper som vi värdesätter En strukturerad och lösningsorienterad person.
Du är noggrann och tycker det är spännande att ta dig an nya utmaningar och projekt.
Du är gillar att jobba i team men kan även driva dig själv med eget ansvar.
Vidare är du kvalitetsmedveten och avslutar alltid dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Frågor om tjänsten besvaras av OnePartnerGroup.

Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Kalmar Visa mindre

Säljande Rekryteringskonsult

Är du en person som trivs i kontakten med kunder och kandidater samt vill arbeta i en varierande roll både kopplat till sälj, sociala kontakter samt administrativa uppgifter? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya rekryteringskonsult!    Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sver... Visa mer
Är du en person som trivs i kontakten med kunder och kandidater samt vill arbeta i en varierande roll både kopplat till sälj, sociala kontakter samt administrativa uppgifter? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya rekryteringskonsult! 
 
Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda kandidater ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I Kalmar län och Blekinge har vi kontor i Kalmar och Karlskrona och internt är vi fem kollegor som tillsammans arbetar för att erbjuda marknaden kompetensförsörjning inom olika branscher med fokus på hög kvalitet och flexibilitet.

Utvecklande roll med varierande arbetsdagar
Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt team där du driver ditt ansvarsområde rekryteringaffär och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Genom din kunskap kan du bistå kunden som rådgivare och agerar som en samarbetspartner snarare än en leverantör. Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser, anställning och slutligen uppföljning. Självklart är vi ett team och stöttar varande i våra olika processer.

För att vi ska trivas tillsammans
Med värdeorden framåtlutad, schysst lagspelare i ryggen har vi lyckats med att etablera vårt varumärke över hela landet. Orden är hämtade från idrottsvärlden och står för att vi på OnePartnerGroup alltid vill ligga steget före i branschen, samtidigt som vi vill agera schysst mot våra kunder, konsulter, kandidater och varandra. För att du ska trivas i rollen som rekryteringskonsult behöver du ha en tydlig målmedvetenhet och självklart ett brinnande intresse för kundkontakter. Som person beskriver du dig själv som strukturerad där du kan planera och administrera din tid på ett effektivt sätt. Du gillar att jobba med frihet under ansvar och är en person som är trygg i dig själv och har god människokännedom.

Vi ser att du har ett lokalt nätverk i regionen och är en naturlig och förtroendeingivande nätverksbyggare med förmåga att skapa, utveckla och förädla långsiktiga relationer med både företag och kandidater. Vi ser också att du antingen har arbetat i en rekryterande roll eller med försäljning i tjänstemannasektorn. Du har någon form av eftergymnasial utbildning, god kommunikationsförmåga i svenska både i tal och skrift samt vana att arbeta i affärssystem

Placeringsort: Arbetar i Kalmar län och Blekinge och utgår från något av våra kontor i Kalmar eller Karlskrona
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet. Läs gärna mer om oss på onepartnergroup.se

Känner du att den här tjänsten passar dig och att du vill bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska söka tjänsten omgående! Sista ansökningsdag är den 31 december 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0733-948473 eller [email protected]. Visa mindre

Extrajobb under julmässa

Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och vill arbeta extra under två dagar?  Vi söker 15 personer som vill arbeta två dagar under en julmässa i Kalmar under vecka 47. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Arbetsuppgifterna innebär att serva utställarna på mässan vad gäller att ställa upp sin utställningsplats dagen före mässan startar samt plocka ner den vid mässans slut.  Vi söke... Visa mer
Är du studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent och vill arbeta extra under två dagar? 
Vi söker 15 personer som vill arbeta två dagar under en julmässa i Kalmar under vecka 47. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Arbetsuppgifterna innebär att serva utställarna på mässan vad gäller att ställa upp sin utställningsplats dagen före mässan startar samt plocka ner den vid mässans slut. 

Vi söker dig som trivs med att arbete fysiskt samt har en god servicekänsla. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp där samarbete är viktigt. Som person är du även noggrann och flexibel i dina arbetsuppgifter. 

Krav
- Studier eller deltidsarbete på minst 50% 
- Du behärskar svenska språket i tal och skrift
- Du kan arbeta under nedan utsatta dagar.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Arbetstid omfattning: Onsdag 24 november kl. 11.30-19.30 samt söndag 28 november kl.15.30-20.00.

Skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag den 22:a november 2021. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Enarsson telefonnummer 072- 516 49 00, alternativt [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 50 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. Visa mindre

Ekonom till Bilkompani

Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil. Bilkompani-gruppen innefattas av driftsbolagen Bilkompani Kalmar AB och Bilkompani Sydost AB, samt fastighetsbolag.  De varumärken Bilkompani represent... Visa mer
Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil. Bilkompani-gruppen innefattas av driftsbolagen Bilkompani Kalmar AB och Bilkompani Sydost AB, samt fastighetsbolag. 
De varumärken Bilkompani representerar är i Kalmar Volkswagen, Audi, Seat, Peugeot, Opel och Mitsubishi, i Karlskrona Peugeot, Opel, Mitsubishi, Saab och Subaru samt i Oskarshamn Kia och Subaru.  
Vi söker en ekonom till Bilkompani i Kalmar
Du kommer arbeta i nära samarbete med vår ekonomichef. Dina arbetsuppgifter är de sedvanliga för tjänsten. Löpande redovisning
Kundreskontra
Rapportering av skatt- och momsdeklarationer
Periodavstämningar
Medverka vid årsbokslut.
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi och har arbetat några år i en liknande tjänst. Du har goda kunskaper i Excel och Office-paketet och van att jobba i olika ekonomiprogram framförallt Visma. Du tar stort ansvar för ditt arbete och tar gärna egna initiativ och driver på dessa framåt.

Som person är du positiv och har ett bra sätt att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god analytisk förmåga att sätta dig in i komplexa ekonomiska frågeställningar och kan utifrån det agera lösningsorienterat. Engagemang genomsyrar ditt arbetssätt, du är kommunikativ, lyhörd och besitter ett stort intresse för verksamhetens utveckling. 

Du kommer att arbeta i nya fräscha lokaler i vår anläggning på Engelska vägen i Kalmar. 

Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Bilkompani.
Placeringsort: Kalmar

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 28 november 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på 076-946 83 30 alt. [email protected]. Visa mindre

Kundmottagare

Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utvecklande roll med ett strukturerat arbetssätt? Vill du bli en del av ett företag som har ett gott samarbete och medverka till att göra kunderna mer framgångsrika? Till Verkstaden i Kalmar söker Finnvedens Lastvagnar en Kundmottagare.  Om Finnvedens Lastvagnar Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekin... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utvecklande roll med ett strukturerat arbetssätt? Vill du bli en del av ett företag som har ett gott samarbete och medverka till att göra kunderna mer framgångsrika? Till Verkstaden i Kalmar söker Finnvedens Lastvagnar en Kundmottagare. 

Om Finnvedens Lastvagnar
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljarder kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kundmottagare planerar och hanterar du bokningar av fordon i systemet, fakturerar, leder det dagliga arbetet i verkstaden samt tar ansvar för kvalitetssäkringen av utförda arbeten. En stor del av arbetsuppgifterna består av att ge bästa möjliga service till kunder både personligen, via telefon samt via mejlkontakt. Du tar plats i den lokala arbetsledningen och skapar tillsammans med ett kompetent och engagerat team förutsättningar för kundlojalitet och lönsamhet. Du rapporterar till anläggningens Servicechef.

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har ett tekniskt intresse och gärna för tunga fordon. Du har avslutad gymnasieutbildning, goda kunskaper i både svenska och engelska samt har en vana av att arbeta i både affärssystem och MS Office. Vi ser att du har B-körkort och det är meriterande om du har behörighet för tunga fordon samt truckkort. Du har tidigare erfarenhet av kundservice samt administration och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från branschen. 

Rollen innebär mycket kundkontakt och kommer att ställa krav på din kommunikativa förmåga. Du förväntas kunna leda och planera ditt arbete självständigt och vara lösningsorienterad i dagliga situationer. Det primära är att du bidrar med positiv energi och tar ansvar för att få jobbet gjort. Du är strukturerad och har en förmåga att prioritera i dina arbetsuppgifter. Bäst trivs du i en fartfylld arbetsmiljö i ett nära samarbete med kollegor där kunden alltid är i fokus. Du har en god förmåga att bemöta människor och även leda andra med både pondus och ödmjukhet samtidigt som du är trygg i dig själv. 

Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Finnvedens Lastvagnar
Arbetstid: mån-fre 07-16
Tjänstgöringsort: Kalmar

Finnvedens Lastvagnar samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 21 november 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på [email protected] eller 0733-948473. Visa mindre

Säljare/Projektledare till Input interiör KC AB

Ansök    Nov 15    OnePartnerGroup Kalmar AB    Utesäljare
Är du en person som trivs med att skapa goda och långsiktiga relationer med hjälp av kreativa affärslösningar och välkända varumärken?  Vill du bli en del av en inredningskoncern med marknadens bredaste utbud? Input interiör KC AB söker en säljare/projektledare i Kalmar där drivkraft och affärssinne är viktiga personliga egenskaper. Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag, Nordens ledande obe... Visa mer
Är du en person som trivs med att skapa goda och långsiktiga relationer med hjälp av kreativa affärslösningar och välkända varumärken?  Vill du bli en del av en inredningskoncern med marknadens bredaste utbud? Input interiör KC AB söker en säljare/projektledare i Kalmar där drivkraft och affärssinne är viktiga personliga egenskaper.

Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till vad vi är idag, Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med på den fortsatta resan och bli en av oss!

Om Input interiör
Input interiör KC AB är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

På Input interiör utgår vi alltid från våra kunders förutsättningar och behov och låter oss inte styras av en begränsad produktionsanläggning. Utan egen produktion att ta hänsyn till kan vi istället guida kunder till rätt produkt, i rätt utförande, från rätt leverantör, med rätt prissättning och rätt leveransdatum. Med marknadens bredaste utbud skapar vi handlingsutrymme och valfrihet för våra kunder.

Input interiör har 40 showroom runt om i Norden och kan med behovsanpassade inredningslösningar och värdeskapande tjänster leverera miljöer, mötesplatser och interiöra upplevelser som leder till tillväxt, utveckling och framgång.

Läs mer om vilka vi är och vad vi kan erbjuda på inputinterior.se.

Arbetsuppgifter
I rollen som säljare/projektledare arbetar du med att skapa relationer med nya kunder samt stärker banden med befintliga inom både privat och offentlig sektor. Du ansvarar för hela processen från prospektering av marknaden, boka möten och genomföra kundmöten till att leda projektet genom upphandling och offertutförande hela vägen till leverans och uppföljning. Du har ett nära samarbete med övriga säljare/projektledare i teamet, logistikcenter, montörer samt med supportavdelningen vilka ansvarar för administrationen kring offerter, orderhantering och leverans. 

Din profil
För att vara aktuell för rollen ser vi att du har som lägst utbildning på gymnasienivå, goda kunskaper i både svenska och engelska och en vana av försäljning mot företag. Vi ser att du har ett befintligt regionalt kontaktnät och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en resultatinriktad säljare/projektledare som ser våra kunders behov som en spännande utmaning. För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Är initiativrik och brinner för att göra affärer.
• Uppskattar att nätverka med kunder och arkitekter.
• Är noggrann och har lätt för att samarbeta.
• Trivs i en varierande roll med eget ansvar.
• B-körkort samt tillgång till bil. 

Tjänstgöringsort: Utgår från kontoret i Kalmar och reser inom hela länet. 
Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Input interiör KC AB. 

Input interiör KC AB samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 5 december 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på [email protected] eller 0733-948473. Visa mindre

Servicemarknadschef till Bilkompani

Vi vill ha Sveriges bästa chef som kan ta oss till nästa nivå! Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil. Bilkompani-gruppen innefattas av driftsbolagen Bilkompani Kalmar AB och Bilkompani Sydo... Visa mer
Vi vill ha Sveriges bästa chef som kan ta oss till nästa nivå!

Bilkompani vet att bilen är en förutsättning för att livet ska kunna levas enklare och vi bygger vår relation med Er enligt devisen ”Vi är med dig”. Det är lika mycket ett löfte som ett samlande begrepp för aktiviteter och erbjudanden. Allt i syfte att på olika sätt hjälpa kunden i vardagen och med sin bil. Bilkompani-gruppen innefattas av driftsbolagen Bilkompani Kalmar AB och Bilkompani Sydost AB, samt fastighetsbolag. 

De varumärken Bilkompani representerar är i Kalmar Volkswagen, Audi, Seat, Peugeot, Opel och Mitsubishi, i Karlskrona Peugeot, Opel, Mitsubishi, Saab och Subaru samt i Oskarshamn Kia och Subaru.  

Om rollen
Som en del i vår satsning framåt söker vi en driven, affärsorienterad och inspirerande Servicemarknadschef till vår verksamhet i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn. Vi söker dig som vill vara med och ta verksamheten till nästa nivå!
Servicemarknadschef för Bilkompani-gruppen är direkt underställd VD, samt placerad i ledningsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden blir bland annat
• Ansvara för utveckling av verksamheten.
• Utveckla, engagera och coacha medarbetare inom avdelningarna. Du ska ge medarbetarna verktygen för att lyckas.
• Budget-, kostnads-, uppföljnings- och beläggningsansvar.
• Personal- och arbetsmiljöansvar; vilket bl.a. innebär att leda och fördela arbetsuppgifter, personalinformation, lönesättning, säkerställa en bra arbetsmiljö, rekrytering, samt ansvara för utvecklingen av hela Servicesidan på Bilkompani.

Kompetens 
Erfarenhet av ledarskap där du arbetat operativt i den dagliga verksamheten och har erfarenhet av att överföra kunskap, driv och engagemang till dina medarbetare på ett positivt sätt. Du är van att arbeta mot uppsatta mål på ett strukturerat och målinriktat sätt där du använt uppföljning som ett naturligt inslag för att nå framgång för hela teamet. Erfarenhet från fordonsbranschen och servicemarknadssidan i ledande position är ett krav och likaså B-körkort. Kunskaper inom verkstadsjuridik och konsumentköplagen samt tidigare säljerfarenhet ser vi som meriterande för tjänsten. Har du tidigare arbetat i systemen Automaster eller Optima ser vi det som meriterande. 

För att lyckas i rollen
Bra ledaregenskaper är något vi värdesätter högt. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar, samtidigt som du vågar ställa krav. Att hålla en hög kvalitet och kundnöjdhet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du är lösningsorienterad, nyfiken, strukturerad och gillar att arbeta proaktivt. Det är viktigt att du har god social förmåga, är bra på att bygga team och leda andra. Vi ser att du är en ledare som trivs i rollen att utveckla såväl medarbetare som verksamheten. Likaså är det viktigt att du besitter ett gediget engagemang för verksamheten och ständigt eftersträvar förbättring med kvalité. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande arbete med några av världens starkaste varumärken i ett expansivt företag. Arbetet är självständigt med bra förtjänstmöjligheter i en region med goda förutsättningar. Lön efter överenskommelse. 

Omfattning: Heltid med direkt anställning hos Bilkompani.
Placeringsort: Kalmar, med tjänstgöring även på anläggningar i Karlskrona och Oskarshamn.

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 28 november 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på 076-946 83 30 alt. [email protected]. Visa mindre

Däckbytare under höstsäsongen

Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under höstsäsongen till våra kunder i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Arbetsuppgifter Som Däckbytare arbetar... Visa mer
Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under höstsäsongen till våra kunder i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.
Arbetsuppgifter
Som Däckbytare arbetar du med kundens bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Under däcksäsongen arbetar man med kvalitetsmedvetenhet och hög noggrannhet i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte, balansering, tvättning och förflyttning av däck. Däckskiftet sker huvudsakligen på personbilar.

Din profil
Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som våra medarbetare, därmed är det viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull som person. Du ska vara en lagspelare och kunna samarbeta i team med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Det är en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du behöver vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt. B-körkort och goda kunskaper i svenska såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Tidigare erfarenhet av däckbyte är starkt meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid mån-fre och du kommer arbeta på heltid. Anställningen förväntas börja i mitten av oktober och pågå i cirka 4-6 veckor.

Sista ansökningsdatum är den 3:e oktober men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på [email protected]. Visa mindre

Logistiksupport

Teamet i Kalmar behöver en ny kollega och vi söker efter dig som är en nyfiken person och som alltid sätter service i första hand. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Stena Recycling i Kalmar är ett bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där de ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Om Stena Recycling  Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där de arbetar med och utvecklar cirk... Visa mer
Teamet i Kalmar behöver en ny kollega och vi söker efter dig som är en nyfiken person och som alltid sätter service i första hand. Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Stena Recycling i Kalmar är ett bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där de ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Om Stena Recycling 
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där de arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder de hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Deras företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med deras kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

Din roll 
I den här rollen är du Stenas ansikte utåt och möter dagligen kunder och chaufförer som du vägleder genom lyhördhet och kompetens. Du arbetar nära produktionspersonalen där du tar emot allt inkommande material. Huvudsakligen är du ansvarig för våghanteringen vilket innebär att väga in och ut fordon som kommer till filialen för att lämna eller lasta avfall och material. Som logistiksupport är det viktigt att vara strukturerad i ditt sätt att arbeta eftersom mycket av arbetsuppgifterna sker parallellt. Kommunikation och samarbete är därför viktiga delar i arbetet och du behöver dessutom förstå och se hela flödet i värdekedjan för att anläggningen tillsammans ska uppnå bästa resultat. 

Vem är du?
Som person är du lättlärd och sätter dig snabbt in i nya system. Du är en problemlösare som gillar utmaningar och att kunna bidra och påverka. Du är flexibel, kan hantera stressiga situationer och är en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att utvecklas. Arbetet förutsätter att du som person är serviceinriktad och tycker att det är roligt att bygga nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av arbete inom kundservice samt gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser även att du har arbetat i Office-paketet och i digitala affärssystem. För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och lösningsorienterad. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, du tar ansvar samtidigt som du är en lagspelare som gärna hjälper dina kollegor där det behövs. 

Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig 6 månader fram. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 
Arbetstid: Mån-fre 7-16

Vänligen skicka in din ansökan senast 18 oktober 2021 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson 073 - 394 84 73 eller Elin Johansson 073 - 430 53 46. Visa mindre

Däckbytare under höstsäsongen

Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under höstsäsongen till våra kunder i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Arbetsuppgifter Som Däckbytare arbetar... Visa mer
Trivs du med att arbeta fysiskt, kvalitetsmedvetet och ha flera bollar i luften samtidigt?  Har du ett eget driv och en förmåga att identifiera och tillfredsställa kundens behov? Vi söker nu Däckmontörer under höstsäsongen till våra kunder i Kalmar. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.
Arbetsuppgifter
Som Däckbytare arbetar du med kundens bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Under däcksäsongen arbetar man med kvalitetsmedvetenhet och hög noggrannhet i ett högt tempo. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte, balansering, tvättning och förflyttning av däck. Däckskiftet sker huvudsakligen på personbilar.

Din profil
Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som våra medarbetare, därmed är det viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull som person. Du ska vara en lagspelare och kunna samarbeta i team med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Det är en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du behöver vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt. B-körkort och goda kunskaper i svenska såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Tidigare erfarenhet av däckbyte är starkt meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid mån-fre och du kommer arbeta på heltid. Anställningen förväntas börja i mitten av oktober och pågå i cirka 4-6 veckor.

Sista ansökningsdatum är den 3:e oktober men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på [email protected]. Visa mindre

Extrajobb som Receptionist

Letar du efter ett extrajobb? Vi söker dig som vill ha ett serviceinriktat jobb på en omtyckt arbetsplats!  Arbetsuppgifter Som receptionist hos E-hälsomyndighet är arbetsuppgifterna varierande men innefattar i första hand att ta emot och välkomna medborgare och besökare. Även allmän administration såsom posthantering, resebokningar, ordna med beställningar och felanmälningar är en del av arbetsdagen. Din profil  För att vara framgångsrik i rollen är du ... Visa mer
Letar du efter ett extrajobb? Vi söker dig som vill ha ett serviceinriktat jobb på en omtyckt arbetsplats! 

Arbetsuppgifter
Som receptionist hos E-hälsomyndighet är arbetsuppgifterna varierande men innefattar i första hand att ta emot och välkomna medborgare och besökare. Även allmän administration såsom posthantering, resebokningar, ordna med beställningar och felanmälningar är en del av arbetsdagen.

Din profil 
För att vara framgångsrik i rollen är du serviceinriktad och lösningsorienterad. Du tar gärna egna initiativ samtidigt som har du en positiv inställning, är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Självfallet brinner du för service och har ett stort kundfokus. Kommunikation är en stor del av arbetet och därför talar du svenska och engelska obehindrat. Personlig lämplighet är viktigt i tjänsten.

Tjänsten 
Tjänsten är med start omgående och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. I enlighet med vårt kollektivavtal ser vi att du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten.
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Vardagar hel- eller halvdagar 07:45-16:00. 

Ansökan 
Vänligen skicka in din ansökan senast 16 september 2021 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Johansson 073- 430 53 46 eller Angelica Persson 070-815 02 61

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se Visa mindre

Innesäljare till Ramirent

Ansök    Sep 2    OnePartnerGroup Kalmar AB    Uthyrare
Är du en lösningsorienterad person som drivs av att jobba serviceinriktat med kunden i fokus? Hade du trivts i en roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik och maskiner? Vi söker nu dig som vill jobba hos Ramirent i Kalmar som Innesäljare. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och därefter finns det möjlighet till anställning hos Ramirent. Dina arbetsuppgifter Som In... Visa mer
Är du en lösningsorienterad person som drivs av att jobba serviceinriktat med kunden i fokus? Hade du trivts i en roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik och maskiner?

Vi söker nu dig som vill jobba hos Ramirent i Kalmar som Innesäljare. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och därefter finns det möjlighet till anställning hos Ramirent.

Dina arbetsuppgifter
Som Innesäljare hos Ramirent blir din främsta uppgift att ge god kundservice och att säkerhetsställa en säkerhetsmässig uthyrning till kunderna. Du identifierar behov och ger förslag på optimala lösningar till kunderna som i sin tur leder till långsiktiga och goda kundrelationer. I rollen ingår också:
  Merförsäljning när det gäller produkter, tjänster eller övrigt försäljningssortiment
Hantering av fakturafrågor och att administrera nya kunder i uthyrningssystemet
Kontrollera tillgänglighet och genomföra reservationer av maskiner på kundcentret
Ta emot rapporter på maskiner som behöver ersättas eller repareras

Som Innesäljare sker arbetet i nära samarbete med kollegorna på leverans/mottagning och verkstaden.

Din profil
För att trivas som Innesäljare uppskattar du ett omväxlande, socialt och serviceinriktat jobb. Du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är en lyhörd person som kan identifiera kundens behov, för att ge förslag på den optimala hyreslösningen. Då Ramirents säkerhetstänk är högt tar vi för givet att du är ansvarsfull och noggrann. Din tekniska förståelse och maskinella kunskap gör dig framgångsrik i rollen.

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, flytande språkkunskaper i svenska samt B-körkort. Har du tidigare erfarenhet från liknande tjänst eller annan typ av kundservice gällande maskiner och verktyg anses det vara meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse och sträcker sig till juni 2022 med chans till förlängning hos Ramirent.
Placering: Kalmar
Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00

Sista ansökningsdatum är den 19 september, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected] Visa mindre

Bilskadereparatör, Plåtarbetare

Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel. År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet! Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett här... Visa mer
Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel.

År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet!

Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett härligt team och i en god atmosfär på en helt ny och modern anläggning? Då är du välkommen till oss på Engelska vägen i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är demontering montering av skadade bilar till sitt ursprungsskick. Arbetsuppgifterna är varierande eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar. Det är meriterande om du behärskar plåtslageri. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga skadereparatörer. För oss är det viktigt att vår nya medarbetare är noggrann i sitt arbete och har lätt för att kommunicera för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet.

Vem är du ?
Vi söker dig som har en relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana från att arbeta med stora skador och att slutresultat vid montering sker med tydlig passform och kvalité. Din erfarenhet och kunskap kommer bidra till vår verkstad och kollegor. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion.
 
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en alldeles ny och modern verkstad tillsammans med ett gott team. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 1 oktober 2021. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Projektledare idrottsevenemang

Besöksnäringen är viktig i regionen och Kalmar har en stark position nationellt. Antalet evenemang ökar stadigt och vi tar nu nästa steg i vår utveckling av evenemangsstaden Kalmar med fokus på "Året-runt-destination". Inom affärsområdet Evenemang och Möten finns en stark idrottsprofil som byggts upp under många år med många attraktiva idrottsevenemang i portföljen.  Dina arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga mål är att utveckla evenemangsstaden Kalmar i nära... Visa mer
Besöksnäringen är viktig i regionen och Kalmar har en stark position nationellt. Antalet evenemang ökar stadigt och vi tar nu nästa steg i vår utveckling av evenemangsstaden Kalmar med fokus på "Året-runt-destination". Inom affärsområdet Evenemang och Möten finns en stark idrottsprofil som byggts upp under många år med många attraktiva idrottsevenemang i portföljen. 

Dina arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga mål är att utveckla evenemangsstaden Kalmar i nära samverkan med idrottsförbund, förenings- och näringsliv enligt stadens strategi. Som projektledare är du motorn i arbetet och driver processer självständigt, ser möjligheter och bygger goda relationer. Du arbetar aktivt för att skapa nya evenemang samt utveckla befintliga. 

Din profil
Du har en relevant utbildning, gärna med en akademisk examen och erfarenhet från idrottslig verksamhet, idrottsevenemang och projektledning. Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är idérik och vågar tänka utanför boxen, arbetar strukturerat och ser möjligheter där andra ser hinder. Du är en lagspelare samtidigt som du beslutsamt driver dina projekt i mål. Det är viktigt att du behärskar engelska flytande i både tal och skrift då du även kommer jobba med internationella kontakter. 

I detta uppdrag samverkar vi med OnePartnerGroup. För ytterligare information är du välkommen att kontakta Annika Lundberg på tel 0769 46 83 30. Sista ansökningsdag är 22 augusti 2021 och du ansöker via onepartnergroup.se med CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Produktspecialist IT-support

Produktspecialist - Covidbevis - 2nd line kundservice och problemlösning  I arbetet med Covidbevis behöver E-hälsomyndigheten förstärkning för att framför allt hantera ärenden som första linjens servicedesk inte kan hantera och som går till nästa nivå. Det kan vara ärenden som kräver ytterligare informationshämtning från samverkande myndigheter eller vården, som kräver felsökning på E-hälsomyndighetens sida eller som rör regelverk eller liknade.  Vi söker... Visa mer
Produktspecialist - Covidbevis - 2nd line kundservice och problemlösning 
I arbetet med Covidbevis behöver E-hälsomyndigheten förstärkning för att framför allt hantera ärenden som första linjens servicedesk inte kan hantera och som går till nästa nivå. Det kan vara ärenden som kräver ytterligare informationshämtning från samverkande myndigheter eller vården, som kräver felsökning på E-hälsomyndighetens sida eller som rör regelverk eller liknade. 

Vi söker därför ett par personer med god IT-vana och servicekänsla med vana att hantera kundärenden och problemlösning i IT-lösningar. 

Din profil:  Erfarenhet av kundservice relaterat till IT-lösningar 
Erfarenhet av arbete i ärendehanteringssystem - gärna Marval 
God förståelse av hur IT-lösningar/webbtjänster som hämtar och sammanställer uppgifter från olika källor fungerar 
Analytisk förmåga och vana av problemlösning 
God känsla för service 
God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. 
Erfarenhet av offentlig verksamhet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du är serviceminded, prestigelös och drivs av problemlösning.

Tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning på 3-6 månader, ev längre. Du blir anställd av OnePartnerGroup och och vi ser gärna att du har F-skattesedel. 

Ansökan 
Vänligen skicka in din ansökan senast 12 september 2021 via www.onepartnergroup.se. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 070-815 02 61 eller Elin Johansson 073- 430 53 46. Visa mindre

Mekaniker, Lantmännen Kalmar och Färjestaden

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och ut... Visa mer
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kalmar. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår anläggning i Kalmar och Färjestaden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Om dig

Arbetar du idag som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker och vill ha nya utmaningar inom entreprenad/lantbruksmaskiner ? 
Är du självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar.
Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.

Har du något av det som nämns nedan, så är det meriterande

Relevant arbetslivserfarenhet
Grundläggande kunskaper inom transmission, hydraulik pneumatik samt ellära
Grundläggande kunskaper inom serviceteknik
Grundläggande kunskaper av IT-system
B körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska

Då är det just dig vi söker! 

Lantmännen maskin har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson, 0708-150261. [email protected]
Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 10 september . Urvalsarbetet sker löpande så ansök snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se Visa mindre

IT-support till Trelleborg Group

Har du ett brinnande intresse för IT och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med kollegor runt om i hela Europa? Då kan detta vara något för dig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att ge teknisk support och hantera administration inom IT-support som är kopplad till den tekniska infrastrukturen. Det är inte en klassisk Helpdesk-, 1st, eller 2nd line-roll utan du förväntas svara på alla typer av ärenden.  I rollen s... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för IT och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med kollegor runt om i hela Europa? Då kan detta vara något för dig.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att ge teknisk support och hantera administration inom IT-support som är kopplad till den tekniska infrastrukturen. Det är inte en klassisk Helpdesk-, 1st, eller 2nd line-roll utan du förväntas svara på alla typer av ärenden. 

I rollen som IT-support tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är engagerad och räds inte att ta egna initiativ för lösa problem. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare har du många interna och externa kontaktytor vilket gör att du förstår vikten av god och tydlig kommunikation. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Din profil Har 2-3 års erfarenhet av att arbeta i produktionsmiljö i en liknande roll, exempelvis IT-support, helpdesk eller servertekniker. 
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
Du kommunicerar obehindrat både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Goda kunskaper inom Active Directory, Exchange / Office 365.
Goda kunskaper inom Windows Server.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är serviceminded, prestigelös och drivs av problemlösning.

Du kommer vara en del av IT-teamet på Trelleborg Group och arbeta på kontoret i Kalmar där de utvecklar och arbetar inom tätningslösningar. Läs gärna mer om siten här: https://www.trelleborg.com/sv-se/seals

The Trelleborg Way
På Trelleborg vet vi att det är du som gör skillnaden! Vi arbetar aktivt för ökad mångfald och jämställdhet, eftersom vi vet att det ger goda resultat.
Vi är stolta över att vara annorlunda.
Med absolut kundfokus och att alltid prestera bättre än våra konkurrenter.
Vi lever i en innovativ kultur där alla får ansvar för företagets resultat.  

Ansökan
I denna rekrytering har Trelleborg Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdatum är 8 augusti 2021, men tveka inte att skicka din ansökan redan idag då vi hanterar alla inkomna ansökningar löpande. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769 46 83 30.
Välkommen med din ansökan på www.onepartnergroup.se! Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E-Hälsomyndigheten

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att svara om frågor gällande Covidbevis.  Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 3-4 veckor, med goda möjligheter till förlängning. Vem är du ?  Har du erfarenhet av kundtjänst, över 18 år, är du serviceinriktad och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker!  Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00.... Visa mer
Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att svara om frågor gällande Covidbevis. 
Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 3-4 veckor, med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du ? 
Har du erfarenhet av kundtjänst, över 18 år, är du serviceinriktad och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker! 


Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00.


E-hälsomyndigheten har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson på 0734- 305346.
Sista ansökningsdag är 13 augusti  2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till E-Hälsomyndigheten

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att svara om frågor gällande Covidbevis.  Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 2-3 veckor, med goda möjligheter till förlängning. Vem är du ?  Har du erfarenhet av kundtjänst, över 18 år, är du serviceinriktad och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker!  Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00 ... Visa mer
Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att svara om frågor gällande Covidbevis. 
Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 2-3 veckor, med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du ? 
Har du erfarenhet av kundtjänst, över 18 år, är du serviceinriktad och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker! 


Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00 alt 09:00-18:00


E-hälsomyndigheten har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson på 0734- 305346.
Sista ansökningsdag är 20 Juli 2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se Visa mindre

Utesäljare med svetskunskaper Kalmar

Ansök    Jun 29    OnePartnerGroup Kalmar AB    Utesäljare
Nu söker vi en säljare till vår kund Svetsexperten i Kalmar  Beskrivning av företaget Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år. Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv ... Visa mer
Nu söker vi en säljare till vår kund Svetsexperten i Kalmar 

Beskrivning av företaget
Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år.
Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Vi lagerhåller en stor mängd produkter så att vi alltid kan leverera med korta ledtider. Vi erbjuder även våra kunder förebyggande service av strömkällor och genom vår välutbildade personal gör vi även reparationer och valideringar, på plats eller i vår verkstad.
Svetsexperten i Kalmar AB ägs sedan 1 mars av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro och Svets Robotteknik i Växjö. Tillsammans är vi en mycket stark samarbetspartner inom svets för våra kunder.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
I rollen som utesäljare kommer du att arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med nya samt befintliga kunder. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor för att lösa kundens behov. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och vägleda kunderna i val av utrustning. Vi är ett team som arbetar här och eftersom vi är ett litet bolag hjälper vi varandra när det behövs vilket innebär att arbetsuppgifterna ibland kan variera. 
Arbetet innebär att sälja svetsutrustning och svetsrelaterade produkter till industriföretag i Kalmar län l men även i vår butik..
 
Vem är du ? 
Vi söker dig som kan svets och har stor erfarenhet av försäljning B2B mot industriföretag. Har du stor erfarenhet av svets och i övrigt uppfyller nedanstående kriterier är du också välkommen att söka jobbet. Du ha ett stort driv och älskar att göra affärer.
Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har B-körkort

Hoppas just du söker!
Välkommen med en ansökan redan idag.  

Svetsexperten i Kalmar AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag!  Sista ansökningsdag är den 1/8 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Persson på [email protected] eller 070-8150251. Visa mindre

IT-support till Trelleborg Group

Har du ett brinnande intresse för IT och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med kollegor runt om i hela Europa? Då kan detta vara något för dig. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att ge teknisk support och hantera administration inom IT-support som är kopplad till den tekniska infrastrukturen. Det är inte en klassisk Helpdesk-, 1st, eller 2nd line-roll utan du förväntas svara på alla typer av ärenden.  I rollen s... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för IT och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med kollegor runt om i hela Europa? Då kan detta vara något för dig.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att ge teknisk support och hantera administration inom IT-support som är kopplad till den tekniska infrastrukturen. Det är inte en klassisk Helpdesk-, 1st, eller 2nd line-roll utan du förväntas svara på alla typer av ärenden. 

I rollen som IT-support tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är engagerad och räds inte att ta egna initiativ för lösa problem. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Vidare har du många interna och externa kontaktytor vilket gör att du förstår vikten av god och tydlig kommunikation. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Din profil Har 2-3 års erfarenhet av att arbeta i produktionsmiljö i en liknande roll, exempelvis IT-support, helpdesk eller servertekniker. 
Goda kunskaper om datorer, kringutrustning, operativsystem, nätverk, kommunikation och informationssäkerhet.
Du kommunicerar obehindrat både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Goda kunskaper inom Active Directory, Exchange / Office 365.
Goda kunskaper inom Windows Server.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är serviceminded, prestigelös och drivs av problemlösning.

Du kommer vara en del av IT-teamet på Trelleborg Group och arbeta på kontoret i Kalmar där de utvecklar och arbetar inom tätningslösningar. Läs gärna mer om siten här: https://www.trelleborg.com/sv-se/seals

The Trelleborg Way
På Trelleborg vet vi att det är du som gör skillnaden! Vi arbetar aktivt för ökad mångfald och jämställdhet, eftersom vi vet att det ger goda resultat.
Vi är stolta över att vara annorlunda.
Med absolut kundfokus och att alltid prestera bättre än våra konkurrenter.
Vi lever i en innovativ kultur där alla får ansvar för företagets resultat.  

Ansökan
I denna rekrytering har Trelleborg Group valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdatum är 11 juli 2021, men tveka inte att skicka din ansökan redan idag då vi hanterar alla inkomna ansökningar löpande. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769 46 83 30.
Välkommen med din ansökan på www.onepartnergroup.se! Visa mindre

Administratörer till E-Hälsomyndigheten Kalmar

Nu söker vi administratörer till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att hantera och skicka ut Covidbevis.  Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 2-3 veckor, med goda möjligheter till förlängning. Vem är du ?  Är du noggrann och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker!  Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00.  E-hälsomyndigheten har valt att samarbeta med OnePartnerG... Visa mer
Nu söker vi administratörer till E-hälsomyndigheten för start omgående, vi söker dig som kan hjälpa till att hantera och skicka ut Covidbevis. 
Tjänsten är en behovsanställning på heltid under på 2-3 veckor, med goda möjligheter till förlängning.

Vem är du ? 
Är du noggrann och strukturerad, van vid högt tempo och stresstålig, då är det dig vi söker! 


Arbetstider: Dagtid, vardagar 08:00-17:00. 


E-hälsomyndigheten har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johansson på 0734- 305346.
Sista ansökningsdag är 20 Juli 2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se Visa mindre

Mekaniker, Lantmännen Kalmar

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och ut... Visa mer
Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Kalmar. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade.

Gillar du teknik och att jobba med service? Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår anläggning i Kalmar. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Är du redo att göra skillnad?  

Dina arbetsuppgifter
I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Om dig
Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning.
Har du ? 
? relevant arbetslivserfarenhet
? grundläggande kunskaper inom transmission, hydraulik pneumatik samt ellära
? grundläggande kunskaper inom serviceteknik
? grundläggande kunskaper av IT-system
? B körkort
? goda kunskaper i svenska och engelska

Då är det just dig vi söker ! 

Lantmännen maskin har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson, 0708-150261. [email protected]
Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 30 juni. Urvalsarbetet sker löpande så ansök snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se Visa mindre

Servicetekniker till Kalmar och Öland

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 19 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder. Vi är drygt 190 medarbetare och omsätter ca 1000 Mkr. Vi representerar i huvudsak världsle... Visa mer
Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 19 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är drygt 190 medarbetare och omsätter ca 1000 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.
Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet
Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.
Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer.

Vem är du ? 
Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus. Meriterande är goda kunskaper i engelska i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik.
Dator är ett verktyg som du kommer använda dagligen för felsökning och baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.
B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.
Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök redan idag! 

Vi söker två stycken servicetekniker med tänk placering en på Öland och en i Kalmar.


I denna rekrytering samarbetar Axima med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 17 juni 2021. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Solcellsmontörer Kalmar

Nu söker vi en självgående solcellsmontör till en kund i Kalmar, är du vår nya kollega ?   Beskrivning av företaget  Kunden är ett solcellsföretag som säljer och installerar solcellsanläggningar till villaägare och företag. Dom arbetar bara med gedigna leverantörer som lämnar trygga garantier. Kunden är en trygg partner och hjälper er från förstudie till driftsättning av solcellsanläggningen, som lämnar alltid en gedigen slutdokumentering med tillhörande ... Visa mer
Nu söker vi en självgående solcellsmontör till en kund i Kalmar, är du vår nya kollega ?  

Beskrivning av företaget 
Kunden är ett solcellsföretag som säljer och installerar solcellsanläggningar till villaägare och företag.
Dom arbetar bara med gedigna leverantörer som lämnar trygga garantier.
Kunden är en trygg partner och hjälper er från förstudie till driftsättning av solcellsanläggningen, som lämnar alltid en gedigen slutdokumentering med tillhörande garantier och signerat egenkontrollprogram.
Med erfaren av flera hundra anläggningar och kunnig personal från hantverkare till ingenjörer som skräddarsyr en kostnadseffektiv anläggning.

Vem är du ? 

Är du flexibel, driven, ansvarstagande, lite av en problemlösare och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att passa hos kund.
Du kommer att arbeta med montering av våra solcellssystem ute hos våra kunder som är både företag och privatkunder.  
En del resande ingår i tjänsten, tjänsten är heltid och inarbetning av tid förekommer. 

Tillgång till servicebil och ni utgår från företaget.

Krav B-körkort

Meriterat om du har en bakgrund som snickare, ritningsläsning och har gärna nån form av el kunskaper. 

Då företaget är i en expansionsfas så är det möjlighet till omgående start. 

Det finns även goda möjligheter att få anställning hos kund efter 6 månader. 

Så välkommen redan idag med er ansökan. 


Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag! Lägg in din ansökan på OneParterGroup.se senast den 30/5 2021. För ytterligare frågor om tjänsten kontakta Angelica Persson 0708-150261 eller [email protected] Visa mindre

Speditör/medarbetare utlastningen

Vill du ha ett sommarvikariat på ett framgångsrikt företag i Nybro tillsammans med ett härligt gäng! Ett utvecklande jobb med stort ansvar där du jobbar tätt ihop med både produktion, planering och våra innesäljare.  Du kommer att ansvara för allt arbete i och med samordning av utlastning. Du ska se till att arbeta förebyggande för att undvika och minimera risker för olika brister enligt gällande riskanalyser (säkerhet, kvalitet och miljö). Svara för att ... Visa mer
Vill du ha ett sommarvikariat på ett framgångsrikt företag i Nybro tillsammans med ett härligt gäng! Ett utvecklande jobb med stort ansvar där du jobbar tätt ihop med både produktion, planering och våra innesäljare. 

Du kommer att ansvara för allt arbete i och med samordning av utlastning. Du ska se till att arbeta förebyggande för att undvika och minimera risker för olika brister enligt gällande riskanalyser (säkerhet, kvalitet och miljö). Svara för att avvikelser noteras ner i avvikelsesystem. Du rapporterar till Produktionschefen. 

Dina arbetsuppgifter
Koordinera den dagliga verksamheten inom lager- och utlastningsavdelningen och mellan produktions- och utlastningsavdelningen i samråd med teamansvarig.
Planering av frakter (export) och utskrift av tillhörande exportdokument.
Svara för att sprida information mellan de olika skiften. Anmoda och hantera visst inköp av förbrukningsmaterial i rätt tid.
Du ska känna till och efterleva regelverk för vistelse i produktionsyta och efterleva de gällande säkerhetsinstruktionerna.

Din profil
Du har genomgått treårigt gymnasium och något års erfarenhet från speditionsarbete. Truckkort. Vana vid att arbeta med datorer. Som person har du lätt för att samarbete och har ett gott omdöme. Du är ordningsam och lättlärd. 

Semestervikarie: 1 plats (tjänsteman)
Period: 17 maj- 20 aug
Arbetstid: Dagtid mån-fre

Välkommen med din ansökan snarast via vår hemsida onepartnergroup.se. Visa mindre

Kundmottagare Tvättcenter

Vi söker en ny stjärna till vår anläggning här på Tvättornet i Kalmar. Är du vår nya stjärna i gänget ? Vi söker efter en Kundmottagare Som kundmottagare arbetar du med att bemöta kunder både personligen och via telefon för att hjälpa dem efter deras önskemål. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kassahantering, hjälpa kunderna in i biltvätten, vara behjälplig i självtvätten, bokning av släp- men framförallt hålla anläggningen ren och fräsch. Omfattni... Visa mer
Vi söker en ny stjärna till vår anläggning här på Tvättornet i Kalmar.
Är du vår nya stjärna i gänget ?

Vi söker efter en Kundmottagare
Som kundmottagare arbetar du med att bemöta kunder både personligen och via telefon för att hjälpa dem efter deras önskemål. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kassahantering, hjälpa kunderna in i biltvätten, vara behjälplig i självtvätten, bokning av släp- men framförallt hålla anläggningen ren och fräsch.

Omfattning: Tjänsten är förlagd på vardagar och helger enligt våra öppettider som är: vardagar 08-18 och helger 10-17.
 
Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska och engelska. Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och få ta mycket eget ansvar. Den ena dagen är aldrig lik den andra hos oss och därför är det bra om du kan hantera stress och är flexibel.
Tvättcenter är ett växande företag och vi är i ständig utveckling därför är det positivt om du som person är driven och gillar förändringar.

Det är meriterande om du har ett tekniskt kunnande samt erfarenhet av bilbranschen men inget krav.
Arbetet är till stor del självständigt men du ingår även i ett team där det är viktigt att du är hjälpsam och trivs med att lösa uppkomna problem.


Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Senast 18/6. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Visa mindre

Bilskadereparatör, Plåtarbetare

Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel. År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet! Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett här... Visa mer
Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel.

År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet!

Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett härligt team och i en god atmosfär på en helt ny och modern anläggning? Då är du välkommen till oss på Engelska vägen i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är demontering montering av skadade bilar till sitt ursprungsskick. Arbetsuppgifterna är varierande eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar. Det är meriterande om du behärskar plåtslageri. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga skadereparatörer. För oss är det viktigt att vår nya medarbetare är noggrann i sitt arbete och har lätt för att kommunicera för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet.

Vem är du ?
Vi söker dig som har en relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana från att arbeta med stora skador och att slutresultat vid montering sker med tydlig passform och kvalité. Din erfarenhet och kunskap kommer bidra till vår verkstad och kollegor. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion.
 
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en alldeles ny och modern verkstad tillsammans med ett gott team. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 30 juni 2021. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Utesäljare med svetskunskaper Kalmar

Ansök    Mar 29    OnePartnerGroup Kalmar AB    Utesäljare
Nu söker vi en säljare till vår kund Svetsexperten i Kalmar  Beskrivning av företaget Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år. Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv ... Visa mer
Nu söker vi en säljare till vår kund Svetsexperten i Kalmar 

Beskrivning av företaget
Svetsexperten i Kalmar AB är ett litet familjärt bolag med 5 anställda som verkat i svetsbranschen i över 20 år.
Via vår butik och uppsökande verksamhet säljer vi svetsmaskiner, gas, tillsatsmaterial och tillbehör från ledande leverantörer. Vi har valt de bästa leverantörerna inom varje produktområde för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna för en effektiv produktion. Vi lagerhåller en stor mängd produkter så att vi alltid kan leverera med korta ledtider. Vi erbjuder även våra kunder förebyggande service av strömkällor och genom vår välutbildade personal gör vi även reparationer och valideringar, på plats eller i vår verkstad.
Svetsexperten i Kalmar AB ägs sedan 1 mars av Welandgruppen som också äger Andon Robotics AB i Örebro och Svets Robotteknik i Växjö. Tillsammans är vi en mycket stark samarbetspartner inom svets för våra kunder.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
I rollen som utesäljare kommer du att arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med nya samt befintliga kunder. Du kommer även att ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor för att lösa kundens behov. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och vägleda kunderna i val av utrustning. Vi är ett team som arbetar här och eftersom vi är ett litet bolag hjälper vi varandra när det behövs vilket innebär att arbetsuppgifterna ibland kan variera. 
Arbetet innebär att sälja svetsutrustning och svetsrelaterade produkter till industriföretag i Kalmar län l men även i vår butik..
 
Vem är du ? 
Vi söker dig som kan svets och har stor erfarenhet av försäljning B2B mot industriföretag. Har du stor erfarenhet av svets och i övrigt uppfyller nedanstående kriterier är du också välkommen att söka jobbet. Du ha ett stort driv och älskar att göra affärer.
Du är självgående, prestigelös, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
Du trivs med att arbeta resultatinriktat mot uppsatta mål.
Du har ett stort affärssinne, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare
Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Du har B-körkort

Hoppas just du söker!
Välkommen med en ansökan redan idag.  

Svetsexperten i Kalmar AB samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansöka redan idag!  Sista ansökningsdag är den 20/5 2021. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Angelica Persson på [email protected] eller 070-8150251. Visa mindre

Researcher till OnePartnerGroup Kalmar

Vill du jobba i en kreativ miljö tillsammans med engagerade och sociala medarbetare. En arbetsplats där vi bryr oss om varandra och där du får stor möjlighet att utvecklas. OnePartnerGroup Kalmar har kontor i Kalmar och Karlskrona och vi jobbar med kunder i Kalmar län och Blekinge. Vi är ett dotterbolag inom OnePartnerGroup AB ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige med huvudkontor i Jönköping. Du kan jobba i Kalmar eller Karlskron... Visa mer
Vill du jobba i en kreativ miljö tillsammans med engagerade och sociala medarbetare. En arbetsplats där vi bryr oss om varandra och där du får stor möjlighet att utvecklas. OnePartnerGroup Kalmar har kontor i Kalmar och Karlskrona och vi jobbar med kunder i Kalmar län och Blekinge. Vi är ett dotterbolag inom OnePartnerGroup AB ett av de större bemannings- och rekryteringsföretagen i Sverige med huvudkontor i Jönköping. Du kan jobba i Kalmar eller Karlskrona. 

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar med våra rekryteringsprocesser och uthyrningsuppdrag, där ditt mål är att förse dessa processer med den bästa kandidatmatchningen. Du arbetar i team tillsammans med våra rekryteringskonsulter och konsultchefer, där din uppgift är att proaktivt arbeta för att bygga upp vårt kandidatnätverk med nya kompetenser och matcha talanger med nya karriärmöjligheter. Du kommer bland annat att arbeta med:

• Searcha kandidater i våra egna databaser och externa kanaler såsom Linkedin Recruiter, sociala medier och via andra nätverk
• Stötta rekryteringskonsulter och konsultchefer genom att göra urval, genomföra intervjuer, referenstagning och matcha kandidater mot uppdrag
• Skriva och publicera annonser på vår hemsida, externa kanaler samt aktivt engagera dig i sociala medier så som Facebook och LinkedIn för att få ut attraktiva jobberbjudanden till rätt målgrupp
• Stötta oss med övriga administrativa uppdrag i vårt rekryteringsverktyg
Din profil
För att bli en framgångsrik Researcher krävs att du är kreativ, driven, kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt samt att du har ett stort engagemang. Du är positiv, serviceinriktad och trivs med sociala kontakter. Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo, ett stort eget ansvar och en föränderlig miljö. Du har en god administrativ förmåga och är noggrann och strukturerad. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet från rekryterings- eller bemanningsbranschen, men det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper. För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, har du dessutom högskole- eller KY-utbildning i personalvetenskap, ekonomi eller försäljning ser vi detta som meriterande. OnePartnerGroup Kalmar kan erbjuda en spännande roll i ett expansivt bolag som ständigt utvecklas. 

Placeringsort: Kalmar eller Karlskrona

Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2021. För mer information kontakta Annika Lundberg, tel 0769 46 83 30. Visa mindre

kundsupport Kalmar

Söker du ett  med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.  Arbetsuppgifter Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och ... Visa mer
Söker du ett  med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 

Arbetsuppgifter
Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och varmt klimat. En familjär arbetsplats som är under stark tillväxt i nya fina moderna lokaler i Kalmar. Det är cirka 40 medarbetare på kontoret idag som jobbar i team och där alla eftersträvar samma mål. Arbetsplatsen präglas av goda relationer mellan medarbetarna samt en stark sammanhållning.

Arbetstiderna är varierande och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att hantera kundkontakt och mötesbokning via inkommande samtal och utgående samtal med ett visst administrativt arbete.

Din profil
För att trivas i rollen är du en person som är flexibel och som ser positivt på förändringar. Du som söker detta sommarjobb har en god förmåga att bemöta människor och drivs av att ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du jobbat inom service tidigare och har en god systemvana.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av kundservice.

Tillträde: Utbildningen börjar omgående, löpande urval och intervju. 
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Vardagar 8-19, kan variera.

Sista ansökningsdatum är den 7 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Visa mindre

Maskinförare/Krossoperatör

Stenproduktion AB söker härmed nya medarbetare! Företaget utför stenkrossning i hela Sverige. Inflödet på uppdrag är stort och vi behöver nu expandera vår verksamhet och vår personalstyrka. Våra arbetslag jobbar skift och vi arbetar ofta 2 veckor och lediga 2 veckor och arbetsorterna varierar. Arbetslagen bemannar maskinerna och utför även löpande underhåll och service.  Din profil För att trivas i rollen är du en person som är målmedveten och produktion... Visa mer
Stenproduktion AB söker härmed nya medarbetare!

Företaget utför stenkrossning i hela Sverige. Inflödet på uppdrag är stort och vi behöver nu expandera vår verksamhet och vår personalstyrka. Våra arbetslag jobbar skift och vi arbetar ofta 2 veckor och lediga 2 veckor och arbetsorterna varierar. Arbetslagen bemannar maskinerna och utför även löpande underhåll och service. 

Din profil
För att trivas i rollen är du en person som är målmedveten och produktionsinriktad. Du har förmåga att se till helheten och kan samarbeta med övrig personal för att nå bästa möjliga resultat. Du gillar att arbeta flexibelt och målinriktat och det finns ett stort personligt engagemang bakom ditt arbete. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och genomföra dessa på ett kvalitativt sätt är självklart för dig. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från kross eller svets och mek kunskaper. Och du tycker om att resa, då arbete ofta sker på annan ort. 

Krav :
B-körkort och Förarbevis.
 
Meriterande:
Tidigare erfarenhet av, mobila krossverk , stenkrossning ,
Gruv och bergindustri eller Svets och reparationsarbeten.
Heta arbeten utbildning.

I denna rekrytering har Stenproduktion AB valt att samarbete med OnePartnerGroup. Du blir anställd hos Stenproduktion och påbörjar din anställning via en provanställning.  Vi vill ha din ansökan senast den 16 april 2021. För mer information kontakta Angelica Persson, [email protected] alt mobil 070- 815 02 61 Visa mindre

Sommarjobb som kundsupport

Söker du ett sommarjobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.  Arbetsuppgifter Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett ... Visa mer
Söker du ett sommarjobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. 

Arbetsuppgifter
Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och varmt klimat. En familjär arbetsplats som är under stark tillväxt i nya fina moderna lokaler i Kalmar. Det är cirka 40 medarbetare på kontoret idag som jobbar i team och där alla eftersträvar samma mål. Arbetsplatsen präglas av goda relationer mellan medarbetarna samt en stark sammanhållning.

Arbetstiderna är varierande och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att hantera kundkontakt och mötesbokning via inkommande samtal och utgående samtal med ett visst administrativt arbete.

Din profil
För att trivas i rollen är du en person som är flexibel och som ser positivt på förändringar. Du som söker detta sommarjobb har en god förmåga att bemöta människor och drivs av att ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du jobbat inom service tidigare och har en god systemvana.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt erfarenhet av kundservice.

Tillträde: Utbildningen börjar v.21-v.23 och sedan ser vi gärna att du kan arbeta fram till v.34
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Vardagar 8-19, kan variera.

Sista ansökningsdatum är den 9 april, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på nummer 072 516 49 00 eller via [email protected] Visa mindre

Slottschef till Kalmar Slott

Kalmar slott är en av Sveriges mest intressanta historiska byggnad. Vill du ta ansvaret för att fortsätta utveckla slottet som omtyckt mötesplats och få den fantastiskt utmanande och roliga uppgiften att göra slottet än mer attraktivt för besökare, både gammal som ung? Har du kunskaper, engagemang och kreativitet för att fortsätta satsa på intressanta och attraktiva utställningar såväl nationella som internationella? Du kommer få en unik arbetsplats i Sver... Visa mer
Kalmar slott är en av Sveriges mest intressanta historiska byggnad. Vill du ta ansvaret för att fortsätta utveckla slottet som omtyckt mötesplats och få den fantastiskt utmanande och roliga uppgiften att göra slottet än mer attraktivt för besökare, både gammal som ung? Har du kunskaper, engagemang och kreativitet för att fortsätta satsa på intressanta och attraktiva utställningar såväl nationella som internationella? Du kommer få en unik arbetsplats i Sveriges bäst bevarade renässansslott. 

Vi har en plan fram till  2029 med satsningar för Slottet och som du kommer att arbeta med; Intressanta och attraktiva utställningar
Fortsätta utveckla slottet som omtyckt plats för möten och konferenser
Slottet ska vara en naturlig och omtyckt mötesplats för kalmarborna såväl som det självklara besöksmålet för besökare i Kalmar
Fortsätta utveckla vår framgångsrika barnverksamhet under namnet "Barnens slott"
Fortsätta arbeta för en året-runt-verksamhet.
Utöka slottets utbud av evenemang
Planer finns framtagna för att utveckla slottets västra och södra postejer för publik verksamhet
Vi vill öppna en utomhusservering
I din roll har du verksamhetsansvar för; Ekonomi, budget och personalansvar för 11 fastanställda och drygt 50 timanställda.
Leda arbetet med guideturer, konferens och möten, evenemang, skådespel, barnverksamhet, middagar/restaurangen, permanenta utställningar (förnya befintliga och skapa nya), slottsbutiken, information, kommunikation och marknadsföring tillsammans med personalen.
Säsongsutställningar
Driva slottets utvecklingsplan tillsammans med Statens fastighetsverk
Ansvara för investeringsplanerna som finns i avtalet med kommunen. 

Din profil
Vi söker dig som har kompetens och engagemang att driva och utveckla verksamhetens olika områden framåt. Vi ser gärna att du har ett brett nätverk och erfarenhet av att arbeta med kulturhistoriska besöksmål samt besöksmålsutveckling. Du är en erfaren ledare och bedriver ett inkluderande ledarskap. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Du har en relevant högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet från yrkeslivet. 

I den här rekryteringen har Destination Kalmar valt att samarbete med OnePartnerGroup. Vi vill ha din ansökan senast den 18 april 2021. För mer information kontakta Annika Lundberg 0769 46 83 30. Visa mindre

Solcellsmontörer Kalmar

Nu söker vi 2 stycken självgående montörer till en kund i Kalmar med stor erfarenhet av solceller.  Är du flexibel, driven, ansvarstagande, lite av en problemlösare och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att passa hos kund. Du kommer att arbeta med montering av våra solcellssystem ute hos våra kunder som är både företag och privatkunder.   En del resande ingår i tjänsten, tjänsten är heltid och inarbetning av tid förekommer.  Tillgång till servi... Visa mer
Nu söker vi 2 stycken självgående montörer till en kund i Kalmar med stor erfarenhet av solceller. 

Är du flexibel, driven, ansvarstagande, lite av en problemlösare och gillar att arbeta i ett högt tempo kommer du att passa hos kund.
Du kommer att arbeta med montering av våra solcellssystem ute hos våra kunder som är både företag och privatkunder.  
En del resande ingår i tjänsten, tjänsten är heltid och inarbetning av tid förekommer. 
Tillgång till servicebil och ni utgår från företaget.
Krav B-körkort
Meriterat om du har en bakgrund som snickare, ritningsläsning och gärna el kunskaper. 

Då företaget är i en expansionsfas så är det möjlighet till omgående start. 
Det finns även goda möjligheter att få anställning hos kund. 

Så välkommen redan idag med er ansökan. Visa mindre

Servicetekniker till Tvättcenter

Bli en del av oss på Tvättcenter! Tvättcenter har funnits sedan 2006 och driver fyra stycken biltvättsanläggningar idag. Vi har två bemannade anläggningar och två obemannade anläggningar i Kalmar. Tvättcenter är i en expansiv fas och söker nu en servicetekniker. Som servicetekniker hos oss blir din främsta uppgift att utföra servicearbeten och reparationer på våra biltvättsanläggningar.  Dina arbetsuppgifter Du kommer att utföra båda akuta reparationer, f... Visa mer
Bli en del av oss på Tvättcenter!
Tvättcenter har funnits sedan 2006 och driver fyra stycken biltvättsanläggningar idag. Vi har två bemannade anläggningar och två obemannade anläggningar i Kalmar. Tvättcenter är i en expansiv fas och söker nu en servicetekniker. Som servicetekniker hos oss blir din främsta uppgift att utföra servicearbeten och reparationer på våra biltvättsanläggningar. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att utföra båda akuta reparationer, förebyggande underhåll och större planerade arbeten. Vid din sida har du en nuvarande serviceansvarig och några andra i företaget som gör att du är i ständig rörelse och behöver aldrig oroa dig för att du skulle få för lite och göra. Du kommer rapportera till närmst ansvarig personalansvarig.

Du erbjuds
En omväxlande och spännande tjänst med goda löne- och tjänstevillkor samt tillgång till egen bil. Din dag kommer präglas av varierande arbetsuppgifter med möjligheten att styra över din egen tid och planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du kommer få vara en del av ett växande bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Vi söker dig som innehar B- BE-körkort. Du besitter goda språkkunskaper i svenska och engelska och har ett stort tekniskt intresse samt viljan att lära nytt.
Det är meriterande men inte ett krav om du har:
- Språkkunskaper i tyska
- Erfarenhet av arbete inom automation
- Erfarenhet av varierade uppgifter inom underhåll och reparation
- Kunskaper inom VVS
- Kunskaper inom el. 

Som person tror vi att du gillar att arbeta självgående men tillsammans med ditt team. Du arbetar strukturerat mot uppsatta mål och deadlines och tar stöd där det behövs. Du har en förmåga att lyssna in de utmaningar som finns och arbeta lösningsorienterat mot uppkomna problem. Du äger problemet från ax till limpa och säkerställer att det löses på bästa sätt. Du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete och gillar att ha det rent och snyggt när du jobbar. 

Tjänstevilkor

Arbetsplats: Kalmar län
Anställningsform: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
Arbetstider: I huvudsak vardagar, dagtid men helg- och kvällsarbete kan förekomma.
Start: Omgående. Tjänsten ska vara tillsatt innan sista april. Visa mindre

Bilskadereparatör, Plåtarbetare

Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel. År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet! Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett här... Visa mer
Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel.

År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet!

Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett härligt team och i en god atmosfär på en helt ny och modern anläggning? Då är du välkommen till oss på Engelska vägen i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är demontering montering av skadade bilar till sitt ursprungsskick. Arbetsuppgifterna är varierande eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar. Det är meriterande om du behärskar plåtslageri. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga skadereparatörer. För oss är det viktigt att vår nya medarbetare är noggrann i sitt arbete och har lätt för att kommunicera för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet.

Vem är du ?
Vi söker dig som har en relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana från att arbeta med stora skador och att slutresultat vid montering sker med tydlig passform och kvalité. Din erfarenhet och kunskap kommer bidra till vår verkstad och kollegor. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion.
 
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en alldeles ny och modern verkstad tillsammans med ett gott team. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected] Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 30 juni 2021. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Är du Ditals nya Försäljningschef!

Dital växer och söker nu en Försäljningschef med ansvar för kontoret i Kalmar Vår inställning är att man alltid måste utvecklas. Som Försäljningschef blir du en nyckelperson för företagets framgång och utveckling. Vi söker dig som vill bygga teamanda genom att leda. Tillsammans skapar vi en miljö fylld av engagemang och entreprenörskap.  Dina arbetsuppgifter  Rollen som Försäljningschef är helt ny och du kommer att få vara med att utveckla och forma uppdr... Visa mer
Dital växer och söker nu en Försäljningschef med ansvar för kontoret i Kalmar
Vår inställning är att man alltid måste utvecklas. Som Försäljningschef blir du en nyckelperson för företagets framgång och utveckling. Vi söker dig som vill bygga teamanda genom att leda. Tillsammans skapar vi en miljö fylld av engagemang och entreprenörskap. 

Dina arbetsuppgifter 
Rollen som Försäljningschef är helt ny och du kommer att få vara med att utveckla och forma uppdraget. Som Försäljningschef hanterar du allt från rekrytering av ny personal till att du innovativt arbetar för att utveckla företagets försäljning. I den operativa säljledningen kommer du ha hjälp av säljcoacher. Du ska se till att skapa förutsättningar så att vi har en arbetsplats där man trivs, utvecklas och levererar förväntat resultat. I rollen jobbar du med ständiga förbättringar både när det gäller rutiner såväl som personalens vidareutveckling. Du gör en handlingsplan för varje individ med uppföljning och personlig utveckling. Du skapar och förbättrar vårt utbildningsmaterial och ser till att vi alltid har den senaste och mest uppdaterade informationen. Du stöttar våra coacher med information samt utbildning. Vi förväntar oss att du genom ditt ledarskap lyckas motivera, coacha och inspirera ditt team till framgångsrik försäljning. Är dina medarbetare nöjda och motiverade och vi har kunder som är nöjda, så banar det vägen för goda försäljningssiffror.
 
Din profil 
Formell kompetens
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ledarskap och HR eller annan likvärdig högskoleutbildning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet av en ledande roll. För att underlätta din startsträcka ser vi gärna att du kommer från säljbranschen. Du vet hur man skapar strukturer och rutiner för att du och ditt team ska lyckas med att leverera mot förväntade mål. Du är en viktig pusselbit i laguppställningen när vi på Dital tillsammans ska utvecklas. Du talar och skriver flytande svenska och har god förmåga till struktur och helhetstänk. 
 
Personliga egenskaper
Vi på Dital är positiva och vi tycker det är viktigt att ha en arbetsplats med mycket energi och glädje. Hos oss möter du en gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter. Viktigt för oss är dina personliga egenskaper då vi värdesätter engagemang, positiv inställning och hög arbetsmoral. Som person ska du vara kommunikativ och trygg i din roll som ledare. Du är en sann lagspelare som brinner för att motivera, stötta och driva utvecklingsarbete samt dina medarbetare.

Dital erbjuder
Vi erbjuder ett fantastisk spännande och utvecklande arbete där det för rätt person finns alla möjligheter för personlig utveckling! 

Läs gärna mer om oss. 
http://dital.se/flexibla-foretagslosningar-som-fungerar/ Visa mindre

Kundmottagare/däckmontör till Däckhuset

Vill du jobba på en av Sveriges största däckservicekedjor med ett varierande jobb inom kundservice och verkstad? Vi söker dig som klarar av att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten. Har du ett affärsmässigt driv med förmågan att identifiera och tillfredsställa kunders behov? Isåfall är det dig vi söker. Arbetsuppgifter Som kundmottagare/däckmontör kommer du få en omväxlande arbetsroll. Dels kommer du att arbeta i frontdesk vilket innebär... Visa mer
Vill du jobba på en av Sveriges största däckservicekedjor med ett varierande jobb inom kundservice och verkstad? Vi söker dig som klarar av att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten. Har du ett affärsmässigt driv med förmågan att identifiera och tillfredsställa kunders behov? Isåfall är det dig vi söker.


Arbetsuppgifter
Som kundmottagare/däckmontör kommer du få en omväxlande arbetsroll. Dels kommer du att arbeta i frontdesk vilket innebär kontakt med kunder såväl vid disk som via telefon och e-post. Du tar emot Däckhusets kunder och rådgör samt bokar in beställningar. Du kommer även spendera en stor del av din tid i verkstaden med dina kollegor. Som däckmontör jobbar du med kundernas bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan tillkomma och även byte av däck på fälg samt balansering av hjul. Under däcksäsongen arbetar man med kvalitetsmedvenhet och hög noggrannhet i ett högt tempo.

Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som tycker om att arbeta fysiskt med hela kroppen och som tycker det är kul att träffa kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen sedan tidigare. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Du kommer vara en del av ett team där samarbete är viktigt. Vi arbetar i en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du måste vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt. Körkort och goda kunskaper i svenska såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Däckhuset samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 19 februari. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på [email protected] eller 072 516 49 00

Läs gärna mer om oss på www.dackhuset.nu Visa mindre

Servicetekniker till Oskarshamn

Vi på OnePartnerGroup söker nu en servicetekniker till Dematek i Oskarshamn. Denna tjänst innebär att du först kommer att vara anställd av oss på OnePartnerGroup med goda chanser till en direkt anställning hos kunden. Här får du en trygg och säker arbetsgivare som vill ge dig dom bästa förutsättningarna för att du ska trivas på arbetet. Har du tidigare arbetat med service och underhåll av maskiner och vill vidare till en ny spännande utmaning? Då kan det h... Visa mer
Vi på OnePartnerGroup söker nu en servicetekniker till Dematek i Oskarshamn. Denna tjänst innebär att du först kommer att vara anställd av oss på OnePartnerGroup med goda chanser till en direkt anställning hos kunden. Här får du en trygg och säker arbetsgivare som vill ge dig dom bästa förutsättningarna för att du ska trivas på arbetet. Har du tidigare arbetat med service och underhåll av maskiner och vill vidare till en ny spännande utmaning? Då kan det här vara tjänsten som passar perfekt för dig!

Om kundföretaget
Dematek erbjuder Sveriges mest omfattande utbud av servicetjänster för lyftanordningar. Vi har branschens mest ambitiösa program för utbildning av våra servicetekniker och tillsammans med våra konstruktörer och tekniker så erbjuder de ett oslagbart stöd för alla som äger och hanterar kranar och andra lyftanordningar. Vi har funnits i 100 år, vi har lokal personal på 67 platser runt om i landet och servar löpande kunder på fler än 350 orter. Söker du en trygg partner för att säkerställa en trygg lyftmiljö så är Dematek ditt val.

Arbetsuppgifter
Denna roll innebär mycket eget ansvar och planering. Du får tilldelade kundavtal som du själv belägger schemat med och du ansvarar över ditt område som servicetekniker. Arbetet avser i huvudsak arbete med telfrar och traverser samt i förkommande fall portar och lyftredskap. Det kan även förekomma att du medverkar vid driftsättningar. Du arbetar nära kunder, interna säljare och produktspecialister. I rollen utgår du ifrån hemmet eller ifrån serviceverkstaden i Påskallavik (Emsfors) och åker mellan kunderna med hjälp av en servicebil. Service, förbyggande underhåll
Montage och installation
Hos kund utföra behovsanalyser
Elektrisk och mekanisk felsökning
Automation/PLC-styrning kan förekomma
Försäljning av företagets tjänster och produkter
Vård av egen utrustning
Egen administration och rapportering
Vem söker vi
Vi vill att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med mekanik. Du har även arbetat med service av maskiner och har kunskaper inom el, mekanik, felsökningar och underhåll. Vi ser gärna att du som söker har någon form av teknisk utbildning. För att trivas på detta arbete krävs att du är noggrann, har en god serviceanda och tycker om frihet under ansvar. B-körkort är ett krav.

Du ansöker via www.onepartnergroup.se och vi vill ha din ansökan senast den 28 mars 2021. Vi tillämpar löpande urval så skicka din ansökan redan idag. Visa mindre

Extrajobb som kundsupport

Söker du ett extrajobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Är du en öppen och empatisk person som vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. I enlighet med vårt kollektivav... Visa mer
Söker du ett extrajobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Är du en öppen och empatisk person som vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. I enlighet med vårt kollektivavtal ser vi att du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten. Behovet av extrapersonal är som starkas under veckans första dagar mån-tisdag, vi ser därför gärna att du har möjlighet till att arbeta dessa dagar. 

Arbetsuppgifter
Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och varmt klimat. En familjär arbetsplats som är under stark tillväxt i nya fina moderna lokaler i Kalmar. Det är cirka 40 medarbetare på kontoret idag som jobbar i team och där alla eftersträvar samma mål. Arbetsplatsen präglas av goda relationer mellan medarbetarna samt en stark sammanhållning.

Arbetstiderna är varierande och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att hantera kundkontakt och mötesbokning via inkommande samtal och utgående samtal med ett visst administrativt arbete.

Din profil
För att trivas i rollen är du en person som är flexibel och som ser positivt på förändringar. Du som söker detta extrajobb har en god förmåga att bemöta människor och drivs av att ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du jobbat inom service tidigare och har en god systemvana.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt minst ett års erfarenhet av kundservice.

Omfattning: cirka 20%, 1-2 dagar i veckan 
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Vardagar 8-19, kan variera

Sista ansökningsdatum är den 11 februari, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på nummer 072 516 49 00 eller via [email protected] Visa mindre

Rekryteringskonsult Karlskrona

Vi söker en Rekryteringskonsult till vårt kontor i Karlskrona. Vi bygger en ny organisation och under våren kommer vi  flytta in i det nya World Trade Center.  Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll och ditt team för att tillsammans växa och uppnå våra... Visa mer
Vi söker en Rekryteringskonsult till vårt kontor i Karlskrona. Vi bygger en ny organisation och under våren kommer vi  flytta in i det nya World Trade Center. 

Vi är ett framåtlutat gäng som tror på att vi blir mer produktiva ju roligare vi har tillsammans. Att stötta och pusha varandra ser vi som en självklarhet för att tillsammans nå framgång. Här får du chans att utvecklas och själv utforma din roll och ditt team för att tillsammans växa och uppnå våra mål. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas förutsätter rollen hög grad av flexibilitet och mobilitet. Förutom samarbetet med närmsta kollegorna har du också möjlighet att ta hjälp av alla erfarna kollegor runt om i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som Rekryteringskonsult hos oss blir du en viktig del i vårt team där du självständigt driver ditt ansvarsområde och jobbar mot såväl personliga mål som verksamhetens övergripande målsättningar. Du blir vårt ansikte ut mot marknaden och bygger upp långsiktiga och förtroendefulla relationer med våra kunder. Genom dina erfarenheter och kunskaper kan du bistå kunden som rådgivare och agerar som en samarbetspartner snarare än en leverantör. Kundvård och nykundsbearbetning är självklara inslag i din arbetsvardag och du ansvarar för hela processen - från kundbesök, kravprofil och annonsutformning till intervjuer, personbedömning, referenser och slutligen anställning. 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från branschen antingen som rekryteringskonsult eller konsultchef. Du kan också ha erfarenhet som säljare inom tjänstesektorn. Du är lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och kandidat som framgång sker! 

För att trivas i denna roll är du förtroendeingivande, tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Med fördel har du redan idag ett lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av en roll med personalansvar. För att trivas hos oss på OnePartnerGroup är du strukturerad, effektiv och innovativ i såväl arbetssätt som synsätt. Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och flexibel. Du är engagerad och trivs bäst i en dynamisk miljö där det är mycket att göra. 

För mer information kontakta VD/Rekryteringskonsult Annika Lundberg 076 946 83 30, eller [email protected]. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag den 31 januari 2021. Visa mindre

IT-konsult för omgående uppdrag

Vi letar efter en serviceinriktad IT konsult som kan börja omgående för uppdrag hos kund. Vår kund ligger i Fågelmara och håller för tillfället på att införa ett nytt affärssystem. Arbetsuppgifter:  Vara behjälplig vid tekniska problem, vid felsökningar och inloggning. Koordinering av ärenden med helpdesk samt ha kontakt med hårdvaruleverantörer.  Din profil:  Som person ser vi gärna att du är en kommunikativ person som kan agera självständigt och proble... Visa mer
Vi letar efter en serviceinriktad IT konsult som kan börja omgående för uppdrag hos kund. Vår kund ligger i Fågelmara och håller för tillfället på att införa ett nytt affärssystem.

Arbetsuppgifter: 
Vara behjälplig vid tekniska problem, vid felsökningar och inloggning. Koordinering av ärenden med helpdesk samt ha kontakt med hårdvaruleverantörer. 

Din profil: 
Som person ser vi gärna att du är en kommunikativ person som kan agera självständigt och problemlösande. Du ska tidigare ha arbetat som IT-tekniker/konsult alternativt utbildat dig inom området.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår konsultchef Emmie Svensson på 072 516 49 00 eller [email protected]
Glöm inte att motivera så gott du kan varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV. Visa mindre

Projektledare möten och konferenser

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför ständigt satsningar för att stärka stadens attraktivitet. Inom affärsområdet Evenemang startar vi en Convention Bureau med syfte att stärka Kalmar som en attraktiv mötes- och konferensstad. Nu söker vi dig som vill vara med att bygga upp den här ... Visa mer
Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför ständigt satsningar för att stärka stadens attraktivitet.

Inom affärsområdet Evenemang startar vi en Convention Bureau med syfte att stärka Kalmar som en attraktiv mötes- och konferensstad. Nu söker vi dig som vill vara med att bygga upp den här verksamheten. 

Dina arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga mål är att utveckla mötesstaden Kalmar genom att marknadsföra destinationen och värva möten möten/konferenser. Du ska ge information och råd om mötesanläggningar, logi, transporter och sociala aktiviteter. Du är projektledare för att ta fram anbud/ansökningar om möten och handleder processen runt skapandet av större möten. Du kommer också att arrangera visningsresor och studiebesök. Du kommer att ha nära samarbete med berörda delar av näringslivet. Då verksamheten är nystartad kommer det bli många möten och informationsträffar och du måste vara helt bekväm med att prata inför stora grupper. 

Din profil
Du har en relevant utbildning, gärna med en akademisk examen och erfarenhet från mötes- och upplevelseindustrin. Du är duktig på att kommunicera och har lätt för att bygga relationer. Du är van att ta eget ansvar och att leda grupper samtidigt som du är en lagspelare. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och gärna något ytterligare språk. 

Du kommer få en unik chans att vara med att bygga upp en helt ny verksamhet inom Destination Kalmar. Besöksnäringen är viktig i regionen och Kalmar har utnämnts till årets sommarstad 4 år i rad.

I denna rekrytering samarbetar Destination Kalmar med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är 31 december och vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan på www.onepartnergroup.se. För mer information kontakta Annika Lundberg, 0769 46 83 30 eller [email protected] Visa mindre

Bilskadereparatör

Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel. År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet! Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett här... Visa mer
Bilkompani-gruppen består idag av cirka 150 skickliga medarbetare. Vi erbjuder försäljning och service av: Volkswagen, Skoda, Audi och Volkswagen transportbilar, Peugeot, Kia, Subaru, Mitsubishi och Opel.

År 2019 blev vi prisvinnare för årets Skadeverkstad i Sverige. Vi värnar om en trygg arbetsmiljö där vi arbetar koncentrerat, men är måna om att alltid ha roligt på jobbet!

Har du en teknisk bakgrund och är passionerad av bilar? Vill du arbeta i ett härligt team och i en god atmosfär på en helt ny och modern anläggning? Då är du välkommen till oss på Engelska vägen i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är demontering montering av skadade bilar till sitt ursprungsskick. Arbetsuppgifterna är varierande eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar. Det är meriterande om du behärskar plåtslageri. Du kommer att ingå i ett målinriktat team med flera duktiga skadereparatörer. För oss är det viktigt att vår nya medarbetare är noggrann i sitt arbete och har lätt för att kommunicera för att ge kunden den bästa upplevelsen. Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant yrkesutbildning och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har vana från att arbeta med stora skador och att slutresultat vid montering sker med tydlig passform och kvalité. Din erfarenhet och kunskap kommer bidra till vår verkstad och kollegor. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi och våra varumärken kommer tillhandahålla dig en gedigen introduktion.
 
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i en alldeles ny och modern verkstad tillsammans med ett gott team. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bilkompani med OnePartnerGroup Kalmar. För mer information kontakta Emmie Svensson, 0725 16 49 00 eller [email protected]. Skicka din ansökan på www.onepartnergroup.se senast den 10 januari 2021. Vi tillämpar löpande urval. Visa mindre

Beredningstekniker

Är du strukturerad och kommunikativ? Har du förmågan att se helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna? Vill du vara med på en spännande resa i en bransch som ständigt utvecklas kan detta vara jobbet för dig! ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fle... Visa mer
Är du strukturerad och kommunikativ? Har du förmågan att se helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna? Vill du vara med på en spännande resa i en bransch som ständigt utvecklas kan detta vara jobbet för dig!

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya beredningstekniker i Kalmar.

Arbetsbeskrivning
Som beredningstekniker ingår du i beredningsgruppen och ansvarar i huvudsak för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-24 KV. 

Dina arbetsuppgifter innebär att: utföra elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
ansvara för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
göra kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa
att utifrån beställarens önskemål ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag med dokumentation
uppdatera uppdragets dokumentation under uppdragets gång
arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer
Din profil
Du bör ha en relevant 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning samt ser vi att du har några års erfarenhet av arbete med eldistribution/distributionsberedning. Tidigare erfarenhet av EBR och arbete med beredningsprogrammet GURU är en merit. 

B-körkort är ett krav, så även god datorvana samt flytande svenska i tal och skrift.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså ihärdighet bland annat avseende tider.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! I denna rekrytering har ONE Nordic valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30 eller [email protected]. Vi vill ha din ansökan senast den 10 januari 2021. Visa mindre

CE-chaufför natt

För uppdrag hos kund söker vi omgående en CE-chaufför. Tjänsten innefattar nattkörning med varierande arbetstider. Din profil Vi söker dig som • Har CE-körkort • Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB) • Är i fysisk god form För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid s... Visa mer
För uppdrag hos kund söker vi omgående en CE-chaufför. Tjänsten innefattar nattkörning med varierande arbetstider.

Din profil
Vi söker dig som
• Har CE-körkort
• Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Är i fysisk god form

För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Eftersom arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som motiveras av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt lösa problem som kan uppstå. Tjänsten kräver att du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.

Ansökan sista ansökningsdatum är den 25 november men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på telefonnummer 072 516 49 00 eller via [email protected] Visa mindre

Elingenjör

Ansök    Nov 11    OnePartnerGroup Kalmar AB    Elingenjör
Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder.  Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och reso... Visa mer
Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder. 
Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och resor kan förekomma i regionen. 

Vi erbjuder dig  
Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Ditt jobb kommer att vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Vi arbetar med: Elkonstruktion, hög-, mellan- och lågspänning
Konstruktion av kablage elskåp
Anläggningsprojekt
Provning/idrifttagning 
Industriautomation/IoT
Det är meriterande om du har lång erfarenhet som elingenjör/elkraftsingenjör och vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion i Elprocad, ElMaster, E3, Autocad eller liknande. 
Vill du dessutom ta ett koordinerande och tekniskt ansvar är det också meriterande.

Du kommer att anställas direkt av vår uppdragsgivare. 

För mer information är du välkommen att kontakta Emmie Svensson, 0720 516 49 00, emmie.s[email protected], eller Annika Lundberg, 0769 46 83 30
Vänligen skicka in din ansökan på onepartnergroup.se senast den 30 oktober 2020. Visa mindre

Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB

Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp.  Arbetsuppgifter I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manue... Visa mer
Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner samt i CNC-styrda maskiner för interna projekt. I arbetsuppgifterna ingår kontrollmätningen av alla detaljer, slipning och mätning, byte av verktyg, färdigmontering och renhållning där en viktig del är service av verktygen samt underhåll och reparation av maskinerna. Du förväntas se verksamhetens utmaningar och vara en problemlösare.

Din profil
Vi söker dig som är Verktygsmakare eller Verkstadstekniker med några års erfarenhet inom verkstadsarbeten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, material och val av tillverkningsmetoder och det är meriterande om du har fördjupning inom ritningslära. vi ser även att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna inom metall. Du har även tidigare arbetat med svarvning och fräsning i manuella eller CNC-styrda maskiner. 

Att samarbeta i team är något du är van vid och du arbetar effektivt både ensam och i grupp. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig samtidigt som du har ett eget driv och vågar ta för dig. 

Conpipe Scandinavia AB samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 11 oktober. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på [email protected] eller 072 - 516 49 00. Visa mindre

Är du interimskonsult?

Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag. Har du eget företag och gedigen arbetslivserfarenhet? Har du lätt för att sätta dig in i nya uppdrag? Är du van att ta ansvar och få saker och ting gjorda från första stund? Då kanske vi kan hitta en gemensam lösning! Som interimskonsult går d... Visa mer
Vill du ha hjälp att sälja in din kompetens i våra nätverk? Vi arbetar med interimslösningar och hjälper våra kunder när de har behov av att snabbt hitta kompetens som kan hjälpa dem med kortare eller längre uppdrag.
Har du eget företag och gedigen arbetslivserfarenhet? Har du lätt för att sätta dig in i nya uppdrag? Är du van att ta ansvar och få saker och ting gjorda från första stund? Då kanske vi kan hitta en gemensam lösning!
Som interimskonsult går du in i en organisation under en begränsad period för att uppfylla ett specifikt mål. Det kan handla om sjösättning av ett nytt affärssystem, ett tillfälligt chefsuppdrag eller arbetet med att nå en viss lönsamhet i bolaget. Ett tacksamt jobb om du gör det bra!
Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk av underkonsulter? Registrera då ditt CV på denna annons så tar vi en kontakt med dig för att stämma av vilka dina kompetenser är, och vilken typ av uppdrag som passar just dig.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på telefonnummer 072-5164900 
Vi ser fram emot att skapa kontakt med just dig! Visa mindre

Beredningstekniker

Är du strukturerad och kommunikativ? Har du förmågan att se helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna? Vill du vara med på en spännande resa i en bransch som ständigt utvecklas kan detta vara jobbet för dig! ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fle... Visa mer
Är du strukturerad och kommunikativ? Har du förmågan att se helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna? Vill du vara med på en spännande resa i en bransch som ständigt utvecklas kan detta vara jobbet för dig!

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas – därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya beredningstekniker i Kalmar.

Arbetsbeskrivning
Som beredningstekniker ingår du i beredningsgruppen och ansvarar i huvudsak för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-24 KV. 

Dina arbetsuppgifter innebär att: utföra elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
ansvara för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
göra kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa
att utifrån beställarens önskemål ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag med dokumentation
uppdatera uppdragets dokumentation under uppdragets gång
arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer
Din profil
Du bör ha en relevant 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning samt ser vi att du har några års erfarenhet av arbete med eldistribution/distributionsberedning. Tidigare erfarenhet av EBR och arbete med beredningsprogrammet GURU är en merit. 

B-körkort är ett krav, så även god datorvana samt flytande svenska i tal och skrift.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså ihärdighet bland annat avseende tider.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. 

Vi erbjuder:
• Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
• Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö

Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! I denna rekrytering har ONE Nordic valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30 eller [email protected]. Vi vill ha din ansökan senast den 8 november 2020. Visa mindre

Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB

Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp.  Arbetsuppgifter I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manue... Visa mer
Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner samt i CNC-styrda maskiner för interna projekt. I arbetsuppgifterna ingår kontrollmätningen av alla detaljer, slipning och mätning, byte av verktyg, färdigmontering och renhållning där en viktig del är service av verktygen samt underhåll och reparation av maskinerna. Du förväntas se verksamhetens utmaningar och vara en problemlösare.

Din profil
Vi söker dig som är Verktygsmakare eller Verkstadstekniker med några års erfarenhet inom verkstadsarbeten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, material och val av tillverkningsmetoder och det är meriterande om du har fördjupning inom ritningslära. vi ser även att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna inom metall. Du har även tidigare arbetat med svarvning och fräsning i manuella eller CNC-styrda maskiner. 

Att samarbeta i team är något du är van vid och du arbetar effektivt både ensam och i grupp. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig samtidigt som du har ett eget driv och vågar ta för dig. 

Conpipe Scandinavia AB samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 11 oktober. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på [email protected] eller 072 - 516 49 00. Visa mindre

Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB

Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp.  Arbetsuppgifter I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manue... Visa mer
Är du en Verktygsmakare som värdesätter kvalitet och precision? Trivs du med ett varierande och utvecklande arbete där du får lösa problem både ensam och i grupp? Då kan vi ha tjänsten för dig. Vi söker en Verktygsmakare till Conpipe Scandinavia AB i Halltorp. 

Arbetsuppgifter
I rollen som Verktygsmakare tillverkar du verktyg för metallprodukter från början till slut utifrån en ritning till färdig produkt. Tillverkningen sker både med handverktyg, i manuellt styrda verktygsmaskiner samt i CNC-styrda maskiner för interna projekt. I arbetsuppgifterna ingår kontrollmätningen av alla detaljer, slipning och mätning, byte av verktyg, färdigmontering och renhållning där en viktig del är service av verktygen samt underhåll och reparation av maskinerna. Du förväntas se verksamhetens utmaningar och vara en problemlösare.

Din profil
Vi söker dig som är Verktygsmakare eller Verkstadstekniker med några års erfarenhet inom verkstadsarbeten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning, material och val av tillverkningsmetoder och det är meriterande om du har fördjupning inom ritningslära. vi ser även att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna inom metall. Du har även tidigare arbetat med svarvning och fräsning i manuella eller CNC-styrda maskiner. 

Att samarbeta i team är något du är van vid och du arbetar effektivt både ensam och i grupp. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig samtidigt som du har ett eget driv och vågar ta för dig. 

Conpipe Scandinavia AB samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 11 oktober. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på [email protected] eller 072 - 516 49 00. Visa mindre

Elingenjör

Ansök    Okt 9    OnePartnerGroup Kalmar AB    Elingenjör
Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder.  Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och reso... Visa mer
Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder. 
Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och resor kan förekomma i regionen. 

Vi erbjuder dig  
Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Ditt jobb kommer att vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Vi arbetar med: Elkonstruktion, hög-, mellan- och lågspänning
Konstruktion av kablage elskåp
Anläggningsprojekt
Provning/idrifttagning 
Industriautomation/IoT
Det är meriterande om du har lång erfarenhet som elingenjör/elkraftsingenjör och vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion i Elprocad, ElMaster, E3, Autocad eller liknande. 
Vill du dessutom ta ett koordinerande och tekniskt ansvar är det också meriterande.

Du kommer att anställas direkt av vår uppdragsgivare. 

För mer information är du välkommen att kontakta Emmie Svensson, 0720 516 49 00, emmie.s[email protected], eller Annika Lundberg, 0769 46 83 30
Vänligen skicka in din ansökan på onepartnergroup.se senast den 30 oktober 2020. Visa mindre

Kundmottagare till Däckhuset

Vill du jobba på en av Sveriges största däckservicekedjor där det finns fina utvecklingsmöjligheter?  Vi söker dig som drivs av långsiktiga kundrelationer och som klarar av att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten. Har du ett affärsmässigt driv med förmågan att identifiera och tillfredsställa kunders behov? Isåfall är det dig vi söker. Arbetsuppgifter Som kundmottagare kommer du få en bred och varierad roll. Dels kommer du att arbeta i fro... Visa mer
Vill du jobba på en av Sveriges största däckservicekedjor där det finns fina utvecklingsmöjligheter? 
Vi söker dig som drivs av långsiktiga kundrelationer och som klarar av att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvaliteten. Har du ett affärsmässigt driv med förmågan att identifiera och tillfredsställa kunders behov? Isåfall är det dig vi söker.

Arbetsuppgifter
Som kundmottagare kommer du få en bred och varierad roll. Dels kommer du att arbeta i frontdesk vilket innebär mycket kontakt med kunder såväl vid disk som via telefon och e-post. Du tar emot Däckhusets kunder och rådgör samt bokar in beställningar. Dels kommer du själv ibland att få arbeta i verkstaden och hjälpa till. Det innebär att du tillsammans med dina kollegor både planerar jobb till mekanikerna i verkstaden men att du själv också ska vara beredd på att rycka in. Det här ställer krav på att du har kunskap och intresse av att jobba med fordon samtidigt som du har en god känsla för service. Din personlighet kommer att värderas högt eftersom du är ansiktet utåt för företaget.


Din profil
Det är meriterande om du har erfarenhet från bilbranschen sedan tidigare. Vi söker dig som är noggrann, driftig och utåtriktad. Du kommer att vara en del av ett team där samarbete är viktigt. Vi arbetar i en säsongsrelaterad bransch vilket innebär att du måste vara stresstålig och tycka det är kul att ha många bollar i luften samtidigt.
Körkort och goda kunskaper i svenska såväl skriftligt som muntligt är ett krav.

Däckhuset samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 2 oktober. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emmie Svensson på [email protected] eller 072- 516 49 00

Läs gärna mer om oss på www.dackhuset.nu Visa mindre

C/CE-Chaufförer - Titta hit!

Din profil Vi söker dig som • Har C/CE-körkort • Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB) • Är i fysisk god form För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Eftersom arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som... Visa mer
Din profil
Vi söker dig som
• Har C/CE-körkort
• Har ett giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
• Är i fysisk god form

För att passa för den här tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som chaufför möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Eftersom arbetet till stor del handlar om ensamarbete är det viktigt att du är en person som motiveras av att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt lösa problem som kan uppstå. Tjänsten kräver att du ska kunna kommunicera i svenska i tal och skrift.

Ansökan sista ansökningsdatum är den 4 september men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emmie Svensson på telefonnummer 072 516 49 00 eller via [email protected] Visa mindre