Lediga jobb Kalmar

Åklagaraspiranter

Ansök    Apr 9    Åklagarmyndigheten    Åklagare
Dina arbetsuppgifter Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du juridiken i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra. Som åklagaraspirant kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol. Vi erbjuder utvecklande och varierande ar... Visa mer
Dina arbetsuppgifter Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du juridiken i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra.

Som åklagaraspirant kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider. Från den första arbetsdagen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Dina kvaliteter och kvalifikationer Vi söker dig som är svensk medborgare med en nordisk juristexamen. Vid tillträde som åklagaraspirant måste du även vara notariemeriterad från tings- eller förvaltningsrätt.

Du ska även

ha ett stort intresse för straff- och processrätt,
vara juridiskt skicklig,
ha en förmåga att samarbeta och leda andra,
vara drivande, kunna organisera och prioritera ditt arbete och fatta självständiga beslut,
vara stabil och ha ett gott omdöme,
ha en god analytisk förmåga och förmåga till kritiskt tänkande
ha god kommunikationsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du utöver din notariemeritering har erfarenhet av relevant kvalificerat juridiskt arbete.

Antagningsförfarandet Under tiden som åklagaraspirant har du en tidbegränsad anställning om 9-12 månader. Därefter följer en tillsvidareanställning.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

Åklagarmyndigheten är en beredskapsmyndighet. Vid en anställning kan du komma att krigsplaceras på Åklagarmyndigheten. Läs mer under Jobba hos oss .

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan på svenska.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi drygt 2 000 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag! Visa mindre

Extra åklagare

Ansök    Apr 9    Åklagarmyndigheten    Åklagare
Dina arbetsuppgifter Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du rättspraxis i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra. Som extra åklagare kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol. Vi erbjuder utvecklande och varierande a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter Åklagarmyndigheten söker dig som vill ha en central roll i brottsbekämpningen. Som åklagare använder du rättspraxis i teori och praktik under stort eget ansvar och i samarbete med andra.

Som extra åklagare kommer du att arbeta med alla delar i förekommande brottmålsärenden på en allmän åklagarkammare. Du kommer att leda förundersökningar, fatta beslut i åtalsfrågan samt att processa i domstol.

Vi erbjuder utvecklande och varierande arbetsuppgifter med goda karriär- och utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider. Från den första arbetsdagen erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling.

Dina kvaliteter och kvalifikationer Vi söker dig som har

svenskt medborgarskap,
nordisk juristexamen,
notariemeritering från tings- eller förvaltningsrätt,
erfarenhet från annat kvalificerat juridiskt arbete i minst två år efter din notarietjänstgöring, främst inom brottmål. Här avses i första hand arbete som hovrättsassessor, advokat eller annan juridisk erfarenhet av arbete med brottmål.
Vi vill att du

har ett stort intresse för straff- och processrätt,
är juridiskt skicklig,
har en förmåga att samarbeta och leda andra,
är drivande, kan organisera och prioritera ditt arbete och fatta självständiga beslut,
är stabil och har ett gott omdöme,
har en god analytisk förmåga och förmåga till kritiskt tänkande,
har god kommunikationsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antagningsförfarandet Anställningen som extra åklagare är en särskild visstidsanställning eller en meriteringsanställning om minst tolv månader, innan du kan få dispens att bli tillsvidareanställd som kammaråklagare.

Tester förekommer i rekryteringsprocessen.

I det fall den sökande som får uppdraget innehar en anställning vid Ekobrottsmyndigheten eller inom Sveriges domstolar, tillämpas kollektivavtalad tidsbegränsad anställning (s k meriteringsanställning).

Åklagarmyndigheten är en beredskapsmyndighet. Vid en anställning kan du komma att krigsplaceras på Åklagarmyndigheten. Läs mer under Jobba hos oss .

På grund av arkivbestämmelser sparar vi ansökningar i två år. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen samt dataskyddsförordningen. När du skickar din ansökan till oss, samtycker du till detta.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan på svenska.

Åklagarmyndigheten som arbetsgivare På Åklagarmyndigheten känner vi stolthet när vi går till jobbet. Tillsammans är vi drygt 2 000 engagerade och kompetenta medarbetare som står upp för rättssäkerhet, rättstrygghet och demokratiska värden. Oavsett roll i myndigheten så bidrar alla till vårt viktiga samhällsuppdrag.

Vill du bli en del av Åklagarmyndigheten? Vi strävar efter att vara en välkomnande och inkluderande arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Ansök redan i dag! Visa mindre

Personlig Assistent vikariat och tillsvidare

BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta. Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, emp... Visa mer
BeOneTeam söker nya medarbetare med stort hjärta.
Personanpassat stöd är för alla våra brukare ett väldigt betydelsefullt och uppskattat arbete. Det kräver en del baskunskaper men framförallt speciella egenskaper hos dig. För om man ska arbeta med människor med ibland hög grad av funktionsnedsättning, både fysiskt och psykiskt, måste det vara väldigt naturligt för dig att vara omhändertagande och känna omsorg. Att vara närvarande i mötet med brukaren, empatisk, förstå behov och vara allmänt positiv.
BeOneTeam i Kalmar län söker nu nya medarbetare med just dessa egenskaper till ”vid behov-vikariat”, längre vikariat samt även tillsvidartjänster.
I korta drag:
Arbetstiderna kan vara planerade över dygnets alla timmar så du kan komma att behöva vara tillgänglig för och närvarande hos din brukare även nattetid.
Framför allt söker vi nya medarbetare till Kalmar men det kan även finnas tjänster för tillsättning i Nybro, Emmaboda samt Färjestaden.
Men bor du på andra orter och känner att du vill arbeta med oss så hör av dig ändå. Tidigare erfarenheter av de vanligt förekommande lyfthjälpmedlen, medicinhantering och sondmatning är en merit. Men inget krav då vi har individanpassade interna utbildningar. Visa mindre

Falkenbergsskolan söker vik lärare franska

Ansök    Apr 9    Kalmar kommun    Ämneslärare, 7-9
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Utbildningsförvaltningens verksamheter har utvecklats starkt under de senaste tio åren, med ökande resultat för eleverna, höga värden när det gäller nöjdhet ... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun.

Utbildningsförvaltningens verksamheter har utvecklats starkt under de senaste tio åren, med ökande resultat för eleverna, höga värden när det gäller nöjdhet och trygghet, och inte minst en av Sveriges högsta lärarbehörigheter. Vi vill fånga alla barns och elevers lust att lära samt uppmuntra varje individ att vilja utvecklas.
Välkommen till oss!

Falkenbergsskolan är södra Kalmars F-9 skola och erbjuder föräldrar, barn och elever fritidshem, förskoleklass och grundskola år 1-9. Falkenbergsskolan har 600 elever och 65 medarbetare. Förutom att vi omsätter läroplanen fullt ut så väljer vi att särskilt lyfta följande fokusområden i våra verksamheter:
. En skola för alla
. Kunskap
. Idrott, hälsa och välbefinnande
. Entreprenörskap och omvärldskunskap

Vår ambition är att förbereda våra barn och elever på bästa sätt både när det gäller måluppfyllelse och god hälsa för kommande studier, arbetslivet och livet. Vi månar om varandra och sätter det relationsskapande arbetet i centrum.
Välkommen till Falkenbergsskolan!
Per-Ola Jacobson, rektor

Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad varje dag och utvecklas ytterligare i din roll som lärare i franska. Med anledning av föräldraledighet så rekryterar vi 50% lärare i franska.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i franska år 6-9
Mentorskap för elevgrupp

KVALIFIKATIONER
Erforderlig pedagogisk behörighet.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

servitris -hjälpreda kök

Vi behöver någon som älskar att arbeta med oss och gruppen Noggrann i möten Vi behövernågon som älskar att arbeta med oss och gruppen Noggrann imöten Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi behöver någon som älskar att arbeta med oss och gruppen Noggrann i möten Vi behövernågon som älskar att arbeta med oss och gruppen Noggrann imöten
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Butikssäljare Swedish Agro Shoppen Kalmar

Ser du dig själv som en serviceinriktad, positiv och lösningsorienterad person och trivs med att jobba mot kunder och i butik? Då har du nu chansen att bli vår nya butikssäljare hos oss på Swedish Agro i Kalmar! VAD BLIR DU EN DEL AV? Swedish Agro På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar bransc... Visa mer
Ser du dig själv som en serviceinriktad, positiv och lösningsorienterad person och trivs med att jobba mot kunder och i butik? Då har du nu chansen att bli vår nya butikssäljare hos oss på Swedish Agro i Kalmar!

VAD BLIR DU EN DEL AV?

Swedish Agro


På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE, AVR och AGXEED och DALBO och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.


Swedish Agro har nio butiker i Kalmar län och en i Kronobergs län. Sortimentet är främst inriktat på trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt. Nu söker vi en medarbetare till vår butik som trivs med serviceyrket och vill hjälpa oss att varje dag sätta kunden i centrum. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, sysselsättningsgrad 70% med chans till utökad arbetstid på sikt.


DITT ANSVARSOMRÅDE

I din roll som butikssäljare sätter du alltid kunden i centrum. Du ser till att butiken är välfylld och håller god ordning och reda. I arbetet kommer du också att arbeta i kassan och se till att kunden är nöjd efter sitt besök hos oss.


DIN PROFIL

Vi söker dig som positiv, engagerad, initiativtagande och vill jobba i ett nära team. Du ska ha en god kommunikationsförmåga och trivas med att bemöta kunder och ser lösningar istället för problem. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och drivkrafter. Vidare ser vi att du har:• Gymnasieutbildning
• God datorvana
• God spåkkunskaper i svenska och meriterande i engelska 
• Meriterande om du tidigare arbetat i butik samt har kännedom av någon av områdena trädgård, husdjur, lantbruk, skog och jakt.


VI ERBJUDER

Starkare tillsammans


På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans – över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.


ÄR DU INTRESSERAD?

Så ansöker du


Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan redan idag eller så snart som möjligt genom att klicka på ”ANSÖK”. Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och kan komma att avbryta sökandet när rätt kandidat har hittats.


Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Elina Edvardsson på tfn 072-5988056. 


Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade – oavsett bakgrund – att söka tjänsten.


Vi hoppas att höra från dig!


EN INTERNATIONELL KONCERN

Vi vill skapa värde! För lantbruket, för lantbrukaren och för våra medarbetare.


Swedish Agro är en del av Danish Agro-gruppen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning – och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen – och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!


Är du mer nyfiken på Danish Agro- gruppen? Se vår koncernfilm här! Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Apr 8    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Lärare Västra skolan åk 7-9

Ansök    Apr 8    Cis Kalmar AB    Ämneslärare, 7-9
Vi söker lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk, idrott och hälsa samt slöjd (trä och metall) Tjänsterna kan vara olika stora beroende på kombination. Västra skolan är en fristående grundskola för åk 7-9 placerad i centrala Kalmar. Skolan är en del av CIS-koncernen. Vi söker Dig som har stort engagemang, positiva förväntningar och är beredd att jobba hårt och målmedvetet för att alla elever ska kunna bli den bästa versionen av sig själva. D... Visa mer
Vi söker lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk, idrott och hälsa samt slöjd (trä och metall) Tjänsterna kan vara olika stora beroende på kombination.
Västra skolan är en fristående grundskola för åk 7-9 placerad i centrala Kalmar. Skolan är en del av CIS-koncernen.
Vi söker Dig som har stort engagemang, positiva förväntningar och är beredd att jobba hårt och målmedvetet för att alla elever ska kunna bli den bästa versionen av sig själva.
Du är ödmjuk inför ny kunskap och har en vilja att ständigt utvecklas i din lärarroll. Du sätter vår värdegrund och elevernas väl i första rummet. Du vet att trygghet är en förutsättning för att utveckla kunskap och backar inte i vuxenrollen. Vidare har du god självkännedom, är en god organisatör och kommunikatör med förmåga att göra det bästa av den tid vi har tillsammans med eleverna och med varandra.
Hos oss kommer du att trivas om du:
* tycker om att det finns en närhet mellan elever och personal,
* trivs med ett nära samarbete med kollegor,
* sporras av utveckling,
* är flexibel
Du kommer ingå i ett arbetslag och vara medmentor. Tillträde aug 2024.
Intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Chaufförer

Nya Ottenby Åkeri är stationerat i Kalmar på Franska vägen. Vi levererar främst mat och dryck till butiker, restauranger, skolor, sjukhem, campingar, caféer mm. Vi söker sommarvikarier till vår distributionstrafik och har även behov av några vikarier med stor erfarenhet av bil och släp-körning för vår överföringstrafik mellan Kalmar och Jönköping. Du börjar din arbetsdag och avslutar den i Kalmar på vårt lager. Område för distribution är Kalmar, Blekinge... Visa mer
Nya Ottenby Åkeri är stationerat i Kalmar på Franska vägen. Vi levererar främst mat och dryck till butiker, restauranger, skolor, sjukhem, campingar, caféer mm.
Vi söker sommarvikarier till vår distributionstrafik och har även behov av några vikarier med stor erfarenhet av bil och släp-körning för vår överföringstrafik mellan Kalmar och Jönköping.
Du börjar din arbetsdag och avslutar den i Kalmar på vårt lager. Område för distribution är Kalmar, Blekinge, Växjö, Oskarshamn och Öland.
Det finns även möjlighet till en tillsvidaretjänst efter sommaren.
Din profil:
· Som person är du driven, positiv och glad.
· Du är en lagspelare, flexibel och med en hög arbetsmoral.
· Du har en god lokalkännedom och gillar att köra bil.
· Att arbeta självständigt är en av dina styrkor.
Vad erbjuder vi dig?
· Marknadsmässig lön med kollektivavtal.
· En grym arbetsplats med härliga arbetskamrater.

C kort eller CE samt giltigt YKB krävs.


Låter detta som jobbet för dig? Skicka in din ansökan med personligt brev samt CV till oss idag, vi anställer löpande!
Välkommen! Visa mindre

Personlig assistent till Timmernabben, Mönsterås. Vikariat 30 t/v!

Jag är en glad 37-årig tjej som nu behöver utöka mitt team med en ny assistent. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till juni 2025. I tjänsten ingår även för rätt person ett delat arbetsledaransvar. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med ... Visa mer
Jag är en glad 37-årig tjej som nu behöver utöka mitt team med en ny assistent.
Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig fram till juni 2025. I tjänsten ingår även för rätt person ett delat arbetsledaransvar. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i min assistans, bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som min personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med mig som uppdragsgivare.

De viktigaste sakerna för att vi ska komma bra överens är att du är en kommunikativ person som verkligen vill lära känna mig. När jag känner mig trygg med dig kommer vi kunna göra massor med roliga och mysiga saker tillsammans. Till exempel kan vi gå på restaurang eller café, åka bil eller gå ut i skogen. Utöver att göra aktiviteter så behöver jag också aktiveras för att hålla igång min kropp, så du får gärna vara lite påhittig för att jag ska tycka det är kul.

För att ge mig de bästa förutsättningarna i min vardag tror jag att du är en tålmodig, lugn och lyhörd kvinna. Krav för tjänsten är att du är rökfri, har körkort och egen bil. Mat- och hälsointresse är meriterande.

Arbetstider: Hos mig har vi 12-timmarspass. Vikariat ca. 75-80 % på ett fast rullande schema med 2-3 dagars jobb, därefter 2-3 dagar ledigt. Vikariatet sträcker sig fram till juni 2025 med möjlighet till förlängning.

Du får en lång betald introduktion. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Annonsens ID-nummer: 215281

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Sommarvikarie som butikskonsulent Kalmar/Öland

Om jobbet som Butikskonsulent Kalmar/Öland Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss. Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete. Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbe... Visa mer
Om jobbet som Butikskonsulent Kalmar/Öland
Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och positiva möten? Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? Då är du välkommen att söka tjänsten hos oss.
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med kunderna är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.
Arbetet kräver att du är strukturerad med stort ansvarskännande. Du klarar att arbeta självständigt inom fasta ramar och planeringsscheman. Du är noggrann och resultatorienterad.
Du kommer att ingå ett inarbetat team med hjälpsamma kollegor på avstånd. Visst säljstöd ingår vid tex aktiviteter och säsonger.
Vi söker dig som har:

ordningssinne


arbetar effektivt


har förmågan att planera och ta eget ansvar.


Samtidigt måste du vara flexibel och kunna lösa uppgifter med kort varsel.
Som butikskonsulent hos oss kommer du att arbeta med alla våra produktområden. Din huvuduppgift kommer vara att serva avdelningarna för våra olika varumärken i butikerna. Plocka upp varor, fronta varor, se till att allt är städat och att inredning och belysning är hela och rena. Du beställer upp varor till kommande besök som görs enligt ett besöksfrekvens-schema. Arbetet kräver ibland även mindre ombyggnationer av våra sektioner, vilket kräver lite styrka.
Som butikskonsulent är du Picturas ansikte utåt och vi vill att du stolt visar upp våra produkter för våra kunder och deras kunder.
Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är ett plus men inte avgörande.
Tjänsten:
Tjänsten är som sommarvikarie på 80% ( 4 dagar per vecka)
Det är en heltidstjänst från vecka 24 till och med vecka 33.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sök tjänsten genom att fylla i formuläret här eller på vår hemsida.
B-körkort och egen bil är en förutsättning för tjänsten.
___________________________________________________
AB Pictura grundades i Sverige 1969. Vi är marknadsledande i Sverige på Gratulationskort, Trendkort och Presentpapper, men vi säljer även Jul och Säsongskort. Förutom våra kort har vi även Leksaker, Hårmode, Sy, Skotillbehör, Stickers, Party och Presentprodukter i vår produktportfölj.
Några av våra största kunder på Fackhandeln (FH) är Akademibokhandeln, Plantagen, Blomsterlandet och övrig bokhandel. Dessutom är vi en stor leverantör till Dagligvaruhandeln (DVH) genom att sälja till Coop, ICA, Bergendahls, Pressbyrån samt fristående dagligvarubutiker och kiosker.
Picturagruppen är en internationellföretagsgrupp som finns representerade genom hel och delägda bolag i andra länder runt om i världen. Visa mindre

Sjuksköterska / distriktssköterska till Cityläkarna i Kalmar

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning på vår hälsocentral i Kalmar då en av våra kollegor flyttar hem till annan ort. Vi söker dig som tycker om att möta och vårda patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Meriterande är om du har erfarenhet a... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska med erfarenhet av primärvård för tillsvidareanställning på vår hälsocentral i Kalmar då en av våra kollegor flyttar hem till annan ort.
Vi söker dig som tycker om att möta och vårda patienter och vill bidra till förändring på primärvårdsnivå, med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har en god förmåga att arbeta i grupp. Meriterande är om du har erfarenhet av eller intresse för rehabiliteringskoordinering, eller någon annan specialistsjuksköterskemottagning.
Cityläkarna i Kalmar AB är Kalmar läns största privata hälsocentral med ca 10 500 listade patienter och 45 kompetenta medarbetare. Vi har en god bemanning och arbetsmiljö och vi brinner för att du som medarbetare ska få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter en hög kompetens med ett personligt bemötande och en god tillgänglighet. Och vi arbetar tillsammans, med glädje och effektivitet för att uppnå våra mål och erbjuda den bästa möjliga primärvården för våra patienter. Vi har toppmoderna lokaler och ligger centralt i Kalmar tätort. Vi arbetar med integrerad beteendehälsa och har vårdval tecknade inom psykisk hälsa och fysioterapi, vi har egna psykologer och fysioterapeuter på mottagningen. Till båda dessa team kan våra sjuksköterskor och läkare boka in patienter direkt, med mycket god tillgänglighet till tider.
Om tjänsten: Möjlighet till specialuppdrag finnes efter överenskommelse och intresse. Vid en anställning får du en gedigen introduktion i vår verksamhet och våra rutiner.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så ansök redan idag! Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas. Kollektivavtal finns.
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare. Visa mindre

Reklamutdelare med bil till landsbygdsdistrikt i Emmaboda

Svensk Direktreklam är Sveriges ledande företag för utformning, tryck och distribution av direktreklam, samhällsinformation och post. Vi har ca. 11 000 anställda och varje vecka distribuerar vi 15–40 miljoner trycksaker till 4,3 miljoner hushåll i hela Sverige. Du är noggrann och ansvarsfull, tar ditt jobb på allvar och att du har körkort och bil. Lönen betalas per distrikt och milersättning utgår. SDR Svensk Direktreklam i Kalmar söker nu Vikarie från V:1... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges ledande företag för utformning, tryck och distribution av direktreklam, samhällsinformation och post.
Vi har ca. 11 000 anställda och varje vecka distribuerar vi 15–40 miljoner trycksaker till 4,3 miljoner hushåll i hela Sverige.
Du är noggrann och ansvarsfull, tar ditt jobb på allvar och att du har körkort och bil.
Lönen betalas per distrikt och milersättning utgår.
SDR Svensk Direktreklam i Kalmar söker nu Vikarie från V:16 till 22, möjlig förlängning. Du behöver körkort och egen bil till vårt landsbygdsdistrikt i Emmaboda med omnejd, för att dela ut reklam och tidningar.
Din arbetstid är förlagd till lördagar och söndagar. Vi har utdelning varje helg, året runt. Arbetstiden varierar men ligger i genomsnitt på 6-8 timmar/helg. Du bestämmer själv när under lördagen och söndagen du vill dela ut. Visa mindre

Trä- eller betongarbetare till Kalmar

Ansök    Apr 8    Gbj Bygg AB    Betongarbetare
Trä- eller betongarbetare till Kalmar Vi behöver förstärka vår avdelning i Kalmar med ytterligare en medarbetare. Hos oss har du möjlighet att vara med och bygga såväl nyproduktion av bostäder och större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter. I din roll hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt, ett bra slutresultat och nöjda kunder! Din profil Du har arbetat några år i yrket och är noggrann, ansva... Visa mer
Trä- eller betongarbetare till Kalmar
Vi behöver förstärka vår avdelning i Kalmar med ytterligare en medarbetare. Hos oss har du möjlighet att vara med och bygga såväl nyproduktion av bostäder och större entreprenader såsom skolor, handels- och industrifastigheter. I din roll hos oss är du en viktig medarbetare i arbetet att skapa framgångsrika projekt, ett bra slutresultat och nöjda kunder!
Din profil
Du har arbetat några år i yrket och är noggrann, ansvarsfull och självständig. I vardagen planlägger och förbereder du arbetet så att tiden utnyttjas effektivt – ordning och reda är en självklarhet för dig. Du har god samarbetsförmåga och värdesätter att skapa och underhålla goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer.
Du känner dig trygg i din yrkesroll och har följande kompetenser:
Yrkesbevis som betongarbetare alternativt träarbetare
Meriterande är om du även har ett yrkesbevis som kranförare
B-körkort
God svenska

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en anställning i ett företag med en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss.
Placeringsort Kalmar
Tillträde enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Anställning enligt kollektivavtal

Ansökan
Skicka in din ansökan till [email protected] senast 2024-04-18.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Visa mindre

Projektchef till Kalmar

Ansök    Apr 8    Gbj Bygg AB    Byggnadsingenjör
Projektchef till Kalmar Vi söker nu en projektchef som vill stärka upp vår avdelning i Kalmar. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du är viktig i arbetet med att skapa framgångsrika projekt, få ett bra slutresultat och nöjda kunder! Arbetsuppgifter I rollen som projektchef ingår bland annat: Övergripande ansvar för projektet genom planering-, upphandlings- och prod... Visa mer
Projektchef till Kalmar
Vi söker nu en projektchef som vill stärka upp vår avdelning i Kalmar. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du är viktig i arbetet med att skapa framgångsrika projekt, få ett bra slutresultat och nöjda kunder!
Arbetsuppgifter
I rollen som projektchef ingår bland annat:
Övergripande ansvar för projektet genom planering-, upphandlings- och produktionsprocessen
Upprättande av prognoser
Stöd till platschef och arbetsledare med ekonomin
Granskning och revidering av ritningar och beskrivningar
Upphandling av underentreprenörer
Ansvar för anbudsarbete

Din profil
Till tjänsterna som arbetsledare och projektchef söker vi dig som har:
Relevant utbildning inom bygg- och anläggning
Flera års relevant erfarenhet i byggbranschen
Goda ledaregenskaper
Teknisk kompetens är meriterande

Vad erbjuder vi?
GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Din placeringsort kommer att vara i Kalmar. Tillträde till de båda tjänsterna är enligt överenskommelse. GBJ bygg har för avsikt att tillämpa 6 månaders provanställning.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till [email protected] senast 2024-04-18. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Om oss
GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag, med kontor på olika orter är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. Visa mindre

Arbetsledare i Kalmar

Ansök    Apr 8    Gbj Bygg AB    Arbetsledare, husbyggnad
Arbetsledare till Kalmar Vi söker nu en arbetsledare som vill stärka upp vår avdelning i Kalmar. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du är viktig i arbetet med att skapa framgångsrika projekt, få ett bra slutresultat och nöjda kunder! Arbetsuppgifter I tjänsten som arbetsledare ingår bland annat dessa arbetsuppgifter: Tillsammans med platschef leda projekten framåt... Visa mer
Arbetsledare till Kalmar
Vi söker nu en arbetsledare som vill stärka upp vår avdelning i Kalmar. Hos oss arbetar alla under ett stort mått av eget ansvar, utrymmet för egna idéer är generöst och det är kort väg till besluten. Du är viktig i arbetet med att skapa framgångsrika projekt, få ett bra slutresultat och nöjda kunder!
Arbetsuppgifter
I tjänsten som arbetsledare ingår bland annat dessa arbetsuppgifter:
Tillsammans med platschef leda projekten framåt
Följa upp tidplaner
Fördela resurser och arbetsuppgifter samt se till att uppgifter genomförs på ett bra sätt
Arbeta aktivt med projektets tekniska lösningar
Deltar vid framtagande av tidplaner
Stämma av egna aktiviteter
Utföra arbetsberedningar tillsammans med dina kollegor

Din profil
Till tjänsterna som arbetsledare och projektchef söker vi dig som har:
Relevant utbildning inom bygg- och anläggning
Flera års relevant erfarenhet i byggbranschen
Goda ledaregenskaper
Teknisk kompetens är meriterande

Vad erbjuder vi?
GBJ Bygg erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb med stort utrymme att själv påverka utformningen av din roll. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta. Din placeringsort kommer att vara i Kalmar. Tillträde till de båda tjänsterna är enligt överenskommelse. GBJ bygg har för avsikt att tillämpa 6 månaders provanställning.
Ansökan
Välkommen med din ansökan till [email protected] senast 2024-04-18. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Om oss
GBJ Bygg startades 1945 och är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag, med kontor på olika orter är vi idag ca 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av kvalitetstänkande i alla led. Genom ett starkt lagarbete, där samarbete är a och o, skapar vi en väl fungerande arbetsplats med gemensamma mål som levererar kvalitet på utsatt tid. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Telenor

Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal. Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors prod... Visa mer
Uniflex söker kundservicemedarbetare till Telenors kundservice i Kalmar. Du kommer att sitta hos vår kund i ljusa fräscha lokaler på Varvsholmen i Kalmar där de värdesätter gemenskap och engagemang högt. Kunden satsar mycket på sin personal och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De arbetar aktivt med att attrahera motiverad, engagerad och inspirerande personal.

Som en del av vårt team är du ansiktet utåt och representerar Telenors produkter och varumärke. I rollen tar du emot inkommande samtal från Telenors kunder, besvarar och hjälper dessa med deras frågor kring tex fakturor, mobiltelefoni, abonnemang och teknisk support. Du är serviceinriktad och lyhörd för kundens behov och jobbar aktivt med merförsäljning som en del av servicen. Allt för att inspirera kunden när de använder digitala lösningar och hitta det bästa upplägget för kunden.


Vem är du?
Vi söker dig som gillar att arbeta med problemlösning och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet där du skapar ett mervärde och fantastiska upplevelser för Telenors kunder. Du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och gillar att arbeta mot uppsatta mål, både individuellt men också som team. Vidare är du van att arbeta med dator, du skriver och talar svenska obehindrat samt behärskar engelska på en god nivå. Krav för tjänsten är fullständig gymnasiekompetens.

Anställningen är på heltid med uppdragsstart i maj 2024. Arbetstiderna är varierande och kundtjänstens öppettider är vardagar 8-18. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete. Du har fast lön enligt avtal och möjlighet till provision.


Ansökan sker via vår hemsida.
Välkommen med din ansökan!Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Tjänst på 55% hos tonårskille i Kalmar

Om kunden: Kunden är en kille, född 2006, som bor med sin familj ca 1,5 mil utanför Kalmar. Kunden behöver aktiv tillsyn och har ett stort omvårdnadsbehov dygnet runt, bl.a. på grund av epilepsi och en oregelbunden sömn. Kunden har inte förmågan att kommunicera verbalt, men genom en enorm utstrålning som syns i hans kroppsspråk, mimik och ansiktsuttryck, visar han tydligt när han är glad, arg eller ledsen. Han visar att han känner igen ansikten och röster,... Visa mer
Om kunden:
Kunden är en kille, född 2006, som bor med sin familj ca 1,5 mil utanför Kalmar. Kunden behöver aktiv tillsyn och har ett stort omvårdnadsbehov dygnet runt, bl.a. på grund av epilepsi och en oregelbunden sömn. Kunden har inte förmågan att kommunicera verbalt, men genom en enorm utstrålning som syns i hans kroppsspråk, mimik och ansiktsuttryck, visar han tydligt när han är glad, arg eller ledsen. Han visar att han känner igen ansikten och röster, även om han har en nedsatt syn- och hörselförmåga. I skolan och i hemmet är han delaktig, där hjälpmedel som bilder och symboler används, för att förstärka beteenden och kommunikation.
Kunden behöver hjälp med alla grundläggande behov och i ADL-situationer, såsom matning (kunden får sin näringstillförsel via PEG-knapp), medicinering, förflyttningar, samtliga hygiensituationer, av- och påklädning, toalettbesök mm.
Målet är att kunden ska klara av vardagen på bästa sätt utifrån sina förutsättningar. För att bibehålla sina färdigheter har kunden behov av kommunikation, kontinuerlig stimulering, träning, aktivering, såväl fysiskt som socialt. Som assistent är du delaktig i alla dessa sammanhang.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent, alternativt annan erfarenhet inom vård och omsorg med barn, eller studerar inom området. Du har barnasinnet kvar, du är glad och positiv och har en framåtanda. Engagemang och ansvarskänsla är andra viktiga egenskaper. Du behöver ha social kompetens och vara pratglad, då konversationen är en viktig del i kundens personliga utveckling. Du behöver även kunna vara lugn och stabil vid en eventuell kritisk situation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara minst 18 år.Specifika egenskaper:
Körkort, rökfri. Pälsdjur finns i hemmet.
Tjänsten är på 55% och är mestadels förlagd på kvällspass 15-21. Startdatum i maj.


Vilka är vi på Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Personlig assistent som vikarie samt extra i sommar

Just nu söker vi en vikarie som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår manliga kund i utkanten av Kalmar. Vad innebär den här tjänsten? Du kommer vara behjälplig vår kund i alla vardagliga sysslor som förekommer i och utanför hemmet. Hade varit roligt om du delar vår kunds intresse för naturen. Vår kund är ute på dagliga promenader i ur och skur. Arbetstiderna är förlagda på både vardagar dagtid samt helger ... Visa mer
Just nu söker vi en vikarie som vill bli en del av vårt härliga team och som vill jobba som personlig assistent hos vår manliga kund i utkanten av Kalmar.
Vad innebär den här tjänsten?
Du kommer vara behjälplig vår kund i alla vardagliga sysslor som förekommer i och utanför hemmet.
Hade varit roligt om du delar vår kunds intresse för naturen. Vår kund är ute på dagliga promenader i ur och skur.
Arbetstiderna är förlagda på både vardagar dagtid samt helger dagtid.
Tjänsten är en behovsanställning med lite extra i sommar


Vem söker vi?
Vi söker en kvinna i åldern 30-60 år som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:

har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta flexibla arbetstider
har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).
har körkort och bil då det är svårt att ta sig till kund med buss

Övrig information
Anställningsform: Behovsanställning
Omfattning: Vid behov samt lite extra i sommar
Arbetstider: Vardagar och helger dagtid
Tillträde: Omgående
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag: 2024-05-08
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef| Linda Eliasson
010-130 30 06
[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

AnnSam söker Sjuksköterska! v19-22 i Sydöstra Sverige

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterska för uppdrag i Sydöstra Sverige!   Perioden: 2024.05.06 - 2024.06.02 Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg. Erfarenhet: Sjuksköterska med erfarenhet av neonatalvård och trygg i din yrkesroll. Journalsystem: Cosmic Ev. övrigt: Ref. nr: 240405, 14121-24-02 Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam: Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rät... Visa mer
AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Sjuksköterska för uppdrag i Sydöstra Sverige!  
Perioden: 2024.05.06 - 2024.06.02
Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.
Erfarenhet: Sjuksköterska med erfarenhet av neonatalvård och trygg i din yrkesroll.
Journalsystem: Cosmic
Ev. övrigt:
Ref. nr: 240405, 14121-24-02


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:


Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska  till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.
Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.
Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.
Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.  


AnnSam erbjuder sina konsulter:
- Tydlig och ärlig information.
- Personlig kontakt och service.
- Konkurrenskraftiga löner.
- Timlön utbetalas månadsvis alt. var 14:e dag.
- Tjänstepensions lösning.
- Möjlighet till löneväxling.
- Semesterersättning.
- Sjuklön.
- Reseersättning vid arbete på annan ort.
- Försäkring under ditt arbete.
- Inskolning så att du kan känna dig trygg.
- Boende i samband med uppdraget.
- Arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:  
- Godkänd svensk Sjuksköterskeleg.
- Erfarenhet som leg. sjuksköterska, minst 1 år.  
- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  
- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.
- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.
- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!
 
Om AnnSam AB:
 
AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.  
För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.  
Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.    
AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi  har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!  


Se samtliga vår uppdrag på vår hemsida, vi ser fram emot din ansökan!  
www.annsam.se  [email protected]
Tel: 016-55 12  450 Visa mindre

Stödassistenter

Ansök    Apr 8    Kalmar kommun    Stödassistent
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Socialförvaltningens uppdrag är att främja människors sociala och ekonomiska trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Vi a... Visa mer
Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun.

Socialförvaltningens uppdrag är att främja människors sociala och ekonomiska trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Vi arbetar därför processorienterat så att våra brukare får sitt behov av stöd och hjälp tillgodosett med god kvalitet – våra processer hjälper oss att skapa värde för dem vi finns till för.
Välkommen till oss!ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba i en verksamhet där du har möjlighet att göra skillnad för andra människor och utvecklas som person? Vi söker nu flera medarbetare till våra verksamheter där du får möjlighet att jobba med barn, unga eller vuxna. I arbetet kommer du genom ett pedagogiskt arbetssätt stödja och utveckla personer med funktionsnedsättning till en välfungerande vardag utifrån en genomförandeplan. Arbetet kan bland annat innehålla stöd i vardagssysslor samt struktur i det dagliga livet. Arbetet innebär också personlig omsorg, stöd till sociala kontakter och en aktiv fritid. Våra boenden finns i Kalmar med omnejd.

Arbetstiderna i verksamheterna är generellt sett förlagda till både dag/kväll/natt/helg men även tjänstgöring enbart natt förekommer. Gemensamt för samtliga verksamheter är att vi arbetar med årsarbetstid och har heltid som norm.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning motsvarande undersköterska eller barn- och fritidsprogrammet alternativt högskoleutbildning som vi bedömer som relevant inom socialt arbete, pedagogik eller beteendevetenskap. Meriterande är kunskap kring autismspektrumtillstånd, intellektuella och psykiska funktionsnedsättningar, tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Vi söker dig som är stabil, trygg och säker i din yrkesroll. Genom ett gott bemötande och god kommunikation skapar du förtroendefulla relationer och samarbeten. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du bidrar till en positiv teamkänsla genom ditt sociala och flexibla arbetssätt. Du behöver även ha goda färdigheter inom det svenska språket för att kommunicera och dokumentera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig kompetens.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar samt även tidsbegränsade anställningar med möjlighet till förlängning inom förvaltningen. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Butikschef till Indiska Giraffen Kalmar

Ansök    Apr 8    Indiska 1901 AB    Butiksansvarig
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 44 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på a... Visa mer
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 44 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com.
Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.
Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!
Ansvar och arbetsuppgifter
Som Butikschef hos oss erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver en butik så att försäljningsmålen nås. Du jobbar aktivt med att leda försäljning, alltifrån kassa till golv, merförsäljning samt supporterar det kommersiella uttrycket i butiken tillsammans med ditt team. Du har resultat-, budget- och personalansvar och leder och coachar dina medarbetare mot butikens mål, samtidigt som du är en nyckelperson i den dagliga driften och ett stort föredöme i mötet med våra kunder.
Ansvara och driva butiken mot uppsatta måltal och KPIer såsom resultat, försäljning, personalkostnad, kundnöjdhet, snittkvitto och medarbetarnöjdhet
Identifiera och agera på försäljningsmöjligheter och säkra att butikens mål är tydliga för alla medarbetare
Säkra rätt kompetens i butiken genom rekrytering, upplärning och utveckling av personal
Genom ett coachande arbetssätt motivera och inspirera medarbetarna
Arbetsmiljö: arbeta proaktivt med arbetet kring hälsa och säkerhet i butiken

… självklart med kunden i fokus!

Vi söker dig som är:
En naturlig säljledare för ditt team med stor passion för sälj och service med siktet inställt på resultat
Tävlingsinriktad med mycket energi och drivs av utmaningen att göra det omöjliga möjligt
En tydlig kommunikatör som arbetar aktivt med feedback och coaching av ditt team
Motiverad av att arbeta i högt tempo och leda i förändring – skapa engagemang och delaktighet samt snabbt kunna ändra prioriteringar och arbetssätt
Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
Ledande i utveckling och förändring mot nya utmaningar, genom att vara det goda exemplet och motivera ditt team i det dagliga arbetet


Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av en ledande roll inom detaljhandeln – gärna inom mode t.ex. som visual merchandiser eller liknande
Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är meriterande.
Goda kunskaper om såväl visuell säljdrift som det personliga kundbemötandet
Förmåga att bygga en varm atmosfär och stark kundrelation
Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor


Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:
Varför Indiska?
Varför söker du rollen?
Vad kan du bidra med?


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltidmed tillträde så snart som möjligt.
Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com. Visa mindre

Elektronikkonstruktör som brinner för IoT och produktutveckling

Om tjänsten Vi söker dig som är elektronikkonsktruktör och vill arbeta med produktutvecklingen av våra IoT-plattformar. Du kommer att vara involverad i hela produktutvecklingskedjan från tekniska studier, kunddiskussioner, kravställning, elektronikkonstruktion, verifiering och kvalificering av våra produkter. I ditt arbete som elektronikkonstrutör kommer du ansvara för att skapa en elektronikkonstruktion som klarar kraven på prestanda, kostnad, kvalitet... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker dig som är elektronikkonsktruktör och vill arbeta med produktutvecklingen av våra IoT-plattformar. Du kommer att vara involverad i hela produktutvecklingskedjan från tekniska studier, kunddiskussioner, kravställning, elektronikkonstruktion, verifiering och kvalificering av våra produkter.


I ditt arbete som elektronikkonstrutör kommer du ansvara för att skapa en elektronikkonstruktion som klarar kraven på prestanda, kostnad, kvalitet och producerbarhet. Du kommer använda flera verktyg som ARAS och KiCAD med flera.


Samarbete är nyckeln! Du kommer att arbeta tätt ihop med andra passionerade kollegor för att integrera elektronik i våra slutprodukter. Där kommer du samarbeta med kollegor som har kompetens inom bland annat embedded software och mekanikkonstruktion.
Kvalifikationer

- Du brinner för elektronik och har antingen en högskole- eller masterexamen inom elektronik, elektroteknik eller motsvarande.


- Förståelse och kunskap om IoT-teknologier och protokoll kommer att vara avgörande.


- Du är van vid att använda CAD-verktyg för kretskortsdesign


- Du är en problemlösare och drivs av att hitta lösningar både i teamet och på egen hand.


- Att kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska är viktigt för att passa in i vårt team.


- Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling, elektronikdesign och PDM/PLM.


Fördelar och förmåner


- Hos oss får du möjligheten att vara en del av en varm och välkomnande arbetsmiljö där innovation och kreativitet uppmuntras.


- Vi erbjuder dig utmanande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjligheter till personlig och professionell utveckling.


- Flexibilitet är viktigt för oss - vi erbjuder möjlighet till visst distansarbete för att passa din livsstil.
Om arbetsgivaren

Jemac Sweden AB är ett utvecklings- och produktbolag i Kalmar som är specialiserade på lösningar för Internet of Things (IoT). Bolaget grundades 2010 och en stor del av vårt kompetenta team har lång erfarenhet från bland annat telekomindustrin. Vi omsätter idag dryga 10 MSEK och växer mycket snabbt i takt med kundernas ökade behov. De produkter vi utvecklar ligger i teknologins absoluta framkant, och används inom en rad olika applikationer i industrin, däribland vattenpumpar, hissar och energiövervakning. Vårt uppdrag innefattar ofta hela kedjan från HW/FW-design, mekanikdesign och utveckling av testsystem till framtagning av färdiga prototyper. Vi arbetar i en mycket kreativ och utvecklande miljö där varje medarbetare gör skillnad på riktigt.
Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar JEMAC med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson på telefon 072-33 77 455 eller e-post [email protected]


Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utbildningsledare till kansliet för lärarutbildning

Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi s... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi skapat – och du är inbjuden.

Change starts here!


Kansliet har cirka 25 medarbetare och finns både i Kalmar och Växjö. Lärarutbildningskansliet arbetar med lednings- och verksamhetsnära stöd kopplat till lärarutbildningarna vid Linnéuniversitetet. I detta ingår exempelvis samverkan med universitetets centrala stödfunktioner i utredningar, kvalitetsuppföljning och planering kring forsknings- och utbildningsfrågor kopplat till lärarutbildningarna.

En del inom lärarutbildningskansliet är Regionalt utvecklingscentrum (RUC) som har ett särskilt ansvar kring samverkan gentemot skolhuvudmän och myndigheter. Detta innebär exempelvis arbete med samverkansfrågor kring kompetensförsörjning och verksamhetsnära forskning.

Vi söker nu en utvecklingsledare till kansliet för lärarutbildning med särskilt fokus på implementering av övningsskolor och övningsförskolor. Uppdraget innebär bland annat samverkan runt avtal gentemot skolhuvudmän men även frågor kring kvalitet, planering och uppföljning av övningsskolor och övningsförskolor. I arbetsuppgifterna ingår även exempelvis:


• Erbjuder skolhuvudmän och skolmyndigheter en enkel väg in till Linnéuniversitetet.
• Ger ett internt stöd när det gäller samverkansfrågor som handlar om skolväsendet.
• Utvecklar kontakter för olika typer av samarbeten mellan skolhuvudmän och universitetets utbildare och forskare.
• Erbjuder fakulteter stöd när det gäller uppdragsutbildning i skolväsendet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är nyfiken och kommunikativ, har lätt för att skapa goda och förtroendegivande relationer med förmåga att engagera andra. Vi vill att du har en fil. kand och/eller akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt erfarenhet av arbete inom skolväsendet. För uppdraget behövs mycket god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom universitet eller högskola är meriterande, gärna inom lärarutbildningen.

Arbetet ställer stora krav på lyhördhet, kreativitet, självständighet, samarbetsförmåga, servicekänsla och effektivitet. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Kalmar eller Växjö. Då arbetet innebär arbete i både Kalmar och Växjö måste du vara beredd att i varierad grad tjänstgöra på båda orterna.
Omfattning: 100 %.

Övrigt:
Anställningen är placerad vid Kansliet för lärarutbildning. Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk bör bifogas ansökan. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Information: Upplysningar lämnas av kanslichef Johan Krantz, [email protected], tel 0480-49 70 30 eller HR-partner Catharina Ljungberg Johansson, [email protected] Tel 0470-767262

Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00 

Välkommen med din ansökan senast den 29 april 2024 Visa mindre

Projektledare Automation till Saft i Oskarshamn

Om företaget Saft-koncernen är ledande inom forskning, utveckling och tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Koncernen har drygt 4,000 anställda, 31 säljkontor runt om i världen och 16 tillverkande enheter. Saft är ett helägt dotterbolag till TotalEnergies som är ett stort världsomspännande bolag inom energibranschen. På Saft i Oskarshamn arbetar drygt 450 medarbetare som utvecklar, produ... Visa mer
Om företaget

Saft-koncernen är ledande inom forskning, utveckling och tillverkning av högteknologiska batterier för industri-, kommunikations-, rymd- och försvarsapplikationer. Koncernen har drygt 4,000 anställda, 31 säljkontor runt om i världen och 16 tillverkande enheter. Saft är ett helägt dotterbolag till TotalEnergies som är ett stort världsomspännande bolag inom energibranschen. På Saft i Oskarshamn arbetar drygt 450 medarbetare som utvecklar, producerar och levererar produkter och tjänster till kunder över hela världen. Läs gärna mer på www.saft.com


Tjänstebeskrivning
Vi söker nu en erfaren och engagerad projektledare inom automation till vårt team på Saft. Som projektledare kommer du att ha en central roll i att driva flera parallella automationsprojekt inom olika områden såsom maskin- och robotutrustningar samt processutrustningar.

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att utmana tekniken och hitta innovativa lösningar som bidrar till kostnadseffektivitet i vår produktionsprocess. Du kommer att vara den tekniska experten inom ditt ansvarsområde och stödja den dagliga verksamheten genom att lösa tekniska utmaningar och optimera produktionsflödet.

Som projektledare kommer du också att ha budgetansvar och vara ansvarig för att planera projektens tidsplaner. Du kommer att samarbeta nära med andra avdelningar, såsom inköp, produktion och kvalitet, för att säkerställa att projekten genomförs enligt plan och att de uppfyller de krav och mål som satts upp.

På Saft erbjuder vi dig en spännande och utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med och driva framtidens automationslösningar. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder därför kontinuerlig kompetensutveckling och goda utvecklingsmöjligheter.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom automation? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt framgångsrika team på Saft!
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom automation och projektledning. Du ska ha kunskap om olika automationslösningar och vara väl insatt i den senaste tekniken inom området. Du är van vid att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö där du behöver kunna fatta snabba beslut och hantera flera projekt samtidigt.

Vi ser att du har en Högskole/universitetsutbildning eller arbetslivserfarenhet med vidareutbildning inom relevant tekniskt område samt har några års arbetslivserfarenhet av att leda/delta i projekt mot specialmaskiner/robotceller/processutrustning.

För att lyckas i rollen som projektledare inom automation hos oss på Saft behöver du vara självgående, analytisk och ha god problemlösningsförmåga. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med människor på olika nivåer i organisationen.

Som projektledare inom automation hos Saft förväntas du ha goda kunskaper inom automation och programmering samt viss robotkunskap och elkonstruktion. Du kommer att projektleda flera parallellt pågående industriella automationsprojekt inom maskin- och robotutrustningar samt processutrustningar.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har lätt för att leda och delegera. Du drivs av att skapa effektiva team och har lätt för att få människor i din närhet att arbeta mot gemensamma mål samtidigt som du växer i din nya roll.

Du är en positiv, driven, strukturerad och problemlösningsorienterad person med ett genuint tekniskt intresse. Du tycker om att testa ny teknik och har lätt för att se breda strategier omvandlas till tydliga och specifika mål. Du ser till att alla i ditt team förstår och arbetar mot gemensamt uppsatta mål. Du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa samt bibehålla relationer.

Vidare har du goda kunskaper inom automation och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som på vårt koncernspråk Engelska.

Placeringsort är Oskarshamn och ett B-körkort är ett krav.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Nearyou. Har du frågor, så tveka inte att mejla eller ringa rekryteringskonsulten via e-post: [email protected] eller telefonnummer: 0766776873. Din ansökan skickar du in via Nearyou hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast söndagen den 28 April.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Kock/köksbiträde med viss tid i barngrupp

Kock/köksbiträde på Förskolan Skattkammaren med viss tid i barngrupp Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du arbetar självständigt i en dynamisk miljö? Vill du laga mat från grunden och vara delaktig i att utforma det som serveras? Låter detta intressant och lockande söker vi nu en engagerad kock alternativt köksbiträde som kan laga mat till barn och personal, samt också arbeta i barngrupp. Omfattning: · Kökstjänsten är en tillsvida... Visa mer
Kock/köksbiträde på Förskolan Skattkammaren med viss tid i barngrupp


Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du arbetar självständigt i en dynamisk miljö? Vill du laga mat från grunden och vara delaktig i att utforma det som serveras? Låter detta intressant och lockande söker vi nu en engagerad kock alternativt köksbiträde som kan laga mat till barn och personal, samt också arbeta i barngrupp.

Omfattning:
· Kökstjänsten är en tillsvidareanställning om 62,5% med sex månaders provanställning.
· Just nu finns också möjlighet till arbete i barngrupp på ytterligare 19%, vilket är ett vikariat fram till 2025-07-04.
· Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Kvalifikationer
Du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande formell kompetens alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du har en kristen livsåskådning och värderingar.


Du behöver ha goda kunskaper om hygien och egenkontroll, och kunna förhålla dig till de ramar som budget och schema utgör.
Inom dessa ramar ser vi gärna massor av kreativitet och matglädje!
Som kock/köksbiträde arbetar du självständigt i köket där du ansvarar för, och tillagar alla måltider. Du ansvarar för all planering och inköp till köket, och har därför stor möjlighet att själv påverka processerna i köket.
Vi vill också att du bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö, genom att vara ansvarstagande och noggrann.
Vi ser också att du tycker om att arbeta med barn och vill vara en del i deras livslånga lärande.
Utöver kvalifikationer och erfarenheter lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet då vi är en liten förskola som är beroende av varandra och ett fungerande samarbete.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställningen kräver ett utdrag ur belastningsregistret.


Om företaget
Förskolan Skattkammaren startade 1995 och drivs som ett personalkooperativ. Förskolan har en kristen profil. Vi håller till i Vasakyrkans lokaler.
Skattkammaren har två avdelningar med ett barnantal på ca 26 barn.
Vi är en liten familjär förskola. Hos oss finns ett positivt och inkluderande arbetsklimat och vi har roligt tillsammans.Välkommen med din ansökan!

Så ansöker du:
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till vår rektor Agneta Jeansson på [email protected] senast den 8 maj.

Frågor kan ställas på samma mailadress el kontakta Agneta via telefon 0480-422505. Visa mindre

Vi söker en trafikledare

Ansök    Apr 8    Uniflex Sverige AB    Transportledare
Om tjänsten Vi söker en trafikledare inom området bygg, anläggning och miljö. Har du ett brinnande intresse för logistik? Kanske har erfarenhet av att arbeta inom logiskbranschen men vill hitta nya utmaningar och utvecklas snabbt i ett växande företag? Just nu söker vi en trafikledare inom området bygg, anläggning och miljö i Kalmar. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Arbetsuppgifter: • Ordermottagning • Transportplanering • Andra administrativa arbetsu... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker en trafikledare inom området bygg, anläggning och miljö.

Har du ett brinnande intresse för logistik? Kanske har erfarenhet av att arbeta inom logiskbranschen men vill hitta nya utmaningar och utvecklas snabbt i ett växande företag? Just nu söker vi en trafikledare inom området bygg, anläggning och miljö i Kalmar.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbetsuppgifter:
• Ordermottagning
• Transportplanering
• Andra administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?
Vi ser gärna att du som söker har ett brinnande intresse för logistik. Du har erfarenhet av arbete inom logistikbranschen eller transport. Som trafikledare är du effektiv och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att kunna samarbeta både internt med kollegor och externt med åkare och kunder. Du kommer ingå i ett team och där vi hjälps åt för att hitta de bästa lösningarna. Du är kommunikativ och van att möta människor på olika sätt i olika situationer. Har du vana att arbeta i olika typer av IT-system och lätt för att ta till dig nya tekniska lösningar är detta starkt meriterande.

Krav för tjänsten:
• Erfarenhet från transport/logistikbranschen, bygg, anläggning och miljö
• Gymnasiekompetens
• Svenska samt engelska i tal och skrift
• Utbildning inom transport/management är meriterande

Det är en direktrekrytering till en stor kund i Kalmar.


Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar kompetent personal till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Uniflex vet du att processen är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet - att du är rätt person på rätt plats.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!
Uniflex är ett registrerat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

Bussförare Expressbuss Långfärdsbuss

Gimo Bussresor söker förare till våra expressbussar i Kalmar Stationsort Kalmar Som expressbussförare hos oss kör du våra bussar mellan Kalmar och Norrköping i samarbete med FlixBus. Som person är du noggrann, serviceminded och trivs med att ha kundkontakt. Dina viktigaste verktyg för att genomföra detta arbete är dig själv och våra moderna turistbussar. Arbetet är självständigt men det krävs även att du är en lagspelare för att få allting att fungera ti... Visa mer
Gimo Bussresor söker förare till våra expressbussar i Kalmar
Stationsort Kalmar
Som expressbussförare hos oss kör du våra bussar mellan Kalmar och Norrköping i samarbete med FlixBus.
Som person är du noggrann, serviceminded och trivs med att ha kundkontakt.
Dina viktigaste verktyg för att genomföra detta arbete är dig själv och våra moderna turistbussar.
Arbetet är självständigt men det krävs även att du är en lagspelare för att få allting att fungera tillsammans med kollegorna i Kalmar, Norrköping och Uppsala.
Det du och bussen presterar när ni är ute på jobb är en stor del vårt växande varumärke.
Vi vill nu ha din hjälp att stärka vår position i Kalmar.
Arbetstider: Varierande mellan morgon och kväll
Krav:
Körkortsbehörighet D(Buss)
YKB
Digitalt förarkort
Du talar flytande svenska och känner dig trygg med engelska.
Erfarenhet från branschen
Vi erbjuder tim/behovsanställning med möjlighet till fast- tillsvidareanställning. Är du rätt för oss skapar vi en tjänst som passar dig. Vi söker både dig som vill arbeta deltid samt dig som vill arbeta heltid.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Var med och utbilda morgondagens elektriker på Nercia Utbildning

Ansök    Apr 8    Nercia Bemanning AB    Yrkeslärare
Vårt uppdrag Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och erfarenheter till morgondagens elektriker och är redo att axla rollen som utbildare. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden. Om tjänsten Som utbildare kommer du att planera och genomföra undervisning riktad mot utbildning inom elteknik. Dina arbetsuppgifter består av att coacha och motivera... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och erfarenheter till morgondagens elektriker och är redo att axla rollen som utbildare. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att utbilda deltagarna att få den kompetens som behövs för att komma in på arbetsmarknaden.

Om tjänsten
Som utbildare kommer du att planera och genomföra undervisning riktad mot utbildning inom elteknik.

Dina arbetsuppgifter består av att coacha och motivera deltagarna i deras personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du och dina kollegor kommer tillsammans ansvara för att planera, genomföra och följa upp utbildningar. Utbildningen varvas av praktiska moment och teorigenomgångar och syftet är att ge deltagarna rätt kunskap och förutsättningar för att bli anställningsbara efter avslutad utbildning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där din inställning har avgörande betydelse. För att lyckas i rollen så behöver du ha en god pedagogisk förmåga, se möjligheter och våga tänka i nya banor. För oss är det viktigt att du brinner för att coacha och motivera människor. Du är duktig på att samarbeta men kan också jobba självstädning och ansvarfullt.


Din profil
Vi söker dig som har arbetat med El minst 4 år och uppfyller kraven på praktisk erfarenhet för en AL-auktorisation eller redan har auktorisation lågspänning, AL.

Minst två år av dessa fyra år ska vara arbete i ett elinstallationsföretag med elinstallationsarbete på lågspänningsanläggningar.

Har du erfarenhet som utbildare så är det extra meriterande.

Övrig information
I rollen som utbildare ingår det även att hitta APL-platser (praktikplatser) till våra deltagare på lokala företag i branschen.

Vi söker personal löpande och kommer att tillsätta tjänster löpande.
Frågor gällande ansökan besvaras på [email protected]

Om Nercia
Nercia Utbildning är ett väletablerat företag, vi finns på 17 orter och är en stabil arbetsgivare med stark framåtanda.
Vi brinner för att utveckla människor och vi är stolta över det värde vi bidrar med i samhället och för våra kunder genom att vi hjälper människor till utbildning och jobb.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat.

Läs mer om Nercia på www.nercia.se. Visa mindre

Timvikarie till man i 60årsåldern Kalmar

Vi söker timvikarier som vill jobba hos en social man i 60årsåldern boendes i Kalmar. Efter en skada sitter kunden i rullstol och en del förflyttningar förekommer. Passen är förlagda kl 8-15 både vardag och helg. Arbete på eftermiddag kväll kan förekomma när kund vill hitta på något speciellt, tex teater, konsert eller god middag på restaurang. Du som söker ska tala och förstå svenska samt ha erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare. Tycker du om ... Visa mer
Vi söker timvikarier som vill jobba hos en social man i 60årsåldern boendes i Kalmar. Efter en skada sitter kunden i rullstol och en del förflyttningar förekommer. Passen är förlagda kl 8-15 både vardag och helg. Arbete på eftermiddag kväll kan förekomma när kund vill hitta på något speciellt, tex teater, konsert eller god middag på restaurang.
Du som söker ska tala och förstå svenska samt ha erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare. Tycker du om ordning och reda är detta ett plus i kanten.
Vi söker personal till sommaren som kan arbeta v 27 och 29-33.
Välkommen med din ansökan!
Vilka är vi på Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Universitetadjunkt i nautiska ämnen

Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi s... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi skapat – och du är inbjuden.

Change starts here!


Fakulteten för teknik har en bred verksamhet som spänner över nio olika institutioner genom vilka Linnéuniversitetet tillhandahåller utbildning och bedriver forskning. Utbildningarna inom teknik omfattar allt från korta utbildningar på några få veckor eller månader till femåriga civilingenjörsutbildningar. Forskningen svarar upp mot samhällets behov inom flera breda fält – både på kort och lång sikt – med grundläggande forskning och tillämpad forskning i samverkan med samhällets aktörer.

Sjöfartshögskolan har omkring 500 studenter och erbjuder bland annat utbildningar till sjökapten och sjöingenjör samt inom drift- och underhållsteknik och kurser med slutmål fartygsbefäl klass VII. Förutom grundutbildning är fortbildningskurser och uppdragsutbildning för sjöfarts- och driftbranschen en viktig del av verksamheten. Inom forskningsämnet Sjöfartsvetenskap analyseras sjöpersonalens situation och dagliga verksamhet, tekniska fartygssystem samt positiva och negativa effekter som sjöfarten har på samhälle och miljö. En viktig målsättning är att kunna rekommendera lösningar för en ren och långsiktigt hållbar sjöfart för miljö och personal.

Ämnesområde för befattningen: Nautiska ämnen
Placeringsort tillsvidare: Placeringsort Kalmar. Eftersom Linnéuniversitetet finns i både Växjö och Kalmar kan resor mellan orterna förekomma.
Anställningens omfattning: 100 % tillsvidareanställning. 6 månader provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde: Tillträde snarast.

Arbetsbeskrivning
I anställningen ingår undervisning i programutbildning och fristående kurser uppdrags- och fortbildningskurser. Sjöfartshögskolan har särskilt behov av undervisningskompetens inom grundläggande nautiska ämnen, specialområde tanksjöfart samt överlevnad, säkerhetsträning och simulatorövningar.

Undervisningen bedrivs såväl på campus som på distans. I arbetsuppgifterna ingår administration kopplad till undervisning, handledning och examination.

Arbetsuppgifterna innebär även samarbete med studenter, kollegor, personal inom Linnéuniversitetet men även myndigheter, organisationer och företag inom sjöfartsnäringen som exempelvis Transportstyrelsen, rederier och andra utbildningsanordnare både nationellt och internationellt.

För lärare inom Linnéuniversitetet är det också viktigt att följa utvecklingen inom de egna ämnesområden och den samhällsutveckling i övrigt som har betydelse för lärarens arbete vid universitetet.

Behörighet
Behörig att anställas som universitetsadjunkt är den som innehar yrkesskicklighet. Yrkesskicklighet avses här sjökaptensexamen med relevant erfarenhet från befattning ombord på tankfartyg, meriterande är behörigheten Fartygsbefäl klass II eller högre.

För behörighet till denna anställning krävs dessutom goda kunskaper i svenska och engelska, speciellt den marina terminologin, såväl i tal som i skrift.

Undervisning ska kunna ske på svenska och engelska.

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetsadjunkt ska graden av skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla. Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av den ämnesmässiga kompetensen.

Särskilt meriterande är dokumenterad yrkesskicklighet genom sjötjänstgöring ombord. Meriterande är även erfarenhet av undervisning i simulatormiljö.

För att passa i rollen har du god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständigt, är strukturerad samt har förmåga att kunna prioritera arbetsuppgifter.

När universitetet anställer nya lärare ska de sökande väljas, som genom en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet, bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en framgångsrik utveckling av verksamheten.

Linnéuniversitetet värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av

Prefekt för Sjöfartshögskolan, Fredrik Hjorth, [email protected], 0480-497621
Studierektor Per Nilsson, 0480-497633
HR-partner Linda Wincent, [email protected], 0480-497675

Facklig företrädare nås via universitetets växel 0772-288000.

Välkommen med din ansökan senast den 29 april 2024. 


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Reklamutdelare med bil till landsbygdsdistrikt i Torsås

Svensk Direktreklam är Sveriges ledande företag för utformning, tryck och distribution av direktreklam, samhällsinformation och post. Vi har ca. 11 000 anställda och varje vecka distribuerar vi 15–40 miljoner trycksaker till 4,3 miljoner hushåll i hela Sverige. Vårt krav är att du har god lokalkännedom, under sommarhalvåret delar vi även till sommarbostäder. Du är noggrann och ansvarsfull, tar ditt jobb på allvar och att du har körkort och bil. Lönen bet... Visa mer
Svensk Direktreklam är Sveriges ledande företag för utformning, tryck och distribution av direktreklam, samhällsinformation och post.
Vi har ca. 11 000 anställda och varje vecka distribuerar vi 15–40 miljoner trycksaker till 4,3 miljoner hushåll i hela Sverige.
Vårt krav är att du har god lokalkännedom, under sommarhalvåret delar vi även till sommarbostäder. Du är noggrann och ansvarsfull, tar ditt jobb på allvar och att du har körkort och bil.
Lönen betalas per distrikt och milersättning utgår.
SDR Svensk Direktreklam i Kalmar söker nu utdelare med körkort och egen bil till vårt landsbygdsdistrikt i Torsås med omnejd, för att dela ut reklam och tidningar.
Din arbetstid är förlagd till lördagar och söndagar. Vi har utdelning varje helg, året runt. Arbetstiden varierar men ligger i genomsnitt på 6-8 timmar/helg. Du bestämmer själv när under lördagen och söndagen du vill dela ut. Visa mindre

Pizzabagare - Kallskänken

Ansök    Apr 8    Kallskänken i Kalmar AB    Pizzabagare
Just nu söker vi vår nästa stjärnatill Kallskänken! Här på Kallskänken har vi öppet nästan jämt och serverar alltid käk med kärlek! Vi är kanske mest kända för vår världsberömda smörgåstårta, vår fartfyllda lunch och deli fylld med fräscha sallader! Vi har även öppet kvällstid där vi kör en omåttligt populär pizza med en och annan kul öl i en internationell miljö. Vi erbjuder även catering för ert party, bröllop eller ännu större evenemang. Välkomna till v... Visa mer
Just nu söker vi vår nästa stjärnatill Kallskänken!
Här på Kallskänken har vi öppet nästan jämt och serverar alltid käk med kärlek! Vi är kanske mest kända för vår världsberömda smörgåstårta, vår fartfyllda lunch och deli fylld med fräscha sallader!
Vi har även öppet kvällstid där vi kör en omåttligt populär pizza med en och annan kul öl i en internationell miljö. Vi erbjuder även catering för ert party, bröllop eller ännu större evenemang. Välkomna till vår värld av Mycket Gutt!
Förkunskap:- Du har arbetat som pizzabagare tidigare, minst 2 år.
För att söka tjänsten bör du: - älska att jobba med människor - vara positiv och ha ett glatt humör - gilla att jobba självständigt och i grupp - ha ett öga för detaljer och att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats - gilla att jobb i högt tempo
När vi jobbar så jobbar vi hårt men vi tycker också att det är viktigt att man har kul! Vi tror på att glad personal genererar glada gäster! Vi brinner för service och vi vill hitta dig som strävar efter att utvecklas och lära dig massa nytt! Vilja och mod övervinner erfarenhet anser vi.
Haka på, skratt utlovas!
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Extrajobb i Kalmars krogliv

Ansök    Apr 8    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Kalmar. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger. Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande job... Visa mer
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Kalmar. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.

Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Ina Bogren som är ansvarig i Kalmar. Du når Ina på 0722-47 62 61 eller [email protected]. Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Lokalvårdare ISS

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prest... Visa mer
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

ISS söker en engagerad och positiv lokalvårdare som brinner för service. Vill du vara med och leverera service i världsklass? Då tycker vi att du ska söka vår tjänst som Lokalvårdare på ISS!

Om rollen

Som Lokalvårdare har du och dina kollegor en viktig roll i att ansvara för helhetsupplevelsen i kundens lokaler. Tillsammans skapar ni en miljö som förmedlar en säker, attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vistas på för de anställda och alla besökare. Du arbetar främst med städning kundens lokaler, samt även andra arbetsuppgifter som kan förekomma såsom konferensservice, påfyllning av vatten/kaffemaskiner och skötsel av växter.

Tjänsten är på deltid, tillsvidareanställning med en inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att ”People make places”. ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram – allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

Vi värderar mångfald och inkludering högt. Hos ISS är alla människor lika mycket värda och har samma rättigheter och möjligheter. Våra medarbetare speglar samhällets mångfald, vilket både är en konkurrensfördel och en tillgång i vårt långsiktiga hållbara arbete. Vår inkluderande företagskultur stärker våra medarbetare, gör oss mer kreativa och produktiva samt skapar en attraktivare arbetsplats.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kan komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Därutöver har du en förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. Gymnasieutbildning är ett krav.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan. Vi har en pågående rekryteringsprocess och vill anställa så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I din ansökan bifogar du CV, vi önskar ej personliga brev. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Städare/Lokalvårdare

VIVA Puts & Städ är i en expansiv fas och söker fler hemstädare. Vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar. OBS!!!! Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar. Mejla oss din ansökan på [email protected] Kontakt: Evaldas Öppen för... Visa mer
VIVA Puts & Städ är i en expansiv fas och söker fler hemstädare. Vi är ett städföretag med miljön och våra kunders behov i fokus. Just nu söker vi omgående en noggrann och lojal städare till vårt trevliga team. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Arbetet är förlagt under dagtid på vardagar.
OBS!!!!
Körkort krävs, då du kommer att använda våra företagsbilar.
Mejla oss din ansökan på [email protected]
Kontakt: Evaldas


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Anläggningsprojektledare till Ingenjörsfirman

Vi letar efter en erfaren Projektledare inom anläggning som är redo att göra våra kunders drömmar till verklighet och leverera resultat som får alla att häpna. På Ingenjörsfirman tar vi inte oss själva alltför seriöst, men när det kommer till att vara branschledande, är vi fullt fokuserade. Så om du är redo att blanda nytänkande med prestation, då är det här din chans att glänsa! Om Oss: Vi är mitt i en spännande tillväxtfas och strävar efter att växa v... Visa mer
Vi letar efter en erfaren Projektledare inom anläggning som är redo att göra våra kunders drömmar till verklighet och leverera resultat som får alla att häpna. På Ingenjörsfirman tar vi inte oss själva alltför seriöst, men när det kommer till att vara branschledande, är vi fullt fokuserade. Så om du är redo att blanda nytänkande med prestation, då är det här din chans att glänsa!

Om Oss:

Vi är mitt i en spännande tillväxtfas och strävar efter att växa vårt team från 15 till 20 personer på våra kontor i Kalmar samt Karlskrona. Med denna starka tillväxtsanda söker vi nu en passionerad projektledare som vill vara en nyckelspelare i vårt expanderande team.

Om tjänsten:

Som Projektledare kommer du att ta ledningen för spännande anläggningsprojekt och spela en central roll i att säkerställa deras framgång. Du kommer att ansvara för att koordinera alla aspekter av projektet, inklusive planering, styrning och genomförande. Ditt tekniska kunnande och din passion för att leverera högkvalitativa resultat kommer att vara avgörande för att uppfylla våra kunders förväntningar och behov. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att växa och utvecklas i din roll som ledare inom anläggningsområdet. Dina dagar hos oss kommer att vara fyllda med spännande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Exempel på ansvarsområden:

• Planera, designa och övervaka anläggningsprojekt från koncept till färdigställande.
• Utveckla och implementera tekniska lösningar för att möta kundens behov och projektets krav.
• Ansvara för projektledning, budgetering och tidsplanering.
• Samarbeta med andra avdelningar och team för att säkerställa sömlös integration av anläggningsprojekt.
• Genomföra tekniska utvärderingar och analyser för att säkerställa överensstämmelse med gällande standarder och regelverk.
• Bevaka och bearbeta marknaden för att erhålla nya uppdrag.

Om dig

För att trivas och lyckas i rollen är du är en engagerad och passionerad lagspelare, redo att ta på dig utmaningar och göra skillnad. Vi värdesätter din professionalism och förmåga att leverera enastående resultat. Du har en affärsmässig inställning och tror på samarbete, långsiktighet och goda relationer både internt och externt. Du är en driven individ som ständigt utmanar dig själv och utforskar nya arbetssätt.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har minst 5 årserfarenhet av projektledning inom infrastruktur. Du är högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt än genom utbildning. Givetvis har du en starkt tekniskt kompetens.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbyrån MTRecruit AB. Vid frågor om tjänsten vänd dig gärna till rekryteringskonsult Sanaz Fritz 0761-087293.

Vi tar emot ansökningar löpande och ansöker gör du via www.mtrecruit.se. Varmt välkommen!

Om Ingenjörsfirman

Ingenjörsfirman är ett oberoende projektledningsföretag. Företaget startade 1992 och vi är idag 15 medarbetare i företaget. Ingenjörsfirman bedriver en konsulterande ingenjörsverksamhet på kundanpassad teknisk nivå med en hög personlig service och flexibilitet. Vi månar om att våra kunder får den kompetens som krävs i de projekt som vi blir engagerade i. Vår strävan är att ständigt arbeta för att utveckla företaget och kompetensutveckla våra medarbetare och att alltid vara uppdaterade i det senaste inom vårt arbetsområde.

Ingenjörsfirmans medarbetare har stora teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet från både stora och mindre projekt. Vårt geografiska verksamhetsområde är i huvudsak sydöstra Sverige men vi hjälper även våra kunder i andra delar av landet. Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Specialistläkare onkologi

Ansök    Apr 5    REGION KALMAR LÄN    Specialistläkare
Motiveras du av förändring och utveckling? Vill du hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Då är Onkologen en arbetsplats för dig. Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsövergripande basenhet med verksamhet i både Kalmar och Västervik. Onkologi är en starkt växande specialitet tack vare att vi kontinuerligt får nya behandlingsmöjligheter för våra patienter. Med detta kan vi bot... Visa mer
Motiveras du av förändring och utveckling? Vill du hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Då är Onkologen en arbetsplats för dig.

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsövergripande basenhet med verksamhet i både Kalmar och Västervik. Onkologi är en starkt växande specialitet tack vare att vi kontinuerligt får nya behandlingsmöjligheter för våra patienter. Med detta kan vi bota fler och patienter med obotlig sjukdom lever allt längre. Att jobba med onkologi innebär ett omväxlande arbete med medicinsk behandling, strålbehandling, avdelningsarbete, mottagning arbete och inte minst ett multidisciplinärt arbete exempelvis via våra multidisciplinära konferenser. Sammantaget gör detta att onkologi är en mycket spännande, utmanande och stimulerande specialitet.

Om dig

Vi söker en engagerad specialistläkare som vill arbeta med och utvecklas inom onkologi. Vi söker både onkologer med erfarenhet i medicinsk onkologi och/eller strålbehandling. Du tycker det är viktigt att bemöta människor på ett bra sätt, du är tydlig i din kommunikation och har lätt för att samarbeta med andra och skapa förtroende.

Vi behöver nya medarbetare i vår fortsatta utveckling. Förutom den generella utvecklingen inom onkologin är det planerat för en utökning och utbyggnad av verksamheten. En ny byggnad är planerad att stå klar år 2026 för att möta det ökade behovet/utvecklingen av strålbehandling och medicinsk onkologi.

Din framtida arbetsplats

I Kalmar har vi en onkologiskdagvårdsavdelning med 22 vårdplatser, en onkologisk mottagning, en strålbehandlingsavdelning med två linjära acceleratorer och en dosplanerings CT. Vi har fem vårdplatser på en kirurgavdelning för dygnet runt vård som vi ansvarar över på dagtid under veckorna. I Västervik har vi en onkologiskdagvårdsavdelning med cirka sex vårdplatser. Vi deltar i cirka tolv multidisciplinära konferenser per vecka (lokala, länsövergripande, regional och nationella). Arbetet är dagtid. Vi är tio specialistläkare/överläkare och åtta ST läkare som arbetar på kliniken. I övrigt är det sjuksköterskor (många specialistutbildade onkologisjuksköterskor), medicinska sekreterare och strålningsfysiker och totalt är vi drygt 80 medarbetare.

Varför söka till oss? Det finns många anledningar tycker vi. Vi är en välfungerande klinik med nöjda patienter och nöjda medarbetare. Vi har en väl utarbetad ST-planering med utbildningar, handledning och tid för studier. Region Kalmar län har korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka utvecklingen. Vi deltar i både regionala och nationella nätverk. Vi prioriterar utbildning, vi har en bra säkerhetskultur och framför allt engagerade och kunniga medarbetare. På kliniken arbetar vi mycket i team och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Vi arbetar ständigt med att våra medarbetare ska kunna känna att det finns en bra balans mellan arbete och fritid. Våga ta steget - kom och var med i den fortsatta uppbyggnaden av en av Sveriges bästa onkologiska kliniker. Tillsammans gör vi skillnad!
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Specialist doctor oncology

Ansök    Apr 5    REGION KALMAR LÄN    Specialistläkare
Are you motivated by change and development? Do you want to help those who need it most and ensure that our residents lead healthier, safer, and richer lives? Then the Oncology clinic within Region Kalmar County is the workplace for you. The Oncology Clinic and Radiation Physics is a county-wide base unit with operations in both Kalmar and Västervik. Oncology is a rapidly growing specialty thanks to continuously evolving treatment options for our patien... Visa mer
Are you motivated by change and development? Do you want to help those who need it most and ensure that our residents lead healthier, safer, and richer lives? Then the Oncology clinic within Region Kalmar County is the workplace for you.

The Oncology Clinic and Radiation Physics is a county-wide base unit with operations in both Kalmar and Västervik. Oncology is a rapidly growing specialty thanks to continuously evolving treatment options for our patients. With this, we can cure more, and patients with incurable diseases are living longer. Working in oncology entails varied tasks including medical treatment, radiation therapy, ward work, outpatient care, and importantly, multidisciplinary work through our multidisciplinary conferences. Altogether, this makes oncology a very exciting, challenging, and stimulating specialty.

About You
We are seeking a dedicated specialist doctor who are licenced within EU/EES and wants to work with and develop within oncology. We are looking for oncologists with experience in medical oncology and/or radiation therapy. You find it important to interact with people in a good manner, you communicate clearly, and you find it easy to collaborate with others and build trust.

We need new colleagues for our continued development. In addition to the general development within oncology, there are plans for expansion and enhancement of operations. A new building is planned to be completed in 2026 to meet the increased need/development of radiation therapy and medical oncology.

Your Future Workplace
I Kalmar har vi en onkologiskdagvårdsavdelning med 22 vårdplatser, en onkologisk mottagning, en strålbehandlingsavdelning med två linjära acceleratorer och en dosplanerings CT. Vi har fem vårdplatser på en kirurgavdelning för dygnet runt vård som vi ansvarar över på dagtid under veckorna. I Västervik har vi en onkologiskdagvårdsavdelning med cirka sex vårdplatser. Vi deltar i cirka tolv multidisciplinära konferenser per vecka (lokala, länsövergripande, regional och nationella). Arbetet är dagtid. Vi är tio specialistläkare/överläkare och åtta ST läkare som arbetar på kliniken. I övrigt är det sjuksköterskor (många specialistutbildade onkologisjuksköterskor), medicinska sekreterare och strålningsfysiker och totalt är vi drygt 80 medarbetare.

Varför söka till oss? Det finns många anledningar tycker vi. Vi är en välfungerande klinik med nöjda patienter och nöjda medarbetare. Vi har en väl utarbetad ST-planering med utbildningar, handledning och tid för studier. Region Kalmar län har korta beslutsvägar där alla kan vara med och påverka utvecklingen. Vi deltar i både regionala och nationella nätverk. Vi prioriterar utbildning, vi har en bra säkerhetskultur och framför allt engagerade och kunniga medarbetare. På kliniken arbetar vi mycket i team och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet. Vi arbetar ständigt med att våra medarbetare ska kunna känna att det finns en bra balans mellan arbete och fritid. Våga ta steget - kom och var med i den fortsatta uppbyggnaden av en av Sveriges bästa onkologiska kliniker. Tillsammans gör vi skillnad!

How to apply

Send your application to HR-specialist [email protected]
Subject: Specialist doctor oncology - Sweden
Your applications should include personal letter and CV.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterskor till våren/sommarens vaccinationsbussar i Kalmar

Till våra vaccinationsbussar söker vi legitimerade sjuksköterskor för att vaccinera mot TBE,bältrossamt difteri, kikhosta och stelkramp (grundskydd). Ett trevligt och omväxlande arbete under dagtid vardagar och helger under perioden april till september 2024. Perfekt tillfälle att under en period komma ut och prova på något nytt! Vaccinationsbussen kommer att besöka förbokade platser där Drop-in vaccinering erbjuds.Som vaccinatör arbetar du mestadels tills... Visa mer
Till våra vaccinationsbussar söker vi legitimerade sjuksköterskor för att vaccinera mot TBE,bältrossamt difteri, kikhosta och stelkramp (grundskydd). Ett trevligt och omväxlande arbete under dagtid vardagar och helger under perioden april till september 2024. Perfekt tillfälle att under en period komma ut och prova på något nytt!
Vaccinationsbussen kommer att besöka förbokade platser där Drop-in vaccinering erbjuds.Som vaccinatör arbetar du mestadels tillsammans med en informatör som har hand om den första kundkontakten samt betalningen. Under perioden arbetar du med skiftande informatörskollegor.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du vaccinerar vuxna och barn i bussarna. Du registrerar vaccinationerna i journalsystemet MittVaccin samt har koll på lagerhållning och inventering. Det ingår också att informera varje kund vad som gäller vid en vaccination samt om kommande doser, och att hjälpa till att reda ut eventuella frågetecken. Du rapporterar till närmsta chef eller jouransvarig.
Exempel på arbetsuppgifter är att:
Inventera och se till att det finns tillräckligt med förbrukningsmaterial i bussen
Vaccinera intramuskulärt
Journalföra vaccinationer i MittVaccin och fylla i vaccinationskort åt kunderna
Informera och hjälpa kunder inför och under vaccination

Öppettider för vaccination:
Arbetspassen börjar 1-1,5h innan vaccinationen börjar och avslutas 0,5-1,5h efteråt (tiden avgörs utifrån den plats vaccinationen är på).
April: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)
Maj: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)
Juni: 1-15/6: kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)
Juni : 16-31/6:kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)
Juli: kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)
Augusti: 1-15/8: kl. 13.00-17.00 (helger: kl. 11.00-15.00)
Augusti:15-31/8:kl. 15.00-18.00 (helger: kl. 12.00-15.00)
Röda dagar helgöppettider

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som är van att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har ett positivt bemötande.
Du är legitimerad sjuksköterska
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Du ser vikten av vaccinationer, och vill bidra till att förebygga sjukdom
Du känner dig trygg med att hantera många kundmöten
Du är flexibel och kan anpassa ditt arbetstempo för att kunna hålla en jämn, hög servicenivå
Du har en god förmåga att arbeta självständigt och i team

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vaccinationer. Har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet MittVaccin samt B-körkort och god körvana.
Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi erbjuder dig fenomenala kollegor, kollektivavtal, och tjänstepension.
Som sjuksköterska får du möjligheten att se många nya platser samt får ett stort socialt utbyte genom att du ständigt träffar nya människor. Du ges möjlighet att styra över ditt eget schema.

Övrig information
Säsongsperiod: april- september 2024 (det går bra att arbeta delar av perioden)
Omfattning: Allmän visstidsanställning, ca 6-40 timmar/vecka. Arbetstiden varierar beroende på plats. Arbetet föreligger på dagtid måndag-söndag.
Lön: Timlön samtOB och tjänstepensiontillkommer enligt kollektivavtal.
Observera att vaccinationsbussarna är en helt rökfri arbetsplats.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.


Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa? Visa mindre

Sjukvårdsmäklarna AB söker sjuksköterska till avdelning i Kalmar

Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker. På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge. Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal. Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning... Visa mer
Välkommen till ett snabbt växande bemanningsföretag med hjärtat på rätt ställe och fokus på rätt saker.

På SjukvårdsMäklarna har vi en gedigen erfarenhet av att bemanna sjukvårdspersonal, i både Sverige och Norge.
Tillsammans har vi ett brett kontaktnät med såväl vårdgivare som personal.

Samtliga anställda hos SjukvårdsMäklarna Sverige AB har goda personliga referenser genom tidigare bemanningsverksamhet inom vård och omsorg, företagsutveckling & ledning.

Sjukvårdsmäklarna söker en sjuksköterska till ett uppdrag på neonatalavdelning i Kalmar.

Period och uppdrag

Uppdraget startar 2024-05-06 och pågår till 2024-06-02 Tjänstgöring som sjuksköterska med sedvanliga uppgifter på neonatalavdelning. Ansök senast 2024-04-12.


Du behöver ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska samt relevant erfarenhet Visa mindre

Sommarjobb Hallvärd till Kamux - Kalmar

Ansök    Apr 5    Kamux AB    Biltestkoordinator
Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Arbetsuppgifter Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag. Vi söker dig som Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen. Är serviceinriktad. Gillar att vara “spindeln i nätet”. Har B-körkort. Va... Visa mer
Är du intresserad av bilar och söker ett sommarjobb? Drömmer du om ett jobb i bilbranschen? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Huvuduppgiften som hallvärd är att fota och modellera våra bilar. Du hjälper till att köra bilar till verkstad, rekond osv och stöttar säljarna i deras vardag.

Vi söker dig som
Är intresserad av bilar och vill få en fot in i bilbranschen.
Är serviceinriktad.
Gillar att vara “spindeln i nätet”.
Har B-körkort.


Vad innebär det att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.
Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.

Om Kamux
Kamux är en snabbväxande affärskedja specialiserad på handel med begagnade bilar och relaterade tjänster. För att kunna erbjuda kunderna förstklassig service när och var som helst kombinerar Kamux online-försäljning med ett utbrett nätverk av butiker. Förutom försäljning via digitala kanaler är företaget verksamt med 78 butiker i Sverige, Finland och Tyskland, varav 23 butiker i Sverige. Sedan företaget grundades har Kamux sålt över 500 000 begagnade bilar, varav 62 922 såldes 2022. Kamux omsättning uppgick 2022 till 968,7 miljoner euro och bolaget hade i genomsnitt 883 anställda omräknat till heltid. Kamux Oy är listat på Nasdaq Helsingfors-börsen. Mer information finns på www.kamux.se.

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team i Kalmar över sommaren? Skicka in ditt CV, personliga brev samt information om vilka veckor som du kan jobba via länken så fort som möjligt men senast den 21 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
För mer information kontakta butikschef Armir Kozhani, [email protected].
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Säljande Glassbilsdistributör B-Kort Sommaren 2024

Ansök    Apr 5    Triumf Glass AB    Distributionsförare
Om jobbet Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som till 2024 fyller 78 år. 65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår fabrik i Partille på Svensk grädde från Falköpings Mejeri. I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna för Kalmar län utgår. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall alltid v... Visa mer
Om jobbet
Vi är ett Göteborgskt familjeföretag som till 2024 fyller 78 år.
65 000 liter gräddglass tillverkas varje dag i vår fabrik i Partille på Svensk grädde från Falköpings Mejeri.
I Kalmar har vi vårt kontor och depå där glassbilarna för Kalmar län utgår. Sommartid är vi ett glatt gäng på cirka 13 pers som jobbar här och sprider glassglädje i Småland och på Öland. Service och kvalité är ledorden för oss och är grunden i allt vi gör och skall alltid vara något vi kännetecknas av.


Denna tjänst börjar vecka 24 och är till vecka 32. I detta ingår även en arbetsplatsupplärning under några dagar där du får vara med och testa på jobbet och lära dig hur det funkar inför sommaren.
Arbetet kräver social kompetens, lokalsinne, snabbhet, bra läs- & skrivkunskaper, ansvarsfullhet & hög pliktkänsla samt B-körkort.
Lokalkännedom runt Oskarshamn, Växjö, Öland och Karlskrona är meriterande.
Stresstålighet och egen drivkraft är en nödvändighet och det är en fördel att vara av lugn och positiv karaktär.


Arbetsuppgifterna innebär att åka runt till sina kunder som man ansvarar för, ta order för att sedan leverera och plocka ner glassen på anvisad plats.
Ansvara för att sina kunder får glass och tillbehör på rätt dag, i rätt tid och i rätt mängd.
Att lösa problem och hålla en hög servicenivå, lasta bilen och hålla den ren och i ordning.
I arbetsuppgifterna ingår också att vid behov mottaga leveranser, lagerhantering samt bistå i övrigt förekommande sysslor.
Eftersom jobbet är varierande kan tunga lyft förekomma.
Vi ser gärna att du har möjlighet att komma in på upplärning redan under våren.


Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan till oss via mail! Visa mindre

Produktionstekniker!

Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner! Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du b... Visa mer
Produktionstekniker till spännande och innovativt företag med tydliga mål och visioner!

Till vår kund söker vi dig som vill arbeta med utveckling och optimering av processer gällande formsprutning . Ditt arbete kommer innebära en variation av provkörning och validering av nya och befintliga formsprutningsverktyg och du kommer arbeta tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen. Det är en bred roll där du blir en viktig länk mellan produktutveckling/konstruktion och produktion.

Vi ser gärna att du har högskoleexamen i produktionsteknik och/eller annan relevant utbildning eller erfarenhet inom området. Det är meriterande om du har ställarcertifikat och en plastteknisk utbildning. 

Som person är du ansvarsfull, har ett stort eget driv och känsla för kvalitet  Vi tror också att du har ett intresse av att leda andra och en förmåga att snabbt skapa förtroende hos såväl kund som medarbetare. För att lyckas krävs att du talar och läser svenska och gärna engelska. 

Kontakta ansvarig rekryterare vid eventuella frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!
 
Tjänsten kan vara aktuell både som direktrekrytering eller inhyrning, där inhyrningen inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Personlig Assistent Vikarie/Tillsvidare

På vår kunds önskemål söker vi dig kvinna i övre medelåldern (även ung såklart) med erfarenhet inom vård och omsorg. Är du nyfiken av dig och tycker om utveckling samt problemlösning, har vi en kille i övre tonåren som behöver dig för för sin glädje , trygghet och utveckling i vardagen och även på natten. Om detta vekar intressant hör av dig med ett kort CV och personligt brev. Märk ansökan med: Ljusstaden Visa mer
På vår kunds önskemål söker vi dig kvinna i övre medelåldern (även ung såklart) med erfarenhet inom vård och omsorg.
Är du nyfiken av dig och tycker om utveckling samt problemlösning, har vi en kille i övre tonåren som behöver dig för för sin glädje , trygghet och utveckling i vardagen och även på natten.
Om detta vekar intressant hör av dig med ett kort CV och personligt brev.
Märk ansökan med: Ljusstaden Visa mindre

Kvalificerade utredare till E?hälsomyndigheten

Vi utvecklar en digital infrastruktur för hälsodata! Var med och förbättra hälsan i Sverige Samhället utvecklas fort och ny teknik ger oss stora möjligheter att förbättra hälsan i Sverige och göra livet lite enklare. E-recept och covidbevis är exempel på hur vi utnyttjar tekniken idag. Men för att fullt ut kunna dra nytta av de möjligheterna som finns krävs en stabil digital nationell infrastruktur som gör det möjligt att dela och använda hälsodata på ett... Visa mer
Vi utvecklar en digital infrastruktur för hälsodata!

Var med och förbättra hälsan i Sverige
Samhället utvecklas fort och ny teknik ger oss stora möjligheter att förbättra hälsan i Sverige och göra livet lite enklare. E-recept och covidbevis är exempel på hur vi utnyttjar tekniken idag. Men för att fullt ut kunna dra nytta av de möjligheterna som finns krävs en stabil digital nationell infrastruktur som gör det möjligt att dela och använda hälsodata på ett säkert sätt. Det håller vi på att bygga nu.

Vill du vara med och göra vår hälsa bättre och mer tillgänglig? Vi utvecklar och vi växer. Välkommen till oss!

Vi söker nu kvalificerade utredare till avdelningen Analys och utredning.

Vill du vara en del av den digitala transformationen och arbeta med att förbättra förutsättningarna för digitalisering av hälso- och sjukvård och socialtjänst? Har du god kunskap om hur vårdens ekosystem fungerar? Vill du bidra till den digitala infrastrukturen genom samverkan med aktörer inom framförallt vård och omsorg, men också övriga aktörer inom offentlig förvaltning? Då kan det vara dig vi söker.

För denna tjänst behöver du kunna söka, inhämta och analysera stora mängder information samt kunna omvandla den till rapporter och muntliga presentationer. Du kommer att arbeta med att leda och genomföra uppdrag, utredningar och remisser med såväl externa som interna deltagare. Arbetsuppgifter och frågeställningar kan variera och ofta arbetar du mot en deadline. Du behöver också kunna koordinera dina uppdrag och utredningar med andras och få in olika expertis i arbetet. Arbetet ställer stora krav på självständighet, men du kommer i hög grad att arbeta tillsammans med kollegor i arbetsgrupper internt och externt.

Du kommer att ingå i en engagerad avdelning som består av många olika professioner och kompetenser, som exempelvis statistiker, informatiker, statsvetare, sjuksköterskor, läkare och socionomer.

Om dig
Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Därför söker vi dig som ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Som person styrs du av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande i ditt arbete. Vi ser även att du som person är strukturerad och arbetar bra tillsammans med andra.

Vi söker dig som har: 


• relevant akademisk utbildning
• flera års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och rapportskrivning
• goda färdigheter i att uttrycka dig i tal och skrift i svenska språket

Det är meriterande för tjänsten om du har:  


• arbetat med digital verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvård
• erfarenhet av utredningsarbete vid relevant statlig myndighet inom sektorn
• erfarenhet av att leda komplexa projekt och initiativ
• tidigare arbetat med e-hälsa och välfärdsteknik

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig att vara med och skapa samhällsnytta för dagens och framtidens e-hälsa. Vi arbetar med stora transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner såsom friskvårdsbidrag och förtroendearbetstid. E-hälsomyndigheten vill vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder möjligheten till att arbeta delvis på distans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning om sex månader och med tillträde enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Kalmar eller Stockholm och arbetet kan innebära tjänsteresor mellan orterna.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad?
Frågor angående tjänsten besvaras av enhetschef Camilla Hallström på tel: 076-140 26 59, HR-specialist Elisabeth Axelsson på tel: 010-106 08 98, Fabian Göransson, Saco på tel 010-458 62 34 och Ingela Gångfeldt, -ST på tel 010-458 62 90.

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast 2024-04-28!

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den HR-specialist som finns namngiven i annonsen.

Om E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten är expertmyndighet för frågor som rör e-hälsa och har en central roll i den framväxande nationella digitala infrastrukturen för hälsodata. Vi erbjuder också ett antal e-hälsotjänster och digitala lösningar för privatpersoner och professioner inom hälso- och sjukvård och socialtjänst. E-recepttjänsten och Covidbevis är de mest kända.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Hos oss arbetar drygt 370 medarbetare fördelat på två orter, Stockholm och Kalmar. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se.

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-enhet och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

bagare

Solmarka Gårdsbageri är ett företag som började 1985 som ett ekologiskt/biodynamiskt bageri. Vi har alltid jobbat med enbart ekologiska råvaror, som för det mesta även är biodynamiskt odlade. Verksamheten är genomsyrad av hållbarhetstänkande, för oss är det en självklarhet i hanteringen från spannmål till färdigt produkt. Här tillverkas det kända Delikatessknäckebrödet , olika sorters surdegsbröd och även skorpor. Vi jobbar dagtid, som kan börja me... Visa mer
Solmarka Gårdsbageri är ett företag som började 1985 som ett ekologiskt/biodynamiskt bageri. Vi har alltid jobbat med enbart ekologiska råvaror, som för det mesta även är biodynamiskt odlade.


Verksamheten är genomsyrad av hållbarhetstänkande, för oss är det en självklarhet i hanteringen från spannmål till färdigt produkt.


Här tillverkas det kända Delikatessknäckebrödet , olika sorters surdegsbröd och även skorpor.
Vi jobbar dagtid, som kan börja mellan kl 5.30-8.


Vi söker en bagare/ medarbetare som är genuint intresserad av att arbeta med vårt breda sortiment. Du ska ha god fysik, du ska kunna samarbeta, men även att jobba ensam.
Du ska ha insikt i, och erfarenhet av surdeg. Helst ska du ha en form av vidareutbildning med att arbeta med levande surdeg.


Anställningen är i första hand tim baserad, minst 50%, 19 tim/vecka.


Du ska även kunna hantera en produktionslinje tillsammans med en eller två andra, och kunna växla mellan uppgifter , produktion och paketeringsarbete, sistnämnda är din första uppgift.
En god kommunikation och en positiv inställning är avgörande för att lyckas.


Du ska behärska det svenska språket flytande och helst även kunna kommunicera på engelska.


Om du är säker på att detta stämmer för just dig, är du välkommen att söka hos oss. Visa mindre

Antikvarie/arkeolog

Ansök    Apr 5    Länsstyrelsen i Kalmar län    Arkeolog
Beskrivning Lockas du av att arbeta med intressanta uppgifter tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker! På Länsstyrelsen Kalmar län jobbar du på uppdrag av regeringen och blir en viktig del i att verka för att nationella mål får genomslag i länet. Som anställd har du också möjlighet att ta del av många bra förmåner och generös friskvård. Arbetsplatsen genomsyras av en inkluderande kultur, ett tillitsbaserat ledarsk... Visa mer
Beskrivning
Lockas du av att arbeta med intressanta uppgifter tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor? Då kan du vara den vi söker! På Länsstyrelsen Kalmar län jobbar du på uppdrag av regeringen och blir en viktig del i att verka för att nationella mål får genomslag i länet.

Som anställd har du också möjlighet att ta del av många bra förmåner och generös friskvård. Arbetsplatsen genomsyras av en inkluderande kultur, ett tillitsbaserat ledarskap samt en god balans mellan jobb och fritid. Tillsammans gör vi skillnad för samhället!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära handläggning av tillståndsärenden enligt 2 kapitlet kulturmiljölagen (KML). Handläggningen innehåller prövning av ansökningar om tillstånd till ingrepp i fornlämningar samt vid behov beställning och processledning av arkeologiska undersökningar. Du ansvarar för att göra självständiga bedömningar av lämpliga arkeologiska åtgärder.

Andra viktiga arbetsuppgifter är till exempel att yttra sig över detalj- och översiktsplaner enligt Plan- och bygglagen samt i ärenden enligt Miljöbalken utifrån ett kulturmiljöperspektiv. Även viss handläggning av statliga kulturmiljöbidraget kan bli aktuellt.

Tjänsten innehåller också utvecklingsarbete med kunskap och kvalité inom myndighetens uppdrag inom det arkeologiska området och kontakter med myndigheter, kommuner, företag och privatpersoner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har universitets- eller högskolexamen i arkeologi eller annan utbildning som vi kan bedöma likvärdig. Du behöver ha arbetat några år i branschen och ha erfarenhet av arbete med kulturmiljölagens 2:a kapitel. Har du dessutom erfarenhet av arbete på myndighet eller annan Länsstyrelse är det extra meriterande.

Det är också meriterande om du har:

- erfarenhet av arkeologiskt fältarbete och uppdragsarkeologi
- Förståelse för kulturmiljövårdens roll i hållbar samhällsutveckling och samhällsplanering.
- erfarenhet och förståelse för kulturmiljövården som helhet, dess lagstiftning, arbetssätt och organisation
- förmåga att ta sig an nya digitala system, samt kunskap och intresse för GIS

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten. Du ska ha stor förmåga att samverka och skapa goda relationer. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och samarbetsvillig. Vi arbetar för att bredda våra kompetenser och skapa ett teambaserat arbetssätt där du får en viktig roll. Du har förmåga att prioritera, hålla dig till satta tidsramar och avsluta det du har påbörjat. Du behöver vara duktig på att formulera dig och göra ditt budskap tydligt samt kunna dela med dig av dina kunskaper till verksamhetsutövare, kollegor och medborgare på ett pedagogiskt sätt i tal och skrift.

Vår komplexa verksamhet ställer krav på att du är analytisk och kan se frågor ur olika perspektiv för att kunna fatta rätt avvägda beslut och sätta ditt arbete i ett större samhällsperspektiv inom Länsstyrelsens verksamhet. Vi hjälps åt med alla arbetsuppgifter som finns på enheten och myndighetens uppdrag kan också göra att fler uppgifter än det som beskrivs i annonsen blir aktuella.

Villkor
Vi erbjuder möjligheter till distansarbete utifrån uppdraget. Länsstyrelsen är en totalförsvarsmyndighet. Säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs enligt Säkerhetsskyddslagen innan beslut om anställning fattas. Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra i vår krisledningsorganisation vid en händelse. Frågor om säkerhetsprövning samt registerkontroll görs till kontaktperson. Läs mer om registerkontroll och säkerhetsklass https://sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd/registerkontroll.html

Detta är Länsstyrelsen Kalmar länPå Länsstyrelsen arbetar cirka 250 engagerade medarbetare med en rad olika regeringsuppdrag. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, tillväxt och en god livsmiljö i Kalmar län. Det gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi. Vi strävar efter en arbetsplats med mångfald och jämn könsfördelning. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet och vilar på begreppen:• effektivitet och service

• objektivitet och legalitet

• respekt för allas lika värde.Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår webbplats!https://www.lansstyrelsen.se/kalmar/om-oss/jobba-hos-oss.html Visa mindre

Bistropersonal till First Camp Löttorp, Öland

Bistropersonal till First Camp  Vill du vara med och bidra till att ingen går hangry på semestern? Vi tror på att en nöjd mage är nyckeln till ett glatt hjärta. Genom din passion för mat kan du därför se till att göra gästernas semester ännu mer minnesvärd!  Vilka är First Camp? Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bist... Visa mer
Bistropersonal till First Camp 
Vill du vara med och bidra till att ingen går hangry på semestern? Vi tror på att en nöjd mage är nyckeln till ett glatt hjärta.

Genom din passion för mat kan du därför se till att göra gästernas semester ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp?
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skapa  kvällar med guldkant och våra destinationer är därför helt beroende av välfungerande bistros. 

Vad innebär rollen?
Som bistropersonal kommer du att arbeta i vår bistro på destinationen. Du kommer tillaga mat enligt vårt smidiga koncept, servera och hantera dryck, samt ta hand om disk och städning. Du kan även delta i stämningshöjande shower och quiz i bistron på vissa destinationer. 

Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker vi? 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är ett det ett plus, men inte ett krav. 

Personlighet är nyckeln för oss. Vi söker kollegor som kan sprida glädje för både gäster och medarbetare. Rollen kräver att du är positiv även under stressiga situationer, snabbt kan anpassa dig till förändringar och uppskattar tydliga koncept och rutiner. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker medarbetare till sommarsäsongen med varierande omfattning (20-40 h/vecka). Arbetstiderna kan inkludera tidiga morgnar, kvällar och helger i enlighet med hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!  ?

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Bistroansvarig till First Camp Löttorp, Öland

Bistroansvarig till First Camp  Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider för svängande blodsockernivåer? Genom din passion för mat ser du till att ingen gäst blir hangry och gör semestern ännu mer minnesvärd!  Vilka är First Camp?  Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja. Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skap... Visa mer
Bistroansvarig till First Camp 
Vill du vara kapten för vårt bistrokoncept? Vara med och skapa måltider för svängande blodsockernivåer? Genom din passion för mat ser du till att ingen gäst blir hangry och gör semestern ännu mer minnesvärd! 

Vilka är First Camp? 
Vårt mål är tydligt - att bli världens ledande campingkedja.

Vårt mål är omöjligt att nå utan mätta och nöjda gäster. Därför behöver vi serviceinriktade medarbetare i våra bistros. Vi vill skapa luncher med det lilla extra och kvällar med guldkant och våra destinationer är därför helt beroende av välfungerande bistros. 

Vad innebär rollen? 
Som bistroansvarig är du ytterst ansvarig för smidiga arbetsflöden enligt vårt bistrokoncept. Du deltar aktivt i alla uppgifter i bistron, inklusive matlagning enligt vårt koncept, servering, försäljning av drycker samt disk och städning. I rollen ingår att fördela arbetsuppgifter mellan bistropersonalen, prioritera uppgifter, beställa råvaror och se till att hantering och tillagning av mat följer våra standarder. Du kommer även att främja försäljningen och hjälpa till med att utbilda nya bistromedarbetare.  

Utöver ditt huvudansvar inom bistron förväntas du vara flexibel och kunna hoppa in och stötta andra områden vid behov. Vi arbetar alltid efter principen att gästernas behov sätts främst och vi hjälps åt att lösa eventuella utmaningar. 

Vem Söker Vi? 
Vi uppskattar om du har tidigare erfarenhet av arbete inom café, restaurang eller snabbmatsställen. Har du en utbildning inom hotell- och restaurang är det ett plus, men inget krav. Vi värdesätter personlighet och söker kollegor som kan sprida glädje till både gäster och medarbetare. Att ha ett positivt förhållningssätt även i stressiga situationer, snabbt kunna anpassa sig till förändringar och uppskatta tydliga arbetsrutiner är viktiga egenskaper. 

Vi förväntar oss att du kan kommunicera obehindrat på svenska eller engelska för att ta emot instruktioner och interagera med våra gäster. 

Du måste vara över 20 år för att vara aktuell för rollen.  

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker en bistroansvarig för sommarsäsongen 2024. Rollen är en säsongsanställning på heltid (40 timmar/vecka) under vecka 25-32 och inkluderar arbetstider på kvällar och helger, i enlighet med kollektivavtal för hotell- och restaurangbranschen. Under våren erbjuder vi en utbildning som vi gärna ser att du deltar i. 

Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan snarast.  

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Akut Kvinnlig Assistent sökes extra på dagtid - Omedelbar Start i Kalmar!

Om oss: SAAND är ett bolag som är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa assistanstjänster till våra uppdragsgivare. Vi strävar efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö för våra medarbetare samtidigt som vi garanterar bästa möjliga vård och service för våra uppdragsgivare. Arbetsbeskrivning: Vi söker omedelbart en akut kvinnlig assistent för en uppdragsgivare i Kalmar. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, cirka 9.5h i veckan... Visa mer
Om oss:
SAAND är ett bolag som är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa assistanstjänster till våra uppdragsgivare. Vi strävar efter att skapa en positiv och stödjande arbetsmiljö för våra medarbetare samtidigt som vi garanterar bästa möjliga vård och service för våra uppdragsgivare.


Arbetsbeskrivning:
Vi söker omedelbart en akut kvinnlig assistent för en uppdragsgivare i Kalmar. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, cirka 9.5h i veckan


Kvalifikationer:


Tidigare erfarenhet inom vården eller assistans är meriterande men inte ett krav.
God kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta under pressade situationer.
Flexibilitet att arbeta dag-, natt- och helgpass enligt behov.Fördelar med att arbeta hos oss:


Möjligheten att få omedelbar anställning och börja arbeta redan på tisdagen den 9 april.
En dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.
Möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter och få värdefull erfarenhet inom vården och assistanssektorn.

Ansökan:
Om du är redo att ta dig an denna spännande möjlighet och vara en del av vårt team, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna dig till SAAND-familjen! Visa mindre

Lokalvårdare till First Camp Löttorp, Öland

Lokalvårdare till First Camp  Är du redo för att göra glänsande rent och dessutom ha en rolig sommar? Som lokalvårdare på First Camp är du den hjälten som skapar det första intrycket och håller våra campingar i toppskick. Vilka är First Camp?   Vårt mål är klart - att bli världens ledande campingkedja. För att nå dit är lokalvårdare som du avgörande. Din skicklighet och fingertoppskänsla för detaljer skapar den omsorgsfulla atmosfär som definierar First... Visa mer
Lokalvårdare till First Camp 
Är du redo för att göra glänsande rent och dessutom ha en rolig sommar? Som lokalvårdare på First Camp är du den hjälten som skapar det första intrycket och håller våra campingar i toppskick.

Vilka är First Camp?  
Vårt mål är klart - att bli världens ledande campingkedja. För att nå dit är lokalvårdare som du avgörande. Din skicklighet och fingertoppskänsla för detaljer skapar den omsorgsfulla atmosfär som definierar First Camp och vi förstår att våra destinationers framgång bygger på din insats. 

Vad innebär rollen?? 
Som lokalvårdare säkerställer du hög standard och renlighet i stugor, servicehus och andra faciliteter. Du är nyckeln till att First Camp fortsätter vara en plats där gäster trivs och återvänder. I linje med att skapa mervärde för varandra och våra gäster, ska alla som arbetar på destination kunna hugga i där det behövs. Detta innebär att du utöver städning och underhåll kan komma att behöva stötta upp med alla förekommande arbetsuppgifter som finns på destinationen. 

Vem söker vi?  
Erfarenhet av lokalvård är önskvärt, men vi välkomnar alla som delar vår passion. Vi letar efter dig som är noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljer. Som en städhjälte stressar du inte över arbetsuppgifter och trivs med att ha fullt fokus på kundnöjdhet. Du ser lösningar och har en god anpassningsförmåga.  

Vad Erbjuder Vi? 
På First Camp har många börjat i din position och sedan klättrat inom företaget. Du kommer att få möjlighet att utvecklas, lära dig nya saker och träffa människor från hela världen. Våra gemensamma värderingar styr våra dagliga handlingar: 

We Care: Vi bryr oss om varandra, våra gäster och naturen. 

We Have Fun: Vi har kul på jobbet och har ett glatt sinne både internt och när vi möter våra gäster. 

We Simplify: Vi strävar alltid efter att göra vårt arbete enklare. 

We Deliver Results: Allt vi gör ska ge resultat för oss, våra ägare och våra gäster. 

Vi erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och omtänksamma kollegor som delar med sig av visdom och skratt. Tillsammans vill vi fortsätta vår framgångssaga och växa med fler stjärnor som vill vara med och bygga vår framtid. 

Villkor 
Vi söker medarbetare till sommarsäsongen, med flexibla arbetspass mellan 20-40 timmar/vecka. Tidiga morgnar, sena kvällar och helger ingår. Lön enligt hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. 
 
Ansökan 
Vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Detta kan vara början på något fantastiskt. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

First Camp är Skandinaviens ledande campingkoncern med totalt 70 destinationer i Sverige, Danmark och Norge. Vi är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu över 1 000 MSEK ett normalår. Vi är ett stort team med över 1500 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Visa mindre

Underläkare öron, näsa hals

Ansök    Apr 4    REGION KALMAR LÄN    AT-läkare
Öron, näs- och halskliniken i Kalmar är en välbemannad klinik med 14 läkare varav 8 specialistläkare. På ÖNH träffar du både barn och vuxna med ett brett spektrum av diagnoser. Som underläkare har du ett omväxlande arbete som omfattar dagjour med akuta patientbesök, öron-näs- och halsmottagning, polikliniska mottagningsoperationer och vård av inneliggande patienter. Du deltar också i vår beredskapsjourlinje på kvällar och helger, vilket omfattar ungefär... Visa mer
Öron, näs- och halskliniken i Kalmar är en välbemannad klinik med 14 läkare varav 8 specialistläkare.

På ÖNH träffar du både barn och vuxna med ett brett spektrum av diagnoser. Som underläkare har du ett omväxlande arbete som omfattar dagjour med akuta patientbesök, öron-näs- och halsmottagning, polikliniska mottagningsoperationer och vård av inneliggande patienter. Du deltar också i vår beredskapsjourlinje på kvällar och helger, vilket omfattar ungefär ett vardagspass per vecka och 2-3 helgdygn per månad. 

Vi genomgår SPUR-inspektion vart femte år och har alltid fått mycket goda resultat. Vi är intresserade av utbildning och handledning och du har alltid gott bakjoursstöd såväl dag- som kvällstid. Internutbildning i grupp sker varje vecka, varannan vecka erbjuds nationell webbaserad utbildning inom ÖNH och vi har gemensam artikelgranskning en gång per månad.

Om dig

Vi söker dig som tagit läkarexamen och söker vikariat innan AT och är intresserad av att prova ÖNH-specialiteten. Du har ett intresse för öron, näs- och halssjukvård och är självständig, påläst och initiativtagande. Du har god samarbetsförmåga, är bra på muntlig rapportering och kan kommunicera på ett konstruktivt sätt. Vi värdesätter flexibilitet och att du ser möjligheter i förändringar.

Din framtida arbetsplats

Öron, näs- och halskliniken handlägger både barn och vuxna med akuta och kroniska sjukdomar i öron, balansorgan, näsa och bihålor, mat- och luftstrupe, i halsens vävnader och körtlar samt stämbanden. Vi behandlar infektioner, neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, trauma, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten är hörselvården och logopedmottagningen.

Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har en stor mottagningsverksamhet, egna slutenvårdsplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation. 
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Verksamhetschef Rehab Söder

Vi erbjuder dig en spännande roll med många kontaktytor och varierande uppdrag. Rehabiliteringsverksamheten verkar inom Region Kalmar läns samtliga vårdnivåer, innebär en länsgemensam samverkan och innefattar hela vårdkedjan och alla åldrar. I din roll som verksamhetschef kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av nära vård och digitalisering. Nätverkande med andra regioner och samarbetet med kommunerna utgör en viktig del med pa... Visa mer
Vi erbjuder dig en spännande roll med många kontaktytor och varierande uppdrag.

Rehabiliteringsverksamheten verkar inom Region Kalmar läns samtliga vårdnivåer, innebär en länsgemensam samverkan och innefattar hela vårdkedjan och alla åldrar. I din roll som verksamhetschef kommer du att spela en viktig roll i den fortsatta utvecklingen av nära vård och digitalisering. Nätverkande med andra regioner och samarbetet med kommunerna utgör en viktig del med patientens behov som utgångspunkt. Uppdraget innefattar arbete inom en geografiskt spridd verksamhet och du ansvarar för helheten av rehabiliteringsområdet. Mycket är på gång inom rehabområdet både nationellt och regionalt. Målsättningen framöver är att skapa framtidens rehabilitering med våra invånares behov i centrum.

I rollen som verksamhetschef ansvarar du för klinikens verksamhet, medarbetare och ekonomi samt följer upp mål och resultat. Ditt arbete ska leda till en god och säker vård för våra patienter där värdegrundsfrågorna ligger i fokus. Verksamheten genomsyras av chefer med ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att vara ett föredöme som inspirerar och motiverar sin omgivning och skapar delaktighet. Facklig samverkan är en naturlig del av ledarskapsarbetet.

Chefskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

I denna rekrytering tillämpar vi tester i vårt urval såsom problemlösnings- och personlighetstest som mäter arbetsprestation och beteenden i arbetslivet.

Om dig

Du har en akademisk examen med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta som chef/ledare/processledare, gärna inom hälso- och sjukvård. Intresse av eller bakgrund inom forskning är meriterande.

Vi söker en tydlig och kommunikativ ledare. Som person är du duktig på att samarbeta och skapa goda relationer och ser till att kompetens, engagemang och delaktighet tas tillvara hos medarbetarna. Du arbetar alltid patientcentrerat när beslut fattas, tar tag i problem och planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt. Vidare vill vi att du är intresserad av att utveckla verksamheten, är nytänkande och drivande i förbättringsarbeten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för Regionens dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Insatserna skall vid behov ges i samverkan med andra vårdgivare samt med patientens nätverk. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. Målet är att våra insatser skall leda till en bibehållen eller förbättrad hälsa och att patienten skall vara nöjd. Basenheten har cirka 170 medarbetare och består av sex enheter vilka är, arbetsterapin och fysioterapin, Rehabbassäng, neurologiska rehabmottagningen, kuratorer, dietistmottagningen samt distriktrehabiliteringen indelad i tre områden, Kalmar och Emmaboda, Nybro, Söderåkra samt Borgholm, Mörbylånga. Verksamhetens vision är - God hälsa genom rätt insats vid rätt tillfälle på rätt nivå.
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Apr 4    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Konstruktör till Norden Machinery

Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem. Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift. Norden omsätter drygt 950 MSEK och har 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker. Norden ingår i den italienska gruppen Coesia. VI ERBJUDER Ett intressant och utmanande arbete inom konstruktionsområdet – för dig som vill trivas och utvecklas i ett expansivt och tekniskt ledand... Visa mer
Norden är världsledande inom tillverkning av tubfyllningssystem. Varje år levereras ca 150 maskiner över hela världen och idag finns ca 5 000 maskiner i drift. Norden omsätter drygt 950 MSEK och har 300 medarbetare i Kalmar där tillverkning av maskinerna sker. Norden ingår i den italienska gruppen Coesia.


VI ERBJUDER
Ett intressant och utmanande arbete inom konstruktionsområdet – för dig som vill trivas och utvecklas i ett expansivt och tekniskt ledande maskintillverkningsföretag.

ROLL OCH UPPGIFTER
Som konstruktör för mekanisk konstruktion på Norden Machinery arbetar du med konstruktionslösningar för tubfyllningsmaskiner och förpackningsmaskiner gentemot Norden Machinerys Customer Service-avdelning. Customer Service är en strategiskt viktig del av företaget, både tekniskt och ekonomiskt. Avdelningen säljer reservdelar, ombyggnationer samt tilläggsutrustning till Nordens tubfyllningslinjer runt om i världen. Linjerna innehåller avancerad mekanik med snabba mekaniska förlopp, styrsystem och servomekanik. Rollen innebär eget ansvar och självständigt arbete men också mycket samarbete med kollegor inom flera avdelningar på företaget.

Ditt arbete innebär att utifrån en given internorder bestämma vilka detaljer som behövs, göra beställningar i administrativt system samt göra kundanpassade konstruktioner. Du gör konstruktionsförbättringar av reservdelar och utrustning samt ombyggnationer av befintliga maskiner. Du är även delaktig i framtagning av tekniskt underlag till offertarbete för Customer Service-avdelningen, och har på det hela taget en nära och tät dialog med kollegorna där.

KVALIFIKATIONER
Du bör vara högskole- eller gymnasieingenjör med erfarenhet av allmänna maskinkonstruktioner. Har du tidigare arbetat med förpackningsmaskiner är det ett stort plus, men du kan också ha arbetat med automat- eller verktygsmaskiner. Har du insikt i eller någon erfarenhet av verkstads-/monteringsarbete så är det meriterande. Du har god erfarenhet av arbete i 3D-CAD och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du är
? Kreativ och uppfinningsrik som konstruktör och vill utvecklas inom yrket
? Öppen och tycker om kontakt med andra människor
? Självgående och har en förmåga att ta initiativ och att driva på
? Flexibel, kan arbeta med flera uppgifter parallellt
? Noggrann och har ett gott ordningssinne
? Ansvarskännande och tycker om att samarbeta för att nå bästa lösning


INTRESSERAD?
Välkommen att kontakta Martin Lindvall, Gruppchef Konstruktion Customer Service, 0480-44 77 43 eller eller Mary Winblad, HR, via [email protected].

Din intresseanmälan gör du via vår hemsida www.nordenmachinery.se
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier dubbelinsatser

Vi söker sommarvikarier som vill arbeta med att göra insatser hos flera av våra kunder. Likt hemtjänstinsatser åker man till kunderna för att vara behjälplig vid dubbelbemanning. Under en arbetsdag görs flera insatser hos var och en av kunderna och där emellan har man ett par pauser för tex lunch. Kunderna är bosatta i Kalmar och på Öland och har behov av insatser under dygnets alla timmar. Vi söker vikarier till både dag och natt passen. Din bakgrund och ... Visa mer
Vi söker sommarvikarier som vill arbeta med att göra insatser hos flera av våra kunder. Likt hemtjänstinsatser åker man till kunderna för att vara behjälplig vid dubbelbemanning. Under en arbetsdag görs flera insatser hos var och en av kunderna och där emellan har man ett par pauser för tex lunch. Kunderna är bosatta i Kalmar och på Öland och har behov av insatser under dygnets alla timmar.
Vi söker vikarier till både dag och natt passen.
Din bakgrund och personliga egenskaper:
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och/eller hemtjänst. Du tycker om att jobba med människor och har en empatisk förmåga. Du är van vid att arbeta ensam. Det är därför viktigt att kunna ta egna initiativ och ha lite fantasi. Du behöver vara trygg i dig själv, ha ett inre lugn och mycket tålamod för att kunna tolka och läsa in kundens tecken och signaler. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Det är viktigt att du har goda kunskaper inom det svenska språket, både i tal och skrift.
Du får inte ha några pälsallergier då det förekommer husdjur i några av hemmen. Samt körkort är ett krav då du kommer köra bil mellan insatserna.
Välkommen med din ansökan!


Vilka är vi på Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Ekonomiassistent till Tecomatic AB

Ansök    Apr 4    NearYou Sverige AB    Ekonomiassistent
Om företaget Med miljön och klimatet i fokus arbetar vi på Tecomatic med våra kunder för att säkra renare vatten, en starkare infrastruktur och en bättre miljö. Vi projekterar och färdigställer erosionsskydd och anläggningar för rening av dagvatten samt sedimenttömning av dammar. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic har hela Sverige som verksamhetsom... Visa mer
Om företaget
Med miljön och klimatet i fokus arbetar vi på Tecomatic med våra kunder för att säkra renare vatten, en starkare infrastruktur och en bättre miljö. Vi projekterar och färdigställer erosionsskydd och anläggningar för rening av dagvatten samt sedimenttömning av dammar.

Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic har hela Sverige som verksamhetsområde med kontor i Stockholm, Kalmar och Örnsköldsvik.

Läs gärna mer på vår hemsida www.tecomatic.com

Tjänstebeskrivning
Är du en erfaren ekonomiassistent som letar efter en ny utmaning? Önskar du att vidareutveckla dina kunskaper eller kanske utforska möjligheten att applicera dem inom en helt ny bransch? Oavsett vilken typ av utveckling du söker så kan denna tjänst möjliggöra detta – välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som vill vara med på vår spännande tillväxtresa och bli en viktig del i den fortsatta utvecklingen av vårt företag där vi kontinuerligt jobbar med utveckling och kvalitetssäkring av rutiner och processer.

I rollen som ekonomiassistent blir dina huvudsakliga uppgifter att ansvara för kund- och leverantörsreskontra med fakturaflödeshantering och löpande avstämningar. Utöver det tillkommer arbetsuppgifter som utläggshantering, hantera in- och utbetalningar, avstämning av balanskonton, momsavstämning, månadsbokslut och vara behjälplig vid årsbokslut.

Du kommer också att ansvara för företagets löner vilket till antalet är ett 30-tal (blue/white) och i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplat till ekonomiområdet såsom:

• Koordinering av möten och andra företagsevent
• Bokning av tjänsteresor
• Assistera vid upphandlingar och inköp av material
• Framtagande av interna instruktioner / dokumenthantering
• Uppdatering / administration kring företagets fordonspark

Tjänsten är ny så du kommer få ett stort mandat i utformningen av rollen och utveckling av rutiner och processer kopplat till området. Du kommer att ha ett nära samarbete med och vara ett viktigt administrativt stöd till olika avdelningar inom företaget. Du uppskattar flexibilitet, trivs med att arbeta med olika projekt och har en positiv inställning till förändring. Som ekonomiassistent hos oss ingår du i ett engagerat team och du rapporterar direkt till Ekonomichef.

Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Placeringsort är Kalmar.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av löpande redovisning och löneadministration. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet och god vana från ovan beskrivna arbetsuppgifter. Självklart har du goda kunskaper i Officepaketet med tyngdpunkt i Excel. Du kan uttrycka dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.

Du har sinne för siffror och är noggrann, strukturerad och analytisk. Vi förutsätter att du tycker om att ge god service och att du värdesätter goda relationer, både internt och externt. Du har ett självständigt och drivande arbetssätt samtidigt som du fungerar bra i team och trivs med att ha mycket kontakter i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi dig?
Vi ger dig en spännande resa i en organisation som växer, där det ständigt är något på gång och där din röst räknas. Vi på Tecomatic är en familjär arbetsplats med många skratt och gemensam kafferast varje dag. Vi ställer höga krav på oss själva, men prestige tror vi inte alls på. Snabba beslutsvägar och nya förslag välkomnas och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina erfarenheter och idéer!Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0734-666 884 eller e-post [email protected]

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast söndagen den den 7 april 2024. I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Sjuksköterska palliativ medicin

Vid enheten för palliativ medicin erbjuder vi ett värdefullt arbete med fokus på varje enskild patients behov. Vi strävar efter att se och utveckla det friska och ge patienten högsta möjliga livskvalitet. Du kommer att vårda patienter som är inneliggande på vårdavdelning men även patienter i deras egna hem. Vården bedrivs i nära samverkan med patienten och dennes närstående i ett tvärprofessionellt team bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, u... Visa mer
Vid enheten för palliativ medicin erbjuder vi ett värdefullt arbete med fokus på varje enskild patients behov.

Vi strävar efter att se och utveckla det friska och ge patienten högsta möjliga livskvalitet. Du kommer att vårda patienter som är inneliggande på vårdavdelning men även patienter i deras egna hem. Vården bedrivs i nära samverkan med patienten och dennes närstående i ett tvärprofessionellt team bestående av bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, dietist, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Du erbjuds också att söka en uppdragsutbildning inom palliativ vård på 8 hp.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill ha ett arbete där du kan göra skillnad i människors liv. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom palliativ omvårdnad. Du är trygg i din yrkesroll och har patienten i fokus, vilket innebär att du har förmågan att se patienten som individ och dennes behov. Vidare är du positiv, flexibel, lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta såväl i team som självständigt. Då en del av arbetet innebär stöd och samtal, är det viktigt att du har förmåga till en ärlig, öppen och äkta kommunikation. Då vi arbetar med vård i hemmet är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din framtida arbetsplats

Enheten för palliativ medicin är en del av Geriatriska kliniken och är specialiserad inom palliativ medicin. Vi har dessutom vår lasarettsanslutna hemsjukvård (LAH) där vi erbjuder specialiserad palliativ medicin i Kalmar närförort. Vården är tillgänglig dygnet runt och utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård. Vi välkomnar studenter, undersköterskeelever och läkare under utbildning. Vi säkerställer hög kompetens genom internutbildning, kontinuerlig professionell handledning och dagliga reflektionstillfällen. Aktuella forskningsresultat införlivas tidigt i vården.

Välkommen till en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra och har alltid nära till skratt. Vi strävar efter en öppen, ärlig och äkta dialog i mötet med våra medmänniskor. Vi arbetar med livet i fokus.

Geriatriska kliniken erbjuder slutenvård, hemsjukvård och poliklinisk verksamhet. Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sjuka, erbjuda ett geriatriskt eller ett palliativt team till de som behöver det, leda och utveckla den geriatriska och den palliativa medicinens innehåll och omfattning och särskilt prioritera de patienter som har störst behov.
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Sjuksköterskor sökes till sommaruppdrag - Kommunalverksamhet!

Spendera sommaren i fina Oskarshamn! Om tjänsten: Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom Hemsjukvård och SÄBO. Arbetstider: V.27-32 Dag, kväll, natt och helg! 80-100% Vad Vårdkuriren erbjuder dig: Flexibilitet och frihet: Du bestämmer när och var du vill arbeta, vi skapar ett schema som passar dig! Ersättning för resa och boende (om du inte bor nära arbetsplatsen). Dedikerad konsultchef som alltid finns redo att stötta och g... Visa mer
Spendera sommaren i fina Oskarshamn!
Om tjänsten:
Du kommer att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom Hemsjukvård och SÄBO.
Arbetstider:
V.27-32
Dag, kväll, natt och helg!
80-100%
Vad Vårdkuriren erbjuder dig:
Flexibilitet och frihet: Du bestämmer när och var du vill arbeta, vi skapar ett schema som passar dig!
Ersättning för resa och boende (om du inte bor nära arbetsplatsen).
Dedikerad konsultchef som alltid finns redo att stötta och guida.
Genom att erbjuda olika uppdrag inom slutenvården strävar vi efter att ge en varierad och givande arbetsupplevelse.

Kvalifikationer:
Färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
God svenska i både tal och skrift för effektiv kommunikation med personal och patienter.
Tidigare erfarenhet av kommunal verksamhet.
Körkort B
Tidigare erfarenhet av journalsystemet Treservera.

Personliga egenskaper:
Förmåga att arbeta självständigt som sjuksköterska.
Flexibilitet och anpassningsförmåga till olika arbetsmiljöer.
Kommunikation som skapar trygghet för både patienter och kollegor.
Ett starkt intresse av att utveckla din egen kompetens som sjuksköterska.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu
Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information!
Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Filippa J
Rekryterare
Mobil: +46 70 930 15 42
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Sommarvikarie till kvinna i Vassmolösa

Om kunden Kunden är en kvinna i 40 + års ålder som varit med om en skada i vuxen ålder vilket har medfört en del omfattande utåtagerande beteende och förändring i den kognitiva förmågan. Hon bor ensam i sitt hus och behöver nu utöka sitt team av personliga assistenter. Kunden har många intressen. Hon gillar att fika. Bada. Hon tycker om att vara ute i naturen och hon gillar även djur. Hon tycker även om att sjunga i kör. Kunden har katt och därför bör du k... Visa mer
Om kunden
Kunden är en kvinna i 40 + års ålder som varit med om en skada i vuxen ålder vilket har medfört en del omfattande utåtagerande beteende och förändring i den kognitiva förmågan. Hon bor ensam i sitt hus och behöver nu utöka sitt team av personliga assistenter. Kunden har många intressen. Hon gillar att fika. Bada. Hon tycker om att vara ute i naturen och hon gillar även djur. Hon tycker även om att sjunga i kör. Kunden har katt och därför bör du kunna tåla detta.
Kunden har dygnet runt assistans med dubbelassistans under all vaken tid, passen är förlagda mellan kl 8-21 och 21-08.
Om dig
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom omsorg och särskilt med personer med utåtagerande beteende. Du skall vara driven och du skall ha god teamkänsla då det är ett stort team av assistenter till detta uppdraget. Tillsammans ska vi fungera som ett team där fokus är på brukaren och hennes välmående. Du bör därför vara lyhörd, samarbetsvillig och du bör vara villig att arbeta lågaffektivt. Du bör även vara villig att förändra, ställa upp och arbeta med känsla inför detta uppdraget då det även innebär att lära känna brukaren och läsa av brukarens mående och signaler för att försöka motverka utåtagerande beteende.
Vi söker som vill jobba över sommaren ochhelst dig med erfarenhet av personlig assistans, en undersköterskeutbildning och med erfarenhet av utåtagerande beteende. Men främst söker vi dig som har teamkänsla och villighet till att ge det där lilla extra för uppdraget.
Det finns katt hos kunden.

Krav: Du får absolut inte lov att vara rökare.
Meriterande: Erfarenhet av personlig assistans, problemskapande beteende, utåtagerande beteende och undersköterskeutbildning.
Vilka är vi på Assistanspoolen?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Leg sjuksköterska till infektionsklinik, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till infektonsklinik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföre... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till infektonsklinik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg sjuksköterska till geriatrik, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till geriatrik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till geriatrik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg sjuksköterska till akutklinik, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till akutklinik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.s... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till akutklinik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Barnmorska, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som barnmorska till förlossningsavdelning i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som barnmorska till förlossningsavdelning i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg sjuksköterska till medicin, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till medicin i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se ... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till medicin i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg sjuksköterska till barnavdelning, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till barnavdelning i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföreta... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till barnavdelning i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Leg sjuksköterska till geriatrik, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till geriatrik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska till geriatrik i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Specialistsjuksköterska, anestesisjuksköterska, bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad specialistsjuksköterska inom anestesi i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdf... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad specialistsjuksköterska inom anestesi i region Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Specialistsjuksköterska IVA , bemanning

Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se) Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt! Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska med specialist utbildning inom IVA till intensiven i Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bem... Visa mer
Jämför och chatta med bemanningsbolagen enkelt via Vårdföretag App (vardforetag.se)
Skapa din profil på mindre än 1 minut och lägg upp dina önskemål. Få erbjudanden på uppdrag som kan passa dina önskemål och chatta med flera av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Enkelt och kostnadsfritt!
Just nu finns ett ledigt uppdrag som legitimerad sjuksköterska med specialist utbildning inom IVA till intensiven i Kalmar. Uppdraget finns att söka bland flera bemanningsbolag i Vårdföretag.se


Fördelar:
-Hög ersättning
-Inga onödiga Mail Eller telefonsamtal
-Enkelt och kostnadsfritt
-Inget bindande


Vill du starta eget aktiebolag? Vi på vardforetag.se hjälper dig att starta aktiebolag och redovisning till fasta kostnader. Visa mindre

Djurskyddshandläggare, vikariat

Beskrivning Länsstyrelsen söker en medarbetare som i huvudsak ska arbeta med verksamhetsområdet djurskydd och livsmedelskontroll i primärproduktion. Eftersom verksamheten är händelsestyrd så kan arbetsuppgifterna komma att anpassas efter verksamhetens behov. På Djurenheten arbetar vi inom två huvudområden. Det ena är vilt- och rovdjursfrågor och det andra är tillsyn och handläggning inom livsmedelskedjan där bland annat djurskyddskontroll, livsmedel oc... Visa mer
Beskrivning
Länsstyrelsen söker en medarbetare som i huvudsak ska arbeta med verksamhetsområdet djurskydd och livsmedelskontroll i primärproduktion.

Eftersom verksamheten är händelsestyrd så kan arbetsuppgifterna komma att anpassas efter verksamhetens behov.

På Djurenheten arbetar vi inom två huvudområden. Det ena är vilt- och rovdjursfrågor och det andra är tillsyn och handläggning inom livsmedelskedjan där bland annat djurskyddskontroll, livsmedel och veterinära frågor ingår. Vi handlägger också ärenden om tillsyn över hund och katt och verkställer omhändertaganden av djur.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som arbetar med handläggning och tillsyn enligt djurskyddslagen. Detta omfattar bland annat rutinmässig djurskyddskontroll och handläggning av klagomålsärenden samt uppföljning när brister konstateras. I arbetet ingår prövning av tillstånd för verksamheter med djur. I teamet hanteras handläggning och tillsyn av livsmedel i primärproduktion och ansökningar vid förprövning av djurstallar. I arbetsuppgifterna ingår även information och samverkan med många olika intressenter såsom allmänhet, djurägare, andra myndigheter och organisationer.

Även andra arbetsområden kan bli aktuella och du måste därför ha intresse och vilja att arbeta inom enhetens övriga verksamhetsområden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har akademisk utbildning, exempelvis agronom med inriktning husdjur, lantmästare med inriktning djurhållning, etologi- och djurskyddsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer relevant.
Du har goda kunskaper om gällande lagstiftning som till exempel djurskyddslagstiftningen, tillsynslagen och förvaltningslagen.
Erfarenheter och kunskap av foder och livsmedelskontroll är meriterande.

Som person behöver du ha en god kommunikativ förmåga, vara flexibel och gilla utmaningar. För att lyckas med jobbet och för att trivas på enheten måste du vara bekväm i rollen som myndighetsperson. Då arbetet inom detta verksamhetsområde ibland kan vara psykiskt påfrestande är det viktigt att du har en personlig mognad, är trygg i dig själv och kan skilja på det personliga och det professionella. Det krävs av dig att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade och pressade situationer och du måste ha en empatisk förmåga så du kan sätta dig in i någon annans perspektiv. Det innebär att du är objektiv, saklig och tillmötesgående i ditt bemötande, samtidigt som du kan ställa de krav som krävs för att uppnå god djurhållning.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet, att dina egenskaper kompletterar arbetsgruppen och din förmåga att bidra till en god arbetsmiljö. En förutsättning för tjänsten är att du fungerar bra i grupp.

Villkor
B körkort krävs.Detta är Länsstyrelsen Kalmar länPå Länsstyrelsen arbetar cirka 250 engagerade medarbetare med en rad olika regeringsuppdrag. Tillsammans bidrar vi till hållbar utveckling, tillväxt och en god livsmiljö i Kalmar län. Det gör vi genom avvägningar mellan ekologi, social hållbarhet och ekonomi. Vi strävar efter en arbetsplats med mångfald och jämn könsfördelning. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet och vilar på begreppen:• effektivitet och service

• objektivitet och legalitet

• respekt för allas lika värde.Vill du veta mer om oss? Besök gärna vår webbplats!https://www.lansstyrelsen.se/kalmar/om-oss/jobba-hos-oss.html Visa mindre

Modell sökes för fotografering padel

Ansök    Apr 4    Acasting Sweden AB    Modell
Just nu söker vi en modell för fotografering padel. Vi söker en man i 25-30 års åldern som är bekväm framför kameran. Modellerfarenhet är ett plus, men inget måste! Ålder från 25 år till 30 år Arvode: 500 kr (engångsbetalning) Sista ansökningsdatum: 2024-05-02 Visa mer
Just nu söker vi en modell för fotografering padel. Vi söker en man i 25-30 års åldern som är bekväm framför kameran. Modellerfarenhet är ett plus, men inget måste!
Ålder från 25 år till 30 år
Arvode: 500 kr (engångsbetalning)
Sista ansökningsdatum: 2024-05-02 Visa mindre

Modell sökes för fotografering gym

Ansök    Apr 4    Acasting Sweden AB    Modell
Just nu söker vi en modell för fotografering i gym. Vi söker en tjej i 18-30 års åldern som är bekväm framför kameran. Modellerfarenhet är ett plus, men inget måste! Arvode: 500 kr (engångsbetalning) Sista ansökningsdatum: 2024-05-02 Visa mer
Just nu söker vi en modell för fotografering i gym. Vi söker en tjej i 18-30 års åldern som är bekväm framför kameran. Modellerfarenhet är ett plus, men inget måste!
Arvode: 500 kr (engångsbetalning)
Sista ansökningsdatum: 2024-05-02 Visa mindre

Jobba Som Festsäljare

Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare! Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Jobba på fester, deltid & flexibelt ? Sälj- & produktutbildning Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på More Than Love för att jobba som festsäljare!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som festsäljare? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet SMS:ar More Than Love dig dagen efter för att boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att få jobbet & jobba som festsäljare. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Jobba på fester, deltid & flexibelt
? Sälj- & produktutbildning
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Vill sälja vuxenprodukter
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Apr 3    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Frisör säsong på Böda Sand

Ansök    Apr 3    M. Åbergs AB    Frisör
Frisör sökes till vår salong på Böda Sand på Öland. Vi söker en erfaren frisör under 10 veckor i sommar. Visa mer
Frisör sökes till vår salong på Böda Sand på Öland.
Vi söker en erfaren frisör under 10 veckor i sommar. Visa mindre

Sommarjobba hos Cramo i Kalmar

Ansök    Apr 3    Cramo AB    Servicetekniker, maskin
I sommar tar vi in sommarjobbare under veckorna 25 till 32 till Cramos depå i Kalmar. Vi letar nu därför efter nyfikna ungdomar som vill utvecklas och gör det lilla extra i sommar! Cramo är nummer ett i vår bransch och arbetar med maskinuthyrning inom byggbranschen. Hos oss kommer du att arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär främst att du tar emot returer av våra maskiner, rengör maskiner, funktionskontrollera samt utföra vissa lättare r... Visa mer
I sommar tar vi in sommarjobbare under veckorna 25 till 32 till Cramos depå i Kalmar. Vi letar nu därför efter nyfikna ungdomar som vill utvecklas och gör det lilla extra i sommar! Cramo är nummer ett i vår bransch och arbetar med maskinuthyrning inom byggbranschen. Hos oss kommer du att arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär främst att du tar emot returer av våra maskiner, rengör maskiner, funktionskontrollera samt utföra vissa lättare reparationer. Dina arbetsuppgifter utförs både inne i verkstaden men även ute på gården.

Vem är du?

- En lagspelare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
- B-körkort är ett krav
- Goda kunskaper i svenska och engelska.
- Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men viktigast av allt är dina personliga egenskaper och din inställning.
- Kunna vara tillgänglig under våra öppettider 7-16 på vardagar under sommarperioden.

Då vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper använder vi oss av personlighetstester. Också för att alla ska få samma chans till en rättvis process samt arbeta med att öka Cramos mångfald och välkomna alla typer av sökanden. När du skickat in din ansökan kommer du därför få ett mail och länk för att genomföra testet.

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

Vid frågor om sommarjobb är du välkommen att kontakta Depåchef Jonas Nilsson på mail: [email protected]


Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen. Visa mindre

Krukebo Restaurang söker restaurangbiträde

Vi söker engagerad, serviceinriktad och kunnig restaurangpersonal som vill vara med och utveckla verksamheten med oss. Vi ser det som extra viktigt att all vår personal kan vid behov täcka upp för varandra. I tjänstens arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbetsmoment i ett restaurangkök inkluderat servering. Eftersom restaurangen är en mycket viktig del i totalupplevelsen när man besöker Nybro Golfklubb, så är det av stor vikt att du delar klubbens vär... Visa mer
Vi söker engagerad, serviceinriktad och kunnig restaurangpersonal som vill vara med och utveckla verksamheten med oss. Vi ser det som extra viktigt att all vår personal kan vid behov täcka upp för varandra. I tjänstens arbetsuppgifter ingår alla förekommande arbetsmoment i ett restaurangkök inkluderat servering.
Eftersom restaurangen är en mycket viktig del i totalupplevelsen när man besöker Nybro Golfklubb, så är det av stor vikt att du delar klubbens värderingar och strävar efter att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten tillsammans med övrig personal.
Vi ser att vi tillsammans skapar en trivsam atmosfär för att kunna möta våra gäster med ett lämpligt utbud vid de tidpunkter de besöker vår anläggning. Öppettiderna följer årstiderna med störst fokus på maj-september där vi har flest besökare. Vi ser gärna en flexibilitet där du sätter gästens behov och önskemål främst. För rätt person erbjuder vi en fantastisk möjlighet att vara med och verka i en restaurang i ett attraktivt område med riktigt bra förutsättningar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Internationell koordinator

Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi s... Visa mer
Välkommen till Linnéuniversitetet! Här möter du 2 200 medarbetare och 40 000 studenter som tillsammans följer visionen att sätta kunskap i rörelse för en hållbar samhällsutveckling. Hos oss bedrivs forskning och utbildning med blicken mot framtiden. Vår närhet till näringsliv, både lokalt och globalt, ger oss lång räckvidd och möjlighet till förändring som skapar avtryck. Allt som behövs är en plats där idéer får utrymme att mötas och växa. Det är det vi skapat – och du är inbjuden.

Change starts here!


Ekonomihögskolan vid Linnéuniversitetet bedriver forskning och utbildning i företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och turismvetenskap.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder en anställning i en öppen och stimulerande arbetsmiljö, där arbetsuppgifterna är varierade. Du kommer att ingå i ett team som också arbetar med liknande arbetsuppgifter. Vi söker nu en internationell koordinator för ett föräldravikariat. I denna roll kommer du att arbeta med både in- och utresande studenter samt avtalshantering mellan partneruniversitet.

Dina ansvarsområden inkluderar
- Ansvar för ansökningsprocessen vid utbytesstudier
- Vägledning till befintliga och blivande utbytesstudenter
- Samordning av informationsmöten och workshops på både svenska och engelska
- Stöd till inresande studenter
- Introduktionsaktiviteter för internationella studenter
- Administrativa arbetsuppgifter i form av upprättande av Learning Agreements, meritvärdering och tillgodoräknanden
- Kommunikation med utländska partneruniversitet
- Koordinering av Ekonomihögskolans utbytesavtal med utländska partneruniversitet
- Deltagande i nätverk för internationalisering på Linnéuniversitetet

Ekonomihögskolan har som målsättning att öka graden av internationalisering och attrahera fler internationella studenter vilket innebär att du kommer att få vara med på en spännande utvecklingsresa.

Arbetet kräver ett nära samarbete med centrala funktioner på universitet samt fakultetens program- och kursansvariga. En stor del av kommunikationen kommer att ske på engelska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för internationella frågor. Du har relevant akademisk examen på minst kandidatnivå eller erfarenhet av motsvarande arbete som bedöms som relevant för anställningen. Du har erfarenhet av att arbeta med administration/handläggning på myndighet. Särskilt meriterande är arbetslivserfarenhet från högskole- eller universitetsvärlden, liksom erfarenhet av administrativt arbete inom internationalisering från offentlig verksamhet.

I rollen som internationell koordinator kommer du att ha många kontakter med studenter, lärare och administrativ personal. Du besitter en god samarbetsförmåga, ett serviceinriktat förhållningssätt och professionellt bemötande. Vidare ska du kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska då arbetet innebär dagliga internationella kontakter. Du behöver vara bekväm med att hålla muntliga presentationer. Du ska ha en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann, strukturerad och van att arbeta administrativt och i digitala system. Initiativförmåga samt en ambition och förmåga att bidra till att utveckla verksamheten är andra viktiga egenskaper.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta i de administrativa systemen Ladok, NyA, W3D3 samt Mobility Online.

Anställningsvillkor

Anställning och omfattning: Vikariat 100 % till och med 14 juni 2025. Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.
Tillträde: Tillträde 12 augusti eller enligt överenskommelse.
Placeringsort tillsvidare: Placeringsort är Växjö eller Kalmar, resor mellan orterna förekommer.

Individuell lönesättning tillämpas varför löneanspråk bör bifogas ansökan.

Kontaktpersoner

Upplysningar lämnas av biträdande kanslichef Frida Sjökvist, ([email protected]).
För frågor om anställningsförhållanden, kontaktas HR-partner Jessica Drott ([email protected]).
Fackliga företrädare nås via universitetets växel, tel. 0772-28 80 00.

Vill du veta mer Ekonomihögskolan. Läs mer på Lnu.se

Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2024 märkt med diarienummer HR-2024/611.


Linnéuniversitetet har ambitionen att tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och mångfald tillför organisationen.

Registrera din ansökan via knappen "Ansök" längst ned i annonsen. De meriter Du åberopar ska Du styrka med intyg och de ska bifogas digitalt i din ansökan. Ansökan och övriga handlingar ska märkas med anställningens diarienummer. Alla handlingar som åberopas ska vara inkomna till universitetet senast kl. 24.00 sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss telefonsamtal från försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Bli veteran

Ansök    Apr 3    Veterankraft AB    Diversearbetare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Börja jobba hos oss med möjlighet till diverse arbetsuppgifter beroende på dina tidigare arbetserfarenheter samt intresse!

Dina arbetsuppgifter
Vi har uppdrag inom allt från trädgård, städ, ledsagning till hantverksuppdrag som måleri och snickeri + mycket mer!

Vem är du?
En glad och positiv person som fortfarande har intresset av att jobba!

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Rektor till förskolan Ljusstaden

Ansök    Apr 3    Kalmar kommun    Rektor
Är du redo för att lysa upp Ljusstaden tillsammans med en av Sveriges bästa lärarkårer? Vill du arbeta på en förskola som har höga ambitioner, nöjda barn och vårdnadshavare? Då är du den vi söker! Förskolan Ljusstaden söker en strålande rektor som kan tända gnistan av nyfikenhet och lärande hos våra barn. Vi är en plats där skratt och framtidstro är lika viktiga som ABC och 123. Vår filosofi är enkel: Glädje, nyfikenhet och framtidstro är nycklarna till e... Visa mer
Är du redo för att lysa upp Ljusstaden tillsammans med en av Sveriges bästa lärarkårer? Vill du arbeta på en förskola som har höga ambitioner, nöjda barn och vårdnadshavare? Då är du den vi söker!

Förskolan Ljusstaden söker en strålande rektor som kan tända gnistan av nyfikenhet och lärande hos våra barn. Vi är en plats där skratt och framtidstro är lika viktiga som ABC och 123. Vår filosofi är enkel: Glädje, nyfikenhet och framtidstro är nycklarna till en värld där lek blir till lärande och drömmar till upptäckter.

Kalmar kommun är en plats där du kan göra ett jobb som är viktigt på riktigt. Här arbetar vi tillsammans för att skapa en attraktiv och hållbar kommun för alla som bor, verkar och besöker oss. Vi sätter barnen och eleverna i fokus och strävar efter att ge dem de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Som rektor i förskolan kommer du att ha fullt verksamhetsansvar vilket innebär att du leder den pedagogiska utvecklingen av förskolan på ett kvalitetsmedvetet sätt i enlighet med lagar, mål och styrdokument. Ansvarsområdet inkluderar bland annat personal, arbetsmiljö, ekonomi och verksamhetens resultat.

Du kommer att arbeta i en decentraliserad organisation med stort ansvar för att utveckla verksamheten mot ökad måluppfyllelse. Som en del av vårt team får du chansen att dela med dig av din erfarenhet och växa tillsammans med andra skolledare inom Kalmar kommun. Du har ett stort handlingsutrymme vilket bland annat innebär att du själv utformar ditt lokala stöd. Du får också vara del av ett större nätverk av skolledare och stödfunktioner som ger dig möjlighet att utbyta erfarenheter och utveckla din kompetens. Du har tillgång till centralt stöd i form av specialister inom områden som ekonomi, juridik, verksamhetsutveckling, fysisk planering, HR, administration och elevhälsa.

Vår pedagogik:
• Vi omfamnar utepedagogikens gränslösa möjligheter: Det du inte kan göra inne, kan du göra ute!
• Vi följer ett enhetligt tema över hela förskolan, vilket skapar en sammanhängande och rik lärmiljö.
• Genom pedagogisk dokumentation firar vi varje steg i barnens kunskapsresa.
• Vi tror på ett demokratiskt arbetssätt där barnens röster är en del av vår dagliga planering och reflektion.
• Vi ger barnen verktygen att utforska, analysera och uttrycka sig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• En pedagogisk högskoleutbildning eller motsvarande.
• Erfarenhet och kunskap inom pedagogiskt ledarskap, gärna som rektor eller biträdande rektor.
• En förståelse för skolans styrdokument och hur dessa omsätts i praktiken.
• Modet att utmana traditionella tankesätt och driva utveckling.
• Ambitionen och självständigheten som krävs för att göra skillnad varje dag.
• Stabiliteten och förmågan att hantera de utmaningar som vardagen kan innebära.
• En förmåga att navigera och verka inom en politiskt styrd organisation.
• Förtroendeingivande och relationsbyggande egenskaper som gör dig till en värdefull del av vårt team.

Hos oss erbjuds du en chans att växa i din yrkesroll med tillgång till kompetensutveckling och mentorskap. Vi tror att det är tillsammans som vi skapar de bästa förutsättningarna för varje barns utveckling och lärande.

Kollegorna på förskolan Ljusstaden söker dig som värdesätter samarbete och som finner glädje i att arbeta i ett stort och stöttande team. Nyfikenhet, öppenhet för nya idéer och förmåga att reflektera och diskutera är personliga egenskaper som kollegorna framöver som viktiga i deras nästa chef. Hos oss är du en del av en gemenskap där vi lär oss tillsammans och ständigt växer som individer och pedagoger.

Vill du bli en del av vårt team och tillsammans forma morgondagens stjärnor?

ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma påbörja urvalsarbetet innan sista ansökningsdatum. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan dess.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst. Visa mindre

Sjuksköterska sökes till Smålandskusten för uppdrag inom Psykiatri

Vi söker Hade det varit intressant att arbeta som sjuksköterska inom psykiatri vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans! Nu finns möjligheten för dig som erfaren sjuksköterska inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen äger rum under sommarmånaderna juni till september. Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att detta hade varit något för dig! Vi ser fram emot att få berätta mer! Vad erbjuder Medcura? Välk... Visa mer
Vi söker
Hade det varit intressant att arbeta som sjuksköterska inom psykiatri vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans!

Nu finns möjligheten för dig som erfaren sjuksköterska inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen äger rum under sommarmånaderna juni till september.

Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att detta hade varit något för dig!
Vi ser fram emot att få berätta mer!


Vad erbjuder Medcura?
Välkommen till Medcura – där dina möjligheter inom vårdsektorn är gränslösa. Vi erbjuder dig en värld av valmöjligheter, från privata kliniker till offentliga vårdinrättningar, där du kan utforska ett rikt utbud av uppdrag. Oavsett om du föredrar kortare pass eller söker längre engagemang, skräddarsyr vi din arbetsupplevelse för att matcha dina ambitioner och kompetenser perfekt.Om Medcura
Sedan starten 2009 har Medcura vuxit till att bli ett av de ledande bemanningsföretagen inom vårdsektorn, känt för vår höga standard och engagemang för kvalitet. Vårt uppdrag är att erbjuda flexibla och tillförlitliga bemanningslösningar, från att tillhandahålla enstaka vikarier till att bemanna hela avdelningar och specialistteam. Vi är stolta över att kunna erbjuda både privata och offentliga vård, inklusive skolor och statliga myndigheter, med vårt breda utbud av professionell vårdpersonal.Kvalifikationer
Hos Medcura är vi på jakt efter dedikerade individer som trivs med att arbeta självständigt och känner sig trygga i sina yrkesroller. Vi värderar glädje, positivitet och flexibilitet högt, eftersom vi tror att dessa egenskaper är grundläggande för att skapa en givande arbetsmiljö. Om du är någon som naturligt närmar dig utmaningar med ett lösningsorienterat mindset och alltid strävar efter att ge exceptionell service, då är du precis den vi letar efter.Tillsättning
Vi är entusiastiska över möjligheten att välkomna nya talanger till vårt team och är ivriga att lära känna just dig! Om du är nyfiken på att utforska en karriär som präglas av engagemang, kompetensutveckling och genuint intresse för patientvård, då har du hittat rätt. För mer spännande insikter om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig, besök vår hemsida på www.medcura.se. Visa mindre

Flera sjuksköterskor till Kalmar området

Vi söker Vi söker nu, passionerade kollegor till vårt team på Medcura i Kalmar för sommarsäsongen 2024! Är du en erfaren sjuksköterska med ett brinnande engagemang för vård? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig att ansluta till oss. Vi erbjuder flexibla arbetstider både på heltid och deltid, med skift förlagda under dagtid, kvällar och helger för att passa olika behov och önskemål. På Medcura strävar vi efter att skapa en nära och stöttande... Visa mer
Vi söker
Vi söker nu, passionerade kollegor till vårt team på Medcura i Kalmar för sommarsäsongen 2024! Är du en erfaren sjuksköterska med ett brinnande engagemang för vård? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig att ansluta till oss.

Vi erbjuder flexibla arbetstider både på heltid och deltid, med skift förlagda under dagtid, kvällar och helger för att passa olika behov och önskemål.

På Medcura strävar vi efter att skapa en nära och stöttande arbetsmiljö. Du kommer att ha en dedikerad konsultchef som finns tillgänglig för att stödja dig genom hela din anställning hos oss.

Är du redo att vara en del av vårt härliga team? Kontakta oss på Medcura idag så kan vi diskutera framtiden tillsammans!


Vad erbjuder Medcura?
Välkommen till Medcura – där dina möjligheter inom vårdsektorn är gränslösa. Vi erbjuder dig en värld av valmöjligheter, från privata kliniker till offentliga vårdinrättningar, där du kan utforska ett rikt utbud av uppdrag. Oavsett om du föredrar kortare pass eller söker längre engagemang, skräddarsyr vi din arbetsupplevelse för att matcha dina ambitioner och kompetenser perfekt.

Här är vad du kan förvänta dig när du blir en del av Medcura-familjen:

- Personlig konsultchef
Din egen konsultchef (vi kallar det bemanningsansvarig), som inte bara förstår dina arbetspreferenser utan också din unika kompetens, är redo att forma din karriär efter dina önskemål.
- Ömsesidigt engagemang
Vi bygger på förtroende och engagemang. Hos oss är du mer än bara en medarbetare; du är en värdefull del av vårt team.
- Flexibilitet i ditt Schema
Med total frihet att välja när och var du arbetar, erbjuder vi dig det önskeschema som passar just ditt liv.
- Fullständigt försäkringsskydd
Din trygghet är vår prioritet. Du är helförsäkrad under alla dina uppdrag med oss.
- Exklusiva konsultträffar
Bli en del av vår gemenskap genom regelbundna träffar som stärker banden mellan våra konsulter.
- Konkurrenskraftig ersättning
Vi säkerställer att du belönas rättvist för ditt arbete och din kompetens.
- Stabilitet och kontinuitet
Med oss kan du känna dig trygg i din anställning, med kontinuerliga uppdrag som passar din utveckling.
- Oändliga utvecklingsmöjligheter


Om Medcura
Sedan starten 2009 har Medcura vuxit till att bli ett av de ledande bemanningsföretagen inom vårdsektorn, känt för vår höga standard och engagemang för kvalitet. Vårt uppdrag är att erbjuda flexibla och tillförlitliga bemanningslösningar, från att tillhandahålla enstaka vikarier till att bemanna hela avdelningar och specialistteam. Vi är stolta över att kunna erbjuda både privata och offentliga vård, inklusive skolor och statliga myndigheter, med vårt breda utbud av professionell vårdpersonal.

Från vårt strategiskt placerade huvudkontor i hjärtat av Stockholm, sträcker sig vår verksamhet från Umeå i norr till Malmö i söder. Vår affärsidé är enkel men kraftfull: "Att förse vårdgivare med kompetent och lyhörd personal, vilkas uppdrag är att leverera omsorgsfull och effektiv vård."

Vi är ivriga att berätta mer om våra värderingar och möjligheter med dig personligen. Upptäck en arbetsplats där din kompetens uppskattas och där du kan göra en verklig skillnad.

Kvalifikationer
Hos Medcura är vi på jakt efter dedikerade individer som trivs med att arbeta självständigt och känner sig trygga i sina yrkesroller. Vi värderar glädje, positivitet och flexibilitet högt, eftersom vi tror att dessa egenskaper är grundläggande för att skapa en givande arbetsmiljö. Om du är någon som naturligt närmar dig utmaningar med ett lösningsorienterat mindset och alltid strävar efter att ge exceptionell service, då är du precis den vi letar efter.

Att arbeta på Medcura innebär mer än bara att utföra arbetsuppgifter; det handlar om att bidra till en kultur där patientens välbefinnande står i centrum. Vi söker dig som har ett hjärta för vård och som alltid sätter kundens behov först. Din förmåga att hantera stress med lugn, samt din förmåga att samarbeta smidigt inom ditt team, kommer att göra dig till en värdefull tillgång i vår organisation.Tillsättning
Vi är entusiastiska över möjligheten att välkomna nya talanger till vårt team och är ivriga att lära känna just dig! Om du är nyfiken på att utforska en karriär som präglas av engagemang, kompetensutveckling och genuint intresse för patientvård, då har du hittat rätt. För mer spännande insikter om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig, besök vår hemsida på www.medcura.se.

Ta steget in i en värld där din karriär kan blomstra och där du gör en verklig skillnad varje dag. Vi ser fram emot att välkomna dig till Medcura, där din framtida framgång är vår passion. Din ansökan väntar – låt oss tillsammans skapa en ljusare framtid inom vårdsektorn. Visa mindre

Södermöre pastorat söker diakon 100%

Ansök    Apr 3    Växjö Stift    Diakon
Beskrivning Södermöre pastoratet omfattar ungefär halva Kalmar kommuns yta men bara knappt 15 procent av befolkningen. Här finns ren landsbygd där människorna varit trogna sin jord i generationer men också småorter som expanderar med nybyggnation och inflyttning av unga familjer och är mer som urbana pendlingsförorter.  Pastoratet består av fyra församlingar med två kyrkor var. Vi har ambitionen att det ska finnas levande gemenskaper kring Jesus, tro o... Visa mer
Beskrivning
Södermöre pastoratet omfattar ungefär halva Kalmar kommuns yta men bara knappt 15 procent av befolkningen.

Här finns ren landsbygd där människorna varit trogna sin jord i generationer men också småorter som expanderar med nybyggnation och inflyttning av unga familjer och är mer som urbana pendlingsförorter. 

Pastoratet består av fyra församlingar med två kyrkor var. Vi har ambitionen att det ska finnas levande gemenskaper kring Jesus, tro och gudstjänst, vardag som helg, vid varje kyrka. Vi vill arbeta medvetet liturgiskt och knyta vardagen till söndagens mässa och vice versa. I församlingarna lever vardagsbönen i form av olika bönesamlingar. 

Arbetsuppgifter
Vi önskar en stabil diakon med bredd, hjärta och fingertoppskänsla som kan gå in i och främja det diakonala arbetet i pastoratet. Bland arbetsuppgifterna finns klassisk diakonal verksamhet som sorgegrupp, öppen caféverksamhet och diakonigrupper, men också insteg i arbete med familjen, ungdomar och konfirmander.

Vi ser hos oss ökande behov i samhället så samtalsstöd, hembesök och nödhjälp behöver man möta och ta tag i. Diakonen har en självklar plats i gudstjänstlivet och förväntas regelbundet finnas med i liturgin.

Med självklarhet rör sig diakonen medvetet och fritt i byarna bland föreningar, företag och verksamheter för att skapa kontaktytor. Tjänsten har hela pastoratet som arbetsfält och ni samarbetar i det med hela arbetslaget präster, musiker och pedagoger. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är vigd diakon i Svenska kyrkan och som med omsorg, närvaro och kreativitet 

- vill vara med och driva och utveckla församlingsliv 
- vill dela livet  
- vill möta människor i utsatthet, nöd och sorg 
- har blick för och vill utveckla, inspirera och motivera i det allmänna diakonala arbetet 
- kan ta, och arbeta på, eget ansvar 
- gärna samarbetar 
- har driv att organisera 
- inte är rädd att våga lämna hjulspåren 

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vill du veta mer om Södermöre pastorat? Besök gärna vår hemsida, https://www.svenskakyrkan.se/sodermore

Villkor
Tjänsten är heltid med tillträdesdag så snart som möjligt. Ansök med personligt brev och CV senast 5 maj 2024. Vid eventuell intervju vill vi se intyg, betyg och utdrag ur polisens belastningsregister. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

För frågor och kontakt:

Kyrkoherde Richard Thörn, 0480-770?401. [email protected]

Fackliga företrädare:

Kyrkans Akademikerförbund, Madelene Grunnesjö: 08-441 85 63. [email protected] 
Vision, Zebastian Strömberg: 0470-70 48 48. [email protected]
Akademikerförbundet SSR, Sara Carlsson: 036-313592. [email protected] Visa mindre

Servicetekniker Axima Kalmar/Öland

Ansök    Apr 3    Axima AB    Traktormekaniker
Vi behöver förstärka vår anläggning i Kalmar med ytterligare en servicetekniker! I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. Vi tror att du: - Har en fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. - Job... Visa mer
Vi behöver förstärka vår anläggning i Kalmar med ytterligare en servicetekniker!

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder.

Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner.

Vi tror att du:

- Har en fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon.
- Jobbar/jobbat med diagnos och service/reparationer av maskiner/fordon i ett antal år.
- Har god datorvana, då datorn är ett verktyg under t.ex. felsökning
- Kan kommunicera på svenska flytande både i tal och skrift samt behärskar engelska.

Du kommer få vidareutbildning internt och hos våra leverantörer.

Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Meriterande är:

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik
- Erfarenhet av lantbruksmaskiner/Entreprenadmaskiner

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar.

Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM, sök jobbet!


Kvalifikationer
B-körkort är ett krav.

Villkor
Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.UPPLYSNINGAR

Anders Madebäck, Platschef, 076-134 61 83

Vi tror på våra ledord som är Engagemang – Tillgänglighet – Trygghet

Välkommen till www.axima.se

ANSÖKAN

Ansök genom att fylla i formuläret, urval sker löpande!

OM AXIMAKONCERNEN


Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 275 medarbetare och omsätter ca 1400 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Isuzu pickup, Fiat transportbilar med flera. Visa mindre

Södermöre pastorat söker kyrkomusiker 100%

Ansök    Apr 3    Växjö Stift    Kantor/Kyrkomusiker
Beskrivning Södermöre pastorat strax söder om Kalmar söker kyrkomusiker med placering och ansvar främst i Karlslunda-Mortorps församling men med tjänstgöring över hela pastoratet. Arbetet handlar om att bygga församling och dela tro. Uppgifterna är de klassiska: musik vid gudstjänster och förrättningar, leda körer i alla åldrar, konsertverksamhet med mera.  Pastoratet innefattar ungefär halva Kalmar kommuns yta men bara knappt 15 procent av befolkninge... Visa mer
Beskrivning
Södermöre pastorat strax söder om Kalmar söker kyrkomusiker med placering och ansvar främst i Karlslunda-Mortorps församling men med tjänstgöring över hela pastoratet.

Arbetet handlar om att bygga församling och dela tro. Uppgifterna är de klassiska: musik vid gudstjänster och förrättningar, leda körer i alla åldrar, konsertverksamhet med mera. 

Pastoratet innefattar ungefär halva Kalmar kommuns yta men bara knappt 15 procent av befolkningen. Här finns ren landsbygd där människorna varit trogna sin jord i generationer men också småorter som expanderar med nybyggnation och inflyttning av unga familjer och är mer som urbana pendlingsförorter. 

Arbetsuppgifter
Arbetsplatsen är baserad i församlingshemmet Mariagården i Påryd. Du ingår i ett litet lokalt arbetslag bestående av präst, musiker och församlingsassistent som med folk och församlingsråd ansvarar för kyrkolivet i just Karlslunda-Mortorps församling. Du ingår i en större medarbetarskara som samverkar regelbundet över hela pastoratet. 

I Karlslunda och Mortorps församling finns en kyrkokör och barnkörer. Det firas gudstjänst (oftast högmässa) i någon av kyrkorna varje söndag. Orglarna är byggda av Fredriksborgs orgelbyggeri 1952 (Mortorp) och av Magnussons orgelbyggeri 1968 (Karlslunda). Mortorpsorgeln renoverades under 2023. Vi arbetar för att få in mer musik i mässan och för en bred samverkan med andra organisationer i bygden. I pastoratet samverkar musikerna kring konsertserien Musik i Södermöre som ger konserter varannan onsdag i någon av pastoratets åtta kyrkor.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kyrkomusiker eller motsvarande och

- som vill vara med och driva och utveckla församlingsliv i gudstjänst och musik 
- som har ett hjärta i körledning och sång 
- som har kompetens och glädje i orgelspel 
- som har lust i att arbeta med alla åldrar 
- som kan ta, och arbeta på, eget ansvar 
- som gärna samarbetar 
- som har driv att organisera 
- som inte är rädd att våga lämna hjulspåren 

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vill du veta mer om Södermöre pastorat? Besök gärna vår hemsida, https://www.svenskakyrkan.se/sodermore

Villkor
Tjänsten är heltid med tillträdesdag så snart som möjligt. Ansök med personligt brev och CV senast 5 maj 2024. Vid eventuell intervju vill vi se intyg, betyg och utdrag ur polisens belastningsregister. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

För frågor och kontakt:

Kyrkoherde Richard Thörn, 0480-770?401. [email protected]

Komminister Jan Haglund (ansvarig präst Karlslunda-Mortorp), 0480-77 04 21. [email protected]

Facklig företrädare Olle Heverius (Kyrkomusikernas Riksförbund), 076-856 91 46. [email protected] Visa mindre

Barnvakt/Nanny Kalmar 1 em/VV - Kollektivavtal

Ansök    Apr 3    2007 Nannynu AB    Barnvakt
Om Nannynu! / About Nannynu! Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter. Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland ann... Visa mer
Om Nannynu! / About Nannynu!
Vi är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag och stolta över att ha kollektivavtal och bra villkor våra alla våra anställda barnvakter.

Vi tror på att leverera barnvakter i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt/nanny. Vi ser till att du får jobba i en barnvaktsfamilj som passar in på din profil och att du utbildas i bland annat Barn-HLR och barnolycksfall i samband med att du börjar jobba som barnvakt på nanny.nu. Du kommer att ha tät kontakt med din närmaste chef och ett roligt extrajobb som är en merit för livet!

Om uppdraget / About the assignment
Familj i Kalmar med två barn (2 & 5 år) önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka, mellan kl. 18:15-20:45. Familjen önskar hjälpen på torsdagar.

Din profil / Your profile
Är du en person som vill underlätta andra människors vardag i form av barnpassning samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop barnpassningen? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning i världsklass? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då barnvakt är ett extraarbete ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en rimlig restid till familjen (vi brukar tänka oss runt 30 minuter).
Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/.
Sök jobb som barnvakt hos oss idag!Vi erbjuder / What we offer
Börjar du jobba som barnvakt hos oss så kan vi erbjuda dig ett roligt och meningsfullt extraarbete med goda villkor då vi har kollektivavtal.

Du får dessutom:
– Nannycertifieringskurs där du lär dig mer om barnvaktsjobbet
– Kurs i barn-HLR
– Försäkring till, från och under arbetet
– Vi vill ha ett löneupplägg som känns bra för alla kompetensprofiler och åldrar därför öppnar vi upp för individuell lönesättning för alla som en har gymnasieexamen. För alla som fortfarande går i gymnasiet har vi en fast timlön på 121.38 - 151.72 kr/timme inkl. semesterersättning.
– Ob-tillägg samt storhelgstillägg
– Möjlighet till fast avtal med garanterade timmar
– Möjlighet till fortsatt arbete inom koncernen

Vid anställning som barnvakt hos oss begär vi utdrag ur belastningsregistret.
Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan.
Skicka gärna in den på https://nanny.nu/jobba-som-barnvakt/ Visa mindre

Södermöre pastorat söker präst 100%

Ansök    Apr 3    Växjö Stift    Komminister
Beskrivning Södermöre ligger längs kusten söder om Kalmar och här har vi varit kristna i minst 1000 år. Bara i Ljungbyholm har det funnits kyrka sedan åtminstone 1000-talet. Först en träkyrka, på 1100-talet byggdes en stenkyrka på vilken nuvarande kyrka restes på 1200-talet. Sedan har den utvidgats och förändrats genom åren. Tornet och trappstegsgavlarna kom till genom Brunius på 1850-talet. Runstenen med sitt stora kors som är inmurad i kyrkans tornväg... Visa mer
Beskrivning
Södermöre ligger längs kusten söder om Kalmar och här har vi varit kristna i minst 1000 år.

Bara i Ljungbyholm har det funnits kyrka sedan åtminstone 1000-talet. Först en träkyrka, på 1100-talet byggdes en stenkyrka på vilken nuvarande kyrka restes på 1200-talet. Sedan har den utvidgats och förändrats genom åren. Tornet och trappstegsgavlarna kom till genom Brunius på 1850-talet. Runstenen med sitt stora kors som är inmurad i kyrkans tornvägg är från 1000-talets första hälft.

Pastoratet innefattar ungefär halva Kalmar kommuns yta men bara ca tio procent av befolkningen. Förutom Ljungby församling finns tre rena landsbygdsförsamlingar där befolkningen i snitt är äldre och människorna i många fall varit trogna sin jord i generationer. Men även här sker en föryngring när hela kommunen expanderar. Historien är närvarande överallt, sex av pastoratets åtta kyrkor är medeltida. Naturen sträcker sig från kust över slätt till skog. I de kustnära församlingarna finns goda möjligheter till turism och många sommarboende.

Ljungbyholm är så att säga centralorten för pastoratets upptagningsområde. Här finns bredvid förskolor och skola bygdens högstadieskola, en välsorterad affär, apotek, pizzeria, kiosk, vårdcentral, och gym mm. Samhället består främst av villor och de flesta som bor här arbetspendlar in mot Kalmar.

Det sista gäller också för Trekanten, som verkligen är ett pendlarnas villasamhälle. Här lever till största del unga familjer som flyttar ut från stan och sätter bo. Nästan 60% av befolkningen är under 45 år. Skola 1-6, affär och pizzeria. S:t Olof, som vår kyrka heter, byggdes 1925, och har de senaste åren renoverats till ny glans.

Dessa två samhällen med omkringliggande landsbygd utgör Ljungby församling. I denna mylla med sina djupa rötter vill vi fortsätta följa Kristus och vara levande, växande församling.

Arbetsuppgifter
Därför söker Södermöre pastorat nu präst med placering och ansvar främst i Ljungbyholm och Ljungby församling, men med tjänstgöring över hela pastoratet. Arbetsuppgifterna är de klassiska: gudstjänster och förrättningar, ansvar för konfirmander och ungdomsarbete och undervisning. Delegation till församlingsråd kan också ingå.

Vi firar gudstjänst varje söndag i både Ljungby och S:t Olof. Det finns barn, ungdomsarbete och körer i olika grad vid båda kyrkorna. Vi har konfirmandgrupper utspridda över hela pastoratet. Fördjupnings- och undervisningsarbetet här har växlat genom åren, allt från Alpha och katekumenat till bibelstudier och gudstjänstgrupper, men söker nu nya former. I allt detta finns utvecklingsmöjligheter och potential som vi vill fånga och utveckla.

Vi vill arbeta medvetet liturgiskt och knyta vardagen till söndagens mässa och vice versa. I Ljungby kyrka firas regelbundet meditativ mässa i Taizés anda och i pastoratet finns en livaktig pilgrimsgrupp. Vardagarnas gudstjänst- och böneliv finns i kyrkor och på äldreboenden. Här finns goda kollegor i ett dynamiskt arbetslag och engagerade frivilliga.

Pastoratet vill arbeta i nära koppling till omgivande samhälle som skolor, föreningar och företag

Placering i Ljungbyholm

Kvalifikationer
Vi söker dig som är vigd präst i Svenska kyrkan och

- vill vara med och driva och utveckla församlingsliv i gudstjänst och undervisning
- vill dela livet
- har lust och glädje i att arbeta med konfirmander och ungdomar
- kan ta, och arbeta på, eget ansvar
- gärna samarbetar
- har driv att organisera
- inte är rädd att våga lämna hjulspåren

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vill du veta mer om Södermöre pastorat? Besök gärna vår hemsida, https://www.svenskakyrkan.se/sodermore

Villkor
Tjänsten är heltid med tillträdesdag så snart som möjligt. Ansök med personligt brev och CV senast 5 maj 2024. Vid eventuell intervju vill vi se intyg, betyg och utdrag ur polisens belastningsregister. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan! 

För frågor och kontakt:

Kyrkoherde Richard Thörn, 0480-770?401. [email protected]

Fackliga företrädare:

Kyrkans Akademikerförbund, Madelene Grunnesjö: 08-441 85 63. [email protected] 
Vision, Zebastian Strömberg: 0470-70 48 48. [email protected]
Akademikerförbundet SSR, Sara Carlsson: 036-313592. [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 3    Kvestan AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar/ pizzabagare och servitris till vårt resturang i Kalmar ! Nu söker vi just dig som vill stress tåligt och har erfarenhet av husmanskost och van med stor kök. Heltid tjänst tillsvidare Lön : enligt avtal Visa mer
Vi söker kockar/ pizzabagare och servitris till vårt resturang i Kalmar !
Nu söker vi just dig som vill stress tåligt och har erfarenhet av husmanskost och van med stor kök.
Heltid tjänst tillsvidare
Lön : enligt avtal Visa mindre

Kock

Vi söker en erfaren och ambitiös lunchkock till oss på golfrestaurangen som hålls öppet under vår, sommar och höst. Du ska ha stor respekt för råvaran och kunna laga god och uppskattad lunchmat under veckans alla dagar. Teamkänslan ska vara stor och du ska vara engagerad och positiv. Vissa kvällar kan bli uppbokade med förbeställd mat. Har du dessa kvaliteter ser vi fram emot en seriös ansökan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga... Visa mer
Vi söker en erfaren och ambitiös lunchkock till oss på golfrestaurangen som hålls öppet under vår, sommar och höst. Du ska ha stor respekt för råvaran och kunna laga god och uppskattad lunchmat under veckans alla dagar. Teamkänslan ska vara stor och du ska vara engagerad och positiv.
Vissa kvällar kan bli uppbokade med förbeställd mat.
Har du dessa kvaliteter ser vi fram emot en seriös ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Psykiatriker önskas till sommarveckor i Småland!

Ansök    Apr 3    Medcura AB    Specialistläkare
Vi söker Hade det varit intressant att arbeta som psykiatriker vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans! Nu finns möjligheten för dig som är erfaren specialistläkare inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen är inom öppenvården och äger rum under sommarmånaderna juni till september. Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att uppdragen låter intressant! Vi ser fram emot att berätta mer för dig! Vad erbjude... Visa mer
Vi söker
Hade det varit intressant att arbeta som psykiatriker vid Smålandskusten? Då kan detta vara din chans!

Nu finns möjligheten för dig som är erfaren specialistläkare inom psykiatri att arbeta vid den svenska östkusten. Uppdragen är inom öppenvården och äger rum under sommarmånaderna juni till september.

Tveka inte med att skicka in din ansökan idag om du tycker att uppdragen låter intressant!
Vi ser fram emot att berätta mer för dig!


Vad erbjuder Medcura?
Välkommen till Medcura – där dina möjligheter inom vårdsektorn är gränslösa. Vi erbjuder dig en värld av valmöjligheter, från privata kliniker till offentliga vårdinrättningar, där du kan utforska ett rikt utbud av uppdrag. Oavsett om du föredrar kortare pass eller söker längre engagemang, skräddarsyr vi din arbetsupplevelse för att matcha dina ambitioner och kompetenser perfekt.Om Medcura
Sedan starten 2009 har Medcura vuxit till att bli ett av de ledande bemanningsföretagen inom vårdsektorn, känt för vår höga standard och engagemang för kvalitet. Vårt uppdrag är att erbjuda flexibla och tillförlitliga bemanningslösningar, från att tillhandahålla enstaka vikarier till att bemanna hela avdelningar och specialistteam. Vi är stolta över att kunna erbjuda både privata och offentliga vård, inklusive skolor och statliga myndigheter, med vårt breda utbud av professionell vårdpersonal.Kvalifikationer
Hos Medcura är vi på jakt efter dedikerade individer som trivs med att arbeta självständigt och känner sig trygga i sina yrkesroller. Vi värderar glädje, positivitet och flexibilitet högt, eftersom vi tror att dessa egenskaper är grundläggande för att skapa en givande arbetsmiljö. Om du är någon som naturligt närmar dig utmaningar med ett lösningsorienterat mindset och alltid strävar efter att ge exceptionell service, då är du precis den vi letar efter.Tillsättning
Vi är entusiastiska över möjligheten att välkomna nya talanger till vårt team och är ivriga att lära känna just dig! Om du är nyfiken på att utforska en karriär som präglas av engagemang, kompetensutveckling och genuint intresse för patientvård, då har du hittat rätt. För mer spännande insikter om vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig, besök vår hemsida på www.medcura.se. Visa mindre

Elektronikkonstruktör som brinner för IoT och produktutveckling

Om tjänsten Vi söker dig som är elektronikkonsktruktör och vill arbeta med produktutvecklingen av våra IoT-plattformar. Du kommer att vara involverad i hela produktutvecklingskedjan från tekniska studier, kunddiskussioner, kravställning, elektronikkonstruktion, verifiering och kvalificering av våra produkter. I ditt arbete som elektronikkonstrutör kommer du ansvara för att skapa en elektronikkonstruktion som klarar kraven på prestanda, kostnad, kvalitet... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker dig som är elektronikkonsktruktör och vill arbeta med produktutvecklingen av våra IoT-plattformar. Du kommer att vara involverad i hela produktutvecklingskedjan från tekniska studier, kunddiskussioner, kravställning, elektronikkonstruktion, verifiering och kvalificering av våra produkter.


I ditt arbete som elektronikkonstrutör kommer du ansvara för att skapa en elektronikkonstruktion som klarar kraven på prestanda, kostnad, kvalitet och producerbarhet. Du kommer använda flera verktyg som ARAS och KiCAD med flera.


Samarbete är nyckeln! Du kommer att arbeta tätt ihop med andra passionerade kollegor för att integrera elektronik i våra slutprodukter. Där kommer du samarbeta med kollegor som har kompetens inom bland annat embedded software och mekanikkonstruktion.
Kvalifikationer

- Du brinner för elektronik och har antingen en högskole- eller masterexamen inom elektronik, elektroteknik eller motsvarande.


- Förståelse och kunskap om IoT-teknologier och protokoll kommer att vara avgörande.


- Du är van vid att använda CAD-verktyg för kretskortsdesign


- Du är en problemlösare och drivs av att hitta lösningar både i teamet och på egen hand.


- Att kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska är viktigt för att passa in i vårt team.


- Det är meriterande om du har arbetat med produktutveckling, elektronikdesign och PDM/PLM.


Fördelar och förmåner


- Hos oss får du möjligheten att vara en del av en varm och välkomnande arbetsmiljö där innovation och kreativitet uppmuntras.


- Vi erbjuder dig utmanande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjligheter till personlig och professionell utveckling.


- Flexibilitet är viktigt för oss - vi erbjuder möjlighet till visst distansarbete för att passa din livsstil.
Om arbetsgivaren

Jemac Sweden AB är ett utvecklings- och produktbolag i Kalmar som är specialiserade på lösningar för Internet of Things (IoT). Bolaget grundades 2010 och en stor del av vårt kompetenta team har lång erfarenhet från bland annat telekomindustrin. Vi omsätter idag dryga 10 MSEK och växer mycket snabbt i takt med kundernas ökade behov. De produkter vi utvecklar ligger i teknologins absoluta framkant, och används inom en rad olika applikationer i industrin, däribland vattenpumpar, hissar och energiövervakning. Vårt uppdrag innefattar ofta hela kedjan från HW/FW-design, mekanikdesign och utveckling av testsystem till framtagning av färdiga prototyper. Vi arbetar i en mycket kreativ och utvecklande miljö där varje medarbetare gör skillnad på riktigt.
Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar JEMAC med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se


Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.


Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Richard Herbertsson på telefon 072-33 77 455 eller e-post [email protected]


Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Jobba Med Solceller

Ansök    Apr 2    Getdet AB    Key account manager
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller! Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Hög provision ? Tjäna mycket pengar utan lönetak ? Säljutbildning, betalt fordon & resa Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning ?... Visa mer
Sök jobbet som säljare på Submit för att jobba med solceller!
Pratar du flytande svenska & vill jobba med solceller? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet kommer du att få boka en telefonintervju. Svara i tid till telefonintervjun för att jobba med solceller. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Hög provision
? Tjäna mycket pengar utan lönetak
? Säljutbildning, betalt fordon & resa
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Har körkort & jobbat med solcellsförsäljning
? Driven & resultatorienterad Visa mindre

Anestesisjuksköterska - Kalmar

Att arbeta som anestesisjuksköterska hos oss: Som anestesisjuksköterska hos Operationskonsulterna kommer du i detta uppdrag att få arbeta på en anestesiklinik i Kalmar som bedriver akut/elektiv kirurgi inom kirurgi, ortopedi, gynekologi/förlossning och öron-näs-hals. Barnanestesi för barn över 1 år. Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha erfarenhet av sedvanligt arbete för en anestesisjuksköterska.   Arbetstid: Arbetstider: Dag/kväll. Ingen jour. ... Visa mer
Att arbeta som anestesisjuksköterska hos oss:

Som anestesisjuksköterska hos Operationskonsulterna kommer du i detta uppdrag att få arbeta på en anestesiklinik i Kalmar som bedriver akut/elektiv kirurgi inom kirurgi, ortopedi, gynekologi/förlossning och öron-näs-hals. Barnanestesi för barn över 1 år. Du behöver vara trygg i din yrkesroll och ha erfarenhet av sedvanligt arbete för en anestesisjuksköterska.

 

Arbetstid: Arbetstider: Dag/kväll. Ingen jour. 

Period: V. 26-32 

 


Om detta uppdrag låter som en spännande möjlighet för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista svarsdag. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team som anestesisjuksköterska hos Operationskonsulterna! 
Utbildning:
KRAV
- Sjuksköterskeutbildning 3 år
- Specialistsjuksköterskeutbildning anestesi 1 år

 

Kompetenser:
Krav

- Ortopedi

- Kirurgi

- Gynekologi/förlossning

- Öron-näs-hals

- Barnanestesi

- God vana att söva med TCI och TIVA

 

Språk:
KRAV
- Svenska

 

Arbetslivserfarenhet:
KRAV
- Anestesisjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer
 
Om dig:
Arbetet som specialistsjuksköterska inom operation är kvalificerat och vi vill därför att du har minst 5 års erfarenhet inom din specialité. Vi anser att det krävs för att man ska vara tillräckligt trygg i sin yrkesroll och det stämmer väl överens med företagets roll som specialister i branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika operationssavdelningar. Du ska gärna vara intresserad av kompetensutveckling och ett steg framåt i karriären. Vi premierar deltagande i kurser och utbildningar. Vi som arbetar hos Operationskonsulterna har i genomsnitt ca 19 års specialisterfarenhet och vi ställer högst kompetenskrav i bemanningsbranschen. Det innebär att du som Operationskonsult ofta hör till de på arbetsplatsen med längst erfarenhet och som sådan förväntar vi oss att du tycker det är självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till nyare kollegor. Att handleda studenter och nya kollegor hör till arbetsuppgifterna.

 

Lön, ersättning och förmåner:
Vi ordnar med resa & boende i förekommande fall. Allmänpension, tjänstepension, OB, friskvårdsbidrag samt förmånsportalen Benify. Trevliga företagsevent/sammankomster för bättre sammanhållning, stöd och gemenskap.
 
Trygghet och säkerhet: 
Hos Operationskonsulterna är du som anställd i trygga händer och alla medarbetare är fullt försäkrade via vårt trygghetspaket och samarbete med IF och AFA.
 
Anställningsform:
Enligt överenskommelse. Visstid eller tillsvidare.
 
Läs mer om oss på vår webbplats:
https://operationskonsulterna.se/
 
Välkommen med din ansökan!
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Visa mindre

Träarbetare Byggservice

Ansök    Apr 2    PEAB Sverige AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Kalmar med omnejd. Vi utför även arbete Torsås, Oskarshamn, Mönsterås, Nybro och på Öland.   Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala. Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och f... Visa mer
Vi söker Byggservicesnickare till vår verksamhet i Kalmar med omnejd. Vi utför även arbete Torsås, Oskarshamn, Mönsterås, Nybro och på Öland.
 
Din profil
Vi söker dig som har yrkesbevis och B-körkort som trivs med varierande projekt, bland annat om- och tillbyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar, försäkringsskador och köksmontering samt nyproduktion i mindre skala.
Du kommer vara den främsta kontakten gentemot kund och underentreprenörer och för att trivas med det tror vi att du gillar att planera och samordna dina projekt samt att ha mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete.
Vi ser gärna att du arbetat som servicesnickare tidigare eftersom arbetet är varierat och ställer höga krav på självständighet och yrkeskunnande.
 
Vi tillämpar löpande urval vilket kan betyda att tjänsten tillsätts innan sista annonseringsdag.
 
 
Frågor avseende tjänsterna besvaras av:
Fredrik Lindström, Platschef, [email protected]
Anneli Nådin, HR, [email protected]
 
 
 
Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.
Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?
Välkommen med din ansökan!
Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm. Visa mindre

Testspecialist till E?hälsomyndigheten

Vi utvecklar en digital infrastruktur för hälsodata! Var med och förbättra hälsan i Sverige Samhället utvecklas fort och ny teknik ger oss stora möjligheter att förbättra hälsan i Sverige och göra livet lite enklare. E-recept och covidbevis är exempel på hur vi utnyttjar tekniken idag. Men för att fullt ut kunna dra nytta av de möjligheterna som finns krävs en stabil digital nationell infrastruktur som gör det möjligt att dela och använda hälsodata på ett... Visa mer
Vi utvecklar en digital infrastruktur för hälsodata!

Var med och förbättra hälsan i Sverige
Samhället utvecklas fort och ny teknik ger oss stora möjligheter att förbättra hälsan i Sverige och göra livet lite enklare. E-recept och covidbevis är exempel på hur vi utnyttjar tekniken idag. Men för att fullt ut kunna dra nytta av de möjligheterna som finns krävs en stabil digital nationell infrastruktur som gör det möjligt att dela och använda hälsodata på ett säkert sätt. Det håller vi på att bygga nu.

Vill du vara med och göra vår hälsa bättre och mer tillgänglig? Vi utvecklar och vi växer. Välkommen till oss!

Är du en strukturerad och självgående problemlösare? Trivs du i en dynamisk miljö och ser möjligheter i nya tekniska lösningar? Då kan det här vara en roll för dig!

 

Om tjänsten
Som testspecialist i godkännandeteamet arbetar du i det team som hanterar tester och verifierar testresultat för att godkänna anslutande system i e-receptflödet. Du tillhör enheten Support, test och testautomation på avdelning Digitalisering.

I godkännandet granskas systemets hantering av de potentiella risker som den kommande anslutningen kan medföra. Du arbetar i ett team som består av testspecialister som arbetar i nära samarbete med bland andra godkännandeansvariga, kundansvariga och verksamhetsspecialister. 

Du designar och underhåller de testfall som används av externa system och du ansvarar även för verifiering av deras resultat. Du hanterar dina testmiljöer, skapar testdata, deltar i riskanalyser och leder kundmöten samt driver förbättringar inom test- och kvalitetssäkring.

 

Om dig
Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen. Därför söker vi dig som är van att arbeta självständigt och som har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ha många kontakter och vi utgår från att du har en god samarbetsförmåga. Vi arbetar i komplexa miljöer med modern teknik och du får i rollen användning för din förmåga att se möjligheter för nya tekniska lösningar och metoder.

Vi söker dig som har: 


• relevant akademisk examen inom data/IT eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet vi bedömer likvärdig
• erfarenhet av att arbeta med testning
• goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Det är meriterande för tjänsten om du har: 


• kunskap i agilt arbetssätt och testdriven utveckling
• erfarenhet av att arbeta i vård- eller apotekssystem
• erfarenhet av att hålla kundmöten och förstå kunders behov.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig att vara med och skapa samhällsnytta för dagens och framtidens e-hälsa. Vi arbetar med stora transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga arbetskamrater som har kul på jobbet. Du får självklart förmåner såsom friskvårdsbidrag och förtroendearbetstid. E-hälsomyndigheten vill vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder möjligheten till att arbeta delvis på distans.

Anställningen är tillsvidare med inledande 6 månader provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för anställningen är Kalmar eller Stockholm. Arbetet kan innebära tjänsteresor, främst mellan de båda orterna.

E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Är du intresserad?
Frågor angående tjänsten besvaras av enhetschef Maria Idberg på tel: 010-106 07 68, HR-specialist Elisabeth Axelsson på tel: 010-106 08 98, Fabian Göransson, Saco på tel 010-458 62 34 och Ingela Gångfeldt, -ST på tel 010-458 62 90.

Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast 2024-04-24!

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Om du har beslut om skyddade personuppgifter, kontakta den HR-specialist som finns namngiven i annonsen.

Om E-hälsomyndigheten
E-hälsomyndigheten är expertmyndighet för frågor som rör e-hälsa och har en central roll i den framväxande nationella digitala infrastrukturen för hälsodata. Vi erbjuder också ett antal e-hälsotjänster och digitala lösningar för privatpersoner och professioner inom hälso- och sjukvård och socialtjänst. E-recepttjänsten och Covidbevis är de mest kända.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Hos oss arbetar drygt 370 medarbetare fördelat på två orter, Stockholm och Kalmar. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se.

Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-enhet och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare. Visa mindre

Utbildningsanställning kirurgsjuksköterska

Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården. Nu finns möjlighet för dig som är anställd sjuksköterska i Region Kalmar län och är motiverad att ta steget vidare genom att specialisera dig som sjuksköterska inom kirurgi. Anställningen är tillsvidare på heltid eller deltid. Läs mer om utbildningsanställning på vår hemsida Under utbildningsperioden har du din tillsvidareanställning på... Visa mer
Region Kalmar län fortsätter satsa på att ytterligare höja kompetensen inom den specialiserade hälso- och sjukvården.

Nu finns möjlighet för dig som är anställd sjuksköterska i Region Kalmar län och är motiverad att ta steget vidare genom att specialisera dig som sjuksköterska inom kirurgi. Anställningen är tillsvidare på heltid eller deltid. Läs mer om utbildningsanställning på vår hemsida

Under utbildningsperioden har du din tillsvidareanställning på kirurgkliniken efter genomförd utbildning erbjuds du en tjänst som specialistsjuksköterska vid kirurgkliniken.

När du söker en utbildningsanställning behöver du även söka till specialistsjuksköterskeutbildningen via www.antagning.se. Ett erbjudande om utbildningsanställning kan ske först när du har blivit antagen till utbildningen.

Om dig

Du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska, du drivs av att lära dig nytt och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du är trygg och arbetar självständigt uppskattar att arbeta i team och ser samarbete som en självklarhet. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och har patienten och dess närstående i fokus. Motivera i din ansökan varför du söker en utbildningsanställning inom just denna specialitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi söker främst dig som är legitimerad sjuksköterska och anställd av Region Kalmar län. Har du ett stort intresse för att vidareutbilda dig men inte är anställd av oss idag kan du ändå söka tjänsten.  

Din framtida arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik, i Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård. 
Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.

Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Jr Projektledare till AFRYs Talangprogram

Tar du examen i sommar? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Sök i så fall tjänsten som Junior Projektledare till AFRYs Talangprogram 2024! Arbetsuppgifter I rollen som Junior Projektledare kommer du att ingå i AFRYs Talangprogram och tillhöra sektionen AFRY Kärnkraft i Kalmar. Du kommer få arbeta i uppdrag mot AFRYs kunder, mest troligt i Oskarshamn. Ibland utför du uppdrag på distans från AFRYs kont... Visa mer
Tar du examen i sommar? Nu kan du kickstarta din karriär genom en unik möjlighet att varva både teori och praktik. Sök i så fall tjänsten som Junior Projektledare till AFRYs Talangprogram 2024!

Arbetsuppgifter
I rollen som Junior Projektledare kommer du att ingå i AFRYs Talangprogram och tillhöra sektionen AFRY Kärnkraft i Kalmar. Du kommer få arbeta i uppdrag mot AFRYs kunder, mest troligt i Oskarshamn. Ibland utför du uppdrag på distans från AFRYs kontor och ibland är du utstationerad hos kund. Som Junior Projektledare kan du kommer du arbeta med projektplanering mot kärnkraftindustrin. AFRY brukar ofta lägga upp det så du som junior samarbetar ihop med en mer senior projektledare. Därmed kan du känna dig trygg i att det finns andra att bolla idéer. Rollen passar dig som vill utvecklas inom projektledning och som tycker det vore spännande att få komma ut i olika konsultuppdrag.

Exempel på arbetsuppgifter:
•Koordinera och planera processer
•Ansvar för att hålla tidplaner
•Kommunicera internt med kollegor

I rollen som Junior Projektledare kommer du ingå i AFRYs Talangprogram. Du och dina kollegor ha flera gemensamma utbildningsdagar med såväl interna som externa föreläsare, detta ges dagtid på betald arbetstid. Du kommer även få ta del av flera roliga aktiviteter ihop med kollegorna från Talangprogrammet!

Du som söker tjänsten som Junior Projektledare tycker det verkar spännande att få arbeta med kärnkraft. Du vill vara med och bidra till välfungerande projekt och processer hos dina kunder. Vidare tror vi att du gärna tar kontakt med nya människor, för att kunna samarbeta och se till så projekten går framåt. Det är viktigt att du kan planera och arbeta utifrån processer och tidsramar, tex. inför revisioner. Det är även viktigt att du är transparant och ber om hjälp när det behövs samt informerar om du inte lyckas hålla tidsplaner i projekten.

Skallkrav för tjänsten:
•Kandidatexamen/Masterexamen inom Industriell Ekonomi/Logistik/Bygg/Mekanik/Produktutveckling/Mekatronik/Motsvarande ingenjörsutbildning
•Intresse för energi och processindustrin
•Svenska och engelska i tal och skrift
•B-körkort
•Krav på visst medborgarskap pga. arbete i säkerhetsklassat område

Meriterande för tjänsten:
•Kunskaper inom mekanik/processteknik/kärnkraft
•Kunskaper i Primavera P6
Om AFRY
AFRY är ett av Sveriges ledande teknikkonsultbolag och är även rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. AFRY har 19 000 hängivna medarbetare inom områdena infrastruktur, industri och energi. Företaget är lokaliserat över hela världen och arbetar för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs tre värdeord som genomsyrar organisationen är Brave, Devoted och Team players. Som Junior Projektledare hos AFRY Kärnkraft kommer du ha kollegor som också ingår i talangprogrammet runtom på flera orter i landet. Du kan läs mer om AFRY här: https://afry.com/sv.

AFRY erbjuder
•Arbete hos en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare
•Individuell utvecklingsplan för dig med goda möjligheter att vidareutvecklas i din roll
•Bli del i en härlig gemenskap och ta del av trevliga aktiviteter som konsultluncher, AWs, julfester, mm.
•Moderna och fräscha kontorslokaler
Hur du ansöker
För att söka tjänsten som Junior Projektledare, ansök via: https://www.framtiden.com/. Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Hannerz: [email protected] alt. 073–5168995. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om du erbjuds en anställning kommer du behöva genomgång en säkerhetsprövning som ska bli godkänd innan du kan påbörja din anställning.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För tjänsten som Junior Projektledare till AFRYs Talangprogram kommer du under första anställningsåret att vara anställd som konsult via Framtiden. Du kommer sedan ha mycket goda möjligheter att anställas direkt hos AFRY.

Villkor
Startdatum: September 2024
Placeringsort: Oskarshamn/Kalmar
Arbetstider: Mån-fre, dagtid
Omfattning: Heltid Visa mindre